• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
آقا من چشم نقاط ريز سياه رنگ ميبينم . دو تا هستند . هميشه نيست . ولي اكثر اوقات ميبينم . رفتم ركتر . با دستگاه هاي مخصوصي ديد . گفت كه چشمت سالمه نياز به عينك هم نداري شبكيه ات هم سالمه و مشكلي نداره . گفتم پس چيه اينا كه من ميبينم و اعصابم رو خرد كرده و كلا از كار و زندگي انداخته . اعصابم سر اين قضيه خرده . دكتر گفت اشكت رسوب داره . دو تا قطره داده من دارم هر روز چند بار اين قطره هاي استريل چشمي رو ميريزم ولي افاقه نميكنه . تو گوگل گشتم ديدم اجسام شناوره كه علتش جدايي شبكيه چشمه ولي دكتر ميگه شبكيه ات سالمه .

چه خاكي سرم كنم . كمك .

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی منشی دکتر هاشمیان به من گفت لنزهای داخل چشمی ما ارتیزان نیست و از شرکت استار امریکاست و سفارشی وفقط مختص چشم شماست وبهترین لنز دنیاست وقیمت هر لنز دو میلیون و دویست اینا میشه نظر شما چیه از نظر کیفیت فرقی هم داره؟ .وبعد گفتن که اینگار نسل جدید لنز توریک اومده شما خبر دارین؟

دوست عزیز این لنز اسمش ICL هست و ماله شرکت زیست منده .قیمتش همونیه که دکتر گفته اما در مورد بهترین بودنش من بهتون اطمینان میدم که اینطور نیست.
این سایتشه

Visian ICL™ - Phakic Intraocular Lens / COLLAMER® ICL without LASIK Complications

قیمتش بالاست خیلی هم در موردش تعریف میشه ولی به نطر من همچنان آرتیزان از همه بهتره. دلیلش هم اینه که تعداد ایمپلنتش (یعنی جایگذاری در چشمش) خیلی زیاده.
اون فقط مختص رو شما بهش زیاد توجه نکن.

در مورد لنز های نسل جدید هم بله برای شما توضیح می دم.

لنز توریک آلکان Acrysof IQ toric این لنز ها لنز های PC هستند یعنی برای عمل باید مثل عمل آب مروارید لنز طبیعی خارج بشه و لنز توریک جایگزین بشه بیشتر برای مواردی استفاده می شه که شخص سن بالایی داره.
من پیشنهاد می کنم با یک دکتر دیگه مشورت کنید. چرا یک سر به دکتر خانلری نمی زنید مطمئنم خیلی ازش خوشتون میاد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقا من چشم نقاط ريز سياه رنگ ميبينم . دو تا هستند . هميشه نيست . ولي اكثر اوقات ميبينم . رفتم ركتر . با دستگاه هاي مخصوصي ديد . گفت كه چشمت سالمه نياز به عينك هم نداري شبكيه ات هم سالمه و مشكلي نداره . گفتم پس چيه اينا كه من ميبينم و اعصابم رو خرد كرده و كلا از كار و زندگي انداخته . اعصابم سر اين قضيه خرده . دكتر گفت اشكت رسوب داره . دو تا قطره داده من دارم هر روز چند بار اين قطره هاي استريل چشمي رو ميريزم ولي افاقه نميكنه . تو گوگل گشتم ديدم اجسام شناوره كه علتش جدايي شبكيه چشمه ولي دكتر ميگه شبكيه ات سالمه .

چه خاكي سرم كنم . كمك .

دوست عزیز اون مورد شبکیه اجسام شناور دیده میشه. شما مشکلی ندارید من فکر می کنم این مشکل یک چیز ساده باشه. سنتون چقدره؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
دوست عزیز اون مورد شبکیه اجسام شناور دیده میشه. شما مشکلی ندارید من فکر می کنم این مشکل یک چیز ساده باشه. سنتون چقدره؟

21 سالمه . و با كامپيوتر خيلي زياد كار ميكنم . يه جورايي كارم كامپيورتره . از دكتر پرسيدم گفتن كه از كام نميتونه باشه . دليلشم نگفت خنديد . ميتونه از كفتري باشه ؟ (روووم سياه)

pat7ick

Registered User
لایک‌ها
58
با عرض سلام
اقای یاسینی از تاپیک خوبتون ممنونم
چند تا سوال دارم
من قوز قرنیه دارم و در اصفهان ساکن هستم
1- دکتر خوب برای لنز سخت در اصفهان چه کسی است و الان بهترین مارک لنز سخت کدام است؟
2-دکتر خوب برای پیوند قرنیه چه کسی است؟
3- هزینه پیوند تقریبا چقدر می باشد؟
4- من این امکان را دارم که به امریکا برم عمل را در ایران پیشنهاد می کنید یا امریکا؟ هزینه پیوند در امریکا چقدر است؟

با سپاس از راهنمایی شما
پاتریک

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
21 سالمه . و با كامپيوتر خيلي زياد كار ميكنم . يه جورايي كارم كامپيورتره . از دكتر پرسيدم گفتن كه از كام نميتونه باشه . دليلشم نگفت خنديد . ميتونه از كفتري باشه ؟ (روووم سياه)

شما سنتون کمه شاید فقط توهم باشه. ولی به طور کلی بدونید که دیدن یک سری نقطه های بیرنگ) (نه مشکی) کاملا طبیعیه. در مورد کفتری هم نگران نباشید تاثیر زیادی نداره مگر اینکه روزی 5 بار باشه که فکر کنم در اونصورت دیگه زنده نمی مونید که چشمتون مشکل دار بشه.:happy: اگر برات امکان داره به یک دکتر دیگه هم مراجعه کن که مطمئن بشی.
کدوم شهر هستی.؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با عرض سلام
اقای یاسینی از تاپیک خوبتون ممنونم
چند تا سوال دارم
من قوز قرنیه دارم و در اصفهان ساکن هستم
1- دکتر خوب برای لنز سخت در اصفهان چه کسی است و الان بهترین مارک لنز سخت کدام است؟
2-دکتر خوب برای پیوند قرنیه چه کسی است؟
3- هزینه پیوند تقریبا چقدر می باشد؟
4- من این امکان را دارم که به امریکا برم عمل را در ایران پیشنهاد می کنید یا امریکا؟ هزینه پیوند در امریکا چقدر است؟

با سپاس از راهنمایی شما
پاتریک

- خواهش می کنم.

1- دکتر قریشی کیلنیک پارسیان. بهترین مارک مال بوش اند لامبه که فکر کنم دیگه وارد نمیشه.
2- باز هم دکتر قریشی ایشون کارشون عالیه.
3- هزینه پیوند رو ندارم اما خیلی ارزون نیست فکر کنم با بیمه نزدیک 2 تومن هزینه بشه.
4- عمل در ایران را به شما پیشنهاد می کنم. برای اینکه هزینه های درمانی چشم حتی با CMS در آمریکا خیلی بالاست. مثلا برای لیزیک تا 8000 دلار هم می گیرن در حالیکه در تهران این قیمت خیلی بالا باشه میشه 1.5 اونم با دلار 2000 تومن.!
موفق باشید

نرگس خانم

Registered User
لایک‌ها
2
اقای یاسینی پس بهترین لنز کدومه؟
شما منظورتون اینه که چون ارتیزان بیشتراستفاده میشه بهتره؟
پس این قیمت بیشتر لنز برای چیه یعنی اصلا به کیفیت بیشترش مربوط نمیشه وتعریفهایی که ازش میکنن الکیه؟ تو رو خدا بیشتر توضیح بدین که منم متقاعد بشم .
اون فقط مختص رو شما بهش زیاد توجه نکن. یعنی چی؟؟؟

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238

چه خاكي سرم كنم . كمك .

من هم 17 18 19 سالگی این چیزها رو میدیدم کم کم خودش رفت الان مشکلی ندارم. نگران نباش. اون قطره ها رو مرتب استفاده کن. مایعات هم بیشتر استفاده کن. دائم هم خیره نمون به مانیتور به چشمهات استراحت بده.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی پس بهترین لنز کدومه؟
شما منظورتون اینه که چون ارتیزان بیشتراستفاده میشه بهتره؟
پس این قیمت بیشتر لنز برای چیه یعنی اصلا به کیفیت بیشترش مربوط نمیشه وتعریفهایی که ازش میکنن الکیه؟ تو رو خدا بیشتر توضیح بدین که منم متقاعد بشم .
اون فقط مختص رو شما بهش زیاد توجه نکن. یعنی چی؟؟؟

من همچنان آرتیزان رو قبول دارم. آرتیزان بیشتر از هر لنز فیکیکی در چشم مردم نصب شده و کمترین عوارض رو داشته به همین دلیل همچنان بهترین انتخابه.
قیمت بیشتر رو نمیشه براش توجیخی دقیقی آورد . مثلا همین آرتیزان یک مدل داره که برای بعد از عمل آب مروارید هست و مشخصاتش خیلی شبیه مدل فیکیکه ولی قیمت 1/4 لنز فیکیکه.
در مورد مختص بودن هم از این حرف ها زیاد می زنن شما توجه نکن.

نرگس خانم

Registered User
لایک‌ها
2
که اینطور.ممنون
لنز ارتی فلکس چطور شنیدم برای عمل نیاز به بخیه نداره.اارتیزان بخیه می خواد؟کدوم بهتره؟
دکتر خانلری موبایلش خاموشه شاید ساعتهای خاصی روشن باشه شما خبر ندارید؟
راستی اقای یاسینی اگه تحریم ها اینجوری که داره صحبت میشه برداشته بشن قیمت لنز میاد پایین؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
که اینطور.ممنون
لنز ارتی فلکس چطور شنیدم برای عمل نیاز به بخیه نداره.اارتیزان بخیه می خواد؟کدوم بهتره؟
دکتر خانلری موبایلش خاموشه شاید ساعتهای خاصی روشن باشه شما خبر ندارید؟
راستی اقای یاسینی اگه تحریم ها اینجوری که داره صحبت میشه برداشته بشن قیمت لنز میاد پایین؟

ارتیفلکس همون ارتیزانه فقط به جای اپتیک pmma از جنس سیلیکونه و از برش کوچکتری وارد میشه و همونطور که فرمودین بخیه احتیاج نداره ولی کمیابتره.
دکتر خانلری فکر میکنم هنوز از سفر نیومده.
دوست عزیز تحریم های امریکا علیه عراق الان بعد از 12 سال هنوز برداشته نشده چه بریه به ایران.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

نرگس خانم

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون
یعنی خود لنز ارتیزان قابل انعطاف نیستش؟واینکه لنز ارتیزان دقیقا کجا قرار می گیره؟بر روی عدسی؟
دکتر ساوج گفتن که لنز ارتیزان بزای بعضی شماره ها گیر نمیاد.اینم از شانس خوب ما
icl که میگن روی عدسی
قرار میگیره خطر ابمرواریدو افزایش نمی ده؟
ارتی فلکس کجا قرار می گیره؟
اخه اگه رو عدسی باشه با یه ضربه شخص ابمروارید می گیره!!!!!

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون
یعنی خود لنز ارتیزان قابل انعطاف نیستش؟واینکه لنز ارتیزان دقیقا کجا قرار می گیره؟بر روی عدسی؟
دکتر ساوج گفتن که لنز ارتیزان بزای بعضی شماره ها گیر نمیاد.اینم از شانس خوب ما
icl که میگن روی عدسی
قرار میگیره خطر ابمرواریدو افزایش نمی ده؟
ارتی فلکس کجا قرار می گیره؟
اخه اگه رو عدسی باشه با یه ضربه شخص ابمروارید می گیره!!!!!

دوست عزیز یکبار دیگه توضیح می دم.
چشم به این صورت تقسیم بندی میشه از بیرون به داخل.
قرنیه - فضای خالی - آیریس (عنبیه یا مردمک) - کپسول و لنز - ویتره شبکیه.
آرتیزان بر روی آیریس (عنبیه) و زیر قرنیه قرار می گیره. لنز ICL‌هم همونجا قرار می گیره.
فرق این دو تا در اینه که آرتیزان بر روی گوشت عنبیه مجکم میشه و ICL‌در کوشه های عنبیه قرار میگیره. به همین دلیل می گن شاید ICL‌باعث گلوکوم ثانویه بشه هرچند موارد زیادی گزارش نشده.
در عمل هر دو تا امکان کاتاراکتن (اب مروارید ) هست ولی دیگه دورانش گذشته. الان سالهاست ندیدم کسی آب مروارید بگیره دیگه پزشکان تبحر زیادی در گذاشتن این لنز ها دارن.
در ضمن لنز آرتیزان سفته ولی آرتی فلکس که گرونتره قابل انعطافه.
موفق باشی

نرگس خانم

Registered User
لایک‌ها
2
یعنی ممکنه icl در اینده موجب گلوکوم در چشم بشه؟یا منظورتون درحین عمل بود؟
تو سایت نوشته
لنزهاي داخل چشمي انواع مختلفي دارند عده اي از آن ها در اتاق قدامي چشم (پشت قرنيه و جلوي عنبيه قسمت رنگي چشم) قرار مي گيرند و عده اي از آن ها در اتاق خلفي چشم (بر روي عدسي بيمار و در پشت عنبيه)
لنز آرتيزان داراي انواع تاشونده به نام artiflex هم مي باشد كه از طريق برش كوچك تري داخل چشم گذاشته مي شود و نيازي به بخيه ندارد. لنز ICL هم نوع ديگري از لنزهاي تاشونده است كه بدون بخيه داخل چشم گذاشته مي شود. اما اين لنز در اتاق خلفي و بر روي عدسي بيمار قرار داده ميشود

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یعنی ممکنه icl در اینده موجب گلوکوم در چشم بشه؟یا منظورتون درحین عمل بود؟
تو سایت نوشته
لنزهاي داخل چشمي انواع مختلفي دارند عده اي از آن ها در اتاق قدامي چشم (پشت قرنيه و جلوي عنبيه قسمت رنگي چشم) قرار مي گيرند و عده اي از آن ها در اتاق خلفي چشم (بر روي عدسي بيمار و در پشت عنبيه)
لنز آرتيزان داراي انواع تاشونده به نام artiflex هم مي باشد كه از طريق برش كوچك تري داخل چشم گذاشته مي شود و نيازي به بخيه ندارد. لنز ICL هم نوع ديگري از لنزهاي تاشونده است كه بدون بخيه داخل چشم گذاشته مي شود. اما اين لنز در اتاق خلفي و بر روي عدسي بيمار قرار داده ميشود

نگران نباشید. گلوکوم بیماریه که اگر بهش دقت کنید اتفاق نمی افتد.
در مورد icl هم مثله ارتیزانه. دوست من کمی صبر کن با دکتر خانلری هم یک مشورت بکن.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
شما سنتون کمه شاید فقط توهم باشه. ولی به طور کلی بدونید که دیدن یک سری نقطه های بیرنگ) (نه مشکی) کاملا طبیعیه. در مورد کفتری هم نگران نباشید تاثیر زیادی نداره مگر اینکه روزی 5 بار باشه که فکر کنم در اونصورت دیگه زنده نمی مونید که چشمتون مشکل دار بشه.:happy: اگر برات امکان داره به یک دکتر دیگه هم مراجعه کن که مطمئن بشی.
کدوم شهر هستی.؟

نه عزيزم . بي رنگ نيستن . سياه رنگ هستن . و مخالف ديد من حركت ميكنند و كاملا هم ميبينم و حتي چشامو ميبيندم هم ميبينم . همين امروز رفتم دكتر گفتش كه مگس پرانه و بايد فكر نكني . گفت كه خيلي شايع هست و معمولا هم واسه افراد نزديك بين پيش مياد . حالا كفتري هم اونقده نيست . هفته اي دو هفته بود كه به ورزش شروع كردم و ميخوام ترك كنم . (جونم درمياد تو ورزش )

من هم 17 18 19 سالگی این چیزها رو میدیدم کم کم خودش رفت الان مشکلی ندارم. نگران نباش. اون قطره ها رو مرتب استفاده کن. مایعات هم بیشتر استفاده کن. دائم هم خیره نمون به مانیتور به چشمهات استراحت بده.

داداش دمت گرم . ايول الله . خيلي اميدوار شدم . دستت درد نكنه . خيلي خيلي خيلي ممنونم .

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
نه عزيزم . بي رنگ نيستن . سياه رنگ هستن . و مخالف ديد من حركت ميكنند و كاملا هم ميبينم و حتي چشامو ميبيندم هم ميبينم . همين امروز رفتم دكتر گفتش كه مگس پرانه و بايد فكر نكني . گفت كه خيلي شايع هست و معمولا هم واسه افراد نزديك بين پيش مياد . حالا كفتري هم اونقده نيست . هفته اي دو هفته بود كه به ورزش شروع كردم و ميخوام ترك كنم . (جونم درمياد تو ورزش )

داداش دمت گرم . ايول الله . خيلي اميدوار شدم . دستت درد نكنه . خيلي خيلي خيلي ممنونم .

همونطور که گفتم این موارد معمولا شایع هستند و نباید نگرانش باشی. در مورد کفتری هم که تعدادش کمه اصلا نگران نباش اون برات مشکلی ایجاد نمی کنه. در ضمن چیزی که به نام مگس پران شایعه در اصل عدم توانایی بخش قدامی چشم در فیلتر کردن مواد از مایع درون چشمیه که کاملا طبیعیه برای همین بیخیالش شو ولی چون حدس میزنم سن شما کمه هر از گاهی یک سری هم به یک دکتر قرنیه بزن.

hamfeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان و تشکر از مهندس یاسینی عزیز،
میخواستم اگر ممکنه اسم چند تا از دکترهای خوب تهران که تخصص یا فوق قرنیه دارن رو به من معرفی کنین. برای قوزقرنیه (کراتوکنوس) میخوام بهشون مراجعه کنم.
برای اپتومتریست هم میخواستم در صورت امکان راهنماییم کنید، چون بر اساس تحقیقاتم برای کسایی که قوز قرنیه (یا هر بیماری دیگه ای) دارن با بررسی کامل و تخصصی (که اگر اپتومتریست به اندازه کافی به کارش وارد باشه و بخواد خوب وقت بذاره) میشه عینک و لنز بسیار مناسبی پیشنهاد کرد که بسیار متناسب با نیازشون باشه و در مقایسه با یک تجویز معمولی و شتابزده دید رو بسیار بهبود بده.
در نهایت هم میخواستم لطف کنید و جاهایی در تهران که لنز سخت دارن و در این زمینه متخصص و خبره هستند رو به من معرفی کنید، و این که شرکت های تولید کننده لنز ایرانی به نظر شما از لحاظ کیفیت چطورن؟
پیشاپیش از راهنمایی های شما ممنون و از تعداد زیاد سؤالام عذرخواهم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام به همه دوستان و تشکر از مهندس یاسینی عزیز،
میخواستم اگر ممکنه اسم چند تا از دکترهای خوب تهران که تخصص یا فوق قرنیه دارن رو به من معرفی کنین. برای قوزقرنیه (کراتوکنوس) میخوام بهشون مراجعه کنم.
برای اپتومتریست هم میخواستم در صورت امکان راهنماییم کنید، چون بر اساس تحقیقاتم برای کسایی که قوز قرنیه (یا هر بیماری دیگه ای) دارن با بررسی کامل و تخصصی (که اگر اپتومتریست به اندازه کافی به کارش وارد باشه و بخواد خوب وقت بذاره) میشه عینک و لنز بسیار مناسبی پیشنهاد کرد که بسیار متناسب با نیازشون باشه و در مقایسه با یک تجویز معمولی و شتابزده دید رو بسیار بهبود بده.
در نهایت هم میخواستم لطف کنید و جاهایی در تهران که لنز سخت دارن و در این زمینه متخصص و خبره هستند رو به من معرفی کنید، و این که شرکت های تولید کننده لنز ایرانی به نظر شما از لحاظ کیفیت چطورن؟
پیشاپیش از راهنمایی های شما ممنون و از تعداد زیاد سؤالام عذرخواهم.

با سلام.
دکترهای خوب در زمینه قرنیه در تهران: دکتر ها نادری ، جوادی ، هاشمی اگر خودشون رو ببینید، مقاره عابد ، منجی آزاد، نیک اقبالی ، نصیری. بگید کدوم بخش تهرانید یکی رو بهتون معرفی کنم.
معمولا همین دکتر ها اپتومتریست های خوبی هم دارند مخصوصا دکتر نصیری که مطبش شبیه کلینیک میمونه.
در مورد شرکت های ایرانی لنز ایران فوق العاده شرکت خوبیه. من در دوران دانشگاه کارآموزی استاندارد افتادم. اطلاعات کیفی لنز ایران زیر دستم بود به جد میتونم بگم از خیلی از کشورهای اروپایی بهتر بود. البته الان مدتیه به دلیل تحریم ها برای مواد اولیه ضهیف شده.

بالا