• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

نرگس خانم

Registered User
لایک‌ها
2
اقای یاسینی یعنی من لنز بکارم باید دایم نگران باشم که چشمم عفونت نکنه یا اب سیاه نگیرم ویا تو اینده ابمروارید نگیرم ....خیلی بد میشه که!!!!شما می گین همه لنزها ارتیزان وارتیفلکس icl در یک موقعیت یکسان تو چشم قرار میگیرن وهیچ تفاوتی نمیکنن؟
اقای یاسینی دکتر خانلری همیشه گوشیش روشنه فقط الان سفر هستن درسته؟

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی یعنی من لنز بکارم باید دایم نگران باشم که چشمم عفونت نکنه یا اب سیاه نگیرم ویا تو اینده ابمروارید نگیرم ....خیلی بد میشه که!!!!شما می گین همه لنزها ارتیزان وارتیفلکس icl در یک موقعیت یکسان تو چشم قرار میگیرن وهیچ تفاوتی نمیکنن؟
اقای یاسینی دکتر خانلری همیشه گوشیش روشنه فقط الان سفر هستن درسته؟

دوست من نگرانیت باید قبل از عمل باشه. بعد از عمل دیگه نباید نگران باشید. بعد از یک عمل موفق دیگه نباید نگران باشید. دکتر خانلری متاسفانه موبایلشون خاموشه و منم ازشون خبری ندارم ولی به احتمال زیاد هنوز سفر هستند. شما عجله نکن کمی صبر کن.

Last edited:

hamfeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.
دکترهای خوب در زمینه قرنیه در تهران: دکتر ها نادری ، جوادی ، هاشمی اگر خودشون رو ببینید، مقاره عابد ، منجی آزاد، نیک اقبالی ، نصیری. بگید کدوم بخش تهرانید یکی رو بهتون معرفی کنم.
معمولا همین دکتر ها اپتومتریست های خوبی هم دارند مخصوصا دکتر نصیری که مطبش شبیه کلینیک میمونه.
در مورد شرکت های ایرانی لنز ایران فوق العاده شرکت خوبیه. من در دوران دانشگاه کارآموزی استاندارد افتادم. اطلاعات کیفی لنز ایران زیر دستم بود به جد میتونم بگم از خیلی از کشورهای اروپایی بهتر بود. البته الان مدتیه به دلیل تحریم ها برای مواد اولیه ضهیف شده.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

ممنونم از پاسختون. هر منطقه ای باشه برام فرقی نمیکنه چون دارم از مشهد به خاطر دکتر میام تهران! البته دکترهای مشهد هم بد نبودن اما به نظرم دکتر بهتر از این هم باید در تهران باشه. براین اساس به نظر شما بهتره به کدوما مراجعه کنم؟
من هم از ایران لنز تعریف شنیده بودم. پس در حال حاضر کیفیفت لنزها باتوجه به تحریم پایین اومده؟

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
درود بسیار و خسته نباشید. تشکر بسیار از زحماتی که در اینجا و باقی قسمتهای این انجمن میکشید.

آقای یاسینی عزیز آیا از تجهیزات چشم پزشکی بیمارستان رضوی مشهد هم اطلاع دارید. کلینیک طوس چطور اونها تجهیزات عمل لازک دارند؟

چند سال پیش 3 نفر از اقوام ما اونجا عمل PRK-Advanced کردند و الان هم باید یادشون بیاریم که عینکی بودند و الا فراموش کردند و کاملا راضی هستند و مشکلی ندارند. دکترشون هم دکتر قاجار بود که مطبشون توی احمدآباد هست و از همکاران دائی من هستند (من ندیدمشون ولی مرد میان سال و کم حرفی هست اینطور که میکفتند). آیا شما آشنایی با ایشون داری؟

زمانی که فامیل ما رفته بوده برای عمل میگفت که بیمار های زیادی برای عمل توسط دکتر صداقت هم در اون بیمارستان بودند.

این هم آخرین وضعیت چشم پزشکی من: دکتر فعلی من دکتر مرتضی عدالت هستند.

optometric_14DEC2011.jpg

نظرتون در مورد این لنز های عینک چیه؟ بقیه لنزهایی که عینک سازی داشت بالای 200 یا 300 هزار تومن میگفت که از توان ما خارج بود برای همین از اینها گرفتیم. البته میدونم توی اینکار نیستید. راستش خودم هرچی جستجو کردم نتونستم اطلاعاتی از شرکتش پیدا کنم!

optometric_glasses.jpg

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنونم از پاسختون. هر منطقه ای باشه برام فرقی نمیکنه چون دارم از مشهد به خاطر دکتر میام تهران! البته دکترهای مشهد هم بد نبودن اما به نظرم دکتر بهتر از این هم باید در تهران باشه. براین اساس به نظر شما بهتره به کدوما مراجعه کنم؟
من هم از ایران لنز تعریف شنیده بودم. پس در حال حاضر کیفیفت لنزها باتوجه به تحریم پایین اومده؟

دوست من شما چرا به حرف من گوش نمی کنید. دکتر صداقت در مشهد در درمان مشکلات قرنیه به خصوص قوز هرنیه بهترین در ایران هستند. من یکی از دوستانم رو فرستادم مشهد برای عمل پیوند. حتما یک سری به ایشون بزنید بیخود نیاید تهران. راستی سلام من رو هم برسونید من رو به خوبی میشناسند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
درود بسیار و خسته نباشید. تشکر بسیار از زحماتی که در اینجا و باقی قسمتهای این انجمن میکشید.

آقای یاسینی عزیز آیا از تجهیزات چشم پزشکی بیمارستان رضوی مشهد هم اطلاع دارید. کلینیک طوس چطور اونها تجهیزات عمل لازک دارند؟

چند سال پیش 3 نفر از اقوام ما اونجا عمل PRK-Advanced کردند و الان هم باید یادشون بیاریم که عینکی بودند و الا فراموش کردند و کاملا راضی هستند و مشکلی ندارند. دکترشون هم دکتر قاجار بود که مطبشون توی احمدآباد هست و از همکاران دائی من هستند (من ندیدمشون ولی مرد میان سال و کم حرفی هست اینطور که میکفتند). آیا شما آشنایی با ایشون داری؟

زمانی که فامیل ما رفته بوده برای عمل میگفت که بیمار های زیادی برای عمل توسط دکتر صداقت هم در اون بیمارستان بودند.

این هم آخرین وضعیت چشم پزشکی من: دکتر فعلی من دکتر مرتضی عدالت هستند.

مشاهده پیوست 134107

نظرتون در مورد این لنز های عینک چیه؟ بقیه لنزهایی که عینک سازی داشت بالای 200 یا 300 هزار تومن میگفت که از توان ما خارج بود برای همین از اینها گرفتیم. البته میدونم توی اینکار نیستید. راستش خودم هرچی جستجو کردم نتونستم اطلاعاتی از شرکتش پیدا کنم!

مشاهده پیوست 134108

دوست عزیز تشکر از توضیحات کاملتون
اولا کلینیک طوس در مشهد بسیار مجهز و کامله و من کاملا تاییدش می کنم.
انتخاب اولتون دکتر صداقت بهترین در ایران هستند.
در مورد دکتر قاجار فکر می کنم الان قزوین باشند شاید البته اون یکی دیگه باشه. ولی دکتر صداقت بهترین هستند.
در مورد لنزتون باید بگم 100 در 100 عوضش کنید. ساخت کره با FDA‌ حتما عوضش کنید.
در مورد اطلاعات چشمتون کمی استیگمات دارید که البته به نطر میاد زاویش مناسب برای عمل باشه.
با دکتر صداقت مشورت کنید سلام من رو هم برسونید.
راستی این اسم لنزتون رو هم فردا براتون تو تجهیزات بررسی می کنم.

hamfeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتفاقا عمل کراس لینک رو پیش خود ایشون انجام دادیم خوب هم بود. آره ایشون کارشون واقعا خوبه. اما چون سرشون شلوغه برای ویزیت مرتب و دائمی وقت زیادی ندارن و وقتاشون معمولا با عمل پره. به این خاطر برای بررسی بیشتر و تکمیلی این قصد رو داریم.
ممنون از راهنمایی ها و پاسخ سریعتون.
موفق باشید

minaganj

Registered User
لایک‌ها
10
سلام آقای یاسینی
وقت بخیر

الان 37روز از عمل من گذشته ولی هنوز خبری از دکتر پناهی نیست و بعد از دزآوردن لنز پانسمان دیگه ویزیت نشدم.
معمولا برای فالواپ اول چه فاصله زمانی تا عمل باید باشه که نتیجه چک بشه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اتفاقا عمل کراس لینک رو پیش خود ایشون انجام دادیم خوب هم بود. آره ایشون کارشون واقعا خوبه. اما چون سرشون شلوغه برای ویزیت مرتب و دائمی وقت زیادی ندارن و وقتاشون معمولا با عمل پره. به این خاطر برای بررسی بیشتر و تکمیلی این قصد رو داریم.
موفق باشید

بله من اینرو می دونم ولی باید بدونید که در مورد قوز قرنیه ایشون در ایران بهترین هستند. در ضمن اینبار رفتید اسم من رو ببرید بگید از دوستان من در اینترنت هستید و من شما رو معرفی کردم.

hamfeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله من اینرو می دونم ولی باید بدونید که در مورد قوز قرنیه ایشون در ایران بهترین هستند. در ضمن اینبار رفتید اسم من رو ببرید بگید از دوستان من در اینترنت هستید و من شما رو معرفی کردم.

چشم ممنونم. بسیار لطف کردید. حتماً

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
وقت بخیر

الان 37روز از عمل من گذشته ولی هنوز خبری از دکتر پناهی نیست و بعد از دزآوردن لنز پانسمان دیگه ویزیت نشدم.

سلام
س ماه و نیم تا 2 ماه بعد. یعنی چی خبری ازش نیست. اگر ایشون رو پیدا نکردید برید پیش دکتر اناری بیمارستان امیر المونین یا بیمارستان آریا اگر ویزیتتون نکردن بگید از دوستان من هستید اگر یادش نیومد بگید دستگاه signature بیمارستان امیرالمونین . بگید از دوستان یاسینی هستید مدیر فروش.

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
سلام اقای یاسینی
من دیروز برای چک کردن شماره چشمم پیش متخصص چشم رفتم وهمچنین ازش خواستم که شبکیه منو چک کنه. همین که داشت چک میکرد اونقدر نور دستگاهو زیاد کرد رو یکی از چشمام که چشمم به سوزش افتاد کلا میخوام بدونم این کار باعث اسیب رسیدن به چشم میشه اخه شنیدم حرارت بالا باعث ایجاد ابمروارید می شه الان هم بعضی مواقع حس میکنم که همون چشمم نورش کمتر از اون یکیه انگار دارم از پشت عینک افتابی نگاه میکنم البته تفاوتشون خیلی کمه میخواستم برم از خودش بپرسم اما تا روز شنبه نیست.با تشکر

Last edited:

blue2000

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
میبخشید مزاحم میشم.
از نتیجه عمل راضی هستین؟
موفق باشید

سلام آقای یاسینی
وقت بخیر

blue2000

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
من هم میخوام عمل کراس رو انجام بدم.شما راضی بودین از این عمل؟
رو بیناییتون هم اثر گذاشت؟
ممنونم

موفق باشید

minaganj

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
س ماه و نیم تا 2 ماه بعد. یعنی چی خبری ازش نیست. اگر ایشون رو پیدا نکردید برید پیش دکتر اناری بیمارستان امیر المونین یا بیمارستان آریا اگر ویزیتتون نکردن بگید از دوستان من هستید اگر یادش نیومد بگید دستگاه signature بیمارستان امیرالمونین . بگید از دوستان یاسینی هستید مدیر فروش.

ممنونم از راهنماییتون - اتفاقا دنباله یه دکتر میگشتم بجز دکتر پناهی که یه چک و مشورت هم باهاشون کنم.
حتما سر میزنم - اتفاقا برادرم هم بیمارستان امیرالمومنین کار میکنه
:)
4روز بعد از عمل که رفتیم و پانسمانمون رو در آوردن به ما گفت باهاتون تماس میگیریم اما 37روز گذشته و هنوز کسی تماسی با ما نگرفته - واسه این گفتم خبری ازشون نیست

minaganj

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
میبخشید مزاحم میشم.
از نتیجه عمل راضی هستین؟
موفق باشید

سلام
شما مزاحمین

تا الان اره - تاریه دیدیم بهتر شده و سردردم اروم تره - برای مطالعه از عینکم استفاده میکنم
درکل مشکل خاصی ندارم - زندگیم رو روال طبیعیه - مشکل تاریه دیده که من بهش عادت کردم و درحال رفع شدنه

تنها سختیه عملش اینجاس که
ادما وقتی میترسن چشماشون رو میندن ولی ما نمیتونیم چون چشممون برای عمل باز نگهداشته میشه:lol:
فقط باید خودتون اروم نگهدارید چون واقعا عمل ساده ای هست. - من برای روز اول قرص کلونازپام 2 خوردم و البته حدود چند روز اول و همش خواب بودم و هیچی از درد نفهمیدم
درضمن در حین عمل چشم سوزش پیدا میکنه, به محض احساس سوزش بگید تا براتون قطره میریزن
خداروشکر با این کارا من اصلا دردی احساس نکردم:D

blue2000

Registered User
لایک‌ها
18
خدارو شکر
خوشحال شدم

سلام
شما مزاحمین

تا الان اره - تاریه دیدیم بهتر شده و سردردم اروم تره - برای مطالعه از عینکم استفاده میکنم
درکل مشکل خاصی ندارم - زندگیم رو روال طبیعیه - مشکل تاریه دیده که من بهش عادت کردم و درحال رفع شدنه

تنها سختیه عملش اینجاس که
ادما وقتی میترسن چشماشون رو میندن ولی ما نمیتونیم چون چشممون برای عمل باز نگهداشته میشه:lol:
فقط باید خودتون اروم نگهدارید چون واقعا عمل ساده ای هست. - من برای روز اول قرص کلونازپام 2 خوردم و البته حدود چند روز اول و همش خواب بودم و هیچی از درد نفهمیدم
درضمن در حین عمل چشم سوزش پیدا میکنه, به محض احساس سوزش بگید تا براتون قطره میریزن
خداروشکر با این کارا من اصلا دردی احساس نکردم:D

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام . تا چند وقت بعد از عمل کراس باید به دکتر مراجعه کرد ؟ من هر سری میرم میگن یک ماه بعد دوباره بیا ... .

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
دوست عزیز تشکر از توضیحات کاملتون
اولا کلینیک طوس در مشهد بسیار مجهز و کامله و من کاملا تاییدش می کنم.
انتخاب اولتون دکتر صداقت بهترین در ایران هستند.
در مورد دکتر قاجار فکر می کنم الان قزوین باشند شاید البته اون یکی دیگه باشه. ولی دکتر صداقت بهترین هستند.
در مورد لنزتون باید بگم 100 در 100 عوضش کنید. ساخت کره با FDA‌ حتما عوضش کنید.
در مورد اطلاعات چشمتون کمی استیگمات دارید که البته به نطر میاد زاویش مناسب برای عمل باشه.
با دکتر صداقت مشورت کنید سلام من رو هم برسونید.
راستی این اسم لنزتون رو هم فردا براتون تو تجهیزات بررسی می کنم.

از لطفتون سپاسگذارم.

بازار عینک مشهد بسیار نابسامانه و متاسفانه در اکثر مواقع جمله " هر چقدر پول بدی آش میخوری " صدق نمیکنه، آش همون آشه فقط قیمت هاش متفاوته.

باز هم متشکرم و موفق و سربلند باشید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنونم از راهنماییتون - اتفاقا دنباله یه دکتر میگشتم بجز دکتر پناهی که یه چک و مشورت هم باهاشون کنم.
حتما سر میزنم - اتفاقا برادرم هم بیمارستان امیرالمومنین کار میکنه
:)
4روز بعد از عمل که رفتیم و پانسمانمون رو در آوردن به ما گفت باهاتون تماس میگیریم اما 37روز گذشته و هنوز کسی تماسی با ما نگرفته - واسه این گفتم خبری ازشون نیست

به دکتر انتری سلام برسونید بگید نشون به اون نشون که یاسینی گفت اتوکلاو رو نخریدید گرون شد.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

بالا