• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی من زنگ زدم فارابی گفتن که هزینه عمل کلا آزاد و اصلا تحت پوشش بیمه نیست!
آخه شما گفتید 60 درصدش رو بیمه میده!
این که گفتید بیمه میده یعنی باید بعد از عمل برم کاراش رو انجام بدم و هزینه رو بگیرم؟
اگه اینجوریه فرقی داره مگه برم فارابی یا مثلا نگاه؟
راستی اونجور که فارابی میگفت هم ی چیزی حدود پنج تومن واسم تموم میشه,اگر اینجوریه فکر میکنم بهتر باشه همون برم نگاه!
چون خونواده هم میگن برو همین دکتر هاشمیان عملت کنه!
حالا در کل به نظرتون چیکار کنم,برم فارابی,یا نگاه یا اصلا کلا اگه دکتر و درمانگاه بهتری رو پیشنهاد میکنید بگید تا برم اونجا.

tApAtAĺK

اگر فارابی قیپتها رو ازاد ککرده باشه اصلا نمی ارزه برید همون نگاه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام من از لنز طبي استفاده ميكنم شماره جف چشامم ٢.٢٥ هست.. ميخواستم بدونم وقتي چند سالم شد ميتونم عمل ليزر چشم انجام بدم؟! بعد اينكه من شيدم اين عمل حدود ٧ سال جواب ميده و بعدش چشم ب حالت اول برميگرده!! اگه اينطور باشه كه خيلي بده *_*

Sent from my HW-W718 using Tapatalk 2

اینها شایعاته. عمل در صورتیکه چشمتون ثابت شده باشه تقریبا امکان نداره برگرده.
سن مهمه مثلا ما میگیم بالای 24 ولی اگر دو یال از ثابت شدن چمتگشمتون بگذره کافیه.

mehdig20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83
دوست عزیز. بهسختی تونستم جواب شما رو بدم.
لبافی و صدر هر دو خوب هستند به شرطی که اساتید شما رو همل کنند.
دکتر علیمردانی از دوتر های بسیار خوی هستند که من میشناسم واب بهتره ررای عمل بیایید نهران. با خودشون صحبت کنید که تهران عملتون کنند.

واقعا ازتون خیلی خیلی ممنون هستم.:)
پس امروز میرم مطب دکتر هاشمیان پروندم رو میگیرم تا شنبه برم پیش دکتر علیمردانی نشونشون بدم. اگر گفتن تهران عمل میکنن که پیششون عمل میکنم اگه نه که فکر میکنم همون دکتر هاشمیان بهترین گزینه هستن.

ali r29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام و عرض ادب؛
مجددا درخواست راهنماییم را با توجه به شناخت و آگاهی جنابعالی از اکنون و آینده ی این حیطه تکرار میکنم
جناب آقای یاسینی چند سالی هست که با ماهیت عملهای رفع عیوب انکساری آشنا شده ام اما به امید بروز شدن و بهبود در آینده این عمل نیمه تهاجمی (که امکان جبران آن تقریبا غیر ممکن است) تا کنون صبر داشته ام .
با توجه به رویکرد و امید به دولت روحانی در جهت تخفیف تحریمها و کاهش محدودیتها (حال به مدد کنار آمدن با غرب یا شگردهای نو در دورزدن تحریمها) آیا تجهیزات بروز نشده و یا دانش پشت مرز مانده ای وجود دارد که با وزارت آقای هاشمی که از متخصصین این حوزه هستند؛ طی چند ماه آینده امکان ورود آنها فراهم شود و یا هزینه های آن با تغییر در تعرفه ها و نگاه به اینگونه اعمال جراحی کاهش یابد؟؟:( یا نه برعکس؟؟؟؟

mehdig20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83
سلام آقای یاسینی.
از شما کلی سوال پرسیدم راجعبه پزشکای مختلف و کلی اذیتتون کردم ولی بالاخره به اصرار خانواده از همون دکتر هاشمیان وقت گرفتم واسه عمل,قرار شد یکشنبه ظهر عمل رو انجام بدن.
فقط امیدوارم عمل موفقیت آمیز باشه,واسم دعا کنید...
امیدوارم ایشون و کلینیک نگاه انتخاب خوبی باشن واسه جراحی.
منشیشون هم گفتن شنبه دو میلیون و ششصد رو بریزم به حسابشون تا رینگها رو تهیه کنن!
ممنون از این که واسه جواب دادن به سوالات بچه‌های فروم اینقدر وقت میذارید:)

tApAtAĺK

Anna12345

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و عرض ادب؛
مجددا درخواست راهنماییم را با توجه به شناخت و آگاهی جنابعالی از اکنون و آینده ی این حیطه تکرار میکنم
جناب آقای یاسینی چند سالی هست که با ماهیت عملهای رفع عیوب انکساری آشنا شده ام اما به امید بروز شدن و بهبود در آینده این عمل نیمه تهاجمی (که امکان جبران آن تقریبا غیر ممکن است) تا کنون صبر داشته ام .
با توجه به رویکرد و امید به دولت روحانی در جهت تخفیف تحریمها و کاهش محدودیتها (حال به مدد کنار آمدن با غرب یا شگردهای نو در دورزدن تحریمها) آیا تجهیزات بروز نشده و یا دانش پشت مرز مانده ای وجود دارد که با وزارت آقای هاشمی که از متخصصین این حوزه هستند؛ طی چند ماه آینده امکان ورود آنها فراهم شود و یا هزینه های آن با تغییر در تعرفه ها و نگاه به اینگونه اعمال جراحی کاهش یابد؟؟:( یا نه برعکس؟؟؟؟

good question :)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام و عرض ادب؛

مظئن باشید با جضور دکتر هاشمی در راس وزارت بهداشت وضعیت مملکت بسیار بهتر خواهدشد. اینطور که برنامه ریزی شده قیمت ارز هم کمی کاهش پیدا خواهد کرد. اگر روابط هم کمی بهتر بشه میشه امیدوار بود که دستگاههای جدید شرکت های بزرگ Alcon و AMO هم به زودی واردب ازار ایران بشه.
پس جواب شما دوست عزیز بله هست. بهتره کمی صبر کنیم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی.
از شما کلی سوال پرسیدم راجعبه پزشکای مختلف و کلی اذیتتون کردم ولی بالاخره به اصرار خانواده از همون دکتر هاشمیان وقت گرفتم واسه عمل,قرار شد یکشنبه ظهر عمل رو انجام بدن.
فقط امیدوارم عمل موفقیت آمیز باشه,واسم دعا کنید...
امیدوارم ایشون و کلینیک نگاه انتخاب خوبی باشن واسه جراحی.
منشیشون هم گفتن شنبه دو میلیون و ششصد رو بریزم به حسابشون تا رینگها رو تهیه کنن!
ممنون از این که واسه جواب دادن به سوالات بچه‌های فروم اینقدر وقت میذارید:)

tApAtAĺK

نگران نباشید. نگاه مرکز بسیار مجهزیه.
دکتر هاشمیان هم دکتر بسیار خوبیه. می تونم بگم یکی از بروزترین دکتر هایی که من دیدم.
یکبار برای من در مورد سفرش به شرکت Alcon تعریف کردو دیدن بخش تحقیقات این شرکت بزرگ که بیشترشون ایرانی بودن.
واقعا لذت برذم.

mehdig20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83
نگران نباشید. نگاه مرکز بسیار مجهزیه.
دکتر هاشمیان هم دکتر بسیار خوبیه. می تونم بگم یکی از بروزترین دکتر هایی که من دیدم.
یکبار برای من در مورد سفرش به شرکت Alcon تعریف کردو دیدن بخش تحقیقات این شرکت بزرگ که بیشترشون ایرانی بودن.
واقعا لذت برذم.

واقعا ممنون آقای یاسینی.:)
پول رینگها رو هم امروز واریز کردم.
منشیشون (اون خانمی هم که سنشون بیشتره منشیشون هستن دیگه,درسته؟) هم گفتن که باید ی روز قبل از عمل از قطره های سیپلکس و بتامتازون استفاده کنم.
ی چیزی هم تو پرانتز بگم که هم خود دکتر هم پرسنلشون اخلاقشون واقعا عالیه,خیلی خوش برخورد هستن,خصوصا اون آقایی که مسئول تصویربرداری از چشم بیماران هستن.
راستی من با کلینیک تماس گرفتم گفتند بعد از عمل عینک آفتابی بهم میدن,میخواستم ببینم واقعا میدن دیگه؟چون طرف زیاد مطمئن نبود انگاری,نرم اونجا بی عینک بمونم!

پ ن: میخوام برم بگم من فامیل مهندس یاسینی هستم ارزونتر حساب کنید مشتری شیم:D
.
.
.
باشه,ناراحت نشید,چون شمایید نمیگم فامیل هستیم,ولی دیگه حداقل اجازه بدید بگم دوست هستیم:D
tApAtAĺK

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
واقعا ممنون آقای یاسینی.:)
پول رینگها رو هم امروز واریز کردم.
منشیشون (اون خانمی هم که سنشون بیشتره منشیشون هستن دیگه,درسته؟) هم گفتن که باید ی روز قبل از عمل از قطره های سیپلکس و بتامتازون استفاده کنم.
ی چیزی هم تو پرانتز بگم که هم خود دکتر هم پرسنلشون اخلاقشون واقعا عالیه,خیلی خوش برخورد هستن,خصوصا اون آقایی که مسئول تصویربرداری از چشم بیماران هستن.
راستی من با کلینیک تماس گرفتم گفتند بعد از عمل عینک آفتابی بهم میدن,میخواستم ببینم واقعا میدن دیگه؟چون طرف زیاد مطمئن نبود انگاری,نرم اونجا بی عینک بمونم!

پ ن: میخوام برم بگم من فامیل مهندس یاسینی هستم ارزونتر حساب کنید مشتری شیم:D
.
.
.
باشه,ناراحت نشید,چون شمایید نمیگم فامیل هستیم,ولی دیگه حداقل اجازه بدید بگم دوست هستیم:D
tApAtAĺK

بله ایشون یکی از خوش اخلاق ترین دکتر هایی هستند که من در اتاق عمل دیدم.
اصلا ندیدم عصبانی بشن.
باور کنید کارشون در چشم فوق العاده به روزه. امکان نداره در چشم پزشکی تحولی ایجاد شده باشه و ایشون ندونن.
برای عمل شما عینک لازم نیست ولی فکر میکنم یکی بهتون بدن. عینکش ارزونه ولی جنس خوبی داره.
لطفا بگید از دوستان من هستید.
از بس برو بچس رفتن پیش دکتر ها گفتن فک و فامیل من هستند روم نمیشه با دکتر ها تو کنگره ها صحبت کنم.
راستی به دکتر سلام برسونید بگید آیا دستگاه وایت استار نگاه خوب کار می کنه (اینطوری منو یادش میاد)

ka2t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
جناب یاسینی وقت بخیر من کماکان دارم مطالب تالار رو دنبال میکنم و از این همه صبر و تحمل و پاسخگویی دقیق به سوالات جدا شگفتزده شدم براتون بهترین ها رو آرزو دارم و همیشه براتون دعا میکنم واقعا کمک بزرگی به این دوستان از جمله خودم میکنید شادو سلامت باشید دوست گرامی
در آخر هم یه سوال داشتم که البته زیاد مهم نیست ولی ذهنم درگیرش هست اینکه من احتیاجی به قطره اشک مصنوعی ندارم یعنی چشمام خشک نیست ولی پرستار گفت که برای تقویت قرنیه لازمه و باید بریزی آیا این حرف درسته؟ دوم اینکه فلوکورت میریزم آیا اینم جزو همون قطره های آنتی بیوتیکه چون تو ریختنش خیلی دقیق نیستم و بعضا یادم میره اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب یاسینی وقت بخیر من کماکان دارم مطالب تالار رو دنبال میکنم و از این همه صبر و تحمل و پاسخگویی دقیق به سوالات جدا شگفتزده شدم براتون بهترین ها رو آرزو دارم و همیشه براتون دعا میکنم واقعا کمک بزرگی به این دوستان از جمله خودم میکنید شادو سلامت باشید دوست گرامی
در آخر هم یه سوال داشتم که البته زیاد مهم نیست ولی ذهنم درگیرش هست اینکه من احتیاجی به قطره اشک مصنوعی ندارم یعنی چشمام خشک نیست ولی پرستار گفت که برای تقویت قرنیه لازمه و باید بریزی آیا این حرف درسته؟ دوم اینکه فلوکورت میریزم آیا اینم جزو همون قطره های آنتی بیوتیکه چون تو ریختنش خیلی دقیق نیستم و بعضا یادم میره اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

خواهش می کنم دوست عزیز.
دیگرانی به من یاد دادند و من هم به نوبه خودم سعی می کنم به دیگران کمک کنم.
اشم مصنوعی مشکلی رو برای چشم ایچاد نمی کنه یعنی اگر خشکی چشم دارید می تونید استفاده کنید. ولی اگر ندارید لازم نیست.
فلوکورت رو نباید برای مدت طولانی مصرف کرد. معمولا دکتر ها اگر درست یادم باشه یک هفته تجویز می کنن. ولی بهتره حتما از دکترتون در مورد سوال کنید.

raha_jari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مظئن باشید با جضور دکتر هاشمی در راس وزارت بهداشت وضعیت مملکت بسیار بهتر خواهدشد. اینطور که برنامه ریزی شده قیمت ارز هم کمی کاهش پیدا خواهد کرد. اگر روابط هم کمی بهتر بشه میشه امیدوار بود که دستگاههای جدید شرکت های بزرگ Alcon و AMO هم به زودی واردب ازار ایران بشه.
پس جواب شما دوست عزیز بله هست. بهتره کمی صبر کنیم.

سلام
ببخشید من یک سوال برام پیش اومد و اون اینکه اساسا ما شنیده بودیم که مرکز نور و برخی مراکز دیگه مجهزترین تجهیزات رو دارند
به خصوص که خود دکتر هاشمی در این مرکز مدیریت داشتند...
حالا پاسختون به این سوال یعنی تجهیزاتی که ما باهاش عمل شدیم تجهیزات به روزی نبود ؟؟!!!

f.noroozi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
امیدوارم حالتون خوب باشه
خواستم ازتون بپرسم هزینه عمل پیش آقای خانلری چقدر شد و اینکه تا حالا اذیت نشدین؟ ممنونم[/QUOTE]

سلام مرسی
امیدوارم شما هم خوب باشد
هزینه عمل رو خود دکتر تو ونک گفت 2050000 ولی کلینیک از من 2100000 گرفت و گفت تعرفه ها عوض شده و دکتر مطلع نبوده ولی تو نگاه هم ایشون عمل میکنه که یکی از مریضاشون اونجا همزمان با من 2050000 عمل کرده بود البته هزینه عکس که جداست دیگه که دکتر تو مطب انجام میده یا اگه داشته باشی میتونی ببرید.
عمل عمل ساده ای هست و هر کسی بعد عمل شرایطش فرق داره از بین بیمارایی که اونجا باهم عمل کردیم حین عمل که درد نداشت بعدش به نور حسا س شدیم ههه ما و بعد 3 روز کم کم کمو بیش هممون بهتر شده بودیم من اصلا درد نداشتم به جز یه چند ساعتی تو روز دوم که لنز پانسمانم اذیت میکرد که اونم درست شد ولی بعضی از بجه ها میکفتن که یه روزی درد داشتن بعضیا خیلی زیاد بعضی کمتر ولی هنوز که تغریبا 12 روز از عمل میگذره چشام گاهی دورو نزدیکم تار میشه که بعضی از بچه ها مثل من بودن تو مطب که دکتر کفت تا یک ماه کم کم خوب میشه ولی یکی از بچه ها میکفت که خوب میبینه و امیدوارم چشم من هم خوب شه در طی این یک ماه
بازم اگه سوالی بود بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکی کرده باشم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
ببخشید من یک سوال برام پیش اومد و اون اینکه اساسا ما شنیده بودیم که مرکز نور و برخی مراکز دیگه مجهزترین تجهیزات رو دارند
به خصوص که خود دکتر هاشمی در این مرکز مدیریت داشتند...
حالا پاسختون به این سوال یعنی تجهیزاتی که ما باهاش عمل شدیم تجهیزات به روزی نبود ؟؟!!!

دوست عزیز اینکه نور یکی از مجهزترین مراکز در خاور میانه است شکی نیست.
ولی از سال قبل بیمارستان نگاه هم با کمک دکترهایی که اونا سهام دارند رشد شدیدی کرد.
اگر فرصت کردید یک سری به این بیمارستان بزنید.
فوق العاده مجهز و فوق العاده به روز شده.
من در اتاق عمل نور بودم. باید بگم در کشورهای دیگه هم اتاق عملی به این مجهزی و تمیزی ندیدم.
دکتر هاشمی واقعا در مدیریت یکی از بهترین های ایرانه.
در کنار نور ، نگاه هم امروزه یکی از بهترین های خاور میانه است.
دستگاههای لیزر فوق العاده پیشرفته زایس که نگاه خریده واقعا می تونم بگم چیزی از کنستو نور کم نداره.

در کنار این دوست عزیز اینکه مرکز چقدر مجهز باشه یکی از فاکتور های مهمه و تبحر دکتر هایی که عمل می کنن هم یک فاکتور دیگه است.

نور مجموعه ای بهترین دکتر هایی است که در ایران عمل می کنن. دکتر هایی که معمولا جز نور در مرکز دیگه ای عمل نمی کنن.
برای همن هم میشه گفت دکتر های نور به طور کامل با اتاق عمل و پرسنل آشنا هستند و از این لحاظ بر نگاه برتری دارند.

در عین حال نتیجه عمل تقریبا در هر دو مرکز یکیه و اگر شما با یکی عمل شدید نباید نگران باشید.

و اما در مورد رفع تحریم ها و ورود تکنولوژی جدید.
به عنوان مثال شرکت AMO امریکا صاحب شرکت معظم له intralase اولین دستگاه فمتو رو در جهان تولید کرده ودر حال حاضر تقریبا تمامی شرکت های فمتو در جهان در زمان استفاده از دستگاه خود می بایست مبلغی رو بابت استفاده از پتند به این شرکت پرداخت کنند ولی دستگاه هاش وارد ایران نمیشه!
در زمینه دستگاههای لیزر زایس متاسفانه خدمات و پشتیبانی این دستگاهها به واسطه روابط بد ایران و آلمان و آمریکا بسیار ضعیفه.
و....
امیدواریم با وجود دکتر هاشمی در راس وزارت بهداشت و دکتر روحانی در ریاست جمهور این مشکلات حل بشوند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
امیدوارم حالتون خوب باشه
خواستم ازتون بپرسم هزینه عمل پیش آقای خانلری چقدر شد و اینکه تا حالا اذیت نشدین؟ ممنونم

سلام مرسی
امیدوارم شما هم خوب باشد
هزینه عمل رو خود دکتر تو ونک گفت 2050000 ولی کلینیک از من 2100000 گرفت و گفت تعرفه ها عوض شده و دکتر مطلع نبوده ولی تو نگاه هم ایشون عمل میکنه که یکی از مریضاشون اونجا همزمان با من 2050000 عمل کرده بود البته هزینه عکس که جداست دیگه که دکتر تو مطب انجام میده یا اگه داشته باشی میتونی ببرید.
عمل عمل ساده ای هست و هر کسی بعد عمل شرایطش فرق داره از بین بیمارایی که اونجا باهم عمل کردیم حین عمل که درد نداشت بعدش به نور حسا س شدیم ههه ما و بعد 3 روز کم کم کمو بیش هممون بهتر شده بودیم من اصلا درد نداشتم به جز یه چند ساعتی تو روز دوم که لنز پانسمانم اذیت میکرد که اونم درست شد ولی بعضی از بجه ها میکفتن که یه روزی درد داشتن بعضیا خیلی زیاد بعضی کمتر ولی هنوز که تغریبا 12 روز از عمل میگذره چشام گاهی دورو نزدیکم تار میشه که بعضی از بچه ها مثل من بودن تو مطب که دکتر کفت تا یک ماه کم کم خوب میشه ولی یکی از بچه ها میکفت که خوب میبینه و امیدوارم چشم من هم خوب شه در طی این یک ماه
بازم اگه سوالی بود بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکی کرده باشم
[/QUOTE]

دستتون درد نکنه.

Last edited:

ali r29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز اینکه نور یکی از مجهزترین مراکز در خاور میانه است شکی نیست.
ولی از سال قبل بیمارستان نگاه هم با کمک دکترهایی که اونا سهام دارند رشد شدیدی کرد.
اگر فرصت کردید یک سری به این بیمارستان بزنید.
فوق العاده مجهز و فوق العاده به روز شده.
من در اتاق عمل نور بودم. باید بگم در کشورهای دیگه هم اتاق عملی به این مجهزی و تمیزی ندیدم.
دکتر هاشمی واقعا در مدیریت یکی از بهترین های ایرانه.
در کنار نور ، نگاه هم امروزه یکی از بهترین های خاور میانه است.
دستگاههای لیزر فوق العاده پیشرفته زایس که نگاه خریده واقعا می تونم بگم چیزی از کنستو نور کم نداره.

در کنار این دوست عزیز اینکه مرکز چقدر مجهز باشه یکی از فاکتور های مهمه و تبحر دکتر هایی که عمل می کنن هم یک فاکتور دیگه است.

نور مجموعه ای بهترین دکتر هایی است که در ایران عمل می کنن. دکتر هایی که معمولا جز نور در مرکز دیگه ای عمل نمی کنن.
برای همن هم میشه گفت دکتر های نور به طور کامل با اتاق عمل و پرسنل آشنا هستند و از این لحاظ بر نگاه برتری دارند.

در عین حال نتیجه عمل تقریبا در هر دو مرکز یکیه و اگر شما با یکی عمل شدید نباید نگران باشید.

و اما در مورد رفع تحریم ها و ورود تکنولوژی جدید.
به عنوان مثال شرکت AMO امریکا صاحب شرکت معظم له intralase اولین دستگاه فمتو رو در جهان تولید کرده ودر حال حاضر تقریبا تمامی شرکت های فمتو در جهان در زمان استفاده از دستگاه خود می بایست مبلغی رو بابت استفاده از پتند به این شرکت پرداخت کنند ولی دستگاه هاش وارد ایران نمیشه!
در زمینه دستگاههای لیزر زایس متاسفانه خدمات و پشتیبانی این دستگاهها به واسطه روابط بد ایران و آلمان و آمریکا بسیار ضعیفه.
و....
امیدواریم با وجود دکتر هاشمی در راس وزارت بهداشت و دکتر روحانی در ریاست جمهور این مشکلات حل بشوند.

پوزش
ظاهرا شر درست کردم:blush:

جناب آقای یاسینی از اونجایی که تنها افرادی نظیر شما که درگیر بازار صنعت پزشکی هستن و با متخصصان این حوزه در دو سوی بازار و فضا و واقعیتهای آنها در ارتباط هستن می توانند در این خصوص اظهار نظر دقیق داشته باشند و کمتر کسی از این قبیل آگاهان مثل شما در دسترس هستند و این لطف را دارند که طرف مشورت قرار بگیرند بزرگواری میفرمائید اگر نظر به حدسیات خود و همکاران و فعالان این بخش ما را از از کم و کیف و آینده زمانی تغییرات احتمالی دور یا نزدیک و چند ماهه یا ساله بودن این موضوع و به روز شدن و همچنین تغییر در تعرفه ها ما را مطلع بفرمائید.

همینطور ممنون میشیم اگه این جملاتتان را بیشتر باز بفرمائید و با اصطلاحاتی عام تر [مبلغی رو بابت استفاده از پتند؟؟؟ به این شرکت پرداخت کنند ولی دستگاه هاش وارد ایران نمیشه! در زمینه دستگاههای لیزر زایس متاسفانه خدمات و پشتیبانی این دستگاهها به واسطه روابط بد ایران و آلمان و آمریکا بسیار ضعیفه.
و....]

و اینکه واقعا اگر نرخ دلار به طور مثال به زیر 3000 تومن برسد در هزینه هایی که به من بیمار تحمیل میشود تاثیر گذار است؟

با توجه به ارتباطات و درکی که از نگاه آقای دکتر هاشمی در این حوزه دارید؛ ایشون برای درمانهایی نظیر لیزر رفع عیوب انکساری باعث کمک حال مالی ای برای بیماران میشوند؟

آقای یاسینی قربونت برم؛ سرجمع و مخلص داستان، الان اگه هنوز عمل نکرده بودی و جای بنده حقیر با 30 سال سن و مضطرب از کوتاه مدت بودن این بهبودی با بروز عن قریب پیرچشمی در ده بیست سال آینده و دوباره ناچار به استفاده از عینک، صبر میکردی به امید بهبود یا نه بنظرت بدتر میشه هزینه ها که بهتر نمیشه و کسی دلش به حال من بیمار نسوخته و ورود و خروج تکنولوزی هم صرفا داستانهای بازار هست و تو نتیجه و بهتر و بدتر و کم عوارض تر بودن حکایت تاثیری نداره و فقط دکون جدیدی باز میشه؟؟؟

از حسن نیتتون و با صفاییتون و لطف بی منتتون؛ هزاران سپاس

Last edited:

Leon5260

Registered User
لایک‌ها
63
سلام.
من وقتی عینک میزنم فاصله نزدیک رو خیلی بد و تار میبینم،مثلا با عینک کتاب نمیتونم بخونم،نمره چشمم هم حدود 3 ساله که تغییر نکرده(هرسال میرم دکتر و چک میکنم)مشکل چیه؟
(شماره چشم چپم 6.5 و چشم راست 5.5 هست)
ممنون

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
پوزش
ظاهرا شر درست کردم:blush:

جناب آقای یاسینی از اونجایی که تنها افرادی نظیر شما که درگیر بازار صنعت پزشکی هستن و با متخصصان این حوزه در دو سوی بازار و فضا و واقعیتهای آنها در ارتباط هستن می توانند در این خصوص اظهار نظر دقیق داشته باشند و کمتر کسی از این قبیل آگاهان مثل شما در دسترس هستند و این لطف را دارند که طرف مشورت قرار بگیرند بزرگواری میفرمائید اگر نظر به حدسیات خود و همکاران و فعالان این بخش ما را از از کم و کیف و آینده زمانی تغییرات احتمالی دور یا نزدیک و چند ماهه یا ساله بودن این موضوع و به روز شدن و همچنین تغییر در تعرفه ها ما را مطلع بفرمائید.

همینطور ممنون میشیم اگه این جملاتتان را بیشتر باز بفرمائید و با اصطلاحاتی عام تر [مبلغی رو بابت استفاده از پتند؟؟؟ به این شرکت پرداخت کنند ولی دستگاه هاش وارد ایران نمیشه! در زمینه دستگاههای لیزر زایس متاسفانه خدمات و پشتیبانی این دستگاهها به واسطه روابط بد ایران و آلمان و آمریکا بسیار ضعیفه.
و....]

و اینکه واقعا اگر نرخ دلار به طور مثال به زیر 3000 تومن برسد در هزینه هایی که به من بیمار تحمیل میشود تاثیر گذار است؟

با توجه به ارتباطات و درکی که از نگاه آقای دکتر هاشمی در این حوزه دارید؛ ایشون برای درمانهایی نظیر لیزر رفع عیوب انکساری باعث کمک حال مالی ای برای بیماران میشوند؟

آقای یاسینی قربونت برم؛ سرجمع و مخلص داستان، الان اگه هنوز عمل نکرده بودی و جای بنده حقیر با 30 سال سن و مضطرب از کوتاه مدت بودن این بهبودی با بروز عن قریب پیرچشمی در ده بیست سال آینده و دوباره ناچار به استفاده از عینک، صبر میکردی به امید بهبود یا نه بنظرت بدتر میشه هزینه ها که بهتر نمیشه و کسی دلش به حال من بیمار نسوخته و ورود و خروج تکنولوزی هم صرفا داستانهای بازار هست و تو نتیجه و بهتر و بدتر و کم عوارض تر بودن حکایت تاثیری نداره و فقط دکون جدیدی باز میشه؟؟؟

از حسن نیتتون و با صفاییتون و لطف بی منتتون؛ هزاران سپاس

دوست عزیز مشکلی نیست. سوالتون به جا بود.
اولا من خودم 32 سالمه و هنوز عمل نکردم.
مطمئن باشید دلار زیر 3000 تومن هزینه های درمانی رو به شدت کاهش خواهد داد.
ورود تکنولوژی های جدیدتر ممکنه بتونه روشهای درمانی سریعتری رو به وجود بیاره دوست عزیز ولی دقت کنید که روشهای درمانی جدید معمولا برای درمان کسانی است که به صورتی با روشهای درمانی قبلی عمل کردنشون ممکن نبوده.
مثلا فمتو که روشی گران برای عمله ابته برای عمل شماره های بالای آستیگمات وارد بازار شد. حالا بیشتر مردم از این روش استفاده می کنند. اگر دقت کنید الان لیزیک انجام نمیشه ولی تقریبا 90 درصد کسانی که لیزیک شدند از عملشون راضیند.
این یعنی تکنولوژی جدیدتر فقط درمانی های جدیدتر رو برای کسانی که فعلا نمی تونن عمل بشن نوید میده.
ولی در ایران امید من و شما اینه که با تغییرات در هیال دولت قیمت ها در ماههای آینده کاهش پیدا کنه.

من هر گونه تعییرات رو در نرخ ها و نمایندگی ها و حتی خطر های از دست رفتن نمایندگی که منجر به کمیاب شدن محصولات در بازار بشه رو سریعا به بچه های این انچمن اطلاع می دم.

بالا