بله میدونستم عینک چشمم رو بهبود نمیکنه ولی کمک میکنه...
ولی من با عینک بعد 20دقیقه درد چشم شروع میشه... یعنی کمکش در حدود همین 20دقیقه هستش!!!
آیا کسی که مشکل نزدیک بینی یا دیگر بیماری های چشمی داره با زدن عینک باز هم باید مثله خودم چشماش درد بگیره؟؟؟
با این وجود اگر من برم پیش 10تا متخصص چشم، هم بازم مشکل دارم...
آقای یاسینی یه راهی پیشنهاد بدین چیکار کنم؟
این آرمایش کاملا نرماله نگران نباشید.با سلام کلا متوجه نمی شم منظورتون رو من مشکل دیگه ای به جز مگس پران ندارم ولی دکتر میدان دید برام نوشت حالا من موندم که این ازمایش نرماله یا نه اگه میشه نرمال این ازمایش رو اگه دارید اینجا اپ کنید ببینم مرسی
دکتر درست حسابی توی همدان با دستگاه جدید برای لیزیک نمی شناسید ؟
سلام آقای یاسینی یه خورده درباره ی دوره نقاهت بعد از عمل PRK توضیح می دید ؟ در ضمن اون پست هایی که توی امضاء تون گذاشتید درباره ی لیزیک لازک و PRK فکر کنم نیاز به تصحیح داشته باشه چون یه چیز دیگه ای میاره با سپاس
کارشون فوق العاده است. انتخاب خوبی کردید.سلام
من میخوام با دکتر احمد شجاعی عمل کنم
همکارشون گفتن چون 23 سال دارم دیگه احتمال بالا رفتن چشمم خیلی خیلی کمه
آیا درسته ؟ عمل کنم بدون ترس ؟
رفیق این حرفها چیه.دوستان پدر بنده چشماش به شدت ضعیفه و بنده خدا دیگه کم کم هیچی نمی بینه.....پدرم گفت که دکترش گفته باید عمل پیوند قرنیه انجام بده اگه میخواد و ممکنه کور بشه و قرنیه بهش نسازه.....از یه طرف میبینمش اینجوریه و نمیتونه فیلم و .... ببینه و راحت بیرون بره و ... و همش یه گوشه میشینه اشکم در میاد و شبا از ناراحتیه پدرم به زور خوابم میره.......از یه طرف هم میگم اگر عمل کنه و کور بشه دیوونه میشم.......نمیدونین چی داره میکشه طفلکی...نظر شما چیه ؟ ۶۱ سالشه و هر چشمش ۷ و نیم هستش و قوز قرنیه داره :general503:
با سلام.معذرت میخوام من جواب قبلیتون راجع به سوالمو درست متوجه نشدم. سوالم اینه: من حدود 3 هفته پیش در کلینیک ونک لازک کردم ولی از فریم عینک آفتابی که کلینیک داده خوشم نمیاد. با توجه به اینکه شنیدم شیشه هاش خوب هستن راهی هست که این شیشه ها رو در یک فریم دیگر قرار داد؟ یا اینکه یک عینک دیگه بگیرم؟
اقای یاسینی کجایین؟
شک نکنید دکتر خانلری.با سلام خدمت آقای یاسینی :
آب مروارید دارم و می خواهم عمل کنم و لنز مولتی فوکال بذارم ودر ضمن چشمم یک شماره هم استیگمات داره که دکتر گفت اون رو هم میشه همزمان با عمل اب مروارید با دستگاه فمتو سکند اصلاح کرد برای معا ینه پیش دکتر بلالی و دکتر خانلری رفتم وهر دوی انها را پسندیدم کدامیک از این دو دکتر مناسبتر برای این کار میباشند.
با تشکر
با سلام.من یه سوال داشتم.من دوم مهر تو بیمارستان نور پیش دکتر میر آفتاب عمل لازک کردم.معاینه ی اول روز بعد عمل رو هم دکتر انجام داد بعد گفت پنجم بیام برای معاینه ی بعدی.منم به دلیل اینکه شهرستان بودم و پنجم نمیتونستم بیام قرار شد ششم مهر برم واسه معاینه ی دوم.اما اصلا یادم نبوذ که همون روز پنجم قطره یافتاکوییکس تموم میشه و تو بروشوری که بیمارستان بهمون داد نوشته شده که تا دو روز بعد برداشتن لنز پانسمان باید مصرف بشه.حالا نمیدونم چیکار کنم آخه اون قطره رو کرمانشاه نداره و مثل اینکه تهران فقط داره.اگه یه روز و نیم اون قطره رو مصرف نکنم مشکلی پیش میاد؟خواهش میکنم راهنماییم کنین.
تهران قربان.....پدرم میگه دکترش گفته.....یعنی دکتره چرت گفته ؟ !!!!!!! من اصلا به وضع پدرم فکر می کنم اعصابم بهم میریزه . پس یعنی احتمال کوری کمه ؟رفیق این حرفها چیه.
فکر کنم پدرتون به احتما زیاد قوز قرنیه دارند.(تازه الان آخر پستتون رو دیدم و خودتون گفته بودید)
پیوند قرنیه در روز داره برای خیلی از افراد انجام میشه.
و تقریبا میزان پس زنی این عمل خیلی کمه.
نگران نباشید.
کدوم شهر هستید شما؟
سلام آقای یاسینی
خسته نباشید
آقای یاسینی، من سال 90 پیش یکی از بهترین دکتر های شبکیه (دکتر ریاضی) عمل باکل رو برای قسمتی از چشم راستم انجام دادم (گوشه خارجی بالا)، الان نزدیک به یک ساله که پلکم به صورت طبیعی یه مقدار اومده پایین، البته خیلی دیده نمیشه، یعنی باید دقت کرد تا دید، ولی خوب من ترجیح می دم تا بیشتر نشده عملش کنم.
ولی هیچ اطلاعاتی راجع به دکتر های این فیلد ندارم، می خوام ببینم با توجه به اینکه فقط یه پلکم این مشکل رو داره و خیلی هم زیاد نیست و خب در نتیجه قرینه درآوردن اون با اون یکی چشم کار دقیق و حساسی خواهد بود، به نظرتون پیش چه دکتری برم بهتره و کدوم دکتر تو این کار متبحر تره؟
البته خوب ترجیح می دم تو همون بیمارستان نور که دو تا عمل قبلی رو هم انجام دادم این کار رو بکنم، شما دکتر های این بیمارستان رو در این زمینه میشناسین؟ کدوم بهترن و بیشتر تجربه دارن؟
البته اگه دکتر جای دیگه ای بهتر باشه، خوب مسلما می رم اونجا
آها البته یادم رفت بگم که بهمن 92 هم عمل لازیک چشمم رو مجددا پیش دکتر ریاضی انجام دادم و خوشبختانه خیلی راض ام
ببخشید انقددددرررررر توضیح دادم!!!
ممنون می شم اگه نظرتون رو بگید
ممنونم از وقتی که برای کمک کردن به ماها اینجا می گذارید
تهران قربان.....پدرم میگه دکترش گفته.....یعنی دکتره چرت گفته ؟ !!!!!!! من اصلا به وضع پدرم فکر می کنم اعصابم بهم میریزه . پس یعنی احتمال کوری کمه ؟
جناب آقای یاسینی
تشریف آوردید، ولی متاسفانه جواب سوالات من رو ندادید، میدونم و البته مطمئنم که حتما سرتون شلوغه و نمیتونید زود زود بیاید سایت، ولی اگه لطف کنید نظرتون رو در مورد سوال من بفرمایید ازتون یه دنیا ممنون میشم.
آخه بیمارستان به من برای آبان برای یکی از دکتر ها وقت داده و من می خوام اگه لازمه زودتر وقتمو با دکتر مورد نظر عوض کنم که وقت کس دیگه ای رو هم نگرفته باشم
بازم ممنونم
با سلام خدمت آقای یاسینی عزیز : من تازه با این تاپیک آشنا شدم - از شما بسیار مچکرم که با حوصله و دقت بسیار زیاد به تمامی سوالات پاسخ میدین .
آقای یاسینی من تقریباً تمام تاپیک رو خوندم و دوستان سوالات متداولی پرسیدن که پاسخ های شما هم بسیار کارساز و حرفه ای بودند .
بنده 25 سال سن دارم و از بچگی (8 - 9 سالگی ) چشمام ضعیف بودن توی تمام عمرم فقط چند روزی شاید عینک زده باشم . کلا با عینک چه طبی ، چه آفتابی میانه خوبه ندارم . از عینک فراریم . با اینکه عینک نمیزنم ولی چشمام خیلی ضعیف هستند و استقاده از کامپیوترم خیلی زیاده روزی 10 -12 ساعت پشت کامپیوتر میشینم به خاطر شغلم - طوری میشینم که مانیتورم رو تقریباً میچسبونم به صورتم ( چاره ای ندارم ) - البته یک سالی هم از لنز استفاده میکردم که بسیار عذاب آور بود . و نمیتونستم پشت کامپیوتر 10 ساعت با لنز کار کنم ( چشام قرمز میشدند ) . پس از کلی تحقیقات و به لطف تاپیک شما - من روز چهارشنبه 93/7/9 تو بیمارستان نور تهران با دکتر میرآفتاب وقت معاینه قبل از عمل گرفتم . آقای یاسینی و استرس برای عمل ندارم . فقط میخوام که دکتر تشخیص درست رو بده و بهترین روش عمل رو برام انتخاب کنه که مشکلی بعد از عمل نداشته باشم . حالا میخوام به این سوالاتم بهترین جواب رو بدین ؟ با تشکر و سپاس فراوان از لطف شما .
1 - آیا بیمارستان و دکترخوبی رو برای معاینه ام انتخاب کردم ؟ یا گزینه ی بهتری هم سراغ دارید ؟
2- من چشمام یکم حساس هستند ! یعنی وقتی که میرم زیر دوش به محض اینکه آب به چشمام میخوره هر دوتا چشمام قرمز میشن ( بیشتر چشم چپم ) ! مشکل چی میتونه باشه ؟
3- بعضی ها هم میگن (البته غیر متخصص ) که بعد از عمل لیزر چند سال دیگه شاید 10 سال بعد قوز قرنیه مگیری ! آیا این حرف درسته ؟ دلیل علمی داره ؟
4 - چه سوال هایی رو موقع معاینه باید از دکترم بپرسم ؟ که خیالم راحت باشه چیزی رو ازم پنهان نکنه
5 - من شماره عینک و لنز قبلی هم به دکتر موقع مایعنه نشون میدم . ولی شما هم اگه نظری دارید بفرماید ؟ یکیش مال سال 88 هست - یکی هم سال 91
نظر شما چیه ؟
همیشه سربلند و پیروز باشید
خداوند منان نگهدارتان