با سلام
دوستان من مدت 6 سال هست که برای شرکت AMO امریکا ( Abbott medical optics ) کار می کنم. این شرکت بزرگترین تولیدکننده دستگاههای فیکو و لنز های داخل چشمی و دستگاه بسیار معروف و گران VISX برای درمان رفراکتیو (همون لیزیک) است. خدا رو شکر توی این مدت اطلاعات خوبی در این موارد پیدا کردم که سعی می کنم توی این تاپیک در اختیار دوستان پی تی قرار بدم.
بیشتر اطلاعات من در مورد بیماری اب مروارید هست اما اطلاعات کمی هم در مورد لیزیک و لازک و PRK که البته این روزها کمتر استفاده میشه دارم.
اما بیشتر و مهمتر از اون پزشکای چشمی هست که به طور ضمنی سر عمل های اونها می رم و از طرز کار و تبحرشون خبر دارم. خیلی از مراکز رو می شناسم که شاید در انتخاب برای عمل جراحی بتونه به شما کمک کنه.
توی این چند سال اطلاعات زیادی از انواع لنز های داخل جشمی IOL و کانتکت Conact هم سافت و هارد کسب کردم که شاید به درد بخوره.
دوستان اگه سوالی دارن و یا خودشون و یا اقوامشون قصد عمل دارن من می تونم تا حدودی اونها رو راهنمایی کنم.
با تشکر
سلام
خیلی ممنون از کمکهای شما. واقعاً مطالب مفیدی رو در اختیار مردم قرار دادید. من اطلاعات خوبی در این زمینه به دست آوردم.
من ساکن یزد هستم. شما کدوم پزشک و مرکز رو توصیه میکنید؟ البته خانمم اصفهانیه و میتونم اونجا هم برم اما اگر یزد بشه راحتتر هستم.
یک سؤال دیگه. نمره عینک من حدود 6.5 نزدیکبین هست یعنی چشمهام نزدیکبینه. خیلی هم از چشمام کار میکشم. بیشتر کارم با کامپیوتر هست و خیلی وقتها فشار زیادی بهشون وارد میشه. اگر لیزیک کنم باز هم میتونم همین طور کار کنم؟ البته میدونم که کلاً نباید به چشمم فشار بیارم ولی خب بعضی وقتها مجبورم. نگرانم بعداً چشمام آسیبپذیرتر بشن و برای کارم مشکل ایجاد بشه.
با سپاس فراوان از کمک شما
حسین