• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

zaker51

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام جناب یاسینی
عمل پیوند قرنیه لیزری بهتره یا معمولی؟

mehban

Registered User
لایک‌ها
6
سلام چشمای من 1.25 1 و 5. 1.25 ضعیفه(عدد دوم استیگمات)
برای عمل باید عکس بگیرم و نتیجه را برای دکتر ببرم یا قبل از اون باید پیش دکتر برم؟اون کارهایی که برای تجویز عینک انجام می شه را باید انجام بدم؟
وقتی لنز داخل چشم هست برای خواب مشکلی نیست؟
بعد از عمل چند وقت به چند وقت باید پیش دکتر رفت؟
چند روز بعد از عمل می شه استحمام کرد؟
ممنون

سلام. خود دکتر بهتون میگه برای تپوگرافی و تعیین نمره کجا برید (احتمالا کلینیکی که خودش عمل میکنه) با لنز موفع خواب مشکل خاصی ندارید و مثل لنزهای نرم اذیت نمیشید. روزهای معاینه من روز دوم، پنجم و هفتم بود و بعد از اون 3 هفته بعد و دو ماه بعد و بعدش فکر کنم 3 ماه بعد هستن. از روز دوم میتونید استحمام کنید ولی ترجیحا اگر به تاخیر بندازید بهتره. سعی کنید شامپو و حتی آب هم که استریل نیست تو چشتون نره

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی
عمل پیوند قرنیه لیزری بهتره یا معمولی؟

فرق زیادی نمی کنن. در پیوند قرنیه لیزر برش قرنیه با لیزر داده میشه و در پیوند ساده با قجی البته که برش با لیزر آستیکمات کمتری رو بعد از عمل ایجاد میش کنه ولی برای کسی که کراتوکونوس داره هر دو نتیجه مطلوبی داره و قیمت حرف اول رو می زنه.

mohamad2056

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیش خود ایشون برید کارشون بسیار عالیه.
عملش ساده است بیهوشی هم نداره. سریع انجام میشه. بعد از عمل هم مرخص میشید (همون عمل آب مرواریده)
ازشون بخواهید براتون لنز آلکان بزارند. اگر هزینه براتون مهم نیست لنز restore رو انتخاب کنید. این لنز دیگه بعد از عمل نیازی به عینک برای دید دور و نزدیک نداره.

آقای یاسینی چه درمانگاهی رو برای عمل پیشنهاد میکنید؟ کلینیک مرکزی شهر خوبه یا دکتر بهتر از آقای هاشمی سراغ دارید؟

behzad.dope boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام.یکی از بستگان 55 سالشه.دور بین هست.میخواد لیزیک کنه.به گفته خودش پیرچشمی هم نداره.میخواستم بپرسم میتونه با این شرایط عمل کنه یا نه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی چه درمانگاهی رو برای عمل پیشنهاد میکنید؟ کلینیک مرکزی شهر خوبه یا دکتر بهتر از آقای هاشمی سراغ دارید؟

عمل آب مروارید (جایگذاری لنز) عمل سختی نیست بیشتر دکتر ها به راحتی اون رو انجام میدن. من همچنان دکتر خانلری رو برای این عمل توصیه می کنم ولی چون شما در بچگی پیش دکتر هامشی رفتید باز هم برید پیش ایشون. ایشون از اساتید برجسته هستند و من عمل ججایگذاری لنز ایشون رو دیدم کارشون بسیار عالیه. کلینیک مرکزی شهر بسیار مجهزه و از این جهت کاملا اون رو تایید می کنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام.یکی از بستگان 55 سالشه.دور بین هست.میخواد لیزیک کنه.به گفته خودش پیرچشمی هم نداره.میخواستم بپرسم میتونه با این شرایط عمل کنه یا نه.

لیزر برای ایشون مناسب نیست. چرا که حتی اگر پیر چشمی نداشته باشیند به زودی خواهند گرفت. پیر چشمی بیماری نیست روند طبیعی پیری لنز داخل چشمه.
بهترین عمل الان Prelex هست برای ایشون.
این عمل مثل آب مرواریده ولی به جای لنز معمولی لنز مولتی فوکال براش می ذارند به اینصورت هم در چند سال دیگه لازم نیست آب مروارید اشون رو عمل کنه و هم اینکه دیه تا پایان عمر عینک نمی زنه.
تعداد دکتر هایی که این عمل رو انجام می دن کمه.
بگید کدوم شهر هستید ببینم اونجا کسی رو می شناسم یا نه.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
من شنبه نوبت دارم برای کشیدن کل بخیه ها که میشه دوسال دقیق
از دکتر چی بپرسم؟؟؟چی بگم؟؟؟
قیمت قطره ویگامکس چنده؟؟؟برای چی تجویز میشه؟؟مرسی

zaker51

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
فرق زیادی نمی کنن. در پیوند قرنیه لیزر برش قرنیه با لیزر داده میشه و در پیوند ساده با قجی البته که برش با لیزر آستیکمات کمتری رو بعد از عمل ایجاد میش کنه ولی برای کسی که کراتوکونوس داره هر دو نتیجه مطلوبی داره و قیمت حرف اول رو می زنه.

ممنون از جوابتون
در صورت امکان میشه بگین مدت بستری در هر دو چند روزه؟ منکه سال 80 عمل کردم 10 روز بستری بودم آیا الان تفاوتی کرده؟ در مورد پیوند لیزری می دونم که یک روزه

amin2662

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
دکتر ناصر قدوسی در کلینیک ابان عمل می کنند و صدرا نیستند دکتر شهریار هنجنی در کلینیک پارسیان عمل می کنند کدوم کلینیک مجهزتر هست برای پی ار کی؟
ایا هر پزشک دستگاه مخصوص به خودش را داره یا مثلا پزشکایی که در کلینیک پارسیان عمل می کنند همه از یک دستگاه استفاده می کنند؟
چگونه فشار چشم را می گیرند برای این کار و معاینات بعد از عمل ایا باید به مطب رفت یا کلینیکی که عمل انجام شده؟
امروز یه عینک ساز گفت چندتا از اقوام ما عمل کردند و شماره چشمشون نه تنها برگشته بلکه بیشتر هم شده و همین طور گفت بعد از عمل حساسیت شدید به نور و اب پیدا می کنید البته خودم هم توی سایت بصیر خوندم کسی گفته بود که بعد از گذشت 9 ماه از پی ار کی به نور حساسیت داره و همین طور کسی گفته بود که با هاله مشکل داره کسی دیگه هم می گفت یکی از چشماش کوچک تر از اون یکی می بینه می خواستم ببینم شما و همین طور کسانی که عمل انجام دادن صلاح می دونید من عمل کنم من عینک نمی تونم بزنم چون هم دیدم محدود می شه هم تصویر را کوچک تر و دورتر از حالت عادی می بینم هیمن طور هنگام چرخش سر تصویر حالت مقعر پیدا می کنه و اصلا عادت به عینک ندارم مگر اینکه لنز بزارم یا فقط مواقع ضروری عینک بزنم ایا با عمل این مشکل یعنی دورتر و کوچک تر از حالت عادی دیدن(با عینک)حل می شه ممکنه دیدم کامل شه اما کیفیت دیدم تغییر کنه مثلا دیدن رنگها یا کنتراست؟
چشمای من نزدیک بین1/25 1و 5/ 1/25ضعیفه(عدد دوم استیگمات)راستی دکتر ناصر قدوسی گفت مشکوک به قوز قرنیه هستی باید عکس بگیری
با تشکر

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من شنبه نوبت دارم برای کشیدن کل بخیه ها که میشه دوسال دقیق
از دکتر چی بپرسم؟؟؟چی بگم؟؟؟
قیمت قطره ویگامکس چنده؟؟؟برای چی تجویز میشه؟؟مرسی

لازم نیست چیزی بپرسید. صبر کنید تا دکتر خودش بهتون بگه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از جوابتون
در صورت امکان میشه بگین مدت بستری در هر دو چند روزه؟ منکه سال 80 عمل کردم 10 روز بستری بودم آیا الان تفاوتی کرده؟ در مورد پیوند لیزری می دونم که یک روزه

الان هم روز بعد از عمل مرخص می کنن. لیزری و معمولی یک مدت طول داره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
دکتر ناصر قدوسی در کلینیک ابان عمل می کنند و صدرا نیستند دکتر شهریار هنجنی در کلینیک پارسیان عمل می کنند کدوم کلینیک مجهزتر هست برای پی ار کی؟
ایا هر پزشک دستگاه مخصوص به خودش را داره یا مثلا پزشکایی که در کلینیک پارسیان عمل می کنند همه از یک دستگاه استفاده می کنند؟
چگونه فشار چشم را می گیرند برای این کار و معاینات بعد از عمل ایا باید به مطب رفت یا کلینیکی که عمل انجام شده؟
امروز یه عینک ساز گفت چندتا از اقوام ما عمل کردند و شماره چشمشون نه تنها برگشته بلکه بیشتر هم شده و همین طور گفت بعد از عمل حساسیت شدید به نور و اب پیدا می کنید البته خودم هم توی سایت بصیر خوندم کسی گفته بود که بعد از گذشت 9 ماه از پی ار کی به نور حساسیت داره و همین طور کسی گفته بود که با هاله مشکل داره کسی دیگه هم می گفت یکی از چشماش کوچک تر از اون یکی می بینه می خواستم ببینم شما و همین طور کسانی که عمل انجام دادن صلاح می دونید من عمل کنم من عینک نمی تونم بزنم چون هم دیدم محدود می شه هم تصویر را کوچک تر و دورتر از حالت عادی می بینم هیمن طور هنگام چرخش سر تصویر حالت مقعر پیدا می کنه و اصلا عادت به عینک ندارم مگر اینکه لنز بزارم یا فقط مواقع ضروری عینک بزنم ایا با عمل این مشکل یعنی دورتر و کوچک تر از حالت عادی دیدن(با عینک)حل می شه ممکنه دیدم کامل شه اما کیفیت دیدم تغییر کنه مثلا دیدن رنگها یا کنتراست؟
چشمای من نزدیک بین1/25 1و 5/ 1/25ضعیفه(عدد دوم استیگمات)راستی دکتر ناصر قدوسی گفت مشکوک به قوز قرنیه هستی باید عکس بگیری
با تشکر

شرمنده که درمورد محل عملشون اطلاعاتم به روز نیست.
هر کلینیک یک دستگاه لیزر داره و همه پزشکان اون مرکز اونجا عمل می کنن.
صدرا مرکز بسیار مجهزیه البته پارسیان هم فوق العاده عالیه.
انتخاب با خودتونه زیاد فرقی نمی کنه.
در مورد عینک ساز دوست عزیز من توصیه ای نمی کنم. آیا ایشون توصیه نکردند که ازشون عینک بخرید؟
خوب معلومه که عینک ساز می گه عمل بر می گرده!.
ترجیح به نظر من اینطوریه:
اول عینک
دوم لیزر
سوم عمل فیکیک
جهارم لنز نرم

کنتراست دیدتون به طور قطع بیشتر میشه و شفافیت رنگها هم بیشتر میشه ولی هاله شب تا مدتی باقی می مونه ولی بعدش از بین میره.
اگر مشکوک به قوز قرنیه هستید دوست من کاملا صبر کنید تا شک برطرف بشه.
در صورتیکه با قوز قرنیه لیزر کنید ممکنه کارتون به پیوند قرنیه بکشه.
اول مطمئن بشید که قوز قرنیه ندارید بعد اقدام به عمل کنید.
ذکترها با چند تا تست و عکس می تونن به قطع بگن که قوز قرنیه دارید یا خیر.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان از امروز به مدت 5 روز کنگره اصلی چشم ایران بر گزار میشه.
اگر از دکتر خاصی سوالی دارید بگید ه اگر دیدمشون بپرسم.
موفق باشید و سلامت.

marziee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام.
من برای درمان چشمم می خواستم از شما زاهنمایی بگیرم. من 26 سالمه . شماره عینکم 7.5 و 7.75 است. برای عمل فمتو لیزیک می خواستم اقدام کنم .کدوم دکتر بهتر است ؟ بهترین دکتر تهران در این ضمینه چه کسی است. بین اقایون دکتر برادران، هاشمی ، حانلری و مهر افتاب هم کدوم بهترن؟

Last edited:

HITBOY

Registered User
لایک‌ها
132
سلام جناب یاسینی
امروز تو کلینیک ونک عکسهای زیر رو جهت لیزر گرفتم,میخواستم نظر شما رو هم بدونم و اینکه بعد از عمل به همون واضحی و کیفیتی خواهم دید که الان با عینک میبینم یا خیر,فقط کمی بهتر میشه ولی به کیفیت عینک نمیرسه!؟؟
در مورد احتمال برگشت و همینطور مقداری که ممکنه برگرده و عوارضی مثل خشکی,حساسیت به نور و افزایش کنتراست و... هم اگر ممکنه توضیح بفرمایید. خیلی ممنون

rabasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من برای لازک بین دکتر مقاره عابد و دکتر شاهرخ میلان نمیتونم انتخاب کنم
توی بیمارستان فارابی برای عمل لازک دکتر فوق تخصص مریض رو عمل می کنه یا از دانشجو هاشون برای عمل استفاده می کنن؟
لطف کنید منو راهنمایی کنید.

Last edited:

amin2662

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام. خود دکتر بهتون میگه برای تپوگرافی و تعیین نمره کجا برید (احتمالا کلینیکی که خودش عمل میکنه) با لنز موفع خواب مشکل خاصی ندارید و مثل لنزهای نرم اذیت نمیشید. روزهای معاینه من روز دوم، پنجم و هفتم بود و بعد از اون 3 هفته بعد و دو ماه بعد و بعدش فکر کنم 3 ماه بعد هستن. از روز دوم میتونید استحمام کنید ولی ترجیحا اگر به تاخیر بندازید بهتره. سعی کنید شامپو و حتی آب هم که استریل نیست تو چشتون نره
سلام الان شما به نور حساسیت ندارید؟سوزش و درد چشم و همین طور سردرد ندارید؟وقتی که اب یا گرد و خاک وارد چشم بشه مشکلی ندارید؟وقتی کمی به چشم فشار بیاد مثلا هنگام خارش مشکلی ندارید؟
من نزدیک بین و استیگمات هستم البته شماره چشمم بالا نیست چند روز بعد عمل می تونم مطالعه کنم؟
ممنون

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دوستان از امروز به مدت 5 روز کنگره اصلی چشم ایران بر گزار میشه.
اگر از دکتر خاصی سوالی دارید بگید ه اگر دیدمشون بپرسم.
موفق باشید و سلامت.
سلام
زحمت بکشید در مورد یک اپتومتریست مجرب برای لنز سخت و توریک در مشهد برای من یه آمار بگیرید
ممنون.

بالا