• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
متاسفانه شماره چشم پایین نمیاد. باید صبر کنید شماره چشمتون ثابت بشه بعد میتونید برای عمل اقوام کنید
چند سال دارید؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
سلام
26 سال
ولی دکتر صلوتی گفت خرداد بیا تا یک شماره چشم بگیریم
شاید آستیگماتیسمت پایین اومد!!!
بیمه تامین اجتماعی(کارگری) هزینه کاشت لنز و هزینه خود لنز رو قبول میکنه؟؟؟ممنون

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
26 سال
ولی دکتر صلوتی گفت خرداد بیا تا یک شماره چشم بگیریم
شاید آستیگماتیسمت پایین اومد!!!
بیمه تامین اجتماعی(کارگری) هزینه کاشت لنز و هزینه خود لنز رو قبول میکنه؟؟؟ممنون

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

نه شماره ثابت میشه کمتر نمیشه. چون شما مدتهاست که بخیه هاتون رو کشیدین.
فکر میکنم برای شما چون آستيگمات بالا دارید هزینه عمل رو قبول کنن ولی فکر میکنم هزینه لنز رو باید بدید.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
من حدود چهار ماهی هست که بخیه کشیدم
نسخه عینک فعلیم اینه

5/00-
با استیگماتیسم
6/75-
به نظراون این عمل موفقیت آمیز بوده؟؟؟با نهایت تشکر

mehban

Registered User
لایک‌ها
6
سلام. اگر یادتون باشه من تو مشهد میخواستم فمتولیزیک کنم ولی از اونجایی که دکتر خاکشور در سفر بود و تنها کسیه که تو کلینیک خودش فمتو میکنه رفتم پیش دکتر صداقت و فرداش prk کردم. هزینش حدود 2 تومن شد که انگاری به زودی 2.5 میشه. فعلا که یک هفته از prk گذشته شماره چشمم 1.5 ه (حدود 9 خط از 10 خط رو میبینم) و دوبینی و حساسیت به نور و ... رو هم دارم که خب طبیعیه. خود عمل مشکل خاصی نداشت و تنها دو سه روز اول کمی سوزش چشم اذیتم کرد. باز به مرور وضعیت چشمام رو براتون تعریف میکنم اگر هم سوالی بود در خدمتم

8 روز دیگه گذشت (15 روز از عمل). دیدم اگر بدتر نشده باشه بهتر هم نشده. دید نزدیکم اصلا خوب نیست. شاید اگر منتظر میشدم تا فمتو کنم بهتر بود!

سلام. امروز روز 22 بعد عمل هست. سه چهار روزی میشه که دیدم به خصوص دید نزدیک داره به وضوح بهتر میشه البته هنوز برای مطالعه مشکل دارم. امیدوارم هفته چهارم که قراره سرعت بهبود دید بیشتر باشه خوب بگزره

سلام. امروز روز 29 بعد عمل هست. خدا رو شکر تقریبا مشکل خاصی برای دید دور ندارم البته هنوز نوسان داره و هاله دور چراغها وجود داره که نرماله. دید نزدیک هم نسبت به قبل خیلی بهتره هرچند هنوز کامل نیست. این هفته واسه تست رفتم و خط دهم تابلو رو هم تونستم ببینم. اگر تغییر خاصی تو دیدم ایجاد شد مجددا پست ها رو آپدیت میکنم

سلام. امروز، روز 65 عملم هست. دید کلیم در حد %90 هست و مشکل هاله تقریبا به طور کامل رفع شده. تنها مسئله باقی مونده نوسان زیاد دیدم به خصوص موقع خشکی چشم هست که طبیعیه. ایشالله یک ماه دیگه پست رو آپدیت میکنم. اگر سوالی باشه در خدمتم

سلام. امروز روز 190 عملم هست. خدا رو شکر شماره چشمم پایین اومده (0.25 و 0.5) و دیدم 10/10 هست. نوسان دید، خشکی چشم، هاله و ... همگی برطرف شدن. تنها دغدغه من صفر نشدن شماره چشمه. اگرچه الان هیچ مشکلی در دید و حتی در شب ندارم ولی شماره چشم صفر یک چیز دیگست! به دوستانی که prk کردن توصیه میکنم صبور باشن. تا 3 ماه احتمالا با دید نزدیک کمی مشکل داشته باشید. تا 6 ماه هم به چشمتون زمان بدین تا قرنیه ترمیم بشه هر چند حدود 2 ماهی هست که دید من تقریبا بینقص شده ولی چهار ماه طول کشید که به مرور دیدم بهتر شد. پیشنهاد من همچنان فمتو هست ضمن اینکه یکی دو ماهی میشه که دکتر صداقت فمتو هم عمل میکنه

t.m.r.am

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام خدمت اقای یاسینی عزیز
من چند وقت پیش رفتم برای لیزر و کلیه مراحل تست و عکس را رفتم در مرحله اخر دکتر گفت قوز فرنیه خفیف داری و لیزر نمیکنم
بعد از 6 ماه بعد رفتم پیش دکتر صداقت تو مشهد اونم معاینه کرد گفت قوز فرنیه داری خفیف ولی چون سنت 34 سالشه فکر نکنم زیادتر بشه و در همین حد بمانه
حالا سوالم اینه که از اون موقع حدود 1سال و نیم گدشته و شماره عینکم 4 هست ایا برای ما چشممون به هیچ عنوان لیزر نمیشه حاصریمم لیزر کنیم و چشمونم شد 1 -مشکل نیست چون شیشه اش نازکتره ولی 4 خیلی صخیمتر ه
حالا به نطر شما برای ما که خیلی دوست داریم لیزر کنیم مشکل چیه ایا با همین قوز لیزر کنیم خیلی خطرناکه که لیزر نمیکنه میگم حاصرم لیزر بکنم چشمم صفر نشه ولی 1 هم بشه خوبه چون میخوام شیشه عینکم صخیم نشه
ایا این روش امکان پدیره یا کلهم قوز قرنیه نمیشه به هیچ عنوان عمل کرد
اگه شما تو مشهد دکتری میشناسید که عمل میکنه بفرمایید تا بریم
با کمال تشکر از شما دوست عزیز

roxana61i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
تاپیک خیلی خوبیه ممنون .
میشه لطفا چند نفر پزشک برتر برای عمل کاتاراکت که توی کلینیک نور عمل کنند معرفی کنید ؟ میخوام کارشون بدون نقص باشه :)

septemer

Registered User
لایک‌ها
368
سلام جناب یاسینی . یه دکتر برای فمتو در اصفهان معرفی کنید.

ila1364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بسیار خوشحال شدم. بله دوست عزیز می تونید ورزش رو شروع کنید. سعی کنید با ورزش های سبک شروع کنید.
سال نو شما مبارک
ممنون که پاسخ دادید
فقط من دودل شدم که فوتبال بازی کنم یا نه ؟چون شما گفتید که بهتره با ورزش سبک شروع کنم .
*****حالا با این اوصاف و با توجه به این که فوتبال ورزش پر جنب وجوشیه و ممکن با نفر برخورد بشه یا توپ به سرم بخوره ، میتونم شروع به بازی کنم یا نه ؟
***** سوال دوم اینکه ایا حجامت کردن اشکالی داره برا چشام یا اصلا هیچ ربطی نداره ؟

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام جناب یاسینی . قطره اشک مصنوعی چی بگیرم بهتره ؟ آکوایز که فک کنم هیچ جا نداشته باشن ! اسنو تیرز sno* tears هم امتحان کردم خوب نبود ! یک ژل چشمی هم به اسم lipo sic گرفتم که اونم خوب نیست !

mnadim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام جناب مهندس.
من چشم چپم رو پیوند زدم و 6 ماهه که بخیه ها رو کشیدم.حالا چشمم استیگمات زیاد داره و با عینک هم دیدم خیلی بده.یکی از دوستان دکتر امیر فرامرزی رو بهم پیشنهاد داد.می خواستم بپرسم که ایشون رو میشناسین ؟ و اینکه کارشون چطوره؟یه سوال دیگه هم هست که روی چشمی که پیوند شده چه عملی میشه انجام داد و میشه نتیجه خوبی گرفت؟خیلی ممنونم ازتون .

saeedoffice

Registered User
لایک‌ها
75
سلام آقای یاسینی
سال نو مبارک
آقای یاسینی منو به دکتر تبریزی معرفی مرده بودید
من سه بار تا الان پیششون رفتم به صورت منظم و بعد مصرف دارو ها
تا الان نزدیک 3 ماه و خورده ای داکسی سایکلین مصرف کردم و قطره ی چشمی دادن
این دفعه آخر مصرف قرص رو یک روز در میون کردم و قطره fml یا flm بود دقیق یادم نیس دادن
اما هنوز مشکل تار شدن چشم دارم اما کمتر

یه سوال دارم
احتمال داره مشکلم از کم خونی باشه؟؟؟
آخه اگه مشکل عفونی بود دیگه تا الان عفونت که هیچی خودمم تموم شدم انقد قرص خوردم!!!!
تا 26 این ماه که دوباره نوبت دکتر دارم قرصارو مصرف میکنم و میرم پیششون
اگه بازم قرص بدن دیگه مصرف نمیکنم
بدنم دیگه مقاوم شده به این چرک خشک کن

saeedoffice

Registered User
لایک‌ها
75
سلام آقای یاسینی
سال نو مبارک
آقای یاسینی منو به دکتر تبریزی معرفی مرده بودید
من سه بار تا الان پیششون رفتم به صورت منظم و بعد مصرف دارو ها
تا الان نزدیک 3 ماه و خورده ای داکسی سایکلین مصرف کردم و قطره ی چشمی دادن
این دفعه آخر مصرف قرص رو یک روز در میون کردم و قطره fml یا flm بود دقیق یادم نیس دادن
اما هنوز مشکل تار شدن چشم دارم اما کمتر

یه سوال دارم
احتمال داره مشکلم از کم خونی باشه؟؟؟
آخه اگه مشکل عفونی بود دیگه تا الان عفونت که هیچی خودمم تموم شدم انقد قرص خوردم!!!!
تا 26 این ماه که دوباره نوبت دکتر دارم قرصارو مصرف میکنم و میرم پیششون
اگه بازم قرص بدن دیگه مصرف نمیکنم
بدنم دیگه مقاوم شده به این چرک خشک کن

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام جناب مهندس.
من چشم چپم رو پیوند زدم و 6 ماهه که بخیه ها رو کشیدم.حالا چشمم استیگمات زیاد داره و با عینک هم دیدم خیلی بده.یکی از دوستان دکتر امیر فرامرزی رو بهم پیشنهاد داد.می خواستم بپرسم که ایشون رو میشناسین ؟ و اینکه کارشون چطوره؟یه سوال دیگه هم هست که روی چشمی که پیوند شده چه عملی میشه انجام داد و میشه نتیجه خوبی گرفت؟خیلی ممنونم ازتون .
سلام
منم همین وضعیت رو دارم
خدا شفا بده
شماره چشمتون چنده؟؟؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من حدود چهار ماهی هست که بخیه کشیدم
نسخه عینک فعلیم اینه

5/00-
با استیگماتیسم
6/75-
به نظراون این عمل موفقیت آمیز بوده؟؟؟با نهایت تشکر

فکر می کنم شما قضیه قوز قرنیه رو درست متوجه نشدید. قوز قرنیه در مورد شما اگر درمان نمی شد به نابینایی مطلق منجر میشد.
برای همین به نظر من با توجه به روند بهبودی شما عمل موفقیت آمیز بوده.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام. امروز روز 190 عملم هست. خدا رو شکر شماره چشمم پایین اومده (0.25 و 0.5) و دیدم 10/10 هست. نوسان دید، خشکی چشم، هاله و ... همگی برطرف شدن. تنها دغدغه من صفر نشدن شماره چشمه. اگرچه الان هیچ مشکلی در دید و حتی در شب ندارم ولی شماره چشم صفر یک چیز دیگست! به دوستانی که prk کردن توصیه میکنم صبور باشن. تا 3 ماه احتمالا با دید نزدیک کمی مشکل داشته باشید. تا 6 ماه هم به چشمتون زمان بدین تا قرنیه ترمیم بشه هر چند حدود 2 ماهی هست که دید من تقریبا بینقص شده ولی چهار ماه طول کشید که به مرور دیدم بهتر شد. پیشنهاد من همچنان فمتو هست ضمن اینکه یکی دو ماهی میشه که دکتر صداقت فمتو هم عمل میکنه

خیلی خوشجال شدم. موفق و سلامت باشید.
تشکر بابت تقسیم تجربیاتتتون با بین دوستان

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام خدمت اقای یاسینی عزیز
من چند وقت پیش رفتم برای لیزر و کلیه مراحل تست و عکس را رفتم در مرحله اخر دکتر گفت قوز فرنیه خفیف داری و لیزر نمیکنم
بعد از 6 ماه بعد رفتم پیش دکتر صداقت تو مشهد اونم معاینه کرد گفت قوز فرنیه داری خفیف ولی چون سنت 34 سالشه فکر نکنم زیادتر بشه و در همین حد بمانه
حالا سوالم اینه که از اون موقع حدود 1سال و نیم گدشته و شماره عینکم 4 هست ایا برای ما چشممون به هیچ عنوان لیزر نمیشه حاصریمم لیزر کنیم و چشمونم شد 1 -مشکل نیست چون شیشه اش نازکتره ولی 4 خیلی صخیمتر ه
حالا به نطر شما برای ما که خیلی دوست داریم لیزر کنیم مشکل چیه ایا با همین قوز لیزر کنیم خیلی خطرناکه که لیزر نمیکنه میگم حاصرم لیزر بکنم چشمم صفر نشه ولی 1 هم بشه خوبه چون میخوام شیشه عینکم صخیم نشه
ایا این روش امکان پدیره یا کلهم قوز قرنیه نمیشه به هیچ عنوان عمل کرد
اگه شما تو مشهد دکتری میشناسید که عمل میکنه بفرمایید تا بریم
با کمال تشکر از شما دوست عزیز
دوست عزیز لیزر برای موارد مشکوک به قوز قرنیه می تونه خیلی خطرناک باشه.
دقت کن قوز قرینه زمانی به وجود میاد که ضخامت قرنیه در نقاط مختلف تغییر می کنه و به این صورت انحنای کلی قرنیه در یک نقطه تغییر می کنه (به صورت قوز می زنه بیرون) که شماره چشم رو شدیدا تغییر میده. حالا شما از هر روشی که عمل لیزر انجام بدید کمی از قرنیه رو برداشت می کنید. اینطوری یک بخش قرنیه نازکتر میشه و می تونه به سرعت قوز قرنیه رو بیشتر کنه.
به نظر من باید نظر دکتر رو سند بدونید اگر دکتر صداقت اصرار بر عدم عمل لیزر داره بیخیال بشید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
تاپیک خیلی خوبیه ممنون .
میشه لطفا چند نفر پزشک برتر برای عمل کاتاراکت که توی کلینیک نور عمل کنند معرفی کنید ؟ میخوام کارشون بدون نقص باشه :)
کدوم شهر؟

تهران : دکتر خانلری ، دکتر نادری ، دکتر نیکخو و...

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی . قطره اشک مصنوعی چی بگیرم بهتره ؟ آکوایز که فک کنم هیچ جا نداشته باشن ! اسنو تیرز sno* tears هم امتحان کردم خوب نبود ! یک ژل چشمی هم به اسم lipo sic گرفتم که اونم خوب نیست !
بزارید سوال کنم ببینم چی الان داره وارد میشه.

همیشه می تونید لیست داروهای اشک مصنوعی که مجوز دارند رو از سایت دارو بگیرید.
ولی بزارید ببینم کدوم از همه بهتره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب مهندس.
بله دکتر فرامرزی رو به خوبی میشناسم. کارشون بسیار خوبه ولی فکر می کنم هنوز باید صبر کنید برای لیزر. حتما با یک دکتر مشورت کنید.
چشمی که پیوند می خوره بعد از جوش خوردن بخیه ها دقیقا مانند یک قرنیه سالم می مونه می تونید به راحتی هر عملی رو براش انجام بدید.

بالا