• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
چه عمل کردید. اشک های مصنوعی نباید مشکلی ایجاد کنند ولی بقیه رو چرا هنوز دارید ادامه می دید.

در سته بقيه رد ادامه نميدم. شما توصيه ميكنيد اصلا ديگه قطره .. استفاده نكنم يا بعضي وقتها كه چشمام مثلا خشك شد اشك مصنوعي( Liposic) بريزم . نه ؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
در سته بقيه رد ادامه نميدم. شما توصيه ميكنيد اصلا ديگه قطره .. استفاده نكنم يا بعضي وقتها كه چشمام مثلا خشك شد اشك مصنوعي( Liposic) بريزم . نه ؟

اشک مصنوعی مشکلی نداره می تونید استفاده کنید. ولی روزه شک دار نگیرید. حتما با دکتر مشورت کنید. اگر دسترسی به دکتر خودتون ندارید مشکلی نداره می تونید با یک دکتر دیگه مشورت کنید.
در ضمن حتما با یک دکتر در مورد خشکی چشم مشورت کنید. خشکی چشمتون دیگه باید از بین رفته باشه یا حداقل کم شده باشه.

babak4118

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
استاد و برادر عزیز و بزرگوارم جناب آقای مهندس یاسینی
با عرض سلام و احترام
حضرتعالی برای برادر خود ، بین دکتر احمدیه و دکتر سهیلیان کدام یک را توصیه می فرمایید؟
برای حضرتعالی و خانواده محترم آرزوی سلامت و توفیق روزافزون دارم.
ارادتمند شما

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
استاد و برادر عزیز و بزرگوارم جناب آقای مهندس یاسینی
با عرض سلام و احترام
حضرتعالی برای برادر خود ، بین دکتر احمدیه و دکتر سهیلیان کدام یک را توصیه می فرمایید؟
برای حضرتعالی و خانواده محترم آرزوی سلامت و توفیق روزافزون دارم.
ارادتمند شما

هر دو دکتر عالی هستند و عملا فرق زیادی بین این دو دکتر نیست.
دکتر سههلیان از بزرگان چشم در لبافی هستند و کارشون عالیه.
دکتر احمدیه هم به نظر من بهترین دکتر شبکیه در ایرانه.

فرقی نداره ببینید کدوم یکی زودتر وقت برای ویزیت می ده چون فکر می کنم دکتر احمدیه وقت ویزیت رو می اندازه برای چند هفته بعد.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
جناب یاسینی
در پستهای قبل فرمودین بنده به دوران نقاهت طولانی مدت نیاز دارم!!!
لطفاً منظورتان را از گفته هاتون شرح دهید.با تشکر فراوان

heavonlord

Registered User
لایک‌ها
151
درود
جناب یاسینی عزیز ، چشم مادر من چند مشکل دارد چند سال پیش آب مروارید داشت و از عمل جراحی بشدت ترس دارد و بیماری قلبی هم دارد ، ما ساکن شیراز هستیم بردمش پیش دکتر حسین جمالی درمانگاه مطهری میگن فشار چشمش بخاطر عمل نشدن آب مروارید بالا هست و مشکل آسیب قرنیه هم از سال ها پیش داشتن حالا با توجه به این عوارض آیا پیوند قرنیه با توجه به اینکه مادرم 72 سال سن دارند بخاطر فشار بالای چشم فایده دارد ، شما در شیراز چه دکتری را توصیه میکنید تو بیمارستان بصیر شیراز دیدم دکتر رضا عبودی فوق تخصص قرنیه دارند آیا خوب هستن برای این عمل؟
نظر دکتر جمالی اینه که تا دیرتر نشده فقط آب مروارید رو متخصص قرنیه عمل کنه میگن طاقت دو عمل سخت رو همزمان ندارن مادرم
خود دکتر جمالی هم متخصص قرنیه هست اما عمل رو تو بیمارستان دولتی مثل دستغیب انجام میدن ، دکتر نجابت هم همینطور
از وقتی که میگذارید صمیمانه سپاسگذارم

septemer

Registered User
لایک‌ها
368
کدوم دکتر مرتضوی. چند تایی میشناسم.
در مورد عمل بینی باید بدونید که دو ماه بعد از عمل لیزر چشم، چشمتون با چشم قبل از عمل فرقی نداره برای همین مهم نیست که کدوم عمل رو اول انچام بدید این دو تا با هم در ارتباط نیستند. هر کدوم که زودتر مشخص شد اونر انجام بدید ولی حتما بین دو عمل دو تا 3 ماه فاصله بندازید.
سید اکبر مرتضوی (اصفهان)

sahandii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر مهندس یاسینی عزیز
من با شماره چشم 2 و بدون اشتیگمات می خواستم عمل لازیک انجام بدم ساکن تبریز هستم میخواستم ببینم شما کدوم دکتر پیشنهاد میکنین ؟ ایا دستگاههایی که تبریز استفاده میشن مورد تایید هستن یا بهتر این عمل تهران انجام بدم
با تشکر

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بله دوست عزیز.
درود
جناب یاسینی عزیز ، چشم مادر من چند مشکل دارد چند سال پیش آب مروارید داشت و از عمل جراحی بشدت ترس دارد و بیماری قلبی هم دارد ، ما ساکن شیراز هستیم بردمش پیش دکتر حسین جمالی درمانگاه مطهری میگن فشار چشمش بخاطر عمل نشدن آب مروارید بالا هست و مشکل آسیب قرنیه هم از سال ها پیش داشتن حالا با توجه به این عوارض آیا پیوند قرنیه با توجه به اینکه مادرم 72 سال سن دارند بخاطر فشار بالای چشم فایده دارد ، شما در شیراز چه دکتری را توصیه میکنید تو بیمارستان بصیر شیراز دیدم دکتر رضا عبودی فوق تخصص قرنیه دارند آیا خوب هستن برای این عمل؟
نظر دکتر جمالی اینه که تا دیرتر نشده فقط آب مروارید رو متخصص قرنیه عمل کنه میگن طاقت دو عمل سخت رو همزمان ندارن مادرم
خود دکتر جمالی هم متخصص قرنیه هست اما عمل رو تو بیمارستان دولتی مثل دستغیب انجام میدن ، دکتر نجابت هم همینطور
از وقتی که میگذارید صمیمانه سپاسگذارم

چقدر حیف. اگر چند سال پیش عمل آب مروارید رو انجام داده بودند الان مشکلی نداشتند.
بله فکر می کنم عمل پیوند رو میشه انجام داد. برید پیش دکتر نیک نامی ببینید نظرش چیه.
ایشون متخصص قرنیه هستند و کارشون خیلی خوبه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام بر مهندس یاسینی عزیز
من با شماره چشم 2 و بدون اشتیگمات می خواستم عمل لازیک انجام بدم ساکن تبریز هستم میخواستم ببینم شما کدوم دکتر پیشنهاد میکنین ؟ ایا دستگاههایی که تبریز استفاده میشن مورد تایید هستن یا بهتر این عمل تهران انجام بدم
با تشکر

من کلا از روش استریلی که در تبریز استفاده میشه راضی نیستم. معمولا برای وسایل رو استریل نمی کنن و این رو من خودم دیده بودم.
ولی شنیدم روش استریل در تبریز عوض شده پس نباید مشکلی وجود داشته باشه ضمن اینکه لیزر وسایل استریل خاصی نیاز نداره بر خلاف عملی مثل آب مروارید که به استریل نیاز شدیدی داره.
در تبریز فکر می کنم یکی از بهترین دکتر ها دکتر لطفی صدیق باشه. برید پیش ایشون کارشون عالیه و بسیار هم جوان هستند.
دستگاههاشون خیلی خوبه. شنیدم دو تا فمتو هم جدیدا در دو مرکز نصب شده.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
جناب یاسینی لطفاً جواب پست شماره 5114 این بنده حقیر را بدین.ممنونم.

babak4118

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
استاد و محقق عزیز جناب آقای مهندس یاسینی
با عرض سلام و احترام و تبریک پیشاپیش اعیاد پیش رو خدمت حضرتعالی و خانواده محترمتان و آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون برای حضرتعالی و خانواده محترم
می خواستم بدانم برای قرنیه کدام یک از پزشکان زیر از جمیع جهات بهتر هستند؟(البته همگی از اساتید هستند) ولی تمنا می کنم یکی از آنها که از بقیه بهتر است را برای برادر خود معرفی کنید.
1- دکتر محمدعلی جوادی
2- دکتر بهرام عین الهی
3- دکتر محمدرضا جعفری نسب
با تشکر از این که وقت گران بهای خود را صرف پرسش حقیر فرمودید.
سلام من را به خانواده محترم ابلاغ فرمایید.
باتشکر فراوان و ارادتمند شما

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
جناب یاسینی لطفاً جواب پست شماره 5114 این بنده حقیر را بدین.ممنونم.

خیلی جالبه من جواب شما ور دقیقا زمانیکه پست رو دادین دادم.
الان هر چی می گردم نیست.
این پلتفورم جدید سایت واقعا که مشکلات داره یا حداقل من باهاش خوب نمی تونم کار بکنم.

دوست عزیز پیوند قرنیه نیاز به برش قرنیه بیمار و بخیه زدن قرنیه دیگه ای به جای اون داره. این پیوند مثل پیوند اعضای بیرونی مدت زیادی طول می کشه که انجام بشه. کشیدن بخیه ها آستیگمات چشم رو به شدت زیاد می کنه (خودتون تجربه کردید) و مدت طولانی طول می کشه که جای بخیه ها خوب بشه.
برای همین دوران نقاهت طولانی داره. باید مرتب برید پیش دکتر.

بازمن شرمنده که کمی دیر شد.
من معمولا جواب شما رو بعد از پستی که می زنید می دم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
استاد و محقق عزیز جناب آقای مهندس یاسینی
با عرض سلام و احترام و تبریک پیشاپیش اعیاد پیش رو خدمت حضرتعالی و خانواده محترمتان و آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون برای حضرتعالی و خانواده محترم
می خواستم بدانم برای قرنیه کدام یک از پزشکان زیر از جمیع جهات بهتر هستند؟(البته همگی از اساتید هستند) ولی تمنا می کنم یکی از آنها که از بقیه بهتر است را برای برادر خود معرفی کنید.
1- دکتر محمدعلی جوادی
2- دکتر بهرام عین الهی
3- دکتر محمدرضا جعفری نسب
با تشکر از این که وقت گران بهای خود را صرف پرسش حقیر فرمودید.
سلام من را به خانواده محترم ابلاغ فرمایید.
باتشکر فراوان و ارادتمند شما

تشکر دوست عزیز.
دکتر جعفری نسب . شک نکنید که ایشون بهترین در قرنیه هستند.
سلام من رو به خانواده خودتان و هم چنین به دکتر برسونید.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
خیلی جالبه من جواب شما ور دقیقا زمانیکه پست رو دادین دادم.
الان هر چی می گردم نیست.
این پلتفورم جدید سایت واقعا که مشکلات داره یا حداقل من باهاش خوب نمی تونم کار بکنم.

دوست عزیز پیوند قرنیه نیاز به برش قرنیه بیمار و بخیه زدن قرنیه دیگه ای به جای اون داره. این پیوند مثل پیوند اعضای بیرونی مدت زیادی طول می کشه که انجام بشه. کشیدن بخیه ها آستیگمات چشم رو به شدت زیاد می کنه (خودتون تجربه کردید) و مدت طولانی طول می کشه که جای بخیه ها خوب بشه.
برای همین دوران نقاهت طولانی داره. باید مرتب برید پیش دکتر.

بازمن شرمنده که کمی دیر شد.
من معمولا جواب شما رو بعد از پستی که می زنید می دم.
سلام
دشمنتون شرمنده باشه
الهی خیر ببینین
فقط یه سوال
چقدر طول میکشه که جای بخیه ها خوب بشه؟؟؟مرسی

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
ب نظر دوستان لیزیک برای چشم با نمره 1.75 مناسبه ؟

امکان برگشت هست ؟

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
سلام ممنون از راهنمایی های عام المنفعه تون
میخواستم بدونم هزینه ی عمل فمتو یا پی آر ک چقدر هست حدودن در اصفهان ؟
بنده چشم راست 2 آستیکمات و چشم چپ 2.25 آستیکمات هست . چه عملی باید انجام بدهم ؟ این عملها سخت و دردناک هست ؟
و بعد از عمل دیگه خوب خوب میشم . نیازی به عینک دائمی نیست دیگر ؟
ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
دشمنتون شرمنده باشه
الهی خیر ببینین
فقط یه سوال
چقدر طول میکشه که جای بخیه ها خوب بشه؟؟؟مرسی

میدونم که زمان زیادی می بره.
شاید یکساع ولی بهتره از پزشک دقیق بپرسید.
رو در بایستی نکنید از دکترتون دقیق سوال کنید.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

بالا