• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بسیار ممنونم از راهنمایی های ارزندتون. با توجه به راهنمایی های شما من تا آخر خرداد برا عمل صبر میکنم. چون درسام سنگینه و نمیتونم حتی برا دوهفته از درسا فاصله بگیرم!(مهندسی برق)
فقط یه سوال دیگه برام پیش اومده اگه لطف کنید این رو هم جواب بدید ممنون میشم.
1- من الان 19 سال و 5 ماه سن دارم و حدودا یک سال و نیمه که شماره چشمام ثابت شده. اما تو پستاتون خوندم که نوشتید باید تا حدود 24-25 صبر کرد. آیا من که تو این مدت شماره چشمام ثابت بوده هم باید تا اون موقع صبر کنم؟!

دوست عزیز. سن 19 برای عمل لیزر واقعا زوده. ایا مطمئنید که شماره چشمتون ثابت شده. این مورد خیلی حیاتیه. اگر شماره چشمتون ثابت نشده باشه بعد از عمل دوباره چشماتو ضعیف میشه. حتما به این مورد توجه کنید. شما سال اول دانشگاه هستید(فکر می کنم) شاید بهتر باشه کمی به درسهاتون توجه کنید و عمل رو همونطور که خودتو خواستید در تابستان انجام بدید. فکرمی کنم اگر ترم دوم باشید الان باید معادلات و مدار 1 و ریاضی 2 و ... داشته باشید که خیلی سنگینه.

hadi1258

Registered User
لایک‌ها
68
بله دویت عزیز. دکتر نیک نام (اگر ایران باشند) دکتر منصوری و اگر مطب دکتر جعفری (اونی رو که بیمارستان رسول تهران بود حالا اومده شیراز) رو پیدا کردی خوبه. مخصوصا دکتر جعفری که از دوستان خیلی خوبه منه.

با تشکر از شما دوست عزیز ؛ پس شما دکتر جعفری و همچنین نیک نام را توصیه می کنید ؟؟
آدرسی هم از مطبشان در دسترستان هست یا خودم پیگیری کنم؟؟؟
با تشکر
4xvim2p.gif

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با تشکر از شما دوست عزیز ؛ پس شما دکتر جعفری و همچنین نیک نام را توصیه می کنید ؟؟
با تشکر
4xvim2p.gif

بله این دو تن عالی هستند. ادرس رو شنبه که رفتم شرکت براتون میزارم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

sheikhi25871

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز. سن 19 برای عمل لیزر واقعا زوده. ایا مطمئنید که شماره چشمتون ثابت شده. این مورد خیلی حیاتیه. اگر شماره چشمتون ثابت نشده باشه بعد از عمل دوباره چشماتو ضعیف میشه. حتما به این مورد توجه کنید. شما سال اول دانشگاه هستید(فکر می کنم) شاید بهتر باشه کمی به درسهاتون توجه کنید و عمل رو همونطور که خودتو خواستید در تابستان انجام بدید. فکرمی کنم اگر ترم دوم باشید الان باید معادلات و مدار 1 و ریاضی 2 و ... داشته باشید که خیلی سنگینه.

چه طوری باید مطمئن شم شماره چشمام ثابت شده؟ آیا تغییر نکردن شماره چشم به مدت 1.5 سال جهت اثبات این مطلب کافی نیست؟ خود پزشک معالج(دکتر بلالی) نمیتونه این موضوع رو تشخیص بده؟
ممنون که این قدر زود جواب می دید.
در مورد درسا هم درست حدس زدید. ترم 2 هستم و علاوه بر اون درسا فیزیک 2 و آمار و احتمال مهندسی هم دارم + دروس عمومی!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چه طوری باید مطمئن شم شماره چشمام ثابت شده؟ آیا تغییر نکردن شماره چشم به مدت 1.5 سال جهت اثبات این مطلب کافی نیست؟ خود پزشک معالج(دکتر بلالی) نمیتونه این موضوع رو تشخیص بده؟
ممنون که این قدر زود جواب می دید.
در مورد درسا هم درست حدس زدید. ترم 2 هستم و علاوه بر اون درسا فیزیک 2 و آمار و احتمال مهندسی هم دارم + دروس عمومی!

دکتر به خوبی میتونه ثابت شدن شماره چشمتون رو بررسی کنه. اما دوست من دقت کن عجله کردن تو این مورد میتونه باعث بشه سالهای زیبایی رو با عینک بگذرونی. اگر دکتر بلالی در مورد لیزر تایید کرو نگران نباش. از اون دکترایی که برای پول کسی رو عمل نمیکنه.

sheikhi25871

Registered User
لایک‌ها
0
دکتر به خوبی میتونه ثابت شدن شماره چشمتون رو بررسی کنه. اما دوست من دقت کن عجله کردن تو این مورد میتونه باعث بشه سالهای زیبایی رو با عینک بگذرونی. اگر دکتر بلالی در مورد لیزر تایید کرو نگران نباش. از اون دکترایی که برای پول کسی رو عمل نمیکنه.

حرفاتون یه کم نگرانم کرده...!
روزی که رفتم پیش دکتر بلالی اول عکسمو نگاه کردن بعد با یه دستگاه چشممو نگاه کردن و سنمم پرسیدن. بعدش گفتن برا لازک مناسبم. آیا با موارد بالا ثابت شدن شماره چشم اثبات میشه؟ (ضمنا دکتر نپرسید چند مدته شماره چشمم ثابته!)
آیا آزمایش دیگه ای لازمه؟
لازمه یه نوبت دیگه برم پیش ایشون برا بررسی این موضوع؟
راستی یه سوال دیگه... اگه خدایی نکرده بعد از عمل دوباره چشمام ضعیف شد آیا بازم میشه عمل کرد؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
حرفاتون یه کم نگرانم کرده...!
روزی که رفتم پیش دکتر بلالی اول عکسمو نگاه کردن بعد با یه دستگاه چشممو نگاه کردن و سنمم پرسیدن. بعدش گفتن برا لازک مناسبم. آیا با موارد بالا ثابت شدن شماره چشم اثبات میشه؟ (ضمنا دکتر نپرسید چند مدته شماره چشمم ثابته!)
آیا آزمایش دیگه ای لازمه؟
لازمه یه نوبت دیگه برم پیش ایشون برا بررسی این موضوع؟
راستی یه سوال دیگه... اگه خدایی نکرده بعد از عمل دوباره چشمام ضعیف شد آیا بازم میشه عمل کرد؟

البته دکتر خیلی راحت این مورد رو تشخیص میده اما شاید بهتر باشه یکبار دیگه برید پیش دکتر و سوال کنید.
اگر بعد از عمل چشمتون ضعیف بشه امکان عمل مجذ هست اما با هزار تا اگر. بهتره همبن وفعه اول کار تموم شه.

OverGod

Registered User
لایک‌ها
14
سلام جناب یاسینی خسته نباشید من بنا بر راهنمایی شما با دکتر میر آفتاب عمل کردم prk الان 9 روز از عملم میگزره چشم راستم دیدش خوب شده ولی چشم چپم تاره آیا این نگران کننده نیست و باید برم پیش دکتر ؟ ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی خسته نباشید من بنا بر راهنمایی شما با دکتر میر آفتاب عمل کردم prk الان 9 روز از عملم میگزره چشم راستم دیدش خوب شده ولی چشم چپم تاره آیا این نگران کننده نیست و باید برم پیش دکتر ؟ ممنون

سلام دوست عزیز.
تاری بعد از عمل مخصوصا برای عمل PRK یک چیز تقریبا عادیه ولی برای اینکه خیالتون راحت بشه حتما برید دکتر یکبار دیگه شما رو ویزیت کنه. کلا بهتره بعد از عمل تا مدتی مرتب توسط دکتر ویزیت بشید.

sheikhi25871

Registered User
لایک‌ها
0
البته دکتر خیلی راحت این مورد رو تشخیص میده اما شاید بهتر باشه یکبار دیگه برید پیش دکتر و سوال کنید.
اگر بعد از عمل چشمتون ضعیف بشه امکان عمل مجذ هست اما با هزار تا اگر. بهتره همبن وفعه اول کار تموم شه.

پس هفته بعد سه شنبه دوباره میرم پیش دکتر بلالی...
امیدوارم ایشون مثل دفعه قبل خوشحالم کنن...
از شما هم کمال تشکر رو دارم...
امیدوارم بتونم یه روز جبران کنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
پس هفته بعد سه شنبه دوباره میرم پیش دکتر بلالی...
امیدوارم ایشون مثل دفعه قبل خوشحالم کنن...
از شما هم کمال تشکر رو دارم...
امیدوارم بتونم یه روز جبران کنم.

خواهش می کنم. انشاا.. دفعه بعد شما رو بدون عینک ببینم.

valiya

Registered User
لایک‌ها
11
سلام آقای یاسینی
لطفا تو شهر اردبیل یک متخصص خوب برای عمل اصلاح نزدیک بینی معرفی کنید.
ممنون از زحمات شما. ضمنا در صورت امکان شماره تماستون رو برام پخ کنید.
موفق باشید

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
حدود 3 ماه از عمل ام گذشته
دیدم 10 از 10 هست
قبلا هر چشمم 6.5 ضعیف بود
فقط برای دید بهتر در شب دکتر
کپسول پرویزون 3 داد

alirezaepanah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من چشم چپم قوز قرنیه داشت و چند روز پیش دکتر جوادی عمل پیوتد قرنیه انجام دادن رو چشم ولی دیدم خیلی بد شده از قبلم بدتر . نمی دونم چی کار کنم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
لطفا تو شهر اردبیل یک متخصص خوب برای عمل اصلاح نزدیک بینی معرفی کنید.
ممنون از زحمات شما. ضمنا در صورت امکان شماره تماستون رو برام پخ کنید.
موفق باشید

دکتر اصغری فک رمی کنم کارشون خوبه. اما برای اطمینان بیشتر برید پیش دکتر ظهیری کلینیک آرا (ایشون دکتر بیهوشی هستند اما رییس کلینیک هستند و من رو می شناسند بگید از دوستان من هستید. انصافا خودتون رو فامیل معرفی نکنید!) راهنماییتون می کنن.
در ضمن دکتر بشیری هم دکتر خوبیه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
حدود 3 ماه از عمل ام گذشته
دیدم 10 از 10 هست
قبلا هر چشمم 6.5 ضعیف بود
فقط برای دید بهتر در شب دکتر
کپسول پرویزون 3 داد

خدار رو شکر. لطفا اگر بروبچس سوالی در مورد مشکلات بعد از عمل داشتند اونها رو راهنمایی کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من چشم چپم قوز قرنیه داشت و چند روز پیش دکتر جوادی عمل پیوتد قرنیه انجام دادن رو چشم ولی دیدم خیلی بد شده از قبلم بدتر . نمی دونم چی کار کنم

کاری لازم نیست بکنید جز صبر. مدتی طول میکشه تا پیوند خودشو بگیره. در ضمن حتما این مورد رو با دکتر جوادی در مون بزارید.

hadi1258

Registered User
لایک‌ها
68
با تشکر
4xvim2p.gif

بله این دو تن عالی هستند. ادرس رو شنبه که رفتم شرکت براتون میزارم.

دوست گلم آدرس یا شماره تلفن را زحمت می کشید ؟؟
و یک سوال دیگه هم داشتم و اینکه من اگر این هفته اقدام کنم برای وقت گرفتن ، کی بهم نوبت میدن ؟ زیاد طولانی است ؟
با تشکر فراوان

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوست گلم آدرس یا شماره تلفن را زحمت می کشید ؟؟
و یک سوال دیگه هم داشتم و اینکه من اگر این هفته اقدام کنم برای وقت گرفتن ، کی بهم نوبت میدن ؟ زیاد طولانی است ؟
با تشکر فراوان

در پیغام خصوصی فرستادم. لطفا شماره رو به کسی ندهید.

نرگس خانم

Registered User
لایک‌ها
2
اقای یاسینی منشی دکتر هاشمیان به من گفت لنزهای داخل چشمی ما ارتیزان نیست و از شرکت استار امریکاست و سفارشی وفقط مختص چشم شماست وبهترین لنز دنیاست وقیمت هر لنز دو میلیون و دویست اینا میشه نظر شما چیه از نظر کیفیت فرقی هم داره؟ .وبعد گفتن که اینگار نسل جدید لنز توریک اومده شما خبر دارین؟

بالا