• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
سلام دوست گرامی.از مطالب تایپیک خیلی استفاده کردم و تصمیم گرفتم برای مشاوره و تعیین وقت لیزیک برم پیش دکتر بهشت نژاد.
نظرت چیه؟
فقط احیانا شما میدونی چه روزهای هستند ایشون تو بیمارستان؟و چه ساعتی باید برم و چگونه؟چون راهم دوره ممنون میشم اگر بدونی بگی که نرم بیخودی.تلفن بیمارستانم که کلا جواب نمیده

h.rmz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
باسلام خدمت شما
من شماره چشم چپم ۱۵.۵وچشم راستم۱۴.۷۵هستش
الان از عینک استفاده میکنم که تقریبا۱۵سال میشه که عینک میزنم.الان بسیار خسته شدم از این عینک سنگین،پیش دکتر صداقت و دکتر خاکشور رفتم که هردو کاشت لنز رو پیشنهاد دادن،به نظرتون کدوم پزشک در مشهد بهترین هست؟ضمن اینکه فقط سلامتی برام مهمه
ممنون میشم که سریعتر پاسخ بدین چون میخوام عمل کنم
متشکرم
در ضمن سنم۲۱هستش

Last edited:

Mohammad3087

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و عرض ادب
میشه محبت کنین بهترین متخصص و فوق تخصص لیزیک و لازک رو توی کلینیک نور بهم‌ معرفی کنین
بجز دکتر میرآفتاب و دکتر هاشمی چه دکتر دیگه ای کارش خوب بوده و قبولش دارین و مثل بقیه دکترها دونفری عمل نمیکنه ؟؟

1mahyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان گرامی
من 29 سالمه ، قرنیه ام نازکه و قوز قرنیه خفیف دارم ، خشکی چشم خفیف هم دارم و کمی آستیگماتیسم !!
پارسال خرداد رفتم کلینیک نور دکتر امان زاده گفت بزار بعد از 30 سالگی دوباره بیا برای آزمایش
چند روز پیش رفتم ، عکس جدید گرفت و گفت میتونی عمل کنی فقط با روش لازک ، این ها هم پرینت ازمایش ها هست

چشم چپ
چشم راست
اینم نمره چشمم در سال 94 که فکر کنم تغییری نداشته

حالا واقعا میتونم عمل کنم خطری نداره ؟ بهبود اولیه چند روزه بدست میاد ؟

jasem1396

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من 30 سال سن دارم برای عمل چشم اقدام کردم ولی به علت نازکی قرنیه بهم پیشنهاد لنز داخل چشمی رو کردن . دکتر قریشی از اصفهان معالجم بودن. حالا در مورد قیمت این عمل میشه راهنمایی کنید که چقدر میشه؟؟ برای لنز آرتیفلکس و icl ??? کدامشون بهترن ( بهبودی سریع تر هستش؟)
بعد اگر که لنز بزارم چند روز میتونم مطالعه کنم و درس بخونم؟؟
باتشکر

jasem1396

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام خدمت شما
من شماره چشم چپم ۱۵.۵وچشم راستم۱۴.۷۵هستش
الان از عینک استفاده میکنم که تقریبا۱۵سال میشه که عینک میزنم.الان بسیار خسته شدم از این عینک سنگین،پیش دکتر صداقت و دکتر خاکشور رفتم که هردو کاشت لنز رو پیشنهاد دادن،به نظرتون کدوم پزشک در مشهد بهترین هست؟ضمن اینکه فقط سلامتی برام مهمه
ممنون میشم که سریعتر پاسخ بدین چون میخوام عمل کنم
متشکرم
در ضمن سنم۲۱هستش
سلام. قیمتش رو چقدر بهتون گفتن؟ چه نوع لنزی؟

eli5839

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان من مدت 6 سال هست که برای شرکت AMO امریکا ( Abbott medical optics ) کار می کنم. این شرکت بزرگترین تولیدکننده دستگاههای فیکو و لنز های داخل چشمی و دستگاه بسیار معروف و گران VISX برای درمان رفراکتیو (همون لیزیک) است. خدا رو شکر توی این مدت اطلاعات خوبی در این موارد پیدا کردم که سعی می کنم توی این تاپیک در اختیار دوستان پی تی قرار بدم.

بیشتر اطلاعات من در مورد بیماری اب مروارید هست اما اطلاعات کمی هم در مورد لیزیک و لازک و PRK که البته این روزها کمتر استفاده میشه دارم.

اما بیشتر و مهمتر از اون پزشکای چشمی هست که به طور ضمنی سر عمل های اونها می رم و از طرز کار و تبحرشون خبر دارم. خیلی از مراکز رو می شناسم که شاید در انتخاب برای عمل جراحی بتونه به شما کمک کنه.

توی این چند سال اطلاعات زیادی از انواع لنز های داخل جشمی IOL و کانتکت Conact هم سافت و هارد کسب کردم که شاید به درد بخوره.

دوستان اگه سوالی دارن و یا خودشون و یا اقوامشون قصد عمل دارن من می تونم تا حدودی اونها رو راهنمایی کنم.

با تشکر
سلام به نظرتون عمل لازک خوبه؟ یا لیزیک؟ و اینکه تو کرج کدوم چشم پزشک بهتره؟

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
من پنجشنبه وقت عمل لازک گرفتم با نمره 2.5 و 1.75 و استیگمات 4!!!
ایشالا بعد عمل میبینمتون

Rasoul1994

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام کسی میدونه هزینه عمل لیزیک در تبریز تقریبا چقدر میشه؟

damned one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلا من چند روز پیش در کلینیک نور با شماره چشم راست 0/75 نزدیک بین و 2.5 استیگمات و چشم چپ 1.25 نزدیک بین و 1.5 استیگمات لازک کردم ولی بعد از گدشت 4 روز ضعف چشمم دوبرابر شده و به حالت استیگمات شدید می بینیم همراه با هاله سفید رنگ در همه جا. ایا این دید عادی است؟ پس از چند روز برطرف می شود؟
در ضمن اینو بگم که شماره چشمم ثابت نشده بود من عمل کردم

oyama.prime

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب آقای @b.yasini و @iSight نظرتون در مورد دکتر کاویانی همدان و کلینیک دیدگستر و دستگاهش برای لازک چیه؟ و پیشنهادتون برای عمل در همدان هست و یا تهران؟

mashtiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام.لطفا درباره دکتر مهرداد محمدپور نظرتون رو بگید ایا دکتر عالی هستن که باخیال راحت چشمهارو برای عمل لازک لیزیک و فمتو در اختیارشون گذاشت؟در حد دکتر هاشمی و از این قبیل دکترها هستن؟ممنون از پاسختون

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
جناب @iSight
با درودی دوباره و خسته نباشید خدمت شما
دکتر آیکی احمد یه وقت ملاقات پیش از عمل داده که ۴ اکتبر هست و خود عمل هم روز ۱۲ اکتبر انجام می‌شه. یعنی تقریبا ۱ ماه دیگه. کوتاه بگم که یادتون بیاد. قرار بر این شد که برای چشم چپم اول لنز Tecnis ZA9003 رو برام امتحان کنند و اگه نشد از لنز Artisan به عنوان لنز بکاپ استفاده بشه و به همین ترتیب ۱ ماه بعدش هم چشم راستم. حالا سوالم اینه که برام ۵ تا قطره تجویز شده که باید از ۳ روز پیش از عمل برای چشم چپم استفاده کنم. عکسش رو براتون می‌ذارم. از اونجایی که این قطره‌ها کاور نیست قیمتش چیزی هول و هوش ۲۰۰ دلار می‌شه. می‌خواستم بدونم آیا این‌ها اصلا ضروری هستن؟ و اینکه آیا قرار من تا آخر همین طوری این قطره‌ها رو بریزم؟ ضمنا من الان نمی‌دونم قدرت لنز چه قدر تعیین شده و می‌خوام در ملاقات پیش از عمل ازشون بپرسم. حالا آیا به غیر از این، به نظر شما سوالی هست که من باید ازشون بپرسم در ملاقات پیش از عمل؟
خیلی خیلی ممنون بابت پاسخ‌هاتون.
f97t_img_2155.jpg

لی لی پوت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.کسی میدونه شرایط عمل relex smile چی هست؟
من برای پی آر کی اقدام کردم اما گفتند قرنیت نازکه و نمیشه متاسفانه.
حالا سوالم اینه عمل رلکس اسمایل هم بستگی به ضخامت قرنیه داره؟؟؟

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
جناب @iSight و جناب @b.yasini

خواهش می‌کنم هرچه سریع‌تر به محض دیدن این موضوع به من پاسخ بدید اگر مقدوره. من بالاخره دیروز یعنی ۱۲ اکتبر چشم چپم رو لنز گذاشتم. (دو تا چشمام ایفیکیک بودن و شماره عینکم هم برای راست +۸ و برای چپ +۸.۲۵) دکتر گفته بود که لنز Tecnis ZA9003 به عنوان لنز اصلی و Artisan به عنوانه لنز بک‌آپ استفاده خواهد شد که بعد از عمل گفتن همون Tecnis ZA9003 رو با قدرت ۱۶.۵ دیوپتر برام گذاشتن. روز بعد عمل که رفتم دستیار دکتر احمد گفت حالا برای تثبیت بیناییت زود هست و باید یک هفته دیگه برم و بعد که بخیه رو برداشتن بعد از ۱۰ هفته هم چشم راستم رو عمل می‌کنن. من الان همه چیز رو در حاله‌ای از بخار می‌بینم و دور نور هم رنگین‌کمون می‌بینم و وقتی سرم رو بالا میارم و مستقیم به آسمون نگاه می‌کنم هم یک گردی بزرگ مثل یک قطره آب بزرگ جلو بیناییم رو می‌گیره و هیچ چیز پشتش رو نمی‌بینم تا اینکه سرم رو به حالت عادی صاف کنم. ضمنا شب اول شاخک‌های لنز رو شدیدا حس می‌کردم و الان که شب دوم هست خیلی بهتره ولی هنوز هم کمی حس می‌کنم. دکتر بهم گفته بود برای دور تنظیم کرده لنز رو ولی مسئله اینه که من چیزای نزدیک الان خیلی بهتر از دور می‌بینم. هنوز از عینک قبلیم استفاده می‌کنم چون چشم غالبم چشم راستیم هست و چشم چپم عمل شده، اینه که فعلا می‌خوام این دو ماه رو تا چشم راستم هم عمل شه همین کار رو بکنم. حالا سوالام ایناس:
۱- آیا این حالت‌هایی که گفتم عادیه؟
۲- آیا به نظر شما قدرت لنز که ۱۶.۵ دیوپتر هست رو درست تعیین کردن؟ چون چشم چپم با لنز قدرتش یه کم کم‌تر از زمانیه که عینک می‌زدم و این به این معنیه که من باید حتی با وجود لنز هم عینک بزنم.
۳- دستیار دکتر گفت اگه در هر حال بعد از کشیدن بخیه‌ها و به هر دلیل از لنز خوشم نیاد می‌تونم درش بیارم. آیا بعد از اینکه لنز رو دربیارم و چشمم دوباره ایفیکیک بشه دوباره، بیناییم به همون حالت قبل عمل بر می‌گرده یا کم‌تر می‌شه و صدمه می‌بینم؟
۴- آخرین سوال اینکه آیا باید وایستم تا چشم راستم هم عمل بشه بعد راجع به نتیجه عمل قضاوت کنم یا اگه بعد از ۲ هفته و در آوردن بخیه از چشم چپم راضی نبودم، قید عمل چشم راستم رو بزنم و لنز رو از چشم چپم هم خارج کنم؟

خواهش می‌کنم پاسخ بدین اگه می‌تونید جناب یاسینی عزیز.ممنون.

Hesam Gh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
جناب یاسینی من سال 78 هردو چشمم را با درجه نزدیک بینی هر چشم -5/5 دیوپتر عمل جراحی آر کی (تیغه الماس) در اصفهان انجام دادم که تا یکی دو سال خوب بود ولی متاسفانه مشکلات عمل شروع شد که چشم راستم بعد از پیگیری های متعدد در اصفهان و مشورت با آقای دکتر قریشی و تهران نزد آقای دکتر جدیدی توسط دکتر جدیدی در کلینیک بینا آفرین سال 89 عمل لازک کردم و خدارا شکر دید دور و نزدیکم خیلی خوب شد ولی با توجه به سن بنده و رسیدن به سن پیر جشمی (الان 46 سالم است)مجددا مجبور شدم جهت دید نزدیک عینک بزنم سال گذشته تصمیم گرفتم چشم چپ را نزد دکتر قریشی (اصفهان)عمل کنم که نوع عمل انتخابی را ایشون advanc tranc prk اعلام کردند که من با بررسی تو اینترنت و سایت دکتر ادیب مقدم متوجه شدم که به نوعی پیشتاز این عمل تو ایران ایشون هستند (البته با توجه به محتویات سایت خود دکتر)که طبق معاینه دکتر ادیب مثدم و گرفتن عکس و ارب اسکن گفتن با توجه به اینکه مقدار خفیفی آب مروارید داری چند ماه صبرکن و چشمهات را هر روز دو بار با شامپو eye sol بشور وقطره آرتراک بریز ومجددا مراجعه کم که امسا ل طی 2 نوبت ویزیت شدم و ایشون عملی را که پیشنهاد دادند pet ociol میباشد وهزینه با توجه به روش انتخابی از 5 تا 14 میلیون میباشد که حقیقتا من نگران شدم وا در مهرماه 96 توسط دکتر جدیدی معاینه شدم و ایشون گفتند عمل دکتر ادیب مقدم عمل آب مروارید است و شما آب مروارید خفیف مادرزادی داشته اید و سال 89 هم که عمل لازک انجام دادید این مورد بوده و به نظرمن عمل آب مروارید برای شما زود است و همون لازک را پیشنهاد میکنم خلاصه سرتون را درد نیارم با توجه به شناخت جنابعای از پزشکان آیا عمل را اصفهان نزد دکتر قریشی انجام بدم یا تهران پیش دکتر جدیدی و البته اگر پزشک بهتری درتهران در نظر دارید پیشنهاد بدهید سپاسگذار میشم بنده را راهتنمایی کنید همچنین دکتر ادیب مقدم را تایید می کنید

Hesam Gh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیرو توضیخات قبلی کلینیک بینا آفرین از آخرین دستگاهها استفاده میکنند؟ و شما دستگاههای این مرکز را تایید میکنید؟دکتر جدیدی گفتن الان دستگاههای ما نسبت به قبل جدید هستند

Hesam Gh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
باسلام
جناب یاسینی من سال 78 هردو چشمم را با درجه نزدیک بینی هر چشم -5/5 دیوپتر عمل جراحی آر کی (تیغه الماس) در اصفهان انجام دادم که تا یکی دو سال خوب بود ولی متاسفانه مشکلات عمل شروع شد که چشم راستم بعد از پیگیری های متعدد در اصفهان و مشورت با آقای دکتر قریشی و تهران نزد آقای دکتر جدیدی توسط دکتر جدیدی در کلینیک بینا آفرین سال 89 عمل لازک کردم و خدارا شکر دید دور و نزدیکم خیلی خوب شد ولی با توجه به سن بنده و رسیدن به سن پیر جشمی (الان 46 سالم است)مجددا مجبور شدم جهت دید نزدیک عینک بزنم سال گذشته تصمیم گرفتم چشم چپ را نزد دکتر قریشی (اصفهان)عمل کنم که نوع عمل انتخابی را ایشون advanc tranc prk اعلام کردند که من با بررسی تو اینترنت و سایت دکتر ادیب مقدم متوجه شدم که به نوعی پیشتاز این عمل تو ایران ایشون هستند (البته با توجه به محتویات سایت خود دکتر)که طبق معاینه دکتر ادیب مثدم و گرفتن عکس و ارب اسکن گفتن با توجه به اینکه مقدار خفیفی آب مروارید داری چند ماه صبرکن و چشمهات را هر روز دو بار با شامپو eye sol بشور وقطره آرتراک بریز ومجددا مراجعه کم که امسا ل طی 2 نوبت ویزیت شدم و ایشون عملی را که پیشنهاد دادند pet ociol میباشد وهزینه با توجه به روش انتخابی از 5 تا 14 میلیون میباشد که حقیقتا من نگران شدم وا در مهرماه 96 توسط دکتر جدیدی معاینه شدم و ایشون گفتند عمل دکتر ادیب مقدم عمل آب مروارید است و شما آب مروارید خفیف مادرزادی داشته اید و سال 89 هم که عمل لازک انجام دادید این مورد بوده و به نظرمن عمل آب مروارید برای شما زود است و همون لازک را پیشنهاد میکنم خلاصه سرتون را درد نیارم با توجه به شناخت جنابعای از پزشکان آیا عمل را اصفهان نزد دکتر قریشی انجام بدم یا تهران پیش دکتر جدیدی و البته اگر پزشک بهتری درتهران در نظر دارید پیشنهاد بدهید سپاسگذار میشم بنده را راهتنمایی کنید همچنین دکتر ادیب مقدم را تایید می کنید
سلام مجدد جناب یاسینی حبری از شما نیست منتظر اطلاع رسانی شما هستم

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81
سلام
کسی در رابطه با هزینه عمل در بیمارستان های فارابی و نور و سایر مراکز معتبر اطلاعی داره؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سلام.
امروز بعد 3 سال رفتم بینایی سنجی . اپتومتریست گفت نمره چشم راست ثابت بوده. چشم چپ یکم تغییر کرده. برای عمل لیزر پرسیدم گفت میتونی انجام بدی.
با توجه به نمره چشمم چه روشی بهتر جواب میده هزینه چقدر هست؟

چشم چپم انحراف هم داره گفت میتونی عمل کنی اگه خواستی عمل کنی اول انحراف رو عمل کن بعد لیزر کن
حالا قبلا درباره انحراف چشم خوندم گفته بودن اگه انحراف به سمت بیرون باشه حتی اگه عمل جراحی بشه بر میگرده. درسته؟

این عددها یعنی چی؟ نمره چشمام 4.5 و 6.0 بوده حالا شده 4.5 و 6.5 ؟؟ اینا از 10 هستن؟ اگه آره یعنی نصف بینائیم از دست رفته؟:general210:
۲۰۱۷۱۰۱۹_۲۱۲۸۱۰.jpg

۲۰۱۷۱۰۱۹_۲۱۲۸۲۷.jpg

بالا