جناب
@iSight و جناب
@b.yasini
خواهش میکنم هرچه سریعتر به محض دیدن این موضوع به من پاسخ بدید اگر مقدوره. من بالاخره دیروز یعنی ۱۲ اکتبر چشم چپم رو لنز گذاشتم. (دو تا چشمام ایفیکیک بودن و شماره عینکم هم برای راست +۸ و برای چپ +۸.۲۵) دکتر گفته بود که لنز Tecnis ZA9003 به عنوان لنز اصلی و Artisan به عنوانه لنز بکآپ استفاده خواهد شد که بعد از عمل گفتن همون Tecnis ZA9003 رو با قدرت ۱۶.۵ دیوپتر برام گذاشتن. روز بعد عمل که رفتم دستیار دکتر احمد گفت حالا برای تثبیت بیناییت زود هست و باید یک هفته دیگه برم و بعد که بخیه رو برداشتن بعد از ۱۰ هفته هم چشم راستم رو عمل میکنن. من الان همه چیز رو در حالهای از بخار میبینم و دور نور هم رنگینکمون میبینم و وقتی سرم رو بالا میارم و مستقیم به آسمون نگاه میکنم هم یک گردی بزرگ مثل یک قطره آب بزرگ جلو بیناییم رو میگیره و هیچ چیز پشتش رو نمیبینم تا اینکه سرم رو به حالت عادی صاف کنم. ضمنا شب اول شاخکهای لنز رو شدیدا حس میکردم و الان که شب دوم هست خیلی بهتره ولی هنوز هم کمی حس میکنم. دکتر بهم گفته بود برای دور تنظیم کرده لنز رو ولی مسئله اینه که من چیزای نزدیک الان خیلی بهتر از دور میبینم. هنوز از عینک قبلیم استفاده میکنم چون چشم غالبم چشم راستیم هست و چشم چپم عمل شده، اینه که فعلا میخوام این دو ماه رو تا چشم راستم هم عمل شه همین کار رو بکنم. حالا سوالام ایناس:
۱- آیا این حالتهایی که گفتم عادیه؟
۲- آیا به نظر شما قدرت لنز که ۱۶.۵ دیوپتر هست رو درست تعیین کردن؟ چون چشم چپم با لنز قدرتش یه کم کمتر از زمانیه که عینک میزدم و این به این معنیه که من باید حتی با وجود لنز هم عینک بزنم.
۳- دستیار دکتر گفت اگه در هر حال بعد از کشیدن بخیهها و به هر دلیل از لنز خوشم نیاد میتونم درش بیارم. آیا بعد از اینکه لنز رو دربیارم و چشمم دوباره ایفیکیک بشه دوباره، بیناییم به همون حالت قبل عمل بر میگرده یا کمتر میشه و صدمه میبینم؟
۴- آخرین سوال اینکه آیا باید وایستم تا چشم راستم هم عمل بشه بعد راجع به نتیجه عمل قضاوت کنم یا اگه بعد از ۲ هفته و در آوردن بخیه از چشم چپم راضی نبودم، قید عمل چشم راستم رو بزنم و لنز رو از چشم چپم هم خارج کنم؟
خواهش میکنم پاسخ بدین اگه میتونید جناب یاسینی عزیز.ممنون.