با سلام
رفتم پیش دکتر فرخی که از تهران میاد قم وفوق تخصص قرنیه داره و کلی باهاش صحبت کردم و بنا به درخواست رفتم و پرونده ام رو از بایگانی گرفتم و اوردم یه نگاهی بهش کردم و ضخامت قرنیه ام کنارش 685 و مرکزش فک کنم 540 بود
دکتر گفت عملت عالی بوده ومشکل از عمل نیست هرچقدر خاطره و چیزی که میدیدم براش نقاشی کردم وبهش گفتم گویا چیزی نفهمید و فقط گفت عملت خوب بوده و مشکل از اون نیست اما از اونجایی که بعد از عمل به اون دچار شدی یکسری قطره برام نوشت که روی هم 51000تومن برام اب خورد که یکیش قطره Xiloial (محلول زیلویال) و دیگریش بریموگان بود
و گفت اگه بهتر نشدی برو بیمارستان بینا تهران و یه عکسHigher order aberration بگیر بیار
دوستان کسی میدونه هزینه این عکس چقدر؟
در کل مثل .... تو گل گیر کردم
چرا که
در مورد TS (به نقل از ایران سلامت)
"· تکنیک Tissue saving (TS) یک شیوه استاندارد بهبودی یافته است، ولی قادر به اصلاح HOA نمی باشد. از روش Tissue-saving در موارد بالا بودن مقدار عیب انکساری و یا کم بودن ضخامت قرنیه نسب به مقدار عیب انکساری استفاده می گردد. مزیت الگوریتم tissue saving این است که بطور معنی داری عمق ablation و اکتازی (ectasia) را کاهش می دهد."
از طرفی
مطالعات متعددی نشان دهنده تاثیر مطلوب و کم خطر عمل جراحی ریفراکتیو قرنیه از جمله PRK برای اصلاح میوپی می باشد. PRK به روش معمول (conventional) در واقع فقط باعث درمان اعوجاج های رده های پائین می شود. در حالیکه معمولاً باعث افزایش اعوجاج های رده های بالاتر می گردد.[4]و[5]. این افزایش اعوجاج باعث ایجاد مشکلاتی برای بیماران می گردد که مهمترین و شایعترین آنها اختلال دید اسکوتوپیک است2. این عارضه تا 30% بیماران را با مشکل روبرو می کند5. مقدار افزایش اعوجاج در مقالات مختلف دارای دامنه وسیعی می باشد. بطوری که بین 63/1 برابر تا 17 برابر3 ذکر شده است.
اندازه مردمک نیز از عواملی است که در تغییرات اعوجاج بسیار دخیل است. Martinez و همکاران در مطالعه ای نشان داد که پس از عمل PRK اعوجاج کلی در مردمک 7 میلی متری ، 11 برابر افزایش پیدا می کند در مطالعه Martinez، تغییرات قابل توجهی در میزان اعوجاج با مردمک کوچک (3میلی متر) قبل و بعد از عمل PRK مشاهده نگردید[6] Seiler و همکاران2 با استفاده از ابرومتر نوع Techering نشان داد که PRK باعث افزایش اعوجاج رده های بالا تا 17 برابر در مردمک بزرگ (بیش از 7 میلی متر) می گردد و همچنین Oshica و همکاران[7] نشان دادند که عمل لیزیک باعث افزایش اعوجاج هم در مردمک بزرگ و هم در مردمک کوچک می گردد. در ابتدا اختلالات دید اسکوتوپیک را به علت ایجاد haze پس از عمل می دانستند ولی شواهد متعددی نشان داده است که اعوجاج های اپتیکی که بر اثر جراحی افزایش می یابد علت اصلی این عارضه می باشد. 4
در ضمن من نمیخواستم تا وقتی که قضیه اشتباه قطعی نشده اسم دکتر رو بگم اما الان شما اسم یکی از دکتر ها روگفتید
اما نه ایشون نیست همکار ساختمان بقلیشون هست که صبح های شنبه نوبت میده
گرچه 1 سال قبل پیش ایشون هم رفته بودم اما ایشون هم گفت عین جمله: (عملت بهتر از این نمیشد چون اپتیکال زومت 7 بوده)