• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسیینی
بنده پیش دکترعلیرضا هدایت فر وقت گرفتم برا معاینه چطور دکتریه؟ مطمئن هست؟دکتر خوبیه؟
دکتر هاشمی چطور؟
البته هدایت فر برا معاینه قبل از عمله
ایشون رو می شناسم. کارشون خوبه ولی چرا معاینه مگر خودشون دیگه عمل نمی کنن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
1-
در مورد دو دستگاه technolas نگاه و allegettro 400 hz کدام یک از نظر حصول نتیجه نهایی بهتره ؟؟؟
چون تو بعضی سایتها سرعت زیاد الگترو به عنوان نکته منفی مطرح شده!!!!!
کلا در مورد دستگاه ها ابهامات زیاده؟؟
آیا تفاوت چشمگیری دارند؟؟ یا اینها همش تبلیغاته
2-
با اینکه epi lazik جدیدتر از لازک است و مشکلات لازک و prk رو نداره هنوز هم وقتی از پزشک میپرسی قراره چه عملی انجام بشه میگه لازک اما شاید epi یا prk باشه فقط روز عمل میفهمی(مثل این میمونه که برای توصیف" پورشه "و "پراید" در یک کلام بگی هر دو اتومبیل هستند!!!!!)
با این اوصاف در شرایط مساوی کدامیک از اعمال زیر جهت حصول بهترین نتیجه مناسبه و کمترین آسیب رو میرسونه؟؟؟
LASEK
PRK
Epi-lazik

ممنون
شک نکنید که الگرتو. تولید آلکان آمریکا است و کیفیتش به مراتب از تکنولاس بهتره.
بله دستگاهها با هم تفاوت بسیاری دارند یکی از این تفاوت نوع عمل لازک و prk هست که معمولا دستگاهها یکی را انجام میدن.
نوع عمل با توجه به دستگاه خالی ، صخامت قرنیه مشخص میشه.
لازک همچنان عمل محبوب من هست چرا که مطمئن تر بوده و تعداد عمل بیشتر رو در جهان داره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب یاسینی بنده پنج شنبه عمل کردم و دوشنبه هم پانسمان در اصل لنز رو برداشتن دیدم الان خوبه منتها به نظر خودم کامل نیست خواستم بدونم طبیعی هستش و اگر جواب مثبت چه مدت زمانی میکشه کامل بشه
شرمنده تازه پست شما رو دیدم.
خوب به سلامت.
نگران نباشید به سرعت دیدتون کامل خواهد شد. طول می کشه و در ابتدا دید کاهش پیدا م یکنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام

خداروکر بنده هم جمعه عمل پی آر ک انجام دادم
شیراز پیش جناب دکتر صلوتی

واقعن به نظر من هر کی شیراز هست یا سمت جنوب کشور پیش ایشون عمل کنند
به نظرم یکی از بهترینهای چشم ایران هست . البته این عملا که براش آب خوردنه مشکلات پیوند و حتی عملهای سخت بینایی از کشورای عربی و .. میاند پیششون

من شیراز . بیمارستان اردیبهشت ( که فقط دکتر صلوتی اینجا رو تایید میکنند ) عمل کردم
لازم بذکر هست دکتر صلوتی داماد پروفسور خدادوست متخصص چشم هستند

من بسیار دکتر صلوتی رو دوست دارم.
کارشون بسیار عالیه.
ولی بدونید که بخش اعزم بیماران عرب نه در جنوب ایران بلکه در تهران و قم عمل می شن.
به طورکیه در کلینیک رازی عملا بیشتر راهنماها دیگه به عربی نوشته شده!!!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
بعد از عمل لازک مصرف مشروبات و قرار گرفتن در معرض دود سیگار تاثیری بر نتیجه عمل داره؟
بستگی داره چند روز بعد.
تقریبا دو ماه بعد مشکلی نباید باشه.
(نری فردا م س ت کنی بندازی کردن من!!! ;) )

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام
آقای یاسینی عزیز ، مادر من میخواد آب مرواریدشون رو عمل کنن ، تو بیمارستان نور، خواهشا یه دکتر خوب بهم معرفی کنید ، یه چشمشون رو پارسال تو شهرستان عمل کردن و راضی نیستند و هنوز بعد از یک سال احساس درد و ناراحتی دارن ! واسه همین میخوام حتما دکتر حاذقی ایشون و عمل کنه مممنون میشم راهنمایی کنید. ( دکتر حبیب اللهی و میر آفتاب کاندیدهای خودم هستند ، کدومشون واسه آب مروارید بهترن ؟ شما چه پیشنهادی دارین؟)

دکتر میر آفتاب. شک نکنید.
حتما بخواهید که برای ایشان لنز آلکان بزارند.
من رو از روند عمل مطلع کنید می تونم حسابی به شما کمک کنم. آب مروارید بخش اصلی کار ماست.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان ببخشید بابت مدتی که نبودم.

خیلی دلم می خواد یک مطلب در مورد بیمارستان نیمه شعبان ساری بنویسم.
اگر مطلع باشید در اتاق عمل آب مروارید 10 مورد عفونت اتفاق افتاده که دو مورد متاسفانه نابینا و بقیه هم اوضاع خوبی ندارند.
اگر فرصت کنم فردا یک مطلب در مورد اینکه چطور دوستان پزشک با استفاده بی مورد از وسایل یک بار مصرف به صورت چند بار مصرف شرایط این عفونت ها را پیش میارند صحبت می کنم.

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
سلام
برای معاینه دکتر هاشمی و تیمش رو تایید می کنید ؟
پزشک معتمدشون کدوم رو انتخاب کنم ؟
ممنون

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام آقای یاسینی /
من قوزقرنیه دارم / بهمن 90 کراس کردم / آبان 91 رینگ گذاشتم (فقط برای چشم راست) / دیدم بد نیست الان ولی میخوام ببینم عمل یا ... جدیدی قرار نیست واسه قوزقرنیه بیاد / هنوز رانندگی در شب واسم سخته و چشمی که رینگ توشه زیاد خشک میشه و انگار تپش داره ! ممنون

ecsi

Registered User
لایک‌ها
12
شک نکنید که الگرتو. تولید آلکان آمریکا است و کیفیتش به مراتب از تکنولاس بهتره.
بله دستگاهها با هم تفاوت بسیاری دارند یکی از این تفاوت نوع عمل لازک و prk هست که معمولا دستگاهها یکی را انجام میدن.
نوع عمل با توجه به دستگاه خالی ، صخامت قرنیه مشخص میشه.
لازک همچنان عمل محبوب من هست چرا که مطمئن تر بوده و تعداد عمل بیشتر رو در جهان داره.

در لازک از الکل رقیق شده استفاده میشه؟؟؟؟؟ آیا الکل خطری نداره ؟؟؟ ضخامت چشمم 563 در هرچشم هست با این حال دکتر میگه "لازک در واقع همون prk" !!!! آخرش نگرفتیم بالاخره میخواست لازک کنه یا prk!!!
ممنون

mojtabadj88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
ایشون رو می شناسم. کارشون خوبه ولی چرا معاینه مگر خودشون دیگه عمل نمی کنن.
بله خودشونم عمل میکنن
بنده بعد از دو ساعت و نیم معاینه و گرفتن عکس از قرنیه و دیدن دکتر ایشون به بنده عمل لازک رو پیشنهاد کردن
نمره چشم من هم 2 بود طبق حرفایی که شنیدم
عمل لازک عمل خوبیه؟ آخه عوارضش طولانیه .....
مجتمع نور جای خوبی برای عمل هست ؟دکتراش چطورن؟ تو اون کلینیک کدوم دکتر خیلی خوبه؟
بابت تمام زحماتتون مرسی آقای یاسینی

adona

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
آقای یاسینی عزیز ، مادر من میخواد آب مرواریدشون رو عمل کنن ، تو بیمارستان نور، خواهشا یه دکتر خوب بهم معرفی کنید ، یه چشمشون رو پارسال تو شهرستان عمل کردن و راضی نیستند و هنوز بعد از یک سال احساس درد و ناراحتی دارن ! واسه همین میخوام حتما دکتر حاذقی ایشون و عمل کنه مممنون میشم راهنمایی کنید. ( دکتر حبیب اللهی و میر آفتاب کاندیدهای خودم هستند ، کدومشون واسه آب مروارید بهترن ؟ شما چه پیشنهادی دارین؟)
دکتر میر آفتاب. شک نکنید.
حتما بخواهید که برای ایشان لنز آلکان بزارند.
من رو از روند عمل مطلع کنید می تونم حسابی به شما کمک کنم. آب مروارید بخش اصلی کار ماست.
بسیار ممنون و سپاسگذارم از لطفی که میکنید و وقتی که میگذارین و پاسخی که باین سرعت ارائه فرمودین :)
یه سوال دیگه :
آقای یاسینی من خودم تقریبا 8 ماه پیش عمل فمتو لیزیک کردم با دکتر حبیب الهی ، شماره چشم های من 4.5- و 5.5- با مقدار 1.5 آستیگمات بود. دیدم خوب شده ولی فک نمیکنم کامل باشه ! یه چند روزیه در چشمهام احساس درد و سوزش و کمی تاری دید دارم ( البته به صورت نامتوازن) این طبیعیه و اشکال نداره ؟

baran14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من ساکن کرج هستم و شماره چشمام 4 هست(26 سالم هست). اگه امکانش هست برای عمل یه دکتر خوب که هزینه عملشون مناسب باشه معرفی کنید. و اینکه چند روز بعد از عمل میشه رفت سر کار؟

reza2130

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام خدمت همه دوستان و بالاخص اقای یاسینی که وقت میذارن و جواب همه سوالات رومیدهند

من در روز 7/7/89 در قم در بیمارستان جواد الائمه لیزیک به روش prk و T.souانجام دادم و 24 سالم هست

نمره عینکم 4 و 4.25 بود و خود دکتر این عینک روبرام تجویز کرده بود و بعد از یک سال با 25 صدم افزایش رفتم برای مشاوره برای عمل

که دوستان یه دکتر که خود اقای یاسینی هم تایید کرد را به من معرفی کردند

و من قبل از عمل هرچه گفتم که ایا این عمل نمیدونم بازگشت نمره داره یانه و تاری دید و خطری چیزی داره فقط خندیدن و گفتن که نه نداره چشماتم سالمه و مشکلی نیست اما ته دلم از عمل و نتیجه و ریسکی که میخواستم بکنم راضی نبودم اما از اونجایی که خیلی ها رو عمل کرده بود و حتی یکی از دوستانم را رد کرده بود و عمل نکرده بود مطمئن شدم در انتخاب دکتر درست عمل کردم

3-4 جلسه برای معاینه رفتم و عکس گرفتم اما روش معاینه و تعیین نمره اش به همه فرق میکرد و بعد از انداختن اون قطره معروف

نمره چشمانم شد OD=OS=-5.50-.50*180

0.27mm ou
اما در حین عمل من دیدم گیره سر که سر رو به میز ثابت کنه وجود نداره و خودم رو از همون اول بی حرکت به تخت چسبوندم
و موقع لیزر زدن حتی نفس هم نمیکشیدم که بهترین عمل از اب دربیاد اما زهی خیال باطل
بعد از چند ثانیه دیدم چراق قرمز مثل حاله ای شد من هم چشم ازش بر نداشتم و نگاه کردم بهش اما اخر عمل چشم چپم دکتر گفت خودت رو سفت نگیر والا عملت خوب از اب در نمیاد منم که اصلا نمی فهمیدم منظورش چی بود چیزی نگفتم و سریع چشم راستم هم به همین منوال اما کمی بهتر عمل کرد و
فرستادم خونه
شب سختی بود تا صبح نتونستم بخوابم تا میخواست خوابم بره لنز پانسمان میخورد به غده اشکی و درد میگرفت وخلاصه...
اصل مطلب
از فرداش دیدم تاری دیدم بصورت مثلثی و نه بصورت دایره به دکتر هم گفتم واما سکوت کرد و گفت درست میشه
6ماه بعد رفتم پیشش و پشت برگم نوشتoll ok
گفتم کجاش اوکی من چشمام تار میبینه و... پیش خودم گفتم چون شاید 1 بار اونهم بعد از 3ماه از عمل رفتم استخر از اون باشه و بعد از 1 سال درست بشه و بعد از 1 سال از عمل رفتم پیش یه دکتر سر همون کوچه و اونهم با لوازم کامپیوتری نمره چشمم روگرفت که شد
(R)
s.e. +.50
(L)
s.E.+.75-.25*180
بعدشم همه ماجرا روگفتم و اونهم گفت عملت بهتر از این نمیشه چون اوپتیکال زومت 7 هستش من هم که منظورش رو نمیفهمیدم
زدم از اطاقش بیرون و بعد درگیر زندگی و...
تا به امروز که فهمیدم معجزه و شفایی در کار نیست ونمیتونم درس بخونم چرا که 2 تا چشمام هماهنگ نیستند و اشک و قرمزی چشم و خمیازه بعد از 1 ساعت مطالعه به سراغم میاد
خواستم تجربه خودم رو با شما ها در میون بذارم و اینکه کمکم کنید چه کار کنم
ایا میشه از دست دکتر شکایت کرد یا نه؟
و چه تصمیمی بهتره؟
ببخشید که زیاد شد
با تشکر

ecsi

Registered User
لایک‌ها
12
با سلام خدمت همه دوستان و بالاخص اقای یاسینی که وقت میذارن و جواب همه سوالات رومیدهند

من در روز 7/7/89 در قم در بیمارستان جواد الائمه لیزیک به روش prk و T.souانجام دادم و 24 سالم هست

نمره عینکم 4 و 4.25 بود و خود دکتر این عینک روبرام تجویز کرده بود و بعد از یک سال با 25 صدم افزایش رفتم برای مشاوره برای عمل

که دوستان یه دکتر که خود اقای یاسینی هم تایید کرد را به من معرفی کردند

و من قبل از عمل هرچه گفتم که ایا این عمل نمیدونم بازگشت نمره داره یانه و تاری دید و خطری چیزی داره فقط خندیدن و گفتن که نه نداره چشماتم سالمه و مشکلی نیست اما ته دلم از عمل و نتیجه و ریسکی که میخواستم بکنم راضی نبودم اما از اونجایی که خیلی ها رو عمل کرده بود و حتی یکی از دوستانم را رد کرده بود و عمل نکرده بود مطمئن شدم در انتخاب دکتر درست عمل کردم

3-4 جلسه برای معاینه رفتم و عکس گرفتم اما روش معاینه و تعیین نمره اش به همه فرق میکرد و بعد از انداختن اون قطره معروف

نمره چشمانم شد OD=OS=-5.50-.50*180

0.27mm ou
اما در حین عمل من دیدم گیره سر که سر رو به میز ثابت کنه وجود نداره و خودم رو از همون اول بی حرکت به تخت چسبوندم
و موقع لیزر زدن حتی نفس هم نمیکشیدم که بهترین عمل از اب دربیاد اما زهی خیال باطل
بعد از چند ثانیه دیدم چراق قرمز مثل حاله ای شد من هم چشم ازش بر نداشتم و نگاه کردم بهش اما اخر عمل چشم چپم دکتر گفت خودت رو سفت نگیر والا عملت خوب از اب در نمیاد منم که اصلا نمی فهمیدم منظورش چی بود چیزی نگفتم و سریع چشم راستم هم به همین منوال اما کمی بهتر عمل کرد و
فرستادم خونه
شب سختی بود تا صبح نتونستم بخوابم تا میخواست خوابم بره لنز پانسمان میخورد به غده اشکی و درد میگرفت وخلاصه...
اصل مطلب
از فرداش دیدم تاری دیدم بصورت مثلثی و نه بصورت دایره به دکتر هم گفتم واما سکوت کرد و گفت درست میشه
6ماه بعد رفتم پیشش و پشت برگم نوشتoll ok
گفتم کجاش اوکی من چشمام تار میبینه و... پیش خودم گفتم چون شاید 1 بار اونهم بعد از 3ماه از عمل رفتم استخر از اون باشه و بعد از 1 سال درست بشه و بعد از 1 سال از عمل رفتم پیش یه دکتر سر همون کوچه و اونهم با لوازم کامپیوتری نمره چشمم روگرفت که شد
(R)
s.e. +.50
(L)
s.E.+.75-.25*180
بعدشم همه ماجرا روگفتم و اونهم گفت عملت بهتر از این نمیشه چون اوپتیکال زومت 7 هستش من هم که منظورش رو نمیفهمیدم
زدم از اطاقش بیرون و بعد درگیر زندگی و...
تا به امروز که فهمیدم معجزه و شفایی در کار نیست ونمیتونم درس بخونم چرا که 2 تا چشمام هماهنگ نیستند و اشک و قرمزی چشم و خمیازه بعد از 1 ساعت مطالعه به سراغم میاد
خواستم تجربه خودم رو با شما ها در میون بذارم و اینکه کمکم کنید چه کار کنم
ایا میشه از دست دکتر شکایت کرد یا نه؟
و چه تصمیمی بهتره؟
ببخشید که زیاد شد
با تشکر
دکترتون کی بود؟؟؟
آیا تجربه کافی داشت؟؟
دستگاه چی بود؟؟
این T.sou چیه؟؟
آیا از قطره مایتومایسین بلافاصله بعد لیزر استفاده کرد؟؟؟
آیا تکنیک دقیق عمل رو بیاد دارید؟؟
------------------------------------------------------------------
دقیقا بزرگترین و مهمترین نگرانی که از این عمل دارم اینه که : چرا به پزشک میگی اگر فرزندت جای من بود(با همه شرایط یکسان بامن) عملش میکردی؟؟ میگه : فرزندم خودش باید تصمیم بگیره؟؟ رسما میپیچونه
یعنی خودش هم نمیدونه چی میشه ولی چاره چیه؟؟؟؟؟؟
همین چندوقت پیش بود که 1 دامپزشک رو گرفتن که با طب سوزنی داشت جون یه بچه رو میگرفت(به نقل از اخبار TV)
البته قبل عمل میگن امکان داره 2 درصد دید کامل نداشته باشی و حتی 1 درصد احتمال کوری داری!!!!!!!.............این یعنی ریسک با احتمال پیروزی 98% ........حالا تصمیم با شماست
کلا جوابی به شما نمیدهند که منصرف شوید
-----------------------------------------------------------------------
مسلما قبل از عمل با امضایی که دادید احتمالا حق شکایت رو سلب کردید!!!!!!!
به نظر من نام پزشک رو در همه جا اعلام کنید تا لااقل دیگران به این مشکل نیفتند
آقای یاسینی
واقعا به کجا میتوان مراجعه کرد تا آمار صحیح عمل های موفق را بانام پزشک معالج پیدا کرد......واقعا کجا؟؟؟
البته به این امیدوارم که از سال 89 تا اکنون تجربه دکترها بالاتر رفته باشه و دستگاهها به روزتر و تکنیکها ثابت شده باشه

Last edited:

reza2130

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
چیزی که یادمه اینه که قبل از عمل چند قطره که احتمالا قطره بی حسی بود به چشمم ریخت
وبعد اینکه روی تخت خوابیدم روی پلک هام گیره گذاشت و بعد از اون یه حلقه روچشمم و چند قطره الکل رقیق ریخت و بعد ان رو تراشید که تکه تکه شدن پوست روی چشمم رو هنوز به یاد دارم وبعدش فک کنم با قطره ای شست و عمل شروع شد

درضمن من به گمانم برگه عمل رو خوندم وامضا کردم جایی ننوشته بود که اگه دکتر خراب کاری کرد حق شکایت نداری
درس میگم ؟
کسی یادش هست اون برگه چی نوشته
تجربه
در مورد تجربه که میدنم تجربه خیلی زیادی داره یکی از دوستام 4 سال قبل از من پیشش عمل کرده بود وراضی بود
T.sou یه روشی به نام تیشوسوینگ استtissue saving

دستگاه
الان دستگاهشون اینه اون موقع هم فک کنم همین بود الان یه سرچی کردم از سال 91 که همین دستگاه بود قبلش رو دقیقا نمیدونم همونطور که میبینید گیره ای برای ثابت کردن سر نداره
IMG_0908.jpg

- اطاق عمل جراحی لیزیک.
مجهز به دستگاه اگزایمر لیزر Technolasمدل 217Z شرکت BAUSCH&LOMBو سایر لوازم و دستگاههای مربوطه جهت اعمال:
لیزیک
لازک
P.R.K
Zyoptix (به منظور از بین بردن عیوب انکساری چشم شامل: دور بینی - نزدیک بینی و آستیگماتیسم)
Bausch & Lomb Technolas 217z 100 Hz Excimer Laser System

Using flying spot technology the Bausch & Lomb 217z 100 Hz Excimer Laser system, the world's leading wavefront-guided laser for personalized vision correction, allow surgeons in the United States to treat myopia up to -7.00 Diopters and astigmatism up to -3.00 Diopters. The B & L 217z Excimer Laser combines both a 2mm and 1mm truncated Gaussian beam, with an active eye tracker for fast treatment times and a smooth stromal bed.

B & L 217z Excimer Laser Approved Treatment Range in the U.S.A
• Treats myopia up to -7.00 Diopters
• Treats astigmatism up to -3.00 Diopters
• Video based IR eye tracker 120Hz, non dilated pupil, dynamic eye tracking module for rapid eye movements
• Active scanner feedback mechanism

B & L 217z Excimer Laser Key Features & Benefits
• Fast treatment times and a smooth corneal surface
• Quality control during the procedure
• Maximum instrument control and flexibility for surgeons
• Efficient data transfer
قطره
در مورد قطره ای که میگویید نمیدونم چه قطره ای هست ولی بعد از عمل برای پاک کردن روی چشم از یه قطره ای مدام استفاده میکرد که دیگه اسمش رو نمیدونم وبعد از عمل هم 3 قطره خودم داشتم که مصرف میکردم اما اگر اون قطره ای که باعث میشه مردمک منقبض بشه منظورتون هست نه قبل از عمل بهم ندادن که اگر میشد این قطره را استفاده کرد فک کنم عمل های جراحی 100 مطمئن میشد چرا که نمیتونستین موقع عمل زوم چشم ها رو تغییر بیدم

تقریبا هیچ تالاری هم نیست که افرادی که مثل من هستند دور هم جمع بشن و همفکری کنن و فقط اینجا است
که امیدوارم هیچ کسی مشکل من رو نداشته باشه اما اگه کسی هست بگه تا ببینیم چه میشه کرد

الان حاضرم چند برابر هزینه عمل رو بدم وچشمام برگرده به همون حالت قبل از عمل که لااقل میدونستم چشمام سالمه
نه الان که نمیدنم چند سال قراره چشمام برام دوم بیاره

اسم دکتر رو بعدا میگم فعلا دنبال راه حل باید باشم
البته اقای یاسینی احتمالا فهمیدن که کدوم دکتر رو میگم

Last edited:

ecsi

Registered User
لایک‌ها
12
البته باید منتظر نظر جناب یاسینی ماند اما

ای کاش جناب یاسینی هرچه سریعتر در مورد دستگاههایه مطلب جامع تهیه کنند!!!!!!!!!!!!!! همچنان منتظریم

منظور از قطره اون قطره بازکننده مردمک نیست،
بنا به مطلب زیر

""""مهمترين علتی که prk داشت منسوخ میشد اين بود كه در PRK در"" شماره هاي بالا ايجاد كدورت قرنيه""" مي شد ولي اخيرا با""" داروهايي""" كه همراه با اين عمل استفاده مي شود شانس ايجاد كدورت قرنيه كاهش يافته است .""" توجه کنید شانس!!! شانس!!!

البته چون از Ts استفاده شده احتمالا قرنیه نازک بوده و شماره چشم هم که بالابوده!! ضمن اینکه در سال 89 شما 20 ساله بودید

یاد پرونده اون بنده خدایی افتادم که سهل انگاری دکتر باعث کوتاه شدن روده اش شده بود و گویا پس از شکایت هم به جایی نرسید(TV)
امیدوارم برای هیچکی اتفاق نیفته و چشمان شما هم خوب بشه

Last edited:

reza2130

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ایشون تقریبا همه رو از این روش عمل میکردند چون من ازش حتی قبل از اینکه عکسم رو ببینه پرسیدم روش عملتون چی گفت RKگفتم چرا لیزیک نمیکنی گفت نتایج این بهتره اون روز 2 شنبه بود منو حدودا 10 نفر دیگه به جرئت میتونم بگم هفته ای 50 نفر تو قم درجاهای مختلف دارن لیزیک میکنن چون اصلا جایی در مورد زیان ها و کسانی که اسیب دیدن تعبیه نشده بعد از ماه رمضان قصد دارم بیفتم دنبال کار های چشمم اگه بدونم مقصر از دکتر بوده و درست نکنه و یا دیه و هزینه ای بهم نده که جای دیگه عمل کنم توی شهر کوچکی مثل قم راحت میتونم کار رو کاسبیش رو کساد کنم
و من دقیقا یادم نیست که ضخامت قرنیه ام قبل از عمل چقدر بوده
اما الان که با دقت به چشمم نگاه میکنم بالاخص زیر نور مهتابی خط برش قرنیه رو واضح میبینم که با فاصله تقریبا 1 میلی متر از حاشیه مردمک و داخل اون هستش مثل یه گودی نمیدونم مال همه همینطور هست یا فقط من
مثل این میمونه که قرار باشه چاله ای رو باشیب ملایم گود کنی اما کارگر اون رو به صورت گودال و با شیب زیاد بکنه
امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم

با این حال از ابراز همدردی شما متشکرم و منتظر نظرات باقی دوستان میمونم

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
آقای یاسینی مارو هم راهنمایی کنید
ممنون

بالا