• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
سال نو مبارک
آقای یاسینی منو به دکتر تبریزی معرفی مرده بودید
من سه بار تا الان پیششون رفتم به صورت منظم و بعد مصرف دارو ها
تا الان نزدیک 3 ماه و خورده ای داکسی سایکلین مصرف کردم و قطره ی چشمی دادن
این دفعه آخر مصرف قرص رو یک روز در میون کردم و قطره fml یا flm بود دقیق یادم نیس دادن
اما هنوز مشکل تار شدن چشم دارم اما کمتر

یه سوال دارم
احتمال داره مشکلم از کم خونی باشه؟؟؟
آخه اگه مشکل عفونی بود دیگه تا الان عفونت که هیچی خودمم تموم شدم انقد قرص خوردم!!!!
تا 26 این ماه که دوباره نوبت دکتر دارم قرصارو مصرف میکنم و میرم پیششون
اگه بازم قرص بدن دیگه مصرف نمیکنم
بدنم دیگه مقاوم شده به این چرک خشک کن

متاسفانه چشم جزوه اعضای بدن هست که رگ خونی درش وجود نداره به همین دلیل درمانهای آنتی بیتیکی خیلی طولانی خواهند بود.
شاید بهتر باشه با یک دکتر عمومی در مورد کم خونی مشورت کنید.
ولی فکر نمی کنم از کم خونی باشه ولی آدم باید مطمئن بشه.
حتما در مورد روند کند درمان با دکتر مشورت کنید ببینید چی میگه.

POTK

Registered User
لایک‌ها
19
جناب یاسینی ضمن تبریک سال نو
لطفا نظرتون را درباره عمل چشم (شماره چشم3.5 و 1.25 استیگمات) در کلینک رازی با توجه به اینکه دکتر(هفده تنی) از اشنایان هست و قیمت کمتری داره بفرمایین.
ایا امکاناتش با توجه به کاهش هزینه احتمالی 400 تومن یا بیشتر(دریافت هزینه عمل از طریق کمیسیون بیمه) صلاح هستش؟
ممنون

mnadim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خیلی ممنونم جناب مهندس.به نظر شما واسه معاینه و مشاوره هم با دکتر فرامرزی صحبت کنم؟

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
سلام
سال نوتون مبارک

ببخشید برای عمل لازک در شیراز دکتر صلوتی بهتر هست یا دکتر نیکنام یا ...

برای چشم که چشم راست 2 و چشم چپ نیز 2 هست باید چه عملی کنم ؟ هر 2 چشم آستیگمات هست و 25 سالمه
ممنون

• Like
Reactions: L+X

ila1364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنون که پاسخ دادید
فقط من دودل شدم که فوتبال بازی کنم یا نه ؟چون شما گفتید که بهتره با ورزش سبک شروع کنم . (( یاداور میشم که من سوم اسفند 92 عمل لازک کردم ))
*****حالا با این اوصاف و با توجه به این که فوتبال ورزش پر جنب وجوشیه و ممکن با نفر برخورد بشه یا توپ به سرم بخوره ، میتونم شروع به بازی کنم یا نه ؟
***** سوال دوم اینکه ایا حجامت کردن اشکالی داره برا چشام یا اصلا هیچ ربطی نداره ؟
به همه پاسخ دادید و من فراموش شدم
منتظر پاسختونم
ممنونم

neda farhoodi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
من 30 سال سن دارم و شماره هر کدام از چشم های چپ و راستم، -10 است
که به دلیل نازک بودن قرینه، تشخیص پزشکان کاشت لنز داخل چشمی هست
من در بیمارستان فارابی و کلینیک نور معالجه شدم و نهایتا کلینیک نور را انتخاب کردم
پزشک معالجم دکتر سیدیان از کلینیک نور تهران هست
که برای من لنز آرتیفلکس را تجویز کرده است
1- می خواستم نظر شما را در مورد این مرکز و نیز دکتر سیدیان بپرسم. آیا ایشان دکتر خوبی در زمینه کاشت لنز داخل چشمی هستند؟ و یا دکتر دیگری را معرفی می کنید؟
2- به نظر شما بهترین لنز در حال حاضر کدام است؟
3- من تصورم این است که شماره چشم هایم هنوز ثابت نشده و اینکه نمی دانم بعد از عمل می توانم مثل یک آدمی با چشمان طبیعی مطالعه و کار با کامپیوتر داشته باشم یا نه؟
4- در مورد این عمل تا حدودی مطالعه کرده ام ولی خیلی اطلاعات زیادی در موردش بدست نیاوردم خیلی ممنونم می شوم اگر در این مورد اطلاعاتی در اختیار من قرار دهید
5- و اینکه هزینه عمل هر چشم در این کلینیک حدود 2 میلیون هست که با هزینه لنزها حدود، کل هزینه حدود 8 میلیون می شود. آیا به نظر شما جایی دیگری هم هست که با کیفیت کلینیک نور یا بهتر، بشود هزینه ها را کم کرد. البته برای من کیفیت کار در اولویت قرار دارد.
پیشاپیش از پاسخ های حضرتعالی سپاسگزارم

• Like
Reactions: L+X

HITBOY

Registered User
لایک‌ها
132
سلام جناب یاسینی
میخواستم بپرسم بهترین پزشک در رابطه با مورد مشکوک به تبخال چشم کدوم یک از پزشکان هستن؟
ممنون

ava4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام . من قصد عمل چشم دارم ولی پیش دکتر خودم نمیخواهم این کار را انجام دهم و به دنبال دکتر خوب میگردم . من شنیدم که کلینک نور خیلی مجهز است و برای عمل مناسبه. نظر شما چیه؟
اگه اونجا مناسبه لطفا دکتر خوب اونجا را بهم معرفی کنید.
برای عمل توسط دکتری دیگر مدارک پزشکی لازم است؟
برای عمل توسط دکتر هاشمی میشه از ایشون وقت گرفت؟
ممنون میشک اگه بطور کلی کمکم کنید.(شماره چشمم هم 3.5 است)

R o o z b e h

Registered User
لایک‌ها
8
سلام سلام

اومدم و من اومدم، با چشمای نو اومدم.

آقای یاسینی یکشنبه صبح رفتم مرکز ونک و عکس گرفتم و عصر بردم مطب "دکتر خانلری" بهشون نشون دادم. ایشون هم مثل همیشه با توضیحات کامل و خوبشون و با صبر و حوصله زیاد کل داستان عکسارو برام توضیح دادن که همه ی این مدارک و شواهد داره میگه شما میتونی عمل کنی و مشکلی نداری و اصلن قوز نداری. گفتن عملم لازک میشه چون لیزیک خودش باعث ضعیف تر شدن قرنیه میشه مناسب تو نیست. با درخواست من نامه ای نوشتن واسه مرکز ونک که فردا صبحش برم و پذیرش بشم واسه عمل.

شب جایی بودم که با اینکه نگفتم من فردا چشممو عمل می کنم به طور اتفاقی میزبان با دیدن اینکه واسه اولین بار دید من عینک قطور زدم حرف عمل و کشید وسط و شروع کرد راجع به اینکه ریسک عمل چشم بالائه و بدگویی از عمل که خلاصه این عمل جدیده و امتحانش و هنوز پس نداده و کلی ته دل من و خالی کرد. توضیح اینکه خانومش ده سال پیش عمل کرده بود...
من باز هم نگفتم فردا میخوام عمل کنم. چون گفتم منفی بیشتری میگیرم فقط میشنیدم و درونم انواع هورمون های استرس ترشح میشد.

شب تا صبح اصلن نتونستم بخوابم و گریه می کردم و میگفتم میترسم, تو این ده سال گذشته سه بار رفته بودم معاینه عمل؛ بار اول و دوم گفتن مشکوک به قوز قرنیه هستی و نمی تونی عمل کنی و بار سوم با گفتن همین واسم کمیسیون پزشکی تشکیل دادن و بعدش گفتن میتونی عمل کنی و من خودم ترسیدم و ریسک نکردم اون شب که صبح اش واسه بار چهارم و اوالین و آخرین بار تصمیم به عمل داشتم فکر میکردم نکنه همین دو و نیم شماره دید کورمالی رو که دارم می تونم با لنز تا آخر عمر ببینم ولی اگه کور شم چی؟ همه چی سیاه میشه. همسرم میگفت میخوای یه روز دیگه بریم و من می گفتم نه! بعد از عمل همسرم گفت من در عجب بودم که تو هم میترسیدی و هم میگفتی میخوام عمل کنمو تصمیمم ر و گرفتم.
صبح 8:45 رسیدم مرکز ونک و خیلی ساده و بی تشریفات اداری به سرعت پذیرش شدیم و پول ریختیم و رفتم اتاق لیزیک و به سرعت غیر قابل درک به داخل فراخونده شدم و لباس عوض کردم, خانومای پرستار هی فامیلیم رو صدا میکردن که لباس ت رو عوض کردی؟ حاضری؟ و به سرعت بیشتر که اصلن واسم قابل هضم نبود بردنم داخل اتاق عمل. اومدن بتادین زدن به دور چشمام و شستشوهای دیگه رو انجام دادن و من بی عینک با شماره هر چشم هقت و نیم که تو اتاق چیزی نمی دیدم به خانم پرستاره گفتم دکتر هستن؟ گفت بله. گفت عملت خیلی راحته من الان قطره بی حسی میریزم تو چشمات فقط در طی عمل به چراغ سبز نگاه کن. من گفتم از استرس دارم میمیرم میشه یه آرام بخشی چیزی بدین بم و گفت اصلن نگران نباش بیا بشین لب تخت. اون گودی رو میبینی بخواب و سرت رو بذار اونجا. (توجه داشته باشین که من اصلن فکر نمیکردم به این سرعت بخوام برم اتاق عمل, فکر میکردم تا بخوام برم تو, یه مدت زمانی میگذره و من به محیط عادت می کنم و استرسم میاد پایینتر) بعد از اینکه خوابیدم یه پرستار دیگه اومد و پلاستیک با دو تا سوراخ انداخت رو صورتم و بعد انبر رو با هدایت حرکت چشمم انداخت دور پلک چشم راستمو و فکر کنم شستشو داد و گفت دکتر بالا سرته. من اصلن صدای ذکتر رو از وقتی اومده بودم تو اتاق نشنیدم. بله قلب من تو سینه تاپ تاپ زنون و من با کلی اضطراب و عمل شروع شد.یکی از بالا اومد سطح محافظ قرنیه ام رو تراشید و دستگاه اومد بالا سرم و و خانوم اپراتور دستگاه میگفت 15 ثانیه مدام به چراغ سبز نگاه کن. من نگاه میکردم ولی گم میکردمش و کسی چیزی نمی گفت و دستگاه مثل صدای موتور هواپیما به وقت اوج گرفتن صدا میداد و بعد چندبار بوق بوق کردن و همون بوی سوختگی معروف و بعد پرستار اومد چشممو شستشو داد و من دیدم چراغ سبز و قرمز دستگاه رو واضح میبینم. اونجا بود که فهمیدم چشمم با موفقیت عمل شده و ضربان قلبم کم کم شروع کرد پایین اومدن. لنز پانسمانی رو گذاشتن روی چشمم و من پرسیدم می تونم ببندم که گفت بله و رفتن سراغ چشم چپ و همون داستان و بعد تازه واسه اولین بار از بالای سرم صدای دکتر خانلری رو شنیده که گفتن " بریم اون ور؟" و من خیالم راحت شد که هم خود دکتر چشممو عمل کردن و هم عمل تموم شده. پرستار گفت لیز بخور بیا پایین تخت و بعد بلند شو.
بله این بود عمل 5 دقیقه ای و من با یاری پرستار رفتم بیرون اتاق و دیدم همه رو میبینم و دیدم ساعت 9:05 هست و نشستم و بهم دوتا مسکن با آبمیوه دادن و بعدش رفتم لباس خودم رو پوشیدم و نشستم که همه ی بیمارا از اتاق عمل بیان بیرون. 5-6 نفری شدیم و دکتر رو دیدم که رفت. از بین همه ی بیمارای اونجا فقط من حرف میزدم و معلوم بود ذوق کردم. پرستار بهمون کیفی حاوی عینک آفتابی که گفت بزنین و دو تا قطره با دستورات بعد عمل که توضیح شفاهی هم داد به همراه یه نسخه که گفت از داروخونه اون ور خیابون بگیرین که شامل یکی دو قطره دیگه و اشک مصنوعی یه بار مصرف میشد.
9:15 اومدیم بیرون و همسرم رو دیدم :) و زنگ زدیم به موبایل دکتر که با سخاوت شمارشون رو روی کارتشون گذاشته بودن و پرسیذیم به جای فالو آپ که گفته بودن فردا بیاین مطبمم. میتونیم بریم قزوین و من چهارشنبه برم بیمارستان مهرگان قزوین پیششون که ایشون گفتن بله فقط فردا به موبایل من یه زنگ بزنین که من چندتا سوال بپرسم.

تو پرانتز در مورد کلینیک ونک بگم که از نظر سلسله مراتب پذیرش و اتوماسیون و ساختار سازمانی-فضایی و ساختمانی خیلی حرفه ای به نظر نمی رسه و من دو باری که کلینیک نور رفته بودم بسی بیشتر و یک باری که کلینیک آبان اصفهان رفتم یه کم بیشتراونجاها رو شیک تر و سازمانی تر دیدم ولی خب دستگاه ها که یکیه و تو تابع دکترت هستی که کجا مشغول به عمل هستن. مهم تر از همه دکترته و دستگاه به روز.
ولی تو همین تریبون جا داره از مسئولین مرکز ونک درخواست بشه اصلاحاتی در این زمینه صورت بدن ;)

بله بعد ار عمل سریع از هوای آلوده آلوده و آلوده تهران فرار کردی و رفتیم به سمت قزوین. تو اتوبان یه کم که چشمم رو باز می کردم بلند بلند پلاک ماشینارو می خوندم :D ولی بیشتر به خاطر خوردن مسکن خواب آور نیمه هشیار بودم. روز عمل کلی آبریزش از چشم و بینی داشتم مثل ابر بهار. درد نداشتم و کمی احساس جسم خارجی می کردم و چون به لنز زدن عادت داشتم زیاد اذیت نشدم و فقط شب یه کم که درد داشتم مسکن خوردم و قطره مسکن ریختم؛ روز دوم به دکتر زنگ زدم و شرح حال گرفتن و گفت قطره مسکن و حذف کنم, آبریزش کمتر شده بود ولی خیلی به نور حساس بودم و چشمام همش میل به بسته شدن و احساس خواب داشت؛ تو خونه هم حتی با کمترین نور عینک آفتابی رو میزدم. من حتی با عینک آفتابی این دو سه شب رو هم می خوابیدم که نکنه چشمم بخوره به بالش و آلوده بشه؛ که نذاره من که عادت داشتم دمر بخوابم صورتمو رو بذارم روی بالش و فشار چشمم بره بالا. روز سوم باز به نور حساس بودم و خواب آلوده ولی عصرش که رفتم پیش دکتر خانلری مدت بیشتری رو تونستم بدون عینک با دکتر حرف یزنم و دکتر گفت اوضاع احوالت خیلی خوبه من اصلن انتظار نداشتم انقدر راحت بیای پیشم. و چشمام رو نگاه کرد و گفت به به قرنیه ات هم ترمیم شده خیلی عالیه که 60 ساعته ترمیم شده ولی چون ممکنه شب اذیت شی فردا صبح بیا همینجا لنزات رو واست بردارم. و من صبح روز چهارم رفتم لنز رو برام برداشتن و ایشون باز با کمال صبر و حوصله ابهامات دیگه ای که در مورد عمل داشتم رو پاسخ دادن و با دادن دستورات جدید اومدم خونه و اولین کاری که کردم رفتم حموم. با برداشتن لنزا حساسیتم به نور کمتر شده و داخل خونه بی عینک هستم و الان که جمعه روز پنجمه دیدم کلی تاره و با سوء استفاده از حرف دکتر که استفاده از کامپیوتر به شرط تونستن مشکلی نداره من با زحمت زیاد و با زوم بالا این همه دارم حرافی میکنم که اولن مژده تولد دوباره چشمام رو بدم که جدن خیلی برام حیاتی بود و دومن به دوستانی که مشکل من و یا مشابهش رو دارن شرح وضعیت بدم و تاکید کنم که دکتر خیلی مهمه نه فقط به دلیل مهارت در عمل، مهمتر از اون به دلیل عمیق بودن در علم موضوع و به روز بودن و بعد حوصله داشتن و وقت گذاشتن برای بیمار قبل از عمل.
بعد از عمل دکتر خانلری به من آفرین می گفت که جسارت به خرج دادم و با این همه نگرانی که داشتم تصمیم گرفتم ولی بهشون گفتم که "من به شما دل دادم دکتر", شما بودید که این جسارت رو به من دادید قبل از پیش اون سه دکتر دیگه که رفته بودم هیچ کدوم نظر قطعی نداده بودن و من پنجاه پنجاه بودم. نظر من انتخاب دکتر خوب از این لحاظ بیشترین حساسیت رو داره به این دلیل که آگاهی و توجیه شدن نسبت به وضعیت چشم قبل از عمل و اهمیت داره وگرنه خود عمل که مهارته و به وسیله تکنولوژی کامپیوتری انجام میشه و در درجه دوم اهمیت قرار داره.

آقای یاسینی من از شما هم تشکر می کنم که دکتر خانلری رو به من معرفی کردید. تا قبل از اون اصلن نمی شناختمشون و خوشحالم که این فروم رو پیدا کردم و از شما ممنونم که این همه وقت و حوصله به خرج میدید و اینجا رو ساختید.

دکتر خانلری هم انسان با اخلاق و به روز و با سوادی هستن و هم بسیار وقت و حوصله به خرج میدن و به کارشون عشق می ورزن و به هیچ وجه به بیمار به چشم اسکناس نگاه نمی کنن. من دکترای دیگه رو نمیشناسم ولی بسیار ایشون رو توصیه میکنم.

آرزو میکنم دوران نقاهت من سپری بشه و یه دید کامل داشته باشم بعد از 17-18 سال و امیدوارم که برای شما دوستان عزیز هم بهترین اتفاق بیفته و بتونین بهترین تصمیم رو بگیرین واسه خودتون...

سلامت و دلشاد باشین
نیلوفر
با تشکر و آرزوی سلامتی برای شما
بابت توضیحات کاملی که دادیدن واقعا ممنونم راهنمایی بسیار خوبی بود.
من هم روز جمعه عمل PRK دارم با آقای دکتر هاشمی کلینیک نور(بعداز چندین بار عقب افتادن نوبت عمل) دعا کنید عمل موفقیت آمیزی باشه.
از آقای یاسینی هم بابت راهنماییهاش سپاسگذارم

Arash-mashhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای یاسینی؛ با توجه به اطلاعاتتون و آشنایی با متودها و دستگاه های روز چشم پزشکی دنیا و شناختی که روی پزشکهای برتر شهرها دارین چندتا سوال داشتم.
من 25سالمه و بیش از دو ساله که شماره چشمام تغریبا ثابت بوده(0.25 تغییر داشته) و هر چشمم حدودا شمارش 8 هست، به خاطر ورزش و رسیدن به سایر فعالیت های زندگی میخوام لیزیک کنم و از اونجا که چشم عضویه که شوخی بردار نیست نمیخوام عجولانه تصمیم بگیرم که بعدا در دراز مدت(مثلا 20 سال دیگه) پشیمون بشم.(حاظرم بازم صبر کنم)و بیشتر هم هزینه کنم..
1-شنیدم دستگاه های نسل چهارم لیزیک(لیزر اگزایمر)وارد ایران شده که بر خلاف دستگاه های قدیم(که نور لیزر استوانه ای تابیده میشود) نور لیزر به صورت نقطه ای به قرنیه تابیده میشه و باعث میشه سطح قرنیه هموارتر و کیفیت دید بهتر و زمان عمل کوتاه تر بشه ؛از این دستگاه در دوتا شهر تهران(کلینیک نور) و ارومیه استفاده شده و از اونجا که تو عمل PRK دستگاه نقش بسزایی تو کیفیت دید و کاهش خطرات و ... داره به نظرتون صبر کنم تا مشهد هم این دستگاهو بیارن یا برم تهران یا با همین دستگاه ها هم عمل کنم مشکلی نداره(مشکل دید در شب، حساسیت کنتراست،انحرافات اپتیکی،گلر و...)
2-آیا بعد از مدت 20 - 30 سال شماره چشم بر میگرده و نیاز به عینک هست یا کلا خوب میشه؟
3-بهترین و بروزترین دکتر که مجهزترین دستگاه هارو تو مشهد داره معرفی کنید.(بهتره مشهد عمل کنم یا برم تهران کلینیک نور یا صبر کنم؟)در صورت اامکان پاسختونو برام ایمیل هم کنید.
[email protected]
با تشکر- منتظر پاسخ های شما هستم-آرش

Last edited:

blue67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب یاسینی
با تاخیر سال نو مبارک
من 5 دی ماه عمل لازک کردم حالا خداروشکر چشمم دید کامل داره و مشکلی نداره و خیلی راضیم. البته دوباره از راهنمایی های شما تشکر میکنم. ولی یه سوال، چه مدت بعد عمل باید اشک مصنوعی (تجویز دکتر من آرتلاک هست) استفاده بشه؟

powvex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
283
برای کسی که مقداری خود چشم از کاسه بیرون زدگی داره شنیدم جراحی لازمه، درسته؟ چه عملیه؟ هزینش چجوریه؟ چقدر دوران نقاهت داره؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب یاسینی ضمن تبریک سال نو
لطفا نظرتون را درباره عمل چشم (شماره چشم3.5 و 1.25 استیگمات) در کلینک رازی با توجه به اینکه دکتر(هفده تنی) از اشنایان هست و قیمت کمتری داره بفرمایین.
ایا امکاناتش با توجه به کاهش هزینه احتمالی 400 تومن یا بیشتر(دریافت هزینه عمل از طریق کمیسیون بیمه) صلاح هستش؟
ممنون

ببخشید که با تاخیر چواب دادم.
دکتر هفده تن رو به خوبی میشناسم کارشون خیلی خوبه. چرا که نه برید پیش ایشون.
کمیسیون بیمه پرداخت می کنه؟ چقدر خوب. چرا که نه حتما اقدام کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
سال نوتون مبارک

ببخشید برای عمل لازک در شیراز دکتر صلوتی بهتر هست یا دکتر نیکنام یا ...

برای چشم که چشم راست 2 و چشم چپ نیز 2 هست باید چه عملی کنم ؟ هر 2 چشم آستیگمات هست و 25 سالمه
ممنون

هر دو دوکتر خوب هستند. فرق زیادی بینشون نیست.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
به همه پاسخ دادید و من فراموش شدم
منتظر پاسختونم
ممنونم

فوتبال به دلیل دیگه ای خطرناکه. خطر وارد شدن گرد و خاک به چشم.
خیلی با دقت شروع به تمرین کنید. سبک ورزش کنید و تا وسطهای اردیبهشت کلا ورزش سنگین انچام ندید.
در ضمن حجامت رو بهتره با دکتر مشورت کنید. ولی آیا واقعا خارج کردن خون ار کمر روش خوبی برا ریفرش شدنه؟ شما که ورزشکارید چرا آخه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام
من 30 سال سن دارم و شماره هر کدام از چشم های چپ و راستم، -10 است
که به دلیل نازک بودن قرینه، تشخیص پزشکان کاشت لنز داخل چشمی هست
من در بیمارستان فارابی و کلینیک نور معالجه شدم و نهایتا کلینیک نور را انتخاب کردم
پزشک معالجم دکتر سیدیان از کلینیک نور تهران هست
که برای من لنز آرتیفلکس را تجویز کرده است
1- می خواستم نظر شما را در مورد این مرکز و نیز دکتر سیدیان بپرسم. آیا ایشان دکتر خوبی در زمینه کاشت لنز داخل چشمی هستند؟ و یا دکتر دیگری را معرفی می کنید؟
2- به نظر شما بهترین لنز در حال حاضر کدام است؟
3- من تصورم این است که شماره چشم هایم هنوز ثابت نشده و اینکه نمی دانم بعد از عمل می توانم مثل یک آدمی با چشمان طبیعی مطالعه و کار با کامپیوتر داشته باشم یا نه؟
4- در مورد این عمل تا حدودی مطالعه کرده ام ولی خیلی اطلاعات زیادی در موردش بدست نیاوردم خیلی ممنونم می شوم اگر در این مورد اطلاعاتی در اختیار من قرار دهید
5- و اینکه هزینه عمل هر چشم در این کلینیک حدود 2 میلیون هست که با هزینه لنزها حدود، کل هزینه حدود 8 میلیون می شود. آیا به نظر شما جایی دیگری هم هست که با کیفیت کلینیک نور یا بهتر، بشود هزینه ها را کم کرد. البته برای من کیفیت کار در اولویت قرار دارد.
پیشاپیش از پاسخ های حضرتعالی سپاسگزارم

1- شما یکی از بهترین مراکز و یکی از بهترین دکتر ها را انتخاب کردید. نگران نباشید نیازی به دکتر دیگه نیست خود ایشان خوب هستند.
2- لنز آرتیزان و آرتیفلکس بهترین هستند.
برای شماره چشم 10 نگران نباشید. معمولا تغییر شماره برای کسانی مهمه که شماره چشم پایینی دارند. برای شما ماکزیمم 0.25 تغییر می کنه که اصلا در دید شما محاسبه نمیشه.
4- عمل کاشت لنز رو عمل فیکیک می گن و اسم لنزش هم لنزه فیکیکه یادت باشه افیکیک فرق داره با فیکیک.
5- متاسفانه قیمت اصلی ماله خود لنز هاست ولی عملش هم خیلی وقت گیره. هر چشم شاید نزدیک 20 دقیقه تا نیم ساعت طول می کشه (البته عمل بسیار ساده ایه در مقایسه با لیزیک که فقط 5 ثانیه طول می کشه)
کلینیک نور برای این عمل عالیه البته نگاه هم خوبه ولی چون رفتید پی شدکتر سیدیان دیگه ادامه بدید که نور فوق العاده است.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی
میخواستم بپرسم بهترین پزشک در رابطه با مورد مشکوک به تبخال چشم کدوم یک از پزشکان هستن؟
ممنون

همه دکتر های چشم می تونن این کار رو بکنن.
رفیق این قضیه رو بسیار بسیار بسیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــار جدی بگیر.
تبخال چشمی می تونه به کوری دائم منجر بشه.
حتما سریعتر برو پیش دکتر.
کاش این پست رو زودتر دیده بودم و جواب می دادم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام . من قصد عمل چشم دارم ولی پیش دکتر خودم نمیخواهم این کار را انجام دهم و به دنبال دکتر خوب میگردم . من شنیدم که کلینک نور خیلی مجهز است و برای عمل مناسبه. نظر شما چیه؟
اگه اونجا مناسبه لطفا دکتر خوب اونجا را بهم معرفی کنید.
برای عمل توسط دکتری دیگر مدارک پزشکی لازم است؟
برای عمل توسط دکتر هاشمی میشه از ایشون وقت گرفت؟
ممنون میشک اگه بطور کلی کمکم کنید.(شماره چشمم هم 3.5 است)

دکتر خودتون کی هستند.
نور مرکز فوق العاده ایه.
اگر اونجا رفتید برید پیش دکتر میر آفتاب.
دکتر هاشمی عمل م یکنند ولی سرشون خیلی شلوغه.
تمام مدارک رو دوباره براتون می گیرن مثل عکس چشم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با تشکر و آرزوی سلامتی برای شما
بابت توضیحات کاملی که دادیدن واقعا ممنونم راهنمایی بسیار خوبی بود.
من هم روز جمعه عمل PRK دارم با آقای دکتر هاشمی کلینیک نور(بعداز چندین بار عقب افتادن نوبت عمل) دعا کنید عمل موفقیت آمیزی باشه.
از آقای یاسینی هم بابت راهنماییهاش سپاسگذارم

موفق باشید.
خبرش رو به ماهم بدید.

بالا