سلام ممنون از توضیحاتتون با توجه به این که شما تجربه پی ار کی داشتین چندتا سوال داشتم
لنز پانسمان تا چه مدت داخل چشم می مونه و ایا برای در اوردنش باید پیش دکتر رفت؟
بعد از عمل ایا دید در حدی هست که بشه راه رفت غذا خورد یا لباس عوض کرد؟
می شه وضو گرفت(صورت را خیس کرد؟)
ایا اون چند ماهی که طول می کشه تا دید کامل شه منظور کامل شدن دید از هیچ هست یا دید قبل از عمل؟
من تازه عینک گرفتم اصلا عادت ندارم بهش احساس می کنم تصویری که می بینم کوچک تر و دورتر از حالت عادی هست ایا با عمل دید طبیعی خواهم داشت؟
سلام. خواهش میکنم. لنز پانسمان باید حداقل 4 روز روی چشم باشه ولی دکتر من بعد 7 روز برداشتش. معاینه ها رو باید منظم برید تا دیدتون و فشار چشم و ... چک بشن.
روز عمل و چند ساعت بعدش دید خیلی خوبی دارید بعد از دو روز دیدتون شدیدا افت میکنه و تا یک هفته مجددا سرعت بهبود خوبه. از هفته اول تا سوم سرعت بهبودتون خیلی کمه و بعد از اون دوباره سرعت میگیره. من خودم الان که هفته پنجم هستم مشکل خاصی ندارم و فکر کنم تا هفته 6 که حداقل زمان رسیدن به دید ایده آل هست تقریبا هیچ مشکلی نداشته باشم. چند روز اول حساسیت به نور و اشک ریزش اذیتتون میکنه وگرنه دیدتون برای کارهای روزمره اونقدرهام بد نیست.
صورت تا یک روز نباید خیس بشه باید تیمم کنید.
منظورم از دید کامل دید بینقص و ایده ال و رفتن هاله ها و ... هست وگرنه همین الان هم من مشکلی با دید دور ندارم. (دید الانم در حد پژو هست و امیدوارم چند روز دیگه به حد بنز برسه!)
احساستون با عینک هم طبیعیه.
هیچ وقت دیدی که با عینک دارید مثل دیدتون با لنز یا لیزیک نیست مخصوصا برای شماره های بالا که فقط از وسط لنز عینک شکل واقعی اجسام رو میبینین و در اطراف همه چیز مقعر میبینید! (اونایی که شمارشون بالای 5 ه منظورمو میفهمن)
درکل خود عمل رو پیشنهاد میدم ولی اگر prk میکنین بدونین که مطالعه و کار تا چند روز سخت میشه