سلام
یه دکتر جهت مشورت به بنده معرفی کنید.متشکرم
برید پیش دکتر جعفری. سلام من رو برسونید و بگید از دوستان من هستید.
سلام
یه دکتر جهت مشورت به بنده معرفی کنید.متشکرم
مرسی
یه سوال داشتم اگه عینک استفاده کنم مداوم حالت چشمام بهم میریزه؟
دیدین بعضیا عینکشونا بر میدارن چشماشون ریز شده؟ اونجوری میشم؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلامبرید پیش دکتر جعفری. سلام من رو برسونید و بگید از دوستان من هستید.
,کسی از پند ماه قبل هم داری؟
اینطور که می بینم شماره چشمتون خیلی بالا نیست.
نشانه پیشرفت کراتوکونوس افزایش شماره چشم و آستیگمات چشمه.
باید با چند ماه قبل مقایسش کنی.
فکر می کنم در مورد شما این بیماری متوقف شده.
سلام
آدرسشون؟؟؟
تخصصشون چیه؟؟؟
مرسی
سلام
اسم کوچک دکتر جعفری چیه؟؟؟مرسی
متاسفانه هر چی گشتم عکسی ندیدم چون تو پروندمه تو بیمارستان خاتم . اگه متوقف شده باشه ، باید چیکار کرد؟ یعنی هیچوقت نمیخواد پیوند کنم؟ همیشه هم دیدم همینجوری میمونه؟
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
سلام
نظرتون رو راجع به کلینیک نوین دیدگان میخوام و اینکه از لحاظ دکتر هاش چجوریند برای عمل ؟ کدومشون خوبه ؟
داشتم سرچ میکردم دیدم یه سری از دستگاهاشون رو برای فروش قرار دادن . دسگاهشون در مقایسه با نور و ونک چجوریه قدیمی نباشه؟
من موقعیت هر دو عمل لازک و فمتولیزیک رو دارم .اگه دستگاهم alegator باشه با اون کدوم بهتره ؟ آیا این دستگاه شخصی سازی custem viu داره ؟
ببخشید سوالام زیاد شد .
به طور مکرر برید پیش دکتر برای ویزیت. فکر کنم می رید پیش دکتر زارعی. ایشون من رو به خوبی میشناسند. حتما سلام من رو برسونید.
نگران نباشید فکر می کنم در مورد شما پیشرفت بیماری متوقف شده.
دیدتون از این بهتر نمیشه ولی اگر پیشرفت بیماری متوقف بشه میشه مثلا با لنز داخل چشمی مشکل دید رو حل کرد.
خیلی ممنون جناب یاسینی . من رو بخاطر کارم منتقل کردن بیرجند و باید پنج ، شش سال بیرجند باشم . تو بیرجند متخصص قرنیه خوب سراغ دارین؟
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
با سلام خدمت شما آقای یاسینی
من هفته قبل عمل پی آر کی انجام دادم و 4 شنبه قبل لنز بانداژ روی چشمام و بر داشتم متاسفانه چشم راستم لایه روش به همراه لنز کنده شد. دکتر بمن گفتن که چشمتون رو ببندید و کمتر پلک بزنید تاچشمتون ترمیم بشه و پماد اریترومایسین هم روزی 2 بار تجویز کردند
ایشون ازلنز بانداژ برای ترمیم چشمم استفاده نکردند؟ بنظر شما با این شیوه چشم من ترمیم میشه ؟چند روز طول میکشه ؟ الان 3 روز گذشته و هنوز چشمم ترمیم نشده . بنظر شما دکترم و عوض کنم؟ با تشکر
من یکبار هم قبلا این مورد رو دیدم برای یکی از همکاران خودم پیش اومد. البته دکتر لنز پانسمان رو بر نداشت و گذاشت بمونه. (فکر می کنم در مورد همکار من قضیه کمی پیشچیده تر شده بود) بعد از یک هفته قرنیه کامل ترمیم شد.
یک پیشنهاد دوست عزیز.
دقت کن که شما یک عمل درمانی انجام ندادی شما یک عمل زیبایی انجام دادی. عمل های لیزر جزو عمل های زیبایی محسوب میشن.
پس باید نتیجه مطلوب رو بگیری و حق داری در مورد نتیجه عمل هر سوال که خواستی رو بکنی.
بدون رو در بایستی برو پیش دکترت و سوال کن. بگو کمی نگرانی و اینکه چرا هنوز قرنیه ترمیم نشده و اینکه چرا لنز پانسمان رو نذاشتن.(هر چند که منم تقریبا مطمئنم که مهم نیست)
کلا خجالت نکش با خیال راحت برو و سوال کن.
سلام
من مشکل پخش شدن نور در شب رو دارم واسه چشمم که قبلا پیوند شده
حدود دو هفته پیش رفتم پیش دکتر صداقت قطره بریمودین داد . کمی بهتر شده (اما نه کامل) اما الان احساس میکنم دیدم کمتر شده از وقتی که از این قطره استفاده میکنم!
///
دوستان اگه نیازی به لمزی داشت که در دسترس نبود (شهرستان بودین یا به هر دلیلی) من از سایت Lensolens.ir خرید کردم یه لنز هارد. پستی فرستادن مشکلی نبود. از لحاظ قیمتی هم از کلینک لنز نور که قبلا گرفته بودم خیلی خوش انصاف تر بودن.
ممنون البته خجالتی نیستم ولی کمی ترسو و محطاطم
الان کمی چشمم ترمیم شده خدارو شکر تا 2 روز دیگه انشالله خوب میشه
با تشکر از شما