سلام چشمای من 1.25 1 و 5. 1.25 ضعیفه(عدد دوم استیگمات)
برای عمل باید عکس بگیرم و نتیجه را برای دکتر ببرم یا قبل از اون باید پیش دکتر برم؟اون کارهایی که برای تجویز عینک انجام می شه را باید انجام بدم؟
وقتی لنز داخل چشم هست برای خواب مشکلی نیست؟
بعد از عمل چند وقت به چند وقت باید پیش دکتر رفت؟
چند روز بعد از عمل می شه استحمام کرد؟
ممنون
سلام جناب یاسینی
عمل پیوند قرنیه لیزری بهتره یا معمولی؟
پیش خود ایشون برید کارشون بسیار عالیه.
عملش ساده است بیهوشی هم نداره. سریع انجام میشه. بعد از عمل هم مرخص میشید (همون عمل آب مرواریده)
ازشون بخواهید براتون لنز آلکان بزارند. اگر هزینه براتون مهم نیست لنز restore رو انتخاب کنید. این لنز دیگه بعد از عمل نیازی به عینک برای دید دور و نزدیک نداره.
آقای یاسینی چه درمانگاهی رو برای عمل پیشنهاد میکنید؟ کلینیک مرکزی شهر خوبه یا دکتر بهتر از آقای هاشمی سراغ دارید؟
سلام.یکی از بستگان 55 سالشه.دور بین هست.میخواد لیزیک کنه.به گفته خودش پیرچشمی هم نداره.میخواستم بپرسم میتونه با این شرایط عمل کنه یا نه.
فرق زیادی نمی کنن. در پیوند قرنیه لیزر برش قرنیه با لیزر داده میشه و در پیوند ساده با قجی البته که برش با لیزر آستیکمات کمتری رو بعد از عمل ایجاد میش کنه ولی برای کسی که کراتوکونوس داره هر دو نتیجه مطلوبی داره و قیمت حرف اول رو می زنه.
لازم نیست چیزی بپرسید. صبر کنید تا دکتر خودش بهتون بگه.سلام
من شنبه نوبت دارم برای کشیدن کل بخیه ها که میشه دوسال دقیق
از دکتر چی بپرسم؟؟؟چی بگم؟؟؟
قیمت قطره ویگامکس چنده؟؟؟برای چی تجویز میشه؟؟مرسی
ممنون از جوابتون
در صورت امکان میشه بگین مدت بستری در هر دو چند روزه؟ منکه سال 80 عمل کردم 10 روز بستری بودم آیا الان تفاوتی کرده؟ در مورد پیوند لیزری می دونم که یک روزه
سلام
دکتر ناصر قدوسی در کلینیک ابان عمل می کنند و صدرا نیستند دکتر شهریار هنجنی در کلینیک پارسیان عمل می کنند کدوم کلینیک مجهزتر هست برای پی ار کی؟
ایا هر پزشک دستگاه مخصوص به خودش را داره یا مثلا پزشکایی که در کلینیک پارسیان عمل می کنند همه از یک دستگاه استفاده می کنند؟
چگونه فشار چشم را می گیرند برای این کار و معاینات بعد از عمل ایا باید به مطب رفت یا کلینیکی که عمل انجام شده؟
امروز یه عینک ساز گفت چندتا از اقوام ما عمل کردند و شماره چشمشون نه تنها برگشته بلکه بیشتر هم شده و همین طور گفت بعد از عمل حساسیت شدید به نور و اب پیدا می کنید البته خودم هم توی سایت بصیر خوندم کسی گفته بود که بعد از گذشت 9 ماه از پی ار کی به نور حساسیت داره و همین طور کسی گفته بود که با هاله مشکل داره کسی دیگه هم می گفت یکی از چشماش کوچک تر از اون یکی می بینه می خواستم ببینم شما و همین طور کسانی که عمل انجام دادن صلاح می دونید من عمل کنم من عینک نمی تونم بزنم چون هم دیدم محدود می شه هم تصویر را کوچک تر و دورتر از حالت عادی می بینم هیمن طور هنگام چرخش سر تصویر حالت مقعر پیدا می کنه و اصلا عادت به عینک ندارم مگر اینکه لنز بزارم یا فقط مواقع ضروری عینک بزنم ایا با عمل این مشکل یعنی دورتر و کوچک تر از حالت عادی دیدن(با عینک)حل می شه ممکنه دیدم کامل شه اما کیفیت دیدم تغییر کنه مثلا دیدن رنگها یا کنتراست؟
چشمای من نزدیک بین1/25 1و 5/ 1/25ضعیفه(عدد دوم استیگمات)راستی دکتر ناصر قدوسی گفت مشکوک به قوز قرنیه هستی باید عکس بگیری
با تشکر
الان هم روز بعد از عمل مرخص می کنن. لیزری و معمولی یک مدت طول داره.
سلام الان شما به نور حساسیت ندارید؟سوزش و درد چشم و همین طور سردرد ندارید؟وقتی که اب یا گرد و خاک وارد چشم بشه مشکلی ندارید؟وقتی کمی به چشم فشار بیاد مثلا هنگام خارش مشکلی ندارید؟سلام. خود دکتر بهتون میگه برای تپوگرافی و تعیین نمره کجا برید (احتمالا کلینیکی که خودش عمل میکنه) با لنز موفع خواب مشکل خاصی ندارید و مثل لنزهای نرم اذیت نمیشید. روزهای معاینه من روز دوم، پنجم و هفتم بود و بعد از اون 3 هفته بعد و دو ماه بعد و بعدش فکر کنم 3 ماه بعد هستن. از روز دوم میتونید استحمام کنید ولی ترجیحا اگر به تاخیر بندازید بهتره. سعی کنید شامپو و حتی آب هم که استریل نیست تو چشتون نره
سلامدوستان از امروز به مدت 5 روز کنگره اصلی چشم ایران بر گزار میشه.
اگر از دکتر خاصی سوالی دارید بگید ه اگر دیدمشون بپرسم.
موفق باشید و سلامت.