• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
کلنیک راضی خوبه؟تنها جایه که فلا بهم وقت داده.همون موقع هم عمل میکنه ومشخص نیست پزشکش کیه
دکتر پاپی از کلنیک نگاه که البته همون روز عمل نمیکنه
چیکار کنم اقای یاسینی میترسم پزشکه خوب نباشه بلایی سرم بیاد

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام و ارادت
آقای یاسینی عزیز به نظر شما برای من(که اومدن به تهران برام سخت نیست)، جراح و بیمارستان بهتری هم هست یا اینکه فرقی نمی کنه.
شما بیمارستان دهخدای قزوین رو دیدید؟ نمی دونم در چه سطحیه
این دکتر تبریزی ما همون دکتر تبریزیه که تو تهران هست که شما به بعضیها پیشنهاد می کردید؟
آخه من یه کمی اضطراب دارم.
ممنونم
سالاری سالار ای سالار سالار
icon1.gif

دوست عزیز شما چرا می خواید بیاد تهران.
در قزوین دو تا مرکز هست که نمونش تو تهران کمه.
اول مرکز جراحی بینا ماله دکتر قاجار که در منطقه تکه و از روی قوانین سوئ ساخته شده. من خودم رفتم اونجا رو دیدم.
و مرکز مهرگان که جدیدا تاسیس شده و دکتر تبریزی به اندازه بیمارستان نور تهران براش خرج کرده.
پیش هر کدوم برید فرقی نداره من رو به خوبی می شناسن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
کلنیک راضی خوبه؟تنها جایه که فلا بهم وقت داده.همون موقع هم عمل میکنه ومشخص نیست پزشکش کیه
دکتر پاپی از کلنیک نگاه که البته همون روز عمل نمیکنه
چیکار کنم اقای یاسینی میترسم پزشکه خوب نباشه بلایی سرم بیاد

نگران نباشید. کلینیک رازی دکتر های خیلی خوبی داره. دکتر احمدیه هم فکر می کنم میره رازی. اگرم نره دکتر های شبکیش اش خیلی خوب هستند.
راستی اگر دکتر پاپی رو دیدید سلام من رو برسونید ایشون از دکتر های خوب تهران هستند.

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
یعنی دکتر پاپی واسه عمل مناسب هستن؟
یا اینکه برم مرکزی متاسفانه هیچ چیزی از اینکه کدوم پزشک عمل میکنه به من نمیدن .
یکی از فامیلامون که عمل کرده بود در اصففهان به علت اینکه پزشک خوب نبوده جراحیش بد شد
http://www.razieyeclinic.ir/page.php?17

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یعنی دکتر پاپی واسه عمل مناسب هستن؟
یا اینکه برم مرکزی متاسفانه هیچ چیزی از اینکه کدوم پزشک عمل میکنه به من نمیدن .
یکی از فامیلامون که عمل کرده بود در اصففهان به علت اینکه پزشک خوب نبوده جراحیش بد شد
کلینیک فوق تخصصی چشم پزشکی رازی: پزشکان فوق تخصص شبکيه

سعی می کنم به اینصورت شما رو راهنمایی کنم.

اگر تشریف ببرید کلینیک مرکزی شهر در میدان ونک : برید پیش دکتر مسیح هاشمی مطمئنم بهتون وقت می دن .
اگر تشریف ببرید کلینیک رازی تهران در خیابان گاندی و یا بلوار کشاورز(هر دو مرکز یکی هستند) برید پیش دکتر لاشئی و یا دکتر یخشی که هر دو خوب هستند.
اگر یه وقت با دکتر پاپی وقت بهتون دادن اصلا نگران نباشید ایشون هم در شبکیه کارشون عالیه.

leila rezai

Registered User
لایک‌ها
2
موفق شدم یه وقت با دکتر ریاضی برای فردا بگیرم ااما یه روز بعد عمل میکنه.واسه کلنیک رازی فقط دکترابراهیمی هست که همون موقعه عمل میکنه .بهتره دکتر ریاضی انجام بده درسته؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
موفق شدم یه وقت با دکتر ریاضی برای فردا بگیرم ااما یه روز بعد عمل میکنه.واسه کلنیک رازی فقط دکترابراهیمی هست که همون موقعه عمل میکنه .بهتره دکتر ریاضی انجام بده درسته؟

اگر وقت دارید برید پیش دکتر ریاضی که کارشون خیلی خوبه.

hadi1258

Registered User
لایک‌ها
68
با سلام و وقت بخیر میخواستم بدونم تا چه میزان از درجه ضعیفی چشم میتوان لیزیک کرد یا لنز کاشت ؟ با تشکر
اخه درجه چشمان من خیلی بالاست

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام و وقت بخیر میخواستم بدونم تا چه میزان از درجه ضعیفی چشم میتوان لیزیک کرد یا لنز کاشت ؟ با تشکر
اخه درجه چشمان من خیلی بالاست

لیزر کاملا به ضخامت قرنیه بستگی داره. اما در مورد لنز داخل چشمی معمولا محدودیتی نیست مگر واردات نوع لنز.

hadi1258

Registered User
لایک‌ها
68
لیزر کاملا به ضخامت قرنیه بستگی داره. اما در مورد لنز داخل چشمی معمولا محدودیتی نیست مگر واردات نوع لنز.

من مجموع درجه چشمهایم جدود 14 هستش آیا امیدی به لیزیک می توانم داشته باشم .
یک سال پیش که دکتر رفته بودم به من گفتم چون درجت بالاس لیزیک ریسک بالایی داره و باید صبر کنی تا 24 سالت بشه و اگه شد لنز بکاریم برات .
اگه امکانش هست کمی بیشتر در مورد این لنز کاشتن توضیح بدین که چه مزایا و یا مصرات داره ؟ و این کاشتن لنز به چه صورت هست ؟ و آیا مثلا محدودیتی هم دارد که چشم تا چند درجه میتواند حداکثر ضعیف باشد ؟؟
بسیار ممنون و سپاسگزارم از شما.

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من مجموع درجه چشمهایم جدود 14 هستش آیا امیدی به لیزیک می توانم داشته باشم .
یک سال پیش که دکتر رفته بودم به من گفتم چون درجت بالاس لیزیک ریسک بالایی داره و باید صبر کنی تا 24 سالت بشه و اگه شد لنز بکاریم برات .
اگه امکانش هست کمی بیشتر در مورد این لنز کاشتن توضیح بدین که چه مزایا و یا مصرات داره ؟ و این کاشتن لنز به چه صورت هست ؟ و آیا مثلا محدودیتی هم دارد که چشم تا چند درجه میتواند حداکثر ضعیف باشد ؟؟
بسیار ممنون و سپاسگزارم از شما.

دوست عزیز لطفا این پست من رو که در صفحات اول همین تاپیک زدم مطالعه کن. (روش کلیک کن میره توئی صفحه پست)

http://forum.persiantools.com/t193599-page2.html#post3541109

عمل فیکیک برای شماره های بالای چشم انجام میشه و معمولا نتیجه عمل رضایت بالایی رو داره. اما به نظر من دکترتون رو خوب انتخاب کنید.

Last edited:

Taraneh khanoom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چشم حتماً.
بین این 3 محل نه فقط برای عکس،، برای خود عمل لازک هم ، کدوم پیشرفته تره..؟؟ چون هر پزشکی جایی رو که خودش عمل می کنه معرفی می کنه و به همین دلیل من مزاحم شما شدم و می خوام در مورد این 3 جا ..بهم بگین که برای این عمل نوع دستگاه هایی که اسم بردین کدوم جدیدتره و فرقی می کنن یا نه چون بقول شما هردو دکتر خوب هستن پس محل عمل باید مهم تر باشه. و این که الان نگاه ترجیح داره یا خیر؟
و 1 سوال دیگه اینکه PRK Advanced همون PRK +MMC هست؟ د.خانلری توی پست ها فرموده بودین دیگه شهرک غرب نیستن..اگر شماره ای از مطب جدیدشون هم دارین ممنون می شم چون نمیخوام مزاحم موبایلشون بشم..خیلی خیلی ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چشم حتماً.
بین این 3 محل نه فقط برای عکس،، برای خود عمل لازک هم ، کدوم پیشرفته تره..؟؟ چون هر پزشکی جایی رو که خودش عمل می کنه معرفی می کنه و به همین دلیل من مزاحم شما شدم و می خوام در مورد این 3 جا ..بهم بگین که برای این عمل نوع دستگاه هایی که اسم بردین کدوم جدیدتره و فرقی می کنن یا نه چون بقول شما هردو دکتر خوب هستن پس محل عمل باید مهم تر باشه. و این که الان نگاه ترجیح داره یا خیر؟
و 1 سوال دیگه اینکه PRK Advanced همون PRK +MMC هست؟ د.خانلری توی پست ها فرموده بودین دیگه شهرک غرب نیستن..اگر شماره ای از مطب جدیدشون هم دارین ممنون می شم چون نمیخوام مزاحم موبایلشون بشم..خیلی خیلی ممنون

دوست عزیز:
advanced PRK با PRK MMC فرق داره. در MMC برش های روی قرنیه به کمک نقشه wavefront قرنیه (همون توپوگرافی) به وجود میاد اما در Advanced PRK برش ها به طور کامل توسط لیزر ایجاد میشن.
در مورد بیمراستان ها فکر میکنم همچنان نگاه ، ونک ، کلینیک مرکزی و بیمارستان نور در تهران از همه مجهزرترن و در این بین بیمراستان نور و بیمارستان نگاه در یک اندازه و با یک سطح مجهز هستند هرچند بیمارستان نور کمی مجهزتره ولی پزشکانی که در نگاه عمل می کنن معمولا بهتر هستند.
در مورد دکتر خانلری با شماره موبایلش تماس بگیرین. البته آدرس جدیدش هم در شهرک غربه روبروی هاکوپیان اول یک کوچه که طبقه زیرینش هم آزمایشگاهه. من خودم جدیدا نرفتم.

mahsa_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. خیلی خوشحالم که بعد از یه جستجوی طولانی یه جا رو پیدا کردم که سوالام رو بپرسم. آقای یاسینی واقعاً دست مریزاد. خدا خیرتون بده.
من 23 سالم هست و 2ساله که شماره چشمام ثابت شده. (حدود 5 هست شماره هردو چشمم). خودم دانشجوی IT هستم و خیلی با کامپیوتر کار میکنم. مامانم حدود5-6 سال پیش کلینیک نور با دکتر هاشمی عمل لیزیک انجام داده و تا الان راضی هست. البته ایشون نه با کامپیوتر کار میکنن نه دانشگاه میره مثل من! برای مطالعه یه عینک نزدیک بینی استفاده میکنه. منم مدتی هست دلم میخواد لیزیک یا لازک (یا هر عمل دیگه ای که نقص چشمام رو برطرف کنه) انجام بدم. هفته دیگه با دکتر هاشمی بیمارستان نور نوبت گرفتم که تیمشون چشمام رو معاینه کنند که ببینند کاندید مناسبی هستم یا نه. راستش هزینه عمل هم برام مهمه یعنی این یک میلیون و ششصدی که میگن باید پرداخت کنم ، از روی اجبار و به سختی دارم تهیه میکنم. در ضمن شهرستان هم هستم(شاهرود) برای عمل عجله هم ندارم یعنی تابستون موقع مناسبی هست برای من.میخواستم بدونم انتخابم (دکتر هاشمی در بیمارستان یا کلینیک نور) انتخاب خوبیه یا نه؟
پیشاپیش ممنون از پاسختون

Taraneh khanoom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز:
advanced PRK با PRK MMC فرق داره. در MMC برش های روی قرنیه به کمک نقشه wavefront قرنیه (همون توپوگرافی) به وجود میاد اما در Advanced PRK برش ها به طور کامل توسط لیزر ایجاد میشن.
در مورد بیمراستان ها فکر میکنم همچنان نگاه ، ونک ، کلینیک مرکزی و بیمارستان نور در تهران از همه مجهزرترن و در این بین بیمراستان نور و بیمارستان نگاه در یک اندازه و با یک سطح مجهز هستند هرچند بیمارستان نور کمی مجهزتره ولی پزشکانی که در نگاه عمل می کنن معمولا بهتر هستند.
در مورد دکتر خانلری با شماره موبایلش تماس بگیرین. البته آدرس جدیدش هم در شهرک غربه روبروی هاکوپیان اول یک کوچه که طبقه زیرینش هم آزمایشگاهه. من خودم جدیدا نرفتم.

خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون..

tamoozdad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من دیشب رفتم مطب دکتر تبریزی ویزیت خیلی سریع کرد و قرار شد دوشنبه چشم چپم که دررفتگی عدسیش زیاده عمل کنه.
سلام شمارو رسوندم فکرشم نمی کردم ولی پرسید از چه طریق با آقای یاسینی آشنائید گفتم از طریق اینترنت با هم دوستیم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام. خیلی خوشحالم که بعد از یه جستجوی طولانی یه جا رو پیدا کردم که سوالام رو بپرسم. آقای یاسینی واقعاً دست مریزاد. خدا خیرتون بده.
من 23 سالم هست و 2ساله که شماره چشمام ثابت شده. (حدود 5 هست شماره هردو چشمم). خودم دانشجوی IT هستم و خیلی با کامپیوتر کار میکنم. مامانم حدود5-6 سال پیش کلینیک نور با دکتر هاشمی عمل لیزیک انجام داده و تا الان راضی هست. البته ایشون نه با کامپیوتر کار میکنن نه دانشگاه میره مثل من! برای مطالعه یه عینک نزدیک بینی استفاده میکنه. منم مدتی هست دلم میخواد لیزیک یا لازک (یا هر عمل دیگه ای که نقص چشمام رو برطرف کنه) انجام بدم. هفته دیگه با دکتر هاشمی بیمارستان نور نوبت گرفتم که تیمشون چشمام رو معاینه کنند که ببینند کاندید مناسبی هستم یا نه. راستش هزینه عمل هم برام مهمه یعنی این یک میلیون و ششصدی که میگن باید پرداخت کنم ، از روی اجبار و به سختی دارم تهیه میکنم. در ضمن شهرستان هم هستم(شاهرود) برای عمل عجله هم ندارم یعنی تابستون موقع مناسبی هست برای من.میخواستم بدونم انتخابم (دکتر هاشمی در بیمارستان یا کلینیک نور) انتخاب خوبیه یا نه؟

پیشاپیش ممنون از پاسختون

سلام دوست عزیز.
دکتر هاشمی یکی از بهترین انتخاب هایی هست که شما می تونید انجام بدید اما ، اما متاسفانه این روزها عمل های دکتر هاشمی خیلی کم شده و بیشتر عمل ها را دکتر های دیگه انجام می دن به اسم دکتر هاشمی. برای همین اگر بتونید با دکتر دیگه ای عمل کنید شاید بهتر باشه.
یک سوال ایا امکانش هست برید مشهد . برای اینکه شما به مشهد هم نزدیک هستید.
اگر مشهد بتونید برید ، دکتر صداقت در مشهد واقعا یکی از بهترین های ایران هستند. من به شخصه ایشون رو خیلی قبول دارم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون..
خواهش می کنم خوشحال میشم کمکی کنم.

سلام
من دیشب رفتم مطب دکتر تبریزی ویزیت خیلی سریع کرد و قرار شد دوشنبه چشم چپم که دررفتگی عدسیش زیاده عمل کنه.
سلام شمارو رسوندم فکرشم نمی کردم ولی پرسید از چه طریق با آقای یاسینی آشنائید گفتم از طریق اینترنت با هم دوستیم.

خدا رو شکر. ایشون کلا آدم خیلی سریعی هستند. از طرز صحبت کردنشون هم معلومه. اما باور کنید نظیر ندارن.
+در ضمن تشکر از بابت اینکه من رو دوست خودتون می دونید.

mahsa_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز.
دکتر هاشمی یکی از بهترین انتخاب هایی هست که شما می تونید انجام بدید اما ، اما متاسفانه این روزها عمل های دکتر هاشمی خیلی کم شده و بیشتر عمل ها را دکتر های دیگه انجام می دن به اسم دکتر هاشمی. برای همین اگر بتونید با دکتر دیگه ای عمل کنید شاید بهتر باشه.
یک سوال ایا امکانش هست برید مشهد . برای اینکه شما به مشهد هم نزدیک هستید.
اگر مشهد بتونید برید ، دکتر صداقت در مشهد واقعا یکی از بهترین های ایران هستند. من به شخصه ایشون رو خیلی قبول دارم.

ممنونم از پاسختون. نه شاهرود به تهران نزدیکتر هست تا به مشهد. تهران شما کی رو پیشنهاد میکنید؟و کجا؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنونم از پاسختون. نه شاهرود به تهران نزدیکتر هست تا به مشهد. تهران شما کی رو پیشنهاد میکنید؟و کجا؟

انتخاب ها زیاد هستند. من خودم دکتر خانلری .
اما بستگی داره کدوم بیمارستان بخواهید عمل کنید.

بالا