• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام.
من برای درمان چشمم می خواستم از شما زاهنمایی بگیرم. من 26 سالمه . شماره عینکم 7.5 و 7.75 است. برای عمل فمتو لیزیک می خواستم اقدام کنم .کدوم دکتر بهتر است ؟ بهترین دکتر تهران در این ضمینه چه کسی است. بین اقایون دکتر برادران، هاشمی ، حانلری و مهر افتاب هم کدوم بهترن؟

سلام شماره چشمتون کمی بالاست ولی با فمتو در صورتیکه صخامت قرینه اجازه بده و حتی لازک در صورتیکه صفخامت کافی باشه میشه درمان شد.
دکتر هایی که نام بردید همه جزوه دکتر های خوب تهران هستند. من به شخصه دکتر خانلری رو ترجیح می دم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی
امروز تو کلینیک ونک عکسهای زیر رو جهت لیزر گرفتم,میخواستم نظر شما رو هم بدونم و اینکه بعد از عمل به همون واضحی و کیفیتی خواهم دید که الان با عینک میبینم یا خیر,فقط کمی بهتر میشه ولی به کیفیت عینک نمیرسه!؟؟
در مورد احتمال برگشت و همینطور مقداری که ممکنه برگرده و عوارضی مثل خشکی,حساسیت به نور و افزایش کنتراست و... هم اگر ممکنه توضیح بفرمایید. خیلی ممنون

سلام
در هر دو چشم کمی آستیگمات دارید که البته با لیزر دست میشه.
دیدتون بعد از یکسال از عمل به مراتب و خصوصا در شب از عینک خیلی بهتر میشه.
کنتراست رنگها و کنتراست دید شب به شدت افزایش پیدا می کنه.
بعد از عمل تا مدتی خشکی چشم دارید که مرتفع میشه.
هاله شب حتما تا دو ماه وجود داره و آرام آرام از بنی میره.
برگشت چشم فقط در صورتی اتافق می افته که شماره چشمتون ثابت نشده باشه. به نظر من دو سال باید از ثابت شدن شماره چشم بگذره.
البته شماره چشمتون بالا نیست اگر عینک اذیتتون می کنه عمل کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من برای لازک بین دکتر مقاره عابد و دکتر شاهرخ میلان نمیتونم انتخاب کنم
لطف کنید منو راهنمایی کنید.

شک نکنید که دتر مقاره عابد جزوه بهترین های ایران هستند. دکتر میلان دکتر خوبیه ولی بدونید فرصت عمل کردن با دکتر مقاره عابد رو نباید از دست داد.
ایشون از بزرگترین دکتر هایی هستند که من میشناسم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
زحمت بکشید در مورد یک اپتومتریست مجرب برای لنز سخت و توریک در مشهد برای من یه آمار بگیرید
ممنون.

واقعا شرمنده. فراموش کردم فردا سوال می کنم.

marziee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ممنون اقای یاسینی. من رفتم پیش اقای دکتر برادران . 5 سال پیش من برای معاینه چشم رفته بودم خدمتشون. ترجیح دادم دکترم را عوض نکنم. ایشون به من گفتند شنبه باید آزمایش بدم ببینند چه عملی بهتره برای من. ازشون در مورد فمتو پرسیدم گفتند نه. و برای من ازمایش لازک و PRK را نوشتند.نظر شما چیه؟ و اینکه هزینه کلینیک ونک چقدره؟ ممنون

HITBOY

Registered User
لایک‌ها
132
سلام
در هر دو چشم کمی آستیگمات دارید که البته با لیزر دست میشه.
دیدتون بعد از یکسال از عمل به مراتب و خصوصا در شب از عینک خیلی بهتر میشه.
کنتراست رنگها و کنتراست دید شب به شدت افزایش پیدا می کنه.
بعد از عمل تا مدتی خشکی چشم دارید که مرتفع میشه.
هاله شب حتما تا دو ماه وجود داره و آرام آرام از بنی میره.
برگشت چشم فقط در صورتی اتافق می افته که شماره چشمتون ثابت نشده باشه. به نظر من دو سال باید از ثابت شدن شماره چشم بگذره.
البته شماره چشمتون بالا نیست اگر عینک اذیتتون می کنه عمل کنید.

خیلی ممنون از پاسختون
امروز دکتر ناقدی برادران که معاینه کردن یه اصطلاحی به کار بردن که یادم نیس دقیقا چی بود ولی میگفت نوع آستیگماتم متفاوت هستش و از اون نوعیه که به سطح داخلی چشم مربوطه و نه سطح خارجی!حداقل بنده اینطور متوجه شدم...
گفتن به خاطر همین آستیگمات احتمال برگشت بین 10 تا 15 درصد هست!
راستی گفتن شبکیه چشم چپم هم نازک هستش و به هیچ وجه نباید ورزشهای رزمی یا هرچیزی که باعث ضربه به چشم باشه انجام بدم!
چطور میتونم مطمئن بشم شماره چشمم ثابت شده یا خیر؟!
میخوام بدونم آیا واقعا ارزششو داره این عمل رو انجام بدم؟!
این افزایش کنتراست خیلی آزار دهنده است؟
کمی میترسم و دلهره دارم!
شما توی مرکز تخصصی بینا بهترین پزشکی که سراغ دارید کی هستش؟بهترین ِ بهترین!
دلم میخواد با چند تا پزشک دیگه هم مشورت کنم و با اطمینان تصمیم بگیرم.
ممنون

mehban

Registered User
لایک‌ها
6
سلام الان شما به نور حساسیت ندارید؟سوزش و درد چشم و همین طور سردرد ندارید؟وقتی که اب یا گرد و خاک وارد چشم بشه مشکلی ندارید؟وقتی کمی به چشم فشار بیاد مثلا هنگام خارش مشکلی ندارید؟
من نزدیک بین و استیگمات هستم البته شماره چشمم بالا نیست چند روز بعد عمل می تونم مطالعه کنم؟
ممنون
سلام. الان که 35 روز از عمل میگذره حساسیت به نورم خیلی کم شده فقط موقع رانندگی در شب و نوربالای ماشین های روبرویی کمی اذبت میشم.سوزش و درد فقط برای هفته اول هست بعدش مشکلی نیست. باید سعی کنید گرد و خاک و حتی باد به چشتون نخوره چون خشکی چشم دارید. من خودم تا حالا مشکلی نداشتم. برای خارش هم خیلی مشکلی نداشتم فکر میکردم بدتر از این باشه که خدا رو شکر نشد! اگر prk یا لازک میخواد انجام بدید شدیدا توصیه میکنم حداقل تا 3 هفته دور مطالعه طولانی رو خط بکشید. البته بعد یک هفته هم میشه برای چند دقیقه مطالعه کرد ولی فوق العاده سخته. اگر دانشجو هستید عمل رو موکول کنید به بعد از امتحاناتتون که خیالتون راحت باشه. توانایی مطالعه من الان حدود 90% هست ولی به خاطر نوسانی که هنوز وجود داره بعضی اوقات دوبینی و تاری دید دارم

hoseinshahidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.پسری 21 ساله هستم و الان سه چهار ساله که میدونم قوز قرنیه دارم.دکتر رفتم و برای اشعه تابوندن جهت جلوگیری از پیشرفت بیشتر بیماریم نوبت عمل گرفته ام.فقط چیزی که منو نگران می کنه اینه که دکترم گفته تا شش ماه بعد عمل تار بیی دارم .می خواستم بدونم این تار بینی طوری نیست که زندگی منو مختل کنه و زندگی روزمره ام به مشکل بخوره؟چون من دانشجو هستم و دانشجو هم یعنی کتاب خوندن و نوشتن و تخته رو دیدن...
لازمه بدونید که پیشرفت بیماری تو چشم راستم خیلی بیشتر بوده طوری که چشم راستم نیم نمره ضعیفی و 5.5 آستیگمات و چشم چپم 1 نمره ضعیفی و 1 نمره آستیگمات داره.اصلا آیا این عمل لازمه.؟
پیشاپیش از این که جواب بنده رو میدید ممنونم.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
فردا به یاری خداوند کلیه بخیه های چشمم رو بعد از گذشت دو سال میکشم.
از همگی عزیزان التماس دعا دارم.
و همگی رو در جریان کار قرار میدم تا از تجربه من استفاده کنین.با سپاس از همگی به خصوص جناب یاسینی بزرگوار.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون اقای یاسینی. من رفتم پیش اقای دکتر برادران . 5 سال پیش من برای معاینه چشم رفته بودم خدمتشون. ترجیح دادم دکترم را عوض نکنم. ایشون به من گفتند شنبه باید آزمایش بدم ببینند چه عملی بهتره برای من. ازشون در مورد فمتو پرسیدم گفتند نه. و برای من ازمایش لازک و PRK را نوشتند.نظر شما چیه؟ و اینکه هزینه کلینیک ونک چقدره؟ ممنون

ونک حدود 2 تا 2و5 می گیره. دکتر برادران بر اساس عکسی که از قرنیه خواهید گرفت نوع عمل رو دقیقا مشخص می کنه. لازک یا prk فرقی نداره هر کدوم رو انجام بدید خوبه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خیلی ممنون از پاسختون
امروز دکتر ناقدی برادران که معاینه کردن یه اصطلاحی به کار بردن که یادم نیس دقیقا چی بود ولی میگفت نوع آستیگماتم متفاوت هستش و از اون نوعیه که به سطح داخلی چشم مربوطه و نه سطح خارجی!حداقل بنده اینطور متوجه شدم...
گفتن به خاطر همین آستیگمات احتمال برگشت بین 10 تا 15 درصد هست!
راستی گفتن شبکیه چشم چپم هم نازک هستش و به هیچ وجه نباید ورزشهای رزمی یا هرچیزی که باعث ضربه به چشم باشه انجام بدم!
چطور میتونم مطمئن بشم شماره چشمم ثابت شده یا خیر؟!
میخوام بدونم آیا واقعا ارزششو داره این عمل رو انجام بدم؟!
این افزایش کنتراست خیلی آزار دهنده است؟
کمی میترسم و دلهره دارم!
شما توی مرکز تخصصی بینا بهترین پزشکی که سراغ دارید کی هستش؟بهترین ِ بهترین!
دلم میخواد با چند تا پزشک دیگه هم مشورت کنم و با اطمینان تصمیم بگیرم.
ممنون

قابت بودن شماره چشم خیلی سادست. ببینید از دو سالقبل تا به حال شماره عینکتون چقدر فرق کرده. اگر ثابته یا مثلا 0.25 فرق کرده مشکلی نداره.
افزایش کنتراست نه تنها آزار دهنده نیست بلکه خیلی هم خوبه. افزایش کنتراست یعنی شما تصاویر رو شفافتر و تیز تر می بینید و اینطوری می تونید تو شب بهتر ببینید.
دلهره نداشته باشید. عمل ساده ایه. سریع تموم میشه و در عرض یکی دو ماه اصلا یادتون نمیاد که عمل کرده بودید.
بله در بینه دکتر نیکخو و دکتر نادری جزوه بهترین های تهران هستند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام.پسری 21 ساله هستم و الان سه چهار ساله که میدونم قوز قرنیه دارم.دکتر رفتم و برای اشعه تابوندن جهت جلوگیری از پیشرفت بیشتر بیماریم نوبت عمل گرفته ام.فقط چیزی که منو نگران می کنه اینه که دکترم گفته تا شش ماه بعد عمل تار بیی دارم .می خواستم بدونم این تار بینی طوری نیست که زندگی منو مختل کنه و زندگی روزمره ام به مشکل بخوره؟چون من دانشجو هستم و دانشجو هم یعنی کتاب خوندن و نوشتن و تخته رو دیدن...
لازمه بدونید که پیشرفت بیماری تو چشم راستم خیلی بیشتر بوده طوری که چشم راستم نیم نمره ضعیفی و 5.5 آستیگمات و چشم چپم 1 نمره ضعیفی و 1 نمره آستیگمات داره.اصلا آیا این عمل لازمه.؟
پیشاپیش از این که جواب بنده رو میدید ممنونم.

متاسفانه اشعه برای قرنیه تاری دید به همراه داره برای حداقل 4 ماه. ولی کاریش نمیشه کرد اگر این کار رو نکنید کارتون به پیوند قرنیه می کشه که اون تاری دیدش خیلی بیشتره. به کاربر masoo ـوجه کنید که بعد از دو سال تازه داره بخیه های قرنیه رو می کشه.
حتما قبل از اینکه clx (اشعه) بکنید با یک دکتر دیگه هم مشورت کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
فردا به یاری خداوند کلیه بخیه های چشمم رو بعد از گذشت دو سال میکشم.
از همگی عزیزان التماس دعا دارم.
و همگی رو در جریان کار قرار میدم تا از تجربه من استفاده کنین.با سپاس از همگی به خصوص جناب یاسینی بزرگوار.

به امید خدا مشکلی نخواهید داشت.
انشا ا. که همیشه سلامت باشید.

rabasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام یه سوالی ذهنم مشغول کرده
تو بیمارستان فارابی دکترای فو تخصص عمل لازک رو انجام میدن؟
و بهترین دکتر چه کسیه ؟
به من از دکتر فرزاد محمدی وقت دادن، دکتر خوبه؟ کار عمل رو خودش انجام میده؟ و اینکه دکتر ها هزینه جدا از پولی که به بیمارستان میدیم میگیرن یا نه؟
ممنون میشم زود جواب بدین

rabasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان بخصوص دوست گرامی آثای یاسینی
الوعده وقا من اول قصه عذر خواهی کنم اگه حرفی رو اشتباه میزنم القصه بلاخره در روز چهارشنبه توسط دکتر خداپرست در بیمارستان فارابی عمل شدم عمل ساده ای بود و مشکلی در حین عمل نداشتم البته این رو هم بگم که با مطالعه و آگاهی کامل رفته بودم و فیلم های عمل رو هم دیده بودم بعد از عمل هیچ مشکلی از بابت سوزش یا درد یا موردی در این خصوصو نداشتم خداروشکر و دیدم هم خیلی بهتر شده بود ولی به طور معمول استیکمات بودم البته هنوز هم هستم از انظر دید دو روز اول خیلی خوب بود ولی کمکم چشمام تار شد ولی نه اونقدری که قبلا بدون عینک بودم و امروز هم پانسمان رو برداشتن یعنی همون لنزی که گذاشته بودن و حالا هم منتظرم که ببینم که دیدم کی کامل میشه یه مسئله دیگه که بود این که نور های چراغ های ال ای دی رو من خیلی پخش میدیدم حالا هم تار و پخش میبینم نمیدونم انشالله که درست بشه ولی در مجموع بگم که خیلی عمل ساده ای بود و مشکل خاصی نداشتم حالا اگه دوستان سوالی دارن خوشحال میشم بتونم جواب بدم
باز هم از آقای یاسینی بابت تمام زحماتشون در این تالار تشکر میکنم
پیروز و پاینده باشین

به من از دکتر فرزاد محمدی وقت دادن، دکتر خوبه؟ کار عمل رو خودش انجام میده؟ و اینکه دکتر ها هزینه جدا از پولی که به بیمارستان میدیم میگیرن یا نه؟
ممنون میشم زود جواب بدین

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام یه سوالی ذهنم مشغول کرده
تو بیمارستان فارابی دکترای فو تخصص عمل لازک رو انجام میدن؟
و بهترین دکتر چه کسیه ؟
ممنون میشم زود جواب بدین

ممنون میشم زود جواب بدین

فارابی یک مرکز آموزشیه. این به این معنی که در اونجا اسانتید شما رو عمل نمی کنن بلکه دانشجوها جهت یادگیری شما رو عمل می کنن
در فارابی دکتر های بزرگی هستند مثل دکتر جباروند ، دکتر بهشت نژآد دکتر فلاح ، دکتر هاشمیان ... ولی بیشتر این اساتید برای عمل نمیان و دانشجویان عمل رو انجام میدن.
البته مرکز فارابی مجهز و بسیار ارزانه ولی اگر رفتید پیشنهاد می کنم از یک استاد قول بگیرید که خودش شما رو عمل بکنه.
دکتر ها هیچ هزینه ای جز اونی که به بیمارستان می دید نمی گیرن و کلا هزینه زیادی پرداخت نمی کنید. فکر کنم الان با 500 یا 600 تومن لیزیک می کنن.

marziee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ونک حدود 2 تا 2و5 می گیره. دکتر برادران بر اساس عکسی که از قرنیه خواهید گرفت نوع عمل رو دقیقا مشخص می کنه. لازک یا prk فرقی نداره هر کدوم رو انجام بدید خوبم ممنون اقای یاسینی. من برای معاینات امروز رفتم کلینیک ونک. شماره چشمم یکیش 5.5 یکیش 6 بود . اما وقتی رفته بودم مطبشون یکیش را 7 و دیگری را 8 گفتند. امروز هم چند بار برای این مساله معاینه شدم اما هر دوش نتیجه 5.5 و 6 را نشون داد. برام وقت لازک دوشنبه وقت دادند. بنظرتون صبر کنم یا نه عمل کنم؟قبلا هم شماره چشمم 5.5 و 6 بوده؟

amin2662

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام. الان که 35 روز از عمل میگذره حساسیت به نورم خیلی کم شده فقط موقع رانندگی در شب و نوربالای ماشین های روبرویی کمی اذبت میشم.سوزش و درد فقط برای هفته اول هست بعدش مشکلی نیست. باید سعی کنید گرد و خاک و حتی باد به چشتون نخوره چون خشکی چشم دارید. من خودم تا حالا مشکلی نداشتم. برای خارش هم خیلی مشکلی نداشتم فکر میکردم بدتر از این باشه که خدا رو شکر نشد! اگر prk یا لازک میخواد انجام بدید شدیدا توصیه میکنم حداقل تا 3 هفته دور مطالعه طولانی رو خط بکشید. البته بعد یک هفته هم میشه برای چند دقیقه مطالعه کرد ولی فوق العاده سخته. اگر دانشجو هستید عمل رو موکول کنید به بعد از امتحاناتتون که خیالتون راحت باشه. توانایی مطالعه من الان حدود 90% هست ولی به خاطر نوسانی که هنوز وجود داره بعضی اوقات دوبینی و تاری دید دارم
سلام تو سایت بصیر کسی گفته بود بعد از گذشت 9 ماه هنوز به نور حساسیت داره چقدر امکان داره که عوارضی مثل هاله دیدن مه الود دیدن خشکی و حساسیت به نور دایم بمونه؟
شنیدم که بعد از عکس گرفتن به خاطر قطره ای که داخل چشم ریخته می شه شدیدا به نور حساسیت پیدا می کنه چشم با این وجود به نظرتون لازمه واسه عکس عینک افتابی همراه داشته باشم و هیمن طور روز عمل؟اون چند باری که برای معاینه در هفته اول باید برم پیش پزشک چه طور باید عینک افتابی بزنم؟اصلا در کل نیازی به استفاده از عینک افتابی هست اگه هست تا چه موقع؟
به جز قطره ای که برای خشکی چشم هست چه داروی دیگه ای باید مصرف بشه و تا چه موقع؟
درد و سوزش چند ساعت بعد از عمل شروع می شه ایا فقط سطع چشم می سوزه یا کلا کره چشم درد داره و همراه با سردرده؟ایا دردش طوری هست که ادما پشیمون کنه و یا شب نزاره بخوابی؟
با تشکر

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ونک حدود 2 تا 2و5 می گیره. دکتر برادران بر اساس عکسی که از قرنیه خواهید گرفت نوع عمل رو دقیقا مشخص می کنه. لازک یا prk فرقی نداره هر کدوم رو انجام بدید خوبم ممنون اقای یاسینی. من برای معاینات امروز رفتم کلینیک ونک. شماره چشمم یکیش 5.5 یکیش 6 بود . اما وقتی رفته بودم مطبشون یکیش را 7 و دیگری را 8 گفتند. امروز هم چند بار برای این مساله معاینه شدم اما هر دوش نتیجه 5.5 و 6 را نشون داد. برام وقت لازک دوشنبه وقت دادند. بنظرتون صبر کنم یا نه عمل کنم؟قبلا هم شماره چشمم 5.5 و 6 بوده؟

با دکتر صحبت کنید. البته شماره چشم با شماره ای که برای لیزیک انجام میشه فرق داره. شاید بهتر باشه یک مشورتی هم با یک دکتر دیگه بکنید.

بالا