• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
سلام
در بهداری ناجا برای معاینه چشم یه قطره ای میریزن که شماره چشم رو میاره پایین
اسم اون قطره رو می دونید چیه و عوارضش چیه؟
من دیروز که رفته بودم این قطره رو برام ریختن اونم 3 بار در فواصل زمانی منتها نمی دونم هر 3 تا قطره از یه نوع بود یا نه
ولی از وقتی قطره رو ریختن چشمم تار می بینه مخصوصا فواصل نزدیک رو و تا حالا هم خوب نشده بهتر هم نشده
کی اثرش از بین میره؟
ظاهرا 48 تا 72 ساعت طول می کشه؟
چاره ای نداره؟

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
سلام خسته نباشید
یکی از اشنایان ما لیزر کرده که بهتر بشه ولی الان هفته ای 24هزارتومان قطره مجبوره بخره برای چشماش. الان 5ماه اینجور شده اگه قطره نریزه چشماش خشک میشه. باید حتما بریزه
راستش من تا اینو دیدم دیگه میترسم برم سمته لیزر
از چی میشه که اینطور شده؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
دوست عزیز من قوز قرنیه دارم
یه مدت لنز میذاشتم
و پارسال تهران عمل کردم رینگ گذاشتم و لنزو کنار گذاشتم
الان باز یخورده چشمم ضعیف شده
عمل پیوند چطوره؟شما دیدید؟
میگن قراره پیوند با لیزر هم در آینده انجام بشه شما اطلاع دارید؟

عمل پیوند قرنیه تنها روش درمانی برای قوز قرنیه است که می تونه دید رو برگردونه. تمامی روشهای درمانی دیگه مثل رینگ و لنز سخت جهت متوقف کردن بیماری در محلی که هست استفاده میشن.

پیوند قرنیه قرنیه فعلی رو با یک قرنیه دیگه جایگزین می کنه که کلا مشکل قوز قرنیه رو متوقف می کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام خدمت آقای یاسینی عزیز

بالاخره با راهنمایی‌های شما من دیروز تو کیلینک پارسیان توسط دکتر قریشی چشم‌هامو عمل فمتولیزیک کردم. شماره هر یکی از چشم‌های یکی 5 و یکی3.5 آستیگمات بود ولی دوربین و نزدیک بین نداشتم. دکتر با توجه به این که ضخامت قرنیه‌ام خوب بود (553 میکرون) عمل فمتو را برام انتخاب کرد و دیشب عمل شدم اصلا درد نداشت فقط یک مقدار بعد از عمل احساس سوزش و خشکی داشتم که اونم با استفاده از قطره‌های تجویزی برطرف شد. حالا هم هیچ گونه تاری دید و درد و سوزش ندارم. امروز برای معاینه بعد از عمل رفتم که برام قطره اشک مصنوعی تجویز کردند. دیدم هم خیلی خوب شده ولی فکر می‌کنم تا رسیدن به حد ایده‌آل یک مقدار دیگه باید صبر کنم. خلاصه از راهنمایی‌های شما و تجربیات دیگر دوستان اسفاده کردیم از همگی خیلی خیلی ممنونم.

خواهش می کنم دوست عزیز.
خیلی خوشحال شدم. امیدوارم در آینده کمتر کارتون به پزشک ها مربوط بشه. (آدم بهتره به جای دعای محال، محال رو دعا کنه)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
در بهداری ناجا برای معاینه چشم یه قطره ای میریزن که شماره چشم رو میاره پایین
اسم اون قطره رو می دونید چیه و عوارضش چیه؟
من دیروز که رفته بودم این قطره رو برام ریختن اونم 3 بار در فواصل زمانی منتها نمی دونم هر 3 تا قطره از یه نوع بود یا نه
ولی از وقتی قطره رو ریختن چشمم تار می بینه مخصوصا فواصل نزدیک رو و تا حالا هم خوب نشده بهتر هم نشده
کی اثرش از بین میره؟
ظاهرا 48 تا 72 ساعت طول می کشه؟
چاره ای نداره؟
قطره احتمالا منظورتون سيکلوپنتولات هست که برای بی حس کردن عضلات عنبیه استفاده میشه و عنبیه رو کاملا باز می کنه که دکتر یا اپتومتریست دسترسی کامل به چشم داشته باشند.
اصر این قطره تا 10 ساعت باقی می مونه ولی ممکنه یک یا دور روز هم اثراتش باقی مونده باشه.
حتما باید برید پیش یک چشم پزشک. اثر این قطره نباید زیاد طول بکشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام خسته نباشید
یکی از اشنایان ما لیزر کرده که بهتر بشه ولی الان هفته ای 24هزارتومان قطره مجبوره بخره برای چشماش. الان 5ماه اینجور شده اگه قطره نریزه چشماش خشک میشه. باید حتما بریزه

عده ای از بیماران بعد از عمل لیزر دچار خشکی چشم میشن که این البته بر می گرده به نوع عمل (در لازک بیشتر و در فمتو کمتر) انجام شده. این افراد باید از اشک مصنوعی استفاده کننده تا سطح کره چشم خیس بشه و موقع پلک زدن درد نگیره.
خشکی چشم در بیشتر افراد بهد از یک ماه کاملا از بین میره و در تعدادی تا چند ماه طول می کشه.
اشک مصنوعی ارزون بود ولی با افزایش قیمت ارز قیمت اون هم زیاد شده.

rabasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
بیمارستان فارابی عمل فمتو انجام میده و هزینه عملش 2 میلیون و خورده ای هستش
من بیمارستان فارابی وقت عمل لیزیک گرفتم با دکتر بهشت نژاد و به من گفتن که بهتره بعد از امتحاناتم عمل کنم ، خوبی اینجا اینه که اول دکتر خطرات عمل و با جزئیات میگه و بعدش عمل رو به شما توصیه میکنه و دنبال پول نیستن چون دکتری کهقبل از فارابی رفتم و خیلی هم معروف بود گفت اگه قبل از امتحاناتت هم عمل کنی مشکلی برات پیش نمیاد و....
خوشحالم که بعد از پرس و جویی که کردید متوجه شدید که بیمارستان فارابی بخش عمل لیزیکش خصوصی هستش و توسط اساتید انجام میشه :)

SirMasoud

Registered User
لایک‌ها
239
سلام خسته نباشید

من که فمتو کردم خیلی نیاز به اشک مصنوعی نداشتم اما دکتر معاینه کنندم 30 عدد برام تجویز کرد که 13 هزار تومان شد. حتی بعد از عمل هم می‌تونم گریه کنم.

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
ممنون
آیا امکان عمل پیوند با لیزر الان هست؟ یا در آینده میاد؟
چون شنیدم عمل پیوند عمل 100 درصد موفقی نیست و ممکنه اصلا چشم پیوندو نگیره و تا آخر عمر عوارض داره
عمل پیوند قرنیه تنها روش درمانی برای قوز قرنیه است که می تونه دید رو برگردونه. تمامی روشهای درمانی دیگه مثل رینگ و لنز سخت جهت متوقف کردن بیماری در محلی که هست استفاده میشن.

پیوند قرنیه قرنیه فعلی رو با یک قرنیه دیگه جایگزین می کنه که کلا مشکل قوز قرنیه رو متوقف می کنه.

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
دیروز رفتم پیش دکتر پیمان مرکز چشم پزشکی فیض
چشم راستم 1.75
چشم چپم 2.75
گفتن شماره چشمات پایینه نیازی به لیزر نداره و چشمات حساسه ممکنه لیزر کنیم دیر خوب بشه فلن با عینک کار کن

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
بیمارستان فارابی عمل فمتو انجام میده و هزینه عملش 2 میلیون و خورده ای هستش
من بیمارستان فارابی وقت عمل لیزیک گرفتم با دکتر بهشت نژاد و به من گفتن که بهتره بعد از امتحاناتم عمل کنم ، خوبی اینجا اینه که اول دکتر خطرات عمل و با جزئیات میگه و بعدش عمل رو به شما توصیه میکنه و دنبال پول نیستن چون دکتری کهقبل از فارابی رفتم و خیلی هم معروف بود گفت اگه قبل از امتحاناتت هم عمل کنی مشکلی برات پیش نمیاد و....
خوشحالم که بعد از پرس و جویی که کردید متوجه شدید که بیمارستان فارابی بخش عمل لیزیکش خصوصی هستش و توسط اساتید انجام میشه :)

بله بعد از گفتن شما برام خیلی مهم بود که حتما قضیه رو شوال کنم. قبلا هم گفتم که یکی از دوستان این مورد رو گفت منظورم شما بودید. برای همین هم رفتم سوال کردم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون
آیا امکان عمل پیوند با لیزر الان هست؟ یا در آینده میاد؟
چون شنیدم عمل پیوند عمل 100 درصد موفقی نیست و ممکنه اصلا چشم پیوندو نگیره و تا آخر عمر عوارض داره

بله عمل پیوند قرنیه با لیزر هست ولی پیوند رو با لیزر نمی زنن. برش قرنیه رو با لیزر می زنن که خوب خیلی تمیز تر برش می خوره و به همین دلیل آستیگمات کمتری ایجاد می کنه. ولی کمتر استفاده میشه برای اینکه معمولا قرنیه اصلی (قرارا جایگزین مال خودتون بشه) با چاقو برش می خوره و در بانگ چشم ذخیره میشه و برای همین نتیجه عمل خیلی تفاوت زیادی با پیوند معمولی نداره.

اعضای بدن به نسبت پیوند پذیری با هم متفاوت هستند. ولی در چارت مورد تعریف FDA بالاترین پیوند پذیری مروبط به قرنیه و پایین ترین مربوط به پوست هست. برای همین موفقیت عمل پیوند قرنیه نسبت به تمامی اعضای بدن بیشتره.

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دیروز رفتم پیش دکتر پیمان مرکز چشم پزشکی فیض
چشم راستم 1.75
چشم چپم 2.75
گفتن شماره چشمات پایینه نیازی به لیزر نداره و چشمات حساسه ممکنه لیزر کنیم دیر خوب بشه فلن با عینک کار کن

شماره چشماتون خیلی بالا نیست ولی چشم چپتون کمی زیاده.

این نصیحت رو از من قبول کنید اگر با عینک مشکلی ندارید عمل نکنید.

دلیلی نداره آدم دستگاهی رو که خوب کار می کنه تعمیر کنه.

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
بله عمق پیوند قرنیه با لیزر هست ولی پیوند رو با لیزر نمی زنن. برش قرنیه رو با لیزر می زنن که خوب خیلی تمیز تر برش می خوره و به همین دلیل آستیگمات کمتری ایجاد می کنه. ولی کمتر استفاده میشه برای اینکه معمولا قرنیه اصلی (قرارا جایگزین مال خودتون بشه) با چاقو برش می خوره و در بانگ چشم ذخیره میشه و برای همین نتیجه عمل خیلی تفاوت زیادی با پیوند معمولی نداره.

اعضای بدن به نسبت پیوند پذیری با هم متفاوت هستند. ولی در چارت مورد تعریف FDA بالاترین پیوند پذیری مروبط به قرنیه و پایین ترین مربوط به پوست هست. برای همین موفقیت عمل پیوند قرنیه نسبت به تمامی اعضای بدن بیشتره.

پس چرا بیشتر دکترا در مقابل پیوند قرنیه مقاومت میکنن و عمل نمیکنن؟ من خودم قوز قرنیه دارم چشم راستمو رینگ گذاشتم دید که میگیرم متغیر یا 7/10 یا 8/10 میشه ولی خوب اصلا کیفیت نداره و ی نور و هاله ای دور اجسامه . هر بار به دکترم میگم پیوند کنیم ک بعدش بشه یا پی ار کی کرد یا لیزیک یا ... میگن حرفشم نزن . اگه پیوند واسه قوزقرنیه بهترین عمله ، چرا خود دکترا در مقابلش گارد میگیرن؟
یا نمونه همین تاپیک کاربر masoo با اینکه پیوند کرده مثله اینکه راضی به نظر نمیاد و با اینکه یکسال گذشته ، نتیجش خیلی خوب نبوده (البته ب گفته خودشون و پست هایی که اینجا میزنن)

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
پس چرا بیشتر دکترا در مقابل پیوند قرنیه مقاومت میکنن و عمل نمیکنن؟ من خودم قوز قرنیه دارم چشم راستمو رینگ گذاشتم دید که میگیرم متغیر یا 7/10 یا 8/10 میشه ولی خوب اصلا کیفیت نداره و ی نور و هاله ای دور اجسامه . هر بار به دکترم میگم پیوند کنیم ک بعدش بشه یا پی ار کی کرد یا لیزیک یا ... میگن حرفشم نزن . اگه پیوند واسه قوزقرنیه بهترین عمله ، چرا خود دکترا در مقابلش گارد میگیرن؟
یا نمونه همین تاپیک کاربر masoo با اینکه پیوند کرده مثله اینکه راضی به نظر نمیاد و با اینکه یکسال گذشته ، نتیجش خیلی خوب نبوده (البته ب گفته خودشون و پست هایی که اینجا میزنن)

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

پیوند قرنیه آخرین راهکار درمانیه. به دلیل سخت بودن نوع عمل و دوران نقاهت طولانی معمولا دکتر ها ترجیح می دن پیشرفت بیماری رو با روشهای دیگه کند بکنن.
همونطور که می بینید کاربر masoo بعد از یکسال از عمل همچنان آستیگمات بالایی داره.

دقت کنید که قوز قرنیه از یک اندازه به بعد خطرناک میشه و ان موقع است که دکتر ها پیوند قرنیه رو توصیه می کنن.

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
پیوند قرنیه آخرین راهکار درمانیه. به دلیل سخت بودن نوع عمل و دوران نقاهت طولانی معمولا دکتر ها ترجیح می دن پیشرفت بیماری رو با روشهای دیگه کند بکنن.
همونطور که می بینید کاربر masoo بعد از یکسال از عمل همچنان آستیگمات بالایی داره.

دقت کنید که قوز قرنیه از یک اندازه به بعد خطرناک میشه و ان موقع است که دکتر ها پیوند قرنیه رو توصیه می کنن.

ممنون بابت پاسخگوییتون چناب یاسینی عزیز .عکسایی که قرار میدم آخرین وضعیت از چشممه که دیروز گرفتم . چشم چپ ، خدا رو شکر مشکلی نداره ولی اصلا نمیتونم با دید چشم راستم کنار بیام . میشه نظرتونو بفرمایید و لطفا راهنماییم کنید که اگه چشم احتیاج به پیوند داشته باشه چه علائمی داره ؟ ممنون .

1.jpg
2.jpg
3.jpg

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
یه دکتر جهت مشورت به بنده معرفی کنید.متشکرم

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
شماره چشماتون خیلی بالا نیست ولی چشم چپتون کمی زیاده.

این نصیحت رو از من قبول کنید اگر با عینک مشکلی ندارید عمل نکنید.

دلیلی نداره آدم دستگاهی رو که خوب کار می کنه تعمیر کنه.

مرسی
یه سوال داشتم اگه عینک استفاده کنم مداوم حالت چشمام بهم میریزه؟
دیدین بعضیا عینکشونا بر میدارن چشماشون ریز شده؟ اونجوری میشم؟

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
مرسی
یه سوال داشتم اگه عینک استفاده کنم مداوم حالت چشمام بهم میریزه؟
دیدین بعضیا عینکشونا بر میدارن چشماشون ریز شده؟ اونجوری میشم؟

این یه باور غلط بین عوامه و به هیچ وجه صحت نداره! (لااقل در مورد خودم و اطرافیانم اینطور بوده)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون بابت پاسخگوییتون چناب یاسینی عزیز .عکسایی که قرار میدم آخرین وضعیت از چشممه که دیروز گرفتم . چشم چپ ، خدا رو شکر مشکلی نداره ولی اصلا نمیتونم با دید چشم راستم کنار بیام . میشه نظرتونو بفرمایید و لطفا راهنماییم کنید که اگه چشم احتیاج به پیوند داشته باشه چه علائمی داره ؟ ممنون .

مشاهده پیوست 505593
مشاهده پیوست 505594
مشاهده پیوست 505595

,کسی از پند ماه قبل هم داری؟

اینطور که می بینم شماره چشمتون خیلی بالا نیست.
نشانه پیشرفت کراتوکونوس افزایش شماره چشم و آستیگمات چشمه.
باید با چند ماه قبل مقایسش کنی.
فکر می کنم در مورد شما این بیماری متوقف شده.

بالا