Cyberlife
Registered User
خیلی ممنون، شماره چشمم این هست:برندهای زیر همگی خوب هستند:
Zeiss
Nikon
Seiko
Essilor
Kodak
Hoya
شماره چشمتان را بنویسید چون مدل بستگی به شماره چشم شما دارد.
R: -1.5*175
L: -1.5*165
Last edited:
خیلی ممنون، شماره چشمم این هست:برندهای زیر همگی خوب هستند:
Zeiss
Nikon
Seiko
Essilor
Kodak
Hoya
شماره چشمتان را بنویسید چون مدل بستگی به شماره چشم شما دارد.
خیلی ممنون، شماره چشمم این هست:
R: -1.5*175
L: -1.5*165
والا دکتر چیزی به من نگفت که آستیگمات هست یا نه و فقط روی برگه کاغذ اینها رو نوشت وفقط آستیگماتیسم؟
والا دکتر چیزی به من نگفت که آستیگمات هست یا نه و فقط روی برگه کاغذ اینها رو نوشت و
گفت چشم راستت تغییر نکرده و چشم چپت از 1 به 1.5 و محورش از 180 به 165 تغییر کرده.
الان این اعداد نشان دهنده آستیگماتیسم هست؟
از راهنمایی شما بسیار سپاسگذارمبله. برید و یک نسخه دیگه از پزشک دیگه بگیرید برای اطمینان. به هر حال برای این حدود نسخه نیاز به لنز پیچیده نیست. هر لنز Aspheric در برندهایی که گفتم کافی است.
برای افرادی که دچار پیر چشمی شده اند و علاوه بر فاصله دور، برای فاصله نزدیک برای مطالعه نیاز به عدسی متفاوت دارند که عدسی های دو کانونی یا تدریجی این دو را در هم ترکیب می کنند. شما به چنین چیزی اصلا نیاز ندارید.از راهنمایی شما بسیار سپاسگذارم
من در فکر عدسی های تدریجی و چندکانونی پیشرفته بودم که با این گفته شما لزومی به هزینه اضافه نیست
سوالی که دارم اینه که عدسی های تدریجی و چندکانونی برای چه کسانی مناسبه؟
بدون تشخیص مشکل نمیشود راه حل داد. به پزشک دیگری مراجعه کنید.سلام خدمت شما
من یه مشکل چشم دارم که چشم های آلرژی شدیدی به نورآفتاب داره!زیر نور آفتاب(مخصوص نور زرد رنگ آفتاب موقع طلوع و غروب)بسیار اشک میاد از چشمم و چشمامو میبنم نمیتونم جایی رو ببینم از شدت آلرژی!و جالبه فقط به آفتاب اینطوری و به نور مصنوعی هیچ مشکلی نداره.چند سالی هس اینطوری که امسال بیمارستان فارابی رفتم و قطره ریختن برام گفتن نمره چشمات خوبه یه سری قطره و پماد دادن که بریزم تو چشم گفتن خوب نشد دوباره بیا که خوب نشد.
اگه کمکی از دستتون بر میاد توروخدا بگین مشکلم چیه خیلی در عزابم
بله 5.5 را میشود تصحیح کرد البته عمل پیچیده ای است البته به دستگاه های جدیدتر نیاز است که خیلی از جراحان ندارند.با سلام
عمل لازک تا چند درجه آستیگماتو درمان میکنه؟ چشم چپم 0.25 و دارای آستیگماته 5.5 هست (ضخامت قرنیه 511)
رفتم برای نوبت عمل دکتر میگه آستیگماته هیچ چشمی بیشتر از چهار درمان نمیشه و هر کی میگه پنج درمان میشه دروغ میگه و ازم تعهد گرفتن که چشم چپم کامل درمان نمیشه
بله باید چند ماه صبر کنید تا چشمتان ثابت شود. البته 95 درصد اصلاح باید تابحال صورت گرفته باشد و اگر اکنون از دیدتان راضی نیستید احتمالا نیاز به عمل تصحیح است. مراجعه به دکتر دیگر هم خوب است ببینید چه می گویند.حدود ۵۰ روز پیش در اصفهان کلینیک صدرا عمل prk رو پیش دکتر احمد رضا ساووج انجام دادم
چشمم دوربین و استیگمات بود
الان بعد ۵۰ روز و مصرف مرتب قطره هام چشمم شدیدا نزدیک بین هست
به دکتر مراجعه کردم گفت برای ثابت سدن چشمات شاید ۴-۵ ماه زمان لازم باشه
پیشنهادی دارن که به دکتر دیگه ای مراجعه کنم برای معاینه ؟
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
دکتر خوب توی اصفهان پیشنهادتون کی هست ؟بله باید چند ماه صبر کنید تا چشمتان ثابت شود. البته 95 درصد اصلاح باید تابحال صورت گرفته باشد و اگر اکنون از دیدتان راضی نیستید احتمالا نیاز به عمل تصحیح است. مراجعه به دکتر دیگر هم خوب است ببینید چه می گویند.
متاسفانه با پزشکان اصفهان آشنا نیستم.دکتر خوب توی اصفهان پیشنهادتون کی هست ؟
شما دکتر اسماعیلی رو میشناسید ؟کلینیک نگاه و مرکزی شهر هستندمتاسفانه با پزشکان اصفهان آشنا نیستم.
درود
الان رنج هزینه عمل لیزیک چقدره.در تهران
با تشکر