• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

baran14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من شماره چشمم یکی 5 با 0.5 آستیکمات و یکی 4 با 0.75 آستیکمات هست.به نظرتون جاهاییکه با بیمه عمل میکنند خوب هستند یا اصلا به بیماراشون اهمیت نمیدن؟ اگر امکانش هست و با این مراکز موافقین کدوم دکتر و مرکز رو پیشنهاد میدین؟ یکی از آشناها با دکتر جدیدی بیمارستان بقیه الله عمل کردن و در حال حاضر راضی هستن(البته مدت زیادی از عملشون نگذشته). در کل به نظرتون عمل در این مراکز از لحاظ کیفیت با مراکزی مثل نگاه و ونک تفاوت داره؟ ممنون

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
این بیمه جدید ایرانیان عمل لیزیک چشم بالای ده رو قبول میکنه؟

abbasi1384

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
وعذر خواهی مجدد
من با آقای دکتر خانلری برای جراحی آب مروارید تلفنی صحبت کردم ایشان گفتند یکشنبه بیا معاینه برای دوشنبه بیمارستان محب برای عمل معرفیت میکنم من گفتم نگاه یا ونک عمل کن گفت برای من فرقی نداره ولی دکترت را انتخاب کردی خاطرت جمع باشه من برای ابروی خودم هم که شده جایی نمیبرمت که مشکل داشته باشه و گفت در هر صورت اگر نظرت نگاه هست مشکلی نیس ولی به من اعتماد کن چون میخام لنز مولتی فوکال در هر دو چشم بذارم راهنمایی کنید نظر شما چیه برم پیششون یا نه من بیرجند زنگی میکنم ممنون

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من شماره چشمم یکی 5 با 0.5 آستیکمات و یکی 4 با 0.75 آستیکمات هست.به نظرتون جاهاییکه با بیمه عمل میکنند خوب هستند یا اصلا به بیماراشون اهمیت نمیدن؟ اگر امکانش هست و با این مراکز موافقین کدوم دکتر و مرکز رو پیشنهاد میدین؟ یکی از آشناها با دکتر جدیدی بیمارستان بقیه الله عمل کردن و در حال حاضر راضی هستن(البته مدت زیادی از عملشون نگذشته). در کل به نظرتون عمل در این مراکز از لحاظ کیفیت با مراکزی مثل نگاه و ونک تفاوت داره؟ ممنون

معمولا همه بيمه ها شماره چشم شماره رو قبول ميكنن.
به نظرم بريد فارابي پيش دكتر بهشت نژاد.
من فارابي رو از نزديك ديدم. مركز بسيار خوبي براي عنل ليزره ولي متاسفانه براي عمل هاي ديگه خوب نيست.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام
وعذر خواهی مجدد
من با آقای دکتر خانلری برای جراحی آب مروارید تلفنی صحبت کردم ایشان گفتند یکشنبه بیا معاینه برای دوشنبه بیمارستان محب برای عمل معرفیت میکنم من گفتم نگاه یا ونک عمل کن گفت برای من فرقی نداره ولی دکترت را انتخاب کردی خاطرت جمع باشه من برای ابروی خودم هم که شده جایی نمیبرمت که مشکل داشته باشه و گفت در هر صورت اگر نظرت نگاه هست مشکلی نیس ولی به من اعتماد کن چون میخام لنز مولتی فوکال در هر دو چشم بذارم راهنمایی کنید نظر شما چیه برم پیششون یا نه من بیرجند زنگی میکنم ممنون

به دكتر خانلري اعتماد كنيد. از اين ادم دكتر بهتر من نميشناسم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان خواهش ميكنم پيغام خصوصي نديد.
من دير به دير چك ميكنم و در ضمن وقت براي چت خصوصي ندارم.
ولي تا بتونم اينجا در خدمتتون هستم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
از کجا باید دقیقشو بپرسم؟خود بیمه پولو میده یا من باید پولو بدم بعد اونا بهم پس میدن؟
بله اول پول رو میدین بعد بهتون بر می گردونن. میتونید از بخش بیمه هر بیمارستان سوال کنید قشنگ بهتون جواب میدن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان علائم قوز قرنيه چيه !؟ با عينك درمان ميشه ؟ يا حتما بايد ليزيك و عمل بشه؟

قوز قرنیه علائم مختلفی داره لی مهمترینش افزایش شدید ضعف بینایی (شماره چشم ) در مدت کوتاهه مثلا در طول یکسال 3 شماره چشمتون افزایش پیدا کنه(تحدب قرنیه به شدت تغییر می کنه.
قوز قرنیه در مراحل اولیه فقط با عکس برداری از چشم مشخص میشه.
با عینک متاسفانه درمان نمیشه و نمی تونید با لیزر هم اون ضعف رو درمان کنید.
درمانش در مراحل مختلف فرق می کنه ولی در مرحله آخر که دید بسیار ضعیف میشه فقط با پیوند قرنیه درمان میشه.

مثلا در عکس زیر قوز قرنیه به طور کامل مشخصه
gharniye002.jpg

mojtabadj88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام آقای یاسینی
بنده تو کلینیک نور معاینه قرار گرفتم با توجه به این که این کلینیک قرارداد تامین اجتماعی ندارن و هزینه ی زیادی رو میطلبه
میخام تو یه کلینیک انجام بدم که قراردا داشته باشه .تو اصفهان.
کلینیک پارسیان چطوره؟
کدوم دکترش رو معرفی می کنید ؟جای خوبی هست؟و این که بیمه چقدر از هزینه رو متقب میشن؟ نمره چشمم 2 هست
با تشکر از وقتی که میزارید

Sani 65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب ياسيني.با تشكر از اطلاعات خوبي كه ارائه ميكنيد.من همه ي سوالا رو خوندم.ميخواستم اگه ميشه راهنماييم كنيد كه من شماره چشمم ثابت شده و براي ويزيت رفتمو ميتونم لازك كنم.ولي نميدونم كه كدوم مركز برم و پيش كدوم دكتر.با توجه به اينكه خيلي هم نميتونم هزينه كنم.بين ١.٥ تا حداكثر ١.٧٠٠ تومن.در ضمن شماره چشمم ٢.٥ و ٢،٧٥ و يكيش هم آستيگماته.
در ضمن آقاي دكتر خانلري رو كه تماس گرفتم هزينه رو گفتن ٢.٣٠٠ .ميخواستم ببينم شما دكتر نيلي رو كه تو نگاه عمل ميكنند تائىد ميكنيد؟
ممنون از وقتي كه ميزاريد براي پاسخگويي:)

Last edited:

diordior

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,432
سلام دکتر خوب و مجرب توی شهر کاشان چه کسی رو معرفی میکنید؟

mojtabadj88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
راستی دوستان کسی اطلاع داره بیمه تامین اجتماعی چند درصد از هزینه رو پرداخت میکنن؟
چطور حساب میکنن؟بنده نمره عینکم 2 هست.امیدی هست به این بیمه؟
با تشکر

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
بنده تو کلینیک نور معاینه قرار گرفتم با توجه به این که این کلینیک قرارداد تامین اجتماعی ندارن و هزینه ی زیادی رو میطلبه
میخام تو یه کلینیک انجام بدم که قراردا داشته باشه .تو اصفهان.
کلینیک پارسیان چطوره؟
کدوم دکترش رو معرفی می کنید ؟جای خوبی هست؟و این که بیمه چقدر از هزینه رو متقب میشن؟ نمره چشمم 2 هست
با تشکر از وقتی که میزارید

عمل لیزر؟
اگر اینطوره که دوست عزیز با توجه به شماره چشم شما (مجموع کمتر از 12) بیمه هزینه رو پرداخت نمی کنه.
ولی می تونید در مراکز دولتی عمل کنید که قیمتش کمتر بشه.
فکر می کنم در پارسیان خود دکتر قریشی از همه بهتر باشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب ياسيني.با تشكر از اطلاعات خوبي كه ارائه ميكنيد.من همه ي سوالا رو خوندم.ميخواستم اگه ميشه راهنماييم كنيد كه من شماره چشمم ثابت شده و براي ويزيت رفتمو ميتونم لازك كنم.ولي نميدونم كه كدوم مركز برم و پيش كدوم دكتر.با توجه به اينكه خيلي هم نميتونم هزينه كنم.بين ١.٥ تا حداكثر ١.٧٠٠ تومن.در ضمن شماره چشمم ٢.٥ و ٢،٧٥ و يكيش هم آستيگماته.
در ضمن آقاي دكتر خانلري رو كه تماس گرفتم هزينه رو گفتن ٢.٣٠٠ .ميخواستم ببينم شما دكتر نيلي رو كه تو نگاه عمل ميكنند تائىد ميكنيد؟
ممنون از وقتي كه ميزاريد براي پاسخگويي:)

نرمال قیمت لیزر الان نزدیک 2 تا 2.5 هست.
البته بیمارستان فارابی نزدیک 1.8 می گیره برای عمل و دستگاههاشم خیلی خوبه.
مطمئن باشید من برای عمل دکتر خانلری رو پیشنهاد می کنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
راستی دوستان کسی اطلاع داره بیمه تامین اجتماعی چند درصد از هزینه رو پرداخت میکنن؟
چطور حساب میکنن؟بنده نمره عینکم 2 هست.امیدی هست به این بیمه؟
با تشکر
اگر مجموع بالای 12 باشه تقریبا همه هزینه رو.
زیر 12 تقریبا هیچی پرداخت نمی کنه. عمل زیبایی محسوب میشه.

seminar

Registered User
لایک‌ها
44
با سلام
دوستان خواهشا کمک کنید
من به مدت 2سال تو خونه زیاد پشت کامپیوتر نشستم( مانیتورم lcd) بود. از اثرات بیکاری بودش! لعنت به ***
تا جایی که شبا لامپ اتاق رو خاموش میکرم فقط نور مانیتور بود! همینا باعث شد چشمام داغون بشه
وای وای وای یادم میاد اعصابم خرد میشه :general208:
به همین دلیل 6ماهه پیش دیگه علائمشو نشون داد. پیشانی به شدت درد میکرد! سرم گیج میرفت و... انگاری میخواستم سرم رو بکوبم به دیوار
بالاخره رفتم پیش یه اپتومتریست گفتش آستیگمات 0.25 هستش؟؟؟یعنی چی؟
پیش چشم پزشک هم نرفتم!
چند هفته پیش بعده 6ماه دیدم عدسی قبلی 0.25 آنتی رفلکس دیگه به چشمام فشار میاره
دوباره رفتم پیش همون اپتومتریست گفتش حالا شماره چشمت 0.5شده
عدسی رو رفتم عوض کردم یعنی شماره 0.5 آنتی رفلکس ولی باز دوباره چشمام پشت سیستم اذیت میشه!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی ار دوستام میگفت چون چشمت به عدسی جدید عادت نکرده شاید اذیت میشی! ولی الان 3هفته میگذره...
نمدونم اپتومتریست اشتباه کرده یا تو این3هفته ای نمره چشمام بالا رفته؟!!! یا عینک ساز عینمک رو بد زده؟؟؟
خلاصه بدجوری از لحاظ روحی خرابم! یکی از دوستام میگفت قوز قرنیه نداشته باشی؟! ( این دیگه چیه؟ امکان داره قور قرنیه داشته باشم؟؟؟) خیلی میترسم...
خدا رحم کنه
پیش چشم پزشک هم نرفتم از یه طرف تنبلی میکنم از طرف دیگه از لحاظ مالی مشکل دارم
مانیتورم رو عوض کردم led خردیم. یه خورده نسبت به lcd بهتره. یه جورایی اصن چشمک نمیزنه
دوستان خواهشا کمک کنید
سن 24
بنده مازندران- شهرستان آمل و بابل هستم
یه دکتری معرفی کن که واقعن وقت بذاره. شماره مطب هم بدید ممنون میشم
با تشکر

Last edited:
بالا