• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

Enigma131

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
دوست عزیز, من هم سه ماه پیش مثل شما فکر میکردم. و میخواستم از دست عینک خلاص بشم. اما الان حاضرم هر چی پول دارم بدم تا دوباره مثل قبل عینکی بشم. تصور اینکه دیگه حتی با عینک هم هیچ وقت دیدم به خوبی قبل نخواهد شد داره دیوونه ام میکنه. اون هم وقتی که میبینم به خاطر پول پرستی و حرص یک دکتر که حتی به خودش زحمت نداده تایج آزمایش من رو درست بخونه و وارد دستگاه کنه.
اگر کارتون مطالعه هست, بدونید که احتمال هاله بینی پس از عمل خیلی زیاد هست و این مطالعه روی کامپیوتر رو خیلی سخت میکنه.
من که همیشه جدیدترین فیلمها رو با بالاترین کیفیت دانلود میکردم و میدیدم, الان مدتی هست که کلی فیلم جدید دارم اما از بس بد میبینم, رغبت نمیکنم دیگه فیلم نگاه کنم.
در کل نصیحت من این هست که اگر با عینک مشکل خاصی ندارید, به هیچ وجه توی ایران عمل نکنید.
چشم مهمترین عضو بدن هست. به همین خاطر میگن مثل چشماتون از فلان چیز مراقبت کنید.
یک لایه سلول اگر از روی قرنیه کم و زیاد بشه, معادل یک شماره عینک هست.
توی ایران دکترها وقتی چشم بیمار رو خراب میکنن, خیلی راحت بهانه های احمقانه ای میارن مثلا میگن متاسفانه رهاشدگی لیزر رخ داده. یا میگن چشمت خشک بوده اینطوری شده. یا میگن لایه های روی قرنیه نامنظم رشد کردن

jakjaki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز, من هم سه ماه پیش مثل شما فکر میکردم. و میخواستم از دست عینک خلاص بشم. اما الان حاضرم هر چی پول دارم بدم تا دوباره مثل قبل عینکی بشم. تصور اینکه دیگه حتی با عینک هم هیچ وقت دیدم به خوبی قبل نخواهد شد داره دیوونه ام میکنه. اون هم وقتی که میبینم به خاطر پول پرستی و حرص یک دکتر که حتی به خودش زحمت نداده تایج آزمایش من رو درست بخونه و وارد دستگاه کنه.
اگر کارتون مطالعه هست, بدونید که احتمال هاله بینی پس از عمل خیلی زیاد هست و این مطالعه روی کامپیوتر رو خیلی سخت میکنه.
من که همیشه جدیدترین فیلمها رو با بالاترین کیفیت دانلود میکردم و میدیدم, الان مدتی هست که کلی فیلم جدید دارم اما از بس بد میبینم, رغبت نمیکنم دیگه فیلم نگاه کنم.
در کل نصیحت من این هست که اگر با عینک مشکل خاصی ندارید, به هیچ وجه توی ایران عمل نکنید.
توی ایران دکترها وقتی چشم بیمار رو خراب میکنن, خیلی راحت بهانه های احمقانه ای میارن مثلا میگن متاسفانه رهاشدگی لیزر رخ داده. یا میگن چشمت خشک بوده اینطوری شده. یا میگن لایه های روی قرنیه نامنظم رشد کردن

خیلی متاسفم برای مشکلی که پیش اومده واست. امیدوارم یه روز این مملکت بتونه این دکترا رو ... خیلی ادم های ... اینجا فعلا دیگه فقط دزد و دکتر در یک سطح داریم. توی مسایل دیگه پزشکی برام خیلی اتفاقات افتاده . این دکترها تو خارج مسئولیت دارند باید جواب پس بدن و اینطور مثل اینجا نیست که هر غلطی با پر رویی بکنن بارم واسه خودشون شاخ باشن. به خاطر همین که دکترا از اینجا مهاجرت نمی کنن. معمولا اینجا پول مفتشون را در میارن و میرن واسه خوش گدرونی و باز بر می گردند تا مردم را نابود کنند و ... خیلی دوست دارم یه راهی چیدا کرد اینا رو نابود کرد. بدتر از درد هستند. لااقل دزد به ادم اسیب نمی زنه
اینجا دیگه کار به جایی رسیده که همه کاره منشی ها شدند و منشی ها هم ادعا می کنند و ... دکتر که دیگه هیچ

الان واسه چشم واقعا دارن بی مهبا همه را یک جور عمل می کنند بدون اینکه به نتایج جدید نگاه کنند. به جزییات بیمار توجه کنند. مهم هم نیست وفتی یه بره می دن امضا کنی که هیچ مسئولیتی نداریم!

ولی در کل گفتم شاید یه دکتر پیدا بشه تو ایران

_1414iman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام
دوستان من مدت 6 سال هست که برای شرکت AMO امریکا ( Abbott medical optics ) کار می کنم. این شرکت بزرگترین تولیدکننده دستگاههای فیکو و لنز های داخل چشمی و دستگاه بسیار معروف و گران VISX برای درمان رفراکتیو (همون لیزیک) است. خدا رو شکر توی این مدت اطلاعات خوبی در این موارد پیدا کردم که سعی می کنم توی این تاپیک در اختیار دوستان پی تی قرار بدم.

بیشتر اطلاعات من در مورد بیماری اب مروارید هست اما اطلاعات کمی هم در مورد لیزیک و لازک و PRK که البته این روزها کمتر استفاده میشه دارم.

اما بیشتر و مهمتر از اون پزشکای چشمی هست که به طور ضمنی سر عمل های اونها می رم و از طرز کار و تبحرشون خبر دارم. خیلی از مراکز رو می شناسم که شاید در انتخاب برای عمل جراحی بتونه به شما کمک کنه.

توی این چند سال اطلاعات زیادی از انواع لنز های داخل جشمی IOL و کانتکت Conact هم سافت و هارد کسب کردم که شاید به درد بخوره.

دوستان اگه سوالی دارن و یا خودشون و یا اقوامشون قصد عمل دارن من می تونم تا حدودی اونها رو راهنمایی کنم.

با تشکر

_1414iman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام روزتون بخیر.نمایتدگی فروش لنز آرتی فلکس آدرس یاشماره تلفن دارید ممنون میشم بهم بدید ؟!

_1414iman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام اردس یا شماره تلفن مراکز فروش لنز آرتی فلکس؟ اگه بخاطر تبلیغات نمیشه بگید خواهشن تو به این شماره تلگرام بدید خیلی ممنون میشم 09182368313

Anonymous2580

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام جناب آقای یاسینی
من سه ماه پیش عمل پی آر کی انجام دادم. پیش دکتر رامین صلوتی در شیراز.
اما حس میکنم بزرگترین اشتباه عمرم رو مرتکب شدم. چشم چپم هم خیلی دوربین شده و هم هاله های چندتایی اطراف هر چیزی میبینم. بخصوص در شب.
هر دو چشم من تقریبا -5.5 بودند و حدود یک و یک و نیم آستیگمات.ضخامت قرنیه ام هم 570 الی 580 میکرو بودند. اما بعد از یک ماه که برای چکاپ رفتم، با یه دستگاهی که هم فشار چشم رو اندازه میگرفت و هم ضخامت قرنیه، با کمال تعجب دیدم که قرنیه راستم 430 شده و چپم 390. یعنی حدود 190 میکرو از قرنیه چپم برداشته شده. اونهم برای -5.5 و یک و نیم آستیگمات!
خود دکتر صلوتی معاینه های بعد از عمل رو انجام نمیده. دکتر زمانی گفت تا ماه چهارم هنوز احتمال بهبود هست. اما متاسفانه من هیچ بهبودی ندیدم.
من توی این فروم از دکتر صلوتی تعریف و تمجید شنیدم. اما متاسفانه ایشون هیچ وقتی برای بیمارها نمیذارن. بیش از یک ملیون تومان هزینه آزمایشهای اولیه رو دادم اما حتی یک دقیقه هم بهشون نگاه نکرد. شب عمل هم حدود 30 نفر رو در یک شب عمل کرد. من که از ساعت 12 شب اومده بودم، ساعت 5 صبح نوبت عملم شد.
حالا سوال من اینه که آیا ممکنه هاله بینی پس از 3 ماه بهبود پیدا کنه؟ ممکنه دوربینی بهبود پیدا کنه؟
ضمنا من چشم چپم خشک هست و گاهی ملتهب میشه . آیا ممکنه ضخامت قرنیه ام با گذشت زمان بهبود پیدا کنه؟ چون با ضخامت فعلی دیگه امکان جراحی اصلاحی هم وجود نداره.
به دکتر صلوتی گفتین دیدتون بدتر شده ؟؟؟ چی گفتن ایشون ؟؟؟

Anonymous2580

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان کسی پیش دکتر مصطفی نادری عمل کراس لینکینگ برای قوز قرنیه انجام داده ؟؟؟ اصن ایشون عمل کراس لینکینگ انجام میدن ؟؟؟

TAKA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. وقت شما بخیر.
خیلی ممنون از راهنمایی‌های کاملتون.
من قصد دارم برای برداشتن عینک عمل لازک انجام بدم. الته برای مشاوره هنوز نرفتم که ببینم میشه یا نه!ساکن تهران. ۳۱ ساله.
شماره چشم : راست -۴.۷۵ با آستیگمات ۱.۷۵ و چپ: -۴.۲۵ با آستیگمات ۲.۲۵ هست. آیا خیلی بالاست شماره چشم؟ میشه عمل کرد اصلن؟
چند تا سوال دیگه هم دارم.

یک اینکه الان بهترین تجهیزات تو کدوم بیمارستان یا کلینیکه؟ چون من برام سلامت چشم مهمه و اینکه خدای نکرده آسیب نزنم به خودم. و اینکه کدوم دستگاه برای لازک بهرته؟ با توجه به آستیگماتم.

دو اینکه من به شدت برای انتخاب پزشک معالج دچار مشکل شدم. خودم می‌خواستم حتما دکتر هاشمی باشن ولی از اونجایی که دیر وقت میدن و من قراره چند وقت بعد برم از ایران نمیتونم منتظر بمونم. راهی هست که از ایشون زود وقت بگیرم؟ برا یه هفته آینده مثلا؟
اگر نیست کدوم دکترهارو پیشنهاد میکنید؟
فعلا از کلینیک نور برای ۵ شنبه برای مشاوره با دکتر شاه حسینی وقت دارم.
خیلی ممنون از راهنماییهاتون.

Enigma131

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
به دکتر صلوتی گفتین دیدتون بدتر شده ؟؟؟ چی گفتن ایشون ؟؟؟

دکتر صلوتی رو بعد از عمل دیگه نمیتونید ببینید!!!
قبل از عمل هم فقط یک بار در حد دو دقیقه ایشون ظهور میکنن و لطف میکنند و نتایج آزمایشهایی که حدود 1 ملیون تومان خرجش کردید رو در حد 30 ثانیه فقط ورق میزنن و توی یک دقیقه و سی ثانیه باقیمانده هم سعی میکنن شما رو ترغیب کنن که پول بیشتر بدید و فمتولیزیک کنید.
بعد از عمل دکتر زمانی توی کلینیک صلوتی چک آپ میکنه که جالبه اون هم کلاس میذاره و اصلا جواب سوالات شما رو نمیده و فقط میگه خودش خوب میشه.
به هر حال در چک آپ یک ماه بعد از عمل، دکتر زمانی گفت تا ماه چهارم که برای چک آپ مجدد میام صبر کنم . اون موقع نتیجه نهایی عمل مشخص میشه.
چند روز دیگه 4 ماه تموم میشه و متاسفانه هیچ بهبودی رخ نداده.
میدونم که جند روز دیگه هم بهم میگن برو 6 ماه دیگه بیا.
توی این مدت اخیر که چشمم اینجوری شده ، با پرس و جو متوجه شدم که خیلی از کسانی که با دکتر صلوتی عمل کردن دچار عوارض مشابه شدن. بعضی ها هم شکایت کردن اما راه به جایی نبردن و حتی خود صلوتی هم حاضر نشده باهاشون روبرو بشه و وکیلش رو فرستاده.
ای کاش این اطلاعات رو قبل از عمل داشتم. متاسفانه گول شهرت دکتر صلوتی و اون کلینیک خصوص اش با اون ساختمان چند طبقه و بزرگش و شهرتش رو در عمل پیوند قرنیه خوردم.
ای کاش توی این فروم یه جایی باز بشه و مردم از تجربیاتشون با دکترهای مختلف بنویسن .

TAKA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون میشم آقای یاسینی اگر لطف کنید و به سوال من جواب بدید و راهنماییم کنید. متشکر.

TAKA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از راهنماییتون. بله خودم هم در مورد محل عمل تقریبا به این نتیجه رسیدم.
در مورد دکتر نظری ندارید؟
آقای یاسینی ممکنه در مورد دکتر راهنماییم کنید؟
من تعریف آقای دکتر خانلری و کوهیان رو شنیدم. ولی دکتر خانلری تخصص قرنیه ندارن. آیا صلاحه برم پیش ایشون؟ یا برم پیش دکتر هاشمیان در نگاه؟ یا دکتر جوادی؟ یا برا دکتر هاشمی صبر کنم؟ خیلی احتیاج به راهنمایی دارم. لطفا کمکم کنید. ممنون.

z.karimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و روز بخیر

ببخشید من یک سوالی دارم، من میخواستم عمل لازک انجام بدم اما بین دو تا دکتر جناب آقای محمد جعفر قائم پناه و دکتر خسروی فرد نمیدونم کدوم بهتر هستن ممنون میشم راهنماییم کنید
باسپاس

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200

ببین من نمی‌دونم کی هستی و کجایی و تا حالا هم ندیدمت ولی دقیقا حالت منو داری. پست‌های قبلی منو بخون. ما عینکیا اگه به جای اینکه رو اعتماد به نفسمون کار کنیم، یه کم با کثیف شدن و تحمل کردن قابش روی صورتمون کنار بیایم، اصلا نمی ‌ارزه چشممون رو دست حتی بهترین جراحا بدیم. بابا ایهالناس من تو کانادا پیش بهترین جراح کانادا لنز کاشتم تازه نه پول عمل دادم نه پول قطره دادم ضمن اینکه خداییش هم دکتر فو‌ق‌العاده با مرامی هم داشتم اما باز مثل سگ پشیمونم. تازه جالبه بدونید لنز رو که کاشتم و بعد سه ماه درش آوردم خوشبختانه همه چیز داره برمی‌گرده به حالت اولش. البته مثل اولش که قطعا نمی‌شه ولی واقعا از دکتر راضیم. چون حداقلش همون دیدی رو که قبل عمل قول داده بود بهم داد و انصافا جای شکایت نداشت. چون پزشکای اینجا مثل چی از شکایت پزشکی وحشت دارن. البته من چنان قلبا با این دکتر یکی شدم که حتی اگه نابینا هم می‌شدم باز شکایتی نمی‌کردم چون همه ریسک‌هاش رو برام توضیح داد. طرف ۲۰ دقیقه وقت گذاشت بعد از دیدن ۸ تا تست کلی برام توضیح داد با یه مدل پلاستیکی از چشم. چیزی که در ایران و حتی در همین جا خوابش رو هم یه بیمار نمی‌تونه ببینه. بگذریم. می‌خوام یه تاپیک بزنم و به طور مبسوط در رابطه با عمل و تجربیاتم توضیح بدم. فقط همین‌قدر بگم حرفت صد در هزار درسته.
سلام. وقت شما بخیر.
خیلی ممنون از راهنمایی‌های کاملتون.
من قصد دارم برای برداشتن عینک عمل لازک انجام بدم. الته برای مشاوره هنوز نرفتم که ببینم میشه یا نه!ساکن تهران. ۳۱ ساله.
شماره چشم : راست -۴.۷۵ با آستیگمات ۱.۷۵ و چپ: -۴.۲۵ با آستیگمات ۲.۲۵ هست. آیا خیلی بالاست شماره چشم؟ میشه عمل کرد اصلن؟
چند تا سوال دیگه هم دارم.

یک اینکه الان بهترین تجهیزات تو کدوم بیمارستان یا کلینیکه؟ چون من برام سلامت چشم مهمه و اینکه خدای نکرده آسیب نزنم به خودم. و اینکه کدوم دستگاه برای لازک بهرته؟ با توجه به آستیگماتم.

دو اینکه من به شدت برای انتخاب پزشک معالج دچار مشکل شدم. خودم می‌خواستم حتما دکتر هاشمی باشن ولی از اونجایی که دیر وقت میدن و من قراره چند وقت بعد برم از ایران نمیتونم منتظر بمونم. راهی هست که از ایشون زود وقت بگیرم؟ برا یه هفته آینده مثلا؟
اگر نیست کدوم دکترهارو پیشنهاد میکنید؟
فعلا از کلینیک نور برای ۵ شنبه برای مشاوره با دکتر شاه حسینی وقت دارم.
خیلی ممنون از راهنماییهاتون.

دوست عزیز تو رو هم نمی‌شناسم ولی خریت نکن. من این راهی که تو می‌خوای بری رو رفتم و بهت می‌گم دست به چشمت نزن تا زمانی که واقعا نیاز پزشکی باشه. مشکل تو هم مثل بقیه بیش‌تر اعتماد به نفسه تا مشکل بینایی. خلاصه کلوم اگه اینو می‌خونی و باز نمی‌تونی بر وسوست غلبه کنی، بدون که خیلی داری اشتباه می‌کنی. من شاید یکی دو دقیقه وقت گذاشتم تا اینا رو تایپ کنم و بعدا هم یه تاپیک خواهم زد و به طور مفصل توضیح می‌دم ولی همین قدر بگم از تجربیات دیگران استفاده کن. به من هم خیلی‌ها می‌گفتن ولی مگه من خر حالیم بود چه غلطی دارم می‌کنم. در هر حال نکن.

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
نیازی به هیچ گونه عمل نیست من عمل کردم دوباره برگشت ولی از نسخه ی طب اسلامی سرمه اثمد + کافوری استفاده کردم چشمام خوب شد. حیف 3 تومنی که هزینه عمل کردم. فقط سراغ طب اسلامی برین و بس درمان همه بیماری ها و اعمال جراحی تو طب اسلامی هست

جناب من یکیو می‌شناسم مشکل مغزی داره. به نظر شما طب اسلامی چه کمکی می‌تونه به این بابا بکنه؟ حالا چشم رو که اطمینان دارم طب اسلامی بیناییش رو خوب می‌کنه ولی در رابطه مشکل مغزی چون موردی ندیدم نمی‌تونم نظر بدم برا همین می‌پرسم ازتون. ممنون.

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
جناب @iSight

کاش آنلاین بشین. شما و آقای یاسینی خیلی به من امید دادید. البته منظور از این حرفم این نیست که خدایی نکرده دنبال مقصر بگردم. عملی بودکه خودم خواستم ریسک کنم و انجام بدم. و همه چیز رو هم از قبل می‌دونستم. و کلا از اون‌جایی که لج‌بازم هستم به حرف کسی هم گوش نمی‌دم! مثلا وقتی ۱۸ سالم بود و ایران بودم، رفتم پیش دکتر مدرس‌زاده که ایشون کاملا مخالف گذاشتن لنز بود. البته این مال ۸ سال پیش هستش ولی من فکر می‌کنم که بیماری مثل من نیاز به بزرگ‌نمایی داره و عینک این رو فراهم می‌کنه و برای همین من دید دور و نزدیک تقریبا قابل قبولی با عینک دارم ولی اگه لنز بذاره اولا فقط یک کانون دید به دست میاره و ثانیا اینکه بزرگنمایی نداره. که دقیقا هم همین رو تجربه کردم. حالا لنز رو در آوردم و بخیه‌هام رو هم یک ماه پیش درآوردم و سه روز دیگه هم می‌رم پیش دکتر شمس برای تعیین نمره نهایی عینک. البته چند روز بعد از کشیدن بخیه‌هام دکتر شمس رو دیدم که ایشون گفت به احتمال زیاد همون مثبت هشت شماره چشمم خواهد بود. البته ایشون گفت که آستیگمات منفی شده بعد عمل که چون قبلا مثبت بوده که من اصلا نفهمیدم یعنی چی، اینه که این قدر کم هست که نیازی نیست تو نسخه عینکم بیاد. ولی من شک دارم چون الان که می‌نویسم می‌تونم بگم چشم چپم چیزا و حروف رو یه مقدار کمی کوچک‌تر می‌بینه. مثلا 0 (صفر انگلیسی) رو شبیه به حرف o او انگلیسی می‌بینم با چپیه. دکتر احمد و دکتر گفتن اینکه می‌گم دیدم کم شده در چشم چپم به خاطر اینه که تنبلی داره و مغز ساپرسش می‌کنه ولی من معتقدم تنها دلیلی که نمی‌تونستم قبل عمل چارت رو تا ۲۰/۶۰ یعنی مثل چشم راستم بخونم این بود که چشم چپم نیستاگموس داره و نمی‌ایسته. اما الان دیگه می‌فهمم که چشم چپم یه کم ضعیف‌تر شده. چون الان همون عینک قبلیه که ۱۵ ساله دارمش رو زدم. دیگه عینک که عوض نشده. بنابراین متاسفانه باید بگم که دیدم یه خورده کم شده. حالا سوالم اینه که نمی‌دونم آیا این به خاطر آستیگمات بعد از عمله یا نه؟ ضمن اینکه آی‌سایت من خواهش می‌کنم اگه امکانش هست نگاهی به این تست‌های من بکنید که لینکش رو براتون می‌ذارم. می‌دونم ممکنه بگید متخصص نیستید ولی شاید چیزی متوجه بشید که به دردم بخوره. چون می‌خوام دوباره برم دکتر احمد رو ببینم بعد از اینکه عینک جدیدمو گرفتم. مخصوصا صفحه ۱۵ که من حس می‌کنم نشون می‌ده لنزم تکون خورده بوده چون من تا هفته اول اصلا لبه لنز رو نمی‌دیدم ولی بعدش یواش یواش به پایین که نگاه می‌کردم لبه لنز رو می‌دیدم. جناب آی‌سایت ازتون ممنونم بابت راهنماییاتون.
https://drive.google.com/file/d/1Z3e_uYk72M7FKxDnWxVC0PHqyjFQEm4F/view

Anonymous2580

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
راسته عمل ccl یا cross linking برای قوز قرنیه 3 درصد احتمال بدتر شدن دید رو داره و ممکنه کار به پیوند قرنیه بکشه

maryamrm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام‌دوستان
من میخوام عمل لنز داخل چشمی انجام بدم میشه راهنمایی کنید که آرتیزان بهتره یا آرتیفلکس واینکه قیمت هاشون الان با این وضعیت دلار چطور هست؟بیمه تکمیلی این عمل رو ساپورت نمیکنه درسته؟

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
سلام‌دوستان
من میخوام عمل لنز داخل چشمی انجام بدم میشه راهنمایی کنید که آرتیزان بهتره یا آرتیفلکس واینکه قیمت هاشون الان با این وضعیت دلار چطور هست؟بیمه تکمیلی این عمل رو ساپورت نمیکنه درسته؟

خانم مریم، با درود فراوان
بگذارید خیلی رک بهتون بگم. هیچ کدوم به درد نمی‌خوره. این کار رو نکنید. شما مشکل چشمتون چی هست؟ اگر عینک می‌زنید، شماره عینکتون چنده؟ چرا می‌خواید عمل کنید؟ اگر انگلیسی بلد هستید من یه سایت هستش مثل همین سایت که توش متخصص چشم هم داره و یه تاپیک ایجاد کردم و اون‌جا تمام تجربم از عمل لنز داخل چشمی رو قرار دادم. حالا الان دارم با عینک جدیدم تایپ می‌کنم و چون هنوز بهش عادت نکردم و بایستی بگردم یه قاب کوچک‌تر پیدا کنم، نمی‌تونم ولی حتما قطعا بعد از این که عینک جدید مناسب صورتم رو پیدا کردم اگر عمری بود یه تاپیک تو همین انجمن باز خواهم کرد و به طور کامل تجربه خودم از عمل کاشت لنز رو اون‌جا قرار می‌دم تا هر کس می‌خواد این کار رو بکنه با مزایا و معایبش کاملا آشنا بشه. توصیه می‌کنم حتما هر از گاهی این سایت رو چک کنید. اگر پست‌های خودم در همین موضوع رو هم بخونید تا حدی متوجه خواهید شد چرا این قدر مخالف این کار هستم. این قدر این تجربه برای من بد بود که دوست دارم هر کس رو که می‌تونم نجات بدم.

بالا