• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام. امروز روز 29 بعد عمل هست. خدا رو شکر تقریبا مشکل خاصی برای دید دور ندارم البته هنوز نوسان داره و هاله دور چراغها وجود داره که نرماله. دید نزدیک هم نسبت به قبل خیلی بهتره هرچند هنوز کامل نیست. این هفته واسه تست رفتم و خط دهم تابلو رو هم تونستم ببینم. اگر تغییر خاصی تو دیدم ایجاد شد مجددا پست ها رو آپدیت میکنم

دستتون درد نکنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دکتر

بدون مقدمه من یه چشمم 1 و دیگری 1ونیم آستیگمات هستش!.الانم از لنز استفاده میکنم.میخواستم بدونم استفاده طولانی مدت از لنز مشکلی ایجاد میکنه؟مثلا روزی 10 ساعت؟!
و مورد بعد اینکه هنوزم با لنزایی که دکتر عظیمی که مطبشون در مشهد هستش تجویز کردن چشمام اون دید خوب رو نداره!به همین دلیل میخوام برم پیش یک دکتر بهتر.شما کسیو نمیشناسید در مشهد؟

واسه درمان مثلا عمل لیزیک و .... شما چه پیشنهاد و راهنمایی دارید؟

ایا لنزهای سخت درمان کنندس؟

مرسی

روزی 10 ساعت استفاده مدت زیادی. دقت کنید که از لنز های خوب استفاده کنید و همینطور دقت کنید که اولا لنز های فصلی بخرید نه سالیانه و سعی کنید قبل از سه ماه استفاده اونو جایگزین کنید. شستشوی دقیق با مایع لنز فراموش نشه.
برید پیش دکتر زارعی یا دکتر صداقت.
باید یک دکتر چشم شما رو برای عمل لیزر معاینه کنه. بهتره حتما با خود دتر زارعی یا دکتر صداقت مشورت کنید.
لنز سخت دوست عزیز برای چشم شما نیست. لنز های سخت بیشتر برای کراتوکونوس (قوز قرنیه) تجویز میشه.
موفق باشید.

• Like
Reactions: HWS

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
اقای یاسینی ایا لنز باید روی ماده نگه دارنده شناور بمونه یا بره اون ته ماده بمونه؟ در طول شب..

و.میشه منظورتون از شستشو با ماده لنز بفرمایید چی هست؟ یعنی همون که لنزو بزاریم تو ماده نگه دارنده بزاریم کافی نیست؟

راستی میگن لنز فصلی رو لازم نیست شبا از چشت در بیاری درسته؟

راستی دکتر من چیزی در مورد مدت استفاده از لنز در طول روز رو بهم نگفته... حد اکثر چند ساعت در روز میتونم ازش استفاده کنم؟

جفت چشمام تقریبا 2 هست شمارش و نزدیک بینم..

Sent from my C2105 using Tapatalk 4

meisam223

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره آقا، بسیار با کلاسه، یعنی دقیقا "دکتر" که میگن ایشونه :)
و انصافا هم خیلی خوب وقت گذاشت برای معاینه، یعنی از معاینش راضیم
عجب، خدا کنه که این طور باشه چون کلا که این قضیه انگار از عوارض عمل هستش، امیدوارم تشدید نشه...

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی ایا لنز باید روی ماده نگه دارنده شناور بمونه یا بره اون ته ماده بمونه؟ در طول شب..

و.میشه منظورتون از شستشو با ماده لنز بفرمایید چی هست؟ یعنی همون که لنزو بزاریم تو ماده نگه دارنده بزاریم کافی نیست؟

راستی میگن لنز فصلی رو لازم نیست شبا از چشت در بیاری درسته؟

راستی دکتر من چیزی در مورد مدت استفاده از لنز در طول روز رو بهم نگفته... حد اکثر چند ساعت در روز میتونم ازش استفاده کنم؟

جفت چشمام تقریبا 2 هست شمارش و نزدیک بینم..

Sent from my C2105 using Tapatalk 4

لنز باید در مایع لنز غوطه ور بشه.
مایع های امروزی نیازی به شسنشوی خاصی ندارند ولی باید لنز شب تا صیح در مایع غوطه ور باشه تا شسته بشه و پروتیین های روی لنز از لنز جدا بشه.
در مورد لنز فصلی این قضیه کاملا غلطه. شبها باید لنز رو در بیارید.
نوعی لنز هست که بهش میگن day&night که میشه شبهای هم روی چشم بمونه ولی یکماهست و سر یکماه باید عوض بشه و من توصیه نمی کنم.
حداکثری برای استفاده از لنز در روز نیست. چون مشهد به آلودگی تهران نیست می تونید همون 10 ساعت رو استفاده کنید ولی حتما یاتون باشه که شب لنز رو بیارید.
به محض اینکه احساس تغییری در چشمتون کردید لنز رو در بیارید و از لنز استفاده نکنید.

شما مورد مناسبی برای عمل لیزر هستید. البته سن و ضخامت قرنیه هم خیلی مهمه.
ولی دقت کنید که عینک همیشه بهترین راهه حله. الان فریم های بسیار فشن(!) در بازار هست که میشه تهیه کرد و هم عینک زد و هم خیلی زیبا شد.!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آره آقا، بسیار با کلاسه، یعنی دقیقا "دکتر" که میگن ایشونه :)
و انصافا هم خیلی خوب وقت گذاشت برای معاینه، یعنی از معاینش راضیم
عجب، خدا کنه که این طور باشه چون کلا که این قضیه انگار از عوارض عمل هستش، امیدوارم تشدید نشه...

آره والا منم هر وقت ایشون رو در کنگره ها می بینم کلی حسودیم میشه! خیلی آدم با کلاسیه خیلی هم آدم خوش برخوردیه.
نگران عوارض نباشید. حاله در شب بعد از عمل به مرور زمان از بین میره.

amin2662

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
خیلی از دکترهایی رو که نام بردید از بزرگان چشم اصفهان هستند.
برای همین انتخاب از بین اونها سخته.
ولی مثل همیشه دکتر ها رزمجو در کلینیک آمادگاه و کلینیک صدرا و دکتر قریشی در پارسیان رو پیشنهاد میک نم.
سلام پس با این وجود هر کدوم از اینها را که برم مطمئن هستند؟اگه اینجوره دکتر شهریار هنجنی و ناصر قدوسی مطبشون نزدیک خونه ما است از بین این دو کدوم بهتره؟
از بین دکترهای مجتمع قصر نور و رازی کدوم را پیشنهاد می دید؟

amin2662

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام. امروز روز 29 بعد عمل هست. خدا رو شکر تقریبا مشکل خاصی برای دید دور ندارم البته هنوز نوسان داره و هاله دور چراغها وجود داره که نرماله. دید نزدیک هم نسبت به قبل خیلی بهتره هرچند هنوز کامل نیست. این هفته واسه تست رفتم و خط دهم تابلو رو هم تونستم ببینم. اگر تغییر خاصی تو دیدم ایجاد شد مجددا پست ها رو آپدیت میکنم
سلام ممنون از توضیحاتتون با توجه به این که شما تجربه پی ار کی داشتین چندتا سوال داشتم
لنز پانسمان تا چه مدت داخل چشم می مونه و ایا برای در اوردنش باید پیش دکتر رفت؟
بعد از عمل ایا دید در حدی هست که بشه راه رفت غذا خورد یا لباس عوض کرد؟
می شه وضو گرفت(صورت را خیس کرد؟)
ایا اون چند ماهی که طول می کشه تا دید کامل شه منظور کامل شدن دید از هیچ هست یا دید قبل از عمل؟
من تازه عینک گرفتم اصلا عادت ندارم بهش احساس می کنم تصویری که می بینم کوچک تر و دورتر از حالت عادی هست ایا با عمل دید طبیعی خواهم داشت؟

meisam223

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب یاسینی عزیز من یه خواهشی داشتم، شما خیلی مراقب خودتون باشید لطفا و خواهشا :)
امیدوارم همیشه شاد و موفق و سربلند باشی، ایشالا از نتیجه عمل هم دوستان رو مطلع میکنم با تجربه های نصفه نیمه ای که داشتم تا الان

آره والا منم هر وقت ایشون رو در کنگره ها می بینم کلی حسودیم میشه! خیلی آدم با کلاسیه خیلی هم آدم خوش برخوردیه.
نگران عوارض نباشید. حاله در شب بعد از عمل به مرور زمان از بین میره.

HWS

Registered User
لایک‌ها
13
روزی 10 ساعت استفاده مدت زیادی. دقت کنید که از لنز های خوب استفاده کنید و همینطور دقت کنید که اولا لنز های فصلی بخرید نه سالیانه و سعی کنید قبل از سه ماه استفاده اونو جایگزین کنید. شستشوی دقیق با مایع لنز فراموش نشه.
برید پیش دکتر زارعی یا دکتر صداقت.
باید یک دکتر چشم شما رو برای عمل لیزر معاینه کنه. بهتره حتما با خود دتر زارعی یا دکتر صداقت مشورت کنید.
لنز سخت دوست عزیز برای چشم شما نیست. لنز های سخت بیشتر برای کراتوکونوس (قوز قرنیه) تجویز میشه.
موفق باشید.

من الان نزدیک 7ماه استفاده میکنم و مشکلی جز نبود دید عالی که از اول هم داشتم ندارم.متاسفانه دکتر عظیمی که رفتم اصلا خوب معاینه نکردن و از همون اول دید خوبی که باید باشه ندارم مخصوصا فواصل دور!
من هر 2روز با مایع شستشو میشورم و میزارم داخل مایع لنز میره تهش،دکتر زارعی یا دکتر صداقت بینایی سنج هستن؟
من برادرم پیش دکتر خاکشور عمل لیزیک کرد 4سال پیش و هیچ مشکلی نداره الان.شنما میشناسید ایشون رو؟
راستی منظورتون از لنزهای فصلی یا سالیانه چی هست؟از کجا بفهمم لنزم کدومشه؟چون دکتر چیزی در این مورد نگفتش.

mehban

Registered User
لایک‌ها
6
سلام ممنون از توضیحاتتون با توجه به این که شما تجربه پی ار کی داشتین چندتا سوال داشتم
لنز پانسمان تا چه مدت داخل چشم می مونه و ایا برای در اوردنش باید پیش دکتر رفت؟
بعد از عمل ایا دید در حدی هست که بشه راه رفت غذا خورد یا لباس عوض کرد؟
می شه وضو گرفت(صورت را خیس کرد؟)
ایا اون چند ماهی که طول می کشه تا دید کامل شه منظور کامل شدن دید از هیچ هست یا دید قبل از عمل؟
من تازه عینک گرفتم اصلا عادت ندارم بهش احساس می کنم تصویری که می بینم کوچک تر و دورتر از حالت عادی هست ایا با عمل دید طبیعی خواهم داشت؟

سلام. خواهش میکنم. لنز پانسمان باید حداقل 4 روز روی چشم باشه ولی دکتر من بعد 7 روز برداشتش. معاینه ها رو باید منظم برید تا دیدتون و فشار چشم و ... چک بشن.
روز عمل و چند ساعت بعدش دید خیلی خوبی دارید بعد از دو روز دیدتون شدیدا افت میکنه و تا یک هفته مجددا سرعت بهبود خوبه. از هفته اول تا سوم سرعت بهبودتون خیلی کمه و بعد از اون دوباره سرعت میگیره. من خودم الان که هفته پنجم هستم مشکل خاصی ندارم و فکر کنم تا هفته 6 که حداقل زمان رسیدن به دید ایده آل هست تقریبا هیچ مشکلی نداشته باشم. چند روز اول حساسیت به نور و اشک ریزش اذیتتون میکنه وگرنه دیدتون برای کارهای روزمره اونقدرهام بد نیست.
صورت تا یک روز نباید خیس بشه باید تیمم کنید.
منظورم از دید کامل دید بینقص و ایده ال و رفتن هاله ها و ... هست وگرنه همین الان هم من مشکلی با دید دور ندارم. (دید الانم در حد پژو هست و امیدوارم چند روز دیگه به حد بنز برسه!)
احساستون با عینک هم طبیعیه. هیچ وقت دیدی که با عینک دارید مثل دیدتون با لنز یا لیزیک نیست مخصوصا برای شماره های بالا که فقط از وسط لنز عینک شکل واقعی اجسام رو میبینین و در اطراف همه چیز مقعر میبینید! (اونایی که شمارشون بالای 5 ه منظورمو میفهمن)

درکل خود عمل رو پیشنهاد میدم ولی اگر prk میکنین بدونین که مطالعه و کار تا چند روز سخت میشه

amin2662

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام. خواهش میکنم. لنز پانسمان باید حداقل 4 روز روی چشم باشه ولی دکتر من بعد 7 روز برداشتش. معاینه ها رو باید منظم برید تا دیدتون و فشار چشم و ... چک بشن.
روز عمل و چند ساعت بعدش دید خیلی خوبی دارید بعد از دو روز دیدتون شدیدا افت میکنه و تا یک هفته مجددا سرعت بهبود خوبه. از هفته اول تا سوم سرعت بهبودتون خیلی کمه و بعد از اون دوباره سرعت میگیره. من خودم الان که هفته پنجم هستم مشکل خاصی ندارم و فکر کنم تا هفته 6 که حداقل زمان رسیدن به دید ایده آل هست تقریبا هیچ مشکلی نداشته باشم. چند روز اول حساسیت به نور و اشک ریزش اذیتتون میکنه وگرنه دیدتون برای کارهای روزمره اونقدرهام بد نیست.
منظورم از دید کامل دید بینقص و ایده ال و رفتن هاله ها و ... هست وگرنه همین الان هم من مشکلی با دید دور ندارم. (دید الانم در حد پژو هست و امیدوارم چند روز دیگه به حد بنز برسه!)
احساستون با عینک هم طبیعیه. هیچ وقت دیدی که با عینک دارید مثل دیدتون با لنز یا لیزیک نیست مخصوصا برای شماره های بالا که فقط از وسط لنز عینک شکل واقعی اجسام رو میبینین و در اطراف همه چیز مقعر میبینید! (اونایی که شمارشون بالای 5 ه منظورمو میفهمن)

درکل خود عمل رو پیشنهاد میدم ولی اگر prk میکنین بدونین که مطالعه و کار تا چند روز سخت میشه

سلام چشمای من 1.25 1 و 5. 1.25 ضعیفه(عدد دوم استیگمات)
برای عمل باید عکس بگیرم و نتیجه را برای دکتر ببرم یا قبل از اون باید پیش دکتر برم؟اون کارهایی که برای تجویز عینک انجام می شه را باید انجام بدم؟
وقتی لنز داخل چشم هست برای خواب مشکلی نیست؟
بعد از عمل چند وقت به چند وقت باید پیش دکتر رفت؟
چند روز بعد از عمل می شه استحمام کرد؟
ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام پس با این وجود هر کدوم از اینها را که برم مطمئن هستند؟اگه اینجوره دکتر شهریار هنجنی و ناصر قدوسی مطبشون نزدیک خونه ما است از بین این دو کدوم بهتره؟
از بین دکترهای مجتمع قصر نور و رازی کدوم را پیشنهاد می دید؟

هر دو دکتر خوب هستند البته دکتر قدوسی رو بنده خوب میشناسم ایشون کارشون خوبه.
زیاد خودتون رو درگیر بهترین دکتر نکنید مرکز جراخی هم به اندازه دکتر مهمه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب یاسینی عزیز من یه خواهشی داشتم، شما خیلی مراقب خودتون باشید لطفا و خواهشا :)
امیدوارم همیشه شاد و موفق و سربلند باشی، ایشالا از نتیجه عمل هم دوستان رو مطلع میکنم با تجربه های نصفه نیمه ای که داشتم تا الان

تشکر از لطفی که به من دارید برای من هم دعا کنید که این مدت حسابی درگیر کارهای شرکت هستم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من الان نزدیک 7ماه استفاده میکنم و مشکلی جز نبود دید عالی که از اول هم داشتم ندارم.متاسفانه دکتر عظیمی که رفتم اصلا خوب معاینه نکردن و از همون اول دید خوبی که باید باشه ندارم مخصوصا فواصل دور!
من هر 2روز با مایع شستشو میشورم و میزارم داخل مایع لنز میره تهش،دکتر زارعی یا دکتر صداقت بینایی سنج هستن؟
من برادرم پیش دکتر خاکشور عمل لیزیک کرد 4سال پیش و هیچ مشکلی نداره الان.شنما میشناسید ایشون رو؟
راستی منظورتون از لنزهای فصلی یا سالیانه چی هست؟از کجا بفهمم لنزم کدومشه؟چون دکتر چیزی در این مورد نگفتش.

هر دو دکتر جراح چشم و فوق تخصص و استاد هستند. بینایی سنجی رو هر اپتومتریستی می تونه انجام بده.
دکتر خاکشور از بزرگان مشهد هستند ایشون در مرکزشون یک دستگاه فمتو هم دارند.
در مورد لنز دوست عزیز روی لنز مدت زمان استفاده لنز رو می نویسه (از تاریخ انقضا متفاوته)

• Like
Reactions: HWS

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

سلام چشمای من 1.25 1 و 5. 1.25 ضعیفه(عدد دوم استیگمات)
برای عمل باید عکس بگیرم و نتیجه را برای دکتر ببرم یا قبل از اون باید پیش دکتر برم؟اون کارهایی که برای تجویز عینک انجام می شه را باید انجام بدم؟
وقتی لنز داخل چشم هست برای خواب مشکلی نیست؟
بعد از عمل چند وقت به چند وقت باید پیش دکتر رفت؟
چند روز بعد از عمل می شه استحمام کرد؟
ممنون

تشکر از هر دو عزیز.
من از اول هدفم از این تاپیک همچین صحبت هایی بود. یعنی یک نفر که تجربه عمل رو داره بقیه روهم در جریان بزاره.
باز هم تشکر

amin2662

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هر دو دکتر خوب هستند البته دکتر قدوسی رو بنده خوب میشناسم ایشون کارشون خوبه.
زیاد خودتون رو درگیر بهترین دکتر نکنید مرکز جراخی هم به اندازه دکتر مهمه
سلام خوب مرکز جراحی و دستگاههای کدوم دکتر بهتره؟یعنی شما دکتر قدوسی را پیشنهاد می دید؟

mohamad2056

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای یاسینی
من 24 سالمه که در 3 سالگی عمل آب مروارید مادرزادی انجام دادم ولی لنز نگذاشتم ولی الان میخوام لنز بزارم دکترم در 20 سال پیش دکتر مسیح هاشمی بود الان برم پیش این دکتر خوبه؟ عملش چه صورته؟ آخه یه ذره ترس دارم ممنون میشم راهنمایی کنین منو

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
من 24 سالمه که در 3 سالگی عمل آب مروارید مادرزادی انجام دادم ولی لنز نگذاشتم ولی الان میخوام لنز بزارم دکترم در 20 سال پیش دکتر مسیح هاشمی بود الان برم پیش این دکتر خوبه؟ عملش چه صورته؟ آخه یه ذره ترس دارم ممنون میشم راهنمایی کنین منو

پیش خود ایشون برید کارشون بسیار عالیه.
عملش ساده است بیهوشی هم نداره. سریع انجام میشه. بعد از عمل هم مرخص میشید (همون عمل آب مرواریده)
ازشون بخواهید براتون لنز آلکان بزارند. اگر هزینه براتون مهم نیست لنز restore رو انتخاب کنید. این لنز دیگه بعد از عمل نیازی به عینک برای دید دور و نزدیک نداره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام خوب مرکز جراحی و دستگاههای کدوم دکتر بهتره؟یعنی شما دکتر قدوسی را پیشنهاد می دید؟

بله ایشون دکتر خوبی هستند. فکر کنم در صدرا عمل می کنن اگر اینطور باشه الگرتو دارند که دستگاه خوبیه.

بالا