• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوست تازه وارد
سوالت بسیاربسیار تخصصی هست . من پزشک عمومی هیتم و نمیتونم جواب دقیقی بگم.حتما یه متخصص بیهوشی بهتر میتونه راه حل پیدا کنه. اما از راه تزریق بی حسی نه بیهوشی کامل) هم ممکنه انجام بسه.سما باید از متخصص جشم یا متخصص بیهوشی سوال کنین.

چقدر من رو خوشحال کردید.
لطفا بیشتر به این انجمن سر بزنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از پاسختون. نظر شما اینه که کرج عمل نکنم؟
من از مطب دکتر میردهقان سوال کردم گفتن بیماراشون رو در نگاه تهران عمل میکنند و هزینه عمل هم 2200000 هست.
در صفحات قبل دیدم که دکتر خانلری رو در تهران معرفی کرده بودین ایشون کجا عمل میکنن و اینکه از هزینه تقریبی عملشون اطلاعی دارین؟
ممنون

اگر قرار به برید پیش دکتر میر دهقان شک نکنید.
ایشون رو به شدت تایید می کنم.
کارشون بسیار عالیه.
فکر می کنم دکتر خانلری هم 2 میلیون الان ممی گیره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
دوران نقاهت بعد از عمل آب مروارید چقدره ؟ و کی دید بیمار کاملا صاف میشه ؟ عمل ناخنک چطور ؟ آیا انجام همزمان عمل آب مروارید با ناخنک باعث تاری دید میشود ؟ با توجه به اینکه هر دو عمل با هم انجام شده بعد از گذشت 20 روز از زمان عمل هنوز محل ناخنک درد وجود داره و دید تار است ، آیا لازمه به پزشک مراجعه شود ؟

نقاهت خاصی نداره دو یا سه روز بعد دید کامله.
ناخنک را در زمان عمل آب مروارید به راحتی بر می دارند معمولا باعث تاری دید نمیشه.
برای برداشت ناخنک باید کمی از روی قرنیه رو تراشید. شاید به همین دلیل باشه.
ولی کلا باید بدونید که اگر 20 روز گذشته و هنوز درد وجود دراه بهرته بک سری به دکتر بزنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چیزی جا مونده؟

تسلیت بابت سقوط هواپیما تولید ایران.
بارو کنید یکی از غم انگیز ترین روزهای زندگیم رو گذراندم.

هنوز نمی تونیم ماشین تولید کنیم رفتیم سراغ هواپیما.
به قول معروف مثل بچه ای می مونیم که هنوز راه نیوفتاده می خواد بدوه.

ecsi

Registered User
لایک‌ها
12
1- اینکه دو چشم با هم خوب بشن خیلی کم اتفاق می افته برای همین باید صبر کنه. هر دو چشم با هم خوب نمیشن ولی بعد از مدتی هر دو چشم درست میشن. باید صبر کنه. نگران نباشه. تراکر عنبیه بسیار دقیقه و تقریبا خطا نداره.

بهش بگید اصلا نگران نباشه. کاش قبلا صفحات قبلی این تاپیک رو خونده بود. بعد از عمل برای مدت دو هفته دید کاهش پیدا می کنه و بعد دوباره دید زیاد میشه.
ممنون
توضیحاتتون به سمع و نظرشون رسید
ولی بحث ترکر رو خود دکتر گفته بوده و سرعمل نگرانش کرده بوده که گفته: چشم راستت رو تکون دادی و دوباره برمیگردی به اتاق عمل"" بعدش هم گفته دکتر چشم راستم چی میشه """ دکتر گفته : والا الان که میخواییم رو چشم چپت کارکنیم چی بگم""" و بیشتر بحث eye tracker نگرانش کرده بود
البته قابل ذکره این دوستمون چون نمیدونسته قضیه چیه بیخیال و بدون استرس عمل کرده حتی نمیدونسته وقتی نور سبز چشمک زنه باید فوکوس کنه....صدای لیزر که قطع شده چشمش ک لیزر شده بوده نور سبزو تار دیده و برای همیین تکون داده!!!!!!!! فکر کنم رو 20% پایانی بوده که لیزر با قدرت کمتر میتابه
یعنی انگار قصد داشته باهاش شوخی کنه یا بترسونتش؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب الان کلا همه چیزو تار میبینه و نزدیک رو بدتر از دور و چشماش به نوبت باهم قرار گذاشتن بد بشن و نمیتونه مطالب رو بخونه
آقا ما ایرونی هستیم دیگه!!!!!!!!!
امروز میگفت چشم راستش که ترکر روش قطع کرده بوده بهتر شده حالا چشم چپش تار بینی و 2بینی داره در صورتی که چشم چپش در ابتدا بهتر بوده!!!!

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون
توضیحاتتون به سمع و نظرشون رسید
ولی بحث ترکر رو خود دکتر گفته بوده و سرعمل نگرانش کرده بوده که گفته: چشم راستت رو تکون دادی و دوباره برمیگردی به اتاق عمل"" بعدش هم گفته دکتر چشم راستم چی میشه """ دکتر گفته : والا الان که میخواییم رو چشم چپت کارکنیم چی بگم""" و بیشتر بحث eye tracker نگرانش کرده بود
البته قابل ذکره این دوستمون چون نمیدونسته قضیه چیه بیخیال و بدون استرس عمل کرده حتی نمیدونسته وقتی نور سبز چشمک زنه باید فوکوس کنه....صدای لیزر که قطع شده چشمش ک لیزر شده بوده نور سبزو تار دیده و برای همیین تکون داده!!!!!!!! فکر کنم رو 20% پایانی بوده که لیزر با قدرت کمتر میتابه
یعنی انگار قصد داشته باهاش شوخی کنه یا بترسونتش؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب الان کلا همه چیزو تار میبینه و نزدیک رو بدتر از دور و چشماش به نوبت باهم قرار گذاشتن بد بشن و نمیتونه مطالب رو بخونه
آقا ما ایرونی هستیم دیگه!!!!!!!!!
امروز میگفت چشم راستش که ترکر روش قطع کرده بوده بهتر شده حالا چشم چپش تار بینی و 2بینی داره در صورتی که چشم چپش در ابتدا بهتر بوده!!!!

نرم افزار هاي تركر فوق العاده قوي هستند. اصلا باورم نميشه به دليل حركت چشم مشكلي پيش بياد. بهشون بگيد اصلا به اين قضيه فكر نكنه و كمي صبر كنه.

ecsi

Registered User
لایک‌ها
12
نرم افزار هاي تركر فوق العاده قوي هستند. اصلا باورم نميشه به دليل حركت چشم مشكلي پيش بياد. بهشون بگيد اصلا به اين قضيه فكر نكنه و كمي صبر كنه.
بازهم ممنون
ولی نگرانی اصلیش اینه که بعد از قطع کردن توسط ترکر ، دستگاه ادامه کارشو انجام نداده باشه و کار چشم رو ب پایان نرسونده باشه و مثلا با 80 درصد کارو تمام کرده باشه که پزشک اونطوری بهش گفته
که با پاسخ شما دیگر جای نگرانی نخواهد بود درسته؟؟؟؟؟؟؟

behz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بر همه
از دوستان هر کی در توانش هست راهنمایی کنه:)
1-کسی بیمارستان نور کرج تا حالا فمتنو لیزیک انجام داده ؟
2-کدوم دکترش از همه بهتره؟
3-دستگاهای مرکز کرج با تهران فرقی داره ؟
4-به نظر شما تهران عمل کنم یا کرج؟
5-نداریم
با تشکر پیشاپیش

baran14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از پاسختون. راستش بین دکتر میردهقان و دکتر خانلری تردید دارم.به نظر شما کدوم رو انتخاب کنم بهتره؟ و یک سوال دیگه اینکه دکتر خانلری هم نگاه عمل می کنند؟

ecsi

Registered User
لایک‌ها
12
ممنون از پاسختون. راستش بین دکتر میردهقان و دکتر خانلری تردید دارم.به نظر شما کدوم رو انتخاب کنم بهتره؟

البته نباید من بگم ولی نتونستم تحمل کنم میگم تا همه بدونن
وقتی به مطب ی پزشک رفتم و گفتم فلانی گفته شما دکتر خوبی هستید گفت ::""" یه چیزی تومایه های HOWDARE U......گفت: برام تعجبه ک چقدر راحت اعتماد میکنید(آخه شما ک تحصیل کرده ای ) گفتم : غیر از اعتماد راه دیگری داریم..........بی اطلاعی ما را وادار کرده......... گفت : این عمل ریسک با احتمال 98% موفقیت کامل است حالا انتخاب با شماست و من پیشنهاد نمیکنم و این شمایی ک باید تصمیم بگیری........منو میگی !!!!!!!!!!!!!!!آمپاس ........

حالا 1سوال
یعنی الان بگن فلان دکتر خوبه شما باور میکنید؟؟؟؟؟؟
ملاک خوب بودن چیزی جز نتیجه عمل ها نیست واقعا جایی داریم که اطلاعات عملیات ناموفق و... رو ثبت کنه؟؟؟ کی میدونه؟؟
-------------------------
بهتر نیست به مطبهاشون برید و از چندتا از عملیاشون بپرسید؟؟؟؟؟؟ و از همه چیز مطمئن شوید

Last edited:

behz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بر همه
5-نداریم
با تشکر پیشاپیش

کسی نظری نداره

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
دوستان وقتی به اسمون یا جاهایه سفید نگاه میکنم چش چپم یه نقطه سیاه میاد میره البته خیلی کم کیه این یارو:D ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بازهم ممنون
ولی نگرانی اصلیش اینه که بعد از قطع کردن توسط ترکر ، دستگاه ادامه کارشو انجام نداده باشه و کار چشم رو ب پایان نرسونده باشه و مثلا با 80 درصد کارو تمام کرده باشه که پزشک اونطوری بهش گفته
که با پاسخ شما دیگر جای نگرانی نخواهد بود درسته؟؟؟؟؟؟؟

تا به حال نشنيدم كه عمل ليزر نا تموم بمونه. كلا بي معنيه اگر ناتموم بمونه ديد كلا ناقص ميشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام بر همه
5-نداریم
با تشکر پیشاپیش

٢. دكتر كرامتي و دكتر مير دهقان رو بسيار قبول دارم.
٣. خيلي با هم توفيق نداره.
٤. فرقي نداره ولي تهران بهتره.
٥. تشكر بابت نبود سوال.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از پاسختون. راستش بین دکتر میردهقان و دکتر خانلری تردید دارم.به نظر شما کدوم رو انتخاب کنم بهتره؟ و یک سوال دیگه اینکه دکتر خانلری هم نگاه عمل می کنند؟

فرق زيادي وجود نداره ولي فكر ميكنم دكتر خانلري با توجه به اينكه در نگاه و ونك عمل ميكنه بهتره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان وقتی به اسمون یا جاهایه سفید نگاه میکنم چش چپم یه نقطه سیاه میاد میره البته خیلی کم کیه این یارو:D ؟

احتمالا مگس پرانه. بريد پيش يك دكنر براي بررسي.

behz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با تشکر از پاسخ دوستان
کسی دکتر شاه حسینی و یا میر آفتاب را می شناسه کدومشون بهتره ؟

baran14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از پاسختون. با عرض شرمندگی دو سوال دیگه دارم. بیمه تامین اجتماعی برای شماره های بالا هزینه ای پرداخت میکنه یا فقط این شرایط برای بیمه های تکمیلی هست؟ و اینکه کجا بیمه تامین اجتماعی روقبول میکنه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با تشکر از پاسخ دوستان
کسی دکتر شاه حسینی و یا میر آفتاب را می شناسه کدومشون بهتره ؟
من هر دو رو میشناسم. هر دو دکتر های خوبی در نور هستند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از پاسختون. با عرض شرمندگی دو سوال دیگه دارم. بیمه تامین اجتماعی برای شماره های بالا هزینه ای پرداخت میکنه یا فقط این شرایط برای بیمه های تکمیلی هست؟ و اینکه کجا بیمه تامین اجتماعی روقبول میکنه؟

بله بیمه تامین اجتماعی فکر می کنم 80 درصد هزینه رو در صورتی که مجموع بالای 10 باشه پرداخت می کنه.
بیمارستان های دانشگاه و بیمارستان های تامین اجتماعی بیمه رو قبول می کنند.

بالا