seminar
Registered User
- نوشتهها
- 109
- لایکها
- 44
بله میدونستم عینک چشمم رو بهبود نمیکنه ولی کمک میکنه...بله دزسته ولی بزارید براتون توضیح بدم یعنی چه!
عینک درمانی برای کاهش بینایی نیست بلکه وسیله ای کمکی برای مردم. این یعنی زدن عینک باعث نمیشه که به مرور زمان چشم شما خوب بشه بلکه به شما کمک می کنه که دیدتون در زمان استفاده کامل باشه.
این مثل آدم ناتوان از حرکتی می مونه (فلج حرکتی) که نمی تونه راه بره ولی با کمک ویلچر حرکت می کنه. ولی اگر سالها هم از ویلچر استفاده کنه متاسفانه مشکل ناتوانیش درست نمیشه.
ولی منظور نویسنده این جمله اینه که فکر نکنید با زدن عینک در زمان استفاده از کامپیوتر دیگه برای چشم ها مشکلی پیش نمیاد. این باور غلط در بین مردم افتاده که عینک ها چون UV Blocker دارند در زمان استفاده از رایانه از چشم ها مراقبت می کنند.
باید بدونید که اولا لنز داحل چشم انسان هم UV Blocker داره و در ضمن اینکه کلا LCD , LED ها UV تولید نمی کنند.
در ضمن اینکه اگر در نور کم با روشنایی یالای مونیتور کار کنید اونهم برای مدت طولانی عینک هیچ کمکی در جلوگیری از ضعف چشم هانمی کنه.
امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم.
ولی من با عینک بعد 20دقیقه درد چشم شروع میشه... یعنی کمکش در حدود همین 20دقیقه هستش!!!
آیا کسی که مشکل نزدیک بینی یا دیگر بیماری های چشمی داره با زدن عینک باز هم باید مثله خودم چشماش درد بگیره؟؟؟
با این وجود اگر من برم پیش 10تا متخصص چشم، هم بازم مشکل دارم...
آقای یاسینی یه راهی پیشنهاد بدین چیکار کنم؟