• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

word 123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام جناب یاسینی عزیز اول تشکر واسه فروم خوبی که راه انداختید چند تا سوال داشتم خدمتتون :

1.بیمارستان فارابی واسه عمل مناسبه ؟ هزینه عمل چقدره توش ؟ بیمارستان میلاد چطور ؟

شماره چشم 7 و 7.25 ( با استیکمات ) هستش جدیدا ام معاف شدم از سربازی 20 سالمه فک میکنید بیمه پول عمل رو میده ؟ با تشکر

Last edited:

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
آقای یاسینی خدا خیرتون بده بابت کمک
امروز به شرکت بیمه البرز که بیمه طرف قرار داد ما هست زنگ زدم و در مورد پرداخت هزینه لنز سوال کردم.
کارشناس بیمه گفت که اگر عمل توی بیمارستان و با بیهوشی و بستری توسط متخصص انجام شود تا سقف 4 میلیون خسارت رو پرداخت میکنیم و گفت که لنز باید از نوع طبی باشه (در ضمن بیمه ما از نوع تکمیلی هست)

حالا به نظر شما عمل کاشت لنز برای من شامل بیمارستان و با بیهوشی و بستری و لنز از نوع طبی هست که بتونم از بیمه هزینه درمانم رو بگیرم؟؟؟ممنونم

mr67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت جناب آقاى یاسینی
بین فارابی و کلینیک رازی کدوم رو پیشنهاد میکنید
در فارابی دکتر سید فرزاد محمدی و در رازی دکتر فتوحی مد نظرم هست
حالا نمیدونم انتخاب درستی هست یا نه
ممنون میشم راهنمایی کنید

take

Registered User
لایک‌ها
100
جناب یاسینی ممنون میشم اگر قیمت حدودی از عملهای چشم در حال حاضر بدید

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام خدمت آقای دکتر
یک مشکل داشتم .بنده پارسال برای عمل لازک به تهران رفتم خدمت دکتر هاشمیان با معاینه بنده فرمودند که شما قوز قرنیه دارید و نمی توان عمل کرد چند وقت بعد به اصفهان مراجعه کردم و خدمت دکتر احمدیان و دکتر جمشیدی فارسانی رفتم آقا ی احمدیان در همان تاریخ با توجه به معاینه بنده گفتند عمل تیشو سیوینگ برای چشم شما ضرر ندارد اما آقای جمشیدی به دلیل سابقه قوز قرنیه در خانواده گفتند یک سال صبر کنم بعد یک سال میفرمایند که قوز قرنیه شما فیکس شده و تغییری ندارد در نتیجه می توان شما را عمل نمود حالا بنده را راهنمایی بفرمائید که آیا مشکلی ندارد که من با درصد قوز قرنیه پائین اما فیکس شده عمل تیشو سیو را انجام دهم از ریسک عمل به خاطر اینکه دکتر هاشمیان گفتند اگر با قوز قرنیه عمل کنم چشم من خرابتر می شود میترسم لطفا مرا راهنمایی کنید در ضمن چشم بنده دارالی آستیکمات بالاست

آیا کتر حواد هاشمیان منظورتونه. در بیمارستان رسول؟
اگر ایشون فرمودند به حرفشون شدیدا گوش کنید. تجربشون به مراتب از خیلی دکتر های دیگه بشتره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با عرض سلام و احترام خدمت آقای یاسینی
چشم چپ من کمی افتادگی پلک دارد. نمی دانم باید عمل شود یا نه ؟ لطفا یک پزشک خوب در ضمینه جراحی پلک در تهران به معرفی کنید.
ممنونم
افتادگی پلک بستیگ به میزان کاهش دید شما و زیبایی بررسی میشه و بعد دکتر تصمیم می گیره که شما رو عمل بکنه یا نه. می تونید برید پیش دکتر های استرابیسم در تهران فکر می کنم یکی از بهترین ها دکتر رحیمی هستند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
جناب یاسینی بزرگوار،امروز رفتم پیش دکتر صلوتی گفت آستیگماتیسمت بالاست،نمیشه لیزیک کرد!!!باید چشمت رو برش لیزر بزنم که آستیگماتیسمت پایین بیاد و لنز برات بکارم و چشمت رو صفر کنم.
حالا قیمت این لنز چنده؟؟؟
آیا با برش زدن قرنیه و گذاشتن لنز هم آستیگماتیسمم صفر میشه و هم شماره چشمم؟؟؟(میزان ضعیفی)
هزینه برش لیزر چنده؟؟؟

قیمت اینگونه لنزها چنده و بر چه اساسی قیمت بندی میشه؟؟؟
آیا بیمه قبول میکنه که هزینه رو پرداخت کنه؟؟؟
آیا احتیاج به مراقبت داره؟؟؟دوران نقاهت طولانی داره؟؟؟
آیا روش مطمعنی برای رسیدن به دید مطلوب هست؟؟؟
این عمل باید توی بیمارستان انجام بشه؟؟؟
لنز رو توی تخم چشم بخیه میکنند؟؟؟
در آخر لطفاً جواب تک تک سوالاتم رو بدین لطفاً
انشالله که خداوند شما را به درجات عالی در این دنیا و در آن دنیا برساند.با نهایت ادب و احترام

این شماره چشم راستم که عمل شده(سه ماه قبل)

90176082895457433648.jpg

اینم امروز که رفتم دکتر

43898703243695913314.jpg

برش لیزر که کمی اقراغه. ولی کاشت لنز یکی از روشهای دسمان آستیگمات بالا و شماره های بالای چشمه.
والا قیمتش خیلی بالاست. الان شنیدم که قیمت لنز های ارتیزان جفتی 4 میلیون و ارتی فلکس جفتی 7 میلیون در میاد.
ولی این روش درمان خیلی خوبیه میشه اونرو عینک کوچیکی در نظر گرفت که در چشم کار گذاشته میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
یک سوال دارم اونم اینه که دکتر برای برش لیزری و کاشت لنز در چشمم به نظرتون چه قیمت دستمزد میگیره؟؟؟متشکرم

تقریبا نزدیک 1 تومن هم دستمزد می گیرن. این روش درمان خیلی پر خرجیه متاسفانه.

در ضمن برش با لیزر انجام نمیشه نمیدونم این قضیه لیزر چیه دیگه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با عرض سلام و احترام خدمت آقای یاسینی
چشم چپ من کمی افتادگی پلک دارد. نمی دانم باید عمل شود یا نه ؟ لطفا یک پزشک خوب در ضمینه جراحی پلک در تهران به معرفی کنید.
از بین دکترهای بیمارستان نور : دکتر فرحی - دکتر توکلی زاده - دکتر عرفانیان کدامیک را شما توصیه می کنید؟ آیا این پزشکان خوبند یا پزشک بهتری را پیشنهاد می کنید؟
با سپاس
دکتر فرحی دکتر خیلی خوبیه. در عین خال آدم خوبی هم هست. می تویند برید پیش ایشون برای ویزیت اولیه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی عزیز اول تشکر واسه فروم خوبی که راه انداختید چند تا سوال داشتم خدمتتون :

1.بیمارستان فارابی واسه عمل مناسبه ؟ هزینه عمل چقدره توش ؟ بیمارستان میلاد چطور ؟

شماره چشم 7 و 7.25 ( با استیکمات ) هستش جدیدا ام معاف شدم از سربازی 20 سالمه فک میکنید بیمه پول عمل رو میده ؟ با تشکر

اگر یک ماه قبل می پرسید جواب متفاوتی می دادم.
ولی به درخواست یکی از بچه ها یک وقتی گرفتم از دکتر جباروند و رفتم خوی ایشون رو دیدم (ریاست بیمارستان فارابی) ایشون به من اطمینان داد که در بیمارستان فارابی عمل لیزر توسط اساتید انجام میشه پس جواب من بله است. این مرکز برای عمل عالیه و قیمتش هم خیلی کمه.
اول برید برای معافیت و بعد عمل کنید.
در ضمن بیمه پول عمل شما رو میده.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
آقای یاسینی خدا خیرتون بده بابت کمک
امروز به شرکت بیمه البرز که بیمه طرف قرار داد ما هست زنگ زدم و در مورد پرداخت هزینه لنز سوال کردم.
کارشناس بیمه گفت که اگر عمل توی بیمارستان و با بیهوشی و بستری توسط متخصص انجام شود تا سقف 4 میلیون خسارت رو پرداخت میکنیم و گفت که لنز باید از نوع طبی باشه (در ضمن بیمه ما از نوع تکمیلی هست)

حالا به نظر شما عمل کاشت لنز برای من شامل بیمارستان و با بیهوشی و بستری و لنز از نوع طبی هست که بتونم از بیمه هزینه درمانم رو بگیرم؟؟؟ممنونم

بله تمام موارد به شما مربوط میشه. فقط فکر می کنم بیمه شاید هزینه لنز رو نده باید سوال کنید. لنز های آرتیزان طبی محسوب نمیشن بیشتر زیبایی محسوب میشن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام خدمت جناب آقاى یاسینی
بین فارابی و کلینیک رازی کدوم رو پیشنهاد میکنید
در فارابی دکتر سید فرزاد محمدی و در رازی دکتر فتوحی مد نظرم هست
حالا نمیدونم انتخاب درستی هست یا نه
ممنون میشم راهنمایی کنید
هر دو دکتر خوب هستند ولی چرا نمب رید سراغ اساتید. مثلا در فارابی برید پیش دکتر بهشت نژاد و در رازی برید پیش دکتر فلاح .

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب یاسینی ممنون میشم اگر قیمت حدودی از عملهای چشم در حال حاضر بدید

بستگی کامل به مرکز و دکتر داره.
از 1.4 در فارابی تا 6 میلیون در نور عمل می کنن. میشه گفت تقریبا عملها شبیه هم هستند وبیشتر هزینه صرف زیبایی مرکز و هزینه دکتر و نوع عمل میشه.
مثلا لازک ماکزیمم تا 2.5 میلیون می گیرن ولی فمتو رو از 3 میلیون به بالا می گیرن.

haghighat123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و تشکر از شما
من افتادگی پلک دارم. شما فرمودید: دکتر فرحی . متاسفانه وقت ایشان تا 3-2ماه آینده پر است.
لطفا پزشک دیگری معرفی کنید. دکتر ابوالفضل رحیمی که فرمودید. ، شما کار ایشان را تایید می کنید؟ آیا ایشان در حد دکتر فرحی هستند؟

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
برش لیزر که کمی اقراغه. ولی کاشت لنز یکی از روشهای دسمان آستیگمات بالا و شماره های بالای چشمه.
والا قیمتش خیلی بالاست. الان شنیدم که قیمت لنز های ارتیزان جفتی 4 میلیون و ارتی فلکس جفتی 7 میلیون در میاد.
ولی این روش درمان خیلی خوبیه میشه اونرو عینک کوچیکی در نظر گرفت که در چشم کار گذاشته میشه.
سلام
ممنون
منظورتون از اینکه فرمودین
برش لیزر که کمی اقراغه
یعنی چی؟؟؟
کدوم یک از این دو لنز کارایی بهتری دارند؟؟؟
برای من از چه لنزی استفاده میشه؟؟؟خدا خیرتون بده

Last edited:

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
بله تمام موارد به شما مربوط میشه. فقط فکر می کنم بیمه شاید هزینه لنز رو نده باید سوال کنید. لنز های آرتیزان طبی محسوب نمیشن بیشتر زیبایی محسوب میشن.
از کجا سوال کنم که لنز ارتیزان طبی محسوب میشه یا نه؟؟؟
در ضمن چه لنزی برای من استفاده میشه؟؟؟متشکرم

POTK

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
دکتر محسن هفده تنی جراح و متخصص بیماریهای چشم می شناسین؟
گویا در بیمارستان رازی عمل می کنن

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
تقریبا نزدیک 1 تومن هم دستمزد می گیرن. این روش درمان خیلی پر خرجیه متاسفانه.

در ضمن برش با لیزر انجام نمیشه نمیدونم این قضیه لیزر چیه دیگه.
برش با چی انجام میشه؟؟؟
برای چی برش میزنند؟؟؟
هزینه برش رو بیمه میده؟؟؟ممنون

masoo

Registered User
لایک‌ها
28

منکه فقط میخوام چشم راست رو لنز بزارم پس با این تفاسیر شما لنزم میشه دو میلیون؟؟؟ممنون

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
علت قیمت بالای ارتی فلکس نسبت به آرتیزان چیه؟؟؟ممنونم

بالا