1- این لیر استوانه ای که شما میگید بیم یا شکل نوک لیزریست که به چشم می تابه. در روش های جدید نر نور به صورت فراکتال به چشم می تابه (لیزر ویسکس) که می گن دقت رو به شدت بالا می بره ولی مقاله درست و حسابی در مورد وجود نداره. فرق زیادی در نتیجه عمل نداره مطمئن باشید اینها دیگه آخر های تکنولوژی هستند که فقط کمی روی نتیجه عمل تاثیر می ذارند.سلام آقای یاسینی؛ با توجه به اطلاعاتتون و آشنایی با متودها و دستگاه های روز چشم پزشکی دنیا و شناختی که روی پزشکهای برتر شهرها دارین چندتا سوال داشتم.
من 25سالمه و بیش از دو ساله که شماره چشمام تغریبا ثابت بوده(0.25 تغییر داشته) و هر چشمم حدودا شمارش 8 هست، به خاطر ورزش و رسیدن به سایر فعالیت های زندگی میخوام لیزیک کنم و از اونجا که چشم عضویه که شوخی بردار نیست نمیخوام عجولانه تصمیم بگیرم که بعدا در دراز مدت(مثلا 20 سال دیگه) پشیمون بشم.(حاظرم بازم صبر کنم)و بیشتر هم هزینه کنم..
1-شنیدم دستگاه های نسل چهارم لیزیک(لیزر اگزایمر)وارد ایران شده که بر خلاف دستگاه های قدیم(که نور لیزر استوانه ای تابیده میشود) نور لیزر به صورت نقطه ای به قرنیه تابیده میشه و باعث میشه سطح قرنیه هموارتر و کیفیت دید بهتر و زمان عمل کوتاه تر بشه ؛از این دستگاه در دوتا شهر تهران(کلینیک نور) و ارومیه استفاده شده و از اونجا که تو عمل PRK دستگاه نقش بسزایی تو کیفیت دید و کاهش خطرات و ... داره به نظرتون صبر کنم تا مشهد هم این دستگاهو بیارن یا برم تهران یا با همین دستگاه ها هم عمل کنم مشکلی نداره(مشکل دید در شب، حساسیت کنتراست،انحرافات اپتیکی،گلر و...)
2-آیا بعد از مدت 20 - 30 سال شماره چشم بر میگرده و نیاز به عینک هست یا کلا خوب میشه؟
3-بهترین و بروزترین دکتر که مجهزترین دستگاه هارو تو مشهد داره معرفی کنید.(بهتره مشهد عمل کنم یا برم تهران کلینیک نور یا صبر کنم؟)در صورت اامکان پاسختونو برام ایمیل هم کنید.
[email protected]
با تشکر- منتظر پاسخ های شما هستم-آرش
2- بعد از 20 یا 30 سال شما حتما پیر چشمی می گیرید که پیر چشمی خودش نیاز به عینک برای مطالعه داره و بعدش هم آب مروارید که نیاز به عمل داره پس نگران برگشت نباشید.
3- فکر می کنم یک مرکز جدیدا فمتو آورده که اسمش رو دقیقا نمی دونم فکر کنم مرکز دکتر دانشور باشه.
می تونید از دکتر زارعی یا دکتر صداقت سوال کنید.