سلامدوستان
من میخوام عمل لنز داخل چشمی انجام بدم میشه راهنمایی کنید که آرتیزان بهتره یا آرتیفلکس واینکه قیمت هاشون الان با این وضعیت دلار چطور هست؟بیمه تکمیلی این عمل رو ساپورت نمیکنه درسته؟
لنز منظورم شیشه عینک هستش دوست من نه لنز تماسی که. میگی عینک برات سخت شده، خب چرا؟ میگی ۵-۶ ساله میزنی پس یعنی عادت کردی بهش دیگه درسته؟شاید بخاطر استفاده از همون لنزه
من خودم اصلا لنزو قبول ندارم
ولی عینکم دیگه برام سخت شده(البته کلا ۵،۶ ساله میزنم)چون قبلا عینکی نبودم
الان اومدم فارابی،یه شیر تو شیری بود که بیخیال شدم
ولی ای کاش که کسای که عمل انجام دادن هم یه نظری میدادن اینجا
چون ۲۵،۶ سال عینکی نبودم.لنز منظورم شیشه عینک هستش دوست من نه لنز تماسی که. میگی عینک برات سخت شده، خب چرا؟ میگی ۵-۶ ساله میزنی پس یعنی عادت کردی بهش دیگه درسته؟
سلامسلام. امروز رفتم بیمارستان لبافی نژاد چون چشمم ضعیف هست. قصدم لازک بود ولی گفتن لازک با لیزیک فرقی نمیکنه و ما لیزیک انجام میدیم. تا ظهر اینور اونور فرستادنم و گفتن تموم شده و دکتر تو میشه دکتر عباسی. ینی خودم هیچ نقشی نداشتم. حقیقتش الان ترسیدم. اصلا اسم دکتر عباسی رو هم نشنیده بودم. میشه لطفا منو راهنمایی کنید؟ آیا این بیمارستان قابل اعتماد هست؟ دکتراش چطور خوب هستن؟ و دکتر چشمی ک تو این بیمارستان خیلی عالی باشه هست؟
من سال ۸۴ در مشهد پیش دکتر خاکشور لیزیک کردم ،شماره چشمم ۵.۵ بود همراه ۱-۲ شماره استیگمات - بعد از عمل یه چشمم صفر شد و یکی هم ۰.۲۵
اما حدود ۲-۳ سالی هست که دوباره عینکی شدم و شماره چشمم ۰.۵ و ۰.۷۵ شده- البته در کل راضیم
ممنونم از پاسختون. پس به نظر شما به این بیمارستان و دستگاه جدیدی که میگن اومده و این دکتری که نمیشناسم اعتماد کنم؟؟سلام
اینکه گفتن لازک با لیزیک فرقی نمیکنه بسیار حرف غلطی هست. به هر حال هر کدام معایب و مزایای خودش رو داره که شما با توجه به انتظاراتتون از عمل و سبک زندگی و کارتون، این حق رو دارید که اطلاعات کافی به شما داده بشه و خودتون انتخاب کنید.
و اینکه حق انتخاب دکتر هم ندارید بسیار مسخره هست و از چیزهایی هست که فقط توی ایران میشه دید.
من نمیدونم دکتر عباسی کی هست و کارش چطوره. اصلا به نظر من یک دکتر که تعداد عملهای کمی انجام میده و زیاد مشهور نیست، احتمالا بهتر از دکتری هست که به خاطر مشهور شدن 30 تا عمل رو در یک شب تا صبح انجام میده و بعدش هم فیدبکی ازشون نمیگیره که بفهمه چه بلایی سرشون آورده.
عمل لیزیک تقریبا بیشتر کار رو دستگاه انجام میده و مثلا مثل عمل پیوند قرنیه و ... نیست که مهارت هنر دست دکتر خیلی مهم باشه. اما به هر حال بعضی دکترها در وارد کردن اعداد به دستگاه ها و خواندن نتایج آزمایش و تنظیم دستگاه بر اساس اون هم وقت کافی نمیگذارن متاسفانه.
به هر حال سعی کنید حین عمل استرس نداشته باشید و نگران نباشید.
من خودم لیزیک، و اگر پولش براتون مهم نیست فمتو لیزیک رو بهتر از لازک و پی آر کی میدونم. چون بعد از عمل دیگه میفهمید نتیجه چی شده و استرس در ماههای آینده پس از عمل ندارید
ببین کاملا درکت میکنم. عمل من کاشت لنز داخل چشمی بود. یعنی ۲.۵ میلیمتر قرنیم رو باز کردن و یه تیکه پلاستیک که بهترین شرکت دنیا یعنی ای ام او آمریکا ساخته بود رو کردن داخل چشمم و من راضی نبودم و دوباره قرنیم رو ۲.۵ میلیمتر باز کردن و درش آوردن. قرنیه من رو از لبه یعنی جایی که دیده نمی شه باز کردن یعنی اینکه من الان بعد از این دو تا عمل سخت با وجودی که به هر حال هر عملی تاثیراتی داره میتونم بگم تا ۹۹ درصد دیدم با عینک قبلیم شبیه قبل عمله. که خب منتظرم سال نو میلادی بشه تا اپتومتریستمو عوض کنم و یه نسخه دقیقتر بگیرم. این یعنی تقریبا دیدم برگشته. ولی کاری که شما میخوای بکنی لیزر کردن بخشی از قرنیس که برداشته میشه و اتفاقا اون بخش روبروی مردمکته و این یعنی در دیدت تاثیر صد در صد بدون بازگشت داره. یعنی اگه از عملت راضی نباشی مثل من نیست که لنزت رو درآرن و با کمی از دست رفتن سلولهای آندوتلیلال همه چیز به خوبی حل شه. شما قسمتی از قرنیت رو برای همیشه بر میدارن که جلو چشمته و اگه از عملت راضی نباشی، هیچ کارش نمیشه کرد. تازه من خشکی چشم و سوزش مادالمعملر و ریختن قطره مادالمعمر و از اون بدتر برگشت عینک با شماره بالاتر رو دیگه نمیگم که بیشتر از این تو دلت خالی نشه. ضما شمارت خیلی کمه. اگه عملت کنن فقط و فقط برای پوله. اینجا تو کانادا فکر کنم اصلا کمتر از ۱ دیوپتر عمل کردنش جرم باشه وهیچ دکتری هم حتی اگه جرم نبود بازم نمیکرد. چون این کار انسانی نیست. دیگه برات پیام نخواهم داد. چون میدونم تو هم مثل من خر کلت باد داره. تو یه فروم انگلیسی از یه کسی که همین عملو کرده بود پرسیدم اگه بعد عمل راضی نبودم چی یا اگه کور شدم چی؟ گفت هیچ چی اون وقت مییای کلتو میکوبی به در و دیوار اینترنت! عزت زیاد.چون ۲۵،۶ سال عینکی نبودم.
الانم که میزنم،به قدری رو کیفیت دیدم حساسم که هیچوقت نمیدتونم شیشه عینکمو مات نگه دارم(خیلیا با دستمال پاک میکنن) یا حتی یه مقدار روش پرز بشینه(یه جورایی وسواسی شدم)
هر چند،دیرورز با ۲ تا کلینیک تماس گرفتم،گفتن نمره ات خییلی پایینه،عمل نمیشه یا عمل نکن
دمت گرم داداش.راستش همون اول که یکی اینجا گفت واسه نیم نمره نرو زیره عمل،تو دلم خالی شد.ببین کاملا درکت میکنم. عمل من کاشت لنز داخل چشمی بود. یعنی ۲.۵ میلیمتر قرنیم رو باز کردن و یه تیکه پلاستیک که بهترین شرکت دنیا یعنی ای ام او آمریکا ساخته بود رو کردن داخل چشمم و من راضی نبودم و دوباره قرنیم رو ۲.۵ میلیمتر باز کردن و درش آوردن. قرنیه من رو از لبه یعنی جایی که دیده نمی شه باز کردن یعنی اینکه من الان بعد از این دو تا عمل سخت با وجودی که به هر حال هر عملی تاثیراتی داره میتونم بگم تا ۹۹ درصد دیدم با عینک قبلیم شبیه قبل عمله. که خب منتظرم سال نو میلادی بشه تا اپتومتریستمو عوض کنم و یه نسخه دقیقتر بگیرم. این یعنی تقریبا دیدم برگشته. ولی کاری که شما میخوای بکنی لیزر کردن بخشی از قرنیس که برداشته میشه و اتفاقا اون بخش روبروی مردمکته و این یعنی در دیدت تاثیر صد در صد بدون بازگشت داره. یعنی اگه از عملت راضی نباشی مثل من نیست که لنزت رو درآرن و با کمی از دست رفتن سلولهای آندوتلیلال همه چیز به خوبی حل شه. شما قسمتی از قرنیت رو برای همیشه بر میدارن که جلو چشمته و اگه از عملت راضی نباشی، هیچ کارش نمیشه کرد. تازه من خشکی چشم و سوزش مادالمعملر و ریختن قطره مادالمعمر و از اون بدتر برگشت عینک با شماره بالاتر رو دیگه نمیگم که بیشتر از این تو دلت خالی نشه. ضما شمارت خیلی کمه. اگه عملت کنن فقط و فقط برای پوله. اینجا تو کانادا فکر کنم اصلا کمتر از ۱ دیوپتر عمل کردنش جرم باشه وهیچ دکتری هم حتی اگه جرم نبود بازم نمیکرد. چون این کار انسانی نیست. دیگه برات پیام نخواهم داد. چون میدونم تو هم مثل من خر کلت باد داره. تو یه فروم انگلیسی از یه کسی که همین عملو کرده بود پرسیدم اگه بعد عمل راضی نبودم چی یا اگه کور شدم چی؟ گفت هیچ چی اون وقت مییای کلتو میکوبی به در و دیوار اینترنت! عزت زیاد.
به نظر من پرس و جو کنید ببینید این دکتر اگر حداقل یک سال تجربه عمل داشته باشه کافیه. البته اگر چشم شما کاملا نرمال باشه و مثلا آستیگماتیسم نامنظم و HOA (اعوجاج های مرتبه بالا) نداشته باشه. چون در این صورت تبحر و تجربه بیشتری نیاز هست.ممنونم از پاسختون. پس به نظر شما به این بیمارستان و دستگاه جدیدی که میگن اومده و این دکتری که نمیشناسم اعتماد کنم؟؟
سلامدوستان فشار چشمم بالاست تقریبا 30 دکتر دو تا قطره لاتاپروست و زایلامول بهم داده ....ایا روش های دیگه ای برای کاهش فشار چشم میشناسید ؟