حضور محترم استاد یاسینی عزیز و گرانقدر عرض سلام ، احترام و ادب دارم.
به تازگی که مادرم را برای بررسی سالیانه شبکیه و قرنیه (به علت مصرف قرص هیدروکسی کلروکین برای بیماری لوپوس) خدمت دکتر رضا کارخانه بردیم که ایشان به ما فرمودند که مادر من مشکل شبکیه دارد (ضایعه توسکوپلاسموزیس مادرزادی) هم چنین من فهمیدم که ظاهراً دکتر کارخانه خیلی خسته و خواب آلود بودند (به عنوان مثال این که موقعی که معاینه مادرم تمام شد گفتند که دوباره بشینید تا معاینه کنم!!! و هم چنین گفتند که برای شما عکس ساده چشمی اتوفلورسن می نویسم تا برای چکاپ انجام دهید و سال آینده با خود بیاورید اما امروز که ما برای انجام آن مراجعه نمودیم فهمیدیم که دکتر آنژیوگرافی با تزریق نوشته اند !!!)
اینگونه موارد باعث شد تا در پی آن برویم که دکتر مادرم را عوض کنیم. در همین حال بود که توانستیم به سختی فراوان از یک ماه پیش برای روز سه شنبه 1392/09/26 از دکتر حمید احمدیه وقت ویزیت بگیریم. ایشان روز تعیین وقت برای مادرم به علت مصرف قرص هیدروکسی کلروکین دستور اقدامات پاراکلینیکی شامل : اپتومتری از نظر بررسی BCV و پریمتری 10 درجه مرکزی با تارگت سفید را دادند تا در بیمارستان نگاه انجام داده و در روز ویزیت تعیین شده خدمت ایشان ببریم.
ولی من هنوز شک دارم که ایشان دکتر خوبی یا در اصل آخر خط هستند یا نه ؟ چون هر کس یک نفر را معرفی می کند.
با دکتر محمدعلی جوادی مشورت کردیم و ایشان دکتر آذرمینا را معرفی کردند.
کس دیگری دکتر مرادیان را معرفی کرد.
و شخص دیگری در بیمارستان نگاه دکتر سهیلیان را معرفی کرد
و همین طور دکتر دهقان فیروزآبادی و دکتر فقیهی را...
می دانم که حضرتعالی می فرمایید همگی اساتید دانشگاه هستندو عالی ولی من خواهش می کنم در خصوص پزشکان زیر حقیر را راهنمایی فرمایید و مثل مادر خود عنایت فرموده و راهنمایی بفرمایید تا اسیر این دکتر و آن دکتر نشویم و یک نفر را به من معرفی کنید. گویی که مادر مکرمه را می خواهید پیش دکتر ببرید.
با عنایت به مراتب فوق و با توجه به این که من شما را مطلع ترین ، صادق ترین و مجرب ترین فرد می دانم ، موجب امتنان خاطر است که من را در خصوص
تشخیص ، نحوه برخورد و رفتار ، سواد علمی ، پولکی بودن پزشکان زیر از ارشادات خود بی بهره نگذارید و در مجموع 1 نفر را برای من مشخص فرمایید استاد یاسینی.
1- دکتر حمید احمدیه - فلوشیپ ویتره و رتین(شبکیه) و استاد دانشگاه
2- دکتر محمدحسین دهقان فیروزآبادی - فلوشیپ ویتره و رتین(شبکیه) و استاد دانشگاه
3- دکتر مسعود سهیلیان - فلوشیپ ویتره و رتین(شبکیه) و استاد دانشگاه
4- دکتر آذرمینا - فلوشیپ ویتره و رتین(شبکیه) و دانشیار دانشگاه
«البته ظاهراً ایشان آلزایمر گرفته و 2 سالی است که مطب را تعطیل کرده است و دوستانی در نی نی سایت ایشان را توصیه نمی کردند و از ایشان به نیکی یاد نمی کردند»
5- دکتر فقیهی
در پایان بر خود لازم می دانم از همه زحمات فراوان آن سرور گرامی که بدون هیچ گونه چشم داشتی برای هموطنان خود انجام می دهید و هم چنین وقتی که برای پاسخ به این حقیر صرف می نمایید ، تشکر و قدردانی نمایم. بی شک رهنمودهای ارزشمند حضرتعالی در این خصوص سرلوحه کار ما خواهد بود.
از لطف شما و وقتی که جهت این موضوع صرف می نمایید ، صمیمانه تشکر و سپاسگزاری می نمایم .
انشا الله همواره سالم ، موفق و پیروز باشید.
سلام ما را به خانواده محترم ابلاغ فرمایید.
ارادتمند شما