• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام خدمت دوستان واقای یاسینی میخواستم ببینم اقای دکتر علیرضا نادری دکتر خوبی هستن یا نه واینکه من پیش ایشان عمل کراسلینک انجام دادم 40 روز پیش فعلا استیگماتم از قبل عملم بالا رفته وهنوز خوب نشده ،از اقای دکتر پرسیدم فرمودن زوده تدریجا خوب میشه .میخواستم بپرسن از دوستان که واقعا به قبل عمل برمیگرده یا نه .من نگرانم واینکه گذاشتن لنز نیمه سخت بعد عمل دردسر داره یا نه.چون دکترگفته خیلیم راحته پنج سالم کار میکنه مرسی از جوابتون.
بله ایشون از دکتر جوان و بسیار خوب هستند. خیلی هم خوش لباس هستند. باور کنید در اتاق عمل دکتری به فرضی و سریعی ایشان ندیدم. بیشتر دکتر های معروفی که می بینید عمل ها شون رو ایشون انجام میده و دکتر فقط مریض رو ویزیت می کنه.
لنز سخت از لنز نرم راحتتر گذاشته میشه و کمتر اذیت می کنه پس نگران نباشد.
انشا که مشکل حل بشه.
حتما من رو هم در جریان بذارید.

blue67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقای یاسینی.
من همه تحقیقاتمو برای نحوه عمل و مرکزچشم و... انجام دادم حالا بعد عمل کلی سوال برام پیش میاد.چشممو پنجم دی عمل لازک کردم با دکتر فاتحی. هرچی از دکتر میپرسم میگن طبیعیه. برا همین دوباره اومدم وقت شمارو بگیرم.
1.الان دیدم خیلی بهتره ولی هنوز تاری دید دارم و این تاری تو دید نزدیک بیشتره، میخوام بدونم مشکل خاصی که نیست؟
2.دکتر بعد اینکه لنزهارو برداشتن گفتن میتونم استفاده عادی رو از چشمام بکنم ولی نور مانیتور چشمامو اذیت میکنه و تو مطالعه هم مشکل تاری دارم، و احساس میکنم بعدش چشمام درد میکنه.میخوام بدونم میتونم این کارهارو انجام بدم یا ممکنه ضرر داشته باشه و تا کامل شدن دیدم باید صبر کنم؟
3.عینک افتابی فقط دربرابر نور افتاب لازمه یا برای نورهای مصنوعی هم باید استفاده کنم؟
4.و یک سوال متفرقه،تنبلی چشم هم با استفاده از جراحی درمان میشه؟

بازم از کمکهای قبلی و بعدی تون یک دنیا ممنون

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان من یه براده فلزی ریز توی سفیدی چشمم مونده باید جراحی کنم یا پزشک معمولی هم میتونه دربیارش؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقای یاسینی.
من همه تحقیقاتمو برای نحوه عمل و مرکزچشم و... انجام دادم حالا بعد عمل کلی سوال برام پیش میاد.چشممو پنجم دی عمل لازک کردم با دکتر فاتحی. هرچی از دکتر میپرسم میگن طبیعیه. برا همین دوباره اومدم وقت شمارو بگیرم.
1.الان دیدم خیلی بهتره ولی هنوز تاری دید دارم و این تاری تو دید نزدیک بیشتره، میخوام بدونم مشکل خاصی که نیست؟
2.دکتر بعد اینکه لنزهارو برداشتن گفتن میتونم استفاده عادی رو از چشمام بکنم ولی نور مانیتور چشمامو اذیت میکنه و تو مطالعه هم مشکل تاری دارم، و احساس میکنم بعدش چشمام درد میکنه.میخوام بدونم میتونم این کارهارو انجام بدم یا ممکنه ضرر داشته باشه و تا کامل شدن دیدم باید صبر کنم؟
3.عینک افتابی فقط دربرابر نور افتاب لازمه یا برای نورهای مصنوعی هم باید استفاده کنم؟
4.و یک سوال متفرقه،تنبلی چشم هم با استفاده از جراحی درمان میشه؟

بازم از کمکهای قبلی و بعدی تون یک دنیا ممنون

1- تاری دید به زودی مرتفع میشه. اگر دقت کنید دیدتون روز اول بهتر بوده و از روز دوم تاری به وجود اومد. این تاری به دلیل جوش خوردن بافت قرنیه است و بعد از ترمیم قرنیه از بین میره.

2- می تویند به طور معمول از چشمتون استفاده کنید ولی دقت کنید که مدت زمان استفاده از کامپیوتر رو کاهش بدید و سعی کنید بیشتر به چشمتون استراحت بدید.
3 عینک فقط برای نور شدید لازمه
4 خیر تبلی با لیزر قابل درمان نیست

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان من یه براده فلزی ریز توی سفیدی چشمم مونده باید جراحی کنم یا پزشک معمولی هم میتونه دربیارش؟
یک چشم پزشک می تونه این کار رو در مطب انجام بده ولی سعی کنید هر چه سریعتر برید پیش چشک پزشک. ممکنه عفونت کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
براده توی سفیدی بی افته خطرناکه یا توی مردمک؟

بخش سفیده یا زجاجیه معمولا خطرناک نیست ولی ممکنه از این بخهش عبور کنه و وارد ویتزه بشه که بسیار خطر ناک میشه.
اگر وارد قرنیه (سطح بالای مردمک) بشه احتمال کوری ونابینایی خیلی زیاده.

سریعتر برید پیش دکتر. لازم نیست چشم پزشک متخصص باشه هر چشم پزشکی می تونه چشمتون رو بررسی کنه.
خبرش رو به من هم بدید. اگر چشم پزشک نزدیک خونتون یا مجل کارتون نیست و نمی تونید برید یک بیمارستان با بخش چشم برید پیش یک دکتر عمومی نشون بدید ولی حتما بعدا برید پیش دکتر چشم.

blue67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1- تاری دید به زودی مرتفع میشه. اگر دقت کنید دیدتون روز اول بهتر بوده و از روز دوم تاری به وجود اومد. این تاری به دلیل جوش خوردن بافت قرنیه است و بعد از ترمیم قرنیه از بین میره.

2- می تویند به طور معمول از چشمتون استفاده کنید ولی دقت کنید که مدت زمان استفاده از کامپیوتر رو کاهش بدید و سعی کنید بیشتر به چشمتون استراحت بدید.
3 عینک فقط برای نور شدید لازمه
4 خیر تبلی با لیزر قابل درمان نیست

ممنون از پاسختون. سرما هم میتونه برا چشمم مشکل زا بشه؟
غیر از لیزر چی؟ کلا تنبلی چشم درمان داره؟

afrawood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی خیلی جالب و مفید بود با تشکر
لطفا مطالب جدید اینچنینی باز بگذارید

doos aziz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
این مرکز ، مرکز مجهزیه که مدام هم تغییر می کنه.
باور کنید اتاق عملش بسیار تمیز و مجهزه.
دکتر های خوبی اونجا هستند مثل دکتر سلامت راد.
فکر می کنم دستگاههای فیکو رو برای فروش گذاشتند که از بین اونها یکیش ماله شرکت ماست که می خوان عوضش کنن و یکی جدید تر بگیرن البته از شرکت دیگه ای (این برای ما خیلی خوب نیست ولی در نظر من در مورد مرکز تاثیری نداره همچنان می گم که مرکز بسیار مجهزیه)
آیا یش دکتر خاصی رفتید برای ویزیت؟

در مورد الگرتو بگم که Custom Vue یک تکنولوژی شرکت AMO هست و دستگاه آلگرتو ماله آلکانه این دو تا با هم فرق دارند و آلگرتو تگنولوژی انحصاری خودشو داره که تقریبا چیزی از کاستم وو کم نداره.

ممنون از جوابتون
به ويزيت نرسيدم راستش شنيده بودم كه اينجا تخفيف خوبي براي عمل گذاشتن الانم فرصت عمل ندارم خواستم تحقيق كنم كه گويا براي مدت محدود بوده وتخفيفش تموم شده .

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
بخش سفیده یا زجاجیه معمولا خطرناک نیست ولی ممکنه از این بخهش عبور کنه و وارد ویتزه بشه که بسیار خطر ناک میشه.
اگر وارد قرنیه (سطح بالای مردمک) بشه احتمال کوری ونابینایی خیلی زیاده.

سریعتر برید پیش دکتر. لازم نیست چشم پزشک متخصص باشه هر چشم پزشکی می تونه چشمتون رو بررسی کنه.
خبرش رو به من هم بدید. اگر چشم پزشک نزدیک خونتون یا مجل کارتون نیست و نمی تونید برید یک بیمارستان با بخش چشم برید پیش یک دکتر عمومی نشون بدید ولی حتما بعدا برید پیش دکتر چشم.
ممنون دوست عزیز
رفتم چشم پزشک کلی با دستگاه نگاه کرد گفت هیچی تو چشمت نیست
ولی خودم نگاه میکنم یه لکه سیاه خیلی ریز توی سفیدی چشمم زیر پلک هست ممکنه جای براده باشه؟ تقریبا مث این عکس به نظرتون این سیاهی چیه؟
عکس برای نمونه هست تقریبا اینجوریه چشمم:

بعدش چندتا قطره داد و یه پماد

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از پاسختون. سرما هم میتونه برا چشمم مشکل زا بشه؟
غیر از لیزر چی؟ کلا تنبلی چشم درمان داره؟
خیر سرما برای چشم ضرری نداره و کلا در سرما زخم ها زودتر خوب میشن ولی زمستان چند تا مشکل داره.
اول سرما خوردگیه که می تونه باعث اشک بشه و دوران نقاهت رو طولانی تر کنه.
دومه در زمستان بر خلاف تصور عموم آلودگی هوا بیشتره( به دلیل برگشت هوا) که می تونه باعث بشه مدتی رو در خونه بمونید.

تنبلی چشم درمان نداره ولی یک نکته وجود داره و اون اینکه معمولا با شروع پیر جشمی شماره چشم برعکس میشه و در مورد افرادی که تنبلی چشم دارند باعث افزایش دیدشون میشه (یعنی در سنین بالاتر اثر تنبلی چشم کمتر میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از جوابتون
به ويزيت نرسيدم راستش شنيده بودم كه اينجا تخفيف خوبي براي عمل گذاشتن الانم فرصت عمل ندارم خواستم تحقيق كنم كه گويا براي مدت محدود بوده وتخفيفش تموم شده .
این تخفیف ها معمولا با ورود دستگاههای جدید داده میشه. میتونید گوش به زنگ باشید.
شنیدم بیمارستان نور قصد داره یک مرکز در کرج باز کنه. مطمئنا در روزهای اول تخفیف در نظر خواهند گرفت.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون دوست عزیز
رفتم چشم پزشک کلی با دستگاه نگاه کرد گفت هیچی تو چشمت نیست
ولی خودم نگاه میکنم یه لکه سیاه خیلی ریز توی سفیدی چشمم زیر پلک هست ممکنه جای براده باشه؟ تقریبا مث این عکس به نظرتون این سیاهی چیه؟
عکس برای نمونه هست تقریبا اینجوریه چشمم:

بعدش چندتا قطره داد و یه پماد

منم فکر می کنم اون لکه که م یگید اثر برش براده فلز بر روی بخش سفید است.
این یعنی اونجا کمی خون لخته شده که رنگش تیره میشه و به نظر میاد جیزی توشه.
کلا بدونید اگر براده توی اون بخش باشه به پلک می خوره و کمی خارش و درد ایجاد می کنه (وقتی پلک می زنید)
قطره ها هم احتمالا استریل و ضد عفونی کننده هستند.
حتما مدتی دیگه باز یکبار دیگه برید پیش دکتر نشون بدید که مطمئن بشید مشکلی نیست.
کلا آدم باید مشکلات کوچیک چشم رو هم جدی بگیره.

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
سلام اقای یاسینی من چند روزه چشمام قرمز شده از دیروز قطره نفازلین گرفتم از داروخونه میزنم حس میکنم زیاد فرقی نکرده
چیکار باید بکنم؟ خواهش میکنم کمکم کنید

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقای یاسینی من چند روزه چشمام قرمز شده از دیروز قطره نفازلین گرفتم از داروخونه میزنم حس میکنم زیاد فرقی نکرده
چیکار باید بکنم؟ خواهش میکنم کمکم کنید

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

بیخود نباید از قطره نفازولیت استفاده کرده. قرمزی چشم ممکنه دلیلی غیر از فشار خونی داشته باشه.
لطفا ریختن قطره رو قطع کنید. با اب تمیز چشمتون رو بشورید و اگر قرمزی کمتر نشد یه سر برید پیش دکتر.

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
سلام اقا من خرداد ماه عمل چشم انجام داده ام . دیگه دکتر نمیرم چون تهران دانشجو هستم . نمیرسم برم تهران . شمات الان چه قطره هایی رو توصیه میکنید که من استفاده بکنم؟

تا چند هفته پیش فلوکورت ، تیمولول ، آرتلاک ادونسد بعضی وقتها هم لیپوزیک استفاده میکردم شما توصیه میکنید کدوم ها رو فطع بکنم کدومها رو ادامه بدم

blue67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیر سرما برای چشم ضرری نداره و کلا در سرما زخم ها زودتر خوب میشن ولی زمستان چند تا مشکل داره.
اول سرما خوردگیه که می تونه باعث اشک بشه و دوران نقاهت رو طولانی تر کنه.
دومه در زمستان بر خلاف تصور عموم آلودگی هوا بیشتره( به دلیل برگشت هوا) که می تونه باعث بشه مدتی رو در خونه بمونید.

تنبلی چشم درمان نداره ولی یک نکته وجود داره و اون اینکه معمولا با شروع پیر جشمی شماره چشم برعکس میشه و در مورد افرادی که تنبلی چشم دارند باعث افزایش دیدشون میشه (یعنی در سنین بالاتر اثر تنبلی چشم کمتر میشه.
بی نهایت ممنون از جوابتون. زنده باشین

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقا من خرداد ماه عمل چشم انجام داده ام . دیگه دکتر نمیرم چون تهران دانشجو هستم . نمیرسم برم تهران . شمات الان چه قطره هایی رو توصیه میکنید که من استفاده بکنم؟

تا چند هفته پیش فلوکورت ، تیمولول ، آرتلاک ادونسد بعضی وقتها هم لیپوزیک استفاده میکردم شما توصیه میکنید کدوم ها رو فطع بکنم کدومها رو ادامه بدم

چه عمل کردید. اشک های مصنوعی نباید مشکلی ایجاد کنند ولی بقیه رو چرا هنوز دارید ادامه می دید.

بالا