• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
خوبین؟؟؟
به نظرتون من میتونم جوشکاری کنم؟؟؟مرسی

می خوای چشمهاتو با سیخ سوراخ کنی خیالت راحت بشه!
شوخی کردم می تونی جوشکاری کنی ولی باید تمام نکات ایمنی رو رعایت کنی.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با عرض سلام و خسته نباشید برای عمل فمتو و لازک تو کلینیک بصیر تهران بهترین ها کدوم ها هستند به ترتیب اولویت
دکتر رمضان زاده و دکتر شجاعی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام خدمت جناب آقای یاسینی گل
بالاخره پنجشنبه چشم راست مادربزرگم را دکتر ساوج عمل کرد و دیروز هم معاینه بعد از عمل را انجام دادند و قرار شده که یک شنبه هفته آینده هم چشم چپشون را عمل کنند.
روز پنجشنبه که کارهای عملشون را می‌کردم برای تهیه لنز با این که خود دکتر هم لنز IQ را نوشته بود که تهیه بشه ولی مسئول کلینیک گفت که لنز IQ با شماره 7 موجود نداریم و به جای اون لنز آلکان مدل وان داد. من از خود اون طرف پرسیدم گفت این نوع لنز بهتر از از IQ هم هست. قیمتش هم 470 حساب کرد (کل هزینه عمل با داشتن بیمه تکمیلی با احتساب قیمت لنز 504 هزار تومان شد که فکر کنم بعد از گرفتن صورت حساب از سوی کلینیک یه مقداریشو پس می‌دهند) من دیروز که از خود دکتر در مورد لنز پرسیدم گفت که فرق این لنز با IQ در رنگشونه که یکی سفیده و یک زرده و بعضیا میگن یکیش روزش بهتر و یکی دیگه شبش و خلاصه فرقی با هم ندارند. من یک عکسی هم از جعبه‌ی لنز گرفتم شما ببینید.

ببخشید کمی دیر شد.
لنز ها با هم فرق دارند به طور کلی.
ولی مهم نیست لنز iq یک لنز اسفریکه که دید شب بسیار بسیار زیادی داره.
ولی یک مشکل بزرگ داره و اون اینکه رنگش زرده برای همین بیمار دنیار رو کمی زرد میبینه.
از مادر بزرگتون بپرسبد ایا دنیا به نظرش کمی ابی رنگ نشده.
اگر گفت بله بهش بگید که دنیا قبلا هم ابی بوده ولی به دلیل رنگ زرد لنز انسان در لیماری اب مروارید اینطوری میدیده.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی سلام
از راهنمایی های خوبتون ممنون . چند تا سایت خارجی تحقیق کردم دیدم روش های prk advance رو با دستگاه هایی که wavefrontدارن انجام میدن . شما اطلاع دارین این دستگاههای allegretoازش این روش برخوردارن ؟ دکترها برای لازک هم ازش استفاده میکنن؟ یا بخاطر ت ح ری م ندارنش.
درضمن من خیلی گلمژه میزنم ممکنه برای عمل مشکلی باشه؟
الگرتو به صورت wavefront عمل میکنه و تحریم در این دستگاه تاثیر نذاشته چون شرکت صوفیا طب به صورت رسمی داره این دستگاه رو وارد میکنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من الان سه ماه از کشیدن بخیه هام میگذره
آیا برای کار میتونم به عسلویه برم؟؟؟ممنون

صبر کن.
با دکتر مشورت کن.
فکر کردم می خواستی بری برای پرستاری.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
باعرض سلام و احترام خدمت آقای یاسینی عزیز
شاید من را به خاطر داشته باشید. شماره چشمانم 10- هستند . هرکدام 1.75 آستیگمات دارند. چند وقت پیش به دکتر طاهری در نور مراجعه کردم.
دکتر طاهری به من گفت: باید لنز بزاری،چون با لیزر فقط 8 شماره از چشمانت اصلاح می شود. من اصرار به لنز آرتیفلکس کردم. ایشان گفت : تو دو راه داری :

1 - لنز آرتیفلکس ساده بزاری ( قیمت لنزها 3.5 میلیون تومان است و موجود است ).چون چشمانت را برای لنز برش میزنم. معمولا 0.5 یا 0.75 از آستیگمات چشمانت خوب می شود. اگر چیزی از آستیگمات ( شاید حدود 1 از آستیگمات بماند )باقی ماند شش ماه بعد بیا لیزیک کن.

2- لنز آرتیفلکس توریک بزاری ( قیمت لنزها 7 میلیون تومان است و 6 ماه طول می کشد تا شرکت از آمریکا بیاورد )
با این روش آستیگمات هم از بین می رود. ولی لنزهای آرتیفلکس توریک برای آستیگمات تلورانس
0.5
+- را دارند یعنی شاید 0.5 از آستیگمات تو بماند!!!!!!!!

به نظر شما من کدام روش را انتخاب کنم؟
آیا این حرف صحیح است که لنزهای آرتیفلکس توریک ضریب خطای 0.5 برای آستیگمات دارند. آیا ممکن است که بعد از استفاده از لنزهای توریک 0.5 از آ ستیگمات من بماند؟

ارتیفلکس معمولا بهتره. درصد تولرانس خطا خیلی کمه و نباید زیاد نگران باشید. ولی قیمت رو ببین.
از دکتر بپرسید کدوم شرکت وارد کننده این لنزه که اینقدر گرونه. ما با دلار 900 تومن می فروختیم دانه ای 450 تومن چطور شده 7 میلیون!!!!

haghighat123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باعرض سلام و احترام خدمت آقای یاسینی عزیز. از پاسخ شما سپاسگذارم. خودم زنگ زدم به شرکت و قیمت لنزها را گرفتم : " شرکت سپاهان سامع " . سوال اصلی من این است . کدام روش را انتخاب کنم؟
شماره چشمانم 10- هستند . هرکدام 1.75 آستیگمات دارند. چند وقت پیش به دکتر طاهری در نور مراجعه کردم.
دکتر طاهری به من گفت: ایشان گفت : تو دو راه داری :
1 - لنز آرتیفلکس ساده ( 3میلیون)بزاری .چون چشمانت را برای لنز برش میزنم. معمولا 0.5 یا 0.75 از آستیگمات چشمانت خوب می شود. اگر چیزی از آستیگمات ( شاید حدود 1 از آستیگمات بماند )باقی ماند شش ماه بعد بیا لیزیک کن.

2- لنز آرتیفلکس توریک ( 7 میلیون ) بزاری . با این روش آستیگمات هم از بین می رود. ولی لنزهای آرتیفلکس توریک برای آستیگمات تلورانس0.5+- را دارند یعنی شاید 0.5 از آستیگمات تو بماند!!!!!!!!

به نظر شما من کدام روش را انتخاب کنم؟ ( آرتیفلکس ساده + شش ماه بعد لیزیک یا آرتیفلکس توریک )

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
باعرض سلام و احترام خدمت آقای یاسینی عزیز. از پاسخ شما سپاسگذارم. خودم زنگ زدم به شرکت و قیمت لنزها را گرفتم : " شرکت سپاهان سامع " . سوال اصلی من این است . کدام روش را انتخاب کنم؟
شماره چشمانم 10- هستند . هرکدام 1.75 آستیگمات دارند. چند وقت پیش به دکتر طاهری در نور مراجعه کردم.
دکتر طاهری به من گفت: ایشان گفت : تو دو راه داری :
1 - لنز آرتیفلکس ساده ( 3میلیون)بزاری .چون چشمانت را برای لنز برش میزنم. معمولا 0.5 یا 0.75 از آستیگمات چشمانت خوب می شود. اگر چیزی از آستیگمات ( شاید حدود 1 از آستیگمات بماند )باقی ماند شش ماه بعد بیا لیزیک کن.

2- لنز آرتیفلکس توریک ( 7 میلیون ) بزاری . با این روش آستیگمات هم از بین می رود. ولی لنزهای آرتیفلکس توریک برای آستیگمات تلورانس0.5+- را دارند یعنی شاید 0.5 از آستیگمات تو بماند!!!!!!!!

به نظر شما من کدام روش را انتخاب کنم؟ ( آرتیفلکس ساده + شش ماه بعد لیزیک یا آرتیفلکس توریک )

اگر هرینه لنز آرتیفلکس براتون مهم نیست حتما آرتی فلکس رو انتخاب کنید.
قطر اپتیک لنز های سری آرتیزات 6 میلیمتره برای همن مجبورن یک برش شش میلیمتری در قرنیه ایجاد کنن که بتونن لنز رو وارد کنند (لنز از جنس pmma هست و نمیشه تاش کرد) ولی لنز های ارتیفلکس سیلیکونی هستند برای همین می تونن اون رو لول کنن و از یک برش 2.5 میلیمتری بفرست داخل .
چون برش 6 میلیمتری برای آرتیزان نیاز به سوچور (بخیه ) داره همیشه کمی آستیگمات بعد از عمل باقی می مونه که مطمئنم از تلورانس 0.5 ارتیفکس خیلی بیشتره.
اگر قیمتب راوتون مهم نیست آرتی فلکس رو انتخاب کن.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
سلام آقای یاسینی
خسته نباشید
یکی از دوستان بنده سرباز هست و قصد عمل چشم داره
وضعیت مالی خوبی ایشان ندارند و توانایی عمل های جدید و گرانقیمت رو نداره
شما کدام نوع عمل و کدام بیمارستان رو معرفی می کنید
لایزیک رو گویا بقیه الله 1.300 قیمت داده ، قیمت آزاد 1.600 بوده
شما کدام بیمارستان و دکتر رو توصیه می کنید ؟
با تشکر

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
خسته نباشید
یکی از دوستان بنده سرباز هست و قصد عمل چشم داره
وضعیت مالی خوبی ایشان ندارند و توانایی عمل های جدید و گرانقیمت رو نداره
شما کدام نوع عمل و کدام بیمارستان رو معرفی می کنید
لایزیک رو گویا بقیه الله 1.300 قیمت داده ، قیمت آزاد 1.600 بوده
شما کدام بیمارستان و دکتر رو توصیه می کنید ؟
با تشکر

اگر سربازه بهترین مرکز برای عمل همون بقیه الله. این جرکز بسیار مجهزه.
اگر میتونه با دکتر نادری وقت بگیره. بگید سلام من رو برسونه و قضیه مالی رو بگه. فکر کنم شاید حتی بتونه ارزونتر هم عمل کنه.
در ضمن فارابی فکر کنم 1100 میگیره برای لازک.

POTK

Registered User
لایک‌ها
19
سلام اقای یاسینی
شماره چشمم 3.5 هست هردو.استیگماتم 1.5 و 0.75 هست 26سال دارم.
چه عملی و کجا پیشنهاد می کنید یه توضیحی هم راجع به عملهای مختلف بدین
بیمه تامین اجتماعی و نیروهای مسلح چجوری حساب می کنن؟
خیلی متشکرم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقای یاسینی
شماره چشمم 3.5 هست هردو.استیگماتم 1.5 و 0.75 هست 26سال دارم.
چه عملی و کجا پیشنهاد می کنید یه توضیحی هم راجع به عملهای مختلف بدین
بیمه تامین اجتماعی و نیروهای مسلح چجوری حساب می کنن؟
خیلی متشکرم

متاسفانه شماره چشمتون برای پوشش بیمه کافی نیست.
شماره چشمتون خیلی بالا نیست برای همین می تونید راحت عمل کنید.
به نظرم برای شما عمل prk یا لازک مناسبه.
هر دو تا عمل شبیه هم هستند و به مرکزی که می رید برای عمل بستگی دارند.
اطلاعات در امضام من هست بازم اگر لازم بود بگید که توضیح بیشتری بدم.

POTK

Registered User
لایک‌ها
19
متاسفانه شماره چشمتون برای پوشش بیمه کافی نیست.
شماره چشمتون خیلی بالا نیست برای همین می تونید راحت عمل کنید.
به نظرم برای شما عمل prk یا لازک مناسبه.
هر دو تا عمل شبیه هم هستند و به مرکزی که می رید برای عمل بستگی دارند.
اطلاعات در امضام من هست بازم اگر لازم بود بگید که توضیح بیشتری بدم.
ممنون
ولی امکان دسترسی به پستهانون وجود نداره و همش لینک به صفحه اول. لطفا اصلاحشون کنید که دستمون برسه.
بیمارستان و دکتر هم معرفی کنین ممنون می شم
با توجه به اینکه عید می خوام برم مسافرت صلاح هستش که قبل از عید عمل کنم؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون
ولی امکان دسترسی به پستهانون وجود نداره و همش لینک به صفحه اول. لطفا اصلاحشون کنید که دستمون برسه.
بیمارستان و دکتر هم معرفی کنین ممنون می شم
با توجه به اینکه عید می خوام برم مسافرت صلاح هستش که قبل از عید عمل کنم؟

سلام خوب شد گفتید درستش می کنم.
عید زمان خوبیه برای عمل ولی متاسفانه پیدا کردن دکتر ها در عید کمی سخته. برای همین من خودم بهتر می بینم عمل رو بعد از عید انجام بدم و چند روزی رو مرخصی بگیرم.
به نظر من برید پیش دکتر خانلری و ازش بخواهید تو نگاه عملتون کنه.
در مورد عمل ها هم اگر امروز فرصت شد یک خلاصه برا تون می نویسم.

ava4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دکتر هاشمی همچنان روزهای چهارشنبه عمل میکنن.
در تهران دکتر های زبادی هستند بگید کدوم منطقه هستید تا یک دکتر به شما معرفی بکنم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk[/quot

من شنیدم که کلینک نور خیلی مجهز است و برای عمل مناسبه. من میخواستم انجا عمل کنم. نظر شما چیه؟
اگه اونجا مناسبه لطفا دکتر خوب اونجا را بهم معرفی کنید.
برای عمل توسط دکتر هاشمی باید معرف داشت؟یا میشه از ایشون وقت گرفت؟
ممنون

Last edited:

GHASEM57

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت آقای دکتر
یک مشکل داشتم .بنده پارسال برای عمل لازک به تهران رفتم خدمت دکتر هاشمیان با معاینه بنده فرمودند که شما قوز قرنیه دارید و نمی توان عمل کرد چند وقت بعد به اصفهان مراجعه کردم و خدمت دکتر احمدیان و دکتر جمشیدی فارسانی رفتم آقا ی احمدیان در همان تاریخ با توجه به معاینه بنده گفتند عمل تیشو سیوینگ برای چشم شما ضرر ندارد اما آقای جمشیدی به دلیل سابقه قوز قرنیه در خانواده گفتند یک سال صبر کنم بعد یک سال میفرمایند که قوز قرنیه شما فیکس شده و تغییری ندارد در نتیجه می توان شما را عمل نمود حالا بنده را راهنمایی بفرمائید که آیا مشکلی ندارد که من با درصد قوز قرنیه پائین اما فیکس شده عمل تیشو سیو را انجام دهم از ریسک عمل به خاطر اینکه دکتر هاشمیان گفتند اگر با قوز قرنیه عمل کنم چشم من خرابتر می شود میترسم لطفا مرا راهنمایی کنید در ضمن چشم بنده دارالی آستیکمات بالاست

haghighat123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام و احترام خدمت آقای یاسینی
چشم چپ من کمی افتادگی پلک دارد. نمی دانم باید عمل شود یا نه ؟ لطفا یک پزشک خوب در ضمینه جراحی پلک در تهران به معرفی کنید.
ممنونم

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
جناب یاسینی بزرگوار،امروز رفتم پیش دکتر صلوتی گفت آستیگماتیسمت بالاست،نمیشه لیزیک کرد!!!باید چشمت رو برش لیزر بزنم که آستیگماتیسمت پایین بیاد و لنز برات بکارم و چشمت رو صفر کنم.
حالا قیمت این لنز چنده؟؟؟
آیا با برش زدن قرنیه و گذاشتن لنز هم آستیگماتیسمم صفر میشه و هم شماره چشمم؟؟؟(میزان ضعیفی)
هزینه برش لیزر چنده؟؟؟

قیمت اینگونه لنزها چنده و بر چه اساسی قیمت بندی میشه؟؟؟
آیا بیمه قبول میکنه که هزینه رو پرداخت کنه؟؟؟
آیا احتیاج به مراقبت داره؟؟؟دوران نقاهت طولانی داره؟؟؟
آیا روش مطمعنی برای رسیدن به دید مطلوب هست؟؟؟
این عمل باید توی بیمارستان انجام بشه؟؟؟
لنز رو توی تخم چشم بخیه میکنند؟؟؟
در آخر لطفاً جواب تک تک سوالاتم رو بدین لطفاً
انشالله که خداوند شما را به درجات عالی در این دنیا و در آن دنیا برساند.با نهایت ادب و احترام

این شماره چشم راستم که عمل شده(سه ماه قبل)

90176082895457433648.jpg

اینم امروز که رفتم دکتر

43898703243695913314.jpg

Last edited:

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
یک سوال دارم اونم اینه که دکتر برای برش لیزری و کاشت لنز در چشمم به نظرتون چه قیمت دستمزد میگیره؟؟؟متشکرم

haghighat123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام و احترام خدمت آقای یاسینی
چشم چپ من کمی افتادگی پلک دارد. نمی دانم باید عمل شود یا نه ؟ لطفا یک پزشک خوب در ضمینه جراحی پلک در تهران به معرفی کنید.
از بین دکترهای بیمارستان نور : دکتر فرحی - دکتر توکلی زاده - دکتر عرفانیان کدامیک را شما توصیه می کنید؟ آیا این پزشکان خوبند یا پزشک بهتری را پیشنهاد می کنید؟
با سپاس

بالا