• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

babak4118

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست خوبم جناب استاد یاسینی
با عرض و سلام و ارادت
ممنون از معرفی دکتر جعفری نسب.
برای شبکیه پدرم را پیش دکتر احمدیه بردم که ابتدا دکتر رحیمی فوق شبکیه معاینات کامل را انجام داده و یک صفحه پرونده پر کردند. سپس دکتر احمدیه آمدند و پرونده را خواندند و با دکتر رحیمی با اصطلاحات پزشکی صحبت کردند و پشت دستگاه نشستند و پدرم را معاینه کردند و گفتند 5 ماه بعد مجدد برویم.
حالا من می خواستم بدانم دکتر احمدیه از دکتر سهیلیان ، دکتر دهقان و دکتر مرادیان بهتر هستند ؟ ظاهراً آنها هم جایزه انجمن چشم پزشکان آمریکا را برنده شده اند.
می دانم همه ی آنها خوب هستند و شما می فرمایید همه آنها سران شبکیه هستند، ولی فکر کنید پدر خودتان هست . آیا همان دکتر احمدیه کافی است ؟
تو رو خدا فکر کنید پدر بزرگوار خودتان هستند . خواهش می کنم من را از نگرانی دربیاورید. دیگر در این هوای آلوده خسته شده ام.
خدا به شما و خانواده محترمتان سلامتی دهد.
من که هر روز برای شما و خانواده بزرگوارتان دعا می کنم و برای طول عمر شما دعا می کنم.
من و خانواده ام شما را از صمیم قلب دوست داریم.
من منتظر هستم...
ارادتمند و مخلص شما

kargari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیر. اون دستگاه اسمش کراسه.
رینگ رو قیمت ندارم وای از همکاران سوال میکنم.
اگر برای قوز قرنیه می خواهید برید رازی بدونید که یه مجموعه از بهترین ابزار و دستگاهها رو دارند.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام جناب یاسینی
من رفتم پیش دکتر خانلری پیشنهاد ایشان رینگ اینتکس بود به نظرم دکتر خیلی خوبی اومد اگر تصمیم به کاشت رینگ بگیرم حتما پیش ایشان عمل خواهم کرد
البته هزینه عمل خیلی بالاست فکر کنم حدود 8تا9 تومن در میاد میشه لطفا قیمت رینگ اینتکس رو برام بگیری ضمنا آیا بیمه تکمیلی (دانا ) هزینه رینگ ها پرداخت میکنه سایر هزینه ها , دکتر و کلنیک رو چطور ؟

iranishop.com

Registered User
لایک‌ها
133
سلام خدمت جناب ياسيني
من چشمهام آستيكمات و دوربين هست حدود شماره 3.5 هر چشم
اصفهان هستم پيش دكتر صادقي رفتم و كلينيك صدرا آزمايش دادم ظاهرا مشكلي برا عمل نداشتم
راستش كلينيك صدرا كه رفتم اصلا بدلم نشست
به نظر شما اصفهان دكتر و كلينيكي هست كه در حد كلينيكهاي تهران باشه؟
نظرتون راجع به اينكه بيام تهران براي عمل چيه؟
كدوم كلينيك و دكتر برم كه هم به روز باشن و حرفه اي؟

سوال ديگه هم كه داشتم مدت نقاهت لايزيك و prk خيلي بالاست و اذيت ميكنه؟

سپاس از اينكه با مشغله كاري جواب سوالها را ميديد

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوست خوبم جناب استاد یاسینی
با عرض و سلام و ارادت
ممنون از معرفی دکتر جعفری نسب.
برای شبکیه پدرم را پیش دکتر احمدیه بردم که ابتدا دکتر رحیمی فوق شبکیه معاینات کامل را انجام داده و یک صفحه پرونده پر کردند. سپس دکتر احمدیه آمدند و پرونده را خواندند و با دکتر رحیمی با اصطلاحات پزشکی صحبت کردند و پشت دستگاه نشستند و پدرم را معاینه کردند و گفتند 5 ماه بعد مجدد برویم.
حالا من می خواستم بدانم دکتر احمدیه از دکتر سهیلیان ، دکتر دهقان و دکتر مرادیان بهتر هستند ؟ ظاهراً آنها هم جایزه انجمن چشم پزشکان آمریکا را برنده شده اند.
می دانم همه ی آنها خوب هستند و شما می فرمایید همه آنها سران شبکیه هستند، ولی فکر کنید پدر خودتان هست . آیا همان دکتر احمدیه کافی است ؟
تو رو خدا فکر کنید پدر بزرگوار خودتان هستند . خواهش می کنم من را از نگرانی دربیاورید. دیگر در این هوای آلوده خسته شده ام.
خدا به شما و خانواده محترمتان سلامتی دهد.
من که هر روز برای شما و خانواده بزرگوارتان دعا می کنم و برای طول عمر شما دعا می کنم.
من و خانواده ام شما را از صمیم قلب دوست داریم.
من منتظر هستم...
ارادتمند و مخلص شما

شما به من لطف دارید.
باور کنید از دکتر احمیه شاید در ایران در شبکیه بهتر نباشه. ایشان چند سال قبل هم جایزه جراح برتر رو از آکادمی آمریکا دریافت کردند.
اما در جراحی قرنیه و آب مروارید شک نکنید و برید پیش دکتر جعفری نسب.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی
من رفتم پیش دکتر خانلری پیشنهاد ایشان رینگ اینتکس بود به نظرم دکتر خیلی خوبی اومد اگر تصمیم به کاشت رینگ بگیرم حتما پیش ایشان عمل خواهم کرد
البته هزینه عمل خیلی بالاست فکر کنم حدود 8تا9 تومن در میاد میشه لطفا قیمت رینگ اینتکس رو برام بگیری ضمنا آیا بیمه تکمیلی (دانا ) هزینه رینگ ها پرداخت میکنه سایر هزینه ها , دکتر و کلنیک رو چطور ؟

قیمت رینگ intacs کم نیست فکر می کنم بیشتر قیمت این عمل به همین رینگ ها مربوط میشه. البته فکر نمی کردم نزدیک 8 تومن در بیاد فکر می کردم نزدیک 3 تومن در بیاد.
سعی می کنم قیمت رینگ اینتکس رو بگیرم. وارد کننده شرکت فجر شاهد هست که شرکت بسیار خوبیه و خیلی خوب کار می کنن. می تونم بگم با اینکه رقیب ما هستند ولی خیلی روی قیمتها دقیق هستند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی

قیمت رینگ intacs کم نیست فکر می کنم بیشتر قیمت این عمل به همین رینگ ها مربوط میشه. البته فکر نمی کردم نزدیک 8 تومن در بیاد فکر می کردم نزدیک 3 تومن در بیاد.
سعی می کنم قیمت رینگ اینتکس رو بگیرم. وارد کننده شرکت فجر شاهد هست که شرکت بسیار خوبیه و خیلی خوب کار می کنن. می تونم بگم با اینکه رقیب ما هستند ولی خیلی روی قیمتها دقیق هستند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام خدمت جناب ياسيني
من چشمهام آستيكمات و دوربين هست حدود شماره 3.5 هر چشم
اصفهان هستم پيش دكتر صادقي رفتم و كلينيك صدرا آزمايش دادم ظاهرا مشكلي برا عمل نداشتم
راستش كلينيك صدرا كه رفتم اصلا بدلم نشست
به نظر شما اصفهان دكتر و كلينيكي هست كه در حد كلينيكهاي تهران باشه؟
نظرتون راجع به اينكه بيام تهران براي عمل چيه؟
كدوم كلينيك و دكتر برم كه هم به روز باشن و حرفه اي؟

سوال ديگه هم كه داشتم مدت نقاهت لايزيك و prk خيلي بالاست و اذيت ميكنه؟

سپاس از اينكه با مشغله كاري جواب سوالها را ميديد

اصفهان مراکز عمل بسیار خوبی داره مثل کلینیک پارسیان.
البته صدرامرکز بسیار مجهزیه من در جریان خرید هایی که کردن هستم. می دونم کلی خرج کردن.
اگر خواستید برید پیش دکتر قریشی توی مرکز پارسیان یا آبان.
البته اگر می تونید بیایید تهران و برگردید می تونید تهران هم عمل کنید.
ولی با وجود دستگاههای جدید که در اصفهان نصب شده دلیلی وجود نداره که مرتب برید و برگردید.
توجه کنید که باید مرتب برای چک آپ جشمتون برید پیش دکتر پس مرتب باید بیایید تهران.

در مورد لازک و Prk باید گفت که هر دو عمل دوران نقاهت بلندی دارند که البته prk کمتره. این دوران نقاهت شما رو زیاد اذیت نمی کنه و زود سپری میشه. یکی از خوبی های دوران نقاهت این دوعمل اینه که از هفته دوم به بعد دیدتون سریع بهتر میشه و عملا بعد از دو هفته فقط کمی تاری دید باقی می مونه.

admiral_v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بعد از حدود 6 ماه که عمل لازک کردم ( 18 تیر ماه) با نمره 2 آستیگمات و 2 نمره هم نزدیکبینی الان چشم چپم صفره ولی راستم هم تو دور و هم نزدیک کمی تاره( در حد 0.5 نمره احتمالا ) در حالی که 2 ماه پیش عالی بود فکر کنم آستیگماتم داره بر می گرده :(

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بعد از حدود 6 ماه که عمل لازک کردم ( 18 تیر ماه) با نمره 2 آستیگمات و 2 نمره هم نزدیکبینی الان چشم چپم صفره ولی راستم هم تو دور و هم نزدیک کمی تاره( در حد 0.5 نمره احتمالا ) در حالی که 2 ماه پیش عالی بود فکر کنم آستیگماتم داره بر می گرده :(

برگشت شماره چشم خیلی بعیده.

فکر می کنم این تغییر شماره 0.5 می تونه موقتی باشه.
دقت کنید عوامل زیادی می تونن شماره چشم رو برای مدت کوتاهی تغییر بدن که یکی از این موارد خودارضاییه.
یکی دیگه فشار شدید به جشمه مثل کار کردن تو نور کم با صفحه روشن مثل مونیتور.

این تغییرات کم برای مدت کوتاهی (به دلیل تغییر شکل کره چشم) اتفاق می افتن و بعد دوباره بر می گردن.

iranishop.com

Registered User
لایک‌ها
133
اصفهان مراکز عمل بسیار خوبی داره مثل کلینیک پارسیان.
البته صدرامرکز بسیار مجهزیه من در جریان خرید هایی که کردن هستم. می دونم کلی خرج کردن.
اگر خواستید برید پیش دکتر قریشی توی مرکز پارسیان یا آبان.
البته اگر می تونید بیایید تهران و برگردید می تونید تهران هم عمل کنید.
ولی با وجود دستگاههای جدید که در اصفهان نصب شده دلیلی وجود نداره که مرتب برید و برگردید.
توجه کنید که باید مرتب برای چک آپ جشمتون برید پیش دکتر پس مرتب باید بیایید تهران.

در مورد لازک و Prk باید گفت که هر دو عمل دوران نقاهت بلندی دارند که البته prk کمتره. این دوران نقاهت شما رو زیاد اذیت نمی کنه و زود سپری میشه. یکی از خوبی های دوران نقاهت این دوعمل اینه که از هفته دوم به بعد دیدتون سریع بهتر میشه و عملا بعد از دو هفته فقط کمی تاری دید باقی می مونه.
آمد و رفت تهران سخت هست ولي اگه تفاوتي توي تجهيزات نباشه ترجيح ميدم اصفهان عمل كنم
بين مراكز پارسيان،آبان و صدرا پيشنهادتون از نظر تجهيزات كدومه؟
دكتر قريشي را اسمش را زياد شنيدم كتر خوبي هستن؟

يكي از دوستان كه عمل كرده بود ميگفت تا 2-3 روز چشم درد خيلي شديدي داشته! كه البته برام عجيب اومد

بازم سپاس از وقتي كه گذاشتين جناب دكتر ياسيني

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
دکتر خانلری انتخاب من هستند. ایشون از دکتر های بسیار با تجربه هستند. می تونید باهاشون مشورت کنید ولی برای ویزیت آیا می آیید تهران؟

سلام
خیر نمیتونم
کلیپ رو گوش دادین جناب یاسینی؟؟؟

Last edited:

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
بعد از 50 روز از کشیدن بخیه های چشم راست که پیوند زدم، شماره چشمم این طور شده!!!

جناب یاسینی ارزیابیتان.با تشکر فراوان

این دو روز پیش که معاینه شدم!!!

DSC_0387.JPG

اینم 20 روز پیش که معاینه شدم!!!

DSC_0383.JPG

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آمد و رفت تهران سخت هست ولي اگه تفاوتي توي تجهيزات نباشه ترجيح ميدم اصفهان عمل كنم
بين مراكز پارسيان،آبان و صدرا پيشنهادتون از نظر تجهيزات كدومه؟
دكتر قريشي را اسمش را زياد شنيدم كتر خوبي هستن؟

يكي از دوستان كه عمل كرده بود ميگفت تا 2-3 روز چشم درد خيلي شديدي داشته! كه البته برام عجيب اومد

بازم سپاس از وقتي كه گذاشتين جناب دكتر ياسيني

بله ایشون از دکتر های خوب اصفهان هستند.
تفاوت زیادی بین اصفهان و تهران نیست.
در مورد درد بعد از عمل باید بدونید که درد یک مورد درکیست. این یعنی یک نفر ممکنه از چیزی اعلام درد بکنه که به نظر دیگری اصلا درد حساب نمیشه.
کلا بعد از عمل کمی درد هست که روز اول از بین میره و این خیلی به نوع عمل و دکتر بستگی نداره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
بعد از 50 روز از کشیدن بخیه های چشم راست که پیوند زدم، شماره چشمم این طور شده!!!

جناب یاسینی ارزیابیتان.با تشکر فراوان

این دو روز پیش که معاینه شدم!!!

مشاهده پیوست 512619

اینم 20 روز پیش که معاینه شدم!!!

مشاهده پیوست 512620

شماره چشمتون رفته بالا. البته می تونه بابت کشیدن بخیه ها باشه ولی باید بک یک دکتر دیگه هم مشورت کنید.
به دکتر جعفری زنگ زدید؟

mehban

Registered User
لایک‌ها
6
سلام. مهندس این لیزرهایی که برای تیرگی و چروک دور چشم هستن آسیبی به چشم نمیزنن؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام. مهندس این لیزرهایی که برای تیرگی و چروک دور چشم هستن آسیبی به چشم نمیزنن؟

این لیزر ها با افزایش جریان خون پوست دور چشم تیرکی رو از بین می برن.
اگر در مزکز درست و حسابی انجام بشه حطری نداره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
متاسفانه خبری شنیدم که برام خیلی جالب بود.

مثل اینکه شرکت کیش روناک با بو ش اند لامب آمریکا مشکلی پیدا کرده به طوریکه دیگه مایع لنز Renu وارد ایران نمیشه و لنز های بوش اندلامب هم به تعداد محدود در بازار هست.

دوستان در خرید مایع لنز Renu دقت کنید که تاریخ مصرف داشته باشه و همچنین برچسب و هولوگرام بر روش نصب باشه و حدالمقدور از مایع لنز های دیگه استفاده کنید.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
شماره چشمتون رفته بالا. البته می تونه بابت کشیدن بخیه ها باشه ولی باید بک یک دکتر دیگه هم مشورت کنید.
به دکتر جعفری زنگ زدید؟
سلام
هنوز نه
اخه دکتر خانلری گفتند عملت خوب بوده و گفتند بورو پیش صلوتی
شماره چشمم الان خیلی بالاست؟؟؟؟امکان داره خودش خوب بشه؟؟؟؟

brink

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان واقای یاسینی میخواستم ببینم اقای دکتر علیرضا نادری دکتر خوبی هستن یا نه واینکه من پیش ایشان عمل کراسلینک انجام دادم 40 روز پیش فعلا استیگماتم از قبل عملم بالا رفته وهنوز خوب نشده ،از اقای دکتر پرسیدم فرمودن زوده تدریجا خوب میشه .میخواستم بپرسن از دوستان که واقعا به قبل عمل برمیگرده یا نه .من نگرانم واینکه گذاشتن لنز نیمه سخت بعد عمل دردسر داره یا نه.چون دکترگفته خیلیم راحته پنج سالم کار میکنه مرسی از جوابتون.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
هنوز نه
اخه دکتر خانلری گفتند عملت خوب بوده و گفتند بورو پیش صلوتی
شماره چشمم الان خیلی بالاست؟؟؟؟امکان داره خودش خوب بشه؟؟؟؟

آگر دکتر خانلری اینو می گه پس نگران نباشید. این آدم بیخود حرف نمی زنه. حتما شماره چشمتون پایین میاد.

بالا