• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از جوابتون
من چند روز پیش به کیلینیک پارسیان در اصفهان مراجعه کردم و این مشخصاته چشمم معلوم شد
بعد وقتی برای ویزیت نهایی پیش کسی که اونجا بود و معین می کرد هر کسی چه عملی براش مناسبه گزینه ای که تو پرونده نوشته لنز داخل چشمی ارجح است .در صورت عدم پذیرش بیمار با رضایت خودش می تواند فمتو اکند ولی با توجه به شماره چشم و یا ضخامت قرنیه،ممکن است قسمتی ا شماره چشم باقی بماند یا برگشت کند.
و بهم گفت که اگر بخوای فمتو کنی باید رضایت نامه جداگونه بدی که من خودم قبول کردم و اگر برگشت با ما نیست
این حرفاش منو خیلی نگران کرد و موندم چیکار کنم
یعنی به نظر شما امکان برگشت کامل وجود نداره؟بعد شما بهتر میدونین من همینجا اصفهان پیش دکتر قریشی عمل کنم یا به تهران بیام؟
بازم ممنون از جوابتون

اون برگشت به دلیل نمره بالا چشمه. ممکنه برداشت قرنیه کمی به دلیل شماره چشم زیاد باشه که باعث بشه دوباره برگرده.
لنز داخل چشمی هم روش بسیار خوبیه اگر هزینه اش رو دارید می تونید لنز بکارید که روشی است برای شماره های بالا.
منظرو از اون برگشت ، برگشت همه شماره چشم نیست بلکه مثلا 1 شماره ممکنه برگرده که اونم کم اتفاق می افته.
ولی در مورد اون قضیه رضایت نامه قبلا نشنیده بودم یک چیز جدیدیه.
نمی خوام براتون دردسر درست کنم ولی شاید بهتر باشه یک دکتر در تهران هم شما رو ویزیت کنه.
التبه در خود اصفهان هم می تونید برید پیش دکتر ساووج یک سوالی از ایشون هم بکنید آدم بسیار خوبیه و خوب می تونه راهنماییتون کنه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلاک اقای یاسینی یکی از دوستان ما هم چشم چپش 10 هم چشک راستش 10.
از دکترش که دکتر فرامز انوری هستن پرسید گفت نمیشه عمل لیزیک کرد با اینکه اصلا ضخامت قرنیه رو حساب نکرد.
حالا میخواد بره متخصص قرنیه ببینه اون چی میگه.
میخواستم نظر شما رو بپرسم راهی هستش عمل بشه؟

شماره 10 از هر چشم یعنی مجموع 20. این مجموع شماره یعنی برداشته دو سوم قرنیه که عملا با لازک امکان پذیر نیست. شاید با فمتو بشه ولی به نظر به جای این کار برید پیش دکتر انوری و بپرسید می تونه لنز آرتیزان بذاره.
به نظر من بهتر از لیزر جواب میده.

mooonlight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقای یاسینی می شه لطف کنید توضیح بدید که ایا عوارض فمتو لیزیک با لیزیک یکی هست یا نه ؟؟؟ خیلی ها بر این باورند که عوارض لیزیک خیلی زیاده !!!! شما سوای دوره ی نقاهت عمل ,فمتولیزیک و پیشنهاد می دید یا prk تاکید می کنم فقط عوارض بعد از عمل مد نظرم هست ممنون

sahar1988

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام.
طبق تعرفه بیمه کل هزینه های درمانی چشم شما شامل عمل و قیمت لنز تحت پوشش بیمه تا سقف 80 درصد مبلغ کل قرار می گیره.
در شیراز دکتر های زیادی هستند که می تونن عمل فیکیک رو انجام بدن. فرق زیادی نمی کنه فقط مهمه که دکتر سابقه این کار رو داشته باشه.
البته لنز هاتون الان خیلی کم یاب هستند.
به نظر برید پیش دکتر نیک نامی یا دکتر جعفری و یا دکت رمنصوری اگر هنوز شیراز هستند.

ممنون از راهنماییتون. شما اسامی دکترهایی که فرمودید رو به دکتر صلوتی ترجیح می دید؟ نمیدونم باید پیش کدوم دکتر برم.
و یک سوال دیگه: آیا تنها راه درمان افرادی با نمره چشم بالا مثل من کاشت لنز هست؟
خیلی ممنون از وقتی که برای این سوال و جوابا میذارید.

mooonlight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[
سلام اقای یاسینی می شه لطف کنید توضیح بدید که ایا عوارض فمتو لیزیک با لیزیک یکی هست یا نه ؟؟؟ خیلی ها بر این باورند که عوارض لیزیک خیلی زیاده !!!! شما سوای دوره ی نقاهت عمل ,فمتولیزیک و پیشنهاد می دید یا prk تاکید می کنم فقط عوارض بعد از عمل مد نظرم هست ممنون

mooonlight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

هر دو تا مثل هم هستند با این تفاوت که فمتو برای شماره های بالاتر و استیگمات بیشتر استافده میشه.
عوارض لیزر مثل لیزک و لازک به مراتب از کشیدن دندان کمتره چرا که در کشیدن دندان بیحسی موضعی داریم ولی در لازک نداریم.
نگران عوارض نباشید این عمل به تعداد زیاد در روز انجام میشه به همین دلیل مشکلاتش سابقا کشف شده و همه رفع شده اند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از راهنماییتون. شما اسامی دکترهایی که فرمودید رو به دکتر صلوتی ترجیح می دید؟ نمیدونم باید پیش کدوم دکتر برم.
و یک سوال دیگه: آیا تنها راه درمان افرادی با نمره چشم بالا مثل من کاشت لنز هست؟
خیلی ممنون از وقتی که برای این سوال و جوابا میذارید.

دکتر صلوتی هم از بزرگان چشم هستند. فرقی نداره همگی می تونن این عمل رو انجام بدن. اگر راحت ترید برید پیش دکتر صلوتی.
جواب سوال دوم: خیر ممکنه با لیزر هم بشه درمان کرد ولی ممکنه برگشت چشم داشته باشید و حتی بدتر به علت نازک شدن قرنیه دچار قوز قرنیه بشید. برای همین کاشت لنز بهترین روش به نظر میاد.
کاشت روشی مطمئن که مدتهاست در اروپا و آمریکا استفاده میشه. اگر به آمار نصب ارتیزان در چشم بیماران توجه کنیدمی بینید که خیلی نزدیک به عمل های لیزر لنز های آرتیزان هم در چشم گذاشته شده است

mina.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی بابت جوابتون.پس کلینیک نوین دیدگان خوبه؟دستگاه هاش چه طور؟؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی بابت جوابتون.پس کلینیک نوین دیدگان خوبه؟دستگاه هاش چه طور؟؟

بله مرکز خوبیه ولی خوب به نظرات دیگران هم توجه کنید.
انتخاب دکتر مهمتر از خود مرکزه.
دستگاه نوین دیدگان هم الگرتو که خیلی پیشرفته است.

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
شماره 10 از هر چشم یعنی مجموع 20. این مجموع شماره یعنی برداشته دو سوم قرنیه که عملا با لازک امکان پذیر نیست. شاید با فمتو بشه ولی به نظر به جای این کار برید پیش دکتر انوری و بپرسید می تونه لنز آرتیزان بذاره.
به نظر من بهتر از لیزر جواب میده.
ممنون بهش میگم. با این فمتو حتما میشه؟
این لنزی که گفتید داخل چشم میکارن؟

kh.a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

اول تشکر می کنم به خاطر راهنمایی هاتون. خیلی ممنون. توضیحاتتون خیلی عالیه.

چند تا سوال داشتم.

1) چشم های من هرکدوم حدود 1 ضعیف هستند و حدود 0.75 آستیگمات. تصمیم دارم عمل کنم. به نظرتون PRK بهتر هست یا Femto ؟

2) ساکن اصفهان هستم. خواهرم پیش دکتر نوربخش عمل کرده و راضی هست. آیا شما ایشون تایید می کنید؟ یا دکتر دیگه پیشنهاد می کنید؟

3) با عمل دید به 100% می رسه؟ من با عینک دید 100% دارم و مشکلی ندارم فقط از عینک خسته شدم!

4)من برای تیرویید قرص لووتیروکسین سدیم استفاده می کنم. آیا این بیماری مشکلی برای عمل چشم ندارد؟ من از دکتر متخصص تیرویید پرسیدم گفتند مشکلی نداره ولی باز می خواستم مطمئن بشوم.

5)و اینکه از کامپیوتر خیلی استفاده می کنم. رشته ام اینطور ایجاب می کنه. آیا بعد از عمل محدودیتی برای استفاده از کامپیوتر هست؟

عذر خواهی می کنم سوالام زیاد شد. ممنون میشم راهنمایی کنید. پست های قبلی را تا حدودی خوندم اگر بعضی سوال ها تکراری هست بازم ببخشید.

ka2t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان
بعد از گذشت 10 روز از عمل باید بگم که هنوز یکم تارم و استیکمات هم هستم به طوریکه حسابی فونت و صفحه نمایش رو بزرگ کردم ولی در کل راضی هستم و منتظرم که زودتر دیدم کامل بشه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون بهش میگم. با این فمتو حتما میشه؟
این لنزی که گفتید داخل چشم میکارن؟

نمیشه قطعی گفت با فمتو میشه یا نه. باید دکتر حتما نتیجه عکس رو ببینه.
نوعی لنز وجود داره به نام لنز های فیکیک. این لنز ها داخل چشم قرار می گیرند و در اصل یک عینک کوچک هستند. اینطوری دید شما اصلاح میشه ولی نیاز به جراحی داره. در این روش دید تا شماره های خیلی بالا نزدیک 13 و 14 هم قابله اصلاحه.

mehban

Registered User
لایک‌ها
6
مهندس جان میشه کلی (ضخامت نرمال قرنیه)گفت لیزیک و فمتو و ... تا چه شماره ای رو میتونن اصلاح کنن؟ جایی خوندم که لیزیک تا شماره 12 رو از لحاظ تئوری میتونه اصلاح کنه ولی در عمل فکر نکنم بیشتر از 8 رو عمل کنن. در مورد prk هم فکر کنم تئوریش 8 بود که باز در عمل بعیده بیشتر از تا 7 موثر باشه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام

اول تشکر می کنم به خاطر راهنمایی هاتون. خیلی ممنون. توضیحاتتون خیلی عالیه.

چند تا سوال داشتم.

1) چشم های من هرکدوم حدود 1 ضعیف هستند و حدود 0.75 آستیگمات. تصمیم دارم عمل کنم. به نظرتون PRK بهتر هست یا Femto ؟

2) ساکن اصفهان هستم. خواهرم پیش دکتر نوربخش عمل کرده و راضی هست. آیا شما ایشون تایید می کنید؟ یا دکتر دیگه پیشنهاد می کنید؟

3) با عمل دید به 100% می رسه؟ من با عینک دید 100% دارم و مشکلی ندارم فقط از عینک خسته شدم!

4)من برای تیرویید قرص لووتیروکسین سدیم استفاده می کنم. آیا این بیماری مشکلی برای عمل چشم ندارد؟ من از دکتر متخصص تیرویید پرسیدم گفتند مشکلی نداره ولی باز می خواستم مطمئن بشوم.

5)و اینکه از کامپیوتر خیلی استفاده می کنم. رشته ام اینطور ایجاب می کنه. آیا بعد از عمل محدودیتی برای استفاده از کامپیوتر هست؟

عذر خواهی می کنم سوالام زیاد شد. ممنون میشم راهنمایی کنید. پست های قبلی را تا حدودی خوندم اگر بعضی سوال ها تکراری هست بازم ببخشید.

سلام دوست عزیز.

بگذارید اول یک نصیحتی به شما بکنم. شما شماره چشم بسیار پایینی دارید. برای همین عمل لیزر برای شما خیلی مناسب نیست. با عمل لیزر دید شما به احتمال 99 درصد 10/10 میشه ولی آیا این عمل واثعا لازمه.
دوست من اگر با عینک مشکلی ندارید چرا بیخود برید زیر لیزر. لیزر (لازک ،فمتو و PRK ) این روزها کم خطر یا تقریبا بی خطر هستند ولی آیا باز هم میارزه. فکر کنید برای اینکه کمی سریعتر بتونید بدوید بگن باید استخوان پاتون رو عمل کنید. برای کسی که استخوان پاش مشکل داره و بعد از عمل دیگه راحت می تونه راه بره شاید این عمل اصلا نیاز به فکر کردن نداشته باشه ولی برای شما که به راحتی راه میرید چرا؟
من نی دونم شما دحتر هستید یا پسر به هر حال فرقی نمی کنه این روزها برای هر دو گروه فریم های عینک خیلی زیبایی اومده. من خودم یک فریم TAG دیدم که قیمتش فکر کنم زیر 1 تومن در میومد ولی باور کنید کلاس کارش از نداشتن عسنک هزاران بار بیشتر بود طوریکه بعضیا می رفتن فریم می خرن و با شیشه (بدون شماره) استفاده می کنن.
به هر حال انتخاب با شماست.

1) اولا باید ضخامت قرنیه شما سنحیده بشه اگر ضخامت کافی باشه بیخود پول برای فمتو ندید چشم شما با PRK هم به راحتی درمان میشه.
2) دکتر نوربخش از دکتر های خوب اصفهان هستند می تونید به راحتی با خود ایشون عمل کنید فکر کنم من رو هم خوب بشناسن.
3) با شماره چشم کم شما اصلا چای نگرانی برای بعد از عمل نیست به احتمال 99 درصد دیدتون کامل کامل میشه.
4) من کمی در مورد این دارو اطلاع دارم ولی اجازه بدید دکتر در این زمینه تصمیم بگیره و جهل من در مورد داروشناسی باعث نشه خدا ناکرده برای شما مشکلی به وجود بیاد.
5) بعد از حدود 1 ماه بعد از عمل به راحتی می تونید با کامپیوتر کار کنید و نیازی نیست زیاد نگران باشید. ولی در اون یکماه کار کردن خیلی سخته. یک هفته اصلا دید نزدیمک ندارید و تا 3 هفته بعد دید نزدیکتون بسیار تاره.

در مورد سوال کردن نگران نباشید بپرسید اگر اطلاعاتی داشته باشم با شما شریک میشم.

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
اگر منظورتون کانتکت لنزه یعنی همونی که می ذارن روی چشم بله هست.
لنز های رنگی یا رنگی طبی رنگ چشم رو عوض می کنن. البته بسته به رنگ عنبیه خودتون هر چی تیره تر باشه رنگ لنز کمتر دیده میشه.
ولی یک سری لنز هم داریم که شکل عنببیه رو کلا عوض میکنن.
مثلا شکل چشم گربه.
این لنز های بیشتر از مارک های غیر معروف هستند ولی توی معرفها معمولا آرین لنز خوبیه.
کره ای در کیفیت متوسط هستند ولی برای یک مدت کوتاه استفاده مشکلی رو ایجاد نمی کنن.

مثلا

url

یا
مثلا این سایت رو ببینید

Cat Eyes Contact Lenses | Coloured Contact Lenses

150-anaconda-crazy-lens-contacts2.jpg

150-funky-eyes-wolf-eye2.jpg

150-crazy-zebra-contact-lenses.jpg

یا مثلا کانکت لنز چشم ترمیناتور

150-86601-terminator-contact-lenses.jpg
براي استفاده از اينها بايد به دكتر مراجعه كرد يا مشكلي نداره ؟
حدود قيمت اصلها چقدره ؟
توي ايران راحت گير مياد ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان
بعد از گذشت 10 روز از عمل باید بگم که هنوز یکم تارم و استیکمات هم هستم به طوریکه حسابی فونت و صفحه نمایش رو بزرگ کردم ولی در کل راضی هستم و منتظرم که زودتر دیدم کامل بشه

10 روز هنوز خیلی زوده باید تا سه هفته صبر کنید.
باز هم نبریک می گم.

ka2t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
10 روز هنوز خیلی زوده باید تا سه هفته صبر کنید.
باز هم نبریک می گم.

ممنونم دوست عزیز اگه راهنمایی های شما نبود که به این راحتی عمل نمیکردم من از شما ممنونم و به شما تبریک میگم بابت خدماتتون دراین تالار

بالا