• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی
یه سوال داشتم اگه عینک استفاده کنم مداوم حالت چشمام بهم میریزه؟
دیدین بعضیا عینکشونا بر میدارن چشماشون ریز شده؟ اونجوری میشم؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

همونطور که دوست عزیز isalar گفتن این یک باور غلطه.
عینک بهترین روش درمانی برای ضعف چشمه.
بدون عوارض و با قابلیت به روز رسانی!

این مورد که چشم بعضیا کوچیک میشه هست ولی نه برای شما. در شماره های بالا و آستیگمات های بالا( 7 یا 8 ) به دلیل فشار به چشم، گودی ایجاد میشه.
البته این گودی به مرور زمان و با نزدن عینک از بین میره.

در ضمن این مورد در همه دیده نمیشه.

دقت کنید که فریم های بسیار شکیلی این روزها در دسترس هست که واقعا می تونه قیافه آدم رو عوض کنه.
پس اگر با عینک مشکلی ندارید بهترین پیشنهاد هنوز عینکه.

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
,کسی از پند ماه قبل هم داری؟

اینطور که می بینم شماره چشمتون خیلی بالا نیست.
نشانه پیشرفت کراتوکونوس افزایش شماره چشم و آستیگمات چشمه.
باید با چند ماه قبل مقایسش کنی.
فکر می کنم در مورد شما این بیماری متوقف شده.

متاسفانه هر چی گشتم عکسی ندیدم چون تو پروندمه تو بیمارستان خاتم . اگه متوقف شده باشه ، باید چیکار کرد؟ یعنی هیچوقت نمیخواد پیوند کنم؟ همیشه هم دیدم همینجوری میمونه؟

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

doos aziz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
نظرتون رو راجع به کلینیک نوین دیدگان میخوام و اینکه از لحاظ دکتر هاش چجوریند برای عمل ؟ کدومشون خوبه ؟
داشتم سرچ میکردم دیدم یه سری از دستگاهاشون رو برای فروش قرار دادن . دسگاهشون در مقایسه با نور و ونک چجوریه قدیمی نباشه؟
من موقعیت هر دو عمل لازک و فمتولیزیک رو دارم .اگه دستگاهم alegator باشه با اون کدوم بهتره ؟ آیا این دستگاه شخصی سازی custem viu داره ؟
ببخشید سوالام زیاد شد .

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
اسم کوچک دکتر جعفری چیه؟؟؟مرسی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
آدرسشون؟؟؟
تخصصشون چیه؟؟؟
مرسی

سلام
اسم کوچک دکتر جعفری چیه؟؟؟مرسی

اطلاعات زیادی از ایشون ندارم. سابقا تهران بودند که من میشناحتمشون مدتیه رفتن شیراز.
با دکتر نیک نامی کار می کنن. شماره موبایلشون رو براتون پ خ می کنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
متاسفانه هر چی گشتم عکسی ندیدم چون تو پروندمه تو بیمارستان خاتم . اگه متوقف شده باشه ، باید چیکار کرد؟ یعنی هیچوقت نمیخواد پیوند کنم؟ همیشه هم دیدم همینجوری میمونه؟

به طور مکرر برید پیش دکتر برای ویزیت. فکر کنم می رید پیش دکتر زارعی. ایشون من رو به خوبی میشناسند. حتما سلام من رو برسونید.
نگران نباشید فکر می کنم در مورد شما پیشرفت بیماری متوقف شده.
دیدتون از این بهتر نمیشه ولی اگر پیشرفت بیماری متوقف بشه میشه مثلا با لنز داخل چشمی مشکل دید رو حل کرد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
نظرتون رو راجع به کلینیک نوین دیدگان میخوام و اینکه از لحاظ دکتر هاش چجوریند برای عمل ؟ کدومشون خوبه ؟
داشتم سرچ میکردم دیدم یه سری از دستگاهاشون رو برای فروش قرار دادن . دسگاهشون در مقایسه با نور و ونک چجوریه قدیمی نباشه؟
من موقعیت هر دو عمل لازک و فمتولیزیک رو دارم .اگه دستگاهم alegator باشه با اون کدوم بهتره ؟ آیا این دستگاه شخصی سازی custem viu داره ؟
ببخشید سوالام زیاد شد .

این مرکز ، مرکز مجهزیه که مدام هم تغییر می کنه.
باور کنید اتاق عملش بسیار تمیز و مجهزه.
دکتر های خوبی اونجا هستند مثل دکتر سلامت راد.
فکر می کنم دستگاههای فیکو رو برای فروش گذاشتند که از بین اونها یکیش ماله شرکت ماست که می خوان عوضش کنن و یکی جدید تر بگیرن البته از شرکت دیگه ای (این برای ما خیلی خوب نیست ولی در نظر من در مورد مرکز تاثیری نداره همچنان می گم که مرکز بسیار مجهزیه)
آیا یش دکتر خاصی رفتید برای ویزیت؟

در مورد الگرتو بگم که Custom Vue یک تکنولوژی شرکت AMO هست و دستگاه آلگرتو ماله آلکانه این دو تا با هم فرق دارند و آلگرتو تگنولوژی انحصاری خودشو داره که تقریبا چیزی از کاستم وو کم نداره.

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
به طور مکرر برید پیش دکتر برای ویزیت. فکر کنم می رید پیش دکتر زارعی. ایشون من رو به خوبی میشناسند. حتما سلام من رو برسونید.
نگران نباشید فکر می کنم در مورد شما پیشرفت بیماری متوقف شده.
دیدتون از این بهتر نمیشه ولی اگر پیشرفت بیماری متوقف بشه میشه مثلا با لنز داخل چشمی مشکل دید رو حل کرد.

خیلی ممنون جناب یاسینی . من رو بخاطر کارم منتقل کردن بیرجند و باید پنج ، شش سال بیرجند باشم . تو بیرجند متخصص قرنیه خوب سراغ دارین؟

jarii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت شما آقای یاسینی
من هفته قبل عمل پی آر کی انجام دادم و 4 شنبه قبل لنز بانداژ روی چشمام و بر داشتم متاسفانه چشم راستم لایه روش به همراه لنز کنده شد. دکتر بمن گفتن که چشمتون رو ببندید و کمتر پلک بزنید تاچشمتون ترمیم بشه و پماد اریترومایسین هم روزی 2 بار تجویز کردند
ایشون ازلنز بانداژ برای ترمیم چشمم استفاده نکردند؟ بنظر شما با این شیوه چشم من ترمیم میشه ؟چند روز طول میکشه ؟ الان 3 روز گذشته و هنوز چشمم ترمیم نشده . بنظر شما دکترم و عوض کنم؟ با تشکر

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خیلی ممنون جناب یاسینی . من رو بخاطر کارم منتقل کردن بیرجند و باید پنج ، شش سال بیرجند باشم . تو بیرجند متخصص قرنیه خوب سراغ دارین؟

دکتر داوری در بیرچند هستند اگر درست یادم باشه. ایشون از دکتر های خیلی خوب هستند که می تونید برای ویزیت هر از گاهی برید پیشششون. ولی باور کنید با وجود دکتر صداقت و دکتر زارعی در مشهد من بودم هر دو ماه یکبار بر می گشتم مشهد فقط برای ویزیت.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام خدمت شما آقای یاسینی
من هفته قبل عمل پی آر کی انجام دادم و 4 شنبه قبل لنز بانداژ روی چشمام و بر داشتم متاسفانه چشم راستم لایه روش به همراه لنز کنده شد. دکتر بمن گفتن که چشمتون رو ببندید و کمتر پلک بزنید تاچشمتون ترمیم بشه و پماد اریترومایسین هم روزی 2 بار تجویز کردند
ایشون ازلنز بانداژ برای ترمیم چشمم استفاده نکردند؟ بنظر شما با این شیوه چشم من ترمیم میشه ؟چند روز طول میکشه ؟ الان 3 روز گذشته و هنوز چشمم ترمیم نشده . بنظر شما دکترم و عوض کنم؟ با تشکر

من یکبار هم قبلا این مورد رو دیدم برای یکی از همکاران خودم پیش اومد. البته دکتر لنز پانسمان رو بر نداشت و گذاشت بمونه. (فکر می کنم در مورد همکار من قضیه کمی پیشچیده تر شده بود) بعد از یک هفته قرنیه کامل ترمیم شد.
یک پیشنهاد دوست عزیز.
دقت کن که شما یک عمل درمانی انجام ندادی شما یک عمل زیبایی انجام دادی. عمل های لیزر جزو عمل های زیبایی محسوب میشن.
پس باید نتیجه مطلوب رو بگیری و حق داری در مورد نتیجه عمل هر سوال که خواستی رو بکنی.
بدون رو در بایستی برو پیش دکترت و سوال کن. بگو کمی نگرانی و اینکه چرا هنوز قرنیه ترمیم نشده و اینکه چرا لنز پانسمان رو نذاشتن.(هر چند که منم تقریبا مطمئنم که مهم نیست)

کلا خجالت نکش با خیال راحت برو و سوال کن.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام
من مشکل پخش شدن نور در شب رو دارم واسه چشمم که قبلا پیوند شده
حدود دو هفته پیش رفتم پیش دکتر صداقت قطره بریمودین داد . کمی بهتر شده (اما نه کامل) اما الان احساس میکنم دیدم کمتر شده از وقتی که از این قطره استفاده میکنم!

///

دوستان اگه نیازی به لمزی داشت که در دسترس نبود (شهرستان بودین یا به هر دلیلی) من از سایت Lensolens.ir خرید کردم یه لنز هارد. پستی فرستادن مشکلی نبود. از لحاظ قیمتی هم از کلینک لنز نور که قبلا گرفته بودم خیلی خوش انصاف تر بودن.

jarii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یکبار هم قبلا این مورد رو دیدم برای یکی از همکاران خودم پیش اومد. البته دکتر لنز پانسمان رو بر نداشت و گذاشت بمونه. (فکر می کنم در مورد همکار من قضیه کمی پیشچیده تر شده بود) بعد از یک هفته قرنیه کامل ترمیم شد.
یک پیشنهاد دوست عزیز.
دقت کن که شما یک عمل درمانی انجام ندادی شما یک عمل زیبایی انجام دادی. عمل های لیزر جزو عمل های زیبایی محسوب میشن.
پس باید نتیجه مطلوب رو بگیری و حق داری در مورد نتیجه عمل هر سوال که خواستی رو بکنی.
بدون رو در بایستی برو پیش دکترت و سوال کن. بگو کمی نگرانی و اینکه چرا هنوز قرنیه ترمیم نشده و اینکه چرا لنز پانسمان رو نذاشتن.(هر چند که منم تقریبا مطمئنم که مهم نیست)

کلا خجالت نکش با خیال راحت برو و سوال کن.

ممنون البته خجالتی نیستم ولی کمی ترسو و محطاطم :(:rolleyes:
الان کمی چشمم ترمیم شده خدارو شکر تا 2 روز دیگه انشالله خوب میشه
با تشکر از شما

mehban

Registered User
لایک‌ها
6
سلام. مهندس جان فشار چشم 25 خیلی بالاست؟ عکس گرفتم به عصب چشم آسیبی نرسیده بود الان هم دارم قطره مصرف میکنم ولی هنوز یکم نگرانم

parsa taghavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و روزبخیر.
من چندین جا تماس گرفتم و قیمت گرفتم برای معاینه و لازک، وسواس گرفتم در این مورد ! میدونم نور و نگاه بهتر و ریسکش کمتره! اما تقریبا 1 میلیون اختلاف قیمت داره با بقیه جاها!!
خواستم نظر شمارو که شناخت بیشتری در این زمینه ها دارید بدونم:
مرکز هلال ایران دکتر عظیم زاده
مرکز بینا آفرین دکتر جباروند
مرکز نوآوران دکتر رحیمی
مرکز فارابی دکتر مسعود محمدی
ممنون میشم اگه نظرتونو بگید و راهنماییم کنید.

ila1364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
خسته نباشید
با توجه به اخرین معاینه چشمم

R: -0/5 / -1/75 * 177
L: -0/5 / -2/00 * 180
اینارو تو نسخه نوشته بود دکتر . من 28 سالمه
من میخوام که عمل کنم و برا همین به
کلینیک چشم بصیر
میخواستم برم
چندتا سوال داشتم از خدمتتون
=============================================
*1 چون من از شهرستان باید بیام تهران ، آیا این کلینیک انتخاب خوبیه برا عمل ؟
==============================================

*2 یه دکتر خوب تو این کلینیک میخوام معرفی کنید ؟
===============================================

* طبق اخرین اطلاعاتم ، هزینه لیزیک و لازک دوروبر 1.500.000 و هزینه فمتو لیزیک دوروبر 4.000.000 هست ،
==================================================================

*3 با توجه به استیگمات بالای دو چشم من ، آیا با لیزیک یا لازک ، چشم من عمل میشه و کلا رفع عیوب میشه ؟
============================================================================

*4 برای رفع چه مواردی ، از فمتو استفاده میکنند ؟یعنی منظورم اینه که باید تا چه حدی چشم معیوب باشه فقط با فمتو رفع بشه ؟
==========================================================================================

*******تشکر بابت همه چیز*******

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من مشکل پخش شدن نور در شب رو دارم واسه چشمم که قبلا پیوند شده
حدود دو هفته پیش رفتم پیش دکتر صداقت قطره بریمودین داد . کمی بهتر شده (اما نه کامل) اما الان احساس میکنم دیدم کمتر شده از وقتی که از این قطره استفاده میکنم!

///

دوستان اگه نیازی به لمزی داشت که در دسترس نبود (شهرستان بودین یا به هر دلیلی) من از سایت Lensolens.ir خرید کردم یه لنز هارد. پستی فرستادن مشکلی نبود. از لحاظ قیمتی هم از کلینک لنز نور که قبلا گرفته بودم خیلی خوش انصاف تر بودن.

پخش شدن نور یکی از مشکلاتیه که بعد از عمل های چشم اتفاق می افته. قطره بریمودین باعث بسته شدن عنبیه میشه که از پخش نور کم می کنه ولی دید رو ر نور کم کمتر می کنه. ببین دیدت تو شب کمتر نشده؟
بهتره یک مشورتی با دکتر در این زمینه بکنی.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون البته خجالتی نیستم ولی کمی ترسو و محطاطم :(:rolleyes:
الان کمی چشمم ترمیم شده خدارو شکر تا 2 روز دیگه انشالله خوب میشه
با تشکر از شما

یک ضرب المثل چینی می گه که آدم 32 تا دندون داره ولی فقط دو تا چشم داره!
ترس و کم رویی رو بذارید کنار و حتما با دکتر صحبت کنید.

بالا