ایشون رو می شناسم. کارشون خوبه ولی چرا معاینه مگر خودشون دیگه عمل نمی کنن.سلام جناب یاسیینی
بنده پیش دکترعلیرضا هدایت فر وقت گرفتم برا معاینه چطور دکتریه؟ مطمئن هست؟دکتر خوبیه؟
دکتر هاشمی چطور؟
البته هدایت فر برا معاینه قبل از عمله
ایشون رو می شناسم. کارشون خوبه ولی چرا معاینه مگر خودشون دیگه عمل نمی کنن.سلام جناب یاسیینی
بنده پیش دکترعلیرضا هدایت فر وقت گرفتم برا معاینه چطور دکتریه؟ مطمئن هست؟دکتر خوبیه؟
دکتر هاشمی چطور؟
البته هدایت فر برا معاینه قبل از عمله
سلام
از اطلاعاتی که در اختیار می گذارید سپاسگزارم
میخواستم نام چند چشم پزشک خوب مشهد رو برای جراحی لیزیک معرفی کنید.
شک نکنید که الگرتو. تولید آلکان آمریکا است و کیفیتش به مراتب از تکنولاس بهتره.1-
در مورد دو دستگاه technolas نگاه و allegettro 400 hz کدام یک از نظر حصول نتیجه نهایی بهتره ؟؟؟
چون تو بعضی سایتها سرعت زیاد الگترو به عنوان نکته منفی مطرح شده!!!!!
کلا در مورد دستگاه ها ابهامات زیاده؟؟
آیا تفاوت چشمگیری دارند؟؟ یا اینها همش تبلیغاته
2-
با اینکه epi lazik جدیدتر از لازک است و مشکلات لازک و prk رو نداره هنوز هم وقتی از پزشک میپرسی قراره چه عملی انجام بشه میگه لازک اما شاید epi یا prk باشه فقط روز عمل میفهمی(مثل این میمونه که برای توصیف" پورشه "و "پراید" در یک کلام بگی هر دو اتومبیل هستند!!!!!)
با این اوصاف در شرایط مساوی کدامیک از اعمال زیر جهت حصول بهترین نتیجه مناسبه و کمترین آسیب رو میرسونه؟؟؟
LASEK
PRK
Epi-lazik
ممنون
شرمنده تازه پست شما رو دیدم.جناب یاسینی بنده پنج شنبه عمل کردم و دوشنبه هم پانسمان در اصل لنز رو برداشتن دیدم الان خوبه منتها به نظر خودم کامل نیست خواستم بدونم طبیعی هستش و اگر جواب مثبت چه مدت زمانی میکشه کامل بشه
سلام
خداروکر بنده هم جمعه عمل پی آر ک انجام دادم
شیراز پیش جناب دکتر صلوتی
واقعن به نظر من هر کی شیراز هست یا سمت جنوب کشور پیش ایشون عمل کنند
به نظرم یکی از بهترینهای چشم ایران هست . البته این عملا که براش آب خوردنه مشکلات پیوند و حتی عملهای سخت بینایی از کشورای عربی و .. میاند پیششون
من شیراز . بیمارستان اردیبهشت ( که فقط دکتر صلوتی اینجا رو تایید میکنند ) عمل کردم
لازم بذکر هست دکتر صلوتی داماد پروفسور خدادوست متخصص چشم هستند
بستگی داره چند روز بعد.سلام
بعد از عمل لازک مصرف مشروبات و قرار گرفتن در معرض دود سیگار تاثیری بر نتیجه عمل داره؟
با سلام
آقای یاسینی عزیز ، مادر من میخواد آب مرواریدشون رو عمل کنن ، تو بیمارستان نور، خواهشا یه دکتر خوب بهم معرفی کنید ، یه چشمشون رو پارسال تو شهرستان عمل کردن و راضی نیستند و هنوز بعد از یک سال احساس درد و ناراحتی دارن ! واسه همین میخوام حتما دکتر حاذقی ایشون و عمل کنه مممنون میشم راهنمایی کنید. ( دکتر حبیب اللهی و میر آفتاب کاندیدهای خودم هستند ، کدومشون واسه آب مروارید بهترن ؟ شما چه پیشنهادی دارین؟)
شک نکنید که الگرتو. تولید آلکان آمریکا است و کیفیتش به مراتب از تکنولاس بهتره.
بله دستگاهها با هم تفاوت بسیاری دارند یکی از این تفاوت نوع عمل لازک و prk هست که معمولا دستگاهها یکی را انجام میدن.
نوع عمل با توجه به دستگاه خالی ، صخامت قرنیه مشخص میشه.
لازک همچنان عمل محبوب من هست چرا که مطمئن تر بوده و تعداد عمل بیشتر رو در جهان داره.
بله خودشونم عمل میکننایشون رو می شناسم. کارشون خوبه ولی چرا معاینه مگر خودشون دیگه عمل نمی کنن.
با سلام
آقای یاسینی عزیز ، مادر من میخواد آب مرواریدشون رو عمل کنن ، تو بیمارستان نور، خواهشا یه دکتر خوب بهم معرفی کنید ، یه چشمشون رو پارسال تو شهرستان عمل کردن و راضی نیستند و هنوز بعد از یک سال احساس درد و ناراحتی دارن ! واسه همین میخوام حتما دکتر حاذقی ایشون و عمل کنه مممنون میشم راهنمایی کنید. ( دکتر حبیب اللهی و میر آفتاب کاندیدهای خودم هستند ، کدومشون واسه آب مروارید بهترن ؟ شما چه پیشنهادی دارین؟)
بسیار ممنون و سپاسگذارم از لطفی که میکنید و وقتی که میگذارین و پاسخی که باین سرعت ارائه فرمودیندکتر میر آفتاب. شک نکنید.
حتما بخواهید که برای ایشان لنز آلکان بزارند.
من رو از روند عمل مطلع کنید می تونم حسابی به شما کمک کنم. آب مروارید بخش اصلی کار ماست.
دکترتون کی بود؟؟؟با سلام خدمت همه دوستان و بالاخص اقای یاسینی که وقت میذارن و جواب همه سوالات رومیدهند
من در روز 7/7/89 در قم در بیمارستان جواد الائمه لیزیک به روش prk و T.souانجام دادم و 24 سالم هست
نمره عینکم 4 و 4.25 بود و خود دکتر این عینک روبرام تجویز کرده بود و بعد از یک سال با 25 صدم افزایش رفتم برای مشاوره برای عمل
که دوستان یه دکتر که خود اقای یاسینی هم تایید کرد را به من معرفی کردند
و من قبل از عمل هرچه گفتم که ایا این عمل نمیدونم بازگشت نمره داره یانه و تاری دید و خطری چیزی داره فقط خندیدن و گفتن که نه نداره چشماتم سالمه و مشکلی نیست اما ته دلم از عمل و نتیجه و ریسکی که میخواستم بکنم راضی نبودم اما از اونجایی که خیلی ها رو عمل کرده بود و حتی یکی از دوستانم را رد کرده بود و عمل نکرده بود مطمئن شدم در انتخاب دکتر درست عمل کردم
3-4 جلسه برای معاینه رفتم و عکس گرفتم اما روش معاینه و تعیین نمره اش به همه فرق میکرد و بعد از انداختن اون قطره معروف
نمره چشمانم شد OD=OS=-5.50-.50*180
0.27mm ou
اما در حین عمل من دیدم گیره سر که سر رو به میز ثابت کنه وجود نداره و خودم رو از همون اول بی حرکت به تخت چسبوندم
و موقع لیزر زدن حتی نفس هم نمیکشیدم که بهترین عمل از اب دربیاد اما زهی خیال باطل
بعد از چند ثانیه دیدم چراق قرمز مثل حاله ای شد من هم چشم ازش بر نداشتم و نگاه کردم بهش اما اخر عمل چشم چپم دکتر گفت خودت رو سفت نگیر والا عملت خوب از اب در نمیاد منم که اصلا نمی فهمیدم منظورش چی بود چیزی نگفتم و سریع چشم راستم هم به همین منوال اما کمی بهتر عمل کرد و
فرستادم خونه
شب سختی بود تا صبح نتونستم بخوابم تا میخواست خوابم بره لنز پانسمان میخورد به غده اشکی و درد میگرفت وخلاصه...
اصل مطلب
از فرداش دیدم تاری دیدم بصورت مثلثی و نه بصورت دایره به دکتر هم گفتم واما سکوت کرد و گفت درست میشه
6ماه بعد رفتم پیشش و پشت برگم نوشتoll ok
گفتم کجاش اوکی من چشمام تار میبینه و... پیش خودم گفتم چون شاید 1 بار اونهم بعد از 3ماه از عمل رفتم استخر از اون باشه و بعد از 1 سال درست بشه و بعد از 1 سال از عمل رفتم پیش یه دکتر سر همون کوچه و اونهم با لوازم کامپیوتری نمره چشمم روگرفت که شد
(R)
s.e. +.50
(L)
s.E.+.75-.25*180
بعدشم همه ماجرا روگفتم و اونهم گفت عملت بهتر از این نمیشه چون اوپتیکال زومت 7 هستش من هم که منظورش رو نمیفهمیدم
زدم از اطاقش بیرون و بعد درگیر زندگی و...
تا به امروز که فهمیدم معجزه و شفایی در کار نیست ونمیتونم درس بخونم چرا که 2 تا چشمام هماهنگ نیستند و اشک و قرمزی چشم و خمیازه بعد از 1 ساعت مطالعه به سراغم میاد
خواستم تجربه خودم رو با شما ها در میون بذارم و اینکه کمکم کنید چه کار کنم
ایا میشه از دست دکتر شکایت کرد یا نه؟
و چه تصمیمی بهتره؟
ببخشید که زیاد شد
با تشکر