آقای یاسینی عزیز- بهتر بگم دوست عزیزم
از لطفت بسیار سپاسگزارم. از اینکه هم سن و سال هستیم بسیار خوشحالم و از اینکه با شما آشنا شدم بسیار خوشحال تر هستم. به دنبال شرایطی گفتی میرم. باز هم ازت تشکر بسیار دارم. امیدوارم خودت و خانواده محترمت همیشه سالم وشاد باشی. یا علی
سلام و خسته نباشید
کدام روش را برای یک فرد بیست ساله با شماره چشم 1.75 و 5. دوربین و کمی آستیگمات مناسبتر است ؟
آقا باور کنید که خیلی شرمنده هستم. شما ببخشید. کدوم بیمه هست که تا 80 درصد هزینه عمل رو میده؟ بازم از صبوری و لطف شما سپاسگزارم. موید باشی. یا علی
تاری دید دور فکر می کنم در مان میشه. نوشته های چقدر ریز رو نمی تونید بخونید؟
دوست عزیزم اقای یاسینی، اگر یک مانیتور رو حساب کنید و فونت tahoma و با سایز 10 باشه از فاصله 1.5 تا 2 متر رو حساب کنید دور شده باشم نمیتونم تشخیص بدم و حالت تاری داره.
امروز طبق وقت تعیین شده بعد از نزدیک 40 روز رفتم پیش دکتر میر افتاب، ابتدا اپتومتر چشمم رو معاینه کرد، از نظر ضعیفی چشم( قبلا چشمام 4.5 و 5 بود نزدیک بین) همش خدارو شکر 0 شده بود !!
قبلا استیگمات چشم هام هر کدوم 2.5- بودن. و حالا چشم چپ استیگماتی نداشت و 10/10 بود و چشم راستم فقط 0.75 صدم استیگماتش مونده بود و 9/10 شده که البته خود دکتر میر افتاب گفت فکر میکنم این هم بره و کمی صبر داشته باش چند ماه... نظرتون چی هست ؟
خودش که کاملا راضی بود از عمل
آقا ما خیلی ارادتمندیم. پیروز و سر افراز باشید
رفتم مطب دکتر هاشمی، همانطور که دوست عزیر یاسینی گفتند، ویزیت نمی کنند، منشی یک وقت با دکتر امان زاده گذاشت، گفت ایشون ویزیت می کنند، گفتم دکتر هاشمی عمل می کنه؟ گفت بله. به نظرتون برم وقتم رو کنسل کنم با دکتر میر آفتاب بگیریم؟ فکر کنم دکتر که ویزیت می کنه هر عملی بنویسه هاشمی فقط انجام بده، بهتر پیش کسی برم که تو این زمینه تجربه داره تا درمان مناسبی در نظر بگیره.
همین الان وقت گذاشت، می تونم کنسل کنم. لطفا اگر می تونید سریع پاسخ بدید.
یادآوری کنم که مشکلم قوز قرنیه هست.
آقای یاسینی مرسی بابت راهنمایی هاتون، تو فروم همه دوستان شما رو دعا می کنندکنسل کنید برید پیش دکتر میر آفتاب حتما دقیق براش مشکل رو توضیح بدید که بتونه دقیق کمکتون بکنه
آقای یاسینی مرسی بابت راهنمایی هاتون، تو فروم همه دوستان شما رو دعا می کنند
زنگ زدم، گفت اگه دکتر میرآفتاب ویزیت کنه خوش هم عمل می کنه ولی اگه می خوای هاشمی عمل کنه باید پیش دکتر امان زاده بری. موندم چی کار کنم؟
برام سوال شده، اصلا دکتر هاشمی روش کارش به چه صورت؟ هیچ کسی رو ویزیت نمی کنه، آخه ویزیت نشده که نمی تونه بیمار رو عمل کنه!!!! شاید تشخیص اشتباه باشه.
بنظرتون این کار رو بکنم، می رم پیش هر دو تاشون ببینم چی می گند؟ اگه دکتر هاشمی همین سیستم رو ادامه بده ( بعد دکتر امان زاده منو ویزیت نکنه که کلا بیخیالش میشم) با دکتر میر آفتاب ادامه می دم؟
یک مسئله دیگه اینکه دکتر میر آفتاب رو خودم تو لیست دکتر های بیمارستان نور پیدا کردم دیدم کار علمی (مقالات، کتاب) بیشتری انجام داده بخاطر همین انتخاب کردم.
اگه پزشک دیگه ای 0بجز دکتر هاشمی) بهتر از دکتر میر آفتاب می شناسید که در زمینه قوز قرنیه و روش های درمانی جدید تخصص داده معرفی کنید خوشحال میشم.
انگار کسی نبود جواب بده. زنگ زدم بیمارستان فقط برای یک دکتر میشه وقت ویزیت گرفت . بعد از اونم فقط با اون دکتر می تونی ادامه بدی مگر اینکه دکتر اجازه ویزیت تو توسط پزشک دیگه ای رو بده! منم با دکتر میر آفتاب وقت گرفتم. دکتر سیدیان هم بنظر خوب میاد.
با سلام
لطفا اگر کسی با دکتر رحمتی کامل عمل لازک داشته از تجارب و نتایج عملش بگوید
با تشکر
با عرض درود فراوان خدمت آقای یاسینی عزیز
امیدوارم که حالتون خوب باشه. آقا من فردا سه شنبه 92/4/25 وقت معاینه رو دارم با دکتر هاشمی. البته زنگ زدم به بیمارستان نور و وقتی که گفتم میخوام با دکتر هاشمی عمل کنم در جواب بهم گفتند که خودشون ویزیت نمیکنن و تیمشون ویزیت میکنه و فردی رو به نام دکتر کاغذ کنعانی رو بهم معرفی کردند که برم پیشش که مطبش تو خیابان بابک بهرامی پلاک 83 هست. به نظر شما چیکار کنم؟ کار این دکتر چطوره؟ اگه دکتر هاشمی ویزیت نمیکنه پس تشخیص درست عارض با کی هست؟ کی تشخیص میده که کدوم عمل بهتره؟ در یک تنگنای شدیدی قرار گرفتم. اگر برای شما مقدوره مثل همیشه سریع و جامع منو راهنمایی کنید که چه باید بکنم. خیلی ممنونم