به خدا شرمنده ام این یه مدت شرم خیلی شلوغ شده وقت نمی کنم همه صفحات رو بررسی کنم.کسی جواب منو نمیده؟
اگر یادم رفت مثل این سری که نوشتین دوباره سوالتون رو بنویسید.
به خدا شرمنده ام این یه مدت شرم خیلی شلوغ شده وقت نمی کنم همه صفحات رو بررسی کنم.کسی جواب منو نمیده؟
لازک عمل بی خطریه که در حال حاضر بیشتر از عمل های دیگه در ایران انجام میشه و نتیجه عمل بسیار راضی کننده است.بله خودشونم عمل میکنن
بنده بعد از دو ساعت و نیم معاینه و گرفتن عکس از قرنیه و دیدن دکتر ایشون به بنده عمل لازک رو پیشنهاد کردن
نمره چشم من هم 2 بود طبق حرفایی که شنیدم
عمل لازک عمل خوبیه؟ آخه عوارضش طولانیه .....
مجتمع نور جای خوبی برای عمل هست ؟دکتراش چطورن؟ تو اون کلینیک کدوم دکتر خیلی خوبه؟
بابت تمام زحماتتون مرسی آقای یاسینی
دوست عزیز شماره چشم شما بالا بوده برای همین مدتها طول می کشه تا دید شما کامل کامل بشه.بسیار ممنون و سپاسگذارم از لطفی که میکنید و وقتی که میگذارین و پاسخی که باین سرعت ارائه فرمودین
یه سوال دیگه :
آقای یاسینی من خودم تقریبا 8 ماه پیش عمل فمتو لیزیک کردم با دکتر حبیب الهی ، شماره چشم های من 4.5- و 5.5- با مقدار 1.5 آستیگمات بود. دیدم خوب شده ولی فک نمیکنم کامل باشه ! یه چند روزیه در چشمهام احساس درد و سوزش و کمی تاری دید دارم ( البته به صورت نامتوازن) این طبیعیه و اشکال نداره ؟
سلام
من ساکن کرج هستم و شماره چشمام 4 هست(26 سالم هست). اگه امکانش هست برای عمل یه دکتر خوب که هزینه عملشون مناسب باشه معرفی کنید. و اینکه چند روز بعد از عمل میشه رفت سر کار؟
با سلام خدمت همه دوستان و بالاخص اقای یاسینی که وقت میذارن و جواب همه سوالات رومیدهند
من در روز 7/7/89 در قم در بیمارستان جواد الائمه لیزیک به روش prk و T.souانجام دادم و 24 سالم هست
نمره عینکم 4 و 4.25 بود و خود دکتر این عینک روبرام تجویز کرده بود و بعد از یک سال با 25 صدم افزایش رفتم برای مشاوره برای عمل
که دوستان یه دکتر که خود اقای یاسینی هم تایید کرد را به من معرفی کردند
و من قبل از عمل هرچه گفتم که ایا این عمل نمیدونم بازگشت نمره داره یانه و تاری دید و خطری چیزی داره فقط خندیدن و گفتن که نه نداره چشماتم سالمه و مشکلی نیست اما ته دلم از عمل و نتیجه و ریسکی که میخواستم بکنم راضی نبودم اما از اونجایی که خیلی ها رو عمل کرده بود و حتی یکی از دوستانم را رد کرده بود و عمل نکرده بود مطمئن شدم در انتخاب دکتر درست عمل کردم
3-4 جلسه برای معاینه رفتم و عکس گرفتم اما روش معاینه و تعیین نمره اش به همه فرق میکرد و بعد از انداختن اون قطره معروف
نمره چشمانم شد OD=OS=-5.50-.50*180
0.27mm ou
اما در حین عمل من دیدم گیره سر که سر رو به میز ثابت کنه وجود نداره و خودم رو از همون اول بی حرکت به تخت چسبوندم
و موقع لیزر زدن حتی نفس هم نمیکشیدم که بهترین عمل از اب دربیاد اما زهی خیال باطل
بعد از چند ثانیه دیدم چراق قرمز مثل حاله ای شد من هم چشم ازش بر نداشتم و نگاه کردم بهش اما اخر عمل چشم چپم دکتر گفت خودت رو سفت نگیر والا عملت خوب از اب در نمیاد منم که اصلا نمی فهمیدم منظورش چی بود چیزی نگفتم و سریع چشم راستم هم به همین منوال اما کمی بهتر عمل کرد و
فرستادم خونه
شب سختی بود تا صبح نتونستم بخوابم تا میخواست خوابم بره لنز پانسمان میخورد به غده اشکی و درد میگرفت وخلاصه...
اصل مطلب
از فرداش دیدم تاری دیدم بصورت مثلثی و نه بصورت دایره به دکتر هم گفتم واما سکوت کرد و گفت درست میشه
6ماه بعد رفتم پیشش و پشت برگم نوشتoll ok
گفتم کجاش اوکی من چشمام تار میبینه و... پیش خودم گفتم چون شاید 1 بار اونهم بعد از 3ماه از عمل رفتم استخر از اون باشه و بعد از 1 سال درست بشه و بعد از 1 سال از عمل رفتم پیش یه دکتر سر همون کوچه و اونهم با لوازم کامپیوتری نمره چشمم روگرفت که شد
(R)
s.e. +.50
(L)
s.E.+.75-.25*180
بعدشم همه ماجرا روگفتم و اونهم گفت عملت بهتر از این نمیشه چون اوپتیکال زومت 7 هستش من هم که منظورش رو نمیفهمیدم
زدم از اطاقش بیرون و بعد درگیر زندگی و...
تا به امروز که فهمیدم معجزه و شفایی در کار نیست ونمیتونم درس بخونم چرا که 2 تا چشمام هماهنگ نیستند و اشک و قرمزی چشم و خمیازه بعد از 1 ساعت مطالعه به سراغم میاد
خواستم تجربه خودم رو با شما ها در میون بذارم و اینکه کمکم کنید چه کار کنم
ایا میشه از دست دکتر شکایت کرد یا نه؟
و چه تصمیمی بهتره؟
ببخشید که زیاد شد
با تشکر
دکترتون کی بود؟؟؟
آیا تجربه کافی داشت؟؟
دستگاه چی بود؟؟
این T.sou چیه؟؟
آیا از قطره مایتومایسین بلافاصله بعد لیزر استفاده کرد؟؟؟
آیا تکنیک دقیق عمل رو بیاد دارید؟؟
------------------------------------------------------------------
دقیقا بزرگترین و مهمترین نگرانی که از این عمل دارم اینه که : چرا به پزشک میگی اگر فرزندت جای من بود(با همه شرایط یکسان بامن) عملش میکردی؟؟ میگه : فرزندم خودش باید تصمیم بگیره؟؟ رسما میپیچونه
یعنی خودش هم نمیدونه چی میشه ولی چاره چیه؟؟؟؟؟؟
همین چندوقت پیش بود که 1 دامپزشک رو گرفتن که با طب سوزنی داشت جون یه بچه رو میگرفت(به نقل از اخبار TV)
البته قبل عمل میگن امکان داره 2 درصد دید کامل نداشته باشی و حتی 1 درصد احتمال کوری داری!!!!!!!.............این یعنی ریسک با احتمال پیروزی 98% ........حالا تصمیم با شماست
کلا جوابی به شما نمیدهند که منصرف شوید
-----------------------------------------------------------------------
مسلما قبل از عمل با امضایی که دادید احتمالا حق شکایت رو سلب کردید!!!!!!!
به نظر من نام پزشک رو در همه جا اعلام کنید تا لااقل دیگران به این مشکل نیفتند
آقای یاسینی
واقعا به کجا میتوان مراجعه کرد تا آمار صحیح عمل های موفق را بانام پزشک معالج پیدا کرد......واقعا کجا؟؟؟
البته به این امیدوارم که از سال 89 تا اکنون تجربه دکترها بالاتر رفته باشه و دستگاهها به روزتر و تکنیکها ثابت شده باشه
آقای یاسینی
واقعا به کجا میتوان مراجعه کرد تا آمار صحیح عمل های موفق را بانام پزشک معالج پیدا کرد......واقعا کجا؟؟؟
البته به این امیدوارم که از سال 89 تا اکنون تجربه دکترها بالاتر رفته باشه و دستگاهها به روزتر و تکنیکها ثابت شده باشه
ایشون تقریبا همه رو از این روش عمل میکردند چون من ازش حتی قبل از اینکه عکسم رو ببینه پرسیدم روش عملتون چی گفت RKگفتم چرا لیزیک نمیکنی گفت نتایج این بهتره اون روز 2 شنبه بود منو حدودا 10 نفر دیگه به جرئت میتونم بگم هفته ای 50 نفر تو قم درجاهای مختلف دارن لیزیک میکنن چون اصلا جایی در مورد زیان ها و کسانی که اسیب دیدن تعبیه نشده بعد از ماه رمضان قصد دارم بیفتم دنبال کار های چشمم اگه بدونم مقصر از دکتر بوده و درست نکنه و یا دیه و هزینه ای بهم نده که جای دیگه عمل کنم توی شهر کوچکی مثل قم راحت میتونم کار رو کاسبیش رو کساد کنم
و من دقیقا یادم نیست که ضخامت قرنیه ام قبل از عمل چقدر بوده
اما الان که با دقت به چشمم نگاه میکنم بالاخص زیر نور مهتابی خط برش قرنیه رو واضح میبینم که با فاصله تقریبا 1 میلی متر از حاشیه مردمک و داخل اون هستش مثل یه گودی نمیدونم مال همه همینطور هست یا فقط من
مثل این میمونه که قرار باشه چاله ای رو باشیب ملایم گود کنی اما کارگر اون رو به صورت گودال و با شیب زیاد بکنه
امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم
با این حال از ابراز همدردی شما متشکرم و منتظر نظرات باقی دوستان میمونم
- هاله بینی، پخش نور، دوبینی، کاهش دید در شب، کاهش حساسیت به کنتراست و خشکی چشمها ممکن است تا 6 ماه باقی بمانند. بطور کلی این عوارض بستگی به نمره چشم شخص دارد هر قدر چشم فرد ضعیف تر باشد این عوارض دوام بیشتری خواهند داشت. در افرادی که نمره چشم بالایی دارند این عوارض تا آخر عمر و بطور دایمی گریبانگیرشان خواهد بود.
من هم درصدی از این حاله بینی رادارم
سلام ، من قور قرنیه ( آستیگمات نامنظم ) دارم ! یک چشمم تا جایی که میدونم 4.5 و دیگری 2.5 هستش !
قبلا در تهران پیش دکتر میرشاهی میرفتم و الان بنا به دلایلی به کلینیک نور مراجعه کردم که دکتر منصور طاهر زاده رو معرفی کردند ! طاهر زاده بعد از عکس برداری و تست لنز گفت که وضعیتت پیشرفته هستش و میخواد از رینگ و جراحی کاتاراکت برای دو چشم استفاده کنه ! خوب توضیح نداد ! ولی فکر کنم چشمی که کمتر ضعیقه میخواد رینگ بذاره و چشم ضعیف تر جراحی کاتاراکت و جایگزاری لنز ثابت کنه !
در این رابطه چند تا سئوال دارم :
مرسی ...
اول اینکه دکتر قبلیم یعنی دکتر میرشاهی میگفت تا 35 سالگی شماره چشم تغییر میکنه و لنز ثابت بذاری ، باز هم ممکنه شماره ات بالا بره و دردسر میشه ! و چون یک چشمت اوضاعش خوبه ! فعلا کاری نکنی بهتره !
دکتر طاهر زاده میگه ، الانش هم دیر داری اقدام میکنی ، کاری نکنی ، شماره ات بالا میره ، الان لب مرز پیوند قرنیه هستی ! این کارها رو بکنی شماره ات ثابت میمونه ولی امکان شب کوری و هاله بینی هست !
الان نمیدونم کی راست میگه ؟
دوم _ اینکه جراحی کاتاراکت ، برای آب مروارید نیست !؟ قوز قرنیه هم جراحی کاتاراکت میکنند ؟
سوم _ اینکه میخواد 2تا جراحی رو با هم بکنه ! کار درستی هست ؟
چهارم _ جراحی به صورت سرپایی و با بی حسی انجام میشه ، ولی شنیدم اگه بیمار بخواد بیهوشی هم انجام میشه !
از لحاظ درصد موفقیت تفاوتی توی عمل با بیهوشی و عمل با بی حسی هستش ؟ که خود دکترها همیشه عمل سرپایی رو پیشنهاد میکنند؟
پنج _ در مورد دکتر خوب و اینکه جراحی توی کلینیک نور مطهری ، کار درستی هست هم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم ؟
من تعریف دکتر هاشمی رو شنیدم که اونم هم وقت دیر میده و هم شنیدم جدیدا خودش فقط بر جراحی نظارت میکنه و اگه کار جایی گره بخوره خودش وارد عمل میشه!
درسته ؟
بین دکتر میرشاهی و دکتر طاهر زاده ، اطلاع دارید کی بهتر هستش ؟
باسلام خدمت اقاي ياسيني
من كاتاراكت دارم در هر دو چشم و 37 سال سن دارم
مستدعيست در خصوص سوالات زير راهنمايي فرماييد
ا-براي من دكتر صداقت در مشهد راحتتره ولي كيفيت خيلي برام مهمه در تهران يه دكتر درجه يك معرفي كنيد با توجه به اينكه در پاسخهاي قبلي دكتر خانلري را معرفي كرده بودين
2- باتوجه به اينكه قصد دارم اگه چشمم اجازه بده لنز مولتي فوكال بذارم در معرفي دكتر مد نظر داشته باشيد
3-ايا لنز مولتي در اينده براي چشمم مشكل ايجاد نخواهد كرد و ايا شما ان لنز را تاييد ميكنيد
4- بهترين دستگاه براي جراحي فوق چيست و ايا در دسترس دكتر معرفي شده است
ممنون ا
با سلام خدمت همگی
من چند سال پیش از لنز تماسی استفاده میکردم و دکتر فقط برام شماره لنزو تجویز کرد و خودش رو چشمام نذاشت.
1/میخواستم ببینم این لنزی که درست میکنند،برای همه آدمها با قطر ثابتی میگیرند؟من چشمم اندازه معمولیه اما گاهی احساس میکردم چشمام توی لنز فشرده شده اند!!!اگر لنز برای چشم تنگ تر یا گشاد تر باشه آیا اقدامی انجام میدند؟یا اصلا دکترا اینو متوجه میشند؟
2/و الان باز دوباره میخوام لنز بگیرم دکتر دیگری رفتم که گفت باید لنز رو روی چشمات فیت کنم؟بعد سوالم اینه یعنی چی میخواد فیت کنه؟؟یعنی چکار میکنه؟همون گذاشتن لنز میشه فیت کردن؟؟و آیا باید حتما اولین بار پزشکه فیت کنه؟؟؟ا
3/سوال سومم هم اینه که چه مارکی برای لنز خوبه؟اون دکتر 6تا حفت برای یک سال رو پیشنهاد داد به قیمت220تومن خوبه؟
باتشکر از وقتی که اختصاص میدین اگر زودتر جوابمو بدین که برم بخرم ممنون
دوست عزیز زیاد نگران نباش بدون اینکه بفهمی خود به خود درست میشه. باور کن این جمله رو از زبان خیلی ها شنیدم.
سلام دوست عزیز.
1- اصلا شک نکنید فقط دکتر صداقت مشهد! من دوستانم رو برای عمل فرستادم مشهد (البته قوز قرنیه بود ولی به هر حال کار ایشون عالیه)
2- کار بسیار عالی می کنید.
3- به هیچ عنوان نگران نباشید هیچ عوارضی نداره. بعد از سوالها براتون توصیح می دم.
4- دستگاه فیکو ویترکتومی Inifniti الکان ، دستگاه Stellaris بوش اند لامب و دستگاه فیکو ویترکتومی فوق پیشرفته Pulsar 2 اپتیکون ایتالیا.
لنز های مولتی فوکال بهترین روش برای خلاصی از دست عینک و آب مروارید در سنین جوانی و میان سالی است.
این لنز ها امکان دید دور و نزدیک را به طور همرمان ایجاد م یکنند (مدتی طول می کشه تا به نبود تطابق عادت کنید)
تمامی لنز های مولتی فوکال دارای هاله در شب هستند که با توجه به مدل (دیفراکتیو کمتر و ریفراکتیو بیشتر) تغییر می کند.
تمامی لنز های مولتی فوکال می بایست توسط دکتر نصب گردد که تجربه جایگذاری قبلی را دارد.
با سلامنگران نباشید. مطمئن هستم مشکل شما حل میشه.
ولی بهتره که با یک دکتر دیگه هم مشورت کنید.
حیف که خیلی دیر این پیغام رو دیدم.
چقدر حیف.
هفته قبل قم بودم می تونستم یک صحبتی در این مورد بکنم.
یک سوال آیا منظورتون دکتر سر کوچه سعیدیه؟
دکتر مدرسی؟
نظر ایشون چی بود دقیقا.
همیشه در این مواقغ بهتره با دکتر سومی هم مشورت کنید.
یک سر برید پیش دکتر نادری در بیمارستان بینا رسالت.
ببینید نطر ایشون هم چیه.
بعد تثمیم بگیرید.
وقتی شماره چشم خیلی میره بالا بهترین روش که بارها هم قبلا گفتم عمل آب مروارید و جایگذاری لنز مصنوعی در داخل چشمه که از روش لیزیک خیلی بهتره.
نگران نباشید دو عمل کاملا جدا از هم هستند و در طول یک عمل می تونن اونها رو انجام میدن.
اگر بیهوش نشید بهتره شما جوان هستید و مظرات بیهوشی زیاده.
دکتر هاشمی بسیار عالیه ولی دیدن ایشان این روزها واقعا سخته.