آقای یاسینی ممنون میشم یه پزشک خوب واسه این کار معرفی کنید...
تهران دکتر خانلری. اگر شهرستان هستید لطفا بفرماید تا کس دیگه ای رو معررفی کنم.
آقای یاسینی ممنون میشم یه پزشک خوب واسه این کار معرفی کنید...
سلام خدمت آقای یاسینی
سال نو مبارک - امیدوارم سال خوبی داشته باشید
من 23 بهمن عمل شدم و دکتر گفت 2هفته بعد میتونم مطالعه کنم اما الان تو دیدن خیلی مشکل دارم و تاریه دیدم خیلی شدیده
درضمن وقتی در معرض نور باشم مثلاً نور روز، سردردای خیلی شدیدی میگیرم که مرکزش توی چشمم هست.
با این اوضاع بنظرتون من باید چیکار کنم - بنظرتون 19هم میتونم کلاس برم؟(قبلا گفتم که دانشجو هستم، رشته کامپیوتر)
تهران دکتر خانلری. اگر شهرستان هستید لطفا بفرماید تا کس دیگه ای رو معررفی کنم.
برای تنبلیِ چشمِ درمان نشده، درمانی پیدا شده؟
در سنین پایین با عینک به راحتی درمان میشه. در سنین بالا نیاز به لیزر داره که متیافانه اون هم در سن بالاتر (حدود 40) بیشتر مواقع دوباره بر میگرده.
تهران هستم، طرف شرق
چطور میتونم از دکتر خانلری وقت بگیرم؟ شماره تماس دارید خدمتتون؟
مثلا برای 30 سال میشه کاری کرد؟ هزینش میدونید چقدر میشه؟ توی ایران آیا انجام میشه؟ مشهد چطور؟
ممنون
سلام
من همونطور که پیش از این هم گفته بودم روز 30 بهمن با دکتر نوروزی زاده در بیمارستان نگاه عمل کردم.
هزینه عمل 1210 شد ( 100 تومن تخفیف بود بابت افتتاح بیمارستان) و حدود 60 هزار تومن هزینه های آزمایش.
چند روز اول خیلی اذیت شدم چون به لنز پانسمان حساسیت داشتم و در اخر دکتر لنز را در روز دوم برداشت و بخاطر حساسیت اپی تلیوم دیرتر تشکیل شد.
من از روز پنجم به راحتی رانندگی میکردم و شبها هم با نور عادی مشکلی نداشتم فقط به دلیل فرهنگ بالای رانندگی برخی که عادت دارن همه چراغهای ماشین را روشن کنند از عینک شب استفاده میکردم .
الان حدود یک ماه گذشته و یکم احساس میکنم تار هست. اما به نسبت هفته اول تاری دیدم خیلی کمتر شده. اینطور که مطالعه کردم حدود 3 ماه زمان نیاز هست که به صورت کامل این تاری دید از بین بره.
ضمنا یکی از دلایلی که من برای انجام عمل عجله داشتم انقضای تاریخ گواهینامه ام بود که دوست داشتم این بار گواهینامه بدون عینک بگیرم که روز دوشنبه هفته پیش آزمایشات پزشکی را دادم و این بار گواهینامه بدون عینک دارم.
جا دارد از آقای یاسینی تشکر کنم به دلیل راهنماییهای خوبشون در این سایت و براشون آرزوی موفقیت کنم.
اقای یاسینی متاسفانه من علایم پارگی شبکیه رو دارم دیدن جرقه و مگس پران می خواستم جراحی لنز داخلی انجام بدم که اینم بهش اضافه شد!البته خداکنه اینجوری نباشه.می خواستم در مورد این جراحی توضیح بدین خطرش زیاده.....!متاسفانه علائم رو برای 4 ماه هست که دارم اما بهش توجه نکردم این خیلی بده یعنی ممکنه بینایمو از دست بدم ؟فقط برای تشخیص میشه به یه چشم پزشک مراجعه کرد یا اینکه حتما باید متخصص شبکیه این کارو انجام بده چون در یکی از شهرستانهای اصفهان زندگی می کنم.اگه نیاز به عمل بود جراحهای خوب در اصفهان و تهران کدوم هستند.البته غیر از اقای هاشمی چون فکر نکنم اصلا وقت داشته باشه.
اقای یاسینی چشم پزشکهای معمولی می تونن در حد تشخیص کمک کنند؟
یعنی اگه عصبب بینایم پاره شده باشه بینایم از اینی که هست بدتر هم میشه؟
اخه من بیشتر از این نگرانم که بدتر بشه
الان که تعطیله!ممکنه اقای مسیح هاشمی یا بقیه جراحان چون وضعیتم اورژانسیه و از شهرستانم زودتر منو بپذیرن ؟دکتر نادری هم خوبه واسه این مورد؟
نه اقای یاسینی خودم که احساس نمی کنم تا اون حد اورژانسی باشم اما چندتا مقاله که تو ایترنت خوندم که باید سریع پیش دکتر رفت و.....خلاصه منو ترسونده.این بیمارستان که گفتین جای خوبی برای عمل هست؟دولتیه؟دکتر جراحش کیه.واقعا از راهنمایتون ممنون
اقای یاسینی دیگه برای دوشنبه یا سه شنبه تهران میام دکتر ریاضی که برای این روزها بیمارستان نور نیست.دکتر هاشمی هم که لابد وقت نداره.فقط می مونه دکتر احمدیه که گفتین مطبش یوسف اباده که نمی دونم وقت داشته باشن... یا نه.میشه چندتا پزشک دیگه در کلنیک نور یا ونک یا نگاه مرکزی به من بگین چون تعدادشون خیلی زیاده منم نمی تونم تصمیم بگیرم.
بیمارستان فوق تخصصی چشم پزشکی نور
نمی دونم شاید بهتره زیاد حساس نباشم دکتر دکتر دیگه
لنز داخل چشمی ARTI FLEX چیه همون لنز داخل چشمیه ارتیزان هست ؟فرقش چیه میشه در موردش توضیح بدین برای استیگمات هم به کار میره
سلام دوست عزیز.
شما مستعد عمل آب مروارید هستید که با این روش هم دیدتون خوب میشه و هم دیگه لازم نیست عینک بزنید.
حتما برید پیش دکتر تبریزی کارشون عالیه.
سلام من رو برسونید. من رو به خوبی میشناسند.