• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

satanic_soulful

Registered User
لایک‌ها
6
سلام من عینک میزنم
میخواستم ببینم چه عملی انجام بدم بهتره
بعدشم نوآوران زنگ زدم گفت 1 میلیون
کلینک نور زنگ زدم گفت 2 میلیون

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

سلام
ببخشید آقای یاسینی اطلاع دارید که بیمه ی تامین اجتماعی هزینه ی لازیک و چقدر متقبل میشه ؟
کارمند بانک باشه فرد

Anna12345

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله کراس همون اشعه است. برید پیش دکتر ساووج کلینیک صدرا. ایشون آدم بسیار خوبی هستند و تخصصشون قرنیه است.
اگر تهران اومدید متخصص قرینه زیاد هست. می تونید برید پیش دکتر خانلری اگر خواستید.
به نظرم قبل از هر کاری یک مشورتی هم با دکتر ساووج بکنید.

از راهنماییهاتون ممنونم .فردا میرم دنبالش . مرسی واقعا ممنون .

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
برای قوز قرنیه ام چه کار باید انجام بدهم؟

دوست عزیز باید صبور باشید. درمان قوز قرنیه بسیار طولانی مدت هست ولی بر خلاف خیلی از بیماری های درمان داره.
باید برید پیش یک دکتر خوب اول با کراس شروع می کنن.
بعد لنز سخت.
بعد رینگ قرنیه تجویز میشه.
و در آخر اگر هیچ کدوم جواب نده پیوند قرنیه که 100 در 100 مشکل رو برطرف میکنه ولی دوران نقاهتش تا کاملا خوب بشید شاید 5 ماه طول بکشه.

بیشتر افراد در مراحل اول تا سوم مشکلشون حل میشه پس نگران نباشید و حتما به یک دکتر مراجعه کنید
خواهش میکنم قضیه رو جدی بگیرید هر چی زمان بگذره درمان سختتر میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام من عینک میزنم
میخواستم ببینم چه عملی انجام بدم بهتره
بعدشم نوآوران زنگ زدم گفت 1 میلیون
کلینک نور زنگ زدم گفت 2 میلیون

دوست عزیز قیمت ها متفاوته همونطور که خودتون سوال کردید و اینها کف قیمت هستند و معمولا بیشتر از این میگرین.
اول باید برید پیش یک دکتر چشم و ضختما قرنیه اتون بررسی بشه.
بعد میشه گفت کدوم عمل چشم براتون مناسبتره و هزینه نهایی مشخص میشه ضمن اینکه شماره چشمتون هم در این قضیه دخیله.
سنتون چقدره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

سلام
ببخشید آقای یاسینی اطلاع دارید که بیمه ی تامین اجتماعی هزینه ی لازیک و چقدر متقبل میشه ؟
کارمند بانک باشه فرد

بستگی به شماره چشم داره. اگر مجموع بالای 10 باشه تقریبا همه هزینه رو پرداخت می کنه ولی اگر زیر 10 باشه هیچی نمیده.

کارمند کدوم بانک.
بانکها خودشون بیمارستان دارند و بیمارستانهاشون هم همیهش مجهزه و اگر اونجا عمل کنید تقریبا رایگان می افته.
حتما به این نکته دقت کنید.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام خدمت آقای یاسینی و سایر دوستان

من برای مشکل قوز قرنیه یکی دو هفته پیش رفتم کلینیک نور که دکترسیدیان گفت باید پیوند انجام بشه اما فعلا میتونی لنز سخت بذاری
من لنز رو به کلینیک لنز سفارش دادم و چون شهرستان هستم برام پست کردن

برای لنز چه محلولی باید بگیرم (مارک لنز Boston)
اینجا تماس گرفتم 2-3 جا فقط محلول لنز نرم داشتن ... آیا امکان استفاده از محلول لنز نرم برای لنز سخت هست؟
بهترین محلول رو میشه معرفی کنید؟
ضمنا اگر یه راهنمایی برای نحوه گذاشتن لنز سخت بکنید ممنون میشم

Last edited:

zahramirzabeigi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من همین الان یک سری اطلاعات درمورد کراس بدست آوردم. به نظر برای درمان قوز قرنیه اس. درسته؟ من اونطور که برداشت کردم برای بهبود دید هم هست. یعنی می تونم امید داشته باشم که با این عمل قرنیه ام سالم میشه؟ من کلا از پیوند قرنیه می ترسم! کلا از عمل چشم می ترسم. ولی پیوند قرنیه وحشتناک تره! دکتر خود من دکتر حاجیلاری ( مطب شون توی ستارخان و در بیمارستان رازی 2 عمل انجام می دهند)

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من همین الان یک سری اطلاعات درمورد کراس بدست آوردم. به نظر برای درمان قوز قرنیه اس. درسته؟ من اونطور که برداشت کردم برای بهبود دید هم هست. یعنی می تونم امید داشته باشم که با این عمل قرنیه ام سالم میشه؟ من کلا از پیوند قرنیه می ترسم! کلا از عمل چشم می ترسم. ولی پیوند قرنیه وحشتناک تره! دکتر خود من دکتر حاجیلاری ( مطب شون توی ستارخان و در بیمارستان رازی 2 عمل انجام می دهند)
اونطوری که من از صخبت های دکتر سیدیان متوجه شدم کراس فقط برای جلوگیری از بیشتر شدن قوز قرنیه هست و تاثیری تو بهبود دید نداره . بازم دوستان دیگر حتما اطلاعات بهتری دارن.چون به من فقط پیشنهاد رینگ رو داد و با توجه به اینکه گفتن انحنای قرنیه زیاد شده احتمال اینکه رینگ جواب بده 50 50 هست ...
در مورد پیوند هم من 12 سال قبل پیوند قرنیه انجام دادم یک چشمم رو . عمل سختی به اونصورت نبود ... وحشتناک هم نیست . البته تو پیوند هم تضمینی نیست که بهبود 100 درصدی حاصل بشه . من شماره چشم پیوندی الان حدودا 3 هست و عینک میزنم .

Leon5260

Registered User
لایک‌ها
63
سلام.
دوستان برای درمان/عمل چشم محدودیت خاصی وجود داره؟
مثلا تا چه شماره چشمی قابل عمل شدن هست؟
ممنون

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

zahramirzabeigi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یعنی با وجود پیوند بازهم نیاز به عینک هست؟ :(

zahramirzabeigi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من این مطلب رو همین الان پیدا کردم:
عمل Cross linking با استفاده از محلول ريبو فلاوين و تابش اشعه UV-A به چشم به مدت 30 دقيقه طي يك عمل جراحي انجام مي شود. تاكنون مطالعاتي كه بر روي آن در اينجا انجام شده است نشان داده است، كه در درصد زيادي از بيماران از پيشرفت بيماري جلوگيري مي كند اما مسلماً باعث بهبود وضعيت قرنيه و نمره چشم نمي گردد. ممكن است هر چند وقت يكبار نياز به تكرار آن باشد و در كلينيك نور هم قابل انجام است. در ضمن اطلاعات دراز مدت براي آن هنوز وجود ندارد.
اون قسمت رو که قرمز کردم رو متوجه نشدم یعنی هر چند سال یکبار باید دوباره اون عمل تکرار بشه؟؟!:wacko:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من این مطلب رو همین الان پیدا کردم:
عمل Cross linking با استفاده از محلول ريبو فلاوين و تابش اشعه UV-A به چشم به مدت 30 دقيقه طي يك عمل جراحي انجام مي شود. تاكنون مطالعاتي كه بر روي آن در اينجا انجام شده است نشان داده است، كه در درصد زيادي از بيماران از پيشرفت بيماري جلوگيري مي كند اما مسلماً باعث بهبود وضعيت قرنيه و نمره چشم نمي گردد. ممكن است هر چند وقت يكبار نياز به تكرار آن باشد و در كلينيك نور هم قابل انجام است. در ضمن اطلاعات دراز مدت براي آن هنوز وجود ندارد.
اون قسمت رو که قرمز کردم رو متوجه نشدم یعنی هر چند سال یکبار باید دوباره اون عمل تکرار بشه؟؟!:wacko:

در مورد مدتش اطلاع ندارم
اما هزینش رو که سئوال کردم برای هر چشم 1/100/000 هست تو کلینیک نور

satanic_soulful

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز قیمت ها متفاوته همونطور که خودتون سوال کردید و اینها کف قیمت هستند و معمولا بیشتر از این میگرین.
اول باید برید پیش یک دکتر چشم و ضختما قرنیه اتون بررسی بشه.
بعد میشه گفت کدوم عمل چشم براتون مناسبتره و هزینه نهایی مشخص میشه ضمن اینکه شماره چشمتون هم در این قضیه دخیله.
سنتون چقدره.

با سلام
و با دکتر افضلی وقت گرفتم تو کلینک نور
سن 28

zahramirzabeigi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

من برای مشکل قوز قرنیه یکی دو هفته پیش رفتم کلینیک نور که دکترسیدیان گفت باید پیوند انجام بشه اما فعلا میتونی لنز سخت بذاری

اینجا تماس گرفتم 2-3 جا فقط محلول لنز نرم داشتن ... آیا امکان استفاده از محلول لنز نرم برای لنز سخت هست؟
من خودمم از لنز سخت استفاده کردم. ( کلا دوتا محلول لنز خریدم اولی رو از خود دکترم گرفتم)دیروز می خواستم به شما بگم که از محلول ReNu استفاده کنید. من آخرین بار از اون استفاده کردم که بعدش چشمم عفونت کرد دیگه از لنز استفاده نکردم. دیروز که توی اینترنت می گشتم درباره ی همون محلولReNu به این مطلب برخوردم :
خبرهاي روز دنياي پزشكي - جمع آوری کامل محلول ضدعفونی کننده لنز ReNu with MoistureLoc از بازار
احتمالا به خاطر همین محلول آخریه چشمم عفونت کرده. که خودمم تا دیروز خبر نداشتم!

رفتم جای محلول اولی که خود دکترم بهم داده بود رو پیدا کردم . اون خوب بود. مارکشم اینه: meni care.
درمورد نحوه ی جا گذاشتن لنز خود دکترم بهم یاد داد. که باید اولش دست رو فقط با صابون یا مایع صابون شصت به مدت 5 دقیقه. بعد ناخن ها همیشه باید کوتاه باشه. یکم از سرم شستشو می ریزی کف دستت بعد لنز رو می ذاری کفت دستت. بعد با سرم شستشو میگیری روی لنز در حدی که چند بار دستت پرشه ولی حواست باشه لنز نیفه روی زمین. بعد روی انگشت اشاره می ذاری و در حدی که به قول دکترم شبیه کاسه بشه!!! بعد چشمتو باز می کنی به آروی می ذاری توی چشمت . چشم می بیندی یکم روی چشم فشار می دی که یک صدای تق کوچولو! می ده! یعنی جا افتاد! تمام! در آوردنش هم که راحت تره! بالا رو نگاه می کنی آرم می کشیش سمت پایین و بعد نیشگون می گیری انگار درش میاری! بعد با همون سرم شستشو ( که دکتر به من رینگر داده بود ولی بقیه با سدیم کراید می شورند!) مثل اون موقع که گذاشتی می شوریش!

1 001.jpg

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

من یکبار این قضیه از دکتر تبریزی برای یکی از بچه های همین انچمن سوال کردم وایشون فرمودند که می تونید از همون مایع لنز نرم ایتفاده کنید.
اگر همین قضیه صادق باشه مایع لنز Renu بخرید از داروخانه ها که بهترین مایع درست و درمونیه که وارد میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

همونطور که دوستمون فرمودند کراس در افزایش دید تاثیری نداره. فقط می تونه روند افزایش تحدب قوز قرنیه رو کاهش بده. البته اگر این روند تثبیت بشه می شه با لیزر مشکل کاهش دید رو حل کرد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام.
دوستان برای درمان/عمل چشم محدودیت خاصی وجود داره؟
مثلا تا چه شماره چشمی قابل عمل شدن هست؟
ممنون

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

دوست عزیز این تاپیک رو اگر چند صفحه اول و وسط و آخر رو بخونید کلی اطلاعات مفید بدست میارید.

برای درمان چشم با لیزر محدودیتی از نظر شماره چشم وجود نداره ولی ضحامت قرنیه یک محدودیته.
هر چی قرنیه نازکتر باشه شماره کمتری رو میشه اصلاح کرد.

بالا