• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

word 123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
فکر کنم فارابی فمتو نداشته باشه.
ولی لازک می کنن.

قیمت حدود 1300 هست.

اگر ماه قبل سوال می کردی می گفتم مرکز آموزشیه و برای عمل زیاد مناسب نیست.
ولی دو هفته قبل فرصتی شد با ریاست بیمارستان صحبت کنم (دکتر جباروند) بهم اطمینان دادن که عمل ها توسط اساتید انجام میشه برای همین موقعیت بسیار مناسیبه برای عمل لیزیک.

مرسی از پاسختون

فارابی بیمه قبول میکنه ؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی از پاسختون

فارابی بیمه قبول میکنه ؟

بله. تقریبا بیشتر بیمه ها رو قبول میکنن ولی لیزر عمل زیبایی محسوب میشه برای همین بیمه پرداخت نمیکنه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

meisam223

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
الان یک ماه از عملم گذشته دید چشم راستم در حال خوب شدنه ولی چشم چپم اصلا... یعنی خیلی اوضاش خرابه و تو همون مایه های روزای اول... هفته پیش که رفتم ویزیت دکترم گفت همه چی آرومه که ایشالا همین طوره البته تعیین نمره که کردند 1.5 نمره از آشتیگمات و حدود 1.5 -2 نمره هم از شماره هر کدوم از چشمام باقی مونده بود! اصلا فک نمیکردم انقد طول بکشه بهبود چشمام...
فردا هم نوبت ویزیت سر ماه اولمه
اوکیه واقعا آقای یاسینی؟ فردا سوال خاصی نیازه بپرسم از دکترم؟

تبریک می گم دوست عزیز.
تشکر بابت وقتی که گذاشتید برای این تاپیک و کمک به دیگران.

+راستی خیلی خوش شانس بودید که دکتر رو دیدید. ما امسال تو کنگره اصلی چشم ایران هم دکتر رو ندیدیم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
الان یک ماه از عملم گذشته دید چشم راستم در حال خوب شدنه ولی چشم چپم اصلا... یعنی خیلی اوضاش خرابه و تو همون مایه های روزای اول... هفته پیش که رفتم ویزیت دکترم گفت همه چی آرومه که ایشالا همین طوره البته تعیین نمره که کردند 1.5 نمره از آشتیگمات و حدود 1.5 -2 نمره هم از شماره هر کدوم از چشمام باقی مونده بود! اصلا فک نمیکردم انقد طول بکشه بهبود چشمام...
فردا هم نوبت ویزیت سر ماه اولمه
اوکیه واقعا آقای یاسینی؟ فردا سوال خاصی نیازه بپرسم از دکترم؟

به نظرم باید کمی صبر کنید ولی بدون رو در بایستی بپرسید که چرا شماره چشمم بافی مونده. ببینید دکتر چی میگه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

parsa taghavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حامد دوست عزیز کاملا حق با شماست. التبه من فکر می کنم همیشه انتخاب دکتر خوب از همه مهمتره. در ایران قدیمی ترین دستگاه موجود Technolos هست که دستگاهی با تکنولوژی عهد تیرکمون سنگ هست. ولی دکتر های بسیاری رو مثل دکتر شکری در شریعتی می شناسم که با این دستگاه مثل اساتید عمل می کنند و نتیجه عملشون از خیلی از دکتر ها که در نور با VISX عمل می کنن بهتره.
پزشک خوب کیفیت عمل رو تضمین می کنه.

بازهم می گم دوستان قبل از عمل چشم یک مشورتی در این تاپیک بکنید. من دکتر های خوبی رو در شهرستانهای ایران می شناسم که می تونم بهتون معرفی کنم.

موفق باشید

سلام. اول ازتون به خاطر این همه وقتی که میذارید برای راهنمایی ماها تشکر می کنم.
من تصمیم به انجام لازک گرفتم ولی نمیدونم کدوم دکتر بهتره.دوستم پارسال پیش دکتر آزادی تو کلینیک ونک عمل کرد و الان راضیه اما من بین ونک و نور نمیدونم کدومو انتخاب کنم.آیا دکتر آزادی رو میشناسید؟ کارش خوبه؟ یا اگه نور برام کرئوم دکتر بهتره؟ ضمنا اگر تو همدان یا اراک دکتری خوبی هستن میشناسین؟ چون من شهرستان هستم.
ضمنا شماره چشمام 5 هست. کارم هم با کامپیوتر زیاده.بعد از عمل کار با کامپیوتربرای چشمم بد نیست؟
ممنون.

Matyu

Registered User
لایک‌ها
90
سلام دوست عزیز من مشکل بینایی نداشتم ولی زیاد پای کامپیوتر و تلویزیون میشینم، شاید روزی 6-8 ساعت! الان یه مدتیه احساس میکنم دوربینم ضعیف شده و یکم همه چیز رو تار و غیرطبیعی میبینم. میخواستم بدونم بنظر شما اگه رفتم دکتر و عینک داد از اون استفاده کنم یا تا هنوز عینکی نشدم برم سراغ لیزر؟ در ضمن اگه در همدان دکتر خیلی خوبی میشناسید معرفی کنید.

babak4118

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حضور محترم استاد یاسینی عزیز و گرانقدر عرض سلام ، احترام و ادب دارم.
به تازگی که مادرم را برای بررسی سالیانه شبکیه و قرنیه (به علت مصرف قرص هیدروکسی کلروکین برای بیماری لوپوس) خدمت دکتر رضا کارخانه بردیم که ایشان به ما فرمودند که مادر من مشکل شبکیه دارد (ضایعه توسکوپلاسموزیس مادرزادی) هم چنین من فهمیدم که ظاهراً دکتر کارخانه خیلی خسته و خواب آلود بودند (به عنوان مثال این که موقعی که معاینه مادرم تمام شد گفتند که دوباره بشینید تا معاینه کنم!!! و هم چنین گفتند که برای شما عکس ساده چشمی اتوفلورسن می نویسم تا برای چکاپ انجام دهید و سال آینده با خود بیاورید اما امروز که ما برای انجام آن مراجعه نمودیم فهمیدیم که دکتر آنژیوگرافی با تزریق نوشته اند !!!)
اینگونه موارد باعث شد تا در پی آن برویم که دکتر مادرم را عوض کنیم. در همین حال بود که توانستیم به سختی فراوان از یک ماه پیش برای روز سه شنبه 1392/09/26 از دکتر حمید احمدیه وقت ویزیت بگیریم. ایشان روز تعیین وقت برای مادرم به علت مصرف قرص هیدروکسی کلروکین دستور اقدامات پاراکلینیکی شامل : اپتومتری از نظر بررسی BCV و پریمتری 10 درجه مرکزی با تارگت سفید را دادند تا در بیمارستان نگاه انجام داده و در روز ویزیت تعیین شده خدمت ایشان ببریم.
ولی من هنوز شک دارم که ایشان دکتر خوبی یا در اصل آخر خط هستند یا نه ؟ چون هر کس یک نفر را معرفی می کند.
با دکتر محمدعلی جوادی مشورت کردیم و ایشان دکتر آذرمینا را معرفی کردند.
کس دیگری دکتر مرادیان را معرفی کرد.
و شخص دیگری در بیمارستان نگاه دکتر سهیلیان را معرفی کرد
و همین طور دکتر دهقان فیروزآبادی و دکتر فقیهی را...

می دانم که حضرتعالی می فرمایید همگی اساتید دانشگاه هستندو عالی ولی من خواهش می کنم در خصوص پزشکان زیر حقیر را راهنمایی فرمایید و مثل مادر خود عنایت فرموده و راهنمایی بفرمایید تا اسیر این دکتر و آن دکتر نشویم و یک نفر را به من معرفی کنید. گویی که مادر مکرمه را می خواهید پیش دکتر ببرید.
با عنایت به مراتب فوق و با توجه به این که من شما را مطلع ترین ، صادق ترین و مجرب ترین فرد می دانم ، موجب امتنان خاطر است که من را در خصوص
تشخیص ، نحوه برخورد و رفتار ، سواد علمی ، پولکی بودن پزشکان زیر از ارشادات خود بی بهره نگذارید و در مجموع 1 نفر را برای من مشخص فرمایید استاد یاسینی.
1- دکتر حمید احمدیه - فلوشیپ ویتره و رتین(شبکیه) و استاد دانشگاه
2- دکتر محمدحسین دهقان فیروزآبادی - فلوشیپ ویتره و رتین(شبکیه) و استاد دانشگاه
3- دکتر مسعود سهیلیان - فلوشیپ ویتره و رتین(شبکیه) و استاد دانشگاه
4- دکتر آذرمینا - فلوشیپ ویتره و رتین(شبکیه) و دانشیار دانشگاه
«البته ظاهراً ایشان آلزایمر گرفته و 2 سالی است که مطب را تعطیل کرده است و دوستانی در نی نی سایت ایشان را توصیه نمی کردند و از ایشان به نیکی یاد نمی کردند»
5- دکتر فقیهی​
در پایان بر خود لازم می دانم از همه زحمات فراوان آن سرور گرامی که بدون هیچ گونه چشم داشتی برای هموطنان خود انجام می دهید و هم چنین وقتی که برای پاسخ به این حقیر صرف می نمایید ، تشکر و قدردانی نمایم. بی شک رهنمودهای ارزشمند حضرتعالی در این خصوص سرلوحه کار ما خواهد بود.
از لطف شما و وقتی که جهت این موضوع صرف می نمایید ، صمیمانه تشکر و سپاسگزاری می نمایم .
انشا الله همواره سالم ، موفق و پیروز باشید.
سلام ما را به خانواده محترم ابلاغ فرمایید.
ارادتمند شما

babak4118

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
استاد یاسینی
با عرض سلام و احترام
بین پزشکان فوق تخصص قرنیه کدام یک از همه لحاظ بهتر هستند ؟
1- دکتر بهرام عین اللهی
2- دکتر علیرضا برادران رفیعی
3- دکتر محمدرضا جعفری نسب
دکتر جوادی و دکتر کریمیان هم که متأسفانه خودشون مریض رو ویزیت نمی کنند.
من به جز دکتر جعفری نسب پیش بقیه رفتم و به نظرم دکتر عین اللهی بهتر می آمد ولی اپتومتری ندارد.
به نظر شما دکتر جعفری نسب چگونه است ؟
ارادتمند شما

babak4118

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جناب یاسینی
خوب هستید استاد ؟
مجدداً مزاحم اوقات شریف شدم.
برای برادرم یک مشکلی پیش آمده که خدمتتان عرض می کنم .
برادر من 16 سال سن دارد و چشمانش مقدار کمی آستیگمات است و ضعیف است . من برای چکاپ سالیانه ایشان را پیش دکتر عین الهی بردم و ایشان معاینه کردند و گفتند به جز بلفاریت طبیعی است و گفتند برای اپتومتری به بیمارستان نگاه برویم(چون خودشان اپتومتر ندارند). ما پس از مراجعه پیش یک اپتومتر در نگاه و معاینات به برادرم گفتند که چشمانت 25 صدم کمتر شده است (به علت مطالعه کمتر بهتر شده است) !!!
اما برادرم برای دیدن دور ، چشمانش را جمع می کند و به تشخیص این اپتومتر مشکوک بود !!! تا این که دیروز مجدداً پیش یک اپتومتر دیگر رفتیم و ایشان گفت که هر چشمش 25 صدم ضعیف تر شده است و دستور عینک جدید داد.
حالا به نظر شما فردا برویم نگاه پیش خانم ناسودیان مسئول اپتومتری نگاه ؟ یا آقای کفیلیان اپتومتر دیگر نگاه که در مطب دکتر برادران رفیعی هستند ؟
پیش کی برویم و چه کنیم ؟

واقعاً شرمنده ام!!!!
ارادت ویژه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام. اول ازتون به خاطر این همه وقتی که میذارید برای راهنمایی ماها تشکر می کنم.
من تصمیم به انجام لازک گرفتم ولی نمیدونم کدوم دکتر بهتره.دوستم پارسال پیش دکتر آزادی تو کلینیک ونک عمل کرد و الان راضیه اما من بین ونک و نور نمیدونم کدومو انتخاب کنم.آیا دکتر آزادی رو میشناسید؟ کارش خوبه؟ یا اگه نور برام کرئوم دکتر بهتره؟ ضمنا اگر تو همدان یا اراک دکتری خوبی هستن میشناسین؟ چون من شهرستان هستم.
ضمنا شماره چشمام 5 هست. کارم هم با کامپیوتر زیاده.بعد از عمل کار با کامپیوتربرای چشمم بد نیست؟
ممنون.

بله دکتر آزادی رو به خوبی می شناسم. آدم بسیار شاد و باحالیه. آدم تو کف سیبیل هاش می مونه. خیلی باحاله.
بونک برای عمل لازک انتخاب خوبیه می تونید با خود دکتر آزادی ادامه بدید ولی اگر پیشنهاد من رو می خواهید برید پیش دکتر خانلری. ایشون هم در ونک همل می کنه و کارش فوق العاده عالیه.
بعد از عمل حداقل تا دو هفته فکر نکنم بتونید با کامپیوتر کار حرفه ای بکنید. این دوران نقاهت دید نزدیکتون بسیار کمه برای همین صفحه مونیتور خیلی تار دیده میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوست عزیز من مشکل بینایی نداشتم ولی زیاد پای کامپیوتر و تلویزیون میشینم، شاید روزی 6-8 ساعت! الان یه مدتیه احساس میکنم دوربینم ضعیف شده و یکم همه چیز رو تار و غیرطبیعی میبینم. میخواستم بدونم بنظر شما اگه رفتم دکتر و عینک داد از اون استفاده کنم یا تا هنوز عینکی نشدم برم سراغ لیزر؟ در ضمن اگه در همدان دکتر خیلی خوبی میشناسید معرفی کنید.

سنتون چقدره؟
فکر می کنم بهتره کمی در زمان استفاده از کامپیوتر به چشم هاتون استراحت بدید. کمی چشمتان رو ببندید یا به دوردست نگاه کنید.
حتما برید پیش یک چشم پزشک برای چک آپ.
بیتشر پزشکان اعتقاد دارند که ضعف چشم یک مورد ارثیه ولی ضعف ماهیچه های چشم می تونه کمی کاهش دید ایجاد کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
حضور محترم استاد یاسینی عزیز و گرانقدر عرض سلام ، احترام و ادب دارم.
به تازگی که مادرم را برای بررسی سالیانه شبکیه و قرنیه (به علت مصرف قرص هیدروکسی کلروکین برای بیماری لوپوس) خدمت دکتر رضا کارخانه بردیم که ایشان به ما فرمودند که مادر من مشکل شبکیه دارد (ضایعه توسکوپلاسموزیس مادرزادی) هم چنین من فهمیدم که ظاهراً دکتر کارخانه خیلی خسته و خواب آلود بودند (به عنوان مثال این که موقعی که معاینه مادرم تمام شد گفتند که دوباره بشینید تا معاینه کنم!!! و هم چنین گفتند که برای شما عکس ساده چشمی اتوفلورسن می نویسم تا برای چکاپ انجام دهید و سال آینده با خود بیاورید اما امروز که ما برای انجام آن مراجعه نمودیم فهمیدیم که دکتر آنژیوگرافی با تزریق نوشته اند !!!)
اینگونه موارد باعث شد تا در پی آن برویم که دکتر مادرم را عوض کنیم. در همین حال بود که توانستیم به سختی فراوان از یک ماه پیش برای روز سه شنبه 1392/09/26 از دکتر حمید احمدیه وقت ویزیت بگیریم. ایشان روز تعیین وقت برای مادرم به علت مصرف قرص هیدروکسی کلروکین دستور اقدامات پاراکلینیکی شامل : اپتومتری از نظر بررسی BCV و پریمتری 10 درجه مرکزی با تارگت سفید را دادند تا در بیمارستان نگاه انجام داده و در روز ویزیت تعیین شده خدمت ایشان ببریم.
ولی من هنوز شک دارم که ایشان دکتر خوبی یا در اصل آخر خط هستند یا نه ؟ چون هر کس یک نفر را معرفی می کند.
با دکتر محمدعلی جوادی مشورت کردیم و ایشان دکتر آذرمینا را معرفی کردند.
کس دیگری دکتر مرادیان را معرفی کرد.
و شخص دیگری در بیمارستان نگاه دکتر سهیلیان را معرفی کرد
و همین طور دکتر دهقان فیروزآبادی و دکتر فقیهی را...

می دانم که حضرتعالی می فرمایید همگی اساتید دانشگاه هستندو عالی ولی من خواهش می کنم در خصوص پزشکان زیر حقیر را راهنمایی فرمایید و مثل مادر خود عنایت فرموده و راهنمایی بفرمایید تا اسیر این دکتر و آن دکتر نشویم و یک نفر را به من معرفی کنید. گویی که مادر مکرمه را می خواهید پیش دکتر ببرید.
با عنایت به مراتب فوق و با توجه به این که من شما را مطلع ترین ، صادق ترین و مجرب ترین فرد می دانم ، موجب امتنان خاطر است که من را در خصوص
تشخیص ، نحوه برخورد و رفتار ، سواد علمی ، پولکی بودن پزشکان زیر از ارشادات خود بی بهره نگذارید و در مجموع 1 نفر را برای من مشخص فرمایید استاد یاسینی.
1- دکتر حمید احمدیه - فلوشیپ ویتره و رتین(شبکیه) و استاد دانشگاه
2- دکتر محمدحسین دهقان فیروزآبادی - فلوشیپ ویتره و رتین(شبکیه) و استاد دانشگاه
3- دکتر مسعود سهیلیان - فلوشیپ ویتره و رتین(شبکیه) و استاد دانشگاه
4- دکتر آذرمینا - فلوشیپ ویتره و رتین(شبکیه) و دانشیار دانشگاه
«البته ظاهراً ایشان آلزایمر گرفته و 2 سالی است که مطب را تعطیل کرده است و دوستانی در نی نی سایت ایشان را توصیه نمی کردند و از ایشان به نیکی یاد نمی کردند»
5- دکتر فقیهی​
در پایان بر خود لازم می دانم از همه زحمات فراوان آن سرور گرامی که بدون هیچ گونه چشم داشتی برای هموطنان خود انجام می دهید و هم چنین وقتی که برای پاسخ به این حقیر صرف می نمایید ، تشکر و قدردانی نمایم. بی شک رهنمودهای ارزشمند حضرتعالی در این خصوص سرلوحه کار ما خواهد بود.
از لطف شما و وقتی که جهت این موضوع صرف می نمایید ، صمیمانه تشکر و سپاسگزاری می نمایم .
انشا الله همواره سالم ، موفق و پیروز باشید.
سلام ما را به خانواده محترم ابلاغ فرمایید.
ارادتمند شما

سلام دوست عزیز.
دکتر هایی که نام بردید همه از بزرگان شبکیه ایران هستند.
ولیکن شما انتخاب بسیار خوبی کردید.
دکتر احمدیه یکی از نخبگان ایران و جهانه. مدتی قبل (3 سال قبل) ایشون یک جایزه خیلی معتبر از انجمن جراحان آمریکا دریافت کردند و باور کنید از اون زمان تا به حال حتی من نتونستم ایشون رو در مطب ببینم. فقط در کنگره ها یک سلام و علیکی می کنیم از بس که سرشون شلوغ شده.
کارشون فوق العاده عالیه.
حتما برید پیش خود ایشون.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
استاد یاسینی
با عرض سلام و احترام
بین پزشکان فوق تخصص قرنیه کدام یک از همه لحاظ بهتر هستند ؟
1- دکتر بهرام عین اللهی
2- دکتر علیرضا برادران رفیعی
3- دکتر محمدرضا جعفری نسب
دکتر جوادی و دکتر کریمیان هم که متأسفانه خودشون مریض رو ویزیت نمی کنند.
من به جز دکتر جعفری نسب پیش بقیه رفتم و به نظرم دکتر عین اللهی بهتر می آمد ولی اپتومتری ندارد.
به نظر شما دکتر جعفری نسب چگونه است ؟
ارادتمند شما

باور کنید از دکتر جعفری نسب نمیشه به راحتی بهتر در ایران پیدا کرد. مقالات ایشون رو در زمینه قرنیه خوندم. مقالاتی که در مجلات خارجی چاپ شده بودند.
دکتر برادران و دکنر عین الهی هم خوب هستند ولی دکتر جعفری نسب به شدت توصیه میشه.
فکر کنم مطبشون توی پاسداران باشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب یاسینی
خوب هستید استاد ؟
مجدداً مزاحم اوقات شریف شدم.
برای برادرم یک مشکلی پیش آمده که خدمتتان عرض می کنم .
برادر من 16 سال سن دارد و چشمانش مقدار کمی آستیگمات است و ضعیف است . من برای چکاپ سالیانه ایشان را پیش دکتر عین الهی بردم و ایشان معاینه کردند و گفتند به جز بلفاریت طبیعی است و گفتند برای اپتومتری به بیمارستان نگاه برویم(چون خودشان اپتومتر ندارند). ما پس از مراجعه پیش یک اپتومتر در نگاه و معاینات به برادرم گفتند که چشمانت 25 صدم کمتر شده است (به علت مطالعه کمتر بهتر شده است) !!!
اما برادرم برای دیدن دور ، چشمانش را جمع می کند و به تشخیص این اپتومتر مشکوک بود !!! تا این که دیروز مجدداً پیش یک اپتومتر دیگر رفتیم و ایشان گفت که هر چشمش 25 صدم ضعیف تر شده است و دستور عینک جدید داد.
حالا به نظر شما فردا برویم نگاه پیش خانم ناسودیان مسئول اپتومتری نگاه ؟ یا آقای کفیلیان اپتومتر دیگر نگاه که در مطب دکتر برادران رفیعی هستند ؟
پیش کی برویم و چه کنیم ؟

واقعاً شرمنده ام!!!!
ارادت ویژه

احتلاف نتیجه بین اپتومتریست ها بیشتر وقت ها برمی گرده به روش هایی که برای اپتومتری استفاده می کنند بعضیا دید شب بهتر رو ملاک قرار می دن و بعضی دید دور بهتر.
برای اطمینان فکر می کنم بهتره نتیجه رو به خود دکتر عین الهی نشون بدید.

parsa taghavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله دکتر آزادی رو به خوبی می شناسم. آدم بسیار شاد و باحالیه. آدم تو کف سیبیل هاش می مونه. خیلی باحاله.
بونک برای عمل لازک انتخاب خوبیه می تونید با خود دکتر آزادی ادامه بدید ولی اگر پیشنهاد من رو می خواهید برید پیش دکتر خانلری. ایشون هم در ونک همل می کنه و کارش فوق العاده عالیه.
بعد از عمل حداقل تا دو هفته فکر نکنم بتونید با کامپیوتر کار حرفه ای بکنید. این دوران نقاهت دید نزدیکتون بسیار کمه برای همین صفحه مونیتور خیلی تار دیده میشه.

سلام مجدد خدمت شما جناب یاسینی.
بازم ممنونم از حوصلتون. به نظر شما دستگاههای کدوم مرکز پیشرفته تره و برای عمل بهتر و مطمئنتره؟ ونک، نگاه، یا نور؟ پیشنهاد شما تو ونک دکتر خانلریه، پیشنهاد تون توی نور یا نگاه کی هست؟
وسوال بعدی اینکه تو همدان یااراک کسی رو میشناسید که کارشون عالی باشه؟ چون من تو ملایرم شاید اینجاها برام راحتتر باشه. اما به هرحال ریسک نمیکنم!
تشکر.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام مجدد خدمت شما جناب یاسینی.
بازم ممنونم از حوصلتون. به نظر شما دستگاههای کدوم مرکز پیشرفته تره و برای عمل بهتر و مطمئنتره؟ ونک، نگاه، یا نور؟ پیشنهاد شما تو ونک دکتر خانلریه، پیشنهاد تون توی نور یا نگاه کی هست؟
وسوال بعدی اینکه تو همدان یااراک کسی رو میشناسید که کارشون عالی باشه؟ چون من تو ملایرم شاید اینجاها برام راحتتر باشه. اما به هرحال ریسک نمیکنم!
تشکر.

دستگاههای نگاه و نور تقریبا مثل همه و بسیا پیشرفته. ونک هم دستگاههای بسیار به روزی داره.
در نگاه و ونک دکتر خانلری رو پیشنهاد میکنم و در نور دکتر میر آفتاب.
بله در همدان ببینید دکتر بخشی هنوز هسنتد اگر هستند ایشون از دکتر های بسیار خوب هستند.
در ملایر دکتر پارسا فر از دکتر های جوان و بسیار خوب هستند.

Rfi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای یاسینی

وقتتون بخیر
من مشکل پتوز و افتادگی پلک دارم و میخوام به نرخ دولتی عمل بشم نه به قیمت های نجومی که برخی پزشکان تو مطب هاشون اعلام میکنند.

لطفا بفرمایید شما کدام دکتر مجرب رو معرفی می کنید و همچنین به نظر شما میشه با یک بار جراحی هر دو مشکل حل بشه و نتیجه عمل هم خوب باشه؟

و همچنین در این مورد شما دکتر رامین صاحب قلم رو تایید می کنید یا خیر؟

با سپاس فراوان

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی

وقتتون بخیر
من مشکل پتوز و افتادگی پلک دارم و میخوام به نرخ دولتی عمل بشم نه به قیمت های نجومی که برخی پزشکان تو مطب هاشون اعلام میکنند.

لطفا بفرمایید شما کدام دکتر مجرب رو معرفی می کنید و همچنین به نظر شما میشه با یک بار جراحی هر دو مشکل حل بشه و نتیجه عمل هم خوب باشه؟

و همچنین در این مورد شما دکتر رامین صاحب قلم رو تایید می کنید یا خیر؟

با سپاس فراوان

فکر می کنم عمل ها باید جدا از هم و با فاصله 3 تا 7 روز انجام بشه. ولی فکر می کنم افتادگی فکر می کنم از نظر بیمه نوعی عمل زیباییه و عمل زیبایی رو پرداخت نمی کنن . باید حتما با یک دکتر مشورت کنید.
اگر بیمه هستید می تونید برید مراکز دولتی. اگر بیمه شهری داشته باشید می تونید برید هلال احمر و با هزینه کم عمل کنید.
وگر نه برای تامین احتماعی بهرته برید بیمارستان صدر به آفرین.

دکتر صاحب قلم رو می شناسم آدم بسیار خوبیه و به فکر هزینه دریافتی نیست. می تونید با خود ایشون مشورت کنید.

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
سلام
دوست عزیز من قوز قرنیه دارم
یه مدت لنز میذاشتم
و پارسال تهران عمل کردم رینگ گذاشتم و لنزو کنار گذاشتم
الان باز یخورده چشمم ضعیف شده
عمل پیوند چطوره؟شما دیدید؟
میگن قراره پیوند با لیزر هم در آینده انجام بشه شما اطلاع دارید؟

SirMasoud

Registered User
لایک‌ها
239
با سلام خدمت آقای یاسینی عزیز

بالاخره با راهنمایی‌های شما من دیروز تو کیلینک پارسیان توسط دکتر قریشی چشم‌هامو عمل فمتولیزیک کردم. شماره هر یکی از چشم‌های یکی 5 و یکی3.5 آستیگمات بود ولی دوربین و نزدیک بین نداشتم. دکتر با توجه به این که ضخامت قرنیه‌ام خوب بود (553 میکرون) عمل فمتو را برام انتخاب کرد و دیشب عمل شدم اصلا درد نداشت فقط یک مقدار بعد از عمل احساس سوزش و خشکی داشتم که اونم با استفاده از قطره‌های تجویزی برطرف شد. حالا هم هیچ گونه تاری دید و درد و سوزش ندارم. امروز برای معاینه بعد از عمل رفتم که برام قطره اشک مصنوعی تجویز کردند. دیدم هم خیلی خوب شده ولی فکر می‌کنم تا رسیدن به حد ایده‌آل یک مقدار دیگه باید صبر کنم. خلاصه از راهنمایی‌های شما و تجربیات دیگر دوستان اسفاده کردیم از همگی خیلی خیلی ممنونم.

بالا