سلام
خوبین؟؟؟
به نظرتون من میتونم جوشکاری کنم؟؟؟مرسی
می خوای چشمهاتو با سیخ سوراخ کنی خیالت راحت بشه!
شوخی کردم می تونی جوشکاری کنی ولی باید تمام نکات ایمنی رو رعایت کنی.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
سلام
خوبین؟؟؟
به نظرتون من میتونم جوشکاری کنم؟؟؟مرسی
دکتر رمضان زاده و دکتر شجاعیبا عرض سلام و خسته نباشید برای عمل فمتو و لازک تو کلینیک بصیر تهران بهترین ها کدوم ها هستند به ترتیب اولویت
با سلام خدمت جناب آقای یاسینی گل
بالاخره پنجشنبه چشم راست مادربزرگم را دکتر ساوج عمل کرد و دیروز هم معاینه بعد از عمل را انجام دادند و قرار شده که یک شنبه هفته آینده هم چشم چپشون را عمل کنند.
روز پنجشنبه که کارهای عملشون را میکردم برای تهیه لنز با این که خود دکتر هم لنز IQ را نوشته بود که تهیه بشه ولی مسئول کلینیک گفت که لنز IQ با شماره 7 موجود نداریم و به جای اون لنز آلکان مدل وان داد. من از خود اون طرف پرسیدم گفت این نوع لنز بهتر از از IQ هم هست. قیمتش هم 470 حساب کرد (کل هزینه عمل با داشتن بیمه تکمیلی با احتساب قیمت لنز 504 هزار تومان شد که فکر کنم بعد از گرفتن صورت حساب از سوی کلینیک یه مقداریشو پس میدهند) من دیروز که از خود دکتر در مورد لنز پرسیدم گفت که فرق این لنز با IQ در رنگشونه که یکی سفیده و یک زرده و بعضیا میگن یکیش روزش بهتر و یکی دیگه شبش و خلاصه فرقی با هم ندارند. من یک عکسی هم از جعبهی لنز گرفتم شما ببینید.
الگرتو به صورت wavefront عمل میکنه و تحریم در این دستگاه تاثیر نذاشته چون شرکت صوفیا طب به صورت رسمی داره این دستگاه رو وارد میکنه.آقای یاسینی سلام
از راهنمایی های خوبتون ممنون . چند تا سایت خارجی تحقیق کردم دیدم روش های prk advance رو با دستگاه هایی که wavefrontدارن انجام میدن . شما اطلاع دارین این دستگاههای allegretoازش این روش برخوردارن ؟ دکترها برای لازک هم ازش استفاده میکنن؟ یا بخاطر ت ح ری م ندارنش.
درضمن من خیلی گلمژه میزنم ممکنه برای عمل مشکلی باشه؟
سلام
من الان سه ماه از کشیدن بخیه هام میگذره
آیا برای کار میتونم به عسلویه برم؟؟؟ممنون
باعرض سلام و احترام خدمت آقای یاسینی عزیز
شاید من را به خاطر داشته باشید. شماره چشمانم 10- هستند . هرکدام 1.75 آستیگمات دارند. چند وقت پیش به دکتر طاهری در نور مراجعه کردم.
دکتر طاهری به من گفت: باید لنز بزاری،چون با لیزر فقط 8 شماره از چشمانت اصلاح می شود. من اصرار به لنز آرتیفلکس کردم. ایشان گفت : تو دو راه داری :
1 - لنز آرتیفلکس ساده بزاری ( قیمت لنزها 3.5 میلیون تومان است و موجود است ).چون چشمانت را برای لنز برش میزنم. معمولا 0.5 یا 0.75 از آستیگمات چشمانت خوب می شود. اگر چیزی از آستیگمات ( شاید حدود 1 از آستیگمات بماند )باقی ماند شش ماه بعد بیا لیزیک کن.
2- لنز آرتیفلکس توریک بزاری ( قیمت لنزها 7 میلیون تومان است و 6 ماه طول می کشد تا شرکت از آمریکا بیاورد )
با این روش آستیگمات هم از بین می رود. ولی لنزهای آرتیفلکس توریک برای آستیگمات تلورانس
0.5+- را دارند یعنی شاید 0.5 از آستیگمات تو بماند!!!!!!!!
به نظر شما من کدام روش را انتخاب کنم؟
آیا این حرف صحیح است که لنزهای آرتیفلکس توریک ضریب خطای 0.5 برای آستیگمات دارند. آیا ممکن است که بعد از استفاده از لنزهای توریک 0.5 از آ ستیگمات من بماند؟
باعرض سلام و احترام خدمت آقای یاسینی عزیز. از پاسخ شما سپاسگذارم. خودم زنگ زدم به شرکت و قیمت لنزها را گرفتم : " شرکت سپاهان سامع " . سوال اصلی من این است . کدام روش را انتخاب کنم؟
شماره چشمانم 10- هستند . هرکدام 1.75 آستیگمات دارند. چند وقت پیش به دکتر طاهری در نور مراجعه کردم.
دکتر طاهری به من گفت: ایشان گفت : تو دو راه داری :
1 - لنز آرتیفلکس ساده ( 3میلیون)بزاری .چون چشمانت را برای لنز برش میزنم. معمولا 0.5 یا 0.75 از آستیگمات چشمانت خوب می شود. اگر چیزی از آستیگمات ( شاید حدود 1 از آستیگمات بماند )باقی ماند شش ماه بعد بیا لیزیک کن.
2- لنز آرتیفلکس توریک ( 7 میلیون ) بزاری . با این روش آستیگمات هم از بین می رود. ولی لنزهای آرتیفلکس توریک برای آستیگمات تلورانس0.5+- را دارند یعنی شاید 0.5 از آستیگمات تو بماند!!!!!!!!
به نظر شما من کدام روش را انتخاب کنم؟ ( آرتیفلکس ساده + شش ماه بعد لیزیک یا آرتیفلکس توریک )
سلام آقای یاسینی
خسته نباشید
یکی از دوستان بنده سرباز هست و قصد عمل چشم داره
وضعیت مالی خوبی ایشان ندارند و توانایی عمل های جدید و گرانقیمت رو نداره
شما کدام نوع عمل و کدام بیمارستان رو معرفی می کنید
لایزیک رو گویا بقیه الله 1.300 قیمت داده ، قیمت آزاد 1.600 بوده
شما کدام بیمارستان و دکتر رو توصیه می کنید ؟
با تشکر
سلام اقای یاسینی
شماره چشمم 3.5 هست هردو.استیگماتم 1.5 و 0.75 هست 26سال دارم.
چه عملی و کجا پیشنهاد می کنید یه توضیحی هم راجع به عملهای مختلف بدین
بیمه تامین اجتماعی و نیروهای مسلح چجوری حساب می کنن؟
خیلی متشکرم
ممنونمتاسفانه شماره چشمتون برای پوشش بیمه کافی نیست.
شماره چشمتون خیلی بالا نیست برای همین می تونید راحت عمل کنید.
به نظرم برای شما عمل prk یا لازک مناسبه.
هر دو تا عمل شبیه هم هستند و به مرکزی که می رید برای عمل بستگی دارند.
اطلاعات در امضام من هست بازم اگر لازم بود بگید که توضیح بیشتری بدم.
ممنون
ولی امکان دسترسی به پستهانون وجود نداره و همش لینک به صفحه اول. لطفا اصلاحشون کنید که دستمون برسه.
بیمارستان و دکتر هم معرفی کنین ممنون می شم
با توجه به اینکه عید می خوام برم مسافرت صلاح هستش که قبل از عید عمل کنم؟
دکتر هاشمی همچنان روزهای چهارشنبه عمل میکنن.
در تهران دکتر های زبادی هستند بگید کدوم منطقه هستید تا یک دکتر به شما معرفی بکنم.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk[/quot
من شنیدم که کلینک نور خیلی مجهز است و برای عمل مناسبه. من میخواستم انجا عمل کنم. نظر شما چیه؟
اگه اونجا مناسبه لطفا دکتر خوب اونجا را بهم معرفی کنید.
برای عمل توسط دکتر هاشمی باید معرف داشت؟یا میشه از ایشون وقت گرفت؟
ممنون