• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام.
من وقتی عینک میزنم فاصله نزدیک رو خیلی بد و تار میبینم،مثلا با عینک کتاب نمیتونم بخونم،نمره چشمم هم حدود 3 ساله که تغییر نکرده(هرسال میرم دکتر و چک میکنم)مشکل چیه؟
(شماره چشم چپم 6.5 و چشم راست 5.5 هست)
ممنون

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

سنتون چقدره دوست عزیز.
اگر بالای 40 هستید که پیر چشمی شروع شده و باید برای مطالعه مراجعه کنید برای عینک.
اگر جوان هستید قضیه فرق داره.
ممکنه مساله فقط یک تغییر شماه عینک ساده باشه ولی باید حتما یک دکتر دیگه هم شما رو ببینه.
الان دکترتون کیه؟

mirzabeigi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خسته نباشید من 23 سالمه و شماره چشمام 8 به بیمارستان نور رفتم پیش دکتر کاغذکنانی م ایشون گفتن به خاطر اینکه شماره چشام بالاس باید عمل لنز داخل چشمی انجام بدم و بعد از شرکت سپاهان سامع لنز گرفتم 3 میلون و100و وقت عمل رو با دکتر هاشمی تو بیمارسنتن نور گرفتم. الان چون نمیدونم دیگه آقای دکتر میان یا نه میخواستم دکترمو عوض کنم و موندم کدوم دکترو انتخاب کنم.میخواستم اگه میشه کمک کنید

Leon5260

Registered User
لایک‌ها
63
سنتون چقدره دوست عزیز.
اگر بالای 40 هستید که پیر چشمی شروع شده و باید برای مطالعه مراجعه کنید برای عینک.
اگر جوان هستید قضیه فرق داره.
ممکنه مساله فقط یک تغییر شماه عینک ساده باشه ولی باید حتما یک دکتر دیگه هم شما رو ببینه.
الان دکترتون کیه؟

17 سالم هست.
پیش دکتر ابراهیمی میرم.(امیر آباد مطب دارن)
اگه دکتر خوبی میشناسید معرفی کنید.

king_nader

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نه ایشون دکتر خوبی هستند. نگران نباشید و برید برای عمل.
دوست عزیز متاسفانه بیمه خودش پرداخت نمی کنه وتا اونجا که می دونم چون عمل زیبایی محسوب میشه تکمیلی هم پرداخت زیادی نداره.
در مورد محاسبه ، جمه حساب میشه ولی کلی گیر میدن.
ولی سنگ مفت گنجشک مفت حمت پیگیری کنید که ببینید بیمه تکمیلی پرداخت داره یا نه.
حتما به ما هم خبر بدید همینجا.
با سلام مجدد اقای یاسینی
امروز رفتم برا معاینه.دکتر گفت شرایط لازم رو داری و سه شنبه عمل میشی
یه خانومه اومده بود داد میزد ااااااای چشم درد میکنه خیلی ترسیدم:) میخواستم بیخیال شم دیدم براش قطره ریخت بلا فاصله خوب شد:)خشکی چشم گرفته بود فکر کنم
برا بیمه تکمیلی منشیش گفت هر کدوم از چشم ها باید بالای 4 باشه یعنی جمعا 8 !
هر چی به دکتر اصرار کردم بالاتر بزن من از بیمه پول بگیرم قبول نکرد
احتمالا بیمه فقط هزینه عکس برداری رو پرداخت کنه که 60 تومن شد
ایشالا بعد از عمل اطلاعات کامل رو میدم که بقیه هم استفاده کنن
.
واقعا از اینکه شما رو تو نت پیدا کردم به خودم افتخار میکنم:)
راستی تا چند روز بعد از عمل نباید با کامپیوتر کار کنم!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام خسته نباشید من 23 سالمه و شماره چشمام 8 به بیمارستان نور رفتم پیش دکتر کاغذکنانی م ایشون گفتن به خاطر اینکه شماره چشام بالاس باید عمل لنز داخل چشمی انجام بدم و بعد از شرکت سپاهان سامع لنز گرفتم 3 میلون و100و وقت عمل رو با دکتر هاشمی تو بیمارسنتن نور گرفتم. الان چون نمیدونم دیگه آقای دکتر میان یا نه میخواستم دکترمو عوض کنم و موندم کدوم دکترو انتخاب کنم.میخواستم اگه میشه کمک کنید

در پیغام خصوصی چون سوال کرده بودید جوابتون رو دادم.
نگران نباشید. ایشون مردی بسیار متعهد هستند و همیشه برای قولی که دادند حضور پیدا می کنند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
17 سالم هست.
پیش دکتر ابراهیمی میرم.(امیر آباد مطب دارن)
اگه دکتر خوبی میشناسید معرفی کنید.

ایشون دکتر خوبی هستند. البته فکر می کنم در امیر آباد دکتر اسحاقیه هم مطب دارند که دکتر جوان و با اطلاعاتی هستند.
اگر دکتر نزدیکتر هم می خواهید سر تقاطع امیر آباد و بلوار کشاورز کمی به سمت انتهای بلوار مطب دکتر رخصت قرار داره که دکتر بسیار خوبیه.
البته اونطرف خیابان هم مرکز رازی هست که مرکز مجهزیه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام مجدد اقای یاسینی
امروز رفتم برا معاینه.دکتر گفت شرایط لازم رو داری و سه شنبه عمل میشی
یه خانومه اومده بود داد میزد ااااااای چشم درد میکنه خیلی ترسیدم:) میخواستم بیخیال شم دیدم براش قطره ریخت بلا فاصله خوب شد:)خشکی چشم گرفته بود فکر کنم
برا بیمه تکمیلی منشیش گفت هر کدوم از چشم ها باید بالای 4 باشه یعنی جمعا 8 !
هر چی به دکتر اصرار کردم بالاتر بزن من از بیمه پول بگیرم قبول نکرد
احتمالا بیمه فقط هزینه عکس برداری رو پرداخت کنه که 60 تومن شد
ایشالا بعد از عمل اطلاعات کامل رو میدم که بقیه هم استفاده کنن
.
واقعا از اینکه شما رو تو نت پیدا کردم به خودم افتخار میکنم:)
راستی تا چند روز بعد از عمل نباید با کامپیوتر کار کنم!

خیلی تشکر از لطفی که به من دارید.
شماره چشم رو نمی تونن بالاتر بزنن ، غیر از مورد اخلاقی و امتیاز منفی و ... در بیمه هم یک بار پرونده شما جک میشه. برای همین دکتر ها این کار رو نمی کنن.
تا دو روز که اصلا طرف کامپیوتر نیایید.
بعد از اون دو روز هم تازه دید نزدیکتون کم میشه که خوب نمیشه اصلا با کامپیوتر کار کرد. سعی کنید به چشمتون اصلا فشار نیارید که اصلا نمی ارزه.
به نظر من از روز 4 یا 5 بعد از عمل کم کم با رایانه شروع به کار بکنید.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
مهندس جان سلام ،

خوبی؟ امیدوارم اوضاع بر وفق مراد باشه.
آقا انتخاب بین لیزیک و لازک بر عهده و دلبخواه بیماره یا اینکه پزشک بعد از معاینه نوع عمل رو تشخیص میده؟ این رو برای این میپرسم که در توضیحات لازک نوشتی که نسبت به لیزیک جدیدتره. ظاهراً از لیزیک قیمتش هم بالاتره.
این یک نکته. نکته دوم اینکه میگن بعد عمل تا یه مدتی در روز که بیرون میری باید حتماً از عینک آفتابی استفاده کنی. جایی رو سراغ داری که عینک استاندارد بشه ازش تهیه کرد؟ این مغازه های معروف مثل salim اپتیک و اینا عینک استاندارد دارن تو بساطشون ولی قیمت رو بی انصافا سه لا پهنا حساب میکنن ولی من هیچ علاقه ای ندارم که برای جنسی بیشتر از قیمت واقعیش پول بدم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مهندس جان سلام ،

خوبی؟ امیدوارم اوضاع بر وفق مراد باشه.
آقا انتخاب بین لیزیک و لازک بر عهده و دلبخواه بیماره یا اینکه پزشک بعد از معاینه نوع عمل رو تشخیص میده؟ این رو برای این میپرسم که در توضیحات لازک نوشتی که نسبت به لیزیک جدیدتره. ظاهراً از لیزیک قیمتش هم بالاتره.
این یک نکته. نکته دوم اینکه میگن بعد عمل تا یه مدتی در روز که بیرون میری باید حتماً از عینک آفتابی استفاده کنی. جایی رو سراغ داری که عینک استاندارد بشه ازش تهیه کرد؟ این مغازه های معروف مثل salim اپتیک و اینا عینک استاندارد دارن تو بساطشون ولی قیمت رو بی انصافا سه لا پهنا حساب میکنن ولی من هیچ علاقه ای ندارم که برای جنسی بیشتر از قیمت واقعیش پول بدم.

دوست عزیز لیزیک عملیست قدیمی که دیگه الان زیاد انچام نمیشه و به جاش فمتو انجام میشه که گرونتر و دقیقتره ولی برای بیشتر مردم هزینه اضافیه یعنی لازم نیست.
انتخاب رو دکتر می کنه و به شما پیشنهاد میده. اطلاعات در امضام (پستهای قبلی همین تاپیک) هست.
زیاد به تغییر چیزی که دکتر بهت میگه اصرار نکن. مثلا اگر گفت فمتو لازم نیست بیخود پولتو حروم فمتو نکن.
در مورد عینک اصلا نگران نباش در پکیجی که بیمارستان قبل از عمل بهت میده یک عینک ارزون ولی خوب برای بعد از عمل هست همون رو استفاده کن.
من پیشنهادنمی کنم عینک آفتابی الان بخری. خودت که می دونی دلار داره کمی میاد پایین. عینک هایی که سال قبل 150 بوده الان شده 500 (!) .
در مورد استاندارد الان نمیشه اصلا دقیق گفت. من کارم با عینک فروشها ربط پیدا نکرده که شرکت های خوبشو بشناسم ولی می دونم که قیمت وارداتشون واقعا پایینه. آشنا باشی تو جمهوری می تونی خیلی از مارک های به اصطلاح معروف رو با 50 تا 100 تومن بخری که نشون میده همشون تقریبا تقلبی هستند.
برای همین کمی صبر کن و همون عینک خود کلینیک رو استفاده کن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

tamoozdad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
اي ساقي خوش دست ما داري مرا اي باوفا؟ اينك مرا درياب جان آخر ز فردا خسته ام حافظا.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
اي ساقي خوش دست ما داري مرا اي باوفا؟ اينك مرا درياب جان آخر ز فردا خسته ام حافظا.

زنگ زدم الان موجود نبود رفیق.
فردا دوباره زنگ میزنم. شماره چشمتون خیلی کمه.
من فاکتور اصلی شرکت رو بهتون میدم که بنام خود منه لطفا به کسی ندید. من کلا تو این فروم فقط برای شما لنز تهیه کردم چون دور هستید و شماره چشمتون کمیابه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
بله دقیقا خودشه.
در تاپیک ارز هم من اعلام کردم.
به نظرم یکی از بهترین وزرایی که انتخاب شدند.

فکر می کنید ایشون الان وقت میده برای عمل یا کلاً 4 سال کار طبابت رو میبوسه میگذاره کنار؟ من طبق تحقیقات دیگری که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که فمتولیزیک میتونه انتخاب خوبی برام باشه که صد البته پزشک باید از مهارت بسیار بالایی برای انجام این عمل برخوردار باشه که میگن دکتر هاشمی بهترین پزشک برای این مورده.

tamoozdad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
زنگ زدم الان موجود نبود رفیق.
فردا دوباره زنگ میزنم. شماره چشمتون خیلی کمه.
من فاکتور اصلی شرکت رو بهتون میدم که بنام خود منه لطفا به کسی ندید. من کلا تو این فروم فقط برای شما لنز تهیه کردم چون دور هستید و شماره چشمتون کمیابه.

lممنون آقاي ياسيني خيالتون راحت باشه.
اگه يكي دو شماره پ1ائينتر هم باشه خوبه خيلي كارم لنگه.
زنده باشيد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
فکر می کنید ایشون الان وقت میده برای عمل یا کلاً 4 سال کار طبابت رو میبوسه میگذاره کنار؟ من طبق تحقیقات دیگری که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که فمتولیزیک میتونه انتخاب خوبی برام باشه که صد البته پزشک باید از مهارت بسیار بالایی برای انجام این عمل برخوردار باشه که میگن دکتر هاشمی بهترین پزشک برای این مورده.

مطمئن باشید عمل هاشو کنسل نمی کنه. هیچوقت ندیدم کلا بیمارستان رو رها کنه.
مدتی قبل رییس بخش چشم و بعد رییس کنگره چشم پزشکی سالیانه شد که مدت زمان حضورش در بیمارستان تغییری نکرد.
ما شرکتی ها الان نمی تونیم دکتر هاشمی رو ببینیم کلا به ما وقت نمی ده بیشتر وقتشو می ذاره برای بیماران ولی من این شانس رو داشتم که چند باری توی اتاق عمل چشم نور ایشون رو ببینم.
اینکه الان بعضی وقتها خودش عمل نمی کنه یا ویزیت نمی کنه دلیلش اینه که تعداد بیماران خیلی زیاد شده. بیشتر افراد می خوان با دکتر هاشمی عمل بشن وگرنه دکتر همون وقت قبلی رو برای مریض هاش میذاره.
ننگران نباش اگر خواستی باهاش عمل کنی برو و از مسوول بیماریتان سوال کن ببین می گن خودش عمل می کنه تو روزی که برات مشخص کردن یا نه اگر بگن خودش عمل می کنه زیرش نمی زنه خودش میاد عمل می کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
lممنون آقاي ياسيني خيالتون راحت باشه.
اگه يكي دو شماره پ1ائينتر هم باشه خوبه خيلي كارم لنگه.
زنده باشيد.

خواهش می کنم اگر موجود بود برات پ خ میکنم.

farhad007

Registered User
لایک‌ها
72
█████████████████████████ ████████████████████████
سلام خدمت بزرگواران گرامی
سوالی داشتم در رابطه با لیزیک کردن چشم

اطلاعات زیادی ندارم

چشم های بنده استیکمات هستش
نمره کل چشمم حدودا 6 هستش!
بیمه نیروهای مصلح هم دارم!

سوال!
1-چشم های من قابل عمل هست؟
2-درد و عوارض هم داره؟
3-برگشت پذیر نیست؟
4-هزینش چقدر میشه؟(هر 2چشم)
5-بیمه قبول میکنن!؟

تشکر فراوان

satanic_soulful

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام
من در کلینک نور دکترم شهرام افضلی بود بعدش ایشون روز عمل نبودن قرار با دکتر سید محمد میرآفتاب عمل کنم
دکتر خوبی هستن؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام خدمت بزرگواران گرامی
سوالی داشتم در رابطه با لیزیک کردن چشم

اطلاعات زیادی ندارم

چشم های بنده استیکمات هستش
نمره کل چشمم حدودا 6 هستش!
بیمه نیروهای مصلح هم دارم!

سوال!
1-چشم های من قابل عمل هست؟
2-درد و عوارض هم داره؟
3-برگشت پذیر نیست؟
4-هزینش چقدر میشه؟(هر 2چشم)
5-بیمه قبول میکنن!؟

تشکر فراوان

متاسفانه بیمه قبول نمیکنه.
هزینش حدود 1.5 تا 2.5 درمیاد
برگشت نداره اگر شماره چشمتون ثابت شده باشه.
درد بسیار کمی در زمان عمل داره و عوارض خاصی نداره.
و از همه مهمتر باید از چشمتون عکس گرفته بشه تا مشخص بشه میشه عمل کرد یا نه.اول از همه برید پیش یک چشم پزشک

بالا