• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
ممنونم
اطفاً ادرس سایتشون رو برام قرار بدین.

چشم پزشکی امروز | مرکز فوق تخصصی جراحی کاتاراکت و عیوب انکساری

خوب شد گفتید دیدم که تلفن اشونو از سایت درآوردن برای همین من هم دقت کنم که اگر مشکلی هست از این سایت در بیارم.
البته این سایت خیلی دیر به دیر آپدیت میشه.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
جناب یاسینی من بعد از اینکه کل بخیه هام رو کشیدم
باید اشک مصنوعی هم استفاده کنم؟؟؟

چه موقع به دکتر خانلری تماس بگیرم که سر کار نباشن و یا؟؟؟!!!مرسی

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
چشم پزشکی امروز | مرکز فوق تخصصی جراحی کاتاراکت و عیوب انکساری

خوب شد گفتید دیدم که تلفن اشونو از سایت درآوردن برای همین من هم دقت کنم که اگر مشکلی هست از این سایت در بیارم.
البته این سایت خیلی دیر به دیر آپدیت میشه.
این سایت برای من باز نمیشه!!!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
باید اشک مصنوعی هم استفاده کنم؟؟؟

چه موقع به دکتر خانلری تماس بگیرم که سر کار نباشن و یا؟؟؟!!!مرسی

این سایت برای من باز نمیشه!!!

می تونید بعد از ظهر ها زنگ بزنید. صبح ها بیشتر دکتر ها سر عمل هستند.
من هم سایت رو چک کردم الان باز نمیشه.
اما دیروز که دیدم باز می شد.

mr_hadi

Registered User
لایک‌ها
3
سلام جناب یاسینی، تشکر از اطلاع رسانی های مفید شما
۱). لطفا فرق بین PRK و فمتولیزیک را توضیح بفرمایید؟
۲). این که کدام روش برای عیب آستیگمات بهتر است؟
۳). در تهران کدام بیمارستان ها و کلینیک ها از دستگاه فمتو سکند استفاده می کنند؟
تشکر فراوان:)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی، تشکر از اطلاع رسانی های مفید شما
۱). لطفا فرق بین PRK و فمتولیزیک را توضیح بفرمایید؟
۲). این که کدام روش برای عیب آستیگمات بهتر است؟
۳). در تهران کدام بیمارستان ها و کلینیک ها از دستگاه فمتو سکند استفاده می کنند؟
تشکر فراوان:)

1- به طور کلی این دو روش با هم فرق دارند. لطفا به امضای من توجه کنید آدرس صفحاتی که اطلاعات تکمیلی رو نوشتم هست(امضام در بعضی پست ها دیده نمیشه)
2- فمتو برای شماره های پایین آستیگمات و PRK برای شماره های بالا مناسبه.
3- نور ، نگاه ، رازی فمتو دارند.
موفق باشید.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
باید اشک مصنوعی هم استفاده کنم؟؟؟مرسی

Anna12345

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اقای یاسینی من قبلا اینجادر باره لیزیک سوال کرده بودم . یادتونه چشمم رو کراس "اشعه کردم " چون دکتر رزم چو مشکوک به قوز قرنیه بودن . اسفند هم قرار شد برم عکس بگیرم و ایشون بعد از دیدن عکس نتیجه نهایی رو بدن که ایا من لیزیک بکنم یا نه . اینا رو جهت یاد آوری گفتم . سوالم اینه :
ایا اگه من توی اتاق تاریک با لپ تاپ کار کنم به چشمم فشار میاد و روی بالا رفتن شماره چشم اثر داره ؟ من خوابگاهی هسم و خوب هم اتاقی هام که می خوابن من اگه بخوام کارم رو انجام بدم باید توی تاریکی لپ تاپم روشن باشه . حالشم ندارم برم سالن مطالعه . ایا برای چشم ضرر داره ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
باید اشک مصنوعی هم استفاده کنم؟؟؟مرسی

باید از دکترتون بپرسید.
اشک مصنوعی ضرری برای چشم نداره ولی بعد از کشیدن بخیه ها رو باید حتما از دکترتون بپرسید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
اقای یاسینی من قبلا اینجادر باره لیزیک سوال کرده بودم . یادتونه چشمم رو کراس "اشعه کردم " چون دکتر رزم چو مشکوک به قوز قرنیه بودن . اسفند هم قرار شد برم عکس بگیرم و ایشون بعد از دیدن عکس نتیجه نهایی رو بدن که ایا من لیزیک بکنم یا نه . اینا رو جهت یاد آوری گفتم . سوالم اینه :
ایا اگه من توی اتاق تاریک با لپ تاپ کار کنم به چشمم فشار میاد و روی بالا رفتن شماره چشم اثر داره ؟ من خوابگاهی هسم و خوب هم اتاقی هام که می خوابن من اگه بخوام کارم رو انجام بدم باید توی تاریکی لپ تاپم روشن باشه . حالشم ندارم برم سالن مطالعه . ایا برای چشم ضرر داره ؟

کلا در تاریکی نباید با کامپیوتر کار کرد دلیلش اینه که عنبیه کاملا باز شده و نور زیادی وارد چشم میشه. اما اگر چاره ای نیست باید نور صفحه نمایش رو تا کمترین اندازه کاهش بدید.
سعی کنید بگ گراندتون تیره باشه.
ولی این قضیه روی اشعه قرنیه تاثیری نداره.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام

یه اپتومتریست خوب و حرفه ای تو مشهد دوستان میشناسن معرفی کنن؟
تو کار لنز باشه چه سخت چه نرم و ...

سپاس

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام

یه اپتومتریست خوب و حرفه ای تو مشهد دوستان میشناسن معرفی کنن؟
تو کار لنز باشه چه سخت چه نرم و ...

سپاس

من اپتومتریست ها رو نمی شناسم چرا که با ما درگیر نیستند. ولی دو شنبه هفته بعد روز اول کنگره روز اپتومتریست هاست براتون سوال می کنم.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
دکتر صلوتی به یک مریض پیوندی که 6 ماه زودتر از من عمل شده
گفته تا نمره چشمت زیر یک نیاد برات لیزیک نمیکنم!!!
جناب یاسینی دلیل این گفته چیه؟؟؟مرسی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
دکتر صلوتی به یک مریض پیوندی که 6 ماه زودتر از من عمل شده
گفته تا نمره چشمت زیر یک نیاد برات لیزیک نمیکنم!!!
جناب یاسینی دلیل این گفته چیه؟؟؟مرسی

این برای اینه که برداشت از قرنیه زیاد نباشه و دوباره قوز قرنیه اتفاق نیوفته

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

amin2662

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام چشمای من 1.25 1 و 5. 1.25 ضعیفه(عدد دوم استیگمات)
قصد پی ار کی دارم از بین پزشکان زیر در اصفهان کدوم را پیشنهاد می کنید اگر پیشنهاد بهتری هم دارید بگید اما اگر از بین همین ها پزشک خوب هست همونا بگید بهتره ممنون
مجتمع قصر نور:
شادی جائیه-شهریار گنجی-فریدون سالمی نیک-حسن عطارزاده
مجتمع رازی:
مهدی نجایی-احمد غفاریان-حسین نصراصفهانی
مجتمع پارک:
مسعود صادقی
اینها را هم نمی دونم کجا هستن:
حسن رزمجو-شهریار هنجنی-ناصر قدوسی-محمد قریشی

meisam223

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای یاسینی بزرگوار من پیش دکتر بهزاد یخشی هم رفتم و ایشون هم معاینه کامل کردند و پرونده نور رو هم دیدند و گفتند اوکی هستش و فقط یه آزمایش دقیق تر واسه تعیین ضخامت قرنیه نوشتن که من دیگه اون رو نرفتم انجام بدم! :) و الان واسه دکتر هاشمی هم نوبت گرفتم، به امید خدا عمل می کنم
فقط نگران همون دید عجیب چشم چپم هستم (تو شب ها خیلی عجیب می شه به خصوص تو خوندن نوشته های نورهای LED قرمز رنگ که خیلی گنگ میشه و چراغ خظر ماشین ها هم تو مایه های پخش نور میشه)
دکتر یخشی که میگه مشکلی نیست و عادیه یا واسه آستیگماته بالاست... اما من حس میکنم شبکیه چشمم موردی داره
ممنون میشم نظرتون رو در این مورد هم بگبد و تاثیرش روی عمل
ممنون ن ن ...

فمتو برای ضخامت قرنیه کم استفاده میشه ولی چون برداشت قرنیه بیشتر از لازکه (ذات لیزیک فمتو) در بعضی موارد با توجه به ضخامت قرنیه لازک پیشنهاد میشه اونهم با دستگاه Visx.
شماره چشمتون اونیکه با دست (خودکار آبی) روی برگ اول نوشته شده.
ببینید شماره چشم با شماره عینک فرق داره. برای اینکه شماره اعمال شده روی قرنیه تقریبا 1 سانت با عینک فاصله داره( به شبکیه نزدیکتره).
در مورد اظهار نظر ها نگران نباشید. اختلافی در حرفها نیست. اما اگر تنبلی چشم دارید حتما با یک دکتر دیگه هم مشورت کنید. اگر وقت دارید یک سر هم به دکتر خانلری بزنید.

mehban

Registered User
لایک‌ها
6
سلام. اگر یادتون باشه من تو مشهد میخواستم فمتولیزیک کنم ولی از اونجایی که دکتر خاکشور در سفر بود و تنها کسیه که تو کلینیک خودش فمتو میکنه رفتم پیش دکتر صداقت و فرداش prk کردم. هزینش حدود 2 تومن شد که انگاری به زودی 2.5 میشه. فعلا که یک هفته از prk گذشته شماره چشمم 1.5 ه (حدود 9 خط از 10 خط رو میبینم) و دوبینی و حساسیت به نور و ... رو هم دارم که خب طبیعیه. خود عمل مشکل خاصی نداشت و تنها دو سه روز اول کمی سوزش چشم اذیتم کرد. باز به مرور وضعیت چشمام رو براتون تعریف میکنم اگر هم سوالی بود در خدمتم
8 روز دیگه گذشت (15 روز از عمل). دیدم اگر بدتر نشده باشه بهتر هم نشده. دید نزدیکم اصلا خوب نیست. شاید اگر منتظر میشدم تا فمتو کنم بهتر بود!
سلام. امروز روز 22 بعد عمل هست. سه چهار روزی میشه که دیدم به خصوص دید نزدیک داره به وضوح بهتر میشه البته هنوز برای مطالعه مشکل دارم. امیدوارم هفته چهارم که قراره سرعت بهبود دید بیشتر باشه خوب بگزره

سلام. امروز روز 29 بعد عمل هست. خدا رو شکر تقریبا مشکل خاصی برای دید دور ندارم البته هنوز نوسان داره و هاله دور چراغها وجود داره که نرماله. دید نزدیک هم نسبت به قبل خیلی بهتره هرچند هنوز کامل نیست. این هفته واسه تست رفتم و خط دهم تابلو رو هم تونستم ببینم. اگر تغییر خاصی تو دیدم ایجاد شد مجددا پست ها رو آپدیت میکنم

HWS

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دکتر

بدون مقدمه من یه چشمم 1 و دیگری 1ونیم آستیگمات هستش!.الانم از لنز استفاده میکنم.میخواستم بدونم استفاده طولانی مدت از لنز مشکلی ایجاد میکنه؟مثلا روزی 10 ساعت؟!
و مورد بعد اینکه هنوزم با لنزایی که دکتر عظیمی که مطبشون در مشهد هستش تجویز کردن چشمام اون دید خوب رو نداره!به همین دلیل میخوام برم پیش یک دکتر بهتر.شما کسیو نمیشناسید در مشهد؟

واسه درمان مثلا عمل لیزیک و .... شما چه پیشنهاد و راهنمایی دارید؟

ایا لنزهای سخت درمان کنندس؟

مرسی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام چشمای من 1.25 1 و 5. 1.25 ضعیفه(عدد دوم استیگمات)
قصد پی ار کی دارم از بین پزشکان زیر در اصفهان کدوم را پیشنهاد می کنید اگر پیشنهاد بهتری هم دارید بگید اما اگر از بین همین ها پزشک خوب هست همونا بگید بهتره ممنون
مجتمع قصر نور:
شادی جائیه-شهریار گنجی-فریدون سالمی نیک-حسن عطارزاده
مجتمع رازی:
مهدی نجایی-احمد غفاریان-حسین نصراصفهانی
مجتمع پارک:
مسعود صادقی
اینها را هم نمی دونم کجا هستن:
حسن رزمجو-شهریار هنجنی-ناصر قدوسی-محمد قریشی

سلام
خیلی از دکترهایی رو که نام بردید از بزرگان چشم اصفهان هستند.
برای همین انتخاب از بین اونها سخته.
ولی مثل همیشه دکتر ها رزمجو در کلینیک آمادگاه و کلینیک صدرا و دکتر قریشی در پارسیان رو پیشنهاد میک نم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی بزرگوار من پیش دکتر بهزاد یخشی هم رفتم و ایشون هم معاینه کامل کردند و پرونده نور رو هم دیدند و گفتند اوکی هستش و فقط یه آزمایش دقیق تر واسه تعیین ضخامت قرنیه نوشتن که من دیگه اون رو نرفتم انجام بدم! :) و الان واسه دکتر هاشمی هم نوبت گرفتم، به امید خدا عمل می کنم
فقط نگران همون دید عجیب چشم چپم هستم (تو شب ها خیلی عجیب می شه به خصوص تو خوندن نوشته های نورهای LED قرمز رنگ که خیلی گنگ میشه و چراغ خظر ماشین ها هم تو مایه های پخش نور میشه)
دکتر یخشی که میگه مشکلی نیست و عادیه یا واسه آستیگماته بالاست... اما من حس میکنم شبکیه چشمم موردی داره
ممنون میشم نظرتون رو در این مورد هم بگبد و تاثیرش روی عمل
ممنون ن ن ...

اون قضیه نور قرمز و پراغ خطر به دلیل کاهش دیده در شبه (بهش می گمن Spherical Abbreation یعنی پخش نور به دلیل میزان ناهمگونی های قرنیه زیاد شده) بعد از عمل درست میشه.
خود دکتر یخشی هم دکتر خوبیه. می تونید ایشون رو هم انتخاب کنید. (راستی دیدید چه آدم با کلاسیه واقعا یکی از با لاس ترین و خوش پوش ترین دکتر هایی است که من می شناسم)

بالا