• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
سلام
من میخواستم بدونم که تا چه مدت پس از عمل PRK نمیشه سونا یا استخر رفت ؟
چون من قیبلش هفته ای 1-2 بار سونا میرفتم . میخام بدونم بخصوص سونا چه مدت بعد پی آر ک میتونم برم ؟
ممنون

reza2130

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام.من 19 سالمه و نمره ی چشمام هر کدوم 4 و خورده ایه دوربینه.میخوام عمل کنم.چندتا سوال داشتم.خواهش میکنم جواب بدید هیچجارو به جز اینجا پیدا نکردم اولین باره میپرسم
1-دکتر از کجا میدونه که چشمم ثابته یا نه که بخواد عمل کنه؟
2-من 2ماه دیگه میخوام بیمه تکمیلی کنم تا هزینشو بیمه بده.از طرفی میترسم دکتر بگه هنوز وقتش نشده.نمیدونم باید چیکار کنم؟
3-تو قم کدوم دکتر رو پیشنهاد میدید؟

وقتی در طول 1 سال نمره عینک کمتر از 25/0تغییر نمره داشته باشه نمره چشم ثابت فرض میشه
پیشنهاد میکنم اول بری تهران و یه عکس HOA بگیری که مبادا به خاطر این انحرافات قرنیه به مشکل لعد از عمل بر بخوری وحدالامکان بهترین عمل رو انجام بدی

reza2130

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
چون من قیبلش هفته ای 1-2 بار سونا میرفتم . میخام بدونم بخصوص سونا چه مدت بعد پی آر ک میتونم برم ؟
ممنون
2ماه نمیشه استخر رفت سونا رو نمیدونم حدالامکان تا 2 ماه نروید چون کلر هوا والودگی ممکنه ایجاد مشکل بکنه

YOu__seF

Registered User
لایک‌ها
48
یعنی من امسال نمیتونم عمل کنم؟ باید یک سال زیر نظر دکتر باشم؟؟؟
این عکسی که گفتید واسه چیه؟ تو قم نمیشه؟ اجباریه؟

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
مادربزرگم 74 ساله است مشکل آب مروارید دارد و باید عمل کند ولی چون سابقه بیماری قلبی و عمل جراحی قلب باز داشته پزشک بیهوشی، برای عمل اجازه بیهوشی نمیده چون ممکنه برنگرده از طرفی هم پزشک چشم به خاطر مشکل آسم و سرفه کردن میگه حتما باید بیهوش بشه حالا سوال من اینه آیا راهی وجود نداره که مادربزرگ من بدون بیههوشی عمل بشه؟
سلام دوست تازه وارد
سوالت بسیاربسیار تخصصی هست . من پزشک عمومی هیتم و نمیتونم جواب دقیقی بگم.حتما یه متخصص بیهوشی بهتر میتونه راه حل پیدا کنه. اما از راه تزریق بی حسی نه بیهوشی کامل) هم ممکنه انجام بسه.سما باید از متخصص جشم یا متخصص بیهوشی سوال کنین.

reza2130

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یعنی من امسال نمیتونم عمل کنم؟ باید یک سال زیر نظر دکتر باشم؟؟؟
این عکسی که گفتید واسه چیه؟ تو قم نمیشه؟ اجباریه؟
اون رو دیگه خودتون میدونید ولی بهتره خیلی عجله نکنید و1 سال صبر کنید تا نمره چشم ثابت بشه
این عکس اجباری نیست و برای محکم کاری میتونید با پزشک خودتون هم در میون بگذارید
عکسی که برای عمل اجباری اورب اسکن هستش و توی قم و بیمارستان جواد الائمه میتونید بگیرید
ولی HOA رو قم نداره

baran14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از پاسختون. نظر شما اینه که کرج عمل نکنم؟
من از مطب دکتر میردهقان سوال کردم گفتن بیماراشون رو در نگاه تهران عمل میکنند و هزینه عمل هم 2200000 هست.
در صفحات قبل دیدم که دکتر خانلری رو در تهران معرفی کرده بودین ایشون کجا عمل میکنن و اینکه از هزینه تقریبی عملشون اطلاعی دارین؟
ممنون

YOu__seF

Registered User
لایک‌ها
48
اون رو دیگه خودتون میدونید ولی بهتره خیلی عجله نکنید و1 سال صبر کنید تا نمره چشم ثابت بشه
این عکس اجباری نیست و برای محکم کاری میتونید با پزشک خودتون هم در میون بگذارید
عکسی که برای عمل اجباری اورب اسکن هستش و توی قم و بیمارستان جواد الائمه میتونید بگیرید
ولی HOA رو قم نداره
آقا ممنون.فقط یه سوال دیگه
بنظرتون برای اینکار برم بیمارستان جواد الائمه یا برم مطب اختصاصی دکتر؟ مثلا دکتر رحیمی هم تو جوادالائمه هست هم خودش مطب داره.کدوم دکتر هارو پیشنهاد میکنید؟

22reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام
دوران نقاهت بعد از عمل آب مروارید چقدره ؟ و کی دید بیمار کاملا صاف میشه ؟ عمل ناخنک چطور ؟ آیا انجام همزمان عمل آب مروارید با ناخنک باعث تاری دید میشود ؟ با توجه به اینکه هر دو عمل با هم انجام شده بعد از گذشت 20 روز از زمان عمل هنوز محل ناخنک درد وجود داره و دید تار است ، آیا لازمه به پزشک مراجعه شود ؟

reza2130

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آقا ممنون.فقط یه سوال دیگه
بنظرتون برای اینکار برم بیمارستان جواد الائمه یا برم مطب اختصاصی دکتر؟ مثلا دکتر رحیمی هم تو جوادالائمه هست هم خودش مطب داره.کدوم دکتر هارو پیشنهاد میکنید؟
دکتر رحیمی تو مطب خودش ویزیت میکنه و تو بیمارستان فقط عمل میکنه
قطعا مطب شخصی بهتره
دکتر فرخی فوق تخصص به نظرم برای عمل بهتر باشه ولی با این حال خودتون میدونید ولی عکس قرنیه رو که گرفتین از ویزیت
پزشکان نترسید جوادلائمه ویزیت 10 تومنه پیش حداقل 2-3 پزشک برید و از امکان عمل و شیوه بهتر عمل مطلع بشین
چرا که به جرئت میتونم بگم چشم حساس ترین نقطه بدن هستش

Last edited:

YOu__seF

Registered User
لایک‌ها
48
دکتر رحیمی تو مطب خودش ویزیت میکنه و تو بیمارستان فقط عمل میکنه
قطعا مطب شخصی بهتره
دکتر فرخی فوق تخصص به نظرم برای عمل بهتر باشه ولی با این حال خودتون میدونید ولی عکس قرنیه رو که گرفتین از ویزیت
پزشکان نترسید جوادلائمه ویزیت 10 تومنه پیش حداقل 2-3 پزشک برید و از امکان عمل و شیوه بهتر عمل مطلع بشین
چرا که به جرئت میتونم بگم چشم حساس ترین نقطه بدن هستش
واقعا ممنون
پس من پیش دکتر فرخی و رحیمی میرم البته مطبشون.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی و ممنون از راهنمایی تون
با توجه به نظر جنابعالی که دکتر باید تجربه کارگذاری و محاسبات لنز مولتی فوکال را برای درمان اب مروارید داشته باشد ایا دکتر صداقت این تجربه را به اندازه دکتر خانلری دارد
وایا هزینه عمل مشهد پیش دکتر صداقت کمتر از تهران توی نگاه با دکتر خانلری هستش
و در کل شما کدام پزشک را در ایران(به غیر دکتر هاشمی چون چشمام خیلی تار شدهو عجله دارم) بدون در نظرگرفتن هزینه و فقط از لحاظ کیفیت کارگذاری لنز مولتی پیشنهاد میکنین
واینکه هاله در شب برای لنز مولتی رانندگی در شب را با مشکل مواجه میکنه
ممنون وعذرخواه از سوالهای زیادم

بله با خیال راحت برید پیش ایشون.
فکر نمی کنم در مشهد کمتر از تهران بشه.
تقریبا هر دو یکی هستند.
به نظر من چند دکتر می تونن لنز مولتی فوکال رو خیلی خوب جایگذاری کنند که یکیشون خود دکتر صداقته.
البته دکتر خانلری در تهران ، دکتر بلالی در تهران، دکتر نادری در تهران، دکتر تبریزی در قزوین بهترین انتخاب برای جایگذاری لنز مولتی فوکال هستند.
در مورد هاله نه این هاله یکی چیزی است مثل هاله ای که در یکی شب مه آلود می بینید.
مثل هاله ای که دور ماه در شب دیده میشه.
خیلی زود با تطابق مغز از بین میره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی
سوال؟ سوال؟ سوال؟ سوال؟ سوال؟ سوال؟
""""""""""""""""""""""""لطفا پاسخ بفرمایید و خانواده ای رو از نگرانی برهانید""""""""""""""""""""

1- دوستم متاسفانه یک هفته است در بینا لازک کرده(دستگاشو که میشناسید؟؟) و میگه با اینکه دو تاچشماش همزمان عمل شده اند اما الان چشم راستش خیلی تارتر و انگار ضعیفتر از چشم چپشه و انگار خیلی خوب تراش نخورده!!! آخه میگه عمل با چشم راستش شروع شده ولی در حین عمل ترکر دستگاه 2 بار لیزر رو قطع کرده و نگرانه اینه که این مشکل چشم راستش به خاطره همین باشه
قابل ذکره که شماره راستش 2.75 (0.5آستیگ) و چپش 2.5(0.25استیگ)
درحالی که با چپش خیلی بهتر میبینه و میگه تاریش معمولیه و حین عمل هم دستگاه یه سره و بدون قعطی کارشو کرده و الان دیدش عالیه در حالی که سوزش و ...چشم راستش سریعتر درمان شده بوده
مصرف قطره هاش هم ok
کلا نزدیک روهم به خوبی نمیبینه به خصوص با راستش

الان 2 روزه لنز پانسمان رو برداشته و میدونم خیلی زوده ولی گویا" سالی که نکوست از بهارش پیداست" درسته؟؟؟

1-آیا باید نگران باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و تا دیر نشده کاری کنه چون دکترش جواب درست و حسابی نمیده!!!!!!
2-آیا وقتی ترکر دستگاه لیزر رو قطع میکنه تاثیر بدی در عمل داره؟؟؟؟؟؟؟؟ یا ادامه عمل رو از همونجایی که کات کرده ادامه میده و کلا مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3-آیا طبیعیه که یک چشم خوب ببینه و دیگری تارتر و با موج بیشتر؟؟؟

ممنون

1- اینکه دو چشم با هم خوب بشن خیلی کم اتفاق می افته برای همین باید صبر کنه. هر دو چشم با هم خوب نمیشن ولی بعد از مدتی هر دو چشم درست میشن. باید صبر کنه. نگران نباشه. تراکر عنبیه بسیار دقیقه و تقریبا خطا نداره.

بهش بگید اصلا نگران نباشه. کاش قبلا صفحات قبلی این تاپیک رو خونده بود. بعد از عمل برای مدت دو هفته دید کاهش پیدا می کنه و بعد دوباره دید زیاد میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مادربزرگم 74 ساله است مشکل آب مروارید دارد و باید عمل کند ولی چون سابقه بیماری قلبی و عمل جراحی قلب باز داشته پزشک بیهوشی، برای عمل اجازه بیهوشی نمیده چون ممکنه برنگرده از طرفی هم پزشک چشم به خاطر مشکل آسم و سرفه کردن میگه حتما باید بیهوش بشه حالا سوال من اینه آیا راهی وجود نداره که مادربزرگ من بدون بیههوشی عمل بشه؟

بله البته سن ایشون کمی زیاده ولی می شه با بیحسی ایشان رو عمل کرد ولی باید حتما با هر دو دکتر قبل و ریه قبلا مشورت بشه.
اگر تهران هستید با دکتر خانلری یک مشورتی کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام
رفتم پیش دکتر فرخی که از تهران میاد قم وفوق تخصص قرنیه داره و کلی باهاش صحبت کردم و بنا به درخواست رفتم و پرونده ام رو از بایگانی گرفتم و اوردم یه نگاهی بهش کردم و ضخامت قرنیه ام کنارش 685 و مرکزش فک کنم 540 بود
دکتر گفت عملت عالی بوده ومشکل از عمل نیست هرچقدر خاطره و چیزی که میدیدم براش نقاشی کردم وبهش گفتم گویا چیزی نفهمید و فقط گفت عملت خوب بوده و مشکل از اون نیست اما از اونجایی که بعد از عمل به اون دچار شدی یکسری قطره برام نوشت که روی هم 51000تومن برام اب خورد که یکیش قطره Xiloial (محلول زیلویال) و دیگریش بریموگان بود
و گفت اگه بهتر نشدی برو بیمارستان بینا تهران و یه عکسHigher order aberration بگیر بیار
دوستان کسی میدونه هزینه این عکس چقدر؟

در کل مثل .... تو گل گیر کردم
چرا که
در مورد TS (به نقل از ایران سلامت)
"· تکنیک Tissue saving (TS) یک شیوه استاندارد بهبودی یافته است، ولی قادر به اصلاح HOA نمی باشد. از روش Tissue-saving در موارد بالا بودن مقدار عیب انکساری و یا کم بودن ضخامت قرنیه نسب به مقدار عیب انکساری استفاده می گردد. مزیت الگوریتم tissue saving این است که بطور معنی داری عمق ablation و اکتازی (ectasia) را کاهش می دهد."

از طرفی

مطالعات متعددی نشان دهنده تاثیر مطلوب و کم خطر عمل جراحی ریفراکتیو قرنیه از جمله PRK برای اصلاح میوپی می باشد. PRK به روش معمول (conventional) در واقع فقط باعث درمان اعوجاج های رده های پائین می شود. در حالیکه معمولاً باعث افزایش اعوجاج های رده های بالاتر می گردد.[4]و[5]. این افزایش اعوجاج باعث ایجاد مشکلاتی برای بیماران می گردد که مهمترین و شایعترین آنها اختلال دید اسکوتوپیک است2. این عارضه تا 30% بیماران را با مشکل روبرو می کند5. مقدار افزایش اعوجاج در مقالات مختلف دارای دامنه وسیعی می باشد. بطوری که بین 63/1 برابر تا 17 برابر3 ذکر شده است.

اندازه مردمک نیز از عواملی است که در تغییرات اعوجاج بسیار دخیل است. Martinez و همکاران در مطالعه ای نشان داد که پس از عمل PRK اعوجاج کلی در مردمک 7 میلی متری ، 11 برابر افزایش پیدا می کند در مطالعه Martinez، تغییرات قابل توجهی در میزان اعوجاج با مردمک کوچک (3میلی متر) قبل و بعد از عمل PRK مشاهده نگردید[6] Seiler و همکاران2 با استفاده از ابرومتر نوع Techering نشان داد که PRK باعث افزایش اعوجاج رده های بالا تا 17 برابر در مردمک بزرگ (بیش از 7 میلی متر) می گردد و همچنین Oshica و همکاران[7] نشان دادند که عمل لیزیک باعث افزایش اعوجاج هم در مردمک بزرگ و هم در مردمک کوچک می گردد. در ابتدا اختلالات دید اسکوتوپیک را به علت ایجاد haze پس از عمل می دانستند ولی شواهد متعددی نشان داده است که اعوجاج های اپتیکی که بر اثر جراحی افزایش می یابد علت اصلی این عارضه می باشد. 4

در ضمن من نمیخواستم تا وقتی که قضیه اشتباه قطعی نشده اسم دکتر رو بگم اما الان شما اسم یکی از دکتر ها روگفتید
اما نه ایشون نیست همکار ساختمان بقلیشون هست که صبح های شنبه نوبت میده
گرچه 1 سال قبل پیش ایشون هم رفته بودم اما ایشون هم گفت عین جمله: (عملت بهتر از این نمیشد چون اپتیکال زومت 7 بوده)

دقیقا همونیه که من گفتم. منظورم دکتر دومی بود که رفتید. فهمید پیش کی رفتید.
چه کار خوبی کردید رفتید پیش دکتر فرخی.
این سری که رفتید سلام من رو بفرستید.
من رو خوب میشناسه.
عکس کروماتیک ابریشن برای بررسی میزان پراکندگی نور در قرنیه و لنز شماست. قیمت این عکس زیاد نیست و شاید در همون قم هم بتونید بندازیدش ولی اگر دکتر میگه بینا شاید بهتر باشه بیایید تهران.
من رو از روند درمان حتما مطلع کنید شاید بتونم کمکتون کنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از توجه اتون ، چون از رشت هستم ، مجبور شدم بگردم رشت ! در رشت پیش دکتر محمد ساری محمدلی رفتم ، میخواستم ببینم شناختی از ایشون دارید ؟ و اینکه ایشون گفتند یک عمل برای چشم ضعیف تر نیاز دارم ، که رینگ رو پیشنهاد کردند ولی دکتر طاهر زاده در تهران گفته بود رینگ به روش INTACS و دکتر محمدلی در رشت گفت اون روش نسبتا قدیمی شده و بیشتر برای اصلاح نزدیک بینی مفیده و الان روش رینگ جدیدتری اومده که برای قوز قرنیه بهتر جواب میده ! در مورد اسمش هم توی پرونده ام یه همچین چیزی ( peutcelu _ lcrs kararing ( inf rgp into lunes نوشته که نتونستم خطش رو راحت بخونم و شاید غلط نوشته باشم

نظری ندارید که چه روشی رو مد نظرش هست و کدوم روش رینگ بهتره ؟

و اینکه اگه بخوام جراحی کنم ، میخواستم برام پیش دکتر میر آفتاب ، اولا انتخاب خوبیه ؟ و بعد اینکه من کلینیک نور تلفنی صحبت کردم برای وقت گرفتن از دکتر میر آفتاب ، گفتند چون پیش طاهر زاده رفتی ، ما تغییر نمیدیم و طاهر زاده از دکترای خوب ماست و این حرفها ...

کلینیک نور واقعا برای همه همین کار رو میکنه ؟ نمیشه دکتر رو تغییر داد ؟

واسه همین با توجه به این که دکتر رشت گفت اگه با عینک راحتی ، جراحی ضروری هم نیست ، و چون برای میر آفتاب وقت ندادند ، گذاشتم چند ماه دیگه از میرآفتاب وقت بگیرم و نگم که قبلا توی کلینیک نور پرونده داشتم !

و یه سئوال دیگه اینکه در هنگام جراحی ، خودمون باید چشم رو ثابت نگه داریم ؟ یا بی حسی به نحوی هستش که چشم رو موقتا فلج میکنه و اجازه چرخش و حرکت به اطراف رو نمیده ؟ چون ممکنه 2تا جراحی لازم باشه ، نگران اینم که این همه مدت نتونم به یک نقطه خیره شم !

مرسی ...

به ظور کلی رینگ اینتکس جدیدتر از کرارینگه ولی نتایج نشون داده که کرارینگ برای بیمار بهتره.
به طور کلی خیلی با هم فرقی ندارند و این کرارینگ و فرارینگ و اینتکس intacs به نظر دکتر برمی گرده و اینکه با کدوم یکی راحتتره.
دکتر میرآفتاب کمی سرش شلوغه و خیلی راحت نمی تونید ببینیدش ولی دکتر بسیار خوبیه در نور.
اگر قرار شد بیاید تهران یک وقت از دکتر خانلری بگیرید و یک مشورتی هم با اون بکنید.
بدون توجه به مشکل راهنماییتون می کنه.
نگران موقع عمل نباشید اصلا چیزی نمی فهمید. چشم رو بی حس می کنه.
کلا زمان عمل سریع و راحت خواهد گذشت.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام.من 19 سالمه و نمره ی چشمام هر کدوم 4 و خورده ایه دوربینه.میخوام عمل کنم.چندتا سوال داشتم.خواهش میکنم جواب بدید هیچجارو به جز اینجا پیدا نکردم اولین باره میپرسم
1-دکتر از کجا میدونه که چشمم ثابته یا نه که بخواد عمل کنه؟
2-من 2ماه دیگه میخوام بیمه تکمیلی کنم تا هزینشو بیمه بده.از طرفی میترسم دکتر بگه هنوز وقتش نشده.نمیدونم باید چیکار کنم؟
3-تو قم کدوم دکتر رو پیشنهاد میدید؟

سنتون برای عمل خیلی کمه. نظر خودتونه ولی شاید بهتر باشه کمی صبر کنید.
1- وقتی آخرین شماره چشم شما رو نگاه کنه و اون با این که الان می گیره تقریبا یکی باشه می فهمه که شماره چشم ثابت شده.
2- اگر آستیگمات نداشته باشید بیمه هزینه کمی رو میده حتی با تکمیلی.(مجموع شما شما 8 میشه که از 10 که بیمه عادی قبول می کنه کمتره)
3- کمی صبر کنید فعلا یک مورد مشکوک در قم هست. بهتره برای عمل اگر مشکلی ندارید یک سر به تهران بزنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
ممنون

حداقل 4 تا 6 ماه.
فعلا فکر سونا و استخر رو از سرتون بیرون کنید.

بالا