• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
بیمارستان نور الان ۲نوع عمل داره
فمتولیزیک ۴۷۰۰
لازک(پی آر کی) ۲۷۰۰
جاهای دیگه ارزونتره.مثلا فارابی شاید با نصف این قیمت هم بزنن
۳۰۰-۴۰۰ تومن هم هزینه های جانبی قبل و بعد عمل حساب کن
من الان ۱۶ روز از لازکم میگذره
دید یکی از چشمام در حد ۹دهم رسیده و اون یکی به ۸دهم
یه تابلوی بینایی سنجی دارم تو خونه مدام تست میکنم
سلام مرسی از جوابت
این قموتو لیزیک چه فرقی داره؟
بعد اینکه بیمه هیچی تقبل نمیکنه؟
فارابی یا جاهای دیگه نصف این قیمت؟ینی لازیک با 1500انجام میدن؟
باید بشه ده دهم دیگه!ایشالا اوکی میشه!سخت که نیست؟چقدرطول کشید؟من کارم با کامیپوتره چند وقت بعد عمل میتنم کار کنم؟
و چند وقت میتونم فوتبال بازی کنم

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
@iSight
چشم راستم 5 نمره آستیگمات نامنظم و چشم چپم 2.5 نمره آستیگمات نامنظم داره.نور چراغ رو بصورت هاله دار می بینم.قبلا گفتیید که از طریق عمل wave front ، آستیگمات نامنظم رو عمل می کنن.
1.کدوم درمانگاه و چه دکتری رو پیشنهاد می کنید؟
2.هزینه عمل چقدره و احتمال موفقیتش چند درصده؟
3.لنز سخت باعث عفونت چشم میشه ؟
4.قطره پلی وینیل الکل (+یه قطره نگهدارنده) می تونه باعث تشدید ضعف چشم بشه؟ چون من دقیقا چهار بار بعد از مصرف این قطره ( که بار اول باعث درد شدید چشمم هم شد) نوشته های تلویزیون رو چند تا و نور چراغ رو بصورت هاله دار می بینم.

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
بیمارستان نور الان ۲نوع عمل داره
فمتولیزیک ۴۷۰۰
لازک(پی آر کی) ۲۷۰۰
جاهای دیگه ارزونتره.مثلا فارابی شاید با نصف این قیمت هم بزنن
۳۰۰-۴۰۰ تومن هم هزینه های جانبی قبل و بعد عمل حساب کن
من الان ۱۶ روز از لازکم میگذره
دید یکی از چشمام در حد ۹دهم رسیده و اون یکی به ۸دهم
یه تابلوی بینایی سنجی دارم تو خونه مدام تست میکنم
مدام تست نکنید چون بیشتر بر اساس حافظه خواهد بود تا دید چشم. هفته ای یک بار تست کنید و بعد تابلو را خارج از دید بگذارید.

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
سلام مرسی از جوابت
این قموتو لیزیک چه فرقی داره؟
بعد اینکه بیمه هیچی تقبل نمیکنه؟
فارابی یا جاهای دیگه نصف این قیمت؟ینی لازیک با 1500انجام میدن؟
باید بشه ده دهم دیگه!ایشالا اوکی میشه!سخت که نیست؟چقدرطول کشید؟من کارم با کامیپوتره چند وقت بعد عمل میتنم کار کنم؟
و چند وقت میتونم فوتبال بازی کنم

در فمتولیزیک در مرحله ابتدایی یعنی ایجاد flap توسط لیزر فمتوسکند انجام میشود. در غیر این صورت از یک دستگاه با تیغ مکانیکی استفاده میشود. اگر لیزیک کنید در کمتر از 24 ساعت میتوانید به کار با کامپیوتر یا رانندگی برگردید و بعد از دو هفته هم میشود فوتبال بازی کرد.

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
@iSight
چشم راستم 5 نمره آستیگمات نامنظم و چشم چپم 2.5 نمره آستیگمات نامنظم داره.نور چراغ رو بصورت هاله دار می بینم.قبلا گفتیید که از طریق عمل wave front ، آستیگمات نامنظم رو عمل می کنن.
1.کدوم درمانگاه و چه دکتری رو پیشنهاد می کنید؟
2.هزینه عمل چقدره و احتمال موفقیتش چند درصده؟
3.لنز سخت باعث عفونت چشم میشه ؟
4.قطره پلی وینیل الکل (+یه قطره نگهدارنده) می تونه باعث تشدید ضعف چشم بشه؟ چون من دقیقا چهار بار بعد از مصرف این قطره ( که بار اول باعث درد شدید چشمم هم شد) نوشته های تلویزیون رو چند تا و نور چراغ رو بصورت هاله دار می بینم.
بله برای آستیگمات نامنظم نیاز به عمل wavefront-guided دارید البته دقت کنید عمل متفاوتی است به اسم wavefront-optimized که برای شما به خوبی wavefront-guided نیست. wavefront-optimized برای چشمی توصیه میشود که خودش پیش از عمل Aberration هایی به غیر از Spherical (مانند آستیگماتیسم نامنظم) نداشته باشد. این عمل فقط باعث میشود در عمل ایجاد Aberration های جدید حداقل شود. در Wavefront-guided در چشم شما Aberration های کنونی سنجیده میشود و پروفایل اعمالی سعی در تصحیح آن می کند. پس دقت کنید به جای wavefront-guided به شما wavefront-optimized نفروشند.
بدون مشاهده اسکن های چشم شما نمیشود از احتمال موفقیت صحبت کرد. باید این را از جراح بپرسید.
لنز سخت احتمال عفونت را بیشتر می کند ولی نکات بهداشتی را رعایت کنید احتمالش پایین است.
خیر این قطره باعث تشدید چشم نمی شود ولی ممکن است بصورت موقت بعد از استفاده در دیدتان تغییری ایجاد شود. طی یکی دو روز باید به روال سابق برگردد.

sunyy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام وقتتون بخیر

من ساکن کرج هستم، و شماره چشمم حدود 4.5 هست ویکی هم کمی آستیگمات هست. میخام با بیمه تکمیلی برم برای عمل،

قبلن حدود دو ماه پیش همین کرج پیش دکتر علی اصغر هدایتی برای مشاوره رفته بودم و اون آزمایشها رو نوشت، اون گفت کلینیک نوردیدگان عمل میکنه.

چون الان بیمه تکمیلی گفته با عملم موافقت کرده، خاستم از شما راهنمایی بگیرم که کجا را برای عمل پیشنهاد میکنید و کدام دکتر را؟

چون کوچکترین اشتباهی اون هم برای چشم واقعا غیرقابل جبران هست.

همکارها یک نور تهران، یکی فارابی، یکی نوردیدگان هر کی ی جا عمل کرده، لطفا من را راهنمایی کنید. تصمیم گیری واقعا سخت است.

و اینکه جدیدترین نوع عمل و مطمئن ترین مورد کدام هست؟

کسی نیست که من را راهنمایی کنه؟

Fariba.ania

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.ممنون که تجربیاتتون در اختیارمون قرار میدید.من 35 سالمه.قوز قرنیه دارم . یکی از چشمام خیلی شدت پیدا کرده و بیمارستان نوردکترسیدیان ...عمل کرارینگ 150/300 تجویز کرد. دکتر جباروند عمل لنز ici و خانم دکتر زهرا قایمی(شیراز) کرارینگ تجویز کردند. خودمم با تحقیقی که انجام دادم متوجه شدم کرارینگ 355 از همه بهتره.سوالم اینه که الان به نظر شما پیش دکتر سیدیان انجام بدم کرارینگ رو یا خانم زهرا قایمی؟ ایا اصرار کنم کرارینگ 355 برام استفاده کنند؟بهترین نوع کرارینگ چه مارکیه؟ ایا بعد از عمل رینگ تو چشمم پیداست و دیگرن متوجه میشند؟ ممنون میشم سوالامو جواب بدید.

Fariba.ania

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خانم هانیه میشه کمکم کنین برای انتخاب بهترین مرکز و دکتر برای عمل آب مروارید و داشتن خشکی چشم و پارگی عروق چشم به دلیل فشار خون بالاو دیابت برای مادرم.ممنون

mahdiyeh71g

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
  1. سلام خسته نباشین. شماره چشم من هر دو 2.5 هستش هر کدوم هم 0.25 آستیگمات داره. میخواستم بدونم به نظرتون کدوم عمل مناسب چشم منه؟ و اینکه نظرتون رو در مورد دکتر محمد مهدی نورانی و دکتر طاهرزاده تو بیمارستان نور تهران بدونم؟ و اینکه به نظرتون بیمارستان نور دیدگان کرج مجهزه؟ ممنون میشم راهنماییم کنین. خسته نباشین

Fariba.ania

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب یاسینی شماره تماسی دارین بتونم باهاتون صحبت کنم خیلی مهمه؟

Fariba.ania

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب یاسینی چند سوال خاص دارم که تو تاپیکها جوابشو پیدا نکردم لطفا ؟؟؟

Fariba.ania

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب یاسینی خواهش میکنم یک شماره تماس بده خیلی فوریه سوالم و مشکلم نیاز به راهنمایی دقیق دارم ممنون

Fariba.ania

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خسته نباشی جناب یاسینی.لطفا فوری جوابم رو بدین ممنون میشم مادرم مبتلا به دیابت و فشار خون هست و یک چشمش در کودکی بینایی اش کم شده و میشه گفت فقط خطوط سیاه میبینه.سوال اینکه
۱.ایشون مشکوک به اب مروارید هست و با توجه به مشکلاتی که دارن و بینایی با یک چشم پیش کدوم پزشک و کدوم کلینیک برن؟
۲.الان به دلیل فشار خون بالا عروق چشمش پاره شده و خون افتاده و بیمارستان فارابی قطره دادن برای تحت نطر بودن برای مشکلات احتمالی پیش کدوم دکتر برن؟
۳.آیا چشمی که بیناییش کم شده در کودکی قابل درمانه و کدوم پزسک رو توصیه میکنید.ممنون
لطفا فوری جواب بدین.ممنونم

m.shahi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من برای فردا کلنیک نور پیش دکتر عبادالهی وقت دارم برای معاینه چشمم یکم مشکل خاص داره پزشکا نظراتشون با هم فرق داره میخواستم ببینم کسی دکتر عبادالهی که کلنیک نور هستن رو میشناسه؟ دکتر خوبی هستن خیالم راحت باشه؟
اگر امروز جواب بدین که خیلی لطف کردین
ممنون

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
خسته نباشی جناب یاسینی.لطفا فوری جوابم رو بدین ممنون میشم مادرم مبتلا به دیابت و فشار خون هست و یک چشمش در کودکی بینایی اش کم شده و میشه گفت فقط خطوط سیاه میبینه.سوال اینکه
۱.ایشون مشکوک به اب مروارید هست و با توجه به مشکلاتی که دارن و بینایی با یک چشم پیش کدوم پزشک و کدوم کلینیک برن؟
۲.الان به دلیل فشار خون بالا عروق چشمش پاره شده و خون افتاده و بیمارستان فارابی قطره دادن برای تحت نطر بودن برای مشکلات احتمالی پیش کدوم دکتر برن؟
۳.آیا چشمی که بیناییش کم شده در کودکی قابل درمانه و کدوم پزسک رو توصیه میکنید.ممنون
لطفا فوری جواب بدین.ممنونم
من آقای یاسینی نیستم ولی شما پیش چند پزشک مختلف برید و نظرشون رو بپرسید و ببینید مطابقت داره یا خیر. از قطره ای که در بیمارستان فارابی دادند استفاده کنید. درباره درمان چشم کم بینای ایشان هم تا تشخیص داده نشود نمیشود گفت آیا قابل درمان است یا خیر.

saeed110110110

Registered User
لایک‌ها
99
سلام شماره چشم بنده ضمیمه شده ، می خواستم بدونم آیا چشم من به صورت کامل قابل اصلاح با عمل های رایج چشم هستش اگه آره چه نوع عملی برای من مناسبه و اینکه توصیه می کنید کدوم بیمارستان در تهران برای عمل چشم مراجعه کنم. البته اگه کامل قابل اصلاح نیست تا چه اندازه ای چشم من رو میشه اصلاح کرد . برام مهم هستش چشمم رو عمل کنم چرا که بدون عینک تقریبا کار خاصی نمی تونم بکنم. کار من نیاز به یه دید عادی داره و یادم بره عینک رو با خودم ببرم تقریبا هیچ کاری نمی تونم بکنم .

فایل های ضمیمه

• چشم.png
    چشم.png
    816 KB · نمایش ها: 23

iSight

Registered User
لایک‌ها
124
سلام شماره چشم بنده ضمیمه شده ، می خواستم بدونم آیا چشم من به صورت کامل قابل اصلاح با عمل های رایج چشم هستش اگه آره چه نوع عملی برای من مناسبه و اینکه توصیه می کنید کدوم بیمارستان در تهران برای عمل چشم مراجعه کنم. البته اگه کامل قابل اصلاح نیست تا چه اندازه ای چشم من رو میشه اصلاح کرد . برام مهم هستش چشمم رو عمل کنم چرا که بدون عینک تقریبا کار خاصی نمی تونم بکنم. کار من نیاز به یه دید عادی داره و یادم بره عینک رو با خودم ببرم تقریبا هیچ کاری نمی تونم بکنم .
چشم راست شما به راحتی قابل تصحیح کامل است ولی چشم چپ شما آستیگماتیسم بالا دارد. البته قابل درمان است ولی باید پروفایل ویژه اعمال شود. حداقل پیش 3 پزشک برای مشاوره بروید و ببینید آیا پروفایل اعمالی روی چشم شما بویسله aberrometer اندازه گیری میشود یا خیر.

saeed110110110

Registered User
لایک‌ها
99
چشم راست شما به راحتی قابل تصحیح کامل است ولی چشم چپ شما آستیگماتیسم بالا دارد. البته قابل درمان است ولی باید پروفایل ویژه اعمال شود. حداقل پیش 3 پزشک برای مشاوره بروید و ببینید آیا پروفایل اعمالی روی چشم شما بویسله aberrometer اندازه گیری میشود یا خیر.
ممنون بابت توضیح مفیدتون، این وسیله ای که شما گفتید یه وسیله خاص هست که در هر کلینیکی موجود نیست؟ من قصد دارم به مجهزترین کلینیک در تهران بعد از تحقیق کامل مراجعه کنم.
من آدم مواقع بینی هستم و توقعی ندارم چشم سمت چپم کامل درمان شه، با عینک هم دید چشم سمت چپم کامل نیست و در حد گرفتن گواهی نامه رانندگی کفایت می کنه. گرچه اگه چشم سمت چپم کامل درمان بشه خیلی خوشحال میشم. فقط می خواستم بدونم چند درصد احتمال داره بامراجعه به بهترین کلینک چشم پزشکی چشم سمت چپم تا اندازه ای درمان بشه که اجازه رانندگی بدون عینک رو داشته باشم؟ اصلی ترین نیاز من از چشم سمت چپم رد کردن تست بینایی سنجی راهنمایی و رانندگی هست و دید کامل چشم راست برام کفایت می کنه. ینی میخوام طوری بشه نیازم به عینک مرتفع بشه.

tit@n

Registered User
لایک‌ها
198
دوستان برای این رفع عیوب چشم در همدان دکتر خوب معرفی میکنید ؟

بالا