با سلام
دوستان خواهشا کمک کنید
من به مدت 2سال تو خونه زیاد پشت کامپیوتر نشستم( مانیتورم lcd) بود. از اثرات بیکاری بودش! لعنت به ***
تا جایی که شبا لامپ اتاق رو خاموش میکرم فقط نور مانیتور بود! همینا باعث شد چشمام داغون بشه
وای وای وای یادم میاد اعصابم خرد میشه :general208:
به همین دلیل 6ماهه پیش دیگه علائمشو نشون داد. پیشانی به شدت درد میکرد! سرم گیج میرفت و... انگاری میخواستم سرم رو بکوبم به دیوار
بالاخره رفتم پیش یه اپتومتریست گفتش آستیگمات 0.25 هستش؟؟؟یعنی چی؟
پیش چشم پزشک هم نرفتم!
چند هفته پیش بعده 6ماه دیدم عدسی قبلی 0.25 آنتی رفلکس دیگه به چشمام فشار میاره
دوباره رفتم پیش همون اپتومتریست گفتش حالا شماره چشمت 0.5شده
عدسی رو رفتم عوض کردم یعنی شماره 0.5 آنتی رفلکس ولی باز دوباره چشمام پشت سیستم اذیت میشه!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی ار دوستام میگفت چون چشمت به عدسی جدید عادت نکرده شاید اذیت میشی! ولی الان 3هفته میگذره...
نمدونم اپتومتریست اشتباه کرده یا تو این3هفته ای نمره چشمام بالا رفته؟!!! یا عینک ساز عینمک رو بد زده؟؟؟
خلاصه بدجوری از لحاظ روحی خرابم! یکی از دوستام میگفت قوز قرنیه نداشته باشی؟! ( این دیگه چیه؟ امکان داره قور قرنیه داشته باشم؟؟؟) خیلی میترسم...
خدا رحم کنه
پیش چشم پزشک هم نرفتم از یه طرف تنبلی میکنم از طرف دیگه از لحاظ مالی مشکل دارم
مانیتورم رو عوض کردم led خردیم. یه خورده نسبت به lcd بهتره. یه جورایی اصن چشمک نمیزنه
دوستان خواهشا کمک کنید
سن 24
بنده مازندران- شهرستان آمل و بابل هستم
یه دکتری معرفی کن که واقعن وقت بذاره. شماره مطب هم بدید ممنون میشم
با تشکر
دوست عزیز سلام.
اولا اگر مشکل مالی داری رفیق به جای عوض کردن مونیتور کمی به چشم هات برس که اگر این یکی خراب بشه مونیتور qhd مدل AMO LED اندازه 70 اینچ هم بدردت نمی خوره.
خوب اولا نگران نباش این علائم ماله آستیگماته ولی بهتره حتما یک دکتر شما رو ببینه.
بهتره بره پیش دکتر پورعبدالله تو بابلسر کلینیک مهرگان. کار ایشون بسیار عالیه. ایشون رو از زمان دانشچویی میشناسم و میدونم خیلی دقیقه.
در مورد شماره آستیگمات باید بدونی که 0.25 و 0.5 شماره های خیلی کمی هستند.
و این اختلاف به احتمال زیاد نه به خاظر کاهش دید شما بلکه به دلیل خطای اپتومتریسته.