دوست عزیز, من هم سه ماه پیش مثل شما فکر میکردم. و میخواستم از دست عینک خلاص بشم. اما الان حاضرم هر چی پول دارم بدم تا دوباره مثل قبل عینکی بشم. تصور اینکه دیگه حتی با عینک هم هیچ وقت دیدم به خوبی قبل نخواهد شد داره دیوونه ام میکنه. اون هم وقتی که میبینم به خاطر پول پرستی و حرص یک دکتر که حتی به خودش زحمت نداده تایج آزمایش من رو درست بخونه و وارد دستگاه کنه.
اگر کارتون مطالعه هست, بدونید که احتمال هاله بینی پس از عمل خیلی زیاد هست و این مطالعه روی کامپیوتر رو خیلی سخت میکنه.
من که همیشه جدیدترین فیلمها رو با بالاترین کیفیت دانلود میکردم و میدیدم, الان مدتی هست که کلی فیلم جدید دارم اما از بس بد میبینم, رغبت نمیکنم دیگه فیلم نگاه کنم.
در کل نصیحت من این هست که اگر با عینک مشکل خاصی ندارید, به هیچ وجه توی ایران عمل نکنید.
چشم مهمترین عضو بدن هست. به همین خاطر میگن مثل چشماتون از فلان چیز مراقبت کنید.
یک لایه سلول اگر از روی قرنیه کم و زیاد بشه, معادل یک شماره عینک هست.
توی ایران دکترها وقتی چشم بیمار رو خراب میکنن, خیلی راحت بهانه های احمقانه ای میارن مثلا میگن متاسفانه رهاشدگی لیزر رخ داده. یا میگن چشمت خشک بوده اینطوری شده. یا میگن لایه های روی قرنیه نامنظم رشد کردن
اگر کارتون مطالعه هست, بدونید که احتمال هاله بینی پس از عمل خیلی زیاد هست و این مطالعه روی کامپیوتر رو خیلی سخت میکنه.
من که همیشه جدیدترین فیلمها رو با بالاترین کیفیت دانلود میکردم و میدیدم, الان مدتی هست که کلی فیلم جدید دارم اما از بس بد میبینم, رغبت نمیکنم دیگه فیلم نگاه کنم.
در کل نصیحت من این هست که اگر با عینک مشکل خاصی ندارید, به هیچ وجه توی ایران عمل نکنید.
چشم مهمترین عضو بدن هست. به همین خاطر میگن مثل چشماتون از فلان چیز مراقبت کنید.
یک لایه سلول اگر از روی قرنیه کم و زیاد بشه, معادل یک شماره عینک هست.
توی ایران دکترها وقتی چشم بیمار رو خراب میکنن, خیلی راحت بهانه های احمقانه ای میارن مثلا میگن متاسفانه رهاشدگی لیزر رخ داده. یا میگن چشمت خشک بوده اینطوری شده. یا میگن لایه های روی قرنیه نامنظم رشد کردن