• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام
من در کلینک نور دکترم شهرام افضلی بود بعدش ایشون روز عمل نبودن قرار با دکتر سید محمد میرآفتاب عمل کنم
دکتر خوبی هستن؟

اصلا نگران نباشید.
دکتر میر افتاب از پر مریض ترین ها و بهترین های نور هستند. با خیال راحت برید برای عمل.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

farhad007

Registered User
لایک‌ها
72
█████████████████████████ ████████████████████████
متاسفانه بیمه قبول نمیکنه.
هزینش حدود 1.5 تا 2.5 درمیاد
برگشت نداره اگر شماره چشمتون ثابت شده باشه.
درد بسیار کمی در زمان عمل داره و عوارض خاصی نداره.
و از همه مهمتر باید از چشمتون عکس گرفته بشه تا مشخص بشه میشه عمل کرد یا نه.اول از همه برید پیش یک چشم پزشک

ارادت

آرمایش قرنیه گرفتم که گفتن سالمه و شماره چشم ثابت شده هستش!

Anna12345

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقای یاسینی و دوستان :
خیلی ناراحتم ، نیاز به راهنمایی دارم . این هفته عکسم پیش اقای دکتر نادریان بود. امروز تماس گرفتن گه فردا برای عمل بیا پارسیان ، به منشیشو ن گفتم دکتر رزمجو برام اشعه XL نوشتن، منشی عصبانی شد گفت شما چرا با دکتر دیگه مشورت کردی و دمتر ناراخت می شه ، گفتم چشم که شوخی نیست و من می خواسم با یه دکتر دیگه هم مشورت کنم ، منشی با دکتر حرف زد اومد گفت دکتر گفتن شما رو عمل نمی کنن و برین پروندتون رو از پارسیان بگیرین.
1- از رفتار دکتر ناراحت شدم اخه چرا من جق تحقیق از جند تا دکتر رو ندارم ؟ اگه ایشون به خودش مطمئنه حداقل مثل دکتر حنجنی بگه نظرش عمل PRK هست و اشعه رو لازم نمی بینه .
2- همونطور که گفتم منشی دکتر قریشی برای شنبه همین هفته بهم وقت داده بود که عکس رو ببرم دکتر ببینن اما چون عکس پیش دکتر نادریان بود نشد برم ، اما منشی گفت هفته اینده شنبه برم . حالا موندم چه طور به دکتر قریشی این مشکل نظر دکتر رزم جو که با همه دکترا فرق داره رو بگم که مثل نادریان ناراحت نشه . راهنماییم کنین . اصلا ایا یا دکتر حق داره ناراحت شه یا اینچوری برخورد کنه که چرا رفتی پیش یکی دیگه ؟ این اصلا با منطق و اصول مهندسی من نمی خونه جالا شاید تو فیلد پزشکی اصول اخلاقی فرق می کنه ........ :(((

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
این حق هر بیماری هست که با هر پزشکی که میخواد مشورت کنه و هیچ دکتری به هیچ عنوان حق نداره که از این موضوع ناراحت بشه و مریض رو پذیرش نکنه. واقعاً رفتارهایی از بعضی دکترها سر میزنه که تنها نتیجه اش پایین آوردن شأن جامعه پزشکی و در نهایت سلب اعتماد بیمارانه.
من جای شما بودم دیگه هیچوقت به چنین پزشکی مراجعه نمی کردم.

Last edited:

mehdig20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83
سلام آقای یاسینی.
یکشنبه ساعت حدودای سه عملم (رینگ گذاری) رو تو نگاه انجام دادم. عملش زیاد سخت نبود و فکر میکنم دوچشمم کمتر از نیم ساعت طول کشید.حدودا نیم ساعت هم داخل نگهمون داشتن تا حالمون سرجاش بیاد و دوتا آستامینوفن هم دادن خوردیم.
تا نیم ساعت بعد عمل چشمام به شدت تار بود ولی بعدش کم کم بهتر شد و وقتی دکتر چشمامو نگاه کرد گفت قرنیه چپت انگاری شفافتر شده و دیدت بهتر که خودمم تایید کردم در صورتی که گفتن معمولا به این زودی اثر نمیکنه.
خونه هم که اومدم شب بعد از عمل اشک ریزش و سوزشم بیشتر شد چندساعتی اذیتم کرد و نذاشت بخوابم.
روز بعد عمل (دیروز) رفتم مطب لنز پانسمان رو برداشتن.
تابلو E رو که نگاه میکردم دیدم کامل شده ولی خب خیلی تار و سایه دار میبینم.
قبل از عمل چشم چپم دیدش به شدت بدتر از راست بود ولی الان برعکس شده:confused:
در کل از بهبود دید چپم خیلی راضیم ولی راست فعلا نه!
به نظرتون بهتر میشه؟
خلاصه اینجوری بگم که دیدم کیفیت لازم رو نداره.
نور هم خیلی اذیتم میکنه تا ی روز بعد ار عمل تو خونه هم عبنک آفتابی زدم و الان هم این پست رو دارم با گوشی و استفاده از عینک میدم چون با کامپیوتر اصلا نتونستم کار کنم در صورتی که دکتر گفتن از امروز همه کار میتونم بکنم درست مثل گذشته!
فقط یادم رفت از دکتر بپرسم که تاری دیدم درست میشه یا نه و چقدر ممکنه دیدم بدون عینک کامل و بدون تاری و استیگمات بشه!
راستی عمل من رو با استفاده از دستگاه فمتو لیزیک انجام دادن!
اینم بگم که دکتر در کل راضی بودن از عمل,و واسه معاینه مجدد گفتن هفته بعد دوشنبه برم مطبشون,البته همونجور که گفتم من خودم از راستم راضی نیستم!
راستی سلام شما رو هم رسوندم و گفتم وایت استار یادشون اومد!

پ.ن: اینم واسه کسایی که میخوان قیمت فمتو رو بدونن بگم که ی نفر که تو نگاه داشت با دکتر هاشمیان عمل میکرد گفت 3300 پرداخت کردم!

دوستان اگر سوالی داشتید بپرسید تونستم جواب میدم.
خودمم اگه چیز خاصی یادم اومد میگم.
tApAtAĺK

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقای یاسینی و دوستان :
خیلی ناراحتم ، نیاز به راهنمایی دارم . این هفته عکسم پیش اقای دکتر نادریان بود. امروز تماس گرفتن گه فردا برای عمل بیا پارسیان ، به منشیشو ن گفتم دکتر رزمجو برام اشعه XL نوشتن، منشی عصبانی شد گفت شما چرا با دکتر دیگه مشورت کردی و دمتر ناراخت می شه ، گفتم چشم که شوخی نیست و من می خواسم با یه دکتر دیگه هم مشورت کنم ، منشی با دکتر حرف زد اومد گفت دکتر گفتن شما رو عمل نمی کنن و برین پروندتون رو از پارسیان بگیرین.
1- از رفتار دکتر ناراحت شدم اخه چرا من جق تحقیق از جند تا دکتر رو ندارم ؟ اگه ایشون به خودش مطمئنه حداقل مثل دکتر حنجنی بگه نظرش عمل PRK هست و اشعه رو لازم نمی بینه .
2- همونطور که گفتم منشی دکتر قریشی برای شنبه همین هفته بهم وقت داده بود که عکس رو ببرم دکتر ببینن اما چون عکس پیش دکتر نادریان بود نشد برم ، اما منشی گفت هفته اینده شنبه برم . حالا موندم چه طور به دکتر قریشی این مشکل نظر دکتر رزم جو که با همه دکترا فرق داره رو بگم که مثل نادریان ناراحت نشه . راهنماییم کنین . اصلا ایا یا دکتر حق داره ناراحت شه یا اینچوری برخورد کنه که چرا رفتی پیش یکی دیگه ؟ این اصلا با منطق و اصول مهندسی من نمی خونه جالا شاید تو فیلد پزشکی اصول اخلاقی فرق می کنه ........ :(((

متاسفانه این طرز برخورد در بین دکتر ا تقریبا عادیه.
علاقه ای ندارند مریض دکتر دیگه رو عمل کنند و یا کسی رو که دکتر دیگه ای رو دیده عمل کنند.

همونطور که جناب گلوبال فرمودند هر ایرانی و به طور کلی هر انسان از حقوق شهروندی برخورداره.
یکی از این حقوق بهره مندی از خدمات درمانیه.
خدمات درمانی رو پزشک مشخص نمی کنه شما خودتون می تونید درمان کننده خودتون رو انتخاب کنید و در تمام مراحل درمان این حق رو دارید که درمان کننده رو عوض کنید یا در مورد روش درمان ازش سوال کنید.
با خیال راحت برید پیش دکتر قریشی و همه چیز رو بهش بگید.
من ایشونر رو میشناسم می دونم از اون دکترهایی نیست که ناراحت بشه.
اما اگر لازم بود دکتر هایی زیادی برای ویزیت هستند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
اگه نداشته باشن خودم بيام تهران ميتونم پيداش كنم بخرم؟

متاسفانه تهیه لنز هایی شماره دار کمی سخته.
باید اپتومتریست براتون نسخه کنه.
ولی من در اینترنت هم دیدم کسانی هستند که لنز های اصلی رو می فروشند.
اگر من پیدا کنم بهتون خبر می دم و اگر موجود نبود می تونید بیاید تهران از یک اپتومتریست تهیه کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی.
یکشنبه ساعت حدودای سه عملم (رینگ گذاری) رو تو نگاه انجام دادم. عملش زیاد سخت نبود و فکر میکنم دوچشمم کمتر از نیم ساعت طول کشید.حدودا نیم ساعت هم داخل نگهمون داشتن تا حالمون سرجاش بیاد و دوتا آستامینوفن هم دادن خوردیم.
تا نیم ساعت بعد عمل چشمام به شدت تار بود ولی بعدش کم کم بهتر شد و وقتی دکتر چشمامو نگاه کرد گفت قرنیه چپت انگاری شفافتر شده و دیدت بهتر که خودمم تایید کردم در صورتی که گفتن معمولا به این زودی اثر نمیکنه.
خونه هم که اومدم شب بعد از عمل اشک ریزش و سوزشم بیشتر شد چندساعتی اذیتم کرد و نذاشت بخوابم.
روز بعد عمل (دیروز) رفتم مطب لنز پانسمان رو برداشتن.
تابلو E رو که نگاه میکردم دیدم کامل شده ولی خب خیلی تار و سایه دار میبینم.
قبل از عمل چشم چپم دیدش به شدت بدتر از راست بود ولی الان برعکس شده:confused:
در کل از بهبود دید چپم خیلی راضیم ولی راست فعلا نه!
به نظرتون بهتر میشه؟
خلاصه اینجوری بگم که دیدم کیفیت لازم رو نداره.
نور هم خیلی اذیتم میکنه تا ی روز بعد ار عمل تو خونه هم عبنک آفتابی زدم و الان هم این پست رو دارم با گوشی و استفاده از عینک میدم چون با کامپیوتر اصلا نتونستم کار کنم در صورتی که دکتر گفتن از امروز همه کار میتونم بکنم درست مثل گذشته!
فقط یادم رفت از دکتر بپرسم که تاری دیدم درست میشه یا نه و چقدر ممکنه دیدم بدون عینک کامل و بدون تاری و استیگمات بشه!
راستی عمل من رو با استفاده از دستگاه فمتو لیزیک انجام دادن!
اینم بگم که دکتر در کل راضی بودن از عمل,و واسه معاینه مجدد گفتن هفته بعد دوشنبه برم مطبشون,البته همونجور که گفتم من خودم از راستم راضی نیستم!
راستی سلام شما رو هم رسوندم و گفتم وایت استار یادشون اومد!

پ.ن: اینم واسه کسایی که میخوان قیمت فمتو رو بدونن بگم که ی نفر که تو نگاه داشت با دکتر هاشمیان عمل میکرد گفت 3300 پرداخت کردم!

دوستان اگر سوالی داشتید بپرسید تونستم جواب میدم.
خودمم اگه چیز خاصی یادم اومد میگم.
tApAtAĺK

دستتون درد نکنه برای توضیحات کاملتون.
می دونم تو این شرایط نوشتن سخته.
لطفا تا جمعه از زدن پست خودداری کنید و به چشمتون فشار نیارید.
تاری دیدتون خیلی زود طی یک هفته از بین میره.
اما در مورد شفافیت دید باید صبر کنید تا کمی رینگ در قرنیه جا بگیره تا دقیقا بشه درموردش حرف زد.

tamoozdad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
متاسفانه تهیه لنز هایی شماره دار کمی سخته.
باید اپتومتریست براتون نسخه کنه.
ولی من در اینترنت هم دیدم کسانی هستند که لنز های اصلی رو می فروشند.
اگر من پیدا کنم بهتون خبر می دم و اگر موجود نبود می تونید بیاید تهران از یک اپتومتریست تهیه کنید.
يه جا بهم معرفي ميكنيد كه احتمالا داشته باشه كه همين امروز بعد از ظهر بيام بگيرم؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
يه جا بهم معرفي ميكنيد كه احتمالا داشته باشه كه همين امروز بعد از ظهر بيام بگيرم؟

لنز طبی رو نمی تونید از داروخانه های بخرید متاسفانه. فقط نمایندگی ها دارند و اپتومتریست ها هم می تونن براتون سفارش بدن.
اگر اپتومتریست نزدیکتون هست یک سر بهش بزنید.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
سلام ،
با بیمارستان نور که برای گرفتن وقت از دکتر هاشمی تماس گرفتم ، گفتند توسط یکی از اعضای تیم دکتر هاشمی معاینه میشید که اسمشون دکتر شنازندی بود. محل ویزیت و انجام آزمایش رو هم درمانگاه نور (در خیابان بهرامی) اعلام کردند. امیدوارم مثبت باشه و به خوبی پیش بره.

farhad007

Registered User
لایک‌ها
72
█████████████████████████ ████████████████████████
پس نگران نباشید مشکلی نیست
با خیال راحت برید برای عمل

اقای یاسینی خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون!

واقعا کار بزرگی میکنید که دوستان رو رو راهنمایی میکنید!خیلی ممنونم!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام ،
با بیمارستان نور که برای گرفتن وقت از دکتر هاشمی تماس گرفتم ، گفتند توسط یکی از اعضای تیم دکتر هاشمی معاینه میشید که اسمشون دکتر شنازندی بود. محل ویزیت و انجام آزمایش رو هم درمانگاه نور (در خیابان بهرامی) اعلام کردند. امیدوارم مثبت باشه و به خوبی پیش بره.

روند مدتیست این شکلیه.
دکتر دیگری معاینه میکنه و خود دکتر هاشمی روز عمل میاد.
حتما سوال کن که خودش عمل کنه نه کس دیگه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون!

واقعا کار بزرگی میکنید که دوستان رو رو راهنمایی میکنید!خیلی ممنونم!

خواهش میکنم دوست عزیز.
به سلامتی انشا ا همیشه سالم باشید

hsnnajibi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت آقای یاسینی عزیز
من پنج شنبه برای عمل لازک از دکتر کاظمی مقدم وقت گرفتم که تو بیمارستان بینا ( رسالت ) عمل میکنم. این تاپیک رو نگاه می کردم خیلی به بیمارستان نور و دکتراش توجه خاصی شده . از لحاظ هزینه مشکلی ندارم آیا لازمه نسبت به دکتر و محل عملم که بیمارستان بینا هست تجدید نظر کنم ؟
سنم 26 سال
نمره چشمم هم 2/75 و 2.5 هست.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام خدمت آقای یاسینی عزیز
من پنج شنبه برای عمل لازک از دکتر کاظمی مقدم وقت گرفتم که تو بیمارستان بینا ( رسالت ) عمل میکنم. این تاپیک رو نگاه می کردم خیلی به بیمارستان نور و دکتراش توجه خاصی شده . از لحاظ هزینه مشکلی ندارم آیا لازمه نسبت به دکتر و محل عملم که بیمارستان بینا هست تجدید نظر کنم ؟
سنم 26 سال
نمره چشمم هم 2/75 و 2.5 هست.

خیر دوست عزیز.
بیمارستان بینا رسالت با مدیریت دکتر نادری بسیار مجهز و عالیه.
نور مرکز خوبیه ولی مراکز خوب دیگه هی هم مثل بینا در تهران هست.
در ضمن دکخر کاظمی مقدم از دکار های قدیمی و بسیار متبحر تهزانه

hsnnajibi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیر دوست عزیز.
بیمارستان بینا رسالت با مدیریت دکتر نادری بسیار مجهز و عالیه.
نور مرکز خوبیه ولی مراکز خوب دیگه هی هم مثل بینا در تهران هست.
در ضمن دکخر کاظمی مقدم از دکار های قدیمی و بسیار متبحر تهزانه

با سلام
خيلي ممنون از پاسختون.

بالا