سلام
من الان 1.5 سال هست که لنز سخت اسفاده میکنم.لنز ها رو هم تو بیمارستان نور تهیه کردم.فکرمیکنم اونجا بهترین جای ممکن برای اینکار بود.مشکلات لنز دو دسته هست
1-مشکلات ناشی از بد فیت شدن که باعث میشه چشم قرمز شه
2-لنز سخت رو موقع خواب باید برداشت.وقتی هم بر میداری باید با شامپو بجه بشوریش و با سرم اب بکشی و بعد تو محلول خاص خودش نگه داری کنی.
نمیخام ته دلت رو خالی کنم عزیز ولی دارم تجربیات خودم رو منتقل میکنم.من بعد این 1.5 سال دید کمتر با عینک رو ترجیح میدم.فقط ترسم از پیشرفت قوز قرنیه است
دیدم با عینک راست 6/10
چپ 9/10
با لنز 10/10
شما فکر میکنی با کراس(بذون رینگ) مشکلم حل شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موفق باشید عزیز
اول اینو بگم چیزهایی که میگم نمیشه زیاد بهش استناد کرد و باز باید توسط افراد متخصص تایید بشن (آقای یاسینی) ، من فقط چیزهایی که در این 40 روزی که از عملم میگذره و صحبت با دکترها و مطالعات اینترنتی و رفت و آمد به مطب و بیمارستان دارم میگم .
نظر من اینه که عمل کراس رو که حتما باید انجام بدین و اینجور که بهم گفتن 70 درصد پیروزی - 30 درصد شکست داره. نمیشه اینطوری گفت که مثلا الان که شما دیدتون اینجوریه بعد از عمل 10/10 میشه یا نه فقط مطمئن باشید بهتر نشه بدتر نمیشه . کلا عمل کراس در درجه اول وظیفه اش پیشگیری از پیشرفت بیماری و بعد رفع عیوب انکساری چشمه .
چند تا سوال در مورد لنز دارم ازتون :
1- چه مدت طول میکشه که بهش عادت کنیم ؟
2- موقع بارندگی و گرد و خاک و ... مشکلی واسه دیدن پیش میاد ؟
3- جایگذاریش و در آوردنش از چشم چقد طول میکشه ؟ راحت جا میخوره یا نه ؟
4- طول عمر هر لنز چقدره و بعد از چند وقت باید عوض بشه ؟ قیمت هر لنز چنده ؟ با تشکر /