• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
برندهای زیر همگی خوب هستند:
Zeiss
Nikon
Seiko
Essilor
Kodak
Hoya

شماره چشمتان را بنویسید چون مدل بستگی به شماره چشم شما دارد.
خیلی ممنون، شماره چشمم این هست:
R: -1.5*175
L: -1.5*165

Last edited:

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
فقط آستیگماتیسم؟
والا دکتر چیزی به من نگفت که آستیگمات هست یا نه و فقط روی برگه کاغذ اینها رو نوشت و

گفت چشم راستت تغییر نکرده و چشم چپت از 1 به 1.5 و محورش از 180 به 165 تغییر کرده.

الان این اعداد نشان دهنده آستیگماتیسم هست؟

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
والا دکتر چیزی به من نگفت که آستیگمات هست یا نه و فقط روی برگه کاغذ اینها رو نوشت و

گفت چشم راستت تغییر نکرده و چشم چپت از 1 به 1.5 و محورش از 180 به 165 تغییر کرده.

الان این اعداد نشان دهنده آستیگماتیسم هست؟

بله. برید و یک نسخه دیگه از پزشک دیگه بگیرید برای اطمینان. به هر حال برای این حدود نسخه نیاز به لنز پیچیده نیست. هر لنز Aspheric در برندهایی که گفتم کافی است.

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
بله. برید و یک نسخه دیگه از پزشک دیگه بگیرید برای اطمینان. به هر حال برای این حدود نسخه نیاز به لنز پیچیده نیست. هر لنز Aspheric در برندهایی که گفتم کافی است.
از راهنمایی شما بسیار سپاسگذارم

من در فکر عدسی های تدریجی و چندکانونی پیشرفته بودم که با این گفته شما لزومی به هزینه اضافه نیست

سوالی که دارم اینه که عدسی های تدریجی و چندکانونی برای چه کسانی مناسبه؟

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
از راهنمایی شما بسیار سپاسگذارم

من در فکر عدسی های تدریجی و چندکانونی پیشرفته بودم که با این گفته شما لزومی به هزینه اضافه نیست

سوالی که دارم اینه که عدسی های تدریجی و چندکانونی برای چه کسانی مناسبه؟
برای افرادی که دچار پیر چشمی شده اند و علاوه بر فاصله دور، برای فاصله نزدیک برای مطالعه نیاز به عدسی متفاوت دارند که عدسی های دو کانونی یا تدریجی این دو را در هم ترکیب می کنند. شما به چنین چیزی اصلا نیاز ندارید.

amirirani

Registered User
لایک‌ها
28
سلام خدمت شما
من یه مشکل چشم دارم که چشم های آلرژی شدیدی به نورآفتاب داره!زیر نور آفتاب(مخصوص نور زرد رنگ آفتاب موقع طلوع و غروب)بسیار اشک میاد از چشمم و چشمامو میبنم نمیتونم جایی رو ببینم از شدت آلرژی!و جالبه فقط به آفتاب اینطوری و به نور مصنوعی هیچ مشکلی نداره.چند سالی هس اینطوری که امسال بیمارستان فارابی رفتم و قطره ریختن برام گفتن نمره چشمات خوبه یه سری قطره و پماد دادن که بریزم تو چشم گفتن خوب نشد دوباره بیا که خوب نشد.
اگه کمکی از دستتون بر میاد توروخدا بگین مشکلم چیه خیلی در عزابم

hamid0001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
عمل لازک تا چند درجه آستیگماتو درمان میکنه؟ چشم چپم 0.25 و دارای آستیگماته 5.5 هست (ضخامت قرنیه 511)
رفتم برای نوبت عمل دکتر میگه آستیگماته هیچ چشمی بیشتر از چهار درمان نمیشه و هر کی میگه پنج درمان میشه دروغ میگه و ازم تعهد گرفتن که چشم چپم کامل درمان نمیشه

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
سلام خدمت شما
من یه مشکل چشم دارم که چشم های آلرژی شدیدی به نورآفتاب داره!زیر نور آفتاب(مخصوص نور زرد رنگ آفتاب موقع طلوع و غروب)بسیار اشک میاد از چشمم و چشمامو میبنم نمیتونم جایی رو ببینم از شدت آلرژی!و جالبه فقط به آفتاب اینطوری و به نور مصنوعی هیچ مشکلی نداره.چند سالی هس اینطوری که امسال بیمارستان فارابی رفتم و قطره ریختن برام گفتن نمره چشمات خوبه یه سری قطره و پماد دادن که بریزم تو چشم گفتن خوب نشد دوباره بیا که خوب نشد.
اگه کمکی از دستتون بر میاد توروخدا بگین مشکلم چیه خیلی در عزابم
بدون تشخیص مشکل نمیشود راه حل داد. به پزشک دیگری مراجعه کنید.

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
با سلام
عمل لازک تا چند درجه آستیگماتو درمان میکنه؟ چشم چپم 0.25 و دارای آستیگماته 5.5 هست (ضخامت قرنیه 511)
رفتم برای نوبت عمل دکتر میگه آستیگماته هیچ چشمی بیشتر از چهار درمان نمیشه و هر کی میگه پنج درمان میشه دروغ میگه و ازم تعهد گرفتن که چشم چپم کامل درمان نمیشه
بله 5.5 را میشود تصحیح کرد البته عمل پیچیده ای است البته به دستگاه های جدیدتر نیاز است که خیلی از جراحان ندارند.

niloo.dm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان کسی هست پیش دکتر اسماعیلی عمل لازک انجام داده باشه؟

Last edited:

m.shahi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
در مورد نظر گوناگون پزشکان که یکی لیزیک دیگری لازک و دیگری رینگ و الی آخر رو پیشنهاد کردن قبلا عرض کرده بودم شماره آستیگماتم بالاست از ده سال پیش که مراجعه میکردم میگفتن میتونی عمل کنی ولی دستگاه پیشرفته تر بیاد بهتره

خواهشا اگر مقدور بود سوالاتم رو پاسخ بدید هر کسی هر قسمتی رو تونست هم جواب بده ممنون میشم اگر اینجا نخواستین جواب بدین در خصوصی یا به ایمیلم لطفا پاسخ دهید خیلی برام مهمه ممنون از همه:

1-پیشرفته ترین و بهترین دستگاه برای لازک و لیزیک چه دستگاهیه؟
2-مجهز ترین جا برای عمل لازک یا لیزیک کجاست؟
3-آیا روش جدیدتری به جای لازک و لیزیک آمده که مناسب نمره چشم من باشه؟
4-با توجه به مشکلاتی که من دارم و عدم تشخیص قطعی پزشکان بهترین دکترهایی که میتونم مراجعه کنم به ترتیب اولویت نام ببرید که هر کدوم رو تونستم برم میخوام حداقل خیال خودم راحت باشه که تشخیص تشخیص درستی هست خیلی خیلی نگرانم دیدم هم خیلی بده هر دکتری بفرمایید هر طور که شده سعی میکنم برم پیششون البته احتمالا بعد از مراجعه به دکتر به دکتر دیگری جهت اطمینان بیشتر مراجعه کنم راستش چشم برام از همه چی مهمتره در حال حاضر؟

اگر راهنمایی خاصی هم دارید خوشحال میشم مستفیضم کنید
بی صبرانه منتظر پاسخهاتون هستم تا زودتر اقدام کنم
راستی ایمیلم هم:
[email protected]
هست

شماره چشمم:
Right
SPHattachFull972181l..
CYL: -3.75
ADD 20
C
FAR: 4 / 10

Left
SPHattachFull972182l..
CYL: -3.5
ADD -160
C
FAR: 4 / 10

ممنونم
موفق و سلامت و شاد باشید

diordior

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,432
حدود ۵۰ روز پیش در اصفهان کلینیک صدرا عمل prk رو پیش دکتر احمد رضا ساووج انجام دادم
چشمم دوربین و استیگمات بود
الان بعد ۵۰ روز و مصرف مرتب قطره هام چشمم شدیدا نزدیک بین هست
به دکتر مراجعه کردم گفت برای ثابت سدن چشمات شاید ۴-۵ ماه زمان لازم باشه
پیشنهادی دارن که به دکتر دیگه ای مراجعه کنم برای معاینه ؟

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
درود
الان رنج هزینه عمل لیزیک چقدره.در تهران
با تشکر

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
حدود ۵۰ روز پیش در اصفهان کلینیک صدرا عمل prk رو پیش دکتر احمد رضا ساووج انجام دادم
چشمم دوربین و استیگمات بود
الان بعد ۵۰ روز و مصرف مرتب قطره هام چشمم شدیدا نزدیک بین هست
به دکتر مراجعه کردم گفت برای ثابت سدن چشمات شاید ۴-۵ ماه زمان لازم باشه
پیشنهادی دارن که به دکتر دیگه ای مراجعه کنم برای معاینه ؟

Sent from my SM-J710F using Tapatalk
بله باید چند ماه صبر کنید تا چشمتان ثابت شود. البته 95 درصد اصلاح باید تابحال صورت گرفته باشد و اگر اکنون از دیدتان راضی نیستید احتمالا نیاز به عمل تصحیح است. مراجعه به دکتر دیگر هم خوب است ببینید چه می گویند.

diordior

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,432
بله باید چند ماه صبر کنید تا چشمتان ثابت شود. البته 95 درصد اصلاح باید تابحال صورت گرفته باشد و اگر اکنون از دیدتان راضی نیستید احتمالا نیاز به عمل تصحیح است. مراجعه به دکتر دیگر هم خوب است ببینید چه می گویند.
دکتر خوب توی اصفهان پیشنهادتون کی هست ؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
درود
الان رنج هزینه عمل لیزیک چقدره.در تهران
با تشکر

بیمارستان نور الان ۲نوع عمل داره
فمتولیزیک ۴۷۰۰
لازک(پی آر کی) ۲۷۰۰
جاهای دیگه ارزونتره.مثلا فارابی شاید با نصف این قیمت هم بزنن
۳۰۰-۴۰۰ تومن هم هزینه های جانبی قبل و بعد عمل حساب کن
من الان ۱۶ روز از لازکم میگذره
دید یکی از چشمام در حد ۹دهم رسیده و اون یکی به ۸دهم
یه تابلوی بینایی سنجی دارم تو خونه مدام تست میکنم

Last edited:

sunyy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام وقتتون بخیر

من ساکن کرج هستم، و شماره چشمم حدود 4.5 هست ویکی هم کمی آستیگمات هست. میخام با بیمه تکمیلی برم برای عمل،

قبلن حدود دو ماه پیش همین کرج پیش دکتر علی اصغر هدایتی برای مشاوره رفته بودم و اون آزمایشها رو نوشت، اون گفت کلینیک نوردیدگان عمل میکنه.

چون الان بیمه تکمیلی گفته با عملم موافقت کرده، خاستم از شما راهنمایی بگیرم که کجا را برای عمل پیشنهاد میکنید و کدام دکتر را؟

چون کوچکترین اشتباهی اون هم برای چشم واقعا غیرقابل جبران هست.

همکارها یک نور تهران، یکی فارابی، یکی نوردیدگان هر کی ی جا عمل کرده، لطفا من را راهنمایی کنید. تصمیم گیری واقعا سخت است.

و اینکه جدیدترین نوع عمل و مطمئن ترین مورد کدام هست؟

بالا