iSight
Registered User
- نوشتهها
- 123
- لایکها
- 124
دید دورم قبل از عمل ۲۰/۶۰ بود الان شده ۲۰/۱۰۰ البته چون من جاهای مختلفی رفته بودم بعضی از اونا من جمله دکتر شمس که اینجا خیلی معروفه دید چشم چپمو ۲۰/۱۵۰ به دست آورده بودن که الان شده ۲۰/۱۰۰ که از نظر اونا پیشرفت محسوب میشه. خیلی خیلی ناراحتم جناب آیسایت. الان دیسفوتوپسی دارم و لبه لنز رو هم می بینم و پرشر اسپایک هم داشتم که یهو فشار جفت چشام رفت رو ۴۰ که منو به صورت امرجنسی ویزیت کردن و گذاشتنم روی کامبیگن و لومیگان. اینا به کنار، دیدم هم برای نزدیک و هم برای دور داغون شده. شما گفتین دیدم بهتر میشه. واقعا به مرز خودکشی رسیدم. الان بعد سه ماه ناچارم لنزو درآرم. ۱۵ ژانویه یعنی دو هفته دیگه عملمه. تازه دکتر احمد رو سرچ کنید میبینید بهترین دکتریه که میتونستم پیدا کنم. خیلی سخته جناب آیسایت. این سه ماه اندازه سی سال پیر شدم. باور کن هفت هشت تا تار موی سفید پیدا کردم. شاید برا شما خنده دار باشه ولی خیلیا قبل عمل گفتن این کارو نکن. فقط شانس آوردم دکتر احمد لنز تکنیس رو که تا شو و سه تکه هست رو برام گذاشت. بقیه که میگفتن من کپسولار بگ ساپورت ندارم و میخواستن لنز آرتیزان یا الکان تو پوستریور چیمبر من کار بذارن. یه مشکل دیگه هم که دارم اینه که دکتر احمد گفت اگه تشخیص بده که کشیدن بخیهها برام ضرر داشته باشه باید تا آخر عمر بخیه ها رو قرنیم بمونه!! من نمیخوام حالا چه خاکی به سرم بریزم نمیدونم. اینم عکس چشم نازنینم که خرابش کردم:
https://screenshot.net/474l8sv
مقداری دیسفوتوپیسا قابل پیشبینی بود و برای حدود 30 درصد بیماران آب مروارید بوجود می آید. درباره ضعف بینایی هم با بهترین عینک آیا دید دور شما 20/100 است؟ دید نزدیک شما با بهترین عینک (برای نزدیک نه همان عینک دور) چقدر است؟