• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام مجدد

با سپاس از پاسخ شما. من شنیدم اصفهان برای این عمل بهتره (توی سایت کلینیک صدرا دیدم نوشته روش اگزایمر جدید) اما از یه نفر دیگه هم شنیدم یزد دستگاه جدیدی آورده. لطفاً راهنمایی می‌کنید؟

شماره هر کدوم از چشمای من حدود 6.5 هست و 0.5 الی 0.75 هم آستیگمات. به نظرتون چه روشی برای من بهتره؟ در ضمن، هزینه عمل چه قدره و چه مقدارش رو بیمه خدمات درمانی میده؟ برای بیمه تکمیلی باید چه کار کنم؟

واقعاً ممنون
شماره چشم شما بالاست باید صخامت قرنیه اتون رو بگیرید که ببینید میشه فیمتو کرد یا نه.
اگر نشه باید از روش کاشت لنز استفاده کنید..
هزینه عمل بسته به نوعش فرق می کنه.

PRK تا سقف 3 میلینو تون میشه.
فمتو تا سقف 4.5 میشه.
کاشت لنز اط 3 میلیون شروع میشه.

من به شما پیشنهاد می کنم اگر مشکلی در رفت و آمد به اصفهان ندارید ببرید اصفهان. اصفهان به مراتب از یزد بهتره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با تشکر از پاسخگوییتون جناب یاسینی
چندتا سوال داشتم. این لنز آلکان کجاییه؟ چون خود مادربزرگم رفته بودند پیش یک دکتر اون گفته بود این لنزها آمریکایی داره آلمانی هم داره که ارجحیت با نوع آمریکاییه. بعد این لنزهای الکان مدل‌های مختلفی داره یا نه؟ قیمتش چه جوریه؟ و در نهایت آیا این دستگاه Infiniti را خود کیلینیک صدرا یا جایی دیگه تو اصفهان داره که با اون عمل کنند و از لحاظ بیمه مشکلی نداره؟

من دقیقا بهتون مدلش رو هم می گم.
برید پیش دکتر بگید برای مادر بزرگتون لنز acrysof IQ (اکریساف آی کیو تلفظ میشه )بزاره. این لنط بهترین لنز آلکانه فکر کنم قیمتش هر کدوم نزدیک 500 در بیاد ولی بهترین در بازاره. آلکان رقیب ما در تجهیزات چشمه و ما باهم رقابت شدیدی داریم ولی در زمانیکه ما نمی تونیم از AMO امریکا لنز وارد کنید (به دلیل تحریم) من برای آشناهای خودم هم آلکان توصیه می کنم.
دستگاه infiniti یک دستگاه عمل فیکو است که جدیدا کلینیک صدرا از شرکت صوفیا طب خریده. این دستگاه بسیار پیشرفته و بسیار دقیقه و مطمئنه.
بیمه هزینه رو چرداخت می کنه نگران نباشید.

reza_khoshtip

Registered User
لایک‌ها
3
واقعا شرمنده ام.

شرکت سافلون شرکت خوبیه. برای همین لنز های توریکش هم باید خوب باشه ولی با توجه به خروج بوش اند لامب از بازار من بهتون سیبا رو پیشنهاد می کنم. سیبا یکی از بهترین لنز های نرم در دنیاست که خدا رو شکر هنوز داره به صورت قانونی وارد میشه.
ممنون از راهنماییت دوست عزیز
یعنی دیگه لنزهای بوش اند لومب وارد نمیشه؟
حدود قیمت لنزهای توریک سیبا جفتی چنده؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از راهنماییت دوست عزیز
یعنی دیگه لنزهای بوش اند لومب وارد نمیشه؟
حدود قیمت لنزهای توریک سیبا جفتی چنده؟

والا مدتیه که نمایندگی کیش روناک منقضی شده و این شرکت دیگه واردنمی کنه.
البته بوش اندلامب شرکت بسیار خوبیه و مطمئنا سریع نمایندگی پیدا می کنه.
قیمت توریک سیبا باید نزدیک جفتی 40 یا 50 تومن باشه. البته من بسیتر قیمت همکارها رو می دونم نه قیمت فروش به مصرف کننده رو.

1MaxMania

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سنتون برای عمل خوبه و شماره چشماتون هم برای عمل مناسبه.
اینکه آستیگمات ندارید خیلی خوبه چون باعث میشه با دقت بسیار بالایی شماره چشمتون صفر بشه.
حتما باید برید برای ضخامت سنجی که ضخامت قرینه بررسی بشه.
با تشکر از راهنماییهای شما
شما دکتری توی رشت میشناسید که فمتولیزیک عمل کنه؟
از دکتر بهبودی پرسیدم.ایشون لازیک عمل میکنن.
آیا این درسته که بهبودی پس از عمل لازیک بیشتر از عمل فمتولیزیک طول میکشه؟
با تشکر فراوان

SirMasoud

Registered User
لایک‌ها
239
من دقیقا بهتون مدلش رو هم می گم.
برید پیش دکتر بگید برای مادر بزرگتون لنز acrysof IQ (اکریساف آی کیو تلفظ میشه )بزاره. این لنط بهترین لنز آلکانه فکر کنم قیمتش هر کدوم نزدیک 500 در بیاد ولی بهترین در بازاره. آلکان رقیب ما در تجهیزات چشمه و ما باهم رقابت شدیدی داریم ولی در زمانیکه ما نمی تونیم از AMO امریکا لنز وارد کنید (به دلیل تحریم) من برای آشناهای خودم هم آلکان توصیه می کنم.
دستگاه infiniti یک دستگاه عمل فیکو است که جدیدا کلینیک صدرا از شرکت صوفیا طب خریده. این دستگاه بسیار پیشرفته و بسیار دقیقه و مطمئنه.
بیمه هزینه رو چرداخت می کنه نگران نباشید.
جناب یاسینی سلام
من مادربزرگم را امروز بردم مطب دکتر ساوج برای معاینه و پنج شنبه نوبت زدند برای عمل.لنز را هم گفتم همان IQ ولی گفتند لنزهای دیگه‌ای هم مثل Hoya و Matrix هست می‌تونید از اونها استفاده کنید از لنز Hoya خودش تعریف زیادی کرد و گفت تقریبا فرق قیمتی با IQ نداره. آقای یاسینی این قیمت بالای لنزها به نظرتون به غیر از افزایش قیمت دلار چقدر به کم بودن اونها تو بازار بستگی داره چون دکتر گفت قبلا این لنزها حدود 180 تومان قیمتش بوده (یعنی قبل از گرون شدن دلار را گفت یا بعد از اون را؟). دیگه این که چرا برای آب مروارید دوتا چشم را با هم عمل نمی‌کنند اول قرار شد چشم راستشون را عمل کنند. یک خبر بد هم بهم دادند و وقتی گفتم می‌خوام با دستگاه infiniti عمل کنند گفت به خاطر این که شرکت فروشنده‌ی این دستگاه اپراتورش را به کلینیک صدرا معرفی نکرده اونها هم دستگاه را پس دادند.

ava4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام. بهترین متخصصان جراحی چشم در تهران چه کسانی هستند؟
شما اطلاعی دارید که ایا دکتر هاشمی هنوز عمل جراحی انجام میدهند یا خیر؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با تشکر از راهنماییهای شما
شما دکتری توی رشت میشناسید که فمتولیزیک عمل کنه؟
از دکتر بهبودی پرسیدم.ایشون لازیک عمل میکنن.
آیا این درسته که بهبودی پس از عمل لازیک بیشتر از عمل فمتولیزیک طول میکشه؟
با تشکر فراوان
دوران نقاهت فمتو خیلی از لازک کمتره ولی در بیشتر افراد با شماره های پایین نتیجه یکسانه.
فکر میکنم خود دکتر بهبودی اگر ازش بخواهید در تهران فمتو میکنه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب یاسینی سلام
من مادربزرگم را امروز بردم مطب دکتر ساوج برای معاینه و پنج شنبه نوبت زدند برای عمل.لنز را هم گفتم همان IQ ولی گفتند لنزهای دیگه‌ای هم مثل Hoya و Matrix هست می‌تونید از اونها استفاده کنید از لنز Hoya خودش تعریف زیادی کرد و گفت تقریبا فرق قیمتی با IQ نداره. آقای یاسینی این قیمت بالای لنزها به نظرتون به غیر از افزایش قیمت دلار چقدر به کم بودن اونها تو بازار بستگی داره چون دکتر گفت قبلا این لنزها حدود 180 تومان قیمتش بوده (یعنی قبل از گرون شدن دلار را گفت یا بعد از اون را؟). دیگه این که چرا برای آب مروارید دوتا چشم را با هم عمل نمی‌کنند اول قرار شد چشم راستشون را عمل کنند. یک خبر بد هم بهم دادند و وقتی گفتم می‌خوام با دستگاه infiniti عمل کنند گفت به خاطر این که شرکت فروشنده‌ی این دستگاه اپراتورش را به کلینیک صدرا معرفی نکرده اونها هم دستگاه را پس دادند.
چقدر حیف.
دستگاه infiniti دستگاه بسیار خوبیه.
لنز ها غیر از افزایش دلار شامل تغییر سود شرکت ها هم شدند.
مثلا هویا لنز ژاپنیه و نباید قیمتی حدود لنز الکان امریکا داشته باشه ولی الان قیمتش تقریبا برابره.
لنز ماتریکس ماله شرکا مدنیوم امریکاست و لنز خوبیه.
در ضمن خر دو چشم رو به دلیل افزایش ریسک عمل همزمان عمل نمی کنن در هین حالیکه باید به بیمار فرصت داد تا به لنز جدید عادت کنه.
حتما من در جریان مراحل عمل مادر بزرگتون قرار بدید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام. بهترین متخصصان جراحی چشم در تهران چه کسانی هستند؟
شما اطلاعی دارید که ایا دکتر هاشمی هنوز عمل جراحی انجام میدهند یا خیر؟

دکتر هاشمی همچنان روزهای چهارشنبه عمل میکنن.
در تهران دکتر های زبادی هستند بگید کدوم منطقه هستید تا یک دکتر به شما معرفی بکنم.

Anna12345

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
,
سلام اقای یاسینی و بقیه دوستان
من قبلا توتابستون اینجا از همه خیلی کمک گرفتم و قرار بود PRK کنم اما با وجود اینکه همه دکترا می گفتن عکست قوز قرنیه نشون نمیده ،دکتر رزم جو توی اصفهان یه اشعه کراس روی چشمم انجام داد و گفتن من مشکوکم به قوز قرنیه و اینجوری مطمئن می شیم .قرار شد اسفند دوباره عکس بگیرم بهشون نشون بدم . در حال حاضر تهران درس می خونم برای همین فرصت خوبیه که از دکتر های اینجا استفاده کنم . می دونم اینجا اطلاعات زیادی از کلینک ها و دکتر ها و ادرس ا نها بود اما متاسفانه اینقدر پیج ها زیاده که نمیشه بینش گشت . لطفا به من کلینیک های معتبر و دکتر ها یخوب رو برای مشورت و عکس گرفتن و نشون دادن عکس و بعد هم لیزیک معرفی کنین . ممنونم
چشمم هم هر دو تاش 2:25 استیگمات و 1و نیم ضعیفی داشت .

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
,
سلام اقای یاسینی و بقیه دوستان
من قبلا توتابستون اینجا از همه خیلی کمک گرفتم و قرار بود PRK کنم اما با وجود اینکه همه دکترا می گفتن عکست قوز قرنیه نشون نمیده ،دکتر رزم جو توی اصفهان یه اشعه کراس روی چشمم انجام داد و گفتن من مشکوکم به قوز قرنیه و اینجوری مطمئن می شیم .قرار شد اسفند دوباره عکس بگیرم بهشون نشون بدم . در حال حاضر تهران درس می خونم برای همین فرصت خوبیه که از دکتر های اینجا استفاده کنم . می دونم اینجا اطلاعات زیادی از کلینک ها و دکتر ها و ادرس ا نها بود اما متاسفانه اینقدر پیج ها زیاده که نمیشه بینش گشت . لطفا به من کلینیک های معتبر و دکتر ها یخوب رو برای مشورت و عکس گرفتن و نشون دادن عکس و بعد هم لیزیک معرفی کنین . ممنونم
چشمم هم هر دو تاش 2:25 استیگمات و 1و نیم ضعیفی داشت .

برای مشورت برید پیش دکتر خانلری ، مطبش تو شهرک غربه و برای عکس هم یم تونید برید کلینیک ونک یا بیمارستان نگاه.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
خوبین؟؟؟
به نظرتون من میتونم جوشکاری کنم؟؟؟مرسی

amir_naser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام و خسته نباشید برای عمل فمتو و لازک تو کلینیک بصیر تهران بهترین ها کدوم ها هستند به ترتیب اولویت

SirMasoud

Registered User
لایک‌ها
239
چقدر حیف.
دستگاه infiniti دستگاه بسیار خوبیه.
لنز ها غیر از افزایش دلار شامل تغییر سود شرکت ها هم شدند.
مثلا هویا لنز ژاپنیه و نباید قیمتی حدود لنز الکان امریکا داشته باشه ولی الان قیمتش تقریبا برابره.
لنز ماتریکس ماله شرکا مدنیوم امریکاست و لنز خوبیه.
در ضمن خر دو چشم رو به دلیل افزایش ریسک عمل همزمان عمل نمی کنن در هین حالیکه باید به بیمار فرصت داد تا به لنز جدید عادت کنه.
حتما من در جریان مراحل عمل مادر بزرگتون قرار بدید.

با سلام خدمت جناب آقای یاسینی گل
بالاخره پنجشنبه چشم راست مادربزرگم را دکتر ساوج عمل کرد و دیروز هم معاینه بعد از عمل را انجام دادند و قرار شده که یک شنبه هفته آینده هم چشم چپشون را عمل کنند.
روز پنجشنبه که کارهای عملشون را می‌کردم برای تهیه لنز با این که خود دکتر هم لنز IQ را نوشته بود که تهیه بشه ولی مسئول کلینیک گفت که لنز IQ با شماره 7 موجود نداریم و به جای اون لنز آلکان مدل وان داد. من از خود اون طرف پرسیدم گفت این نوع لنز بهتر از از IQ هم هست. قیمتش هم 470 حساب کرد (کل هزینه عمل با داشتن بیمه تکمیلی با احتساب قیمت لنز 504 هزار تومان شد که فکر کنم بعد از گرفتن صورت حساب از سوی کلینیک یه مقداریشو پس می‌دهند) من دیروز که از خود دکتر در مورد لنز پرسیدم گفت که فرق این لنز با IQ در رنگشونه که یکی سفیده و یک زرده و بعضیا میگن یکیش روزش بهتر و یکی دیگه شبش و خلاصه فرقی با هم ندارند. من یک عکسی هم از جعبه‌ی لنز گرفتم شما ببینید.

فایل های ضمیمه

• 2014-02-13-749-3.jpg
    2014-02-13-749-3.jpg
    229.5 KB · نمایش ها: 8

doos aziz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقای یاسینی سلام
از راهنمایی های خوبتون ممنون . چند تا سایت خارجی تحقیق کردم دیدم روش های prk advance رو با دستگاه هایی که wavefrontدارن انجام میدن . شما اطلاع دارین این دستگاههای allegretoازش این روش برخوردارن ؟ دکترها برای لازک هم ازش استفاده میکنن؟ یا بخاطر ت ح ری م ندارنش.
درضمن من خیلی گلمژه میزنم ممکنه برای عمل مشکلی باشه؟

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
من الان سه ماه از کشیدن بخیه هام میگذره
آیا برای کار میتونم به عسلویه برم؟؟؟ممنون

haghighat123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باعرض سلام و احترام خدمت آقای یاسینی عزیز
شاید من را به خاطر داشته باشید. شماره چشمانم 10- هستند . هرکدام 1.75 آستیگمات دارند. چند وقت پیش به دکتر طاهری در نور مراجعه کردم.
دکتر طاهری به من گفت: باید لنز بزاری،چون با لیزر فقط 8 شماره از چشمانت اصلاح می شود. من اصرار به لنز آرتیفلکس کردم. ایشان گفت : تو دو راه داری :

1 - لنز آرتیفلکس ساده بزاری ( قیمت لنزها 3.5 میلیون تومان است و موجود است ).چون چشمانت را برای لنز برش میزنم. معمولا 0.5 یا 0.75 از آستیگمات چشمانت خوب می شود. اگر چیزی از آستیگمات ( شاید حدود 1 از آستیگمات بماند )باقی ماند شش ماه بعد بیا لیزیک کن.

2- لنز آرتیفلکس توریک بزاری ( قیمت لنزها 7 میلیون تومان است و 6 ماه طول می کشد تا شرکت از آمریکا بیاورد )
با این روش آستیگمات هم از بین می رود. ولی لنزهای آرتیفلکس توریک برای آستیگمات تلورانس
0.5
+- را دارند یعنی شاید 0.5 از آستیگمات تو بماند!!!!!!!!

به نظر شما من کدام روش را انتخاب کنم؟
آیا این حرف صحیح است که لنزهای آرتیفلکس توریک ضریب خطای 0.5 برای آستیگمات دارند. آیا ممکن است که بعد از استفاده از لنزهای توریک 0.5 از آ ستیگمات من بماند؟

ila1364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من دو روز پیش رفتم کلینیک بصیر پیش دکتر رمضان زاده برای معاینه و تعیین عمل چشم
بعد از ازمایشات متعدد مشخص شد که قرینه های چشمم 476 و 483 میکرون هست .
با نظر دکتر برای رفع عیوب چشم من بایستی حدود 40 میکرون از قرنیه چشام برداشته بشه که الباقی حدود 440 میکرون هست .
========
به گفته دکتر ، حداقل باید 420 میکرون از قرنیه باقی بمونه بعد از عمل
حال با توجه به نزدیک حداقل باقی موندن قرنیه چشام بعد از عمل
*** آیا خطری بعد از عمل وجود داره ؟ نازک شدن زیاد قرنیه چه عوارضی داره ؟
**** کلا به خاطر کم ماندن مقدار میکرون قرنیه بعد از عمل ، من نگرانم که بعدا اتفاقی بیافته ... به نظر شما مشکلی هست یا نه برم و عمل کنم ؟

**** فوتبال و پرورش اندام بعد از عمل مشکلی ایجاد میکنه ؟ منظورم بعداز حدود 2 ماه
**** کار من تاسیساتیه و با گرد و خاک و جوشکاری و سرما و گرما و بخار و. . سرو کار دارم ، ایا این کارا بعدها دچار مشکل میکنه منو ؟
**** نوع عمل هم لازک با کارت t.s تعیین شده . میشه یه توضیحی هم در این مورد بدین ؟
و ضمنا برا شنبه هم وقت عمل دادن ((3 اسفند ))

ممنون میشم زودتر جوابتونو بدونم - چون مشورت باشما ارزش زیادی داره

Last edited:

ila1364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من دو روز پیش رفتم کلینیک بصیر پیش دکتر رمضان زاده برای معاینه و تعیین عمل چشم
بعد از ازمایشات متعدد مشخص شد که قرینه های چشمم 476 و 483 میکرون هست .
با نظر دکتر برای رفع عیوب چشم من بایستی حدود 40 میکرون از قرنیه چشام برداشته بشه که الباقی حدود 440 میکرون هست .
========
به گفته دکتر ، حداقل باید 420 میکرون از قرنیه باقی بمونه بعد از عمل
حال با توجه به نزدیک حداقل باقی موندن قرنیه چشام بعد از عمل
*** آیا خطری بعد از عمل وجود داره ؟ نازک شدن زیاد قرنیه چه عوارضی داره ؟
**** کلا به خاطر کم ماندن مقدار میکرون قرنیه بعد از عمل ، من نگرانم که بعدا اتفاقی بیافته ... به نظر شما مشکلی هست یا نه برم و عمل کنم ؟

**** فوتبال و پرورش اندام بعد از عمل مشکلی ایجاد میکنه ؟ منظورم بعداز حدود 2 ماه
**** کار من تاسیساتیه و با گرد و خاک و جوشکاری و سرما و گرما و بخار و. . سرو کار دارم ، ایا این کارا بعدها دچار مشکل میکنه منو ؟
**** نوع عمل هم لازک با کارت t.s تعیین شده . میشه یه توضیحی هم در این مورد بدین ؟
و ضمنا برا شنبه هم وقت عمل دادن ((3 اسفند ))

ممنون میشم زودتر جوابتونو بدونم - چون مشورت باشما ارزش زیادی داره
سلام
منتظر جوابتونم

بالا