• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

nnn91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من ٢٧ سالمه و تا حدود ٨ ماه قبل شماره چشمم نزديك ٢ سال بود ثابت شده بود ولي ٨ ماه قبل ٠.٥ درجه ضعيف تر شد. به نظرتون الان ميتونم اقدام كنم واسه ليزيك؟
سوال دومم اينه كه درمانگاه مطهري شيراز چطوره واسه اين عمل؟

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
من سال ۸۴ در مشهد پیش دکتر خاکشور لیزیک کردم ،شماره چشمم ۵.۵ بود همراه ۱-۲ شماره استیگمات - بعد از عمل یه چشمم صفر شد و یکی هم ۰.۲۵
اما حدود ۲-۳ سالی هست که دوباره عینکی شدم و شماره چشمم ۰.۵ و ۰.۷۵ شده- البته در کل راضیم

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
سلام‌دوستان
من میخوام عمل لنز داخل چشمی انجام بدم میشه راهنمایی کنید که آرتیزان بهتره یا آرتیفلکس واینکه قیمت هاشون الان با این وضعیت دلار چطور هست؟بیمه تکمیلی این عمل رو ساپورت نمیکنه درسته؟

زمانی که من لیزیک کردم (سال ۸۴) هزینه عملم ۶۰۰ شد که ۳۳۰ بیمه تکمیلی داد الان رو نمیدونم چطوریه

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
شاید بخاطر استفاده از همون لنزه
من خودم اصلا لنزو قبول ندارم
ولی عینکم دیگه برام سخت شده(البته کلا ۵،۶ ساله میزنم)چون قبلا عینکی نبودم
الان اومدم فارابی،یه شیر تو شیری بود که بیخیال شدم
ولی ای کاش که کسای که عمل انجام دادن هم یه نظری میدادن اینجا
لنز منظورم شیشه عینک هستش دوست من نه لنز تماسی که. می‌گی عینک برات سخت شده، خب چرا؟ می‌گی ۵-۶ ساله می‌زنی پس یعنی عادت کردی بهش دیگه درسته؟

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153
لنز منظورم شیشه عینک هستش دوست من نه لنز تماسی که. می‌گی عینک برات سخت شده، خب چرا؟ می‌گی ۵-۶ ساله می‌زنی پس یعنی عادت کردی بهش دیگه درسته؟
چون ۲۵،۶ سال عینکی نبودم.
الانم که میزنم،به قدری رو کیفیت دیدم حساسم که هیچوقت نمیدتونم شیشه عینکمو مات نگه دارم(خیلیا با دستمال پاک میکنن) یا حتی یه مقدار روش پرز بشینه(یه جورایی وسواسی شدم)
هر چند،دیرورز با ۲ تا کلینیک تماس گرفتم،گفتن نمره ات خییلی پایینه،عمل نمیشه یا عمل نکن

Zeinab1234

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. امروز رفتم بیمارستان لبافی نژاد چون چشمم ضعیف هست. قصدم لازک بود ولی گفتن لازک با لیزیک فرقی نمیکنه و ما لیزیک انجام میدیم. تا ظهر اینور اونور فرستادنم و گفتن تموم شده و دکتر تو میشه دکتر عباسی. ینی خودم هیچ نقشی نداشتم. حقیقتش الان ترسیدم. اصلا اسم دکتر عباسی رو هم نشنیده بودم. میشه لطفا منو راهنمایی کنید؟ آیا این بیمارستان قابل اعتماد هست؟ دکتراش چطور خوب هستن؟ و دکتر چشمی ک تو این بیمارستان خیلی عالی باشه هست؟

Enigma131

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام. امروز رفتم بیمارستان لبافی نژاد چون چشمم ضعیف هست. قصدم لازک بود ولی گفتن لازک با لیزیک فرقی نمیکنه و ما لیزیک انجام میدیم. تا ظهر اینور اونور فرستادنم و گفتن تموم شده و دکتر تو میشه دکتر عباسی. ینی خودم هیچ نقشی نداشتم. حقیقتش الان ترسیدم. اصلا اسم دکتر عباسی رو هم نشنیده بودم. میشه لطفا منو راهنمایی کنید؟ آیا این بیمارستان قابل اعتماد هست؟ دکتراش چطور خوب هستن؟ و دکتر چشمی ک تو این بیمارستان خیلی عالی باشه هست؟
سلام
اینکه گفتن لازک با لیزیک فرقی نمیکنه بسیار حرف غلطی هست. به هر حال هر کدام معایب و مزایای خودش رو داره که شما با توجه به انتظاراتتون از عمل و سبک زندگی و کارتون، این حق رو دارید که اطلاعات کافی به شما داده بشه و خودتون انتخاب کنید.
و اینکه حق انتخاب دکتر هم ندارید بسیار مسخره هست و از چیزهایی هست که فقط توی ایران میشه دید.
من نمیدونم دکتر عباسی کی هست و کارش چطوره. اصلا به نظر من یک دکتر که تعداد عملهای کمی انجام میده و زیاد مشهور نیست، احتمالا بهتر از دکتری هست که به خاطر مشهور شدن 30 تا عمل رو در یک شب تا صبح انجام میده و بعدش هم فیدبکی ازشون نمیگیره که بفهمه چه بلایی سرشون آورده.
عمل لیزیک تقریبا بیشتر کار رو دستگاه انجام میده و مثلا مثل عمل پیوند قرنیه و ... نیست که مهارت هنر دست دکتر خیلی مهم باشه. اما به هر حال بعضی دکترها در وارد کردن اعداد به دستگاه ها و خواندن نتایج آزمایش و تنظیم دستگاه بر اساس اون هم وقت کافی نمیگذارن متاسفانه.
به هر حال سعی کنید حین عمل استرس نداشته باشید و نگران نباشید.
من خودم لیزیک، و اگر پولش براتون مهم نیست فمتو لیزیک رو بهتر از لازک و پی آر کی میدونم. چون بعد از عمل دیگه میفهمید نتیجه چی شده و استرس در ماههای آینده پس از عمل ندارید

Enigma131

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
من سال ۸۴ در مشهد پیش دکتر خاکشور لیزیک کردم ،شماره چشمم ۵.۵ بود همراه ۱-۲ شماره استیگمات - بعد از عمل یه چشمم صفر شد و یکی هم ۰.۲۵
اما حدود ۲-۳ سالی هست که دوباره عینکی شدم و شماره چشمم ۰.۵ و ۰.۷۵ شده- البته در کل راضیم

سلام
ببخشید میشه بگید موقع عمل چند سالتون بود؟ و اینکه آیا قبل از عمل شماره چشمتون ثابت شده بود و یا اینکه در سالهای قبل از عمل همچنان در حال ضعیف تر شدن بود؟
سوال دیگه اینکه آیا یادتون هست که مثلا در دو سه سال اول بعد از عمل آیا شماره چشمتون ثابت موند ؟ و فقط اخیرا دوباره ضعیف شده؟ نزدیک بین بودید؟
من هم آبان ماه گذشته پی آر کی انجام دادم با دکتر صلوتی در شیراز. متاسفانه حدود دو و نیم شماره زیادی چشمم رو عمل کرد و دوربین شده و الان دوباره عینکی شدم. الان تنها امیدم این هست که شاید با گذشت زمان مقدار ی از دوربینی کم بشه

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
من موقع عمل ۲۰ سالم بود، من در ۱۳ سالگی عینکی شدم و هر ۶ ماه حدود ۰.۵ نمره شماره چشمم بالا میرفت و وقتی عمل کردم هر چشمم ۵.۵ بود و ۱ سال و شایدم بیشتر شماره چشمم ثابت شده بود - من تا ۱۰ سال اول شماره چشمم ثابت بود و ۲-۳ سال اخیر عینکی شدم و هنوزم شماره چشمم بالا نرفته
اره نزدیک بین بودم و الانم نزدیک بینم - ۲.۵ شماره که خیلی زیاده - پیگیر باشین شاید بتونین شکایت کنین

منم پیش خاکشور عمل کردم خیلی سرش شلوغ بود یکی میرفت داخل یکی میومد بیرون و چندتا از اقوام قبل منم عمل کرده بودن ازش راضی بودن

Zeinab1234

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اینکه گفتن لازک با لیزیک فرقی نمیکنه بسیار حرف غلطی هست. به هر حال هر کدام معایب و مزایای خودش رو داره که شما با توجه به انتظاراتتون از عمل و سبک زندگی و کارتون، این حق رو دارید که اطلاعات کافی به شما داده بشه و خودتون انتخاب کنید.
و اینکه حق انتخاب دکتر هم ندارید بسیار مسخره هست و از چیزهایی هست که فقط توی ایران میشه دید.
من نمیدونم دکتر عباسی کی هست و کارش چطوره. اصلا به نظر من یک دکتر که تعداد عملهای کمی انجام میده و زیاد مشهور نیست، احتمالا بهتر از دکتری هست که به خاطر مشهور شدن 30 تا عمل رو در یک شب تا صبح انجام میده و بعدش هم فیدبکی ازشون نمیگیره که بفهمه چه بلایی سرشون آورده.
عمل لیزیک تقریبا بیشتر کار رو دستگاه انجام میده و مثلا مثل عمل پیوند قرنیه و ... نیست که مهارت هنر دست دکتر خیلی مهم باشه. اما به هر حال بعضی دکترها در وارد کردن اعداد به دستگاه ها و خواندن نتایج آزمایش و تنظیم دستگاه بر اساس اون هم وقت کافی نمیگذارن متاسفانه.
به هر حال سعی کنید حین عمل استرس نداشته باشید و نگران نباشید.
من خودم لیزیک، و اگر پولش براتون مهم نیست فمتو لیزیک رو بهتر از لازک و پی آر کی میدونم. چون بعد از عمل دیگه میفهمید نتیجه چی شده و استرس در ماههای آینده پس از عمل ندارید
ممنونم از پاسختون. پس به نظر شما به این بیمارستان و دستگاه جدیدی که میگن اومده و این دکتری که نمیشناسم اعتماد کنم؟؟

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
چون ۲۵،۶ سال عینکی نبودم.
الانم که میزنم،به قدری رو کیفیت دیدم حساسم که هیچوقت نمیدتونم شیشه عینکمو مات نگه دارم(خیلیا با دستمال پاک میکنن) یا حتی یه مقدار روش پرز بشینه(یه جورایی وسواسی شدم)
هر چند،دیرورز با ۲ تا کلینیک تماس گرفتم،گفتن نمره ات خییلی پایینه،عمل نمیشه یا عمل نکن
ببین کاملا درکت می‌کنم. عمل من کاشت لنز داخل چشمی بود. یعنی ۲.۵ میلی‌متر قرنیم رو باز کردن و یه تیکه پلاستیک که بهترین شرکت دنیا یعنی ای ام او آمریکا ساخته بود رو کردن داخل چشمم و من راضی نبودم و دوباره قرنیم رو ۲.۵ میلی‌متر باز کردن و درش آوردن. قرنیه من رو از لبه یعنی جایی که دیده نمی شه باز کردن یعنی اینکه من الان بعد از این دو تا عمل سخت با وجودی که به هر حال هر عملی تاثیراتی داره می‌تونم بگم تا ۹۹ درصد دیدم با عینک قبلیم شبیه قبل عمله. که خب منتظرم سال نو میلادی بشه تا اپتومتریستمو عوض کنم و یه نسخه دقیق‌تر بگیرم. این یعنی تقریبا دیدم برگشته. ولی کاری که شما می‌خوای بکنی لیزر کردن بخشی از قرنیس که برداشته می‌شه و اتفاقا اون بخش روبروی مردمکته و این یعنی در دیدت تاثیر صد در صد بدون بازگشت داره. یعنی اگه از عملت راضی نباشی مثل من نیست که لنزت رو درآرن و با کمی از دست رفتن سلول‌های آندوتلیلال همه چیز به خوبی حل شه. شما قسمتی از قرنیت رو برای همیشه بر می‌دارن که جلو چشمته و اگه از عملت راضی نباشی، هیچ کارش نمی‌شه کرد. تازه من خشکی چشم و سوزش مادالمعملر و ریختن قطره مادالمعمر و از اون بدتر برگشت عینک با شماره بالاتر رو دیگه نمی‌گم که بیش‌تر از این تو دلت خالی نشه. ضما شمارت خیلی کمه. اگه عملت کنن فقط و فقط برای پوله. این‌جا تو کانادا فکر کنم اصلا کم‌تر از ۱ دیوپتر عمل کردنش جرم باشه وهیچ دکتری هم حتی اگه جرم نبود بازم نمی‌کرد. چون این کار انسانی نیست. دیگه برات پیام نخواهم داد. چون می‌دونم تو هم مثل من خر کلت باد داره. تو یه فروم انگلیسی از یه کسی که همین عملو کرده بود پرسیدم اگه بعد عمل راضی نبودم چی یا اگه کور شدم چی؟ گفت هیچ چی اون وقت می‌یای کلتو می‌کوبی به در و دیوار اینترنت! عزت زیاد.

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153
ببین کاملا درکت می‌کنم. عمل من کاشت لنز داخل چشمی بود. یعنی ۲.۵ میلی‌متر قرنیم رو باز کردن و یه تیکه پلاستیک که بهترین شرکت دنیا یعنی ای ام او آمریکا ساخته بود رو کردن داخل چشمم و من راضی نبودم و دوباره قرنیم رو ۲.۵ میلی‌متر باز کردن و درش آوردن. قرنیه من رو از لبه یعنی جایی که دیده نمی شه باز کردن یعنی اینکه من الان بعد از این دو تا عمل سخت با وجودی که به هر حال هر عملی تاثیراتی داره می‌تونم بگم تا ۹۹ درصد دیدم با عینک قبلیم شبیه قبل عمله. که خب منتظرم سال نو میلادی بشه تا اپتومتریستمو عوض کنم و یه نسخه دقیق‌تر بگیرم. این یعنی تقریبا دیدم برگشته. ولی کاری که شما می‌خوای بکنی لیزر کردن بخشی از قرنیس که برداشته می‌شه و اتفاقا اون بخش روبروی مردمکته و این یعنی در دیدت تاثیر صد در صد بدون بازگشت داره. یعنی اگه از عملت راضی نباشی مثل من نیست که لنزت رو درآرن و با کمی از دست رفتن سلول‌های آندوتلیلال همه چیز به خوبی حل شه. شما قسمتی از قرنیت رو برای همیشه بر می‌دارن که جلو چشمته و اگه از عملت راضی نباشی، هیچ کارش نمی‌شه کرد. تازه من خشکی چشم و سوزش مادالمعملر و ریختن قطره مادالمعمر و از اون بدتر برگشت عینک با شماره بالاتر رو دیگه نمی‌گم که بیش‌تر از این تو دلت خالی نشه. ضما شمارت خیلی کمه. اگه عملت کنن فقط و فقط برای پوله. این‌جا تو کانادا فکر کنم اصلا کم‌تر از ۱ دیوپتر عمل کردنش جرم باشه وهیچ دکتری هم حتی اگه جرم نبود بازم نمی‌کرد. چون این کار انسانی نیست. دیگه برات پیام نخواهم داد. چون می‌دونم تو هم مثل من خر کلت باد داره. تو یه فروم انگلیسی از یه کسی که همین عملو کرده بود پرسیدم اگه بعد عمل راضی نبودم چی یا اگه کور شدم چی؟ گفت هیچ چی اون وقت می‌یای کلتو می‌کوبی به در و دیوار اینترنت! عزت زیاد.
دمت گرم داداش.راستش همون اول که یکی اینجا گفت واسه نیم نمره نرو زیره عمل،تو دلم خالی شد.
ولی باز گفتم بزار برم و پیگیر بشم،تا لااقل پیش خودم یه دلیلی داشته باشم واسه عمل نکردن،که رفتم بیمارستان و بیشتر تو دلم خالی شد و در اومدم و کلینیک رفتم که یکیش گفت اصلا عمل نمیکنیم و همون عینکتو بزن.

ایفاسارا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، من دو هفته پیش عمل فمتولیزیک در کلینیک نور انجام دادم هر کدام از چشمام 3 نمره ضعیف بود ولی یکی از چشام 2.25 آستیگمات و دیگری 1.5 آستیگمات بود ،،الان که عمل کردم ضعیفی چشمم کاملا برطرف شده ولی در حد نیم تا یک نمره آستیگمات چشمام هنوز باقی مونده، ،،دوستانی که تجربه عمل داشتن، آیا طی هفته ها یا ماه‌های آینده این آستیگمات برطرف میشه یا باقی خواهد ماند !!؟ ممنون

mohsen.shiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

میخواستم عمل لازک انجام بدم توی شیراز و کلینیک بینا گستر
بنظرتون بین دکتر محمد حسین روزی طلب و دکتر عباس عطار زاده کدوم یکی متبحر تر و بهترند
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

Enigma131

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
ممنونم از پاسختون. پس به نظر شما به این بیمارستان و دستگاه جدیدی که میگن اومده و این دکتری که نمیشناسم اعتماد کنم؟؟
به نظر من پرس و جو کنید ببینید این دکتر اگر حداقل یک سال تجربه عمل داشته باشه کافیه. البته اگر چشم شما کاملا نرمال باشه و مثلا آستیگماتیسم نامنظم و HOA (اعوجاج های مرتبه بالا) نداشته باشه. چون در این صورت تبحر و تجربه بیشتری نیاز هست.
اما به نظر من با دکتری عمل کنید که با حوصله هست و وقت میگذاره. ضمنا از دکترهایی که نصف شب عمل میکنن دوری کنید. خشکی چشم در پایان شب میتونه باعث vercorrection بشه
در مورد دستگاه جدید نمیتونم نظری بدم

Enigma131

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
دوستان، آیا کسی هست که زمان عمل لیزرش آخر شب بوده باشه و نتیجه بدی گرفته باشه؟
چون یکی از احتمالهایی که میدم این هست که چون آخر شب عمل کردم ، شاید به علت خشکی چشم، مقدار لایه برداشته شده با چیزی که محاسبات دستگاه پیش بینی کرده فرق کرده باشه و به این دلیل لایه بیشتری از روی قرنیه ام سوخته باشه.

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
به نظرم ربطی نداره و اگه هم نباید اخر شب عمل بشه حتما این نکته رو در نظر میگیرن ، کلی تست اولیه انجام شده که این جور عمل ها عمومی شدن

mohsen.shiraz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان فشار چشمم بالاست تقریبا 30 دکتر دو تا قطره لاتاپروست و زایلامول بهم داده ....ایا روش های دیگه ای برای کاهش فشار چشم میشناسید ؟

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
درود

دوستان درمان جدیدی برای خشکی چشم نیومده ؟

من اشک چشم ندارم و همیشه از اتولوگ و سینالون و آرتلاک استفاده میکنم

Enigma131

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
دوستان فشار چشمم بالاست تقریبا 30 دکتر دو تا قطره لاتاپروست و زایلامول بهم داده ....ایا روش های دیگه ای برای کاهش فشار چشم میشناسید ؟
سلام
شما عمل لازک کردید؟ (چون چند روز قبل نوشته بودید قصد دارید عمل کنید)
اگر عمل کردید و دکتر براتون قطره استروئیدی (مثل لوتمکس یا ال اف ام ...)نوشته، اینها قطره های ضد التهاب هستند که یکی از عوارض جانبی اش بالا رفتن فشار چشم هست. به همین دلیل در مقدار مصرف نباید خودسرانه عمل کنید.
اگر هم هنوز عمل نکردید و فشار چشم دارید، در این صورت بعد از عمل و استفاده از قطره های ضد التهاب، فشار چشمتون خیلی بالا میره.

بالا