aliartshow
Registered User
- نوشتهها
- 300
- لایکها
- 61
ادرس مطب دکتر قریشی رو برام بفرستید
ممنونم جناب یاسینی هم از توجه و پاسخهای سریعتون هم از قوت قلبی که می دید.
توی پست های قبلی اگه خاطرتون باشه یه بنده خدایی بودند که توی کرمانشاه برای چشم مادرشون یه لنز غیر از اون مارکی که اول بهش گفته بودن استفاده شده بود میگم شاید برای من هم بخوان مارکی که کیفیت پائین تری داره استفاده بکنن آخه منشی مطب می گفت احتمال داره لنز دیگه ای استفاده بشه آخه مگه میشه مبلغ مشخصی بگیرن اما لنز نامشخص باشه؟
ادرس مطب دکتر قریشی رو برام بفرستید
سلام جناب یاسینی
من امروز موفق شدم برم پیش دکتر بلالی تو نگاه...
ایشون بعد از معاینه و دیدن عکسم بلافاصله گفتن:
"همین پنجشنبه دوست داری عمل بشی؟!"
من فکر کردم شوخی میکنن ولی بعد اظهار داشتن که شرلیط چشمام برا عمل عالیه.
ضمنا ایشون تاکید داشتن که من لازک کنم.
حالا قرار شده وقت عملو مشخص کنم.
منتها چند تا سوال دارم که اونجا به دلیل ذوق زدگی فراموش کردم بپرسم. (شماره جفت چشام 2.5 با 0.25 آستیگمات)
1- با توجه به این که دانشجو هستم و درس و کلاس و امتحان و این حرفا دارم, آیا انجام این عمل باعث ایجاد مشکل در این فعالیتام نمیشه؟!
2- تا چند روز باید استراحت کنم؟
3- چقدر بعد از عمل بهبودی حاصل میشه؟ آیا تو این مدت شماره چشم نوسان زیاد میکنه؟ منظورم اینه که تو این مدت شماره چشمم چه طوری تغییر می کنه؟ عینک فعلیمو دیگه نمیتونم تا صفر شدن استفاده کنم؟ سر کلاس چه طور باید تخته رو ببینم؟!
ببخشید از اینکه طولانی شد... آخه خیلی برام حیاتیه...ممنون که جواب میدید.
با سلام خدمت آقای یاسینی و دوستان عزیز
شماره چشم های من 2.5 هست( برای هر کدام از چشم ها) و نزدیک به 3 ساله که ثابت موندن و 25 سال سن دارم
میخوام بدونم که شرایط اولیه رو برای عمل دارم یا خیر؟ و اینکه هزینه ی تقریبی شیوه های مختلف رفع عیوب چقدر هست؟
با تشکر
سلام و خسته نباشید..
با 2تا سوال دیگه می خواستم مزاحمتون بشم.. 1- برای نزدیک بینی+آستیگمات عمل PRK رو بیشتر توصیه می کنن ولی در یکی از جوابهای شما به این مطلب برخوردم "دستگاه فمتو میزان آستیگمات بعد از عمل که ممکنه(می گم ممکنه) ایجاد بشه خیلی کمتره نسبت به روش برش قرنیه با کراتوم." منظورتون نوع عمل فمتولیزیک یا دستگاهی به این نام.. میشه راجع بهش توضیح بدین مرسی و سوال 2- کلینیک ونک برای عمل PRK فقط technolos رو دارند؟ میشه 1مقدار از این دستگاه در مقایسه با Visx توضیح بدین و عجیبه که با وجود اینکه Visx دستگاه پیشرفته ای به نظر می یاد ولی دکترم گفت این عکس ابعاد قرنیه رو به طور کامل نشون نمی ده .. هر دکتری دستگاه جایی رو که عمل می کنه تبلیغ می کنه و اون یکی رو خراب می کنن چقدر سخت اینطوری تصمیم گیری
سلام و عرض خسته باشید
من برای گرفتن گواهینامه رفتن برای معاینه چشم که گغت برو پیش متخصص و عینک بگیر
بعد به ن گفتن که چشمات خیلی ضعیفه
یکیش 5 و اون یکی 6 هستش
گفت راه درمانی نداری
شما چی پیشنهاد میکنی برای تقویت ایا با لیزر درست میشه؟
هزینه عمل لیزر چقدره
بازم ممنون و تشکر
بازم سلام و خسته نباشید!
مصرف قرص اسپیرونولاکتون تاثیری روی چشم داره؟یعنی قبل و بعد از عمل لازاک باید قطع بشه مصرف این دارو یا بلا مانع؟
من نهایتا بیمارستان بقیه ا... و دکتر نادری رو انتخاب کردم و یکشنبه هفته آینده عمل دارم.
خوب برای شما کمی بیشتر توضیح می دم هرچند قبلا توضیح دادم.
1 فمتو لیزیک روشی جدید برای بردین سطح بیرونی قرنیه (کاری که قبل از عمل لیزیک انجام میدن) هست. شرکت های مختلف دستگاههای مختلفی برای این کار زدن مثلا VSIX دستگاه بسیار معروف Intralaseرو داره و آلکان دستگاه Femtoرو برای سری Alegrato خودش ساخته.
2 عکس های که از قرنیه گرفته میشه برای هر دستگاه فرق می کنه. برای همینم نمیشه عکسی رو که برای دستگاه تکنولاس گرفته شده برای VISX استفاده کرد. این دستگاهها برای برش سطح بیرونی قرنیه از الگوریتم های متقاوتی استفاده می کنن که خوب به عکسی که از قرنیه گرفته میشه بستگی پیدا می کنه.
برای عمل PRKدستگاه Technolos دستگاه خوبیه.
شما به حرف دکتر ها گوش نده. من کاملا بی طرف برای شما توضیح می دهم. به ترتیب کیفیت.
1- VISXشرکت AMO به همراه Intralase
2- َAlegratoشرکت ALconبه همراه Femto
3- Technolos شکرت B&L
4 Femto Zeiss
5-Zeimer Laser
اما نکته ای که وج..د داره VISXدر ایران پشتیابنی نداره ولی Technolos و Alegratoپشتیبانی خوبی دارند. به همین دلیل شاید بشه با نگاه دقیقتر Alegrato و Technolosرو حتی بهتر از VISX دونست.
بله در مورد عکسها فرموذه بودین قبلاً و الان بیشتر سوالم در مورد دستگاهها بود که واقعاً ممنون از توضیحات مفیدتون .. - ونک Technolos و Alegrato رو داره و نور VISX درسته؟ در خصوص پشتیبانی فکر می کنم منظور همون گارانتی هست که اگر برای دستگاه مشکلی پیش بیاد؟ ،، چون در صفحات قبل یادمه مقایسه ای در حد پژو و بی ام دبلیو داشتین ممنون از این توجهتون
سلام
آفرین خدا رو شکر که دکتر بلالی بودن. ایشون کارشون خیلی خوبه خیلی هم مودب و مهربون هستند.
اما سوالات.
1- تاثیر عمل بر روی درسهاتون رو من نمی تونم دقیق بگم جز اینکه تا مدتی بینایی کامل رو ندارید و نباید به چشم هاتون فشار بیارید که صد در صد بر درستون تاثیر داره اما نباید نگران بود برای اینکه تا خرداد خیلی مونده.
2- 3 تا یک هفته که استراحت کامل. 2 روز اول باید بیخیال چشم هاتون بشید درد هم کمی دارید. 3 روز بعدی دید نزدیکتون کاملا از بین رفته ولی دید دور کمی دارید. تا آخر هفته دید دورتون خوب میشه اما دید نزدیکتون خیلی طو ل میکشه.
3- خوب لازک با همه مزایایی که داره یک بدی هم داره دوره نقاهتش طولانیه. 2 هفته تا یک ماه دید نزدیک خوبی ندارید. البته مطمئن باشید کارهاتون و درس رو می تونید بخونید اما انتظار نداشته باشید تا یکماه دید 20/20 بدست بیارید. بعد از اون طی 1 تا 2 ماه دید نزدیکتون به طور کامل اصلاح میشه.
در کل زیاد نگران نباشید. دیدتون برای امتحانات عالی میشه.
+راستی به دکتر بلالی سلام برسونید بگید یاسینی سلام رسوند اگر من رو یادش نیومد بگید یاسینی از تیم فروش لنز Rezoom از شرکت AMO.
فکر می کنم اشتباه تایپی کردم یا یه همچین چیزی!چون این دارو رو برای موهای زائد دکتر به من داده بود و ظاهرا از دسته نگهدارنده های پتاسیم خون هستش!حالا شاید من اسمشو اشتباه گفتم.با این حال خیلی از پاسخ ممنونم.سلامتون رو هم حتما می رسونم.بازم سپاس بابت راهنمایی ها تون .
با سلام وعرض ادب و احترام و خسته نباشید
راستش من شیراز هستم و دکتری که بار قبل رفتم پیشش دکتر صلوتی بود منتهی اخیرا که رفتم یه نوبتی دیگه برای معاینه بگیرم مطبش عوض شده بود و ایشون خودشون کلینیک تخصصی زدن منتهی منشی بهم وقت داد ولی گفت که معاینه ی اولیه هر بیماری رو دکتر زمانی انجام میده ( یعنی دکتر صلوتی من رو معاینه نمی کنه ) حالا میخواستم بدونم نظر شما دوست گرامی چیه و آیا دکتر خوب و معتبر دیگه ای را در شیراز توصیه می کنید که در حد دکتر صلوتی و یا حتی بهتر باشن که بشه نوبت خودشون رو گیر آورد ؟؟؟
در کل میخوام یه معاینه کلی بشم ببینم وضعیت چشمام چطوری هست آخه همین طور که قبلا هم گفتم بار قبل دکتر صلوتی بهم گفت چون درجه چشمات بالاس نمیشه لیزیک کرد و باید برات لنز بکاریم بعدا ...
با تشکر فراوان