این درصورتی که برداشت از قرنیه ام بیش از حد نبوده باشه و نیز به صورت نامتوازن نباشه و بشه دوباره روش ماله کشید
امروز وقتی تو بیمارستان به صندوق دار گفتم چشمام اینطوری شده گفت شما اولین نفر هستید که اینجا میاد و بحث شکایت از دکتر و اشتباه پزشکی رو میکنه ودر ضمن این دستگاه رو 1 سال پیش از المان اوردن
technolas رو از آلمان آوردن؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مگه تکنولاس امریکایی نبود!!!!؟؟؟؟
از صندوق دار که هیچ انتظاری نمیشه داشت...........اون فقط مسئول پول شمردنه
نگران نباش. خوبی لازک و prk اینه که هر اتفاقی بخواد بیفته رو اپیتلیومه و حداکثر با یک عمل مجدد ایشالله حل میشه
فکر کنم استفاده از TS معمولا زمانی صورت میگیره که ضخامت کم باشه !!!! درسته؟؟
اپیتلیوم ترمیمم میشه در این شکی نیست اما مشکل زمانی است که لایه زیرین اپیتلیوم بیش از حد لایزر شود یعنی اصلاح بیش از حد <=== امیدوارم این مورد نباشد
در مورد احتمال %1 کوری هم طرف شوخی کرده! من نزدیک 50 ساعت در مورد عمل های اصلاح دید مطالعه کردم و به همچین چیزی برنخوردم
تا حالا پزشکی دیدید که بگه همه چیز 100% درست انجام میشه
کسی که شاید سالها عمل میکنه نمیگه احتمال کوری وجود نداره!!!! حالا شاید 1% نباشه زیر 1% رو که میشه در نظر گرفت.....اتفاق خبر نمیکنه
باید قبول کنیم که به گفته بعضی پزشکان : دکتر نقش اصلی رو در عمل بازی نمیکنه بلکه این دستگاهه که از اهمیت برخورداره که عموم مردم هم اطلاعات چندانی در موردش نداریم
با این حال وقتی موقعه تصمیم گرفتن میشه دکتر میگه تصمیم با شماست (آخه یکی نیست بگه با کدوم اطلاعات!!!!)
عیدفطر شدیدا مبارک
شدید