• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

s o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشد.من هفتم مهر با دکتر میرآفتاب چشمامو لازک کردم .از عملم راضی ام.درباره قطره اشک مصنوعی یه سوال داشتم خواستم ببینم میشه هر قطره رو دوبار با فاصله سه ساعت استفاده کرد البته اگه باقیمانده رو تو یخچال نگهداری کنیم؟؟-و آیا شما اطلاعی دارید که خشکی چشم بعد از عمل چند وقت طول میکشه؟؟ سپاس از زحماتتون

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
سلام و خسته نباشد.من هفتم مهر با دکتر میرآفتاب چشمامو لازک کردم .از عملم راضی ام.درباره قطره اشک مصنوعی یه سوال داشتم خواستم ببینم میشه هر قطره رو دوبار با فاصله سه ساعت استفاده کرد البته اگه باقیمانده رو تو یخچال نگهداری کنیم؟؟-و آیا شما اطلاعی دارید که خشکی چشم بعد از عمل چند وقت طول میکشه؟؟ سپاس از زحماتتون
نیازی به نگهداری در یخچال نیست. اگر قطره در وایل های کوچک است (بدون نگهدارنده) تا 24 ساعت میتوانید دوباره استفاده کنید ولی بعد از آن دور بیندازید. خشکی چشم بعد طی هشت هفته بعد از عمل بهبود میاید و بعد از آن طی چند ماه تقریبا برای اکثر افراد مانند گذشته میشود.

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
با سلام خدمت جناب یاسینی و iSight و سایر عزیزان پاسخگو در این تاپیک

من الان چند ساله که از عینک استفاده میکنم و به دلیل نوع شغل با کامپیوتر زیاد سروکار دارم

2 ساله که نمره چشمم رو چک نکردم و به نظر میاد که افزایش پیدا کرده و گاهی اوقات دچار

دو بینی هم میشم. سوالاتی که میخواستم بپرسم اینها هستند:

1- استفاده از عینک بهتر است یا عمل چشم با لیزر و چرا جراح چشم ماهری مثل آقای دکتر

هاشمی، وزیر بهداشت یا بسیاری دیگر از جراحان چشم از عینک استفاده میکنند؟

2- آیا در حال حاضر عمل چشم با لیزر بی خطر است و میتوان به آن اعتماد کرد و بعد از عمل

امکان بازگشت نمره چشم وجود دارد؟

3- آیا جراحی لیزیک قادر به اصلاح دو بینی و آستیگمات هست؟

4- در صورت بازگشت نمره چشم بعد از عمل با لیزر امکان عمل دوباره وجود دارد یا باید از عینک

استفاده کنم؟

5- گاهی اوقات بعد از کار زیاد با کامپیوتر در گوشه چشمم دچار سوزش و ریختن اشک میشود

در اینصورت برای تعیین نمره چشم و بررسی چشم باید به اپتومتریست مراجعه کنم یا چشم پزشک؟

6- من چند سایت پیدا کردم که لیست پزشکان رو در خودش داره، لطفاً یک نگاه به این لیست بندازید

و بهترین چشم پزشکان در این لیست یا کسانی که در لیست نیستند معرفی کنید.

لیست 1

لیست 2

لیست 3

لیست 4

با تشکر

Last edited:

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
امروز رفتم کلنیک نور برای اصلاح عیوب انکساری
میرآفتاب معاینه کرد و گفت چشمت مناسبه
هم پی آر کی(لازک) و هم فمتولیزیک
هزینه اولی ۲۷۰۰ و دومی ۴۷۰۰
گفت فمتو بعد ۱-۲ روز دیدت عادی میشه
انگار با هواپیما بری سفر
لازک رو گفت مثل اتوبوس هست
ولی نتیجه یکی
دوستانی که لازک (پی آر کی)کردن
چند روزه میشه به امور روزمره برگشت
مثلا رانندگی و کار با کامپیوتر و...
واقعا زورم میاد ۵تومن بدم برای فمتو ولی اگه واقعا عوارضش کمتره جور میکنم.جناب بالسینی بگن لطفا
کسی اگر تجربه ای از فمتو هم داره بگه لطفا

Last edited:

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
با سلام خدمت جناب یاسینی و iSight و سایر عزیزان پاسخگو در این تاپیک

من الان چند ساله که از عینک استفاده میکنم و به دلیل نوع شغل با کامپیوتر زیاد سروکار دارم

2 ساله که نمره چشمم رو چک نکردم و به نظر میاد که افزایش پیدا کرده و گاهی اوقات دچار

دو بینی هم میشم. سوالاتی که میخواستم بپرسم اینها هستند:

1- استفاده از عینک بهتر است یا عمل چشم با لیزر و چرا جراح چشم ماهری مثل آقای دکتر

هاشمی، وزیر بهداشت یا بسیاری دیگر از جراحان چشم از عینک استفاده میکنند؟

2- آیا در حال حاضر عمل چشم با لیزر بی خطر است و میتوان به آن اعتماد کرد و بعد از عمل

امکان بازگشت نمره چشم وجود دارد؟

3- آیا جراحی لیزیک قادر به اصلاح دو بینی و آستیگمات هست؟

4- در صورت بازگشت نمره چشم بعد از عمل با لیزر امکان عمل دوباره وجود دارد یا باید از عینک

استفاده کنم؟

5- گاهی اوقات بعد از کار زیاد با کامپیوتر در گوشه چشمم دچار سوزش و ریختن اشک میشود

در اینصورت برای تعیین نمره چشم و بررسی چشم باید به اپتومتریست مراجعه کنم یا چشم پزشک؟

6- من چند سایت پیدا کردم که لیست پزشکان رو در خودش داره، لطفاً یک نگاه به این لیست بندازید

و بهترین چشم پزشکان در این لیست یا کسانی که در لیست نیستند معرفی کنید.

لیست 1

لیست 2

لیست 3

لیست 4

با تشکر

1. با بالا رفتن سن دچار پیرچشمی میشوید که ناچارید عینک بزنید و لیزر پیرچشمی را تصحیح نمی کند. معمولا افراد در سنین بالا کمتر سراغ لیزر می روند. بطور مثال فردی که در جوانی عینک نیاز نداشته و حالا به دلیل پیرچشمی نیازمند عینک است توجیه زیادی در جراحی لیزر نمی بیند. در سطح جهان جراحان و خانواده آنها بیشتر از متوسط مردم عمل جراحی لیزر می کنند.
2. هیچ عمل جراحی بی خطر نیست ولی عمل های لیزر جزو کم خطر ترین جراهی ها هستند. همیشه امکان بازگشت وجود دارد ولی مقدار بازگشت بسیار اندک است. اینطور نیست که چشم شما دوباره به شماره قبلی برگردد.
3. قابلیت اصلاح آستیگماتیسم وجود دارد. برای اصلاح دوبینی هم باید ابتدا متوجه بشوید علت آن چیست. در بعضی مواقع امکان اصلاحش وجود دارد.
4. بله تکرار عمل لیزر ممکن و ساده است.

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
امروز رفتم کلنیک نور برای اصلاح عیوب انکساری
میرآفتاب معاینه کرد و گفت چشمت مناسبه
هم پی آر کی(لازک) و هم فمتولیزیک
هزینه اولی ۲۷۰۰ و دومی ۴۷۰۰
گفت فمتو بعد ۱-۲ روز دیدت عادی میشه
انگار با هواپیما بری سفر
لازک رو گفت مثل اتوبوس هست
ولی نتیجه یکی
دوستانی که لازک (پی آر کی)کردن
چند روزه میشه به امور روزمره برگشت
مثلا رانندگی و کار با کامپیوتر و...
واقعا زورم میاد ۵تومن بدم برای فمتو ولی اگه واقعا عوارضش کمتره جور میکنم.جناب بالسینی بگن لطفا
کسی اگر تجربه ای از فمتو هم داره بگه لطفا

عمل های لازک یا پی ار کی حدود 1 هفته زمان نیاز دارند تا دیدتان برای کار عادی آماده شود و بتوانید رانندگی کنید. شماره چشم شما هم حدود سه هفته تا یک ماه طول میکشد که استیبل شود. فمتو بسیار سریعتر است و شما فردای روز عمل آماده کار یا رانندگی هستید. در فمتو شما بعد از همان لحظه بعد از عمل دیدتان عالی است.

hosna68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام..من قراره لازک کنم. از اقای دکتر جدیدی وقت عمل گرفتم.شک دارم. خیلی ها دکترمیرافتاب معرفی کردن.خواستم ببینم کار دکترجدیدی بهتره یا میرافتاب؟؟کاردکترجدیدی خوبه؟؟؟؟؟؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
یک ماه پیش قیمت فمتولیزیک رو بیمارستان نور ۴۲۰۰ اعلام کرد
پریروز که مراجعه کردم گفت شده ۴۷۰۰
این وزیر بهداشت که اینقدر تاکید داره خدمات طبق تعرفه باشه
چرا وسط سال ۱۲٪ هزینه رو برده بالا؟کدها که تغییر نکرده
ایشون که اینقدر تاکید داره هیچ دکتری نباید ویزیت ۳۵ تومنی رو خدایی نکرده ۴۰ نگیره!چرا در مجموعه خودش قیمت ها رو اینجوری میبره بالا؟
تازه منشی گفت باید ۳روز قبل عمل کل هزینه رو بدی!گفتم صبح روز عمل نمیشه؟گفت به هیچ عنوان
یه برگه هم میدن امضا کنی که ما در صورت مشکل احتمالی هیچ مسئولیتی نداریم!

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
جناب @iSight عزیز با سلامی دوباره
من امروز دکتر آیکی احمد رو دیدم و ایشون گفتن لنز آرتیزان (احتمالا مخصوص کودکان چون من چشمم کوچیکه) رو در نظر دارن که ۷۵۰ دلار برای هر چشم به علاوه یک لنز بک آپ (که نفهمیدم منظورش چیه فقط فهمیدم که اگه اون اصلیه درست جا نره یا یه همچین چیزی، بک آپ رو بذاره) که قیمتش ۱۵۰ دلار برای هر چشم هست. ضمن اینکه با وجودی که تست اتلس رو انجام داده بودم، گفتش که به علاوه آی او ال مستر باید یه بار دیگه اون رو هم انجام بدم. حالا واقعا نمی‌دونم ایا این اتلس واقعا این قدر ضروریه که باید یک بار دیگه انجام بشه یا نه. آی او ال مستر ۲۸۰ دلار و اتلس هم ۱۵۰ دلار می‌شه. ایشون گفت احتمال عفونت هم هست و اگه قدرت لنز درست تخمین زده نشه، باید لیزر کنم و اینکه در هر شرایطی لنز داخل چشمم تا آخر عمر باقی خواهد موند. گفت ولی عینکت بسیار نازک خواهد شد بعد عمل. دکتر احمد گفت که لنز الکان برای اتاق قدامی دیگه تولید نمی‌شه. (همون لنزی که دکتر استاین مد نظرش بود) و اینکه بر خلاف نظر دگتر استاین من capsular bag support دارم. حالا خواستم نظر شما رو هم جویا بشم. ممنون.

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
من برای معاینه و تعیین نمره چشم میخوام به تهران بیام، چند سایت پیدا کردم که لیست پزشکان رو در خودش داره،

لطفاً یک نگاه به این لیست بندازید و بهترین چشم پزشکان در این لیست یا کسانی که در لیست نیستند معرفی کنید.

و برای معاینه و تعیین نمره چشم باید به اپتومتریست مراجعه کنم یا چشم پزشک؟

لیست 1

لیست 2

لیست 3

لیست 4

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
جناب @iSight
من امروز زنگ زدم مطب دکتر آیکی و پرسیدم. اون لنز بک‌آپ یا پشتیبان AMO Tecnis ZA9003 هستش که اگر آرتیزان به هر دلیلی وارد چشمم نشد، یا مشکلی پیش اومد، دکتر اون رو بذاره. اگر آرتیزان اوکی بشه، اون لنز بلامصرف می‌شه. ای کاش هرچه زودتر ببینید و پاسخ من رو بدید. می‌خواستم نظرتون رو بدونم. اینکه اصلا آیا یه همچین چیزی عادی هست که دکتری حین عمل تصمیم بگیره بین دو نوع لنز یکی رو انتخاب کنه؟ اینکه این لنزه بک‌آپ تا اونجا که من خوندم وارد capsular bag می‌شه ولی به من گفتن که من کپسولار بگ من ساپورت نمی‌تونه بکنه هیچ لنزی رو. پس چرا به نظر شما این لنز رو انتخاب کردن؟ می‌دونید که ایشون فوق‌العاده پزشک معروفی هست در آمریکای شمالی و وقتی هم که به من دادن برای جراجی بین ۹ تا ۱۲ ماه باید صبر کنم. لطفا هرچه سریع‌تر جواب من رو بدین. ضمن اینکه همون‌طور که در بالا هم گفتم، دوباره باید تست Atlas رو بدم به همراه IOL Master. حالا نمی‌دونم چرا وقتی یه بار اتلس رو گرفته، دوباره می‌خوادش؟

oruforuforuf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام خسته نباشید برای سوزش چشم که هرزگاهی پیدا میکنم چه قطره ای مناسبه بگیرم ؟

Sent from my SM-N9200 using Tapatalk

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
جناب @iSight
من اصلاح می‌کنم. گویا این جناب دکتر آیکی احمد تصمیم دارن لنز amo tecnis za9003 رو اول کار بذارن و اگر نشد، اون وقت آرتیزان رو. من رو ببخشید اشتباه نوشتم. خیلی عجیبه. آخه این لنز za9003 با وجودی که آسفریک هست ولی محل قرارگیریش capsular bag هستش و من هم که بهم گفته شده کپسولار بگ ساپورت ندارم پس ایشون چه می‌خواد بکنه واقعا؟ والا از اون‌جایی که من به ایشون کاملا مطمئنم (توی مطبش که بودم از اسپانیا بگیر تا برزیل بیمار اومده بودن. ایرانی هم بودن) می‌تونم بگم که تصمیمش هر چی باشه من انجام می‌دم ولی به نظر شما این عجیب نیست یه خورده؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
من یک ساعت دیگه دکتر میرآفتاب کلنیک نور لازک دارم
برام دعا کنید دوستان

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
من یک ساعت دیگه دکتر میرآفتاب کلنیک نور لازک دارم
برام دعا کنید دوستان

من از همین‌جا برات آرزوی موفقیت می‌کنم و امیدوارم از ریختن قطره در چشمت بعد از عمل لازک تا آخر عمر لذت ببری! :) علکی مثلا من از چشم‌پزشکی چیزی بارمه!
برو خدا به همرات. شوخی کردم! منم قراره لنز بذارم.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
عمل کردم
دردش از درد آمپول کمتره
۱۳۵ تومن پول قطره ها شد
الان یکم سوزش چشم دارم
بعد عمل تقریبا ۵۰٪ دیدم از قبلش بهتر شد
گفت میرآفتاب فقط امروز ۵۰ تا عمل داره
ماشالا برا خودش در حد یه کارخونه

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
الان ۸ساعت از عملم میگذره
اندکی درد و احساس جسم خارجی(شبیه زمانی که لنز استفاده میکردم و اندکی چشمم خسته میشد)دارم
بروی تایپ با موبایل و فوکوس نزدیک اندکی مشکل دارم
از این تابلوهای بینایی سنجی تو خونه دارم
از فاصله ۴متری تا ردیف هفت دهم رو میبینم
قبلا بدون عینک ردیف دوم رو هم به زور میدیدم
فعلا راضیم

Bahman63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام. اتفاقا منم میخوام نور عمل کنم. بین میرافتاب و فودازی موندم. شما چرا این دکتر رو انتخاب کردید؟ بهتر از اینا هم هست؟ یکم از قبل عمل میگید؟ چه مدت لنز میذاشتید؟ شنیدم یک هفته قبل دیگه نباید استفاده بشه. نوبت گرفتنش سخت نیست؟ آخه من از شهر دیگه میام. هزینه اش چقدر شد؟ بعد عمل تا چندروز و چطور باید مراقب بود؟ از جهت کارم میپرسم. ببخشید خیلی سوال شد

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
این دکتر سرش از همه شلوغ تر است و فقط امروز ۵۰ نفر رو عمل کرد!میشه اسمشو گذاشت کارخونه پول سازی;)
تو این فروم هم دیدم تعریف می کنند دوستان
من هنوز زوده نظرم رو بگم در رابطه با ایشون
در رابطه با هزینه
۱۸۰ تومن هزینه آزمایشات
۲۷۰۰ هزینه لازک
۱۳۵ تومن هزینه قطره و دارو
برای نوبت زنگ زدم نور نوبت ۱ماهه داد
برای انجام آزمایشات هم از قبل از ۲ هفته مونده نباید لنز بزاری
و هفته بعد از آزمایشات هم اگه چشمت مناسب باشه عمل میشی
الان ۴ مدل قطره دارم میندازه و یک قرص
ضدالتهاب ضد درد ضدمیکروب و اشک مصنوعی و یه قرص از خانواده دیکلوفناک
کلا راحتر از اون چیزی هست که فکر کنی

Roooooham

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من دو هفته پیش با دکتر هاشمی عمل کردم خوب بود خیلی راضی هستم اگه وقت داری و میتونی تحمل کنی با دکتر هاشمی عمل کن

سلام. اتفاقا منم میخوام نور عمل کنم. بین میرافتاب و فودازی موندم. شما چرا این دکتر رو انتخاب کردید؟ بهتر از اینا هم هست؟ یکم از قبل عمل میگید؟ چه مدت لنز میذاشتید؟ شنیدم یک هفته قبل دیگه نباید استفاده بشه. نوبت گرفتنش سخت نیست؟ آخه من از شهر دیگه میام. هزینه اش چقدر شد؟ بعد عمل تا چندروز و چطور باید مراقب بود؟ از جهت کارم میپرسم. ببخشید خیلی سوال شد

بالا