• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

milad2008

Registered User
لایک‌ها
60
سلام و خسته نباشید
کدام روش را برای یک فرد بیست ساله با شماره چشم 1.75 و 5. دوربین و کمی آستیگمات مناسبتر است ؟

etesam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقای یاسینی عزیز- بهتر بگم دوست عزیزم
از لطفت بسیار سپاسگزارم. از اینکه هم سن و سال هستیم بسیار خوشحالم و از اینکه با شما آشنا شدم بسیار خوشحال تر هستم. به دنبال شرایطی گفتی میرم. فقط یک نکته میمونه و اینه که کدوم بیمه تا 80 درصد هزینه رو تقبل میکنه؟ یعنی اینا اینقد بشر دوست و خیرخواه شدن؟ اگه واقعا بشه1، یک کمک بزرگ به من میشه. باز هم ازت تشکر بسیار دارم. امیدوارم خودت و خانواده محترمت همیشه سالم وشاد باشی. یا علی

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی عزیز- بهتر بگم دوست عزیزم
از لطفت بسیار سپاسگزارم. از اینکه هم سن و سال هستیم بسیار خوشحالم و از اینکه با شما آشنا شدم بسیار خوشحال تر هستم. به دنبال شرایطی گفتی میرم. باز هم ازت تشکر بسیار دارم. امیدوارم خودت و خانواده محترمت همیشه سالم وشاد باشی. یا علی

من هم از اشنایی شما خوشحال شدم.
امیدوارم همیشه سلامت باشید.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام و خسته نباشید
کدام روش را برای یک فرد بیست ساله با شماره چشم 1.75 و 5. دوربین و کمی آستیگمات مناسبتر است ؟

لازک یا فمتو بسته به صخامت قرنیه.
دکتر تصمیم گیرنده است.

etesam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا باور کنید که خیلی شرمنده هستم. شما ببخشید. کدوم بیمه هست که تا 80 درصد هزینه عمل رو میده؟ بازم از صبوری و لطف شما سپاسگزارم. موید باشی. یا علی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقا باور کنید که خیلی شرمنده هستم. شما ببخشید. کدوم بیمه هست که تا 80 درصد هزینه عمل رو میده؟ بازم از صبوری و لطف شما سپاسگزارم. موید باشی. یا علی

قانون بیمه میگه مجموع بالای 10 یا 12 رو پرداخت کنن. همه بیمه ها پوظف به پرداخت هستند.

etesam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا ما خیلی ارادتمندیم. پیروز و سر افراز باشید

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
تاری دید دور فکر می کنم در مان میشه. نوشته های چقدر ریز رو نمی تونید بخونید؟

دوست عزیزم اقای یاسینی، اگر یک مانیتور رو حساب کنید و فونت tahoma و با سایز 10 باشه از فاصله 1.5 تا 2 متر رو حساب کنید دور شده باشم نمیتونم تشخیص بدم و حالت تاری داره.

امروز طبق وقت تعیین شده بعد از نزدیک 40 روز رفتم پیش دکتر میر افتاب، ابتدا اپتومتر چشمم رو معاینه کرد، از نظر ضعیفی چشم( قبلا چشمام 4.5 و 5 بود نزدیک بین) همش خدارو شکر 0 شده بود !!
قبلا استیگمات چشم هام هر کدوم 2.5- بودن. و حالا چشم چپ استیگماتی نداشت و 10/10 بود و چشم راستم فقط 0.75 صدم استیگماتش مونده بود و 9/10 شده که البته خود دکتر میر افتاب گفت فکر میکنم این هم بره و کمی صبر داشته باش چند ماه... نظرتون چی هست ؟
خودش که کاملا راضی بود از عمل

tycoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
رفتم مطب دکتر هاشمی، همانطور که دوست عزیر یاسینی گفتند، ویزیت نمی کنند، منشی یک وقت با دکتر امان زاده گذاشت، گفت ایشون ویزیت می کنند، گفتم دکتر هاشمی عمل می کنه؟ گفت بله. به نظرتون برم وقتم رو کنسل کنم با دکتر میر آفتاب بگیریم؟ فکر کنم دکتر که ویزیت می کنه هر عملی بنویسه هاشمی فقط انجام بده، بهتر پیش کسی برم که تو این زمینه تجربه داره تا درمان مناسبی در نظر بگیره.
همین الان وقت گذاشت، می تونم کنسل کنم. لطفا اگر می تونید سریع پاسخ بدید.
یادآوری کنم که مشکلم قوز قرنیه هست.

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوست عزیزم اقای یاسینی، اگر یک مانیتور رو حساب کنید و فونت tahoma و با سایز 10 باشه از فاصله 1.5 تا 2 متر رو حساب کنید دور شده باشم نمیتونم تشخیص بدم و حالت تاری داره.

امروز طبق وقت تعیین شده بعد از نزدیک 40 روز رفتم پیش دکتر میر افتاب، ابتدا اپتومتر چشمم رو معاینه کرد، از نظر ضعیفی چشم( قبلا چشمام 4.5 و 5 بود نزدیک بین) همش خدارو شکر 0 شده بود !!
قبلا استیگمات چشم هام هر کدوم 2.5- بودن. و حالا چشم چپ استیگماتی نداشت و 10/10 بود و چشم راستم فقط 0.75 صدم استیگماتش مونده بود و 9/10 شده که البته خود دکتر میر افتاب گفت فکر میکنم این هم بره و کمی صبر داشته باش چند ماه... نظرتون چی هست ؟
خودش که کاملا راضی بود از عمل

نگران نباشید. کمی حساس شدید. دیدتون 10/10 شده پس جای نگرانی نیست. تمام مشکلاتی که می گید به مرور زمان و بدون اینکه بفهمید مرتفع میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
رفتم مطب دکتر هاشمی، همانطور که دوست عزیر یاسینی گفتند، ویزیت نمی کنند، منشی یک وقت با دکتر امان زاده گذاشت، گفت ایشون ویزیت می کنند، گفتم دکتر هاشمی عمل می کنه؟ گفت بله. به نظرتون برم وقتم رو کنسل کنم با دکتر میر آفتاب بگیریم؟ فکر کنم دکتر که ویزیت می کنه هر عملی بنویسه هاشمی فقط انجام بده، بهتر پیش کسی برم که تو این زمینه تجربه داره تا درمان مناسبی در نظر بگیره.
همین الان وقت گذاشت، می تونم کنسل کنم. لطفا اگر می تونید سریع پاسخ بدید.
یادآوری کنم که مشکلم قوز قرنیه هست.

کنسل کنید برید پیش دکتر میر آفتاب حتما دقیق براش مشکل رو توضیح بدید که بتونه دقیق کمکتون بکنه.

tycoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کنسل کنید برید پیش دکتر میر آفتاب حتما دقیق براش مشکل رو توضیح بدید که بتونه دقیق کمکتون بکنه
آقای یاسینی مرسی بابت راهنمایی هاتون، تو فروم همه دوستان شما رو دعا می کنند :)

زنگ زدم، گفت اگه دکتر میرآفتاب ویزیت کنه خوش هم عمل می کنه ولی اگه می خوای هاشمی عمل کنه باید پیش دکتر امان زاده بری. موندم چی کار کنم؟
برام سوال شده، اصلا دکتر هاشمی روش کارش به چه صورت؟ هیچ کسی رو ویزیت نمی کنه، آخه ویزیت نشده که نمی تونه بیمار رو عمل کنه!!!! شاید تشخیص اشتباه باشه.

بنظرتون این کار رو بکنم، می رم پیش هر دو تاشون ببینم چی می گند؟ اگه دکتر هاشمی همین سیستم رو ادامه بده ( بعد دکتر امان زاده منو ویزیت نکنه که کلا بیخیالش میشم) با دکتر میر آفتاب ادامه می دم؟

یک مسئله دیگه اینکه دکتر میر آفتاب رو خودم تو لیست دکتر های بیمارستان نور پیدا کردم دیدم کار علمی (مقالات، کتاب) بیشتری انجام داده بخاطر همین انتخاب کردم.
اگه پزشک دیگه ای 0بجز دکتر هاشمی) بهتر از دکتر میر آفتاب می شناسید که در زمینه قوز قرنیه و روش های درمانی جدید تخصص داده معرفی کنید خوشحال میشم.

Last edited:

tycoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
گفتم مطالب و نتایجی که بدست آوردم با شما دوستان هم در میان بزارم تا استفاده کنید.
این مطالب از منابع علمی (مقالات) و غیر علمی (سایت های معتبر) جمع آوری شده است.(ممکن هست روش های درمانی خاص دیگری نیز وجود داشته باشد که ینده خبر نداشته باشم ولی رایجترین روش ها ذکر شده، بنده فقط مطالب نوشته شده را گردآوری کردم و از صحت آن ها مطلع نیستم)

قوز قرنیه یا همان Keratoconus به تغییر ضخامت و انحنایی قرنیه از حالت طبیعی گفته میشه. (قرنیه بیروترین لایه چشم هست که در مجاورت هوا قرار داره و خودش چندین لایه تشکلیل شده). این نوع بیماری آستیگمات نامنظم هم گفته میشه و در معمولا در سنین نوجوانی تا 40 سال مشاهده شده است.
دلایل به وجود آمدن این بیماری در فرد شامل: وراثتی (ژنتیکی)، مالیدن بیش از حد چشم (افرادی که خارش چشم دارند) و عوامل ناشناخته دیگه هست، مثلا در اثر خشک شدن سطح قرنیه و مرطوب نشدن آن برای مدت زیاد، اگر قرنیه نتونه مقاومت کنه، بخشی از اون اکسید میشه و و ناهواری در قرنیه به وجود میاد که این مورد آخر باعث قوز قرنیه خفیف میشه، خود بنده احتمال میدم مورد آخر باشم چون تمام روز پای کامپیوتر هستم ( خیلی بیشتر از اون چیزی که تصور کنید) البته هنوز این مورد آخر به 100% نیست. تصور نکنید همه الان همه این بلا سرشون میاد.

روش های اصلاحی:
گذاشتن لنز

با گذاشتن لنز های سخت و ترکیبی (نرم و ستخت) و یا لنز های دیگر سعی میشه دید شما اصلاح بشه ولی بیماری درمان نمیشه. با این کار دید شما بهبود پیدا می کنه ولی اگه بیماری پیشرفت کنه باید لنز تغییر داده بشه. لنز هم باید به خاص برای شما تنظیم بشه، چون که هر کسی یک نوع انحنای خاص در قرنیه دارهو

روش های درمانی شامل:
corneal cross-linking (CXL)
INTACT or Ferrera ring
Keratoplasty

روش اول جدیدترین روش هست که هنوز عوارض طولانی مدت اون در فاز مطالعاتی هست ولی نتایج بدست آمده (در این 6 سال) در بیشتر بیماران رضایت بخش بوده. به این صورت که لایه برونی قرنیه برداشته میشه و مدت نیم ساعت (هر سه دقیقه) و شاید کمتر به چشم شما قطره ای ریخته میشه (ویتامین) و در همین حین اشعه UV به چشم شما تابیده میشه. با این کار بافت قرنیه مسطحکم تر میشه، در موارد بسیار کمی دید بیمار بهتر یا بدتر هم میشه ولی بیماری 96% متوقف میشه که ممکن هست تغییر دید بخار سن هم باشه.
بعد عمل دید تار هست، اون بدلیل برداشتن لایه بیرونی قرنیه هست که بعد از 3 روز دوباره مثل پوست خودش رو ترمیم میکنه. افرادی کاندیدای این نوع روش هستند که ضخامت قرنیه از 400 میکرو کمتر نشده است.
جزئیات بیشتر هست که دیگه صرف نظر می کنم.

روش دوم به درمان به صورت فیریکی هست که حلقه ای که از دو قطعه شفاف به شکل ماه در چشم شما کاشته میشه سطح قرنیه رو میکشه تا صاف بشه، این روش ممکن هست دید طرف رو بهتر بکنه ولی در عوض ممکنه بیماری متوقف نشه. البته از مزایای این روش قابلیت تعویض این حلقه ها هست که با توجه به تغییرات قرنیه میشه عوض کرد.

روش آخر پیوند قرنیه هست، که آخرین مرحله درمانی می باشد. این درمان برای افرادی استفاده میشه که روش های درمانی تاثیر نداشته یا بخاطر مشکلاتی که دارند قابل استفاده نیست.

این آخرین مقاله است که دکتر هاشمی با دکتر آفتات زاده و سیدیان (نمی شناسم) تو این زمینه منتشر کردند که گزارش کارشون از روش درمانی cross-linking از سال 2006 تا 2012 بروی 35 بیمار انجام دادند هست که علاوه بر نتایج بدست اومده اسم دستگاه هایی که استفاده کردند هم گذاشتند که سوسیسی هستند. من مقاله گرفتم و خوندم. کسی سوال داشت ازم بپرسه یا مقاله رو براش ایمیل کنم.

Hashemi H, Seyedian MA, Miraftab M, Fotouhi A, Asgari S. Corneal Collagen Cross-linking with Riboflavin and Ultraviolet A Irradiation for Keratoconus: Long-term Results. Ophthalmology 2013.

tycoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقای یاسینی مرسی بابت راهنمایی هاتون، تو فروم همه دوستان شما رو دعا می کنند :)

زنگ زدم، گفت اگه دکتر میرآفتاب ویزیت کنه خوش هم عمل می کنه ولی اگه می خوای هاشمی عمل کنه باید پیش دکتر امان زاده بری. موندم چی کار کنم؟
برام سوال شده، اصلا دکتر هاشمی روش کارش به چه صورت؟ هیچ کسی رو ویزیت نمی کنه، آخه ویزیت نشده که نمی تونه بیمار رو عمل کنه!!!! شاید تشخیص اشتباه باشه.

بنظرتون این کار رو بکنم، می رم پیش هر دو تاشون ببینم چی می گند؟ اگه دکتر هاشمی همین سیستم رو ادامه بده ( بعد دکتر امان زاده منو ویزیت نکنه که کلا بیخیالش میشم) با دکتر میر آفتاب ادامه می دم؟

یک مسئله دیگه اینکه دکتر میر آفتاب رو خودم تو لیست دکتر های بیمارستان نور پیدا کردم دیدم کار علمی (مقالات، کتاب) بیشتری انجام داده بخاطر همین انتخاب کردم.
اگه پزشک دیگه ای 0بجز دکتر هاشمی) بهتر از دکتر میر آفتاب می شناسید که در زمینه قوز قرنیه و روش های درمانی جدید تخصص داده معرفی کنید خوشحال میشم.

انگار کسی نبود جواب بده. زنگ زدم بیمارستان فقط برای یک دکتر میشه وقت ویزیت گرفت . بعد از اونم فقط با اون دکتر می تونی ادامه بدی مگر اینکه دکتر اجازه ویزیت تو توسط پزشک دیگه ای رو بده! منم با دکتر میر آفتاب وقت گرفتم. دکتر سیدیان هم بنظر خوب میاد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
انگار کسی نبود جواب بده. زنگ زدم بیمارستان فقط برای یک دکتر میشه وقت ویزیت گرفت . بعد از اونم فقط با اون دکتر می تونی ادامه بدی مگر اینکه دکتر اجازه ویزیت تو توسط پزشک دیگه ای رو بده! منم با دکتر میر آفتاب وقت گرفتم. دکتر سیدیان هم بنظر خوب میاد.

شرمنده سرم کمی شلوغ بود. به نظر من با دکتر میرافتاب وقت بگیرید بعدا برید پیش دکتر جوادی.
میر افتاب دکتر جوان و بسیار مهربانی. کارش هم فوق العاده عالیه.
بعد بدای اطمینان و قبل از هر عملی یک جشورت با دکتر جوادی بکنید. ایشون هم تو قوز قرنیه کارشون عالیه.
بازم ببخشید کمی دیر جواب دادم.
تشکر بابت مطلب خوبتون.

nnss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
لطفا اگر کسی با دکتر رحمتی کامل عمل لازک داشته از تجارب و نتایج عملش بگوید
با تشکر

etesam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با عرض درود فراوان خدمت آقای یاسینی عزیز
امیدوارم که حالتون خوب باشه. آقا من فردا سه شنبه 92/4/25 وقت معاینه رو دارم با دکتر هاشمی. البته زنگ زدم به بیمارستان نور و وقتی که گفتم میخوام با دکتر هاشمی عمل کنم در جواب بهم گفتند که خودشون ویزیت نمیکنن و تیمشون ویزیت میکنه و فردی رو به نام دکتر کاغذ کنعانی رو بهم معرفی کردند که برم پیشش که مطبش تو خیابان بابک بهرامی پلاک 83 هست. به نظر شما چیکار کنم؟ کار این دکتر چطوره؟ اگه دکتر هاشمی ویزیت نمیکنه پس تشخیص درست عارض با کی هست؟ کی تشخیص میده که کدوم عمل بهتره؟ در یک تنگنای شدیدی قرار گرفتم. اگر برای شما مقدوره مثل همیشه سریع و جامع منو راهنمایی کنید که چه باید بکنم. خیلی ممنونم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام
لطفا اگر کسی با دکتر رحمتی کامل عمل لازک داشته از تجارب و نتایج عملش بگوید
با تشکر

مکن با ایشون کاملا آشنا هستم.
جوان قد بلند خوش برخورد و بسیار متبحر. رییس بخش چشم هلال احمر بودند اگر عوض نشده باشند. کارشون عالیه.
در مورد تجربه لازک بهتره دوستان بیان کنند.
توضیحات من مربوط میشه به تبحر دکتر در زمان عمل و نه نتایج بعد از عمل.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با عرض درود فراوان خدمت آقای یاسینی عزیز
امیدوارم که حالتون خوب باشه. آقا من فردا سه شنبه 92/4/25 وقت معاینه رو دارم با دکتر هاشمی. البته زنگ زدم به بیمارستان نور و وقتی که گفتم میخوام با دکتر هاشمی عمل کنم در جواب بهم گفتند که خودشون ویزیت نمیکنن و تیمشون ویزیت میکنه و فردی رو به نام دکتر کاغذ کنعانی رو بهم معرفی کردند که برم پیشش که مطبش تو خیابان بابک بهرامی پلاک 83 هست. به نظر شما چیکار کنم؟ کار این دکتر چطوره؟ اگه دکتر هاشمی ویزیت نمیکنه پس تشخیص درست عارض با کی هست؟ کی تشخیص میده که کدوم عمل بهتره؟ در یک تنگنای شدیدی قرار گرفتم. اگر برای شما مقدوره مثل همیشه سریع و جامع منو راهنمایی کنید که چه باید بکنم. خیلی ممنونم

دکتر کنعانی کارش خوبه. اون مطبی هم که آدرس دادن پشت بیمارستان نور که در اصل مطب ویزیت پزشکان بیمارستان نور هست. خیلی فرقی نمی کنه چون عمل رو دکتر انجام میده. البته آدم دوست داره که توسط خود دکتری که عمل می کنه ویزیت بشه.
همون روز ویزیت تشخیص می دن که نوع عملتون چیه. نگران نباشید عمل خاصی نیست که بخواهید تشویش بگیرید. عمل سریع و ساده ایه. کلا 6 دقیقه طول می کشه و احتمال عوارض و یا نارضایتی از عمل هم خیلی کمه. می تونم بگم عوارضش از کشیدن دندان کمتره.

بالا