• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من شرق تهران هستم دوست عزیز! تهرانپارس
ممنون از جوابتون

لطفا برید پیش دکتر رحمتی کلینیک هلال احمر توی خیابان چشنواره. ایشون رئیس بخش چشم هستند و کارشون عالیه. سلام یادتون نره برسونید. ایشون من رو می شناسن لطفا نگید از فامیل های من هستید بگید از دوستان من هستید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام
ایا برای بهبود چشمهایی با مشکل کاتاراکت مادرزادی رو برو بوده و در کودکی عمل شده و در حال حاضر با مشکل تنبلی و کم بینی روبروست روش درمانی هست مثلا ترمیم با سلولهای بنیادی
ایا میشه امیدی داشت؟

دوست عزیز به نظرم مشکل شما مربوط به شبکیه میشه که عملا درمان خیلی زیادی نمیشه براش کرد ولی باید با دکتر مشورت کرد.
ولی به نظر من شما مشکل رو کمی اشتباه بیان کردید. تنبلی و کاتاراکت. به نظرم بعد از عمل آب مروارید نباید تنبلی اتفاق بیافته. میشه بگید دکترتون کی بوده.؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من تا دو سال قبل اصلا چشم هام ضعیف نبود از 6 سال قبل هم زیر پلک هام دونه سفید رنگ می زد یه روز زیر پلک چشم راستم رو انقدر فشار دادم که جرم درون دونه اومد بیرون و انگار چشم راستم یکم تو رفتگی پیدا کرد یا نمیدونم کاسه چشم جابه جا شد بعد دو ماه احساس کردم همون چشم راستم یکم ضعیف شده دو ماه بعدش رو پله افتادم و استخون زیر چشمم (استخون گونه ام) و یکم از بینی ام ضربه خورد تو زمستون همون سال که سرما خوردم فکر کنم سینوزیت فقط یه طرف سرم همون چشم راستم گرفتم رفتم دکتر گفت انحراف بینی داری البته از بالا و زیر چشم راستم به کاسه ی چشمام فشار می آورد و استخون گونه ی راستم از گونه چپم پرتره از اون موقع به بعد چشمام روبه ضعیفی رفت و بینی راستم هم همیشه گرفته الان از شش ماه قبل که عینک گرفتم چشم راستم 1.5 و چشم چپم 1 هستش فکر کنم آستیگمات باشه چون وقتی یه نوشته رو رو مانیتور بخام بخونم دو سه تا می بینمش آیا انحراف بینی یا پولیپ بینی باعث ضعیف شدن چشم میشه یا زیر پلک چشمم که فشار دادم باعث شد چشم ضعیف شه؟

سلام
اون غده زیر چشم احتملا غده چربی بوده و نباید زیاد نگرانش بود ولی این فشار که باعث کم بینایی شده رو باید جدی گرفت. دوست عزیز پلیبر بینی به چشم ربطی نداره ولی من به شما قویا پیشنهاد می کنم با یک دکتر چشم مشورت کنید. انشا ا که مشکلی نیست ولی بهتره یک دکتر پشم شما رو بررسی کنه.
کدوم شهر هستید.؟

arman_wow

Registered User
لایک‌ها
17
لطفا برید پیش دکتر رحمتی کلینیک هلال احمر توی خیابان چشنواره. ایشون رئیس بخش چشم هستند و کارشون عالیه. سلام یادتون نره برسونید. ایشون من رو می شناسن لطفا نگید از فامیل های من هستید بگید از دوستان من هستید.
ممنونم دوست عزیز
امیدوارم بتونم جبران کنم

jincanama2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
اون غده زیر چشم احتملا غده چربی بوده و نباید زیاد نگرانش بود ولی این فشار که باعث کم بینایی شده رو باید جدی گرفت. دوست عزیز پلیبر بینی به چشم ربطی نداره ولی من به شما قویا پیشنهاد می کنم با یک دکتر چشم مشورت کنید. انشا ا که مشکلی نیست ولی بهتره یک دکتر پشم شما رو بررسی کنه.
کدوم شهر هستید.؟

شیراز هستم
اگه این شماره چشام(راست 1.5 چپ 1) رو لیزر کنم دیگه نیاز به عینک ندارم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنونم دوست عزیز
امیدوارم بتونم جبران کنم

خواهش می کنم.

شیراز هستم
اگه این شماره چشام(راست 1.5 چپ 1) رو لیزر کنم دیگه نیاز به عینک ندارم

یک سر به دکتر جعفری بزنید. البته دکتر منصوری و دکتر نیک نام هم عالی هستند مخصوصا دکتر نیک نام اگر ایران باشند. با این شماره به نظر میاد بعد از لیزر دیگه مشکلی نداشته باشید.

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام آقای یاسینی . امروز واسه ویزیت مجدد بعد از عمل کراس لینکینگ رفتم پیش دکتر (--> 8-12-1390عمل کراس کردم) . قبل از عید که رزیدنت دکتر گفت باید عمل رینگ داخل قرنیه انجام بدی تا بتونی ببینی ولی امروز خود دکتر منو ویزیت کرد
و گفت چشمات بعد از عمل خیلی بهتر شده و خوشبختانه فعلا احتیاجی به عمل رینگ نیست و از لنز سخت استفاده کن و منو معرفی کردن به جایی که ببینن لنز ها رو چشمم فیت میشه یا نه. حالا من تو اینترنت که در حال مطالعه روی لنزهای سخت بودم اکثر استفاده کننده ها از عفونت چشم ؛ سختی استفاده ؛ قرمزی چشم ؛ عدم تحمل لنز توسط چشم ؛ خشکی چشم بعد از استفاده از لنز سخت گلایه داشتن . میخاستم نظر شما رو در مورد استفاده از لنز سخت بدونم و آیا شما موافق استفاده از لنز تماسی سخت هستید یا خیر ؟ با تشکر از شما .

vooric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام مجدد.
جناب یاسینی آیا در قزوین دکتر خوب می شناسید که در بیمارستان مهرگان عمل PRKیا ااعمال مرتبط رو انجام بده؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی . امروز واسه ویزیت مجدد بعد از عمل کراس لینکینگ رفتم پیش دکتر (--> 8-12-1390عمل کراس کردم) . قبل از عید که رزیدنت دکتر گفت باید عمل رینگ داخل قرنیه انجام بدی تا بتونی ببینی ولی امروز خود دکتر منو ویزیت کرد
و گفت چشمات بعد از عمل خیلی بهتر شده و خوشبختانه فعلا احتیاجی به عمل رینگ نیست و از لنز سخت استفاده کن و منو معرفی کردن به جایی که ببینن لنز ها رو چشمم فیت میشه یا نه. حالا من تو اینترنت که در حال مطالعه روی لنزهای سخت بودم اکثر استفاده کننده ها از عفونت چشم ؛ سختی استفاده ؛ قرمزی چشم ؛ عدم تحمل لنز توسط چشم ؛ خشکی چشم بعد از استفاده از لنز سخت گلایه داشتن . میخاستم نظر شما رو در مورد استفاده از لنز سخت بدونم و آیا شما موافق استفاده از لنز تماسی سخت هستید یا خیر ؟ با تشکر از شما .

خیلی خوشحال شدم. خدا رو شکر.
به طور کلی استفاده از لنز های سخت به دلیل وجود جسم خارجی بر روی کره چشم معمولا باعث اذیت و شکایت مریض میشه ولی از من میشنوید مدتی را به راحتی طی خواهید کرد. اصلا نگران نباشید. فقط خیلی دقت کنید باید مرتب توسط پزشک ویزیت بشید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام مجدد.
جناب یاسینی آیا در قزوین دکتر خوب می شناسید که در بیمارستان مهرگان عمل PRKیا ااعمال مرتبط رو انجام بده؟

بله خود دکتر تبریزی . کارشون در اون منطقه تکه . شک نکنید حتما برید پیششون البته اول بگید از دوستان من هستید که با عجله معاینتون نکنه.

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
خیلی خوشحال شدم. خدا رو شکر.
به طور کلی استفاده از لنز های سخت به دلیل وجود جسم خارجی بر روی کره چشم معمولا باعث اذیت و شکایت مریض میشه ولی از من میشنوید مدتی را به راحتی طی خواهید کرد. اصلا نگران نباشید. فقط خیلی دقت کنید باید مرتب توسط پزشک ویزیت بشید.

متشکرم از لطفتون و بابت پاسخگویی سریعتون ممنون . اون قسمتی که فرمودین مدتی رو راحتم میشه بفرمایید منظورتون چیه ؟ یعنی من باید به ترتیب تمام عمل های دیگه رو انجام بدم ؟ مثلا الان از لنز سخت استفاده کنم بعد از مدتی رینگ بعد هم پیوند یا خیر ؟ کلا میشه تا آخر عمر از لنز سخت استفاده کنم ؟ و چه مارکی خوبه و از کجا باید بگیرم . باز هم متشکر از شما .

blue2000

Registered User
لایک‌ها
18
لام
من هم شرایط شما رو دارم.خیلی خوشحالم ازاینکه عملتون خوب بوده.من هنوز کراس نکردم.الانهم لنز استفاده می کنم.کلا لنز چیز خوبی نیست.میخوام 30 فروردین با دکتر سیدیان تو بیمارستان نور صحبنت کنم اگه بشه رینگ بزارم.
وقتی از لنز استفاده میکنیین نمیشه یه زندگی عادی داشت.لنز به گرد وخاک خیلی حساسه.کوچکترین گردی که بره تو چشم انگار که یه مشت شن ریختن تو چشم.
شما الان با عینک دیدتون چند از 10 هست؟

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
لام
من هم شرایط شما رو دارم.خیلی خوشحالم ازاینکه عملتون خوب بوده.من هنوز کراس نکردم.الانهم لنز استفاده می کنم.کلا لنز چیز خوبی نیست.میخوام 30 فروردین با دکتر سیدیان تو بیمارستان نور صحبنت کنم اگه بشه رینگ بزارم.
وقتی از لنز استفاده میکنیین نمیشه یه زندگی عادی داشت.لنز به گرد وخاک خیلی حساسه.کوچکترین گردی که بره تو چشم انگار که یه مشت شن ریختن تو چشم.
شما الان با عینک دیدتون چند از 10 هست؟

سلام / ممنونم ازتون . قبل از عمل و با عینک چشم راست 1/10 , چشم چپ 7/10

بعد از عمل و با لنزهایی که با عمل کراس در چشم قرار میدن + عینک چشم راست 9/10 ، چشم چپ 8/10

الان با عینک چشم چپ 10/10 چشم راست 4/10 . نمیدونم چرا نتایجش اینقد بالا پایین داره .

در مورد لنز سخت دکتر تاکید داشت که بذارم بهتره و الان رینگ یک عملیه که ممکنه دید چشم رو اصلا تغییر نده . میگفت ایرانیا چون کم حوصلن نمیتونن وقت بذارن و ... ولی تو

امریکا محبوبترین وسیله درمانیه و... . حالا میخوام فردا برم پیش یک متخصص دیگه یک مشورت بکنم باهاشون نتیجشو میگم .

blue2000

Registered User
لایک‌ها
18
سلام / ممنونم ازتون . قبل از عمل و با عینک چشم راست 1/10 , چشم چپ 7/10

بعد از عمل و با لنزهایی که با عمل کراس در چشم قرار میدن + عینک چشم راست 9/10 ، چشم چپ 8/10

الان با عینک چشم چپ 10/10 چشم راست 4/10 . نمیدونم چرا نتایجش اینقد بالا پایین داره .

در مورد لنز سخت دکتر تاکید داشت که بذارم بهتره و الان رینگ یک عملیه که ممکنه دید چشم رو اصلا تغییر نده . میگفت ایرانیا چون کم حوصلن نمیتونن وقت بذارن و ... ولی تو

امریکا محبوبترین وسیله درمانیه و... . حالا میخوام فردا برم پیش یک متخصص دیگه یک مشورت بکنم باهاشون نتیجشو میگم .

سلام
من الان 1.5 سال هست که لنز سخت اسفاده میکنم.لنز ها رو هم تو بیمارستان نور تهیه کردم.فکرمیکنم اونجا بهترین جای ممکن برای اینکار بود.مشکلات لنز دو دسته هست
1-مشکلات ناشی از بد فیت شدن که باعث میشه چشم قرمز شه
2-لنز سخت رو موقع خواب باید برداشت.وقتی هم بر میداری باید با شامپو بجه بشوریش و با سرم اب بکشی و بعد تو محلول خاص خودش نگه داری کنی.
نمیخام ته دلت رو خالی کنم عزیز ولی دارم تجربیات خودم رو منتقل میکنم.من بعد این 1.5 سال دید کمتر با عینک رو ترجیح میدم.فقط ترسم از پیشرفت قوز قرنیه است
دیدم با عینک راست 6/10
چپ 9/10
با لنز 10/10
شما فکر میکنی با کراس(بذون رینگ) مشکلم حل شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موفق باشید عزیز

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام
من الان 1.5 سال هست که لنز سخت اسفاده میکنم.لنز ها رو هم تو بیمارستان نور تهیه کردم.فکرمیکنم اونجا بهترین جای ممکن برای اینکار بود.مشکلات لنز دو دسته هست
1-مشکلات ناشی از بد فیت شدن که باعث میشه چشم قرمز شه
2-لنز سخت رو موقع خواب باید برداشت.وقتی هم بر میداری باید با شامپو بجه بشوریش و با سرم اب بکشی و بعد تو محلول خاص خودش نگه داری کنی.
نمیخام ته دلت رو خالی کنم عزیز ولی دارم تجربیات خودم رو منتقل میکنم.من بعد این 1.5 سال دید کمتر با عینک رو ترجیح میدم.فقط ترسم از پیشرفت قوز قرنیه است
دیدم با عینک راست 6/10
چپ 9/10
با لنز 10/10
شما فکر میکنی با کراس(بذون رینگ) مشکلم حل شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موفق باشید عزیز

اول اینو بگم چیزهایی که میگم نمیشه زیاد بهش استناد کرد و باز باید توسط افراد متخصص تایید بشن (آقای یاسینی) ، من فقط چیزهایی که در این 40 روزی که از عملم میگذره و صحبت با دکترها و مطالعات اینترنتی و رفت و آمد به مطب و بیمارستان دارم میگم .

نظر من اینه که عمل کراس رو که حتما باید انجام بدین و اینجور که بهم گفتن 70 درصد پیروزی - 30 درصد شکست داره. نمیشه اینطوری گفت که مثلا الان که شما دیدتون اینجوریه بعد از عمل 10/10 میشه یا نه فقط مطمئن باشید بهتر نشه بدتر نمیشه . کلا عمل کراس در درجه اول وظیفه اش پیشگیری از پیشرفت بیماری و بعد رفع عیوب انکساری چشمه .

چند تا سوال در مورد لنز دارم ازتون :

1- چه مدت طول میکشه که بهش عادت کنیم ؟
2- موقع بارندگی و گرد و خاک و ... مشکلی واسه دیدن پیش میاد ؟
3- جایگذاریش و در آوردنش از چشم چقد طول میکشه ؟ راحت جا میخوره یا نه ؟
4- طول عمر هر لنز چقدره و بعد از چند وقت باید عوض بشه ؟ قیمت هر لنز چنده ؟ با تشکر /

blue2000

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
ممنون از راهنماییتون
1-تو هفته اول هر روز2 ساعت باید بزارین
هفته دوم 3 ساعت
هفته سوم 4 ساعت
....
بعد 1.5 ماه تقریبا عادی میشه (البته اگه خوب فیت شده باشه)
2-بارندگی هیچ اذیتی نمی کنه ولی گرد وخاک خیلی اذیت میکنه
2-جا گذاریش کاری نداره ولی مهم تمیز کردنش 5 دقیقه وقت میگیره
3-هر لنز 2 سال کار میکنه(تو نور به من گفتن)
4-قیمتش واسه من شد 200000 تومن

اول اینو بگم چیزهایی که میگم نمیشه زیاد بهش استناد کرد و باز باید توسط افراد متخصص تایید بشن (آقای یاسینی) ، من فقط چیزهایی که در این 40 روزی که از عملم میگذره و صحبت با دکترها و مطالعات اینترنتی و رفت و آمد به مطب و بیمارستان دارم میگم .

نظر من اینه که عمل کراس رو که حتما باید انجام بدین و اینجور که بهم گفتن 70 درصد پیروزی - 30 درصد شکست داره. نمیشه اینطوری گفت که مثلا الان که شما دیدتون اینجوریه بعد از عمل 10/10 میشه یا نه فقط مطمئن باشید بهتر نشه بدتر نمیشه . کلا عمل کراس در درجه اول وظیفه اش پیشگیری از پیشرفت بیماری و بعد رفع عیوب انکساری چشمه .

چند تا سوال در مورد لنز دارم ازتون :

1- چه مدت طول میکشه که بهش عادت کنیم ؟
2- موقع بارندگی و گرد و خاک و ... مشکلی واسه دیدن پیش میاد ؟
3- جایگذاریش و در آوردنش از چشم چقد طول میکشه ؟ راحت جا میخوره یا نه ؟
4- طول عمر هر لنز چقدره و بعد از چند وقت باید عوض بشه ؟ قیمت هر لنز چنده ؟ با تشکر /

Last edited:

minaganj

Registered User
لایک‌ها
10
نرگس جان با حرفت موافقم ولی راهیه که تا نصفه رفتم, حق بده که سخت باشه کنار بزارم.
استراحتم رو کم نکردم اما الان کم کم کار میکنم که شب امتحان گرفتار نشم.

ممنونم از راهنماییت, حتما اویزه گوشم میکنم
:cool:

نرگس خانم

Registered User
لایک‌ها
2
نرگس جان با حرفت موافقم ولی راهیه که تا نصفه رفتم, حق بده که سخت باشه کنار بزارم.
استراحتم رو کم نکردم اما الان کم کم کار میکنم که شب امتحان گرفتار نشم.

ممنونم از راهنماییت, حتما اویزه گوشم میکنم
:cool:
خواهش می کنم دوست عزیزم امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشی

نرگس خانم

Registered User
لایک‌ها
2
سلام اقای یاسینی من از 3تا پزشک دکتر ساووج و دکتر نادری و یک پزشک دیگه در کلنیک بصیر در مورد قیمت لنز داخل چشم پرسیدم همه گفتن بنا به کاربردش ونوسانات دلار قیمت بین600 800 تا 1 میلیون هستش نه بیشتر.نفهمیدم این قیمت 5 میلیونی واسه دولنزو از کجا اورده بود این دکتر هاشمیان

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
متشکرم از لطفتون و بابت پاسخگویی سریعتون ممنون . اون قسمتی که فرمودین مدتی رو راحتم میشه بفرمایید منظورتون چیه ؟ یعنی من باید به ترتیب تمام عمل های دیگه رو انجام بدم ؟ مثلا الان از لنز سخت استفاده کنم بعد از مدتی رینگ بعد هم پیوند یا خیر ؟ کلا میشه تا آخر عمر از لنز سخت استفاده کنم ؟ و چه مارکی خوبه و از کجا باید بگیرم . باز هم متشکر از شما .

شرمنده کمی دیر جواب دادم درگیر بخش تاریخ بودم.
منظورم اینه که برای مدتی درگیر این دکتر و اون دکتر نمی شید. مدتی درمان با لنط سخت طول میکشه. رینگ قرنیه به نظر احنتاب ناپذیره باید انجام بشه اما بعد از عملش دیگه مشکلی نخواهدی داشت.
بهترین لنز فعلا اگر وارد بشه مال اپسیا و بوش اند لامبه.

بالا