سلام آقای یاسینی.
یکشنبه ساعت حدودای سه عملم (رینگ گذاری) رو تو نگاه انجام دادم. عملش زیاد سخت نبود و فکر میکنم دوچشمم کمتر از نیم ساعت طول کشید.حدودا نیم ساعت هم داخل نگهمون داشتن تا حالمون سرجاش بیاد و دوتا آستامینوفن هم دادن خوردیم.
تا نیم ساعت بعد عمل چشمام به شدت تار بود ولی بعدش کم کم بهتر شد و وقتی دکتر چشمامو نگاه کرد گفت قرنیه چپت انگاری شفافتر شده و دیدت بهتر که خودمم تایید کردم در صورتی که گفتن معمولا به این زودی اثر نمیکنه.
خونه هم که اومدم شب بعد از عمل اشک ریزش و سوزشم بیشتر شد چندساعتی اذیتم کرد و نذاشت بخوابم.
روز بعد عمل (دیروز) رفتم مطب لنز پانسمان رو برداشتن.
تابلو E رو که نگاه میکردم دیدم کامل شده ولی خب خیلی تار و سایه دار میبینم.
قبل از عمل چشم چپم دیدش به شدت بدتر از راست بود ولی الان برعکس شده
در کل از بهبود دید چپم خیلی راضیم ولی راست فعلا نه!
به نظرتون بهتر میشه؟
خلاصه اینجوری بگم که دیدم کیفیت لازم رو نداره.
نور هم خیلی اذیتم میکنه تا ی روز بعد ار عمل تو خونه هم عبنک آفتابی زدم و الان هم این پست رو دارم با گوشی و استفاده از عینک میدم چون با کامپیوتر اصلا نتونستم کار کنم در صورتی که دکتر گفتن از امروز همه کار میتونم بکنم درست مثل گذشته!
فقط یادم رفت از دکتر بپرسم که تاری دیدم درست میشه یا نه و چقدر ممکنه دیدم بدون عینک کامل و بدون تاری و استیگمات بشه!
راستی عمل من رو با استفاده از دستگاه فمتو لیزیک انجام دادن!
اینم بگم که دکتر در کل راضی بودن از عمل,و واسه معاینه مجدد گفتن هفته بعد دوشنبه برم مطبشون,البته همونجور که گفتم من خودم از راستم راضی نیستم!
راستی سلام شما رو هم رسوندم و گفتم وایت استار یادشون اومد!
پ.ن: اینم واسه کسایی که میخوان قیمت فمتو رو بدونن بگم که ی نفر که تو نگاه داشت با دکتر هاشمیان عمل میکرد گفت 3300 پرداخت کردم!
دوستان اگر سوالی داشتید بپرسید تونستم جواب میدم.
خودمم اگه چیز خاصی یادم اومد میگم.
tApAtAĺK