سلام.من 29 سالمه.نمره چشمم 5/5 نزدیک بین و 0/75 استیگمات هست.قصد جراحی لیزری چشم رو دارم.با یک پزشک به نام اقای دکتر پورعبدالله در بابل مشورت کردم ایشون گفتن میتونی لازک کنی.کلینیک ایشون مجهز به دستگاه الگراتو ای ایکس 500 هست.توی این عمل ایا پیشرفته بودن دستگاه اهمیت بیشتری داره یا مهارت جراح؟ برای کسب نتیجه صددرصد ایا بهتره که من در کلینیک نور تهران عمل کنم؟ ایا تجهیزات کلینیک نور به روزتر و پیشرفته تر هستن؟
@b.yasini
@iSight
سلام.
من ۳۲ سالمه و از ۱۰ سالگی عینک میزنم.
هر دو چشمم آستیگمات ۴- و نزدیک بین ۰/۵ - هستن.
قصد جراحی لیزری چشم رو دارم.
البته کارمند بانک هستم و کلا هم مطالعه زیاد میکنم.
چند تا سوال داشتم خدمتتون.
۱. با این شرایط چه تکنیک جراحی برای من مناسبتره؟
البته خودم که تو سایتهای مختلف سرچ کردم، به نظرم پی آر کی مناسب تر باشه واسم.
۲. شما چه جراحی رو توصیه میکنید؟ که ترجیحا تو نور باشه.
سال گذشته پیش دکتر طاهری تو نور رفتم. خیلی بی حوصله حرف میزد و کلا با مسخره و طعنه جواب میداد. البته تو معاینه خیلی دقیق بود. (روش پیشنهادی ایشون تو برگ معاینه PRK+MMC روی (TA) بوده. اگه خطش رو درست خونده باشم!)
این هفته با دکتر خانلری و دکتر ادیب مقدم قرار معاینه گذاشتم.
۳. دکتر ادیب مقدم تو نور نیست و به روش ترنس پی آر کی عمل میکنه. تو سایتش خیلی تعریف کرده از روشش. اما میخوام بدونم آیا واقعا تمام مزایایی که گفته شامل روشش میشه؟
۴. توی توصیه هاتون نرخ موفقیت عمل های قبلی پزشک رو گفتید، اما آستیگمات رو نگفتید؟
ممنونم
سلام شما عمل کراس لینک انجام دادین ؟ مشکلی براتون پیش نیومد ؟سلام و تشکر
برای جراحی قوز قرنیه در تهران بهترین پیشنهاد کدوم دکتره ؟
بین بیمارستانهای فارابی ، نور و نگاه کدوم تجهیزات بروزتری دارند ؟
کسی نیست به سوال من جواب بده ؟سلام من قوز قرنیه دارم و باید عمل کراس لینک انجام بدم اطلاع دارین بهترین دکتر فوق تخصص قرنیه بیمارستان بقیه الله برای انجام این عمل کدوم پزشک هستن ؟
جناب آیسایت من دو هفته دیگه وقت عمل دارم تا لنز رو دربیارم. اصلا راضی نیستم از دیدم. دارم دیوونه میشم. حس میکنم بعد از ۲۵ سال که این چشم برام کار کرده دارم دستی دستی نابودش میکنم. دورم تار شده و نزدیکم هم خیلی تیزه و به همین دلیل نمیتونم چیزی رو بخونم. مشکلم دو تا شده. دکترم میگه با یه عینک منفی یک دورم خوب میشه ولی امتحان کردم و نشد. نزدیکم هم خراب شده.با عرض پوزش به دلیل غیبت طولانی مدت. من در خدمتتون هستم. پستتون در صفحه قبلی رو خوندم و در روزهای بعد از عمل چیزهایی که توصیف کردید کاملا طبیعی هستند.
اینم جواب بدن دوستان ممنون میشمسلام من قوز قرنیه دارم و باید عمل کراس لینک انجام بدم اطلاع دارین بهترین دکتر فوق تخصص قرنیه بیمارستان بقیه الله برای انجام این عمل کدوم پزشک هستن ؟
جناب آیسایت من دو هفته دیگه وقت عمل دارم تا لنز رو دربیارم. اصلا راضی نیستم از دیدم. دارم دیوونه میشم. حس میکنم بعد از ۲۵ سال که این چشم برام کار کرده دارم دستی دستی نابودش میکنم. دورم تار شده و نزدیکم هم خیلی تیزه و به همین دلیل نمیتونم چیزی رو بخونم. مشکلم دو تا شده. دکترم میگه با یه عینک منفی یک دورم خوب میشه ولی امتحان کردم و نشد. نزدیکم هم خراب شده.
چند وقته که عمل کردید؟ چون معمولا چندین ماه (حتی تا 1 سال) طول میکشه به دید جدیدتون عادت کنید. قاعدتا چون چشم شما قابلیت Accomodation ندارد باید حتما برای نزدیک یا دور (یا شاید هر دو) از عینک استفاده کنید. در حال حاضر دید دور و نزدیک شما چقدر است؟اگر درست یادم باشد دید شما قبل از عمل حدود 20/60 بود؟
جناب آیسایت من چشم چپم زیر نوشته های روی مانیتور یا تلویزیون یه نوشته دیگه عین خودش می بینه و مثلا زیر پلاک ماشین ها یه پلاک دیگه البته تو شب و نور کم مشخص میشه و اینکه نوشته های روی مانیتور رو نمی تونم بخونم سیاهی های در هم بر هم می بینم فقط، مگر نزدیک شم به مانیتور ... خواستم ببینم این ها علائم قوز قرنیه اس ؟ و اینکه اگر ۶ ماه دیگه بدتر شه و بخوام عمل کراس لینک انجام بدم بهترین فوق تخصص قرنیه بقیه الله کدوم پزشک هستن ؟ لازم به ذکر هست من یه مدت ۲ ۳ ماهه دنبال پیکسل سوخته رو یه سری گوشی می گشتم نور رو تا ته زیاد می کردم و از نزدیک به گوشی خیره می شدم دیدم تار شد و رفتم بقیه الله و اونجا تابلوی بینایی سنجی شاید ۷ خط از ۱۰ خط رو تونستم ببینم و اپتومتریست مشکوک به قوز قرنیه شد و عکس نشون داد قوز خفیف دارم ضخامت قرنیه چشم چپ ۴۹۶ میکرومتر و چشم راست ۵۱۳ ولی چشم راست با عینک دید کامل دارم برعکس چپ رفتم کلینیک نور و پزشک با توجه به صحبت هام که اصرار داشتم یه oct از شبکیه نوشتن و عکس oct چیزی نشون نداد راهنمایی بفرمایین ممنون میشمبا عرض پوزش به دلیل غیبت طولانی مدت. من در خدمتتون هستم. پستتون در صفحه قبلی رو خوندم و در روزهای بعد از عمل چیزهایی که توصیف کردید کاملا طبیعی هستند.
جناب آیسایت من چشم چپم زیر نوشته های روی مانیتور یا تلویزیون یه نوشته دیگه عین خودش می بینه و مثلا زیر پلاک ماشین ها یه پلاک دیگه البته تو شب و نور کم مشخص میشه و اینکه نوشته های روی مانیتور رو نمی تونم بخونم سیاهی های در هم بر هم می بینم فقط، مگر نزدیک شم به مانیتور ... خواستم ببینم این ها علائم قوز قرنیه اس ؟ و اینکه اگر ۶ ماه دیگه بدتر شه و بخوام عمل کراس لینک انجام بدم بهترین فوق تخصص قرنیه بقیه الله کدوم پزشک هستن ؟ لازم به ذکر هست من یه مدت ۲ ۳ ماهه دنبال پیکسل سوخته رو یه سری گوشی می گشتم نور رو تا ته زیاد می کردم و از نزدیک به گوشی خیره می شدم دیدم تار شد و رفتم بقیه الله و اونجا تابلوی بینایی سنجی شاید ۷ خط از ۱۰ خط رو تونستم ببینم و اپتومتریست مشکوک به قوز قرنیه شد و عکس نشون داد قوز خفیف دارم ضخامت قرنیه چشم چپ ۴۹۶ میکرومتر و چشم راست ۵۱۳ ولی چشم راست با عینک دید کامل دارم برعکس چپ رفتم کلینیک نور و پزشک با توجه به صحبت هام که اصرار داشتم یه oct از شبکیه نوشتن و عکس oct چیزی نشون نداد راهنمایی بفرمایین ممنون میشم