• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام تو سایت بصیر کسی گفته بود بعد از گذشت 9 ماه هنوز به نور حساسیت داره چقدر امکان داره که عوارضی مثل هاله دیدن مه الود دیدن خشکی و حساسیت به نور دایم بمونه؟
شنیدم که بعد از عکس گرفتن به خاطر قطره ای که داخل چشم ریخته می شه شدیدا به نور حساسیت پیدا می کنه چشم با این وجود به نظرتون لازمه واسه عکس عینک افتابی همراه داشته باشم و هیمن طور روز عمل؟اون چند باری که برای معاینه در هفته اول باید برم پیش پزشک چه طور باید عینک افتابی بزنم؟اصلا در کل نیازی به استفاده از عینک افتابی هست اگه هست تا چه موقع؟
به جز قطره ای که برای خشکی چشم هست چه داروی دیگه ای باید مصرف بشه و تا چه موقع؟
درد و سوزش چند ساعت بعد از عمل شروع می شه ایا فقط سطع چشم می سوزه یا کلا کره چشم درد داره و همراه با سردرده؟ایا دردش طوری هست که ادما پشیمون کنه و یا شب نزاره بخوابی؟
با تشکر

در مورد حساسیت به نور نگران نباشید. بعد از عمل یک عینک آفتابی بهتون می دن.
در مورد داروهایی بعد از عمل بستگی به نوع عمل فرق داره. معمولا د تا قطه و یک اشک مصنوعی می دن.
در و سوزش زیادی وجود نداره یکی کمی هست. یک دو ساعت بعد از عمل شروع میشه وروز بعد تموم میشه. طوری نیست که برای خواب مشکل داشته باشید.
در مورد هاله هم باید بگم که هاله چیزیه که به مرور زمان از بین می ره. هر چی شماره بالاتر باشه هاله زمان بیشتری رو می خواد تا حذف بشه. 60 درصد حذف هاله توسط مغز انحام میشه. یعنی مغز با شرایط جدید وفق پیدا میک نه و هاله که جزئی ثابت از دید شده رو حذف می کنه.
این مورد یکی از جالبترین راز های مغزه. همونطور که می دونید چشم تصاویر رو برعکس می گیره ولی مغر اونها رو به صورت درست پردازش می کنه. اگر عینکی بزنید که تصاویر رو برعکس نشون بده (یعنی تصویر روی شبکیه درست تشکیل بشه) تصاویری که می بینید برعکسه اما اگر مدت یک هفته تا 10 روز به همین صورت ادامه بدید مغر تصویر رو بر می گردونه و دنیا رو درست می بینید. مغز عادت داره مواردی رو که باعث سلب آساسیش میشن رو از زندگی حذف کنه تا تاثیرش رو کم کنه.
هاله دور اجسام نورانی هم به همین صورته. به مرور هم قرنیه ترمیم پیدا می کنه و هاله کم میشه و هم مغز این هاله ثابت رو حذف می کنه.

rabasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فارابی یک مرکز آموزشیه. این به این معنی که در اونجا اسانتید شما رو عمل نمی کنن بلکه دانشجوها جهت یادگیری شما رو عمل می کنن
در فارابی دکتر های بزرگی هستند مثل دکتر جباروند ، دکتر بهشت نژآد دکتر فلاح ، دکتر هاشمیان ... ولی بیشتر این اساتید برای عمل نمیان و دانشجویان عمل رو انجام میدن.
البته مرکز فارابی مجهز و بسیار ارزانه ولی اگر رفتید پیشنهاد می کنم از یک استاد قول بگیرید که خودش شما رو عمل بکنه.
دکتر ها هیچ هزینه ای جز اونی که به بیمارستان می دید نمی گیرن و کلا هزینه زیادی پرداخت نمی کنید. فکر کنم الان با 500 یا 600 تومن لیزیک می کنن.

از جوابتون ممنونم دکتر هایی که نام بردید مثل دکتر بهشت نژاد بجز بیمارستان فارابی جایی کار لیزیک یا لازک انجام میدن؟ هرچی تو نت گشتم کلنیکی نبود که این اساتید جزو پزشکاشون باشند!!!
با فارابی تماس گرفتم گفتن حدود 1400 هزینه عمل لازک هست.

aidap

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من 24 سالمه و شماره چشمام 2.5 و 3.25 هست با 0.25 آستیگمات
از سال 89 هم شماره ی عینکم عوص نشده ( البته فک می کنم!!!چون اذیت نکرده که برم دکتر!)
حدود 5 سال هم هست که از لنز استفاده میکنم
می خواستم عمل لازک کنم
تو تبریز مرکز خوب و دکتر خوب هست؟؟
من پیش دکتر صدقی پور رفتم
یه هفته قبل از عمل از لنز استفاده نکنیم خوبه یا باید بیشتر استفاده نکنیم؟؟
تو این مدت آرایشم نباید کرد؟

mehban

Registered User
لایک‌ها
6
سلام تو سایت بصیر کسی گفته بود بعد از گذشت 9 ماه هنوز به نور حساسیت داره چقدر امکان داره که عوارضی مثل هاله دیدن مه الود دیدن خشکی و حساسیت به نور دایم بمونه؟
شنیدم که بعد از عکس گرفتن به خاطر قطره ای که داخل چشم ریخته می شه شدیدا به نور حساسیت پیدا می کنه چشم با این وجود به نظرتون لازمه واسه عکس عینک افتابی همراه داشته باشم و هیمن طور روز عمل؟اون چند باری که برای معاینه در هفته اول باید برم پیش پزشک چه طور باید عینک افتابی بزنم؟اصلا در کل نیازی به استفاده از عینک افتابی هست اگه هست تا چه موقع؟
به جز قطره ای که برای خشکی چشم هست چه داروی دیگه ای باید مصرف بشه و تا چه موقع؟
درد و سوزش چند ساعت بعد از عمل شروع می شه ایا فقط سطع چشم می سوزه یا کلا کره چشم درد داره و همراه با سردرده؟ایا دردش طوری هست که ادما پشیمون کنه و یا شب نزاره بخوابی؟
با تشکر

سلام. آقای یاسینی جواب دادن فقط اینو بگم که حساسیت به نور و هاله و تاری دید بعد prk حتی تا یکسال هم میتونه باشه ولی هم احتمالش پایینه و هم شدتش دیگه زیاد نیست. درکل هاله ای که بعد از prk میبینید موقت هست و نه دائمی و با گزشت زمان حتما خوب میشه. اون قطره برای عکس فقط مردمک چشم رو گشاد میکنه و مشکل خاصی بعد از یکی دو ساعت ندارید. عینک آفتابی هم نیازی نیست ولی روز عمل حتما باید عینک همراهتون باشه. در کل عینک برای همه مفیده ولی برای افرادی که لیزیک کردن تا یکی دو سال ضروریه. بعد عمل هم شاید تا یک هفته موقع بیداری عینک رو بزنید. سوزش هم اونقدرا نیست یعنی بیشتر discomfort ه تا pain! اگر سقف تحمل درد انسان 10 باشه درد شما 0.5/10 ه! شب ها رو من راحت خوابیدم اصلا هم از عمل پشیمون نیستم.

زیاد حساس نباشید. میزان رضایت بعد از عمل لیزیک در دنیا نزدیک به %90 ه

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
04342862436283816836.jpg
سلام
جناب یاسینی
نمره چشم راستم حدود هشت ماه پیش 2/50- با آستیگمات 1/75-
بعد از گذشت 2 سال از پیوند قرنیه چشم راست نمره چشمم رو در عکس بالا قرار دادم،نظرتون؟؟؟

دکتر صلوتی گفت میترسم بخیه هات رو بکشم،چون امکان داره آستیگماتت رو بالا ببره!!!

گفت فقط در مواقعی که بخیه ها اذیت میکنند میکشیم و منم گفتم که خیلی زجر میکشم،دکتر صلوتی گفت باید بیای بیمارستان دم در اتاق عمل
بخیه هات رو میکشم.

صلوتی گفت قطره لوتمکس رو هفته ای دو بار بریز
اینبار شیشه عینک رو عوض نکرد و گفت نمره چشم تغییری نکرده

:(زندگی قصه تلخیست که از آغازش بس که آزرده شدم چشم به پایان دارم.:(

Last edited:

amin2662

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام. آقای یاسینی جواب دادن فقط اینو بگم که حساسیت به نور و هاله و تاری دید بعد prk حتی تا یکسال هم میتونه باشه ولی هم احتمالش پایینه و هم شدتش دیگه زیاد نیست. درکل هاله ای که بعد از prk میبینید موقت هست و نه دائمی و با گزشت زمان حتما خوب میشه. اون قطره برای عکس فقط مردمک چشم رو گشاد میکنه و مشکل خاصی بعد از یکی دو ساعت ندارید. عینک آفتابی هم نیازی نیست ولی روز عمل حتما باید عینک همراهتون باشه. در کل عینک برای همه مفیده ولی برای افرادی که لیزیک کردن تا یکی دو سال ضروریه. بعد عمل هم شاید تا یک هفته موقع بیداری عینک رو بزنید. سوزش هم اونقدرا نیست یعنی بیشتر discomfort ه تا pain! اگر سقف تحمل درد انسان 10 باشه درد شما 0.5/10 ه! شب ها رو من راحت خوابیدم اصلا هم از عمل پشیمون نیستم.

سلام من منظورم پی ار کی هست یکی دو سال استفاده از عینک افتابی ضروریه؟من اصلا عینک معمولی هم نمی زنم اینجوری که تازه باید عینک افتابی بزنم توی سایت بصیر چند نفر این سوالا پرسیده بودن و پاسخ داده بودن ضروری نیست استفاده از عینک اگر من یک هفته یا یک ماه فقط بزنم اشکالی داره مشکلاتی مثل کدورت قرنیه ایجاد نمی شه و اینکه چه مواقعی باید استفاده کرد فقط روز که خورشید هست مثلا توی کلاس درس چه طور؟الان هوا معمولا بارانی هست چند روز بعد از عمل می تونم وقتی که بارون می یاد از خونه بیام بیرون؟
اینکه می گید میزان رضایت نزدیک به 90 درصده منظور اینه که 90 درصد کسانی که عمل انجام دادند کاملا راضین یا اینکه همه ی کسانی که عمل انجام دادند 90 درصد رضایت دارند و 10 درصد مربوط می شه به مشکلات و نارضایتی؟
با تشکر

mehban

Registered User
لایک‌ها
6
سلام من منظورم پی ار کی هست یکی دو سال استفاده از عینک افتابی ضروریه؟من اصلا عینک معمولی هم نمی زنم اینجوری که تازه باید عینک افتابی بزنم توی سایت بصیر چند نفر این سوالا پرسیده بودن و پاسخ داده بودن ضروری نیست استفاده از عینک اگر من یک هفته یا یک ماه فقط بزنم اشکالی داره مشکلاتی مثل کدورت قرنیه ایجاد نمی شه و اینکه چه مواقعی باید استفاده کرد فقط روز که خورشید هست مثلا توی کلاس درس چه طور؟الان هوا معمولا بارانی هست چند روز بعد از عمل می تونم وقتی که بارون می یاد از خونه بیام بیرون؟
اینکه می گید میزان رضایت نزدیک به 90 درصده منظور اینه که 90 درصد کسانی که عمل انجام دادند کاملا راضین یا اینکه همه ی کسانی که عمل انجام دادند 90 درصد رضایت دارند و 10 درصد مربوط می شه به مشکلات و نارضایتی؟
با تشکر
کلا بهتره تا دو سال بیرون از خونه برای تمام عملهای اصلاح دید عینک آفتابی زده بشه (تنها ضد uv بودن مهمه پلاریزه بودن ضرورتی نداره) و در ماه های اول اهمیتش بیشتره. بعد از یک یک هفته فقط تو آفتاب میزنید. حدود %90 افراد رضایت کامل دارند

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

از جوابتون ممنونم دکتر هایی که نام بردید مثل دکتر بهشت نژاد بجز بیمارستان فارابی جایی کار لیزیک یا لازک انجام میدن؟ هرچی تو نت گشتم کلنیکی نبود که این اساتید جزو پزشکاشون باشند!!!
با فارابی تماس گرفتم گفتن حدود 1400 هزینه عمل لازک هست.

چقدر قیمتشون رفته بالا. !!!
دکتر بهشت نژاد فقط در فارابی هستند ولی بقیه جاهای دیگه هم هستند مثلا دکتر جباروند در نگاه هم عمل می کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من 24 سالمه و شماره چشمام 2.5 و 3.25 هست با 0.25 آستیگمات
از سال 89 هم شماره ی عینکم عوص نشده ( البته فک می کنم!!!چون اذیت نکرده که برم دکتر!)
حدود 5 سال هم هست که از لنز استفاده میکنم
می خواستم عمل لازک کنم
تو تبریز مرکز خوب و دکتر خوب هست؟؟
من پیش دکتر صدقی پور رفتم
یه هفته قبل از عمل از لنز استفاده نکنیم خوبه یا باید بیشتر استفاده نکنیم؟؟
تو این مدت آرایشم نباید کرد؟

بله دکتر صدقی پور از دکتر های جوان و فوب هستند.
سعی کنید یک ماه قبل از عمل لنز استفاده نکنید البته دکتر ها می گن یک هفته ولی برا اطمینان یک ماه عالیه.
آرایش خیلی مهم نیست ولی دو روز قبل از عمل اصلا آرایش نکنید و بعد از عمل هم تا یک ماه آرایش رو فراموش کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

دستتون درد نکنه. البته در مورد درد باید بگم که به برداشت قرنیه و نوع عمل هم بستگی شدید داره. مثلا فمتو تقریبا درد نداره و یا لازک دردش کمی بیشتره

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مشاهده پیوست 480378
سلام
جناب یاسینی
نمره چشم راستم حدود هشت ماه پیش 2/50- با آستیگمات 1/75-
بعد از گذشت 2 سال از پیوند قرنیه چشم راست نمره چشمم رو در عکس بالا قرار دادم،نظرتون؟؟؟

دکتر صلوتی گفت میترسم بخیه هات رو بکشم،چون امکان داره آستیگماتت رو بالا ببره!!!

گفت فقط در مواقعی که بخیه ها اذیت میکنند میکشیم و منم گفتم که خیلی زجر میکشم،دکتر صلوتی گفت باید بیای بیمارستان دم در اتاق عمل
بخیه هات رو میکشم.

صلوتی گفت قطره لوتمکس رو هفته ای دو بار بریز
اینبار شیشه عینک رو عوض نکرد و گفت نمره چشم تغییری نکرده

:(زندگی قصه تلخیست که از آغازش بس که آزرده شدم چشم به پایان دارم.:(

چشمتون تغییری نکرده و این خیلی عالیه. شما نگران آستیگماتتون هستید و من خوشحال از عمل خوب دکتر.
خدا رو شکر در مورد شما قوز قرنیه با پیوند به طور کامل از بین رفته و جای نگرانی نیست.

(دوست عزیز قوز قرنیه اگر با پیوند درمان نمشد حتما به کوری ختم می شد.)

و اما در مورد این جمله:
زندگی قصه تلخیست که از آغازش بس که آزرده شدم چشم به پایان دارم

دوست عزیز بارها گفتم در زندگی کسانی رو ببینید که مشکلات زیادی دارند و اینطور مشکلات خودتون کم رنگ میشه.
من اونقدر نابینا و کم بینا می بینم و کسانی رو می بینم که حتی هزینه های درمان بیماری های چشم رو در مراکز دولتی (نه اصلاح بینایی درمان چشم برای کور نشدن) رو ندارند که همه مشکلات خودم کم رنگ میشن.
خدا رو شکر کنید که این موثعیت رو داشتید که دنیا رو ببینید هر چند کمی تار!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با تشکر

یکی دو سال عینک آفتابی!
چرا؟
ماکزیمم باید یک دو هفته بزنید تازه پزشکان که می گن یکی دو روز
کلاس درس از هفته اول به بعد می تونید برید. بارون مهم نیست باد بیشتر مهمه که ممکنه خاک رو به چشم بپاشه. برای باد و بارون یک عینک بزنید (مثلا همون افتابی خوبه) مشکلتون حل میشه.
ببین رفیق 90 درصد بیماران از عمل راضین (اگر می خواهی مثالی بزنم فقط 60 درصد بیماران از کشیدن دندان راضی هستند) اون ده درصد معموا از عمل چشم توقع بیجا دارند.
مثلا طرف می خواد عمل کنه و پشت دیوار رو هم ببینه! با عمل دید شما به 10/10 نزدیک میشه ولی 20/10 نمیشه برای همین نمی تونید مثلا در فاصله 300 متری نوشته های روزنامه رو بخونید!

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
چشمتون تغییری نکرده و این خیلی عالیه. شما نگران آستیگماتتون هستید و من خوشحال از عمل خوب دکتر.
خدا رو شکر در مورد شما قوز قرنیه با پیوند به طور کامل از بین رفته و جای نگرانی نیست.

(دوست عزیز قوز قرنیه اگر با پیوند درمان نمشد حتما به کوری ختم می شد.)

و اما در مورد این جمله:
زندگی قصه تلخیست که از آغازش بس که آزرده شدم چشم به پایان دارم

دوست عزیز بارها گفتم در زندگی کسانی رو ببینید که مشکلات زیادی دارند و اینطور مشکلات خودتون کم رنگ میشه.
من اونقدر نابینا و کم بینا می بینم و کسانی رو می بینم که حتی هزینه های درمان بیماری های چشم رو در مراکز دولتی (نه اصلاح بینایی درمان چشم برای کور نشدن) رو ندارند که همه مشکلات خودم کم رنگ میشن.
خدا رو شکر کنید که این موثعیت رو داشتید که دنیا رو ببینید هر چند کمی تار!
سلام
نمره چشم تغییری نکرده

خوب میشد بشه یک و یا نیم
که نشده!!!

طبق چه چیزی میفرمایین که قوز قرنیه به طور کامل با پیوند از بین رفته؟؟؟
راه چاره برای آستیگماتیسم چیه؟؟؟مرسی

Last edited:

rabasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چقدر قیمتشون رفته بالا. !!!
دکتر بهشت نژاد فقط در فارابی هستند ولی بقیه جاهای دیگه هم هستند مثلا دکتر جباروند در نگاه هم عمل می کنه.

شماره چشمم هم 3.25 و 2.75 هست
همه ی دکتر ها دست مزد جداگانه می گیرن؟
دکتر مقاره 1800 دستمزد جدجدا میگیره و 600 هم هزینه کلینیک ونکه)

HITBOY

Registered User
لایک‌ها
132
امروز برای معاینه رفتم پیش دکتر سهیل ادیب مقدم
بعد از معاینه پیشنهاد داد تا 6ماه دیگه هم صبر کنم تا شماره چشم ثابت بشه...
و همینطور گفت مبتلا به MGD هستم و برام قطره و شامپو چشم تجویز کرد...
آقای یاسینی این MGD خیلی جدیه؟!
دکتر ادیب مقدم رو چقدر میشناسید؟
و اینکه امروز تو تلویزیون دکتر نادری و دکتر نیکخو رو شبکه 4نون داد که خبر از ورود دستگاه جدید فمتو سکنت به مرکز بینا دادن!
من بلافاصله رفتم جزیاتش رو پرسیدم و گفتن دقتش خیلی بالاتره و بیشتر برای آب مروارید کاربرد داره ولی واسه لیزیک هم میشه استفاده کرد...و تفاوت دیگش در میزان درد بعد از عمل و همینطور کوتاه بودن تاری بعد از عمل هستش!
هزینش هم 3500 آزاد
با بیمه تکمیلی 1500
خوشحال میشم نظرتونو بدونم آقای یاسینی

Badban.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام آقای یاسیتی
من نمره ی چشم چپم 8.75 با آستیگمات 2، و چشم راستم 11.75 با آستیگمات 1 هست.
زیر نظر دکتر خانلری هستم. قراره انشالله به زودی عمل کنم. ایشون بهم گفتن که تا 10 نمره رو میتونم لیزر کنم ولی پیشنهاد خودشون لنز داخل چشمیه.
با توجه به اینکه من با عینک زدن مشکلی ندارم، و این عینکم رو به این دلیل که چشمامو ریز میکنه و ضخیمه دوست ندارم، به نظر شما کدوم عمل بهتره؟

در مورد لنز گقتن دو نمونه هست: آرتیزان و آرتیفلکس. میخواستم قیمتشونو بدونم + کیفیتشون واقعا" خیلی با هم فرق میکنه؟
خیلی عجله دارم برای جواب .. پیشاپیش بسیار ممنونم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
نمره چشم تغییری نکرده

خوب میشد بشه یک و یا نیم
که نشده!!!

طبق چه چیزی میفرمایین که قوز قرنیه به طور کامل با پیوند از بین رفته؟؟؟
راه چاره برای آستیگماتیسم چیه؟؟؟مرسی

شماره چشمتون تغییر نکرده این یعنی قوز قرنیه پیشرفت نداشته.
خدا رو شکر.
راه چاره برای آستیگمات فقط عینک یا لیزره. باید صبر کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
شماره چشمم هم 3.25 و 2.75 هست
همه ی دکتر ها دست مزد جداگانه می گیرن؟
دکتر مقاره 1800 دستمزد جدجدا میگیره و 600 هم هزینه کلینیک ونکه)

دکتر بهشت نژآد رو انتخاب کنید. هم دکتر بسیار خوبیه و هم اطلاعاتش بسیار زیاده. راستی رفتید پیشش سلام من رو برسونید و ازش در مورد اپل سوال کنید.
ببینید چقدر این دکتر اطلاعات زیادی داره. من واثعا در مقابلش کم آوردم.

کسی دست مزد جداگانه نمی گیره مگر اینکه در کلینیک خصوصی عمل کنه. اینطوری دکتر هزینه خودش رو می گیره و کلینیک هزینه خودش رو/

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
امروز برای معاینه رفتم پیش دکتر سهیل ادیب مقدم
بعد از معاینه پیشنهاد داد تا 6ماه دیگه هم صبر کنم تا شماره چشم ثابت بشه...
و همینطور گفت مبتلا به MGD هستم و برام قطره و شامپو چشم تجویز کرد...
آقای یاسینی این MGD خیلی جدیه؟!
دکتر ادیب مقدم رو چقدر میشناسید؟
و اینکه امروز تو تلویزیون دکتر نادری و دکتر نیکخو رو شبکه 4نون داد که خبر از ورود دستگاه جدید فمتو سکنت به مرکز بینا دادن!
من بلافاصله رفتم جزیاتش رو پرسیدم و گفتن دقتش خیلی بالاتره و بیشتر برای آب مروارید کاربرد داره ولی واسه لیزیک هم میشه استفاده کرد...و تفاوت دیگش در میزان درد بعد از عمل و همینطور کوتاه بودن تاری بعد از عمل هستش!
هزینش هم 3500 آزاد
با بیمه تکمیلی 1500
خوشحال میشم نظرتونو بدونم آقای یاسینی

MGD یا به طور کلی Meibomian Gland Dysfunctio به بیماری عدد چربی پلک گفته میشه که در اون باکم شدن چربی اشک ، اشک سریعتر بخار میشه و به اینصورت چشم زودتر خشک میشه.
درمان این بیماری طولانی مدته و شامل روشهای بهداشتی چشم میشه. برای همین با آرامش طول درمان رو بگدرونید.
دکتر ادیب مقدم رو به خوبی میشناسم و ایشون هم به خوبی من رو میشناسند.
باور کنید یکی از پر اطلاعات ترین دکتر هایی است که من میشناسم. در اینترنت هم بسیار فعال هستند.
فمتوسکند دستگاه آلکان هست برای فمتو که دستگاه بسیار پیشرفته و گرانی است.
قیمتشون خیلی خوبه 3.5 قیمت مناسبیه.
اگر می خواهید عمل کنید شک نکنید با دکتر ادیب مقدم و کلینیک بینا اداه بدید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسیتی
من نمره ی چشم چپم 8.75 با آستیگمات 2، و چشم راستم 11.75 با آستیگمات 1 هست.
زیر نظر دکتر خانلری هستم. قراره انشالله به زودی عمل کنم. ایشون بهم گفتن که تا 10 نمره رو میتونم لیزر کنم ولی پیشنهاد خودشون لنز داخل چشمیه.
با توجه به اینکه من با عینک زدن مشکلی ندارم، و این عینکم رو به این دلیل که چشمامو ریز میکنه و ضخیمه دوست ندارم، به نظر شما کدوم عمل بهتره؟

در مورد لنز گقتن دو نمونه هست: آرتیزان و آرتیفلکس. میخواستم قیمتشونو بدونم + کیفیتشون واقعا" خیلی با هم فرق میکنه؟
خیلی عجله دارم برای جواب .. پیشاپیش بسیار ممنونم.

هر دو عمل خوب هستند و نتیجه راضی کننده ای دارند ولی با توجه به شماره بالای چشمتون با لیزر نمی تونید دید کامل بدست بیارید ولی با لنز می تونید کاملا دیدتون رو بدست بیارید.
هر دو لنز آرتیزان و آرتی فلکس ساخت کمپانی ophtec هستند و فرقشون فقط در جنسشونه.
آرتیزان از چنس pmma هست و خیلی خشک و سفت برای همین برای جایگذاری به برش بزرگتری در قرنیه نیاز داره و اینطوری بعد از عمل باید بخیه زد و این بخیه ها ممکنه آستیگمات بعد از عمل ایجاد کنه.
آرتی فلکس از جنس سیلسکون هست و برای جایگذاری به برش کوچکتری نیاز داره و اینطوری لازم نیست بخیه زده بشه.

هر دو لنز بسیار کمیاب شده اند برای همین دقت کنید در زمان خرید.
وارد کننده اصلی شرکت سپاهان صامع است که الان هم فعاله.
قیمت رو واقعا نمی تونم چیزی بگم.
زمانی ما وارد کننده این لنز بودیم از شرکت AMO آمریکا (AMO صرفا یک پخش کننده بود و تولید کننده ophtec هلند بود) و قیمت ارتیزان 330 و ارتی فلکس 470 بود برای مریض دلار 900 تومن.
شنیدم الان آرتی فلکس نزدیک 2 میلیون فروخته میشه!

بالا