• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام مجدد جناب ياسيني عزيز
من رفتم پيش دكتر قريشي(اصفهان) و آزمايش قرنيه دادم
گفتن كه مشكلي نيست و ميتونيد هم prk و هم فمتو عمل كنيد
به نظرتون كدوم بهتره؟
چون چشمهام آستيكمات هست ميگفت احتمال بازگشتش هست
به نظرتون احتمالش بالاست؟احتمال برگشت توي دو نوع عمل يكيه؟

سپاس فراوان
احتمال برگش خیلی زیاد نیست و اگر هم برگرده به احتمال زیاد کم برمی گرده. سنتون چقدره؟
فمتو به حر حال از Prk بهتره اگر هزینه اش رو بتونید بدید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام
۱-میخواستم لطف بفرمایید برای عمل لیزیک چشم در رشت، دکتری که به نظرتون کارش عالیه رو معرفی کنید.
(دوستان پیش دکتر بهبودی و دکتر علیزاده لیزیک کردند. یه نفر دیگه هم دکتر پرویزی رو معرفی کرد.)
۲-اگه امکان هر دو عمل لیزیک و لازک رو داشته باشم ، به نظر شما کدومش رو انجام بدم؟(با توجه به اینکه به خاطر کارم احتیاج دارم که توی فاصله کوتاه بعد از عمل با کامپیوتر ساعات زیادی کار کنم.)
باتشکر از وقتی که میذارین.

من دکتر قنبر زاده رو پیشنهاد می کنم. یکی از دکتر های بسیار خوب رشت هستند.
دکتر بهبودی هم دکرت بسیار خوبیه می تونید پیش ایشون هم برید.
دیگه الان لیزیک انجام نمیشه لیزیک یک عمل قدیمه به جاش فمتو انجام میشه. اگر نیاز به دوران نقاهت کوتاه دارید باید فمتو رو انتخاب کنید ولی هم هزینه اش زیاده و هم دوران نقاهت خیلی فرقی نمی کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ببخشید یادم رفت اینو بپرسم.
۳-. توی اینترنت خیلی در مورد عوارض عمل لیزیک یا لازک نوشته که باعث نابینایی فرد هم میتونه بشه.
این موضوع باعث شده اعتمادبه نفسم پایین بیاد.
یعنی عدم مراقبت صحیح بعد از عمل باعث نابینایی شده یا اینکه دکتر نتونسته عمل رو بدرستی انجام بده و یا دستگاه قدیمی و اشکال داره؟
احتمال نابینایی بعد از عمل چقدر هست؟
۴-آیا بیمه تکمیلی افراد بازنشسته قسمتی از هزینه عمل رو تقبل میکنه؟(من تحت تکفل هستم.)

سپاس مجدد به خاطر توجه شما

لازک و لیزیک جزوه کم خطر ترین عمل هایی هست که روی بدن انجام میشه.
باور کنید احتمال فلج شدن در یک عمل ساده دندان شاید از کور شدن در عمل لیزر بیشتر باشه.
ولی باید بدونید که عمل لیزر برای هر کشی مناسب نیست.
مثلا اگر شماره چشمتون 0.75 هست چرا باید لیزر کنید. وقتی به راحتی بدون عینک هم دیدتون خوبه.
بیمه ها به طور کلی عمل لیزر رو قبول نمی کنن چون یک عمل زیباییه مگر اینکه جمع چشمتون بالای 10 بشه. برای تکمیلی من شنیدم بالای 6 رو قبول می کنن (مجموع دو چشم رو هم باید این مقدار بشه)
سنتون چقدره و شماره چشمتون چقدره.

iranishop.com

Registered User
لایک‌ها
133
احتمال برگش خیلی زیاد نیست و اگر هم برگرده به احتمال زیاد کم برمی گرده. سنتون چقدره؟
فمتو به حر حال از Prk بهتره اگر هزینه اش رو بتونید بدید.
32 سال هستم
هزينش را ميشه يكاري كرد،به نظر شما فمتو بهتره؟از نظر احتمال بازگشت هم فمتو و prk تفاوت دارن؟

سپاس فراوان از وقتي كه ميذارين و پاسخ ميديد

powvex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
283
فمتو چیه؟ هزینش چجوریه؟

من کارم روزی 8 ساعت کار با کامپیوتره، چند روز نمیتونم کار کنم؟؟

haghighat123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باعرض سلام و احترام
آقای یاسینی من فصد عمل " لنز درون چشمی " با دکتر "محمد رضا طاهری" ( متخصص) در بیمارستان نور را دارم.
ولی الان دچار تردید شده ام . چند تا پزشک خوب دیگه هم میشناسم : 1-دکتر برادران رفیعی - 2-دکتر جواد هاشمیان - 3-دکتر فرید کریمیان - که اکثرا در کلینیک نگاه هستند.
به نظر شما من چکار کنم؟ دکتر طاهری هم شنیدم در ضمینه کاشت لنز کارش خوبه ولی مشکل من اینه که این سه تا د دکتری که گفتم همه فوق تخصص هستند و هر کدام کلی مقاله علمی دارند. ولی متاسفانه در نور نیستند. با خودم میگم شاید انتخاب یکی از اینها بهتر از دکتر طاهری باشه.
شما جای من بودید با چه کسی ودر کجا عمل می کردید؟

1MaxMania

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ب
باور کنید احتمال فلج شدن در یک عمل ساده دندان شاید از کور شدن در عمل لیزر بیشتر باشه.
مثلا اگر شماره چشمتون 0.75 هست چرا باید لیزر کنید. وقتی به راحتی بدون عینک هم دیدتون خوبه.
بیمه ها به طور کلی عمل لیزر رو قبول نمی کنن چون یک عمل زیباییه مگر اینکه جمع چشمتون بالای 10 بشه. برای تکمیلی من شنیدم بالای 6 رو قبول می کنن (مجموع دو چشم رو هم باید این مقدار بشه)
با سلام مجدد و تس
با عرض سلام مجدد
با تشکر از عنایت شما
شماره هر کدوم از چشمام ۴.۲۵ هست.آستیگمات نیستم.
۲۵ سال هم دارم.

haghighat123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باعرض سلام و احترام
آقای یاسینی من فصد عمل " لنز درون چشمی " با دکتر "محمد رضا طاهری" ( متخصص) در بیمارستان نور را دارم.
ولی الان دچار تردید شده ام . چند تا پزشک خوب دیگه هم میشناسم : 1-دکتر برادران رفیعی - 2-دکتر جواد هاشمیان - 3-دکتر فرید کریمیان - که اکثرا در کلینیک نگاه هستند.
به نظر شما من چکار کنم؟ دکتر طاهری هم شنیدم در ضمینه کاشت لنز کارش خوبه ولی مشکل من اینه که این سه تا د دکتری که گفتم همه فوق تخصص هستند و هر کدام کلی مقاله علمی دارند. ولی متاسفانه در نور نیستند. با خودم میگم شاید انتخاب یکی از اینها بهتر از دکتر طاهری باشه.

لطف درمورد خرید لنز هم منو راهنمایی کنید. شما از بین 1- آرتیفلکس -2- ICL و 3- آرتیزان کدام مورد را توصیه می کنید؟
با تشکر

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
آقای یاسینی بنده براتون یه پیغام گذاشتم شنبه ، متاسفانه جوابی دریافت نکردم
ممنون می شم جوابی بدید

SirMasoud

Registered User
لایک‌ها
239
با عرض سلام خدمت جناب یاسینی عزیز
من می‌خواستم برای انجام عمل آب مروارید مادربزرگم از شما راهنمایی بگیرم. به نظر شما من ایشون را برای انجام عمل کجا و پیش چه دکتری در اصفهان ببرم. خودم دو ماه پیش چشم‌هام را پیش دکتر قریشی تو کیلینک پارسیان عمل فمتو کردم که خدا را شکر راضیم. حالا برای ایشون که بیمه تکمیلی هم دارند لطفا راهنماییم بفرمائید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
32 سال هستم
هزينش را ميشه يكاري كرد،به نظر شما فمتو بهتره؟از نظر احتمال بازگشت هم فمتو و prk تفاوت دارن؟

سپاس فراوان از وقتي كه ميذارين و پاسخ ميديد
سنتون برای عمل مناسبه. فمتو همیشه نتیجه بهتری از prk داره ولی در شماره های پایین و استیگمات کم بین این دو عمل فرقی نیست جز هزینه اضافی که بیمار پرداخت می کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
فمتو چیه؟ هزینش چجوریه؟

من کارم روزی 8 ساعت کار با کامپیوتره، چند روز نمیتونم کار کنم؟؟
یک هفته رو کاملا بذارید کنار.
غیر از اون یک هفته برای لازک حداقل 3 هفته و برای فمتو حداقل 4 روز.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ب

با سلام مجدد و تس

با عرض سلام مجدد
با تشکر از عنایت شما
شماره هر کدوم از چشمام ۴.۲۵ هست.آستیگمات نیستم.
۲۵ سال هم دارم.
سنتون برای عمل خوبه و شماره چشماتون هم برای عمل مناسبه.
اینکه آستیگمات ندارید خیلی خوبه چون باعث میشه با دقت بسیار بالایی شماره چشمتون صفر بشه.
حتما باید برید برای ضخامت سنجی که ضخامت قرینه بررسی بشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
باعرض سلام و احترام

لطف درمورد خرید لنز هم منو راهنمایی کنید. شما از بین 1- آرتیفلکس -2- ICL و 3- آرتیزان کدام مورد را توصیه می کنید؟
با تشکر

همه دکتر هایی که اسم بردید خوب هستند ولی خود دکتر طاهری هم دکتر بسیار بسیار خوبیه.
در نور بودن لزوما باعث نمیشه بگیم این دکتر خیلی خوبه ولی نور مرکز مجهزیه که دکتر ها در اونچا همه جور وسایل عمل رو در اختیار دارند که خودش نتیجه عمل رو تقریبا تضمین می کنه.
من جای شما بودم با خود دکتر طاهری ادامه می دادم.
آرتیفلکس شک نکیند.
این لنز فوق العاده است البته فکر نمی کنم به راحتی پیدا بشه.
(در ضمن ارتیفلکس و آرتیزان یکی هستند فقط ارتیفلکس از جنس سیلیکونه و قابل انعطاف که باعث میشه از برش کوچکتری وارد چشم بشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی بنده براتون یه پیغام گذاشتم شنبه ، متاسفانه جوابی دریافت نکردم
ممنون می شم جوابی بدید

سید جواد شر منده ندیدم. پیغام خصوصی نداده بودی روی وال من نوشته بوده.
اونجا رو هم کمتر نگاه می کنم.

شما که تنبلی شدید چشم داری؟
با همین می تونی معافیت بگیری.
هر دو عکس رو نشون بده. نامه دوم قشنگ گفته که با تست سطح 4 چشم واکنش نشون نمی ده یعنی در فاصله یک و نیم متری اگر جسم با کنتراست پایین جرکت بکنه چشم شما نمی بینه.
یه پیغام خصوصی هم برات می فرستم برو بخون.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با عرض سلام خدمت جناب یاسینی عزیز
من می‌خواستم برای انجام عمل آب مروارید مادربزرگم از شما راهنمایی بگیرم. به نظر شما من ایشون را برای انجام عمل کجا و پیش چه دکتری در اصفهان ببرم. خودم دو ماه پیش چشم‌هام را پیش دکتر قریشی تو کیلینک پارسیان عمل فمتو کردم که خدا را شکر راضیم. حالا برای ایشون که بیمه تکمیلی هم دارند لطفا راهنماییم بفرمائید.
ببرید کلینیک صدرا پیش دکتر ساووج.
بگید براش لنز آلکان بذاره و اگر میشه با دستگاه Infiniti عمل بشه.
بیمه تقریبا همه هزینه رو جز هرینه لنز رو می ده.
بازم اگر سوالی داشتید بگید آب مروارید تقریبا تخصصی اصلی ما در فروشه. می تونم خوب راهنماییتون بکنم.

navidemami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در یزد دکتر شجاعی و دکتر بشارتی دکتر های خوبی هستند.
نگران نباشید در صورتیکه ضخامت قرنیه اجازه بده که لیزیک کنید چشمتون به طور کامل با چشم سالم فرقی نمی کنه و می تونید به راحتی برای مدت طولانی با کامپیوتر کار کنید.
ولی دقت کنید که باید به چشمتون استراحت بدید.
اگر بتونید به چشمتون هر یک یا دو ساعت استراحت بدید و برای مدتی کوتاه چشمتون رو ببینید و یا به دوردست خیره بشید نباید زیاد نگران باشید.

سلام مجدد

با سپاس از پاسخ شما. من شنیدم اصفهان برای این عمل بهتره (توی سایت کلینیک صدرا دیدم نوشته روش اگزایمر جدید) اما از یه نفر دیگه هم شنیدم یزد دستگاه جدیدی آورده. لطفاً راهنمایی می‌کنید؟

شماره هر کدوم از چشمای من حدود 6.5 هست و 0.5 الی 0.75 هم آستیگمات. به نظرتون چه روشی برای من بهتره؟ در ضمن، هزینه عمل چه قدره و چه مقدارش رو بیمه خدمات درمانی میده؟ برای بیمه تکمیلی باید چه کار کنم؟

واقعاً ممنون

SirMasoud

Registered User
لایک‌ها
239
ببرید کلینیک صدرا پیش دکتر ساووج.
بگید براش لنز آلکان بذاره و اگر میشه با دستگاه Infiniti عمل بشه.
بیمه تقریبا همه هزینه رو جز هرینه لنز رو می ده.
بازم اگر سوالی داشتید بگید آب مروارید تقریبا تخصصی اصلی ما در فروشه. می تونم خوب راهنماییتون بکنم.
با تشکر از پاسخگوییتون جناب یاسینی
چندتا سوال داشتم. این لنز آلکان کجاییه؟ چون خود مادربزرگم رفته بودند پیش یک دکتر اون گفته بود این لنزها آمریکایی داره آلمانی هم داره که ارجحیت با نوع آمریکاییه. بعد این لنزهای الکان مدل‌های مختلفی داره یا نه؟ قیمتش چه جوریه؟ و در نهایت آیا این دستگاه Infiniti را خود کیلینیک صدرا یا جایی دیگه تو اصفهان داره که با اون عمل کنند و از لحاظ بیمه مشکلی نداره؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب یاسینی لطفا جواب منم بده.
واقعا شرمنده ام.

شرکت سافلون شرکت خوبیه. برای همین لنز های توریکش هم باید خوب باشه ولی با توجه به خروج بوش اند لامب از بازار من بهتون سیبا رو پیشنهاد می کنم. سیبا یکی از بهترین لنز های نرم در دنیاست که خدا رو شکر هنوز داره به صورت قانونی وارد میشه.

بالا