• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام من متخصصهی شبکیه رفتم چشمامو با قطره باز کرد گفت شبکیت سالمه بهش گفتم یه نقاطه های سیاهی در مرکز دیدم می بینیم که ریزن و حرکت نمی کنن بعد دوباره معاینه کرد از من پرسید شب کوری داری منم بهش گفتم که نه بعد به من گفت که رنگ دانه اومده تو زجاجیت در 90 درصد موارد خود به خود خوب میشه ولی یه ازمایش میدان دید هم برام نوشت حالا من موندم باید چی کار کنم پیگری بکنم نکنم راستی ازمایش میدان دید برا چیه؟ درضمن من اهواز زندگی می کنم پیش اقای دکتر مصطفی فقهی هم رفته بودم سنمم 18 ساله نمره جشمام هم 10 از 10 هستش
شما چشم سالمی دارید. سعی کنید هر از گاهی یک ویزیت پیش دکتر چشم برید که همینطور سالم بمونه.
این رنگدانه ها چیز خاصی نیست ولی بهتره آزمایش میدان دید رو بدید. برای بررسی زاویه دیدی است که می بینید.
دکتر فقهی یکی از بهترین و مهربان ترین دکتر هایی است که من می شناسم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی یک سوال دیگه قیمت بیمارستان نور با کلینیک نور که تو مطهری 200 اختلاف داره می خواستم بدونم اگه واقعا دستگاه هاشون با هم تفاوت نداره همون مطهری برم؟
دستگاههای نور ولیعصر جدیدتر هستند برای همین قیمت بیشتری دارند.
ولی نتیجه عمل اگر ضخامت قرنیه مناسب باشه فرقی نمیکنه

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
ممنون جناب یاسینی
شما کلینیک بصیر رو چطور می بینید ؟ ( مخصوصا کرمان )

seminar

Registered User
لایک‌ها
44
سلام آقای یاسینی:general601:
من مشکلم رو چند پست قبل گفتم( پشت مانیتور اذیت میشدم)
من قبله اینکه برم پیش دکتر چشم پزشک، اپتومتریست بیمارستان اینو تو نسخم نوشت:
od:-0.5*175
pd=64
عدسی اش رو تهیه کردم، دیدم باز چشمم درد داره. آمدم اینجا گفتم شما گفتید برو پیش دکتر چشم پزشک
++++++++++++++++++++++++++++++++
بعد از چهار هفته رفتم بابل مطب دکتر خاکباز( شما گفتید دکتر پورعبدالله ولی خیلی شلوغ بود نوبت هم رزو نکردم نشد!)
چشمام رو دید باز این نسخه رو برام نوشت:
od plano- 0.5*178
pd=66
به علاوه قطره آرتلاک که گفت هر 2ساعت استفاده بشه
عدسی این نسخه اش رو هم تهیه کردم.
الان 2هفته است که میگذره ... بازم چشمام پشت مانیتور درد داره، البته زیاد هم نمیشینیم پشت کامپیوتر. دقییقا بیش تر از 30دقیقه دردشروع میشه...
نمیدونم باز مشکل از کجاست؟ مگه میشه با عینک هم چشم درد داشته باشه؟
بنظرتون چیکار کنم؟ بنظرتون برم پیش دکتر پورعبدالله ؟
ممنون

Fariba 90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من قراره دوم مهر عمل لازک رو پیش دکتر میر آفتاب تو بیمارستان نور انجام بدم و میدونم روز بعدش دکتر وقت میده واسه معاینه.ولی چون شاغل هستم و شهرستان هم هستم باید برگردم شهرستان و برای برداشتن لنز پانسمان هم دوباره برگردم.حالا شمارهی دکتر میر آفتاب رو میخواستم که ازش بپرسم چند روز بعد از معاینه ی اول دوباره وقت میده که لنز پانسمان رو ورداره که من اونروز رو مرخصی بگیرم.نمیدونم از بیمارستان هم پرسیدم جواب درست حسابی نمیده و شماره دکتر رو هم بهم نمیده.کسی میتونه کمکم کنه.

armanfloater

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام مجدد من ازمایش میدان دید رو دادم حالا اینجا اپش می کنم کسی می تونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟ خوبه؟؟؟

New Bitmap Image.jpg Untitled2.jpg

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون جناب یاسینی
شما کلینیک بصیر رو چطور می بینید ؟ ( مخصوصا کرمان )
اینطور که به نظر میاد هر سه مرکز یعنی تهران و شیراز و کرمان متعلق به یک سری سهامدار هستند و هر سه بسیار پیشرفته هستند

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی:general601:
من مشکلم رو چند پست قبل گفتم( پشت مانیتور اذیت میشدم)
من قبله اینکه برم پیش دکتر چشم پزشک، اپتومتریست بیمارستان اینو تو نسخم نوشت:
od:-0.5*175
pd=64
عدسی اش رو تهیه کردم، دیدم باز چشمم درد داره. آمدم اینجا گفتم شما گفتید برو پیش دکتر چشم پزشک
++++++++++++++++++++++++++++++++
بعد از چهار هفته رفتم بابل مطب دکتر خاکباز( شما گفتید دکتر پورعبدالله ولی خیلی شلوغ بود نوبت هم رزو نکردم نشد!)
چشمام رو دید باز این نسخه رو برام نوشت:
od plano- 0.5*178
pd=66
به علاوه قطره آرتلاک که گفت هر 2ساعت استفاده بشه
عدسی این نسخه اش رو هم تهیه کردم.
الان 2هفته است که میگذره ... بازم چشمام پشت مانیتور درد داره، البته زیاد هم نمیشینیم پشت کامپیوتر. دقییقا بیش تر از 30دقیقه دردشروع میشه...
نمیدونم باز مشکل از کجاست؟ مگه میشه با عینک هم چشم درد داشته باشه؟
بنظرتون چیکار کنم؟ بنظرتون برم پیش دکتر پورعبدالله ؟
ممنون
بله شک نکنید. برید پیش دکتر پورعبدالله و سلام من رو هم برسونید.
قضیه رو رباش توضیح بدید و عینکتون رو هم ببرید که یک بار شماره اش رو چک کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام.من قراره دوم مهر عمل لازک رو پیش دکتر میر آفتاب تو بیمارستان نور انجام بدم و میدونم روز بعدش دکتر وقت میده واسه معاینه.ولی چون شاغل هستم و شهرستان هم هستم باید برگردم شهرستان و برای برداشتن لنز پانسمان هم دوباره برگردم.حالا شمارهی دکتر میر آفتاب رو میخواستم که ازش بپرسم چند روز بعد از معاینه ی اول دوباره وقت میده که لنز پانسمان رو ورداره که من اونروز رو مرخصی بگیرم.نمیدونم از بیمارستان هم پرسیدم جواب درست حسابی نمیده و شماره دکتر رو هم بهم نمیده.کسی میتونه کمکم کنه.
متاسفانه شماره دکتر رو نمی تونم در اختیار شما بزارم. امیدوارم از من ناراحت نشید.
این حریم خصوصی دکتر ها برای خودشون مهمه ولی می تونید به راحتی این شماره رو روز عمل از خودشون بگیرید.
بهتون می دن.
در ضمن کدوم شهرستان هستید؟
معمولا دکتر ها قبول می کنند که برای فالو اولیه برید پیش یکی از همکاران در شهرستان.
البته نور کمی با بقیه جاها فرق داره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

armanfloater

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مگه مشکلی داره ؟ لطفا توضیح بدید مرسی

Fariba 90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه شماره دکتر رو نمی تونم در اختیار شما بزارم. امیدوارم از من ناراحت نشید.
این حریم خصوصی دکتر ها برای خودشون مهمه ولی می تونید به راحتی این شماره رو روز عمل از خودشون بگیرید.
بهتون می دن.
در ضمن کدوم شهرستان هستید؟
معمولا دکتر ها قبول می کنند که برای فالو اولیه برید پیش یکی از همکاران در شهرستان.
البته نور کمی با بقیه جاها فرق داره.

نه خواهش میکنم ناراحت نمیشم.حق میدم بهتون.مشکل اینه که من پرستارم و از همین ماه باید شیفتم رو برای ماه قبل خالی کنم و روز عمل میفته تو ماه بعد و تو ماه بعد حتی شماره ی دکتر رو هم داشته باشم واسم فرقی نمیکنه چون اونموقع دیگه شیفتای ماه مهر مشخص شده.
من کرمانشاه زندگی میکنم.
دو روز اول رو میدونم باید تهران باشم و اون دو روز شیفتش رو خالی کردم.حالا بنا رو به این گذاشتم که 5روز بعد عمل معاینه ی بعدی میشه و 6و7مهر رو هم خالی گذاشتم ایشالله که درست باشه!
مرسی از جوابتون آقای یاسینی.

Last edited:

seminar

Registered User
لایک‌ها
44
بله شک نکنید. برید پیش دکتر پورعبدالله و سلام من رو هم برسونید.
قضیه رو رباش توضیح بدید و عینکتون رو هم ببرید که یک بار شماره اش رو چک کنه.
تشکر از ما
من تو نت در یک انجمنی مشکل چشمم رو پرسیدم، گفتن:
" اینکه تصور کنیم با زدن عینک تمام مشکلات کار با کامپیوتر حل میشود خیلی درست نیست."
آیا جمله درسته؟؟؟
اگه درسته پس تمام بیماری های چشمی( نزدیک بینی، دور بینی، ...) هم با زدن عینک هم باید بازم مشکل داشته باشند که!!!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مگه مشکلی داره ؟ لطفا توضیح بدید مرسی

کاهش دید به دو صورت انجام میشه. کاهش قدرت بینایی و کاهش میزان کنتراست.
قدرت بینایی همون ضعف چشمه که با عینک درست میشه.
ولی مشکلی دیگه ای هم هست به نام Spherical Abberation که در سنین بالای 20 سال اتفاق می افته و به مرور زمان زیاد میشود.
این مشکل باعث کاهش دید در نور کم میشه و به قولی میدان دید رو کاهش میده.
این مورد رو کمتر مریض متوجه میشه.
این یکی رو نمیشه با عینک درمان کرد و یک روند طبیعی کاهش دید در ازای افزایش سنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون
پس شما دکتراشونم تایید می کنید ؟

بله کاملا. البته قیمت رو حتما سوال کنید چون فکر می کنم قیمت بصیر همیشه از مراکز خصوصی دیگه کمی بیشتره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
نه خواهش میکنم ناراحت نمیشم.حق میدم بهتون.مشکل اینه که من پرستارم و از همین ماه باید شیفتم رو برای ماه قبل خالی کنم و روز عمل میفته تو ماه بعد و تو ماه بعد حتی شماره ی دکتر رو هم داشته باشم واسم فرقی نمیکنه چون اونموقع دیگه شیفتای ماه مهر مشخص شده.
من کرمانشاه زندگی میکنم.
دو روز اول رو میدونم باید تهران باشم و اون دو روز شیفتش رو خالی کردم.حالا بنا رو به این گذاشتم که 5روز بعد عمل معاینه ی بعدی میشه و 6و7مهر رو هم خالی گذاشتم ایشالله که درست باشه!
مرسی از جوابتون آقای یاسینی.

زیاد نگران نباشید. ویزیت های هفته های بعد از عمل (7 روز به بعد) بیشتر برای چک کردن نتیجه عمله و من تقریبا مطمئنم که دکترتون قبول می کنه که برای ویزیت برید پیش یکی از دکتر های کرمانشاه مثل آریایی تبار یا دانشگر. مخصوصا دانشگر که عملا تهران عمل م یکنه و یک روزهایی کرمانشاه هست.
موفق و سلامت باشید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
تشکر از ما
من تو نت در یک انجمنی مشکل چشمم رو پرسیدم، گفتن:
" اینکه تصور کنیم با زدن عینک تمام مشکلات کار با کامپیوتر حل میشود خیلی درست نیست."
آیا جمله درسته؟؟؟
اگه درسته پس تمام بیماری های چشمی( نزدیک بینی، دور بینی، ...) هم با زدن عینک هم باید بازم مشکل داشته باشند که!!!

بله دزسته ولی بزارید براتون توضیح بدم یعنی چه!

عینک درمانی برای کاهش بینایی نیست بلکه وسیله ای کمکی برای مردم. این یعنی زدن عینک باعث نمیشه که به مرور زمان چشم شما خوب بشه بلکه به شما کمک می کنه که دیدتون در زمان استفاده کامل باشه.
این مثل آدم ناتوان از حرکتی می مونه (فلج حرکتی) که نمی تونه راه بره ولی با کمک ویلچر حرکت می کنه. ولی اگر سالها هم از ویلچر استفاده کنه متاسفانه مشکل ناتوانیش درست نمیشه.
ولی منظور نویسنده این جمله اینه که فکر نکنید با زدن عینک در زمان استفاده از کامپیوتر دیگه برای چشم ها مشکلی پیش نمیاد. این باور غلط در بین مردم افتاده که عینک ها چون UV Blocker دارند در زمان استفاده از رایانه از چشم ها مراقبت می کنند.
باید بدونید که اولا لنز داحل چشم انسان هم UV Blocker داره و در ضمن اینکه کلا LCD , LED ها UV تولید نمی کنند.
در ضمن اینکه اگر در نور کم با روشنایی یالای مونیتور کار کنید اونهم برای مدت طولانی عینک هیچ کمکی در جلوگیری از ضعف چشم هانمی کنه.

امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم.

بالا